Kvizlabirintus - Még nem járt le a kalandorok kora
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-08-01
A csapda
A tökfilkó
Egy cica 10 élete
Longlegs - A rém
Párizsi pillanatok

2024-07-31
Blackpink World Tour - Born Pink

2024-07-25
Deadpool & Rozsomák
Kina és Yuk - Két sarki róka kalandjai

2024-07-18
Kivérző szerelem
Lángszív - Vadon és szabadon
Utazás válás ellen

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Kényszerpályán
- Film Mánia, 04:30
Saját kérésére
- Magyar Mozi TV, 04:50
Álmaim karácsonya
- Mozi Klub, 05:05
A vílágítótorony őrei
- Filmbox Family, 05:25
Anyád lehetnék
- SuperTV2, 05:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Rade Serbedzija (78)
Maya Rudolph (52)
Jonathan Rhys-Meyers (47)
Janusz Kaminski (65)
Cliff Curtis (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Takva - Az istenfélő muharrem - Vélemények
Deadpool & Rozsomák - Vélemények
Skywalkers: Egy szerelmi történet - Vélemények
OLIMPIA 2024
Kaliforniai álom (2016) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Deadpool & Rozsomák aaaaa
Dafne Keen aaaaa

 

Mclane 2 adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 107.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 995.
Utolsó hozzászólások:

Bad Boys: Mindent vagy többet - Vélemények (2024-07-26 21:35.31)
Nem volt rossz valóban én még ez előtt néztem meg a 3 korábbi filmet , a reflex szintű nosztalgia miatt is meg eléggé régen is láttam már azokat is konkrétan, azok után jött ez a film is és még egy mellékág szintű történetre is kitértem jobban. Az idén 4 éve lezárt 2 évadot megélt tv sorozat a Los Angeles legjobbjai ami tulajdonképpen a 2. filmből nőtte ki magát úgy hogy a fókusza a történetnek, Martin Lawrence filmbéli húgára megy rá jobban és egy jókora ugrással viszi a tovább ezt a történetet, úgy hogy a filmek kapcsán szereplő is felbukkan és említenek dolgokat is a korábbi filmekből. De hogy erre a filmre is kitérjek szerintem amennyire tudott működött úgy mint a korábbi 3 rész persze látszik, hogy a nagyon fiatalos külső azért már kezd megkopni és azért néhány dolog jelzi hogy már azért ők sem ugrálhatnak egyfolytában rosszfiúkat kergetve úgy mint régen, de ettől függetlenül még azért látszik hogy próbál Smith és Lawrence is eléggé megfelelni a szerepre az erőnlétük terén ahogy épp módjukban áll. Az akció eléggé rendben volt szerencsére a kerettörténet is eléggé mozgalmas és sokrétű volt , a szereplőgárda is elvitte a dolgát rendesen voltak kicsit talán sablonos gonoszok de ez nem újdonság minden esetre, a film így összkép terén nálam adta amit kellett elsőre. Szóval nagyobb csalódás nem ért igazán amit akart azt elvitte a hátán a történet is tudott működni persze voltak benne néhol túlzó dolgok, de hát ez akciófilm szóval nem fogom csak azért is felróni neki minden esetre akadtak benne és mindent egybevéve ettől függetlenül , mint akciómozi meg látványfilm elműködött lekötött és nagyobb bajom nem volt vele igazán.

A majmok bolygója - A birodalom - Vélemények (2024-07-14 19:31.46)
Én most nem rég szántam rá időt, miután korábban megnéztem az első 3 filmet is ahogy tudtam és ez a rész is azért tudott működni elég jól. Persze azért érezni hogy ez a film már valamennyire függetlenebb akar lenni az elődeitől hiszen ugrott az időben jó 300 évet a legutolsó Caesar film után , és itt már szinte egy másik majom populáció van bemutatva ami már nem követi nagyon a korábbi elveket teljesen, és sokkal másabb felfogásban szerveződtek meg ezek a nemzedékek és csoportosulások a majomtársadalmon belül. Sokkal inkább egyre emberibbek mert simán leigázzák fajtársaikat és a hatalomért bármiféle nagyobb cselekedetre vagy lépésre, bár ez már az első 3 film alatt is előkerült de itt még jobban kibontódik az efféle hajlandóság. Úgy hogy nekem így elsőre érdekes volt ez a tudatosan újabb irányvonal és kíváncsi leszek hogy mit hoznak ki belőle, még mert úgy hallottam hogy lenne ehhez a történethez is még két film és egy újabb külön trilógia lenne jobban, ami kötődik a kezdeti trilógiához de azért tovább is akar lépni attól valamennyire jobban. Úgy hogy kíváncsian várom az esetleges újabb filmet és hogy mit hoznak ki belőle jobban igazán.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája - Vélemények (2024-07-14 19:16.14)
Hát én már jó ideje hogy olvastam Suzanne Collins eredeti azonos című könyvét amiből ez is kiindult, és maga a regény valóban kicsit másabb volt mint a korábbiak akaratlanul is. Eléggé más volt a hangulata is mert ugye ez még nem az a Panem amiben Snow már javában uralkodik , itt még valamennyire más az ország vezetése és más a berendezkedés is amiben az ország épp volt. És itt még csak a nagyon idealista és eléggé feltörekvő Snow jelleget látjuk aki még 20 éves sincs, de mindenképpen magasra akar jutni érthető okok miatt . És itt még Snow nem is volt igazán romlott és elkorcsosult igazán, ha nem itt ebben a történetben indult el a rossz irány felé és kezdett affelé a későbbi személyiségbe átmenni akit később a nem rég elhunyt Donald Sutherland is, olyan jól és karizmatikusan megformált 4 történeten keresztül. De mostanság jutottam el eddig a filmig és megnéztem mellé Jennifer Lawrence munkáit is a teljesség miatt jobban, és így egyben látva a dolgokat filmen is érezni azért hogy a nagyon régi 64 évvel korábbi Panem és Katniss féle Panem időszak között szakadéknyi a különbség de eléggé, az ország épp hogy csak túl volt a nagy felkelésen a viadalok eléggé kezdetleges szinten mozogtak szó szerint, és kezdett már szinte veszélybe kerülni a meglétük is formai okok végett. És ebbe a közegbe Keveredik bele a nagyon fiatal még szinte naiv Snow és próbálja a reformjait becsempészni a dolgok közé, hogy ez a bizarr hagyomány fennmaradhasson és az itt szerzett tapasztaltok indítják el őt arra az útra ahol végül majd kiköt évek alatt lassan. Szóval érdekes volt mint történet érezni hogy másabb mint a Katniss féle munkák de ez más közeg mint az volt, és más a főbb történetszál is nagyobb szinten és formában de azért nem volt rossz nem is tökéletes de én megtudtam nézni a többivel együtt. És így elsőre nekem valahol kellemes csalódás volt nem teljesen hibátlan, de amit akart azt azért megmutatta és nem bánom hogy megnéztem személy szerint .

Mclane 2 összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk