Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hazudj velem
- Cinemax2, 20:30
Hang nélkül
- Viasat3, 21:00
Sötét múlt
- Mozi+, 21:00
Gyakornokok
- Direct One, 21:30
Zuhanás
- Filmbox Premium, 21:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
The Clovehitch Killer - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
A kezelés (2014) - Vélemények
Asszociáció

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Börtön a pokolban aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Fórum - Halálos iramban 9. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
47. Lector (2023-10-29 16:42.58)   - (válasz Lector 46. hozzászólására)
jahhh és kb még 10 episode......gerjed rá a ...szakma:)))


46. Lector (2023-10-29 16:41.28)   - (válasz Vmiso 44. hozzászólására)
Ez való a plebsznek:)
èrékek, aktion, play picture,és a gyorsulásosbarmoknak Lánchidas megmérettetés



45. Entersp (2023-10-29 13:14.45)   - (válasz Vmiso 44. hozzászólására)
Mert ez volt várható?
És akkor már minden rendben is van?


44. Vmiso (2023-10-29 11:31.19)  
Hol is kezdjem, igazából nem panaszkodhatok, mert ez volt várható.
Agyament akciók, karakterek eltűnése, majd regiek visszatérése, teljességel irreális, fizika törvényeit meghazudtoló mutatványok.
És ezeket is kapjuk, de valamiért ezeket a flótásokat még így sem tudom utálni.

Egyszeri nézésre jó volt, néhol vicces, máshol kínosan erőltetett, de azért számomra mégis megkerülhetetlen.

A Pontiac Fieroval történt űrutazás viszont már tényleg büntetendő kategória::DD


43. Wilhelm (2023-06-03 16:07.08) aaaaa
Megakadt egy szinten ez a kilencedik etap, ám így is bőven jó.
Előzővel feltették a mércét rendesen, engem megvett a Gary féle minőségibb rendezés. Iszonyatosan zakatolt, akadtak benne eszement jelenetsorok, amik nemcsak vizuálisan voltak azok, amik, hanem olykor még többet is felmutattak ennél.
Nyilván a sebesség, a gyorsulás, az adrenalin, a verdákkal való akció, a versengés volt mindig is a sava-borsa az egésznek. Nyolcasban már az elején letette névjegyét Vincent, mikor száguldott egyet Kubában. Mi nem negyed mérföldet fogunk tolni, hanem egy kubai mérföldet, bent a városban, a sikongó tömeg előtt. Olyan szlogennel: Ha nem megy előre, akkor hátrafelé fogom benyomni ezt a tragacsot a célvonalon, de valami elemi erővel. Biz ám így is lett, végén pedig az összetákolt, égő masinájából dobta ki magát Vin a hullámzó partszakaszi részen, a maga belevalóságával együtt. Hasonlóan, mint a régi, törvényen kívül élő, senkire nem hallgató westernhősök, akik egyik városból a másikba bandukoltak, hogy megküzdjenek szemtől szemben a másikkal. Minek mész oda ? Ez a végtelenül egyszerű válasz erre: Mert ő is ott van! Csak itt ezeket a csatákat ugye járgányokkal vívják.
Na, ennyi történelem után lépjünk rá a Fast Kilencre, ami szintén ugyanazokat az igényeket szolgálja, mint elődei, csak igen, vártunk volna még valamiféle spirituszt, löketet, extrábbat, ezért felemás érzések kavaroghatnak bennünk.
A másik az, hogy kipottyantak a megszokott nevek, gondolok The Rock és Statham kettősére, akiknek az egymáshoz intézett beszólogatásai üdítőek voltak. Elsa Pataky sincs, vagy éppen a Mr. Senkinek becézett, okosságokat elmormoló, Russell bácsi is fogta a sátorfáját és megpihent, csak pár kockára villantották be. De még így se rossz ez a felhozatal, hiszen a család oszlopos emberei együtt vannak.
Kapunk egy érzelmes családi drámát Dom Toretto múltjából. Apja tragikus balesetével, aki Nascar versenyző volt. Betekinthetünk fivérével való cudar viszonyára, amit visszacsatolt felvételekkel láthatunk fiatal színészek eltolmácsolásával. A felnőtt tesót a többek által ismert pankrátorcsillag, John Cena alakítja. Pankráció szintúgy a színészi titulusok megvillogtatásáról szól, még ha Cenának nem lehetett itt olyan könnyű dolga, de igyekezett magához mérten venni az akadályokat.
Vágtat ez a mozi szépen előre, hiszen vagyunk esőerdős akciózásokban robusztus páncélozottakkal. Egyszer csak elutazunk Európába, Londonon kívül Skócia szintén egy kalandozás, azon belül is a főváros, Edinburgh- erődítményei, várai, utcái, terei mind-mind érdekességgel bírnak. A hacker csajszi meg alapból bejött nekem, akit Nathalie Emmanuel-nek nevezünk. Pont az ügyetlensége, esendősége miatt ott és akkor.
Két elválaszthatatlan cimbit, Ludacrist és Gibsont se lehet kihagyni, akik folyton egy húron pendülnek, sőt, az akciókat is egymást támogatva viszik véghez- itt még az űrbe is fellőtték őket, mely kimerítette a szürrealizmus fogalmát.
Ja, a rövid friszkós nagyasszony, Theron szintén megmutatja magát, azonban perceit igencsak leszorították. Michelle Rodriguez meg kap tőlem egy piros pontot, magához képest is jól lekarcsúsodott erre a részre, amiért keményen kell ám dolgozni.
Grátiszként pedig felbukkan a régmúltból egy ugyancsak ismerős arc, akit már elvesztettünk, de most feltámadt. Ez nem más, mint Han. Az ürge úgy festett, mint aki három hete nem aludt volna. Kicsit kóválygott, szerepén kívül éreztem őt, de nem számít.
Az óriási beteljesüléstől azért elmarad ez a rész. Oké, van idejük még a készítőknek beletrafálni, hisz lesz a Halálos Iramból ezen felül pár rész.
Ettől függetlenül nem panaszkodom, mivel szerintem még mindig igyekszik hozogatni egy bizonyos szintet.


42. Nyolcadik utas (2023-01-31 16:19.10) aaaaa
Meghalt Mátyás király, oda az igazság!
Tolul elém az Ikrek film egyik jelenete, mikor Schwarzenegger azt mondja DeVitonak: - Mi egy család vagyunk! Mire DeVito: - Család a seggem!
Mint alant Sötét Vasúti Pályaőr írja, az Ötödik sebesség volt a csúcs. Aztán még Statham dobott szerintem egyet a szérián, de Cena, hiába kedvelem a pasast, elsikkadt a rengeteg ökörség mellett.
Autóval a világűrben!
Nem csoda, hogy a Szikla, Diesel akárhogy is csábítja, nem akar már többet ennek a sorozatnak a szereplője lenni.
Engem meg nem hívnak! :-)


41. Dark Bakter (2022-09-26 12:42.42) aaaaa
A Prodigy remix remek volt benne… Hát… Kiégtem… Valahogy az Ötödik sebesség volt a csúcs, azóta lejtmenet van a szériánál, a hetedik résznek plusz adalékot adott a Brian-től való búcsúzás… De egyébként jaj… És valahol ez kilencedik rész az abszolut mélypont… A Hobbs & Shaw sem volt semmi, de ez durván alulmúlta színvonalban… Mintha ovisok játszanának kiskocsikkal, és közben, jé egy egész filmmé válik a produktumuk…

Nyomokban SPOILERT tartalmazhat!!!

Minden részben kihangsúlyozza Dízel, hogy a „CSALÁD”…. Erre… a kilencedik epizódra kiderül, hogy amúgy van egy öccse… Letty és ő pedig inkább otthagyja a gyerkőcöt, csak, hogy akciózhasson! De a mélypont az az, hogy az „életszerűség” jegyében Brian pesztrálja a gyerkőcöket, Mia pedig elmehet egy veszélyes akcióra… Ahogy Besenyő Pista bá’ mondaná NORMÁLIS???? Hát nem!
Ahogy pörög a film egyre nagyobb faszságok jönnek elő! Az a mágnes vazzeg… Az a mélypont… Szóval a kütyükkel teli barlangban, csak azt vonza, amit éppen kell, kurva erős, de ha ráteszed a kezed a laptopra az meg sem mozdul… A menőnek szánt üldözéses akciójelenetnél csak arra hat a mágnes amire kell… Más járműre, vagy fémre, ha a koreográfia nem indokolja nem hat az a szar! Leamortizálják Londont, meg Edinburgh-t, de simán elsasszéznak onnan… Mert az tök oké, hogy romba döntenek mindent… És az Űr…. Jesszus… Egy felturbózott Fieróval leütnek egy műholdat… Persze, ez mind szőrszálhasogatásnak hathat… Talán az is, elismerem, hogy logikát, fizikai törvényszerűséget felesleges egy látványorgiás akció moziba keresni… De itt már fullba’ nyomják a kretént!
Anno az első mozi egy szubkulturát mutatott be és remek volt… Azóta már csak egy látványos akciókkal operáló ostoba vizuális környezetszennyezés, ami mind a fizikát, mind a saját közönségét semmibe veszi… Lásd a nagy Családpojáca eltitkolt öcsköse, vagy a gyerekneveléshez való viszonya, Brian gyerekpesztrálóvá való minősítése, Han agyfaszszerű feltámadása… Stb… stb… Szóva már a közönséggel is megetethető bármi? Úgy tűnik, a készítők szerint persze…
Olvastam egy kritikát, miszerint egyre kevésbé szól a kocsikról, egy egyre kevesebb a szubkulturához kapcsolódó tuning verda, meg fullos csajgarmada benne… Ja mert az szexista és nem PC? Azt oszt igen…. na mindegy…
A szereplők egybites papírmasé figurák… Tesztoszteron huszárok… A színészek közül egyedül Helen Mirren cameója ért valamit! Ő abban a 3 percben masszívan ellopja a showt…
Brian Tyler a score-ral legalább most sem okozott csalódást, és egy-két betétdal – pl a Prodigy mix – jól szól… (’89-ben Prodigy dal? hagyjuk….)

Látványos, színes szagos… Életszerűtlen és dőreség számon kérni az ostobaságokat egy látványmozinál… Tudom… De ez már az a kategória volt, amikor a sületlenségek logikátlanságok, simán kidobtak a mozi élményből…

Nyilván meg fogom nézni, a - remélhetőleg – utolsó két részt is… Lehet ezt még alulmúlni? Mindig bebizonyítják, hogy igenis lehet… Ész nélküli látványorgia… Tizenkettő egy tucat, csak abból meg az ostobább verzió, hatalmas költségvetéssel…


40. Johnny Saiper (2022-08-17 17:25.45) aaaaa - (válasz Empire 39. hozzászólására)
Elvileg az utolsó filmet kettészedik, korábban azt olvastam.


39. Empire (2022-08-17 16:19.52) aaaaa
Ezzel be is fejezve a film sorozat, majd még jövőre jön a 10. És ennyi. Kíváncsi leszek tényleg benne lesz e Paul Walker. Ez a rész is hozta a kötelezőt, akció, látvány humor stb. Jó volt benne John Cena de kicsit komolyabb ellenfélre vártam és több nehézség okozásra a személyében. Talán eddig Statham volt a legjobb ellenfél a filmekben. Jó film sorozat volt és érdemes megnézni, várom a folytatást.


38. TurboHagyma (2022-01-16 22:45.22)  
Egyik részét sem láttam.
Gondolom Vin nem dízeles verdákkal repeszt.

A Riddick filmeket várom már nagyon, bár lehet nem lesz belőle semmi.


37. Tjunior (2022-01-16 17:42.26) aaaaa
9. rész és még mindig nem jöttek rá, hogy nem kellene ezt ennyire sőt semennyire komolyan venni. De megy ez a családozás meg véresen komoly világmegmentés már megint. Valószínű ez azért van mert kibaxott tehetségtelen kontárok a készítők és/vagy a pénzen kívül nem érdekli őket más. Ez meg bevált, dól a lóvé, nehogy egy millimétert is változtassunk. Tehát megint leforgatták ugyanazt a filmet 4. vagy 5. alkalommal is. Most az hogy ki a főgetszi, mit csesznek szét, hol és hogyan, ki éled fel éppen vagy lesz amnéziás, tűnik fel egy elfelejtett testvér a múltból stb. stb. teljesen lényegtelen. Ha már tesó, eddig egy büdös szó nem volt az róla eddigi 8 részben, nyilván, mivel a 9. rész brainstromingján találták ki, a többit lexarták. Úgy is lesz a parasztnak vicces feka, meg repkedő camaro, ennyi elég. Úgy tűnik nekik van igazuk.


36. Jaho (2021-11-13 16:37.48)  
Abban a jelenetben az író fantáziája tényleg elszállt.. azért csak végig szenvedtem. A tízet se moziba nézem főleg ha ilyen hosszú lesz.


35. Kalóz Jack (2021-11-10 12:21.56) aaaaa
űr utazás Fast and the Moon


34. Genyó Kapitány (2021-11-06 17:36.37) aaaaa
A Cobra 11 utolsó évada és ez a mozi. Ugyanazt juttatja eszembe. Egy eszméletlenül jó sorozat/film méltatlan búcsúja. Ok, lehet lesz pár Fast rész, de mi a fasztnak? :(


33. Jaho (2021-11-01 16:37.04)  
most töltöm, eléggé gyenge osztályzaton van, csak megnézem


32. Gabe33 (2021-11-01 15:08.59) aaaaa
Hát kellett hozzá 9 rész de most már én is eljutottam idáig. Ez egy vicc... Már így is rezgett a léc a 8 után de ez...Az első fél órájában már 5 olyan marhaság volt hogy fogtam a fejem. Ez a farok méregetés hogy mindig überelni kell az előző részt minél látványosabb hülyeséggel... A két tesó akciózása a végén akasztott ki teljesen....


31. Vincenzo (2021-10-27 14:40.12)   - (válasz Bertó!!! 30. hozzászólására)
Ez már inkább a Fantasy kategória. Kb. Kémkölykök szint.

Brian a csaját küldi életveszélyes küldetésbe maga helyett? Ő meg babusgatja a gyereket otthon? Vicc...


30. Bertó!!! (2021-10-21 13:13.21)  
Le a kalappal Diesel és a rajongók előtt, hogy életben tudják tartani a szériát. Ez már a 9. (10.) epizód, de még mindig hajthatatlanok, ami a bevételeken is megmutatkozik.

Egyébként az egész film egy kész vicc.
A forgatókönyv, dialógusok, fizika, Diesel alakítása, de még mindig szórakoztatóbb, mint a Transformers: Az utolsó lovag.


29. Emmersson (2021-10-19 19:08.08) aaaaa
Silány lett. Unalmas, kiszámítható. És a fizika egy ilyen mozinál azért nem elhanyagolható!
Megnéztem, amiért az SW 7-8-9-et is...
Több szót nem érdemel.


28. Bertó!!! (2021-09-11 12:54.55)  
Worldwide -$710,878,120
Pandémia alatt, az szép.


27. Mclane 2 (2021-09-05 19:22.33)  
Ma késő délután tettem egy próbát ezzel a legújabb résszel, felirattal eredeti nyelven itthon hát ahhoz képest hogy ez is valahol szinte már nem meglepő módon csak a látványról meg a Mission Impossible szintű akciókról szólt, olyan dolgokkal amik ugye jó ideje súrolják a lehetetlen határait a szó legnagyobb értelmében eléggé elnézhető volt azért. Persze akkora blődli valahol hogy az már fájó sok esetben de ilyen délutáni néznivalónak bőven jó volt, mindent egybevéve a maga eléggé sajátos jellegében és dolgaival is elbírható film lett, nem lett rosszabb azoknál az epizódoknál amik erre az útra és jellegre épültek ki mit ez az epizód is.


26. Vincenzo (2021-07-13 10:37.33)  
Ember legyen a talpán, aki kibírja ülni ezeket a filmeket wc meg angry birds nélkül. Indoktalanul hosszú játékidő.


25. Johnny Saiper (2021-07-07 00:49.39) aaaaa - (válasz Jason13 24. hozzászólására)
Egyetértek, én azt tudnám csak hozzátenni, hogy

Spoiler (habár nem nagyon van jelentősége)

Miért is nem tudják Paul Walkert kiírni normálisan a szériából? Az előző részben még azt mondom okés volt, ott még elment, hogy van valahol a történetben, de nem velük. De bakker mostanra már egy jópár év eltelt a halála óta, de még tök úgy kezelik, mintha élne, és bébiszitterkedne (??). No meg vajon kire várnak a végén a tsaládi vacsoránál…?🙄
Hovatovább Justin Lin kijelentette, hogy a 10. 1. és 2. vissza is akarják konkrétan hozni CGI-ban?? Mit gondolnak ezek? Meg ilyen ökörséget, hogy Paul Walker szelleme hozta be Széna Janit a szériába? Azt esetleg nem tette hozzá a szellem, hogy miért nem hagytok engem békében nyugodtan pihenni? Mert ez, amit Dieselék művelnek kimeríti a hullagyalázás fogalmát.
Mert amúgy legyen bármilyen elvetemült, ostoba és agykikapcsolós a film, de ha csak ennyi lett volna, én azzal teljesen megelégedtem volna, mert tudom hogy ez a széria már egy jó ideje ilyen, és nem árul zsákbamacskát. De az, hogy az alkotóknak semmi sem szent emberi oldalról, arra már úgy én is azt mondtam, hogy jó, ez azért már kicsit úgy sok.
Egyszer érdemes megnézni amúgy mindezek ellenére, garantáltan nem ez lesz a kedvenc részed, de ha kihagyod, sem vesztesz vele sokat.


24. Jason13 (2021-07-06 23:48.39) aaaaa
A Halálos iramban széria kifulladt.
Vicces ezt így leírni a 9. epizód kapcsán, hiszen már a korábbi részek is rendkívül bugyuta történetre épülő, ostoba látványfilmek voltak, fárasztó poénokkal, izzadságszagú dialógusokkal és kínosan vagánykodó főszereplőkkel.
De mégis működtek a maguk módján, elérték azt, hogy bosszantó baromságok helyett szórakoztató marhulásokként funkcionáljanak.
Ez talán annak is volt köszönhető, hogy egy-egy mondvacsinált drámai jelenetre mindig rákontrázott egy pihent poén vagy éppen egy teljesen lehetetlen akciójelenet, így lehetett érezni azt, hogy az alkotók is tisztában vannak azzal, ezt az egész hóbelevancot nem lehet komolynak tekinteni.
Nem utolsósorban pedig ott volt The Rock és Jason Statham, akik ugyan nem a színészet magasiskoláját képviselik, de szerethető kisugárzásuk és a történetbe jól beleágyazott karaktereiknek köszönhetően sokat hozzátudtak tenni a korábbi epizódokhoz (nem véletlenül kaptak különálló filmet).
A lényeg az, hogy ez a sorozat az én szememben sose képviselt magas színvonalat, de a helyén kezelve jókat tudtam szórakozni az eddigi epizódokon, így kíváncsian vártam a 9. fejezetet.
Az előjelek nem is voltak rosszak, hiszen a széria felett bábáskodó Justin Lin visszatért rendezőként (neki köszönhető talán a legjobb Iram film, az Ötödik Sebesség), új szereplőként meg érkezett John Cena, aki ha nem is akkora név, mint Rock vagy Statham, de kiállásában és stílusában simán illik ezekbe a filmekbe.
A probléma viszont ott van, hogy a végeredményen az érződik, mintha ezt a projektet senki se akarta volna igazán tető alá hozni.
Kezdjük a történettel, ami szokás szerint egyszerű, mint a szög, de mellé túlságosan komolyan van tálalva, emellett pedig feleslegesen van több eseményszálra szétforgácsolva.
Adva van a jó öreg Dom Toretto, akinek van egy gonosz öcsikéje Cena személyében. Ezt a készítők így lazán, pókerarccal a semmiből előhúzták, megspékelve nem kevés múltba révedő jelenettel, hogy valami alapot mégis adjanak már ennek a totál nonszensz hülyeségnek.
Értem én, hogy ez a széria sosem volt híres az átgondolt ötleteiről, de ilyen extrém marhaságokat tényleg a legalja szappanoperák szoktak megengedni maguknak. És az a vicces, hogy még ezek a visszatekintések a film működőképesebb elemei közé tartoznak, mert itt van némi súlya az érzelmesnek szánt képsoroknak és a ’90-es évek hangulatát is sikerült egész ügyesen megteremteni.
Viszont a jelenben futó történések már tényleg röhejesek, talán a széria legnagyobb alibi sztoriját kapjuk meg, ahol ismét egy futurisztikus eszköz áll a középpontban és erre hajt Cena, a Család és az előző részben bemutatkozó gonosz, Cipher (Charlize Theron).
És ez a szerencsétlenkedés van elnyújtva, több, mint két órában, miközben megy az üres, izzadságszagú drámázás, amit csak nagy ritkán szakítanak meg az akciók.
Emellett egy rég halottnak hit figura is visszatér, de őt is a leglustább és legötlettelenebb módon rángatták vissza a készítők. Komolyan, még a színészen is látványosan visszatükröződött, hogy nem igazán találja a helyét ebben a káoszban.
Ennyi alapján azt lehetne gondolni, hogy nagyon kiakasztott a végeredmény, de az igazat megvallva, különösebben nem tudok haragudni a filmre.
Egyrészt valamilyen szinten az akciók kárpótoltak, másrészt majdhogynem 1 év kihagyás után ez volt az első mozi élményem és akármekkora baromságokat láttam a vásznon, minimális módon sikerült szórakoznom.
Kicsit visszatérve a zúzásokra, azért azok se voltak tökéletesek, a játékidő elején található nagy üldözés például elég érdekesen volt vágva helyenként, mintha a készítők nem éreztek volna rá a ritmusra.
Ez a későbbiekben szerencsére nem fordul elő, látszik a kaszkadőrmutatványokon, hogy itt nem spóroltak semmin, repkednek össze vissza a kocsik, keményen pofozzák egymást a színészek és helyenként még szép nagy robbanásokkal is találkozhatunk.
Igaz, idióta ötletekben most annyira nem tobzódnak az akciók (leszámítva egy rakéta kocsit), de nehéz is lenne már felülmúlni tankokat és tengeralattjárókat.
Látvány terén tehát hozza a megszokott minőséget az F9, és alapvetően ha az ember lemegy alfába, akkor igazából a lusta megoldásokon, az alibi sztorin és a sokadszorra ugyanazt produkáló színészeken túl lehet lendülni.
Én tényleg azt sajnálom, hogy az előző részeken azért legalább érződött az, hogy a készítők valamelyest törődtek azzal, hogy valamiféle kohéziót hányjanak a látottak mögé, míg itt csak a lusta, megúszós megoldások domináltak szinte minden téren.
Nyilván egy ilyen suta szériát így a 9. epizódnál már nehéz is lenne megújítani, de ha már a kellő motiváció sincs meg, hogy legalább a kötelező elemeket épkézláb módon egymásra dobálják az alkotók, akkor felvetődik a kérdés, van e értelme ezt még tovább nyújtani.


23. Bmano (2021-06-29 17:06.11) aaaaa - (válasz Pedro23 16. hozzászólására)
Igen


22. Rpeeee (2021-06-28 05:54.58)  
ez egy játékprogram filmen - inkább megnézek egy gameplay-t a jutyubon, ha ilyesmit akarok látni. Vannak a filmek és vannak a "filmnek tűnő" alkotások - ez az utóbbi. Javaslom mindenkinek nézze meg woody allen leggyengébb FILMjét, a Szeptember-t, az mégiscsak egy film. vagy csináljatok amit akartok :)


21. Iszonytató Huttyogány (2021-06-27 20:56.32)   - (válasz Randal 20. hozzászólására)
Ez már az előző 79 részben sem volt másképp.


20. Randal (2021-06-27 20:53.37) aaaaa
Az első akciójelenetben nyilvánvalóvá teszik, hogy a fizikai törvényeket a Looney Tunes-ból veszi a film. Erre még reflektálnak is a karakterek, de ez sem menti meg szerintem a komolyanvehetetlenségtől - persze, aki véres komolyságot vár egy ilyen filmtől, az alapvető hibát követ el szerintem, de nálam azért egy-két dolog már inkább röhögést, mint izgalmat vagy szórakozást váltott ki.
A film többi eleméről (történet, forgatókönyv, karakterrajz, színészi játék, gondolatiság, dramaturgia stb.) abszolút nem érdemes beszélni szerintem.



19. Cartman8/2.0 (2021-06-27 15:55.44)  
[link]
Spoiler !!!!!!!


18. Cartman8/2.0 (2021-06-27 15:42.53)   - (válasz Cartman8/2.0 17. hozzászólására)
Mónikát:DDD
MOZIKAT :)


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekLector, 2023-10-29 16:4247 hsz
KérdésekHMáté33, 2020-02-03 20:173 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk