Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Poseidon
- RTL, 02:50
Az útvesztő
- Moziverzum, 03:00
A sárkány visszatér
- Film Mánia, 03:15
Kopp-kopp
- Mozi+, 03:20
Mud
- HBO3, 03:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Mclane 2 adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 105.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 950.
Utolsó hozzászólások:

A vezércsel (sorozat) - Vélemények (2024-04-16 18:08.37)
A közelmúltban volt módom belefutni a regénybe: [link] , ami alapjában véve kellemes csalódás volt szerencsére és ahogy tudom alapjában véve valóság alapú mese konkrétan. Mert elvileg a regénybeli karakter alapja egy Keleti régióban született orosz sakkozó nő volt aki már évtizedek óta nincs az élők között, és ahogy hallottam attól függetlenül hogy mese a történet volt valami pereskedés egy formai részlet miatt ami egy ma is élő sakkozóhoz köthető aki epizodista jelleggel lett említve, és olyat mondtak volna ami nem volt teljesen reális mint kijelentés igazán. De ezen túl mint könyv jó volt tetszett pedig nem vagyok valami nagy sakkos de ettől függetlenül lekötött, és a sorozat is tetszett amit a könyv után láttam felirattal, mert hogy nincs hazai szinkronja semmilyen szinten konkrétan. És a sorozat is lett szerencsére olyan jó mint a könyv is volt és adta amit akart rendesen gond nélkül, eléggé jól ki lett bontva és le is lett vezetve rendesen szerencsére . Úgy hogy mindent egybevéve kellemes csalódás volt mind a regény mind a sorozat egyformán, és nem volt rossz élmény mint könyv és sorozat mert adta amit akart és lekötött érdekes sokrétű történet volt , ami megérte a rászánt időt és nem bántam azt hogy elolvastam és megnéztem magamnak .

Fatima (2020) - Vélemények (2024-04-07 18:39.02)
Én ma délelőtt láttam először hát jó volt nagyon tetszett, mert nem egy látványdarab igazán csak egy több mint 100 éves már csodának titulált fura esetnek a sokadik filmes bemutatása, mivel ahogy az oldalon is láttam más filmek is foglalkoztak ezzel az esettel. De ettől függetlenül tetszett amit láttam mert elmélyült film volt szólt is valamiről érdemben, a megvalósítás is tetszett a történetvezetés is jól volt megoldva és a bemutatásmód is simán jó volt és érthető nem volt túl cifra vagy más efféle. Szóval kellemes csalódás volt nagyobb szinten jó volt megnézni és le is kötött végig, szóval nem bánom a rászánt időt mert érdemben is jó film amivel érdemes próbát tenni.

Aquaman és az elveszett királyság - Vélemények (2024-04-06 21:28.50)
Én nem rég láttam úgy hogy megnéztem az első részt is kicsit nosztalgia kicsit összkép miatt jobban, és így képregényfilmes meg DC jellegnél nem volt rossz szerencsére persze nem is hibátlan de azért eltudott menni amerre épp akart szerintem. És azért éreztem azt is hogy attól függetlenül hogy egy folytatás darab azért szemezgetett máshonnan is , egy kicsit a Thor 2-ből is valahol merített rendesen meg a Fekete Párduc 1-ből is szerintem vet át dolgokat ötleteket és elképzeléseket, de ezen túl lépve azért így elsőre nem volt nagy csalódás nem is akartam túl sokat bele vizionálni egy efféle filmbe igazán, és talán emiatt is tudott mint látványmunka és DC film elmenni nálam nagyobb gond nélkül személy szerint. Maga a film nekem nagyjából komplex volt és összetett Jason Momoa eléggé jól adta a bevett hős szerepet, és maga az egész film úgy nagyobb szinten egyben volt a maga meseszerű keretei meg dolgai között így elsőre. Szóval mindent egybevéve kellemesebb csalódás volt ez az záró darabja ennek a sajnos idővel elkapkodott és néhol, összecsapott DC filmes univerzumnak ami annyira mindenáron sietni akart a dolgokkal hogy végül a kapkodás ölte meg az egész elképzelést nagy bánatomra, pedig nem lett volna rossz széria ez csak hát maguk a körülmények véreztették ki az egész elképzelést nagyobb szinten sajnos .

Mclane 2 összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk