Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Hamarosan a TV-ben
A mindenség elmélete
- Film Now, 10:25
Egy háború margójára
- HBO3, 11:10
Erőnek erejével
- Mozi+, 11:10
Hét élet
- HBO, 11:30
Valkűr
- Cinemax, 11:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Diane Lane (56)
Michael Kopsa (65)
Piper Laurie (89)
Balthazar Getty (46)
Olivia d'Abo (52)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rock zene
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Keresek 1 filmet! Csak nem tudom a címét...
Árva Brooklyn - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Árva Brooklyn aaaaa
Ralph Fiennes aaaaa

 

Fórum - Donald Trump - Vélemények (8. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére
1428. Csapesz (2018-08-16 16:18.48)   - (válasz Csapesz 1427. hozzászólására)
A helyes link:
[link]


1427. Csapesz (2018-08-16 16:13.21)   - (válasz Chris Co 1426. hozzászólására)
Végül is igazad van komám! (mit iszol? :<) Valóban nem egy szerethető figura, s ha még meg is próbál az lenni, akkor sem megy neki, de az igazi Trump akkor villant meg amikor a Nato csúcson a montenegrói elnököt bugris módon félrelökte, miközben a mi szultánunk lelkesen próbálta az árnyékában mutogatni magát, vagy dörgölőzni hozzá.(kinek mi tetszik)
Egy biztos! Az amerikai média óvatos becslések szerint is legalább 85%-a liberális, és a jelöltek még csak a rebuklikánus elnökjelöltségért bírkóztak, de a mainstrein média benne látta a demoratákkal szembeni legveszedelmesebb ellenfelet, ezért mindenféle mértéktartást, politikai tisztességet, korrektséget félredobva sokszor alpári hangnemben támadták, s miután ő maradt állva, ezt még megextraturbózták.
Volt szerencsém az akkori rebuklikánus székfoglalóját meghallgatni, és már ott arról értekezett, hogy az USA minden évben több mint hétszázmilliárd dollár külkereskedelmi deficitet halmoz fel, vagyis minden évben ennyivel növekszik a külső adóssága. Munkahelyek tömeges megszűnése, mert az amerikai cégek olcsóbb bérezési helyekre viszik a termelésüket. Meg az állítólagos NATO potyautasok!
Azt mondta:ez igy nem mehet tovább, és ha ő lessz az elnök, akkor ezt nem fogja engedni! Szóval nem véletlen ez a vámháborús cirkusz, meg a többi keménykedés. Ráadásul elég tökös volt ahhoz is, hogy kimondja az iraki háború szükségtelenségét, hiszen mindenki tudta aki az utcán sétál és szokott ujságot olvasni, hogy Szaddámnak nincsenek nukleáris eszközei. Na ez még megérne egy misét hogy az ifj. Bush-nak mégis miért volt szüksége erre az egészre. Egyébként jó volt a dumád a hónuk alatt rejtegetett fegyverekről, bár Szaddám és az idősb. Asszad csak annyira csipte egymást, hogy bármikor kaphatóak lettek volna egy kis élet-halál késpárbajra.
Orosz segíly? Szerintem a KGB mindig is csipegetett-csipeget morzsákat az amerikai politikai és gazdasági elitről.
Hogy aztán ebből mit, és mennyit tudott csurgatni, vagy csurgatott a Trump stábnak azt egyellőre csak a jóisten tudja.
Clintonné életvitelét ismerve azért olyan sok magas labdát nem hagyott nekik.
Szánj rá húsz percet az életedből, s nézd meg magyarul az elnöki beiktatási beszédét. Érdemes!
http://www.atv.hu/belfold/20170120-video-nezze-meg-ujra-don ald-trump-beszedet-magyarul1426. Chris Co (2018-08-15 21:34.18)   - (válasz Csapesz 1424. hozzászólására)
Nekem nincsenek ilyesfajta problémáim, mint sugárba hányás meg egyebek! :) Suttyó, de legalább nem próbálja rejtegetni? És ez most nagyon frankó amúgy! Vagy nem tudja rejtegetni. Nem hinném, kiszámíthatóbb lenne, mint az emlegetett kollégák. Mert amúgy mitől lenne kiszámíthatóbb? Írjak példát? Szerintem az elődje sem volt ennyire populista. Félreértés ne essék, nem azzal van bajom, milyen figura, meg a bulvár sem igazán érdekel. A liberális média meg azt ír, amit korábban is, mint ahogyan a vele szemben állók (oda-vissza, nem újdonság). Ami viszont lényeges és amit tudunk, ami számomra nem tetsző az például az említett klímaegyezményből való kihátrálás, a vám meg deviza háború és persze, hogy megint a szegény, szerencsétlen tőkés osztályt jól meg kell erősíteni és még sorolhatnánk a csodákat ettől a nagyon aranyos, kedves és legfőképp őszinte embertől. Olyan, hogy spórolás, ugyan már! Az amerikaiaknak? Dehogy is! Mindent kibányászunk meg felélünk. Mennyi is az USA államadóssága? No, rövidebbre fogom, a szíriai akció nem volt más, csak látványelem. Asszád szerintem azóta nem mer még fingani sem. A gáztámadás, vegyi fegyver téma is megérne néhány misét. Szaddám tömegpusztító fegyvereit is a szír rezsim rejthette el az amúgy egész bolygót lefedő amerikai hírszerzés elől (szerintem a hónuk alatt rejtegetik őket).
Tényleg megígérte, rendezi a viszonyt. Ehhez képest a személyes, baráti viszonyon kívül fegyverkezési hajszát indít. Még a csillagháborús programot is újjáélesztené (ami szerintem egyelőre csak kampányfogás). Jópofa szórakozás az amerikaiaknak a sok ilyen-olyan csavar, csak sajnos a tőle igencsak függőknek nem annyira mókás a dolog. Még nekünk sem annyira muris.
Az, hogy nekije volt orosz segítsége, még az ő oldalán állók közül sem mindenki tiltakozik ez ellen. A másik fele a dolognak meg tényleg az lenne, hogy akkor mutassanak már konkrét bizonyítékokat! Idehaza Gyurcsány is bedobta a nagy semmit, hogy ő tud erről meg arról, majd szépen elkussolt. Ez nem baloldali, vagy liberális média, hanem a hülyék minisztériumának médiája. Nem fogadok, de arra fogadni mernék, hogy a nagy játékosok összejátszanak míg mi aggódunk és közben meg remegve fogyasszuk a sok szart, amiért egész életünk során csak gályázunk (work work meg málenkij robot).


1425. Chris Co (2018-08-15 18:18.27)   - (válasz Csapesz 1424. hozzászólására)
Nagyon nem, de a Redvás szendvics sem, majd nemsokára megokoskodom, miért is, vagy se nem. :)


1424. Csapesz (2018-08-15 17:53.22)   - (válasz Chris Co 1423. hozzászólására)
Látom nem túlzottan jön be neked ez a fickó! :<D)
A barátaim meg az ismerőseim többsége is sugárba hány tőlle.
Én meg...? Nos suttyó suttyó, .....de legalább nem próbálja rejtegetni!
Most mit csináljak? Nekem mindig bejönnek ezek a "vagyok aki vagyok bazdmeg!" típusú figurák mert sokkal kiszámíthatóbbak mint pédául ama kanadai vagy a francia alakoskodó finomkodó bájgúnár. Az ilyenek SZEMBŐL nagyon aranyossak szeretnivalók, mindössze a hátatfordításra kell ügyelni nálluk. Hú hányszor pofára estem ettől a fajtától!
Ez egyrészt! Másrészt meg a vele ellenséges liberális média nagyhangon aszonta, hogy utálni köll és kész, de az ilyenfajta folyamatos sugalmazás engem óvatossá tesz. Ja hogy a mi Trumpunk populista! Nahát?!? Egyszer majd ha időnk engedi átvesszük ezt a fajta populizmust, de addig is kedves Chris legyél olyan kedves és nevezz meg legalább egy olyan népszerű, vagy hatalmat birtokló politikust (CSAK EGGYET!!!) aki nem populistáskodik!
Hát ha egyszer igény van rá a tömegek részéről ajóistenáldjonmeg!
Ugyan máig is zajlik az egymásra mutogatás, meg a vita, hogy ki követte el azt a bizonyos gáztámadást, de azért egy kicsit odabaszott Asszadnak, gondossan ügyelve, hogy nehogy a károk helyrehozhatatlanok legyenek. Szerintem az egész nem volt egyéb mint KOCSMAAJTÓBERÚGÁS! "Itt vagyok én is, és bármit nem tehettek meg"!
Már a rebuklikánusi elnökjelölti viaskodásnál is azzal házalt, hogy ha nyer akkor rendezi a viszonyt az oroszokkal, mert szerinte ez a nagyhatalmi iszapbirkózás már idejétmúlt, s a világ teli van egyéb problémával, amit talán együttműködve könnyebben tudnának rendezni. Egyellőre nem engedik, mert a legkisebb gesztusnál is rögtön az a komunikáció jön le, hogy bepucsít Putyinnak.
Túdom, hisz FOLYAMATOS A MANTRA, hogy Orosz segítséggel elcsalta a választásokat! Orosz hekkerek minden bokorban, mert csak ők értenek a hekkerkedéshez. Ezt suttogják, és zajlik a látványos vizsgálat. Igen és vizsgáljuk és vizsgáljuk és napirenden tartjuk a dolgokat, de KÖNYÖRGÖM!!! Valami konkrétumot! MIKOR HOL HOGYAN!!!
Akarsz fogadni bármibe??? Nem lessz!


1423. Chris Co (2018-08-12 12:53.56)   - (válasz Csapesz 1420. hozzászólására)
Tudom! :) Csak, hát akkor most van egy elnökük, aki a köznép nyelvén szól hozzájuk, miközben semmivel nem több e tekintetben sem, mint a korábbiak. Ráadásul hihetetlen mód populista (ami mögött nyilván nem csak a személye, hanem a republikánus vonal is erősen érezheti hatását - mindjárt sorolom). Ismét naggyá teszi Amerikát, megvédi a hazai piacokat az idegen tőkétől, migránsoktól, odalő Asszádnak majd kacsint az orosz félnek, nem támogatja a "felkelőket", fenyegeti Észak-Koreát, de azután puhít és ünnepli diplomáciai sikereit, országa válláról terhet vesz le azzal, dorgálja katonai szövetségeseit, többet költsenek, ne ők fizessenek, de (Kapitány nemrég írta SW, vagy SDI) ismét üzen (leginkább haza) itt meg majd megint költünk (az üzenet persze nem ez, hanem visszautalás az előző éra felé, mi nemhogy felélesszük azt, ami alvó üzemmódra váltott, hanem még ott is nagyok és erősek leszünk, legyőzhetetlenek.
A kedvelőik bizonyos hányadának ilyenkor fülig ér a mosolya és nem csak nekik (tudjuk azért, az USA nem Magyarország ebben a tekintetben -sem, ki lenne sajátítva egyoldalúan az olyasmi, amit nemzeti öntudatnak definiálnak).
Ja, és emellett tényleg nemcsak úgy viselkedik, mint a világ vezető hatalmának első embere, hanem úgy, mint egy bohóc. Ettől Smirre még akár aranyos is akár és nem csak őszinte. :)
Az, hogy ennek a politikának ma, vagy a közeljövőben milyen következményei lesznek más téma. Én azért nem festeném az ördögöt a zászlajukra. Személyes véleményem : szerintem inkább a 700-as Klubot kellett volna vezetnie (Isten felé fordítod arcod, megjavul az életed, a klímaegyezmény meg mehet a picsába). ;)


1422. Marsbolha (2018-08-12 11:26.31)   - (válasz Capt.JackSparrow 1421. hozzászólására)
Jó filmezést.


1421. Capt.JackSparrow (2018-08-11 16:00.54)  
Elkezdődött a Star Wars.


1420. Csapesz (2018-07-28 02:49.57)   - (válasz Chris Co 1419. hozzászólására)
Túl szigorú vagy kedves Chris!
Valóban felajzott állapotban lezavart néhány menetet az illető hölggyel, s tényleg ellehet azon moralizálni, hogy mennyire tisztességes ez az asszonyával szemben, aki épp a közös gyereküket hordja. Ez bizony ember és kapcsolatfügő, s felteszem azóta már ők is átvették a történteket.
Mindenesetre amióta ilyen fényességes pozicióba emelkedett, az akkori kaland most már egy kissé zavaró csontvázként jelenik meg a szekrényben.
Hát persze hogy próbál sepregetni.
Egyébként nem értem!
Ha tényleg ennyire nem bírt magával, akkor miért nem az erre szakosodott luxus kiközvetítő céggel bótolt? Ők se mosónőkkel dolgoznak, és tuti a diszkréció!


1419. Chris Co (2018-07-21 15:46.24)   - (válasz Tomka90 1418. hozzászólására)
Pedig sok amerikai amiatt szereti Trumpot, mert, hogy milyen nyílt és őszinte. Nem politikusként, hanem civilként viselkedik. Látjuk! :)


1418. Tomka90 (2018-07-21 11:09.22) aaaaa
Hangfelvétel készült arról, ahogy Trump a Playboy-modell lefizetéséről tárgyal az ügyvédjével

[link]


1417. Marsbolha (2018-06-14 10:00.13)  
Donald Trump egy igazi disznó! 🐷🐖🐽


1416. Capt.JackSparrow (2018-06-14 09:52.34)   - (válasz Tomka90 1415. hozzászólására)
A 444 és a többi libsi megpróbálhatják aláásni mindent, amit tesz. Ez nem változtat a találkozó fontosságán és sikerén.

Egyébként megfizethetetlen volt, ahogy burkoltan lekövérezte Kimet. :D


1415. Tomka90 (2018-06-14 09:46.37) aaaaa
Kim Dzsongun és Donald trump találkozó. Micsoda történelmi pillanat. :D :D


[link]


1414. Csapesz (2018-03-03 11:02.31)  
Ha-haj nekem még ropógósnak tűnik. Ismerem a típust. Lehet hogy csak a protokol miatt játsza kifelé a hideget, de az ágyban meg szétszaggatja a nem elég erős hímet. Állítólag pont ez miatt az "össze-vissza" miatt is gúrít egy kicsit félre. Mit fínyáskodsz? Nézd meg az a impozáns kinézetű szálas-vállas Andy Vajna is megtalálta magának a betevő suncit.


1413. Natalie Wood (2018-03-03 10:48.00)   - (válasz Csapesz 1412. hozzászólására)
A nő mára már hozzáöregedett.
Ahogy hallani lehetett a trampli össze-vissza csalta az asszonkát.
Amit amúgy csodálok, mert ehhez a hapsihoz én még csipesszel se nyúlnék, hiába a milllllliárdok, pfúúújjj,


1412. Csapesz (2018-03-03 10:45.39)   - (válasz Natalie Wood 1410. hozzászólására)
Mit vársz ekkora korkülönbségnél?
Reggelig tartó örjöngéseket?
Pusmognak az asszonyka meg a Trump torony biztonsági főnökének ingyom-bingyomjáról :<))


1411. Jaro1 (2018-02-26 15:13.41) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 1409. hozzászólására)
Nem igy latom. Magukert a terrortamadasokert a tobbi orszag politikai szerepvallalasa a felelos, a hibas bevandorlo politika legfeljebb csak megkonnyiti a terroristak helyzetet es mukodeset.


1410. Natalie Wood (2018-02-26 14:28.23)  
Már a felesége is undorodik tőle :))


1409. Capt.JackSparrow (2018-02-26 12:57.11)   - (válasz Jaro1 1404. hozzászólására)
De a többi országban a jelenlegi döntéshozók bevándorló politikájának köszönhetik a terrortámadásokat. :)


1408. Jaro1 (2018-02-26 12:34.13) aaaaa - (válasz Misafeco 1407. hozzászólására)
[link]

[link]

Szelsosegesnak nyugodt szivvel nevezheto, aki nem nem tud kulonbseget tenni muszlim es terrorista, gazdasagi bevandorlo vagy az eleteert menekulo kozott. De felreertes ne essen: magam sem udvozlom sem a migraciot, sem az iszlam ternyereset (egyik vallaset sem tennem), de a mult esemenyei es a jelen kozott ok-okozati osszefugges van, amivel Europanak napjainkban kell szembenezni. Viszont ezt egy magyar kormanynak, akinek aztan a vilagon semmi beleszolasa nem volt ezen tenyezokbe, felhasznalni propagandanak meglehetosen bargyu es visszataszito dolog velemenyem szerint.


1407. Misafeco (2018-02-26 12:25.51)   - (válasz Jaro1 1406. hozzászólására)
Link?

Persze, csak kérdés, hogy mit hívunk szélsőségnek. Ugyanis az, hogy ki szélsőséges, nézőpont kérdése.


1406. Jaro1 (2018-02-26 12:20.58) aaaaa - (válasz Misafeco 1405. hozzászólására)
Csodalom, pedig maga Fazekas Sandor kezdte el a temat, termeszetesen undorito tajszolassal, partjanak buszkesege a zsakfeju Nemeth Szilard pedig meg is erositette. De ez lenyegtelen azt hiszem, a kormany kommunikacionak nevezett bohockodasabol meg szamtalan ilyet emlithetnek.

A kommentek tobbsege egyetert. Igy van, mert erosodnek meg a szelsosegek, egyre kezzelfoghatobb formaban. Mint Nemetorszagban annak idejen...


1405. Misafeco (2018-02-26 12:10.14)   - (válasz Jaro1 1401. hozzászólására)
Rákerestem a közleményre, és semmit nem találtam róla.
Nézz meg bármilyen angol/német nyelvű youtube videót Orbánról, a kommentek többsége egyetért vele a migráció kérdésében.


1404. Jaro1 (2018-02-26 11:19.00) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 1403. hozzászólására)
A hazadban nem a kerites, nem a migranspolitika es nem a hos-megmento I. Nagy Oktoberi OrbanViktor es csapata akadalyozza meg a terrortamadast, hanem az orszag vilagpolitikai jelentektelensege. Amugy volt ott helyette mas “terrorcselekmeny” a multban... Aranykez utca csak ennyit mondok


1403. Capt.JackSparrow (2018-02-26 09:37.34)   - (válasz Jaro1 1399. hozzászólására)
Nevessenek nyugodtan. Úgyis csak addig nevetnek, amíg a soron következő terrortámadásba bele nem halnak. :)


1402. Lector (2018-02-25 23:17.44)   - (válasz Misafeco 1400. hozzászólására)
Hát szar is dolgozatírás kőzben ha kiborul a tintásüveg:)?
Beszélj akkor a külföld megitéléséről:)
Hallgatlak.....?!


1401. Jaro1 (2018-02-25 23:16.20) aaaaa - (válasz Misafeco 1400. hozzászólására)
Szerinted ha egy ilyen kormanyzati kozlemeny, mint peldaul a ”Bejonnek a migransok aztan bogarakat kell ennunk. Es persze ez is a Soros-terv resze” kiszivarog kulfoldre, majd esetleg ez illeto utananez, hogy hany eve valasztanak meg egy ilyen kormanyt es milyen eredmenyekkel, mit fog gondolni? Szerintem azt, hogy Magyarorszagon meg mindig jurtaban el a lakossag. De amugy nem is kene a kormanyzattal indokolnom, ezer es egy ilyen ”vicces” statisztikai adatot tudnek felsorolni aminek ehhez semmi koze.1400. Misafeco (2018-02-25 23:01.09)   - (válasz Jaro1 1399. hozzászólására)
Csináltál világszintű felmérést arról, hogy hogyan viszonyulnak a magyar politikához külföldön? Mert ez eléggé hasraütésszerű bemondásnak tűnik.


1399. Jaro1 (2018-02-25 22:46.36) aaaaa - (válasz Lector 1398. hozzászólására)
Kerlek nezz korul ma Magyarorszagon bel- es kulpolitikai szintereken, es sirj. Magyarorszagon rohog az egesz vilag, a sajat nepen kivul: mert az ertelmesebb resze zokog az emlitettek okan, a tobbi pedig tapsol. A gond az utobbiakkal van, az elobbiekkel csiupan az, hogy kevesen vannak.


elejére 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Kapcsolódó fórumok

VéleményekChris Co, 2021-01-15 17:521638 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu