Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A zongorista
- M5, 22:40
Hazudj velem
- Cinemax2, 22:50
Predator - A ragadozó
- Moziverzum, 23:00
Apró kis hazugságok
- Mozi Klub, 23:20
A következő három nap
- Film4, 23:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Szólánc
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Versek!
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Vidéki ballada az amerikai álomról - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Eredendő bűn aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Kristian23 hozzászólásai

Ugrás Kristian23 adatlapjára

1 2 3 4 5

A galaxis őrzői (2014) - Vélemények

2014-08-16 11:30.10
Spoiler!
A cameo szenzációs volt. Először nem tudtam mire vélni a kacsát, de aztán utánanéztem, hogy Howard marvel figura. Le a kalappal, hogy ezt be merték vállalni. remélem benne lesz kicsit a második filmben.

Ugyanakkor nekem a film legnagyobb értéke, hogy végre egy Marvel képregény, amit nem akartak realisztikussá tenni, hanem küllemében nagyrészt azt kapjuk amit a képregényben. Nem félnek megmutatni furcsa külsejű figurákat.
Ha már a Bosszúállókkal kell összehasonlítani, szerintem ég és föld a két film, a Galaxis őrzői tízszer jobb.


2014-08-14 20:11.59
Őszintén szólva sokkal többet kaptam mint amit az előzetes alapján várni lehetett. Abban szinte semmi lényeges nincsen. Kissé tartottam tőle, hogy ki fogják spórolni a látványt és sok lesz az üres járat. Ehhez képest képest az elejétől a végéig fantasyt kap az ember. Hihetetlen, hogy minden annyira látványos és kidolgozott. A események nem kiszámíthatóak. Nagyon jók a karakterek egytől egyig. Chris Pratt egyértelműen nagyon jó és szerencsére mint Űrlord is kapott bőven szerepet. Zoe Saldana nagyon jól játssza Gamorát és jól áll neki a zöld. Én Drax karakterét nagyon bírtam. Groot és Rocket fantasztikus. Borzasztóan élethűek és szórakoztatók, szerencsére ők kellő teret kaptak. A néző belecsöppenhet egy képzelevilágba, amikor ezt a filmet nézi. Nagyon jól megvan csinálva az egész. És végre egy képregényfilm, ahol nem az a lényeg, hogy mélyreható gondolatokat közöljenek. Ezeknek a filmeknek nem ez a lényege, hanem hogy megmutassa a képregény világát, látványos legyen és szórakoztasson. Főleg az elején nekem az volt az érzésem, hogy nagyon sok információt közölnek, sok a szereplő. Ahhoz hogy valaki teljesen megértsen mindent, ismernie kellene a képregényt is. Persze ez nem von le semmit a film értékéből. Nagyon kiváncsi leszek az extrákra, ha majd kiadják a lemezt.


Herkules (2014) - Vélemények

2014-07-28 21:30.06
Sajnos nem tudok hármasnál jobbat adni rá.
Különösebb elvárásaim nem voltak a filmel kapcsolatban. Újabb Herkules film a sok közül.
Viszont ez egy realisztikus formába öltött sztori, ami meglepett, mert a filmelőzetesből nem ez derült ki, de talán pont így volt érdekes és más, mint az eddigi filmek. Nekem elsősorban a színészi játékok vitték a prímet, mint Herkules(The Rock), Atalanta, a jós (Ian McShane) és még sorolhatnám. Valamint az akciójelenetek is tetszettek és volt pár értelmes gondolat. De összességében egy közepes mozi. Jó szórakozás egy alkalommal.


A csodálatos Pókember 2. - Vélemények

2014-05-01 21:09.56
Tényleg jobb volt mint az első film.
Inkább a negatívummal kezdeném. Ugyanaz a problémám, mint az elsővel. Helyenként túl érzelegős a film, túl sokat foglalkoznak Peter magánéletével, a Gwennel való kapcsolatával, a múlttal. Én elsősorban Pókemberre, a szuperhősre vagyok kiváncsi, az ő tevékenységére.
Szerencsére itt már belőle sokkal többet katunk.
A jelmez nagyon tetszik. Közelképek nagyon jók.
Technikailag szenzációs ahogy megcsinálták az akciójeleneteket, ahogy Pókember hálóhintázik a városban. 3D-ben szinte mintha a néző is ott lenne. Ennál nagyobb látvány nem is kell. Szóval le a kalappal. Összességében amikor zajlottak az események azt nagyon élveztem. De mint Peter Parker, nekem Andrew Garfield nem jött be most sem. Nekem túl laza figura ebben a szerepben. Viszont mint Pókember, nagyonis jó.
Valamint elég sok mindent megváltoztattak az eredeti sztorihoz képest. Sok minden máshogy van.
Összességben tetszett a film. Az eslő filmnél azt mondtam, hogy jó alap egy még jobb másdik filmhez. Azt hiszem a 3. lehet az igazán tökéletes.


A zöld íjász (sorozat) - Vélemények

2014-03-30 17:08.26
Flash, azaz Barry Allen bemutatkozott már a 2. évad 8-9. részben. Egy helyszínelő srác volt (egyben tudós is)aki belekeveredett Oliver-ék ügyébe és megmentette az életetét. A rész végén hazautazott és ott belevágott a villám, de valamilyen különös viharral jött. Már akkor gondoltam, hogy később látni fogjuk majd a srácot, immár kész szuperhősként. Több mint valószínű, hogy a 20. részben lesz. Ez lesz a bemutatkozója az ősszel induló Flash sorozatnak. Remélem sokkal misztikusabb lesz,mint a régi sorozat. Amennyire emlékszem ott flash csak átlagemberekkel harcolt.


2014-03-30 11:56.39
Kiváló sorozat. Bár nekem most a 2. évad közepe fele kicsit beszürkült. Így voltam az 1. évaddal is.
A 20. részt várom nagyon, úgyanis bemutatják Flash-t ha minden igaz. Már nagyon sok kép készült a fogatásról. Ősszel pedig indul az egyéni sorozat.


A csodálatos Pókember 2. - Vélemények

2014-02-02 21:42.47
Én ezt a filmet most nagyon várom. Az elsővel nem voltam elégedett. Az egész Peter Parkerről szólt, és nem láttam Pókembert benne. És hát álarc sem teszett. De most ahogy az előzeteseket nézem, alapnak nem volt rossz. Ez a film sokkal jobb lesz úgy tűnik. Végre talán az olyan rajongók is megkapják amire várnak, mint én , azaz Pókembert immár a klasszikus jelmezben.


Jeremy Brett - Vélemények

2013-12-18 00:51.10
Magasan a legjobb Sherlock Holmes alakítás az övé. Már csak miatta érdemes megnézni az egész sorozatot. Rajta kivül csak Benedict Cumberbatch alakítását fogadom el a Sherlock-ban. De azért Jeremy Bretthez ő sem ér fel.


A hobbit - Smaug pusztasága - Vélemények

2013-12-16 16:57.53
Nekem sajnos ez a film nem jött be annyira mint az első. Az a film magával ragadott és nem igazán vártam, hogy vége legyen. De itt valahogy a film felétől fogva ellaposodott az egész. A 3d-s elemek is eltűntek. Ettől függetlenül persze tetszett a film. De az első jobban megfogott. Bilbo túl kevés teret kapott, amit bántam. Evangeline Lilly alakítása nagyon tetszett. Egyszerűen csodálatos ebben a szerepben. Sokan elszürkültek. Ami viszont tetszett, hogy szerintem jóval komolyabb hangvételű volt ez a film, mint az első, és sok szálat befejezetlenül hagytak, így lehet várni a folytatást. Annak ellenére ,hogy most sok mindent kritizáltam, mindenképpen várom a 3. részt.


A hobbit - Egy váratlan utazás - Vélemények

2013-12-10 11:38.44
Én vagyok nagy Gyűrűk ura rajongó. Láttam a filmeket, de valahogy nem fogott meg annyira. A hobbit viszont tetszett. Nekem a felvezetés túl hosszú volt, de a film második fele már nagyon tetszett. Furcsa módon még másnap is a látottakon gondolkoztam. Valahogy ebben a filmben tetszenek a színészi alakítások. Martin Freeman, Ian McKellen és Richard Armitage alakítása nagyon tetszik. A második filmet különösen várom, mert azt immár 3d-ben tudom megnézni.


Thor: Sötét világ - Vélemények

2013-11-21 18:26.39
Nekem összességében tetszett. Az első film azért nálam még mindig jobb, annak ellenére, hogy itt sokkal több volt az akció és sokkal többet megmutattak Thor világából. De valahogy nekem az izgalom, ami hiányzott. Volt egy két jelent ami olyan volt, de sajnos kevés. A végén azért túlzásokba estek, ki be ugráltak egyik világból a másikba, ez nem tetszett. De egyébként nagyon látványos a film, jók a harcjelenetek. Chris Hemsworth majdnem olyan jó volt, mint az első részben. A bosszúállókat nem említeném, mert ott nekem valahogy mindegyik főhős kissé szürke volt. Viszont a 3D nekem sokat hozzátett a filmhez. Valahogy a második rész sok filmnél nagy visszaesést hoz az előzőhöz képest, ez egy jó folytatás szerintem.


R.I.P.D. - Szellemzsaruk - Vélemények

2013-10-23 02:05.39
Egyetértek néhány hozzászólással. Nagyon untam a filmet. Végig vártam, hogy mikor történik valami izgalmas,de nem történt semmi. Hulladékot is csak keveset lehetett látni. Az történet pedig nem rossz, jóval többet ki lehetett volna hozni belőle. A két főszereplő jó volt, hozták a tőlük elvárt szinvonalat, de ez mégis nagyon kevés volt egy jó filmhez. Egy jóindulatú 3-ast ér nálam.


HA/VER 2. - Vélemények

2013-09-01 19:06.10
Egyetértek azzal, hogy az első film jobb volt.
Itt valahogy maradt némi hiányérzetem. Az izgalmas jelenetekből maradt nekem kevés. Függetlenül attól hogy sokkal több volt a küzdelem( szerencsére), de olyan magától értetődő volt minden. Az első részben pl. nagyon tetszett Kick Ass első fellépése, még ha jól el is verték.
Ez egy sokkal komolyabb hangvételű film volt, ami tetszett benne. És meglehetősen durva. Nagyon sok véres jelenet, csúnya beszéd. Csodálkozom hogy le merték adni. Viszont ezekkel semmi bajom nem volt. Nagyon jó szövegek voltak.
Az első filmben nekem Hitgirl volt az igazi szuperhős. Nagyon látványosak voltak a harcjelenetei, annak ellenére ahány éves csaj játszotta a szerepet. Itt végre mások is felnőttek hozzá. Kick Ass egész jól megtanult verekedni ,bár van még bőven hova fejlődni. És hát a többiek is. Kár hogy Jim Carrey hamar eltűnt. Az ő alakítása nagyon tetszett. Néztem volna még sokáig. A többi szuperhős is egyéni volt. Chloe Moretz most is hozta amit kell. Aaron Johnson nekem Kick Ass-ként szimpatikusabb. Most valahogy jobban állt neki a ruha. Remélem lesz folytatás.


Kung-fu (sorozat) - Vélemények

2013-08-22 20:51.22
Kiváló sorozat. David Carradine nagyon jó benne. Szeretem azt a nyugodtságot, higgadtságot, harmóniát, inteligenciát ami Kane-ből árad.
Mindig van valami mély mondanivalója. A küzdelmei pedig nagyon látványosak. Annak idején csak viszonylag kevés részt láttam. Most megtaláltam valahol a sorozatot, igaz nem a legjobb felvétel, de így is nagyon jó.


Farkas (2013) - Vélemények

2013-08-02 00:19.24
Nem azt mondom, hogy csalódás volt, de én javarészt untam a filmet. Onnatól kezdett érdekes lenni, amikor Logan megszabadult a bogártól. De aztán meg alig bírt el átlagos harcosokkal. Szerintem túl érzelgős volt végig.
Sokan szidták az első Farkas filmet, de nálam az sokkal jobb volt. Ott felvonultattak más X-Men figurákat, mint Kardfogú, Gambit és Deadpool. Voltak izgalmas küzdelmek, tartalom.
Jó igaz ez a film amolyan kitérő, de nekem kevés volt. Hogy pozitívat is mondjak. Hugh Jackman-t nagyon kedvelem Farkas szerepében. Most is hozt a figurát, arról ő nem tehet, hogy nem volt eléggé vad. Ennyit engedtek.A két japán lány szimpatikus volt. Mariko gyönyörű, a másik csaj pedig nagyon jól küzdött,és jó figura. Mintha láttam volna már más filmben is. Famke Janssen szerepeltetése indokolatlan volt. Ezt is láttuk.
Ami kikívánkozik belőlem, hogy valahogy ezek az X-Men filmek túl realisztikusak. Csupa szürke semmilyen öltözet, semmi álarc, színek. Farkas álarca pedig szerintem az egyik legjobb, leglátványosabb a Marvel hősök között, de úgy néz ki ez csak nekem hiányzik ezekből a filmekből.


Az acélember - Vélemények

2013-06-25 17:51.42
Nálam nem váltotta meg a világot a film. Pozitívumkénbt annyi, hogy a látványba nem lehet belekötni és a komoly hangvétel tetszett. De összességében untama filmet. Vártam, hogy végre jöjjön egy izgalmas jelenet, amitől lázba jövök, de ez nem történt meg. Túl magátólértetődő volt, hogy Clark-ból Superman lesz. Semmi nagy belépő. A film hangulata sem eléggé Superman-es. A történet sokban más. Túl sok a rizsa. Talán a végős küzdelem Zod ellen, abban volt valami. Azért a korábbi Superman filmeket mindenképpen megelőzte nálam. A főszereplő nem volt rossz.
Valahogy úgy vagyok vele, mint az új Pókember filmmel. Átsiklottak a lényegen, magán a hősön, hogy ki ő. Meg nekem kicsit túl sok szerepet kaptak az emberek.


Vasember 3. - Vélemények

2013-05-28 12:30.07
Őszintén szólva nekem nagy csalódás a film. Még a második részt is alulmulta nálam. Kezdjük azzal, hogy szerintem nagyon hosszú volt a játékidő. Ami nem lenne baj, ha nem lett volna ennyire eseménytelen a film. Másfél óráig semmi akció nem történt. Mintha nem is vasember filmet néztem volna. Tony Starkot akció hősként állították be. Vasember mint olyan nem is létezett a filmben. Csak egy roncs páncélt mutattak be, meg sok túlspirázott egyéb páncél öltözetet. Ezzel nekem a látvány részét meg is ölték. A másik pedig, hogy Stark legnagyobb ellensége Mandarin csak egy kitaláció, akit egy színász játszott el? Igaz a végén kiderült, hogy ki is az, de Mandarin egy mágus elvileg. Nem volt egy igazi ellenség sem. Szóval a kevesebb néha több. De itt a kevés is kevés lett volna. Az egyetlen ami egyben tartotta a filmet az Robert Downey alakítása. Most is kedveltem a figurát, szórakoztató volt, de ennél többet nem kaptam a filmtől. Semmi izgalom nem volt. Ha lenne is folytatás, ebben a szellemiségben nem lennék rá kiváncsi.


Az utazó (2010) - Vélemények

2013-04-09 12:56.15
Nem volt rossz fim, de hármasnál többet nem tudok rá adni. Angelina Jolie-t nemigazán kedvelem. Johnny Deppet visznt igen, bár ebben filmben nekem kicsit kevesebb volt, mint máskor. Nála inkább romantikus film volt. A heyszín sokat dobott a filmen.


Alkonyat - Hajnalhasadás, 2. rész - Vélemények

2013-03-23 20:23.49
Nekem tetszett. Semmivel sem volt rosszabb, mint az előző filmek. Olyan pozitív volt az egész nekem, mint egy hosszabb sorozat utolsó részei. A harc nagyn tetszett, izgalmas volt, igazából azt vártam egész végig. Annyit bánok, hogy végül nem ment végbe. Igaz akkor többen meghatak volna, de legalább legyőzték volna a Volturit.
Sokan írták, hogy a könyvek sokkal jobbak. Én csak a filmeket láttam, de tetszettek. Sokkal jobb a befejezés mint mondjuk a Harry Potter esetében.


Reszkess, Amerika! - Vélemények

2013-03-04 23:12.27
Nekem ez a film valahogy komolyabb hangvételűresikeredett. A régies korabeli szöveg kevesebb volt. Mind Jean Reno, mind Christian Clavier karaktere visszafogottabb volt. És az is igaz, hogy néhány poén nagyon hasonló volt, mint az első részben. Ettől fügetlenül azért sok új dolgot is felfedeztem és némelyik poén ugyanakkorát ütött, mint az első két filmben.
Kárhogy megálltak a 3-nál. Manapság nem látok egyetlen ilyen jellegű vígjátékot sem. A legtöbb csak névleg az. De ami igazán megnevettetne olyan nincs.


Jöttünk, láttunk, visszamennénk - Vélemények

2013-03-04 11:59.01
Én kb. negyedszerre néztem meg tegnap, de most is halálra nevettem magam némelyik jeleneten.
Nálam a legnagyobb amit a WC-ben meg a fürdőben művelnek. Azok a jelenete mindent visznek.


Run! Bitch Run! - Vélemények

2013-03-02 16:09.39
Én csak átfutottam. A film második fele volt számomra értékelhető, aikor a csaj bosszút állt. Megérdemelték amit kaptak azok a szemétládák, bár több szenvedést érdemeltek volna.


Troll 2. - Vélemények

2013-03-01 23:28.42
Szerintem azért nem olyan rossz ez a film. Igaz nem horror kategóriában. Megvan a maga stílusa és története.


Boszorkányszerelem - Vélemények

2013-03-01 23:23.50
Nálam is egyszer nézhető. Voltak benne jó dolgok, de sokszor unatkoztam. És a színészek közül sem volt kiemelkedő.Még Jean Reno is szürke volt, pedig tőle ez ritka. A képi világ tetszett mondjuk a sok szép táj miatt.


Az emlékmás - Vélemények

2013-02-28 23:41.46
Nem rossz film, de nálam nem váltota meg a világot.
Egy lentebbi hozzászólással egyetértek, hogy elég jók a zenék a filmben. Nagy alakításokról nem beszélnék. Azt sajnálom hogy Kate Beckinsale ilyen ellenszenves szerepet kapott. Colin Farrell-t alapból nem kedvelem, de ebben a filmben jó volt.
A kép világ tetszett és elég eseménydús volt a film, de a sok fegyver dübörgése az zavart. Talán kicsit több tartalom lehetett volna.


A zöld íjász (sorozat) - Vélemények

2013-02-28 00:17.41
Én eredeti szinkronnal kezdtem el a sorozatot, de a 10. részhez már nem nagyon találtam feliratot, úghogy most magyar nyelven nézem. Hát egyfelől könnyebb, mert nem kell követni a feliratot. Viszont a szinkronhang nem mindenkinél jó. Talán a szöveg is gyengébb némiképp. Emiatt talán eredeti nyelven komolyabbnak tűnik nekem. Amúgy kiváló sorozat. Különösen Olivert, Thea-t és a testőrt kedvelem. Meghát a harci jeleneteket. Elég sok mindent beleraknak egy részbe, így mindig van mind gondolkozni utána, sok a nyitott kérdés is.


Lazacfogás Jemenben - Vélemények

2013-02-26 20:10.16
Nagyon nagy film. Nem gondoltam , hogy ennyire jó lesz. Nagyon tetszik a történet. Egy igazán érzelmes film, ami valódi értékeket vnultat fel.
Talán a hangulata nem olyan amilyet én szeretek, de egyébként minden tekintetben fantasztikus.
Egy korábbi hozzászólásban írta valaki , hogy Ewan McGregort minden filmben szereti. Hát ezzel én is így vagyok. Mindig hozza a szinvonalat akármilyen filmben szerepel. Emily Blunt-ot is egyre inkább kedvelem, ez a haramdik filmje amit látok.


A Jane Austen Könyvklub - Vélemények

2013-02-26 00:17.14
Én Jane Austen-tól nem olvastam könyveket. Csak film feldolgozásokat láttam. De a film nagyon tetszett. Tele neves színészekkel, jó alakításokkal. Egy nagyon tartalmas film, sok mondanivalóval. Nagyon jó az ötlet. Igazság szerint azt vártam, hogy ne legyen vége a filmnek.
Ami í színészeket illeti nálam, Hugh Dancy, Emily Blunt és Maria Bello a vitték a prímet, de atöbbi színész is nagyon jó volt.


Hisztéria (2011) - Vélemények

2013-02-25 20:42.14
Nekem nagyon tetszett a film. Végig magával ragadott, szórakoztató volt és korhű.
Akárhol látok írásokat a filmről, mindenki csak a hisztériával foglalkozik, holott szerintem az csak mellékes dolog a filmben. Hugh Dancy alakítása itt nagyon tetszett , mint sok más filmben. Valamint Maggie Gyllenhaalt emelném még ki a szereplők közül.


Spawn, az ivadék - Vélemények

2013-02-11 23:33.27
Korábban láttam kétszer a filmet, akkor tetszett, igaz nem tudtam semmit Spawn-ról. Most újra megnéztem miután elolvastam az ithon megjelent képregényeket, valamint a rajzfilmet. Hát így már máshogy fest a dolog. A történet túl le van egyszerűsítve. Kevés a szereplő. Gyengék az alakítások. Nincs meg az az elvont stílus ami a rajzfilmben megvan. Pedig ebből a témából lehetne egy igazán jó filmet csinálni. Nálam a szöveg is elég gyenge volt. Spawn arca maszk nélkül túl emberies maradt. Teljes álarcal meg keveset lehetett látni. A sikátorok hangulata is olyan semmilyen volt. A látványt illetően talán a Violátor volt még a legjobb. Malebolgia még csak elment volna, ha ez egy gyengébb animációs film lenne. Volt néhány pozitav dolog a filmben, de szerintem ennél sokkal job filmet lehet csinálni Spawn-ból.


1 2 3 4 5

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk