Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Összetörve
- Film Mánia, 13:50
Szellemíró
- Viasat Film, 14:15
Felsőbb törvény
- Cinemax, 14:30
Lopott szavak
- Paramount Network, 14:30
Eddie, a sas
- Moziverzum, 15:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Joker - Kétszemélyes téboly - Vélemények
Jonathan Majors - Vélemények
Érdekességek!
Állati mészárlás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Képtelen kampány aaaaa
Törőcsik Mari aaaaa

 

Fórum - A Halloween véget ér - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
37. Huistlik (2023-05-02 19:20.33)  
Azért az pozitívumnak mondható, hogy az elsőben nincs nyoma a melegvonalnak, míg a következőben ezt a vonalat lealázza,és az utolsóban szintén nincs nyoma.


36. Vincenzo (2023-04-08 07:56.43) aaaaa
A legszánalmasabb Halloween film.
Előző részben gyakorlatilag egy elpusztíthatatlan szörny lett Myers. Tucatnyian ütötték, lőtték egyszerre, mit sem érve, itt meg egy 70 éves nagymamival nem bír el. Következetes forgatókönyv...



35. Vincenzo (2023-04-08 07:51.28) aaaaa - (válasz Convar 30. hozzászólására)
A stúdióknak az Amerikai bevétel számít. Csak másodlagos, hogy mennyit hoz világszerte.


34. Tjunior (2023-04-08 07:34.03) aaaaa - (válasz Convar 30. hozzászólására)
Nem azt írtam, hogy sikertelen hanem, hogy kvázi sikertelen. Most had ne keljen elmagyaráznom a kettő közti különbséget.
Ami miatt írtam az meg a trendek. Az "első" rész több mint 250 milliót hoz a "harmadik" meg éppen 100 fölött zár az nem azt mutatja, hogy jöhet a negyedik jövőre. Pontosan azt írtam, hogy egy időre jegelik a franchiset.


33. Convar (2023-04-07 23:19.41) aaaaa
"Búcsút intettem a mumusomnak, de igazából a gonosz nem hal meg. Csak alakot vált."

Egyébként csak figyeljétek meg, majd tényleg ez az idézet lesz a hivatkozási alap a további folytatásokra.


32. Convar (2023-04-07 22:48.58) aaaaa
Na jó, hogy vmi pozitívat is írjak: a legelején és a legvégén is van benne egy-egy jó dal:


Jack & Jim - Midnight Monsters Hop
https://www.youtube.com/watch?v=gNDiNIjZOhw

Boy Harsher - Burn It Down (Re-Work)
https://www.youtube.com/watch?v=lvjeZrbtPz4


+ még ha esetleg csak legalább 1x csak legalább egy kis cicit is villantott volna benne Andi Matichak, akkor már lehet a 3. csillag is meglehetett volna :D


31. Convar (2023-04-07 22:34.19) aaaaa
Én amúgy a végén, Strode nagymonológjánál, amikor azt mondja hogy "Búcsút intettem a mumusomnak, de igazából a gonosz nem hal meg. Csak alakot vált." és ugye pont csöngetnek, hát ott nekem egyből az jutott az eszembe hogy ááá mekkora lenne már ha mindezek után Jason Voorhees-nak nyitna ajtót, aki persze, ahogy szokta az ilyet intézni egyből, minden cicó nélkül a machetéjével jól ketté is szeli Strode-ot, mint egy görögdinnyét. És stáblista :D Na az lett volna ám még csak az igazi slusszpoén, az igazán epic end! :D

Mert akkor legalább a végén megbizonyosodhattam volna arról hogy ezt a részt már csak viccnek szánták az alkotók. Így viszont sajnos egyáltalán nem vagyok biztos benne :S


30. Convar (2023-04-07 22:22.40) aaaaa - (válasz Tjunior 29. hozzászólására)
"A film kvázi sikertelensége miatt "


WHAT??????????????

Budget
$20,000,000 (estimated)

Gross worldwide
$104,186,860


1000% hogy lesznek még Halloween filmek.


29. Tjunior (2023-03-20 17:37.25) aaaaa
Spoiler lehetséges!
Értékelni kell, hogy már az alkotók is érezték, ez a MM batyog, mindenkit legyilkol közben ő még azt is túléli ha belerakják a szecskavágóba n+1 alkalommal már nagyon gáz. Szóval ez pozitívum. Próbáltak is egy új összehozni egy MM 2.0át, akit majd megint 8 részen keresztül lehet, pontosabban nem lehet kinyírni. Csak az van, hogy primitív az egész. Ráadául dögunalmas. A film kvázi sikertelensége miatt bár évig nyugtunk lesz MMtől de ne legyenek kétségeink hogy előbb-utóbb előszedik.


28. Foray Nándor (2023-02-13 16:16.21) aaaaa
Én elfogadtam a részt. A bevezető szekció túlnyújtott és vontatott *, sikerült azonban újítani a történeten, amely úgy háromnegyed óra elteltével indul be, de akkor tisztességesen.

* Legalább nem állíthatja senki, hogy a srác karaktere légből kapott és pszichológiailag nem megalapozott. Elő lett készítve rendesen.


27. Empire (2022-11-09 08:44.24) aaaaa
Hát jó gyenge lezárás, kb értelme nem volt.


26. Gabe33 (2022-11-06 01:09.42) aaaaa
Hát vegyes lett az érzés...
Spoiler!
Tetszett az új gonosz bemutatása. Ahogy átalakul a karaktere. A trancsirozások. Bár kevesebb volt mint legutóbb. Az utolsó összecsapás és a kegyelem döfés. (Végre! Már hány éve vártam egy ilyesmit! :D )
De
Az új karaktert felvezethették volna egy korábbi részben is.. Nagyon sokáig épített rá a film és elvonta a figyelmet a mumusról..
A mumus.. ha már terminátor volt eddig akkor most miért lett kb rokkant amikor először mutatják?
Az első gyilkonál mintha magára talált volna de többet vártam volna tőle. Már mint hentelésileg. Kb 3 emberrel többet. Így se volt rossz csak túl keveset szerepelt...
Én mondjuk úgy fejeztem volna be hogy a srác nem hal meg hanem a végén mutatják maszkkal a kezében hogy átveszi a helyét de sajna nem.
Meg ahogy elvette tőle a maszkot... hát.. azt ink hagyjuk....
Nem volt rossz film ez (szerintem) de nem is hozta az előző kettőt. Jobb lezárást vártam.


25. Joe8080 (2022-10-31 00:30.13)   - (válasz Joe8080 1. hozzászólására)
De legalább olyan befejezést kaptam amit vártam!és örülök neki.ha jönne bármi ezzel kapcsolatban az tuti nem fog érdekelni!ezzel én lezártam a halloween-t!


24. Norbii92 (2022-10-29 17:18.26) aaaaa
SPOILERES!
Már a Gyilkos Halloween kapcsán említettem, hogy mennyit jelent számomra ez a horrorfilm sorozat, lévén a klasszikus '78-as film huszonéves fejjel is képes volt zsigeri félelmet kihozni belőlem! Így hatalmas élmény volt beülni a 40 évvel későbbi folytatására, s nekem tavaly a Kills is tetszett. Ott már David Gordon Green rendező egy kis gondolatiságot is próbált bele vinni filmjébe, mégpedig a "Mumus" a lakosságra gyakorolt hatását, amit az Ends első pár percében (!) kiválóan tovább is tudott vinni. Hogy aztán mi történt az jó kérdés, mert nem egy trilógia méltó lezárása, hanem inkább a meggyalázása történt az biztos. Ugyanis kiválóan felvezetnek egy új karaktert a film első harmadában, aki aztán Michael-t megalázva lép egy kicsit annak örökébe, hogy aztán kukázzák ezt a megközelítést is, és a film utolsó pár percében (!) visszahozzák kedvenc gyilkosunk, hogy Laurie-val egy kis cicaharc keretében leszámoljanak egymással. Pontosabban Laurie Michael-el, ezúttal véglegesen, hiszen egy röhejes össznépi felvonulás alkalmával sikeresen bedarálják Michael (holt)testét. Remélem érződik a csalódásom, mert az vagyok. Szinte csak hibákat tudok felsorolni.
És hogy pontosan mi ment félre? Szerintem az, hogy David Gordon Green egy nagyon más filmet akart készíteni mint az eddigiek, miközben elfelejtette hogy épp egy lezárást kellene levezényelnie. Nem mondom, hogy rossz szándék volt benne, hiszen eddig érezhető volt a rendező elhivatottsága, inkább úgy mondom, hogy nem tanult a korábbi filmek hibáiból. Sőt hovatovább a Péntek 13 5. része jut az eszembe, ahol először (és utoljára) helyettesítették Jason-t egy másik személlyel.
Sajnálatos és én tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire nem fog tetszeni és csak negatívumokat tudok majd írni, pedig ez van. Most pár évig biztosan pihentetik a franchise-t, de aztán Halloween-kor még biztos hogy visszafog térni a Mumus. Mindenesetre én kíváncsian várom, és bízom benne, hogy ezúttal méltó filme(ke)t kap majd. 2*


23. Jason13 (2022-10-26 02:52.56) aaaaa
Nehéz úgy leülni egy trilógia záródarabja elé, hogy az előzmények fényében ne lennének elvárásaink.
A Blumhouse stúdió 2018-ban hozta vissza az egyik leghíresebb horror-gonoszt, Michael Myerst a vásznakra. A szimplán csak Halloween címre keresztelt folytatás nem szerencsétlenkedett a megannyi korábbi folytatással és feldolgozással, ezeket simán lesöpörte az asztalról és történet szempontjából csak John Carpenter ’78-as klasszikusát vette figyelembe.
A végeredmény egy igazán ütős slasher lett, ami ismét szembe állította az egyik legnépszerűbb sikolykirálynőt, Jamie Lee Curtist az ő nemezisével, a szótlan, konyhakést forgató sorozatgyilkossal.
A siker nem maradt el és hiába kínált a film szép lezárást a szériának, hamar jött a hír, hogy lesz itt még folytatás, sőt, az alkotók rögtön trilógiában gondolkodtak, csak a nagy bejelentés előtt meg akarták várni, hogy munkájuk ténylegesen behozza a kellő mennyiségű pénzt.
Első körben az volt a terv, hogy a két további produkciót majd egymással párhuzamosan forgatják le a készítők, viszont jött a világjárvány és borultak az elképzelések. Szerencsére ekkorra már a Gyilkos Halloween elkészült és itt csak némi premiertologatás rontotta az összképet.
2021-ben be is lett mutatva a film, ami aztán alul is múlta az elvárásokat. Az én szememben ugyan szintén egy jól sikerült, vérben tocsogó horror a második rész, a rajongók és a kritikusok többsége viszont elég alaposan lehúzta. Hazudnék, ha azt írnám, nem értem, miért, hiszen a Gyilkos Halloween helyenként esetlenül kezelte szereplőit, a történet több helyen is csikorgott, miközben mondanivalóját is sikerült a legszájbarágósabb módon közvetítenie.
Ennek ellenére a sztorit sikerült nagyon erősen összefűzni a ’18-as film eseményeivel (a cselekmény ugyanazon az éjszakán játszódik), akadtak új ötletek, de már felvetett gondolatok is tovább lettek fűzve, így hiába zuhant lejjebb a minőség, a két alkotás hangulatában, szellemiségében és megjelenésében is könnyen összeegyeztethető volt.
Azt se felejtsük el, hogy a Gyilkos Halloween fináléja már elő is készítette a lezárásnak a terepet. Laurie Strode karaktere égtelen haragra gerjed, Myerst erőssebnek látjuk, mint valaha, és motivációiról is kapunk néhány elejtett morzsát.
Ezek miatt még talán azok is várták a lezárást, akik annyira nem szerették a középső darabot, hiszen minden adott volt egy epikus harmadik epizódhoz, ami a szálak elvarrása mellett akár még érdekes irányokba is elindulhatott volna, ha megválaszol bizonyos kérdéseket a második epizód kapcsán.
Hosszú bevezetőmmel arra szerettem volna rávilágítani, hogy a Halloween véget ér közel sem az a produkció, amire csak úgy betévednek a nézők. Nem, itt az előzmények ismeretében biztos, hogy mindenki elvárt bizonyos dolgokat.
Erre fel kaptunk egy olyan lezárást, ami aztán nagy ívből tett arra, hogy a rajongók előzetesen milyen prekoncepciókat állítottak fel.
Kissé előre szaladok, de számomra iszonyat ambivalens élményt nyújtott Myers harmadik (ha az egész szériát figyelembe veszem, tizenkettedik) ámokfutása.
A történet ahelyett, hogy a Gyilkos Halloween mintájára folytonosan haladna tovább, ugrik 4 évet az időben. Michael Myers eltűnt, ennek ellenére Haddonfield városa még mindig érzi a Mumus jelenlétét. Laurie Strode azonban már továbblépett, legalábbis úgy tűnik. Unokájával, Allysonnal próbálják élvezni az együtt töltött időt, erre Halloween közeledtével ismét megjelenik a Gonosz.
Ez alapján biztos mindenki arra számítana, hogy megint felbukkan Myers és minden a
megszokott slasher mederben halad majd a befejezés felé.
Pedig nem, David Gordon Green rendező és írópartnerei ugyanis hatalmas középsőujjat mutatnak az előzetes elvárásoknak és olyan irányba kanyarintották a történetet, hogy arra még én sem számítottam.
Alap esetben ez egy hatalmas pozitívum lenne, azonban itt egy cselekményfolyam lezárásáról beszélünk, ami egyáltalán nincs összhangban a két korábbi előzményével. Vérben tocsogó slasher helyett kapunk egy meglehetősen fura pszichológiai thrillert, ahol a fókusz egy teljesen új karakterre vetül. Laurie Strode, Allyson és Myers szinte kispadra lettek ültetve, hogy a rivaldafényt megkapja Corey Cunningham.
Mit ne mondjak, ez nem épp egy nézőbarát húzás, de a legviccesebb az egészben az, hogy ez az új figura kifejezetten sokáig érdekesnek hat. Egyrészt Rohan Campbell piszok meggyőző a szerepben, másrészt maga a karakter is van annyira erős, hogy fenntartsa a figyelmet. A probléma az, hogy Corey Cunningham szála hiába működik, ő az, aki miatt a már jól ismert szereplők perifériára szorulnak. Emellett az ő története sokkal jobban megállta volna a helyét egy mellékfilmben, esetleg egy sokadik folytatásban, mintsem a nagy fináléban, hiszen olyan irányokba viszi el az egész cselekményt, melyek így annyira nem vezethetők vissza a két előzményhez.
Mégis, a legnagyobb hiba abban rejlik, hogy a Cunningham vonal teljes egészében széthullik a cselekmény harmadik felvonásához érve. Ami hosszan és aprólékosan fel lett építve, azt a fináléhoz érve kivágják a kukába a készítők. És miért? Hogy megkapjuk a várva várt összecsapást Laurie és Michael között.
A probléma az, hogy a film utolsó 20 perce piszkosul nincs összhangban az azt megelőző 1 óra 30 perccel. Komolyan, nem is értem, mi történt itt. A film háromnegyede egy vaskos bemutatás az elvárásoknak, hogy aztán a befejezés egy az egyben azt tükrözze vissza, amit a rajongók elvárnának!
Mintha két filmet ollóztak volna össze a vágószobában, annyira identitászavaros a Halloween véget ér.
A legszomorúbb az az egészben, hogy a jól elkülöníthető történetszálak közül pont az működik sokkal jobban, ami annyira nem köthető a korábbi epizódokhoz. Corey Cunningham érdekes figura, a története kifejezetten szomorú és egyben horrorisztikus, miközben mélyebb mondanivalóval is bír.
Ehhez képest a Strode-Myers küzdelem egy súlytalan szerencsétlenkedés, amit szinte képkockáról képkockára előtt a reklámkampány. Iszonyat kiábrándító, hogy ez a jelenetsor az, aminek megkéne koronáznia a két előzményt.
És ha már itt tartunk, a Halloween véget ér borzasztóan bánik Michael Myers karakterével. Konkrétan, sikerült hülyét csinálnia az egyik legfélelmetesebb horrorfilmes gonosztevőből. Oké, kevés szerephez jut, ezen még túl lehetne lendülni, de amikor megjelenik, akkor egy szánalmas vénembert láthatunk magunk előtt, aki már nem hordozza magában azt a megállíthatatlan, hátborzongató gonoszságot, amit a két előzmény még ügyesen tudott érzékeltetni.
Lassan ideje átnyergelni a pozitívumokra, mert ha így folytatnám, akkor lehet túlzásba esnék és a befejezésig csak fröcsögnék.
A Halloween véget ér technikai szempontból kifogástalan. Az operatőri munka kellően profi, jók a vágások és a trükkök is hozzák az elvárt szintet.
És a zene, te jó ég! Az eredeti ’78-as mozi író/rendezője, John Carpenter már az előző két részből is kivette a részét, mint komponista és ez a harmadik felvonásra sem változott. Milyen szerencse, hiszen a Halloween véget ér legerősebb pontja az nem más, mint a fantasztikus aláfestés.
A film megtekintése óta már többször meghallgattam az albumot és egész egyszerűen képtelen vagyok betelni a szerzeményekkel. Carpenter két másik alkotótársa (Cody Carpenter és Daniel Davies) segítségével ismét briliáns munkát tett le az asztalra, amely még a leggyengébb jeleneteknek is képes parádés hangulatot biztosítani.
A színészi játék is a film izmosabb elemeihez tartozik. Ahogy már utaltam rá, Jamie Lee Curtis és Andi Matichak kissé háttérbe szorulnak, mint Laurie és Allyson Strode, ennek ellenére alakításaikat nem érheti panasz, ahogy a szintén visszatérő Will Patton-ét sem (sajnos ő is kevés időt tölt a vásznon). Itt az abszolút sztár az nem más, mint a fentebb már emlegetett Rohan Campbell, aki piszok jó munkát végzett Corey Cunnigham figurájával. Sajnálatos, hogy végül mennyire kisiklatták a karakterét, de ez már nem az ő hibája.
És ha már Halloween filmről beszélünk, muszáj szót ejteni a gyilkosságokról. Nincs belőlük sok, nagy részük nem is Myers-hez köthető (ez nagyon szomorú!), de ami akad, az legalább kellően vérbő és morbid.
Amiről még érdemes megemlékezni, azok az utalások. Már a korábbi epizódok is megidéztek egy-egy régebbi Halloween filmet, itt viszont az egyértelmű tiszteletadások mellett Carpenter egy másik klasszikusa, a ’83-as Christine (am egy Stephen King adaptáció) is elég erősen megelevenedik. Sőt, konkrétan a cselekmény jelentősebb része olyan, mintha Green és csapata egy az egyben a Christine sztoriját emelték volna át a Halloween világába.
Ez az érdekes húzás lehet sokakat zavart, én viszont tudtam értékelni, sőt, utólag talán még adott is egy plusz réteget a filmnek.
Itt az ideje az összegzésnek: a Halloween véget ér egy zavarba ejtő film. Rengeteg merész ötlettel rukkol elő és attól sem fél, hogy új műfaji elemekkel dolgozzon. De nem egy harmadik résznél kellett volna ennyire bátornak lenni, hiszen így nagyon sok minden maradt parlagon azokból az elemekből, melyeket elkezdtek felvezetni a korábbi epizódok, arról nem is beszélve, hogy a tényleges finálé így nagyon elsikkadt az eddigi főszereplőinkkel együtt.
Amit meg Michael Myers figurájával eljátszottak, az egyszerre elszomorító és dühítő.
Mégis, a sok bicskanyitogató hiba ellenére én azért tudtam szórakozni a végeredményen. Nem olyan jól, mint a ’18-as és ’21-es epizódokon, de ez a fajta tökös merészség adott annyi pluszt a sok negatívum mellé, hogy a film végül ne a „gyenge” kategóriában kössön ki nálam.
Ezzel tehát véget ért a Blumhouse trilógia. Hogy ezután mi lesz Michael Myers sorsa? Szerintem most pár évig megpihenhetnek Haddonfield lakosai, de azért Halloween tájékán mindig érdemes lesz ébernek maradni.
Az igazi Mumust ugyanis nem lehet elpusztítani.


22. EyezOfAPsycho (2022-10-25 10:33.58) aaaaa
Bár a Halloweenra ültem be, mégis olyan érzésem volt közben, mintha egy tök független film megvette volna a maszk használatának jogdíját, és egy totál más cselekmény során látnánk egy fickót, aki Myers maszkban vereti, de egyébként mégsem Ő az, hiszen egy másik filmről van szó. Mert - azért valljuk be - a lezárásnak nem sok köze volt a Halloweenhoz.

Önálló filmként, ami nem a Halloween franchise alá tartozik, simán átlagosnak lehetne nevezni, na de pont a lezáró akkordként szolgáló részt így megvalósítani? Borzasztóan kevés hangsúly lett fektetve a miértekre, a végkifejletre, a Michael utáni életre szintúgy, ami annak a tudatában elég furcsa, hogy elvileg nem lesz több rész belőle. Az ég világon semmi jelentős nem történt Myers -szel kapcsolatosan, ami miatt úgy érezhetné az ember a moziteremből kijövet, hogy egy teljes, kerek lezárást kapott, ami majd később szintén legendássá válik amellett, hogy egyáltalán normálisan keretbe zárták a karakterek történetét, és ízléssel tudták parkolópályára tenni a Mumust (nyilván attól a bizonyos jelenettől eltekintve legalábbis, ami a végén történik). Félek, hogy a "legendás" jelző csak azért lesz jelen a film neve mellett, mert annyira nagy ziccer maradt ki, hogy az valami hihetetlen.

Bár szenvedni a film alatt azért nem szenvedtem, de tény, hogy egy kicsit vérzik a szívem a hanyag lezárás miatt, hiszen annyival többet érdemelt volna a Halloween annál, mint amit az utóbbi részek során kapott, hogy annak az okaira képtelen vagyok indoklást szerezni. Átgondolatlan, buta cselekmények, nem jól kivitelezett történetmesélés, konstansan visszaeső minőség. Azt hiszem ez jellemezte a franchise utolsó darabjait, melyet a Halloween Ends megkoronázott egy nagy kupac kakával. Nem azért, mert bűnrossz, hanem azért, mert következetlen.


21. Liverpoolfan19 (2022-10-22 09:55.03) aaaaa - (válasz Harry Lime 20. hozzászólására)
Akkor ezt messzire kerüld el.


20. Harry Lime (2022-10-22 01:44.09)  
Félek megnézni. Na nem a vér miatt, hanem mert a 2. része a "Michael a csőcselék ellen" is egy kalap sz*r volt.


19. Kukoricaember (2022-10-22 00:39.00)   - (válasz Arash 18. hozzászólására)
Jól van.


18. Arash (2022-10-21 11:21.04) aaaaa
Unalmas


17. Luigi87 (2022-10-17 07:54.18)  
Hát lesz kis pihenése a Halloweennek, de lesznek új filmek. Ebben a szériában Laurie és Michael története zárult le, de egy másik idővonalon ahol Laurie nem létezik és van egy másik Michael aki fiatalabb azzal lehet új filmet csinálni. Egy interjúban ezt megmondták, hogy nem jelenti azt, hogy nem lesz több Halloween. Laurie is mondta a film végén: "A gonosz nem halt meg csak alakot öltött". De az ő kettejük története tényleg lezárult.


16. Kukoricaember (2022-10-16 23:07.55)   - (válasz Ava Gardner 15. hozzászólására)
Most ez volt az alku, hogy írsz és visszajöhetsz?


15. Ava Gardner (2022-10-16 22:36.07)  
Bojler:👻🎃

Azé nem semmi, h egy mondhatni "klasszikus"'nak szánt széria utolsó, s egyben lezáró darabja itt még a 2-es szintet sem éri el...
Megosztó, nem kicsit.
Én úgy érzem, h a nézők többsége, a nagy Helloween rajongók igen csak sokat vártak ettől a résztől, egyben a lezárástól.
Ami meglepett, h nem volt parás, nekem legalább is, hisz a többi rész azért nem kis feszültséggel volt teli, de ez...abszolúte nem.Talán a vége felé, az a pár perc, oszt slussz.
Jaime öregszik, és ez nem csak a kinézetén látszott, hanem azon is, h van már az a pont, amit rég nem kéne erőltetni, mert már nem megy.De ez nem csak az ő hibája, tőle szerintem elvárt volt, h benne legyen, akár csak Mike, aki fáradhatatlanul gyilkol még mindig.
Érdekes, h mikor előszőr mutatták a csatornában, szinte alig volt ereje, meg a srác is simán elvette tőle a maszkot, viszont a legvégén jól elpüfölve, "odaszögezve" az asztalhoz vagy 3 helyen, plussz még egy hűtő is félig ráborulva, még mindig volt ereje nem kicsit, h folytogassa Laurie-t.....ez már nekem kissé nevetséges volt, vagy mondhatni szánalmas.
A Texasi láncfűrészesben is ez volt, bőrpofa még mindig ott volt fizikailag a szeren, pedig évek teltek el.
A félénk, majd bekattant srác ámokfutása, romantikázása, Mike helyett a fél város gyalulása, hát...azt hittem még sem lesz lezárás, mert megvan a "méltó utód", de hála nem így lett.Olyan érzésem volt a film nézése közben mintha a srácba teleportált volna át Mike lelke-ereje..furcsa volt komolyan.
Megnéztem, nem tudom, h valójában többet, vagy sokkal jobbat vártam volna ettől a filmtől, ez talán azért lehet, mert nem vagyok vérbeli horror rajongó.
Olyan, aki/akik most tuti csalódottan ülnek, hiányérzettel, h nem kapták meg ami lehet elvárt lett volna ettől a klasszikus darabtól, egy méltó lezárást...


14. Liverpoolfan19 (2022-10-16 15:46.29) aaaaa - (válasz Emylio 13. hozzászólására)
Ez attól függ mennyi zsetont termel. Az àlomgyàrban semmi sem lehetetlen.


13. Emylio (2022-10-16 14:14.07) aaaaa - (válasz Liverpoolfan19 12. hozzászólására)
Néha tényleg olyan volt. Én kicsit felpontozom, mert végre vége!:).....Ugye?


12. Liverpoolfan19 (2022-10-16 08:39.17) aaaaa - (válasz Krisz361 11. hozzászólására)
Mint ha az ember egy Horrorra akadva epizódot nézne.


11. Krisz361 (2022-10-16 06:56.10) aaaaa
Hàt ez elég gyenge lett.
SPOILER!
A film felében semmi nem történik, kb mint egy szappanoperàban szerelmi cívódàsok stb. Az eddigi főszereplők nagyrésze szemellékszereplővé zsugorodott, (Michael is) helyette fölvezetnek egy random gyereket aki bekattan és Michael helyett hentel , az egész nagy katyvasz. Egy pozitivuma hogy a végső összecsapàs jóra sikeredett.


10. Vincenzo (2022-10-16 06:13.17) aaaaa - (válasz Penge. 9. hozzászólására)
Szerintem sokaknak fog tetszeni. Végre olyan befejezést kapott, amire mindenki várt.



9. Penge. (2022-10-13 17:31.40) aaaaa
Nagy csalódás!! Megint bejött Egy kiválló első rész es egy Jó második rész után Hollywood ahogy kell elbassza a harmadikat. Kár érte.


8. Vincenzo (2022-10-13 09:35.52) aaaaa - (válasz Liverpoolfan19 6. hozzászólására)
A régi filmeknél még az volt rá a magyarázat, hogy ő a mumus, aki a rémtettei helyszínén megidéződik minden Halloween idejére. Az új filmekkel ennek a háttérszösszenetnek már bekavartak..


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekHuistlik, 2023-05-02 19:2037 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk