Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Túszjátszma
- Film Café, 00:45
A panamai szabó
- HBO, 01:05
Csúcsformában 2.
- RTL, 01:30
A fegyvertelen katona
- Film+, 01:30
A fekete tulipán
- Cool TV, 01:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Eddie, a sas aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Fórum - A dög 3. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
42. Roxi88 (2018-09-17 12:51.19) aaaaa
Gyengébb, mint az 1-2, de ezt is érdemes megnézni!!! :) Nagyon sokat lehet rajta nevetni. :) Előttem hozzászólóval teljes mértékben egyetértek! SPOILER: A vége nekem sem tetszett, nem illet oda. Az öreg a kedvencem volt, neki szurkoltam. :) SPOILER VÉGE


41. Emylio (2017-01-26 10:01.38) aaaaa
Az első részt már évekkel ezelőtt láttam. A maradék kettőt, most néztem meg. Csak a film iróniája miatt nem egy csillag.



40. TrollH (2013-12-11 21:13.11) aaaaa - (válasz Küsmödi bácsi 28. hozzászólására)
Egyben néztem meg a trilógiát. )


39. Yosihiro (2013-05-18 16:45.37) aaaaa
Sziasztok!

Sikerült végignézem! óriásian "szörnyű" még horror vígjátéknak is rossz. Néha egy-két jó beszólás de semmi több. A sötét jelenetek képei pedig technikailag nagyon rosszak. Összességében nagyon rossz lett a befejezés humorosra sikerült, hogy csak a tat marad meg aki akart valami..... :)

Üdv Yosi


38. Weser (2011-08-20 13:14.58)  
Ugyanaz a helyzet, mint a második résszel. Itt is a kicsit se vicces, de annál inkább erőltetett poénkodásé a főszerep. Kár, hogy ilyen rossz irányba terelődött el ez a trilógia. Az utolsó zárójelenet pedig abszolút bugyuta befejezése lett az egésznek.
A dög 1. nálam erős négyes, a második és harmadik rész pedig jószándékú hármas.


37. Betelgeuse (2011-05-23 21:34.52) aaaaa
Többen óvtak ettől a trilógiától főleg, hogy egyszerre mindhárom részt ugye...
Vettem egy levegőt, Trashfan-ra gondoltam - csak tán' nem leszek beteg ettől :)
Az első rész annyira nem jött le, hogy paródia - ezen a kategórián szeretek jókat nevetni, bár pl. mikor a szöszi a pisztolyba előlről akarta a golyót bedugni, hát röhögtem.
Nem tudom miért de a második rész tetszett a legjobban, néha meg kellett állítani a filmet normális levegő vétel miatt. Az a boncolás, a nagyi kilövése, szöszi közdelme a golyóálló ablakkal nagyon ott volt :)
A harmadik részben kicsit csalódtam, több vigjátéki elem a paródiába illesztve jobb lett volna szerintem.
Összességében ahogy Szamuráj említette volt a "trash" kicsit nehezen meghatározható műfajában elég szórakoztató egy produkció. A "személyi" akták nagyon tetszettek, a literszámra fröcsögő vér meg kellemes hátteret adott ennek a beteg "filmnek". Nekem bejött :)
A 3 részt egyben értékelve azért 4 csillag, mert ebben a "kategóriában" nem is olyan rossz. Ja meg... ugyan még összerezzenni sem tudtam a fene nagy feszültségtől, helyette bámultam kikerekedett szemekkel Jenny Wade melleit. Az nagyon ott van^^


36. Hajrá KTE (2011-05-13 21:48.07) aaaaa
Nagyon beteg ez is,van benne néhány hatalmas poén,szerintem jobb,mint a 2.rész


35. Weser (2011-02-27 10:04.09)  
A második rész színvonalán van a film, sajnos az első résztől elmarad.


34. Az utolso szamuráj (2011-02-12 17:43.29) aaaaa
Márcsak a Rambo 3 megidézéséért illett a 3-as csillagozás.Utána pedig:"Add a kezed":))
A trash az egyik legfurcsább műfaj,igen kevesen értik.(Műfaj???Sebaj)Igazából ostoba filmet takar, alsóbbrendű igények kielégítését,ami ha jó trash-ről beszélünk,nem ismer határokat és cenzurát:emiatt többek ellenérzését kiválthatja.
Ám nem azért hülye film,mert az alkotói benarkozott,ütödött és az allattam íróval egy kisegítő iskolába járó egyének voltak:tudatos döntés okán,jól átgondolt nüanszokkal közvetítetten idióta munkák.A trashben,akármilyen fura,legalábbis a jobbakban,ott a humorérzék,ami megszólítja a nézőt,Hé haver!...ez csak játék,nevetés,valaminek esetleges felidézése,hagyd otthon az agyad és csak élvezd a show-t!...
Többeknek ez nemigen jön össze.
A Dög első része király kis darab volt,überbrutális marhaság 10 kiló szaloncukor árából.A második már szigorúan DVD-re készült,mint a 3-ik rész is:nem mondom,hogy nincsenek hibáik,de valamit villantottak abból,amiért készítették őket.
Véleményem szerint ez volt a leggyengébb epizód,néhol a feszültség hibádzott,illetve görcsös és izzadtságszagú volt az igyekezet,ahogy próbálltak rátenni még egy lapáttal.De a trágyázó szörnyön vigyorogtam,a feliratok a hősökről még mindig ütöttek,a kemény csávó seperc allatt bekövetkezett halálán szétröhögtem magam,és mint említettem,Rambó bácsi...még jó hogy nem drinkeltem közben,biztos kiköpöm azonmód.
Kár színészetet számonkérni,a cicik jól néztek ki,volt néhány gusztustalan és véres jelenet,az összefüggések kit érdekelnek ennél a műfajnál:ez van,ezt kell szeretni.A vége poén ütött,Transformers fricska úgy,hogy a Föld ezek szerint ki fog halni,a nyenyerészés annyira nem volt begyere.Az igazi ,az ilyesmit értő filmbetegeknek kötelező olvasmány.


33. Langelus (2010-11-16 22:56.00) aaaaa
Moslodékony ozmózisos fröccsömledék gennykoncentrátuma. Még filmmé se állt össze.


32. KongFan (2010-11-16 21:16.39) aaaaa
hát ez nagyon nem sikerült, szarabb mint a 2.
bár legalább már nem olyan gusztustalan, helyette viszont unalmas és erőltetett.
és itt sincs Bozo :(


31. Corvin82 (2010-11-16 17:10.19) aaaaa
Értékelhetetlen.A második rész hihetetlen gyenge szereposztását átvinni a harmadikba tökéletes húzás volt,mert így legalább az első 20 perc után tudtam,hogy mit várhatok és kikapcsoltam.Kár,hogy az utolsó két résszel az alkotók az első képébe fostak,pedig az igazán hangulatos mozi volt.


30. Küsmödi bácsi (2010-10-29 13:36.07) aaaaa - (válasz StormshadoW 27. hozzászólására)
Totálisan egyetértek Veled. Ezek szerint csak mi ketten értékeljük a művészetet :DDDD


29. Küsmödi bácsi (2010-10-29 13:32.47) aaaaa
Bocsánatot kérek, van egy csomó helyesírási hiba, pl. Rambo 3, nem pedig 2, a pá az "pár" akar lenni, a mondd az igaziból "mond".
Én kérek elnézést.


28. Küsmödi bácsi (2010-10-29 13:29.10) aaaaa
SZPOJLEREK
Óriási ez a film :)
Követi - a szó átvitt értelmében is - a második rész eseményeit, és szerencsére, a poénok, illetve a trükkök terén is.
Ha valaki nem szereti a brutál filmeket, kb. a 10. másodperc után fel is adja a filmnézést, mivel nem szaroznak, bele a lecsóba alapon indul a vérfürdő.
Aminek pláne örültem, tovább vitték a második rész poénkodásait, de végre egy film (a Kabinláz 1 és 2-n kívül), ahol tényleg humoros beszólásokat eresztenek el, illetve óriási helyzetkomikumokat használnak ki ziccerként. Csak pá, a teljesség igény nélkül: a fejében csővel mászkáló faszi elkezd képzelődni és a 2. részben általa megölt kisgyereknek látja a törpe pankrátort, "Felnevellek kis gyerek" "Nagyon szeretlek" meg egyéb baromságokat mondd neki (ja és persze már a második filmben spanyolul beszél végig a törpe, mindenki leszarja), aztán ott van az öreg faszi, aki puskaporral akarja lehegeszteni a srác sebét, mire ő megkérdezi: "hol tanultad ezt, a seregben" mire az öreg: "fenéket. Rambo 2", begyújtja, a kéz meg lerobban, vagy a már az öregnél tartunk, a csőben mászkálós fingós ziccert se lehetett kihagyni, az is óriási, mikor összerugdossák a csajok (hú, de szétszedném őket!!! :D) a köcsög faszit, aztán összeszarja magát, mire beszól a nigger: "azta, te kirugdostad a szart is belőle!", de a legnagyobb, a mágus gyerek kiáll a hülye köpenyében a szörnyek elé "távozzatok démonok" felkiáltással, azok meg elmenekülnek, tök büszke magára, hogy el tudja űzni azokat, aztán kiderül, hogy sípol a hallókészüléke mint az állat és az űzi el a szörnyeket :DDDDD Lehetne még sorolni a poénokat, de ez tipikusan a látni kell kategória :)
A trükkök tökéletesek, végig megy a gore.
A vége kicsit káosz, az őrült tekerésben már nem igazán lehet kivenni, ki él még és ki nem :)
Ha valaki megnézi egymás után a 3 részt, azt meghívom egy sörre. Olyan tekerés van ezekben a filmekben, hogy egy részt egyszerre totálisan elég megnézni, mert tényleg kiveszi az ember erejét :)
Számomra ilyen egy tökéletes horror, kicsit bugyuta de amúgy jó történet, rengeteg vér, faszán kivitelezett trükkök és a rengeteg ocsmányságot kicsit felhígító poénok.
A normális értékrendű emberek a filmtől kikészülnek, de az igazi agyament horror fanoknak egy igazi gyöngyszem, csemege, manna ez a film! :))


27. StormshadoW (2010-10-14 18:07.05) aaaaa
Ez nem volt gyenge. Inkább jó ódalbabaszós,akár csak az elődjei.Két dolog,ami tökéletesen el van találva ezekben a dög filmekben,az hogy vastagon morbid, nagyon benga, és hogy csak kizárólag úgy történnek benne az események,ahogy nem számítok rá. Nálam ez már elég a sikerhez, nem sok ilyen jól összerakott széria van főleg horror-humor filmek kategoriában.Az ilyen vígjátékosra vett véres filmek közül keresve sem találok jót ezen meg a Horrorra akadva alaprészein kívül, a többi erőltetett szar,főleg az angol humort utálom. itt nem a viccekre mennek,hanem az örület nagy disznóságokra, ez a fajta poénáradat hozzám közelebb áll.Látványra is teljesen rendben találom a filmet, egy ilyen jellegű filmtől nem várok el hatalmas látványorgiákat,de a szőrnyek még így hogy kissebb költségvetésüek,is hatszázszor jobban néznek ki mint a CGI-videojátékszerű ganék a hasonló filmekben. Stílusban amugy a Terrorbolygó / Macheta filmek hangulatát hozza leginkább,a szinek,az eltúlzott vérengzések,az effektek érdekes használata /bevillanós képsorok/ a karakterek mind olyan feelingüek,ez nekem nagyon bejön, sokkal ötletesebb mint a tucattermékek.


26. Jason13 (2010-10-11 17:25.05) aaaaa - (válasz Lola7772 25. hozzászólására)
Véres belezésekből nincs hiány és sok a beteg tahó poén.


25. Lola7772 (2010-10-11 17:24.19)   - (válasz KenytheOne 14. hozzászólására)
annyira véresen beteg?:D v annyira dorva poénok vannak benne?? O.o


24. Jason13 (2010-10-11 16:13.00) aaaaa - (válasz Langelus 23. hozzászólására)
Oké,így már értelek.


23. Langelus (2010-10-11 16:11.36) aaaaa - (válasz Jason13 22. hozzászólására)
Ő az egyik leghosszabb hozzászólásokat író fórumozó itt a honlapon. Nekem igazából nincs türelmem egyetlen hozzászólás kedvéért 40 vagy még több soros nagyírásokat megszövegezni, ami talán már alig 5 perc után nem is lesz olvasható. Csak akkor írok hosszabb terjedelmű kritikát valamiről, ha érzelmi, értékrendi vagy inspirációs késztetést érzek rá. De amúgy általában szívesen beszélgetek másokkal, illetve cserélek érveket velük, mikor véleménykülönbség adódik.


22. Jason13 (2010-10-11 16:05.22) aaaaa - (válasz Langelus 21. hozzászólására)
Szidásaidat nagyjából ismerem.De azok se valami hosszúak.Dicsérő szavaid is max 10-15 mondatból állnak.Ne érts félre,nem várok én tőled egy Utolsó Szamuráj féle véleményt.


21. Langelus (2010-10-11 15:57.01) aaaaa - (válasz Jason13 20. hozzászólására)
Pedig sok filmet elemeztem ki tüzetesebben. Némelyiket szidtam, mint a bokrot, másokat pedig elismertem.


20. Jason13 (2010-10-11 15:55.01) aaaaa - (válasz Langelus 19. hozzászólására)
Ezt most tényleg nem sértésből kérdeztem,csak tőled még egy tartalmasabb véleményt sem olvastam.Csak kíváncsi voltam.


19. Langelus (2010-10-11 15:50.50) aaaaa - (válasz Jason13 18. hozzászólására)
Szoktam, ha a filmet érdemesnek találom rá. Késő esti, feltehetőleg alacsony költségvetésű horrorfilmek és thrillerek is vannak köztük.


18. Jason13 (2010-10-11 15:48.32) aaaaa - (válasz Langelus 17. hozzászólására)
Nem védem a filmet,de ezt már rég meg akartam tőled kérdezni:
Fogsz valamikor terjedelmesebb,összefüggőbb véleményt alkotni a filmekről?


17. Langelus (2010-10-11 15:25.30) aaaaa
Te jószándékkal ránk se bagózó Atya Jó Úristen! Agyi kárhozat ilyen fafilm rendezőjének lenni.


16. Jason13 (2010-10-11 14:43.51) aaaaa
Na,megjelent kis hazánkban is eme film.Már nagyon vártam,szerencsére azonnal a 990-es árkategóriába került,tehát egy kóla és egy chips mellett feküdt szatyromban.Az első rész szerintem egy piszok szórakoztató trash,melyen látszott,fektetek bele pénzt.A második rész egy hihetetlenül abszurd beteg állatság volt,melyen már látszott,nem sok pénzből készült.De tetszett.És itt van a trilógia harmadik része!
A sztori ott folytatódik ahol abbamaradt.SPOILER következik:
A kis társaság nagy része túl élte a 2. részt.Érkezik is hozzájuk egy vagány csávó,aki elmondja,nem jönnek katonák,már szinte mindenki meghalt.Vagány barátunk egy vicces balesetben távozik a túlvilágra.A többi túlélő szép lassan elkezd össze vissza rohangálni a városba.Pár motoroscsaj még egy iskolabuszt is talál a föld alatt.De megérkezik a Próféta,aki azt mondja másszanak be a csatornába és menjenek el a nagyvárosba.Pár szörny is követi őket.Sőt,még egy hibrid is,aki elég abszurd módon fogan meg.A csatornában hőseink találkoznak Miss Okádékkal és pár csatlósával és egy ifjú harcossal,Jean Claude Seagallal.
Itt kezd vicces lenni a film.Kedvenc jelenetem mikor Seagalnak az öreg faszi lerobbantja a kezét.
SPOILER vége:
A látvány egész jó.Szerencsére csak minimális mennyiségű CGI-vel találkozhatunk.A szörnyek jól néznek ki,a hibrid is pofás lett.A poénok ütnek.Rég röhögtem ennyit.Egyedül a befejezés nem tetszett.Szerencsére a stáblistánál a mexikói Elvis Presley növeli egy kicsit a film színvonalát,de azért mégis.Szerintem nagyon elrontották a film végét.De ha ettől eltekintek,akkor egy igazán szórakoztató trash marhaság ez.Akik szeretik az ilyen típusú idiótaságokat,azoknak biztos tetszik majd.


15. Kisjon (2010-10-11 10:15.59) aaaaa
nekem a dög széria egyik része sem tetszett még eddig pedig szeretem a horrorfilmeket ezen belül a horror-vígjátékot is megnézem szívesen, de ez a film nézhetetlen egy mocsok. egy szemernyi ötlet sincs benne csakis a gore jelenetekre mentek a készítők, de, hogy egy épkézláb filmet készítsenek arra már nem futotta. összefüggéstelen, ötlettelen futkározás a film a szörnyek elől, de a filmkészítés alapszikrája sem látszik, hogy haladni a film valamerre. a humor pedig ilyen formája nekem valahogy sehogy nem jön be. nálam űberszar, kínszenvedés árán egy fél órát tudtam belőle megnézni.



14. Törölt felhasználó (2010-10-08 12:17.29) aaaaa - (válasz Lola7772 13. hozzászólására)
Talán olvass picit vissza. Ez egy horror-paródia trilógia. :) Meg lehet nézni, de iszonyat beteg.


13. Lola7772 (2010-10-08 12:00.49)  
ez mi ez a "Dög" ? O.o nem is hallottam még róla..
ez 1 sorozat v trilógia h összefüggnek a részek?? v miről szól? köszi ! xD megnézném ha jó..:D


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2018-09-17 12:5142 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A dög 3. adatlap
Eredeti cím: Feast III: The Happy Finish
Évszám: 2009
Rendezte: John Gulager
Szereplők: Jenny Wade, Martin Klebba, Carl Anthony Payne II, Juan Longoria García, Diane Ayala Goldner...

További információk

Szereplők fórumai
- Martin Klebba - Vélemények
- John Allen Nelson - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk