Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A Thunderman család visszatér
- Nickelodeon, 15:30
Aquaman
- HBO, 15:35
Bazi nagy görög lagzi
- Prime, 16:00
A Sárkánypecsét rejtélye
- Filmbox Extra HD, 16:05
Ott vagy istenem? Én vagyok az, Margaret
- HBO3, 16:27

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Will Arnett (54)
Gérard Jugnot (73)
Jesse Moss (41)
Anger Zsolt (55)
Igó Éva (68)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Canterbury mesék (1944) - Vélemények
Mindörökké (2021) - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Elrabolva (2005) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A Thunderman család aaaaa
Burak Özcivit aaaaa

 

Aprokavics hozzászólásai

Ugrás Aprokavics adatlapjára


Six Underground - Hatan az alvilágból - Vélemények

2020-04-10 19:52.35
Ez pont olyan film, amihez baromira ne akarjunk gondolkodni. Az alaptörténetet 267x láttuk már, de szerintem a tálalás itt a lényeg. A látvány megint Bay-es, és hozzá képest jóval brutálisabb, viszont nem is kell más az agykikapcsolós szórakozáshoz. Én nagyon élveztem, pedig az igényesebb, fordulatosabb filmeket szeretem igazán. Valahogy ez most elég volt a otthoni bezártsághoz.


Toy Story 4. - Vélemények

2019-09-21 14:47.50
Komolyan nem értem, hogy ki tud erre 1 meg 2 csillagot adni. Szerintem nagyon jól sikerült ez a rész is, és a befejezése is kiváló lett. Azt még értem, hogy valaki nincs oda ezekért a mesékért, de az minek fizet érte moziban? (mert ugye DVD-n még nem jelent meg) Ha az első három rész se jött be neki, akkor ez mitől lenne más?

Mindegy, a lényeg, hogy aki szerette a korábbi részeket, ezt se hagyja ki, mert végig élvezhető, remek új karakterek, tökéletes szinkron! 5* a részemről.


Csernobil (sorozat) - Vélemények

2019-06-25 20:21.40
Nekem nagyon tetszett, de leginkább két dolgot emelnék ki: 1) a korrajz szerintem tökéletesre sikerült, és ez eleve megadta a '80-as évek kelet-európai hangulatát, 2) nem akart a film oktatni, csupán elmesélni a történteket. Persze nem muszáj mindent szóról-szóra elhinni, de úgy gondolom ez a verzió inkább hihető, mint az oroszok CIA-s sztorija...
!!SPOILER ON!!
Sok ismerősöm, akik már látták mind az 5 részt, próbáltak befolyásolni, hogy melyik a legjobb, ill. jelen esetben a legmegrázóbb, és tulajdonképpen egyöntetűen a 3. részt emelték ki. Nos számomra a 4. rész első jelenete (mikor az öreg néni nem akarja elhagyni az otthonát, és elsorolja, hogy élete során min ment keresztül, erre lelövik az egyetlen tehenét) sokkal ütősebb volt, mint az azt megelőző teljes rész. Tény, ízlések és pofonok.
!!SPOILER OFF!!
Összeségében csak ajánlani tudom ezt a filmet, de azért nem árt, ha valaki csak egy percet is rászán, hogy utánanézzen a történteknek, mert kicsit megdöbbentő volt az a komment, amit már nem is tudom hol olvastam: "Nagyon durva volt, el sem tudom képzelni, milyen lenne, ha ez tényleg megtörténne..."
Szóval 5*.


Mindhunter - Mit rejt a gyilkos agya (sorozat) - Vélemények

2018-10-16 09:34.41
Én úgy vágtam neki a sorozatnak, hogy olvastam John Douglas és Mark Olshaker 3 könyvét is, amelyek a profilozásról szólnak, és nagyon durván átjött a hangulata a filmnek. Még ha nem is az akciókról szól igazán, de engem totál oda tudott szögezni a képernyő elé. Azoknak kimondottan ajánlom a filmet, akiket foglalkoztat a téma.


Örömjárgány - Vélemények

2018-09-11 06:45.25
Egy nagyon kedves film, fantasztikus színészi játékkal, de mi mást is kaphatnánk egy Mirren-Sutherland kettőstől. Valami viszont hiányzott belőle, amit nem tudok megmagyarázni, emiatt nem is 5 csillag. Ettől függetlenül jó élmény volt.


Kaliforniai rémálom - Vélemények

2018-08-21 18:30.27
Most komolyan úgy húzol le egy filmet, hogy még nem is láttad? Azért az emberek jó részének itt számít, hogy ki mire értékel egy filmet, de a tapasztalatok alapján, és nem valami személyes utálat miatt. Gratulálok...


Képtelen kampány - Vélemények

2018-03-16 13:09.42
Alapvetően szerintem egy gyenge film, itt-ott jó poénokkal, és ha valószínűleg 2-3 évvel ezelőtt nézem meg, nem is igazán tetszett volna.
DE!
Mivel a mostani politikai kampány kellős közepén találtam rá erre a filmre, nagyon durván átjött, hogy mennyire így működik az életben is. Komolyan mondom, azért szórakoztam végig az egészet, mert át tudtam helyezni a valóságba, és megdöbbentő a párhuzam, még ha a film eléggé szélsőségesen mutatja is be a különböző élethelyzeteket. Úgyhogy nyugodt szívvel tudom ajánlani azoknak, akik végig követik kis hazánk politikai életét, és szórakoznának is, nem csak a fejüket fognák elképedésükben.
Így 3*.


Insidious - Az utolsó kulcs - Vélemények

2017-12-27 10:57.36
Szerintem az összes közül a 3. volt a leggyengébb. Nehezen hiszem, hogy ez jobb lenne...


Az (2017) - Vélemények

2017-09-18 23:40.58
Lehet, csak furcsálltam, hogy fel lett cserélve a csatorna jelenet, és az, mikor "találkozik" az apjával. Pont az utóbbi miatt kerül be valahova, ami fontos lesz a folytatásban.


2017-09-17 23:44.38
Nem akartam spoilerezni, de ha olvastad a regényt, akkor világos lesz. Henry Bowers sorsára céloztam.


2017-09-16 12:12.54
Az egyik kedvenc könyvem Kingtől az Az. Nagyon vártam a filmet, mert kíváncsi voltam, hogy mégis milyen lesz a megvalósítás. Tény, hogy egy King-könyvet baromi nehéz ugyanúgy visszaadni, de tetszett, hogy jó pár jelenet szinte teljesen olyan, mint ahogy le volt írva. Egyedüli kérdőjel számomra: Henry Bowers. Aki olvasta a könyvet, és látta a filmet, tudja, mire gondolok. Erős 4-es!


Volt egyszer egy Venice - Vélemények

2017-06-20 09:05.33
Két film volt ilyen címmel.
Brucé:
http://www.filmkatalogus.hu/Az-utolso-emberig--f1778


Viharlovagok - Vélemények

2016-10-29 12:01.24
Ez a film meg sem közelíti a Viharzónát. Nem tudom, de nekem valahogy vérszegény volt. A feszültség pl. szerintem egy az egyben hiányzott. Akárhányszor úgy tűnt, na most fog érkezni egy kemény jelenet, kiderült, hogy már volt... Kár érte.


A kém (2015) - Vélemények

2015-10-10 20:33.21
Én csupán azt nem tudom ép ésszel felfogni, hogy mi szükség van a FELESLEGES ocsmány káromkodásra? A magyar nyelv van olyan bőséges, hogy az eddig rengeteg filmben bevált vicces monológokkal helyettesítették az eredeti "fuck"-okat. Az elmúlt évek vígjátékai ezzel rontják a szememben a renoméjukat, és képtelen vagyok élvezni őket. Komolyan erre van szüksége az embereknek manapság? A temérdek "kibaszott"-tól lesz poénos egy film? Mert akkor nagy a baj...
Pedig a történettel még nem is lett volna gond, meg tényleg voltak jó poénok, de sajnos ez sokat ront az egészen.

SPOILER!!

Mondjuk az állófarok-fotókról már nem is mondok semmit, de biztos szétröhögték magukat az emberek a moziban.
Hol van már az igényes szórakoztatás?


Insidious - Gonosz lélek - Vélemények

2015-06-15 12:25.07
Ha jól látom, ezt már nem James Wan rendezi... Ezek után nem biztos, hogy ugyanazt a színvonalat tudja hozni, de ne legyen igazam. Az első két rész tetszett, remélem nem gyengül a színvonal.


Dr. Halál - Vélemények

2012-10-15 00:23.15
Az nem orvos volt, hanem egy nővér. Azt hiszem a Nyírő Gyula kórházban dolgozott Budapesten. Több év börtönt kapott, már nem emlékszem, hogy pontosan mennyit.
A halálbüntetésről meg csak annyit, hogy az a fő probléma, hogy az érvelők sosem említik meg, hogy nem az összes gyilkost kell kivégezni. Vannak olyan tettesek, akiknél döntő bizonyítékok kerülnek elő. Pl. Amerikában volt egy sorozatgyilkos, Ed Gain volt a neve, aki az egyik áldozata bőréből öltönyt varrt, és bent tartotta a szekrényében. Emellett még egy csomó szerv és testrész is a házában volt különböző áldozatoktól. Ilyen esetekben mi más lehet az ítélet? Senki nem botránkozna meg szerintem. Vagy volt egy ukrán sorozatgyilkos, aki több, mint ötven embert ölt meg (teljes családokat irtott ki), és a vallomásakor is megköszönte a rendőrségnek, hogy elkapták, mert nem tudta abbahagyni a gyilkolást. Az ilyeneknél nincs bizonytalanság...
Na mindegy, nem akartam ennyire elkanyarodni. :)


2012-09-25 19:39.31
Ott van a kulcsszó az utolsó mondatodban: nem összemosható. Sajnos mégis folyamatosan azt teszik. Ráadásul volt már nem egy olyan elítélt gyilkos (itt Mo.-n is), aki úgy követett el "eutanáziát", hogy a beteg nem is tudott róla, csak sajnálta... Ezért is más ennek a dokinak a története, ill. ezért sem illik bele a "klasszikus gyilkos" képbe, szerintem.


2012-08-24 19:19.43
A film magával ragadóan őszinte, Al Pacino tökéletes!
Egy érdekes adalék. Ugye minden embernek joga van az élethez. Mikor jön egy (valódi) gyilkos, aki nyereségvágyból vagy bármilyen más aljas indokból megöl valakit, akkor annak az áldozatnak elveszi az élethez való jogát. Erre fel a gyilkosnak már van joga az élethez, sőt még a nevét sem tudhatjuk meg, az arcát sem láthatjuk. Természetesen a halálbüntetést a jogai miatt ellenzik sokan. Erre mikor van egy olyan szituáció, mint amit ez a film is bemutat, egy napon említik az elkövetőt a fentebb leírt bűnözővel. Azt hiszem elég beteg világban élünk... (Az itt leírtak természetesen az én szubjektív véleményemet tükrözik.)


Az őrület határán - Vélemények

2012-08-24 14:21.56
A minap néztem meg másodszor, és rá kellett jönnöm, hogy mikor először láttam, nem voltam eléggé érett hozzá. Mondjuk 16 évesen persze, hogy a Ryan közlegény megmentése volt a favorit, ezt meg nagyon unalmasnak találtam. Akkor még nem fogadta be az agyam. Viszont ahogy ismét megnéztem, bizony döbbenetes hatást váltott ki bennem. Szenzációs film, de éretté kell válni hozzá!


A Nap birodalma (1987) - Vélemények

2011-11-29 14:45.34
Nagyon régóta szerettem volna megnézni ezt a remekművet, de most végre sikerült. Egy szóval tudnám minősíteni: káprázatos!
Spielbergnél érzem még ugyanazt, amit Clint Eastwoodnál szoktam, hogy bármilyen a film cselekménye, irama, akkor is oda tud szögezni a képernyő elé. Aki még nem látta, és kedveli a drámákat, az ne hagyja ki az életéből!


A család kicsi kincse - Vélemények

2009-07-09 16:05.04
Mint vígjátékot, inkább középszerűnek mondanám, de mint mondanivalóval rendelkező drámát, tökéletes. Szenzációs, hogy mennyire érzi az ember belül azt, amit ez a film, és a szereplők nyújtanak. Voltak olyan részletek, melyek nem nagyon illettek bele a filmbe, de valahogy mindig át lehet ezeken siklani, mert a sztori folytatódik. Érdekes, jó film, de olyanoknak nem ajánlom, akik mondjuk egy "Horrorra akadva" vagy "Amerikai pite" -szintű tömegfilmet várnak. Ez szerencsére nem olyan!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk