Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nők földje
- Cinemax2, 12:15
A Spiderwick krónikák
- Viasat Film, 12:15
A beavatott
- Film+, 12:40
Sárkányszív
- Film Café, 12:40
Kelly hősei
- RTL Három, 13:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Joker - Kétszemélyes téboly - Vélemények
Jonathan Majors - Vélemények
Érdekességek!
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Csak egy telefon aaaaa
Törőcsik Mari aaaaa

 

Fórum - Képtelen kampány - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

18. Mortuus (2022-04-21 23:12.39) aaaaa
Nagyon bunkó-faktoros, ezért tetszett. Bunkerájok benne a szereplők. A címe nem keltette fel az érdeklődésem, viszont kellemes csalódás.:)


17. Városi vadász (2021-11-09 20:55.54) aaaaa
Sokszor ratyi de összességében jó kis szórakoztató film.



16. Lükesrác (2019-04-15 07:59.37) aaaaa - (válasz Lükesrác 15. hozzászólására)
Na, ezt jól összezagyváltam, szóval:

"Komolyan, a poénok egy része - a nagyobbik-, olyan, amilyenen kb. kanos kamaszfiúként nevet az ember, vagy amiket piálás közben, a hatodik kör után sütnek el a kocsmában."

Asszem, ezt akartam írni. :D


15. Lükesrác (2019-04-15 07:55.37) aaaaa
Hát, hogy őszinte legyek, nálam nem talált be. Az oké, hogy szatirikus módon akarja bemutatni a politikai kampányok visszásságait, és ezt végül is sikerrel teszi, de... de néha olyan szinten tuskó, alpári, erőltetett humorral él, hogy ha csak ezt nézem, még a karót is rávágtam volna. Komolyan, a poénok egy észe - a nagyobbik-, olyan, amilyenen kb. kanos kamaszfiúként nevet az ember, vagy kocsmázás közben, vagy amiket piálás közben, a hatodik kör után sütnek el a kocsmában. "kapzsi kecsketoszók", meg "a golyóimat nyalattam egy kecskével", most tényleg ilyen szinten van a humor odaát? Meg ideát is, ahogy a film általános fogadtatását nézem. Na mindegy, nyilván velem van a baj, de nekem ez épphogy kettes.


14. Aprokavics (2018-03-16 13:09.42) aaaaa
Alapvetően szerintem egy gyenge film, itt-ott jó poénokkal, és ha valószínűleg 2-3 évvel ezelőtt nézem meg, nem is igazán tetszett volna.
DE!
Mivel a mostani politikai kampány kellős közepén találtam rá erre a filmre, nagyon durván átjött, hogy mennyire így működik az életben is. Komolyan mondom, azért szórakoztam végig az egészet, mert át tudtam helyezni a valóságba, és megdöbbentő a párhuzam, még ha a film eléggé szélsőségesen mutatja is be a különböző élethelyzeteket. Úgyhogy nyugodt szívvel tudom ajánlani azoknak, akik végig követik kis hazánk politikai életét, és szórakoznának is, nem csak a fejüket fognák elképedésükben.
Így 3*.


13. Captain Al (2015-10-30 14:39.16) aaaaa
Szenny. A színészek pocsékul játszottak, csak tovább ront a filmen hogy vígjátékként hirdetik.


12. Brundle (2014-09-14 12:33.56)   - (válasz Kritikus 11. hozzászólására)
Én ma tettem egy próbát a filmmel elsőre rögtön a bővített jelleggel mert van olyan, plusz 10 perccel kitömött változat angol-magyar szinkronnal és felirattal mert itthon a bővebbet tudtommal nem adták ki, és hát nem volt rossz így első megnézés után bár ez a fajta politika ábrázolás filmekben nem újdonság, gondoljunk csak a dzsentlemanusra vagy az álnokok és elnökökre csak ott ez a kicsit irritáló humor, ami itt van ebben a filmben nem igazán volt jelen ha nem másabb kicsit humoros kicsit komoly formában mentek rá ugyan erre a kérdésre. De 100 szónak is 1 a vége nem lett olyan pocsék film ez, nem is valami nagy újdonság amit bemutat de azért hozza amit kell szerintem simán.


11. Kritikus (2014-01-27 15:55.19) aaaaa
Remek lett! Az alapsztori: van egy képviselőjelölt, aki idióta, nem ért az egészhez, alulképzett és feltételezhetően még 10ig sem tud hiba nélkül számolni. Hirtelen akad egy kreált ellenfele, aki néhány tulajdonságát eltekintve majdnem, hogy ugyan ez a figura. Egy különbség van: van háttere. A hátszelének köszönhetően sikereket ér el és már le-lemossa ellenfelét. Ismerős sztori hmm. Már láttam valahol, de hol?
JA, hogy az egész világunk így működik!
Érdekes, hogy ez a téma akár igaz is lehetne, mert egy átlagember ugyan honnan tudhatná, hogy melyik politikusnak mi/ki van a háta mögött. Mert úgy gondolom egyik sem kivétel. És igaz is lehetne, mert láttuk már saját kis országunkon belül is, hogy némely előkelő pozícióban milyen ,,hozzá értő" emberke áll, vagy éppen ücsörög. Végig úgy néztem ezt a filmet mintha akár igaz történeten alapulna, mert végig olyan volt a szál, attól eltekintve, hogy az amcsi befejezés itt sem maradhat el-a happyend. Na ez az amiért ez még mindig mese-vígjáték stb. A poénokon is úgy röhögtem, hogy ki tudja, akár hasonlóak vagy ugyanezek a párbeszédek is leforoghattak az adott ország adott képviselői között. Röhögtem, mert egy rakás idióta összezárva.
ÉS sajnos a szavazó polgárok is elég élethűre sikeredtek. Mert megannyi hülyeségük ellenére is fordul a kocka és tovább szavaznak az illetőre, szinte agymosott állapotban, egy kis juttatásárt minden hülyeségüket elfelejtve. És sajnos a drága polgár nem is veszi észre. Egy kis mézesmadzag és minden meg van oldva. Egy kis butaság ami leköti az ,,agyoniskolázott" néző figyelmét, ideértve azokat a barmokat akik a ValóVilág és egyéb társaik reinkarnációját nézik. És sajnos amíg ilyen az átlag polgár addig ez a rendszer nem is fog változni. Ülhet akárki abban az ominózus székben és csinálhat akármit....
Egy szó mint száz engem a film témája és amit kihoztak belőle az eléggé meglepett, mondhatni remekelt. Ebből az egész haccacáréból csak egy vígjátékot lehet összerakni, mert komédia az egész.:) Ferrell játéka iszonyatosan jó volt, a baromságai ütöttek.
Én élveztem, mint vígjátékot, de ha arra gondolok, hogy akár igaz is lehet kissé azért csalódott vagyok. A film maga simán 4 csillag.


10. Chim (2013-01-02 20:39.49) aaaaa
Van benne egy-két jó poén, de semmi több. Egyszer nézhető!


9. Az utolso szamuráj (2012-12-21 19:47.57) aaaaa
Koch testvérek.
A film miatt érdemes utánuk nézni.
Tetszett:főleg az elején.Mert humorában megvolt az,amiért én mindig tiszta szívből utálom a politikusokat,ahogy mosolyognak,nyáladzanak,jópofiznak,emberszámba vesznek míg szükségük van rád,és ahogy hazudnak.
Gátlás nélkül,szemrebbenés nélkül,bele a pofádba,ha pedig ezzel szembesítik,nincs kommentár,ellépdel a kamera elől,és nem lehet őket szinte semmivel megfogni,mert olyan törvényeket alkottak,amik biztos várként védik őket.Szarfaszú,mocskos,undorító bagázs,és nem értem,képtelen vagyok elhinni,ki még ma az az őrült,idióta barom,aki képes elhinni bármit bármelyiknek.Jobb..bal..balközép..jobbfelső hatos ,ja az fogászaton van...jobbközép..szélsőbaljobb,mennek a majmok.
A majmok meg mennek,a majmok, akik szavaznak ezekre.
Persze,populáris,amit mondok,meg kik lennének helyettük,de nem érdekel.Valahogy...undorító dolgok ezek,rosszabbak bárminél.
Will Ferrell igen tehetséges komikus,kár hogy nálunk nincs elismerve.Pedig a Felforgatókönyvben az is kiderült,színészként is nagyon megállja a helyét,én meg komázom a humorát.Zach Galifianakis a Másnaposok óta van felkapva,nem mondom,hogy rossz itt,de jóval szürkébb,mint Ferrell-persze lehet a megírt karaktere miatt is.
A film elején marha jó poénok vannak,és ilyen mondatokon lehet értelmet keresni,"Amerikában a politikában,ha elég pénzed van,nincs bizonytalanság!" valamint "Én egy valakinek tartozom válasszal,a valaha élt legnagyobb amerikainak,Jézusnak!" és vigyáztam kérem,kiskutyának,kisgyereknek lassítva!!!nyomnak le egy maflást,néha pedig trágárul beszélnek.Bár persze sokan csak röhögni ülnek a mozi elé,szemmel látható az alkotók igyekezete ,hogy valamit azért érzékeltessenek,kimondjanak-nem véletlen utaltam a testvérpár nevére legelőszőr!-és nekem pont ez az igyekezet tetszett nagyon.Aztán a közepe felé megtörik a lendület,lesz némi tanmese és már nem olyan jó a mozi...de lazán vállalható 80 perc.
Az amerikai filmekben amúgy mindig azt szerettem,mikor saját országukat fikázzák,gúnyolják,kritizálják:ehhez persze kell egy VALÓBAN olyan alany,amit bármi mentén ezek a dolgok érhetnek.Nem kétlem,az USA választási gépezete,politikusai,a székek mögötti hatalmak és a kisemberek síksötét milliói erre rá is szolgáltak,pusztán létezésük okán.
Mintahogy nem kétlem,ezt a filmet akár Magyarországon is le lehetne forgatni,kis változtatásokkal.Nálunk persze nagy kérdés lenne,ki lenne az a bátor,aki mindkét oldalnak rálépne a csülkére és még a közönségnek is eltalálná a tetszési indexét.
Végiggondolva,halva születettebb ötlet,mint Langyi-tól legalább közepes és végre nem adatokat rosszul tudó kritikát kérni.


8. Teljebb (2012-12-17 16:57.08)  
Újabb darab a filmipar tömegárujából, amelyben nincsenek színészek, csak figurák, ösztönlények, nézők képébe tolják elméjük hordalékát, s ott, a számítógép előtt, vagy a mozik székein, megeszik, s még vágynak is az újabb adagért, nem hiába, futószalagon jönnek az újabb és újabb lélekpusztító étkek. Kreténekből hősök váltak, silányság ül a semmi ágán. Meghallja valaki az ébresztő hangját?


7. Siddharta (2012-12-13 21:01.57) aaaaa
szórakoztató közepes vígjáték.....Scherer magyarhang nagyon illik hozzá, remek...
és ami még plusz vicc ide vagy oda...ilyen a politika mindenhol...és ilyenek a politikusok...akik hisznek nekik meg is érdemlik...a nagy többsége a választóknak is ilyen...kb ilyen nehéz manipulálni őket mint itt....
szóval vígjáték de ezek elég szomorú dolgok...
ez emel a filmen....de van pár igazán röhögős poén is azért...


6. 1-2 (2012-12-09 17:18.03) aaaaa
egész jó kis film, olyan átlagos vígjáték
mikor a csecsemőt kiütik na azon viszont leborultam a székről a röhögéstől
:D:D


5. Bobo 888 (2012-12-07 20:19.23) aaaaa
Mert a katonák adják a nemzet gerincét...mert a farmerek adják a nemzet gerincét...mert az iskolák adják a nemzet gerincét...mert az autószerelők és fóliázók adják a nemzet gerincét...mert a filippino vidámparkgépkezelők adják a nemzet gerincét...szóval ezt mondhatta volna akár Gyurcsány, Orbán, Vona vagy akármelyik politikus zsenge hazánkban vagy azon túl, a helyzet mindenhol ugyanaz...szarnak fejünkre, tetteik erősen maguk vagy befolyásos üzleti partnereik érdekeit szolgálják, nehezen összeizzadt adóforintjainkból sikkasztanak s élnek mint hal a vízben, de kiállnak elénk s kedves és hazug szavakkal hitegetnek, hogy majd adócsökkentés meg munkahelyteremtés, méghozzá 1000 000...aha, hát hogyne...ritka nagy hülyeség ez a film, sokszor túlerőltetett poénokkal, de a maga zagyvaságával bemutatja a valós helyzetet, még ha nem is elsőszámú feladata...Ferrellt bírom, szimpatikus komikus, még ha nem is a legnagyobb s Galifianakis is hozza a szerény kis melegszívűt és átalakulása sem rossz...a vége persze erős idealizmus, visszautasítja a csúnya csúnya ajánlatot, hogy városa népének jobb legyen, szembemegy saját érdekeivel...gondolom Kósa is így tett volna...nézhető, helyenként erős komikum, de sokszor túlerőltetett...egy négyest megér !


4. Riff60 (2012-12-03 23:05.22) aaaaa
Ferrel és Galifianakis még életükben nem játszottak normális embert-hálistennek most sem teszik.Kellően idióta szereposztás egy remek Kerekes-Scherer szinkronnal magyarítva egy igazi dilis politikai vígjátékhoz.Szatírának nem mondanám ,ahhoz túl eszement.Sokan vagyunk akiket már a politika szótól is kiráz a hideg hát még a művelőitől,most jókat röhöghetünk rajtuk és azon amit tulajdonképpen velünk is bekajáltatnak négyévente.


3. Csupi1 (2012-12-02 20:06.09) aaaaa
Egész kellemes meglepetés volt. Rosszabbra számítottam, pedig a két főszereplő neve garancia a nevetésre. Érdemes megnézni.



2. Törölt felhasználó (2012-10-31 10:16.21) aaaaa
remek szórakozás tökéletes időzítéssel, az ember akarva akaratlanul összehasonlítja a filmbéli karakterek kapcsolatát romneyéval és obamaéval.:D vannak benne megint(mégjó) ferrelli túlzások, klisék és nevettető jelenetek, de mindezek mellett a kialakult gusztustalan politikai kampányoknak illetve azok vezéreinek, résztvevőinek lök egy fricskát. nem tökéletes, de aki vevő erre a humorra, az vígan elvan vele. ferrellt pedig, nem tehetek róla, imádom.


1. Johnny kapitány (2012-08-15 01:10.01) aaaaa
Nem tűnik rossznak, Ferrel jó a vígjátékok terén, Gali fiának is pedig szintén nagy tag. Előzetes alapján jó lesz, kíváncsi leszek



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMortuus, 2022-04-21 23:1218 hsz
Legjobb jelenetBobo 888, 2016-08-27 21:131 hsz
KérdésekTIBBY, 2012-10-08 17:371 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk