Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elfelejtett idő
- Filmbox Family, 19:00
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 19:10
Barbie - A film
- HBO2, 19:32
Johnny English újratöltve
- Direct One, 20:00
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A pokol bajnoka - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Legenda aaaaa
Asli Sümen aaaaa

 

Fórum - Charlie angyalai (2019) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
31. Semprini (2020-12-05 13:17.55) aaaaa
Anno az eredeti tévésorozatot még gyerekként néztem, akkor még csak egy tévécsatorna volt, hétfőn pedig még adás sem volt, szóval nyolcvanas évek eleje... Persze nem volt egy nagy durranás, de a többi, Kojak, Tetthely, Petrocelli, San Fancisco utcáin, Columbo és társai mellett kifejezetten üdítő volt, hogy ennek az egynek nem kizárólag pasik voltak a főszereplői.
Aztán jött a moziváltozat Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu főszereplélsével és nem jött be, mivel a három csaj közül egy se volt igazán szerethető, sőt meg rokonszenves sem, de kicsit se. Konkrétan rémesek voltak.
És akkor itt az újabb reboot, amely hatalmasat zakózott a mozipénztáraknál, a kritikusok a földbe döngölték, és főleg a rendezőről, Elizabeth Banks-ról szedték le a keresztvizet, viszont meglepő módon többnyire kiemelték Kristen Stewart-ot, mint a film kevés pozitívumainak egyikét.
Nos, számomra nem volt ez a film felhborító vagy nézhetetlen, egy közepes, átlagos akciófilm volt, három nagyon nem oda passzoló, viszont tündibündi csajszi főszereplésével. És pont ez adta meg a bukéját! Kristen Stewartot én eddig is kedveltem, de itt most kimondottan jópofa volt, látszott, hogy élvezi ezt a teljesen újfajta szerepkört, határozottan jól állt neki a karakter, ráadásul a film legtöbb poénos vagy annak szánt beszólása is hozzá köthető. Naomi Scott-ot az élőszereplős Aladdin Jázmin hercegnőjeként ismertem meg, itt most kevésbé éreztem telitalálatnak, de végülis nagyon jól hozza a kezdetben tágranyílt szemmel rácsodálkozó naiv ártatlanságot, viszont azt, hogy egy feltaláló zseni, már kevésbé tudom róla elhinni. De végülis abszolút szerethető karakter volt, nem volt vele különsebb bajom. Az újonc Ella Balinska modellalkatú, egzotikus szépség, a legkevésbé őt éreztem meggyőzőnek, túlságosan törékeny és túl babaarcú ahhoz, hogy egyrészt az ügynök múltját(!), másrészt a verekedéseket el tudjam hinni neki. Ezzel együtt mint látványelem tökéletesen funkcionál ő is, csak hát komolyan venni nem igazán lehet.
A sztori persze sablonos, de hát egy tévésorozat rebootjáról beszélünk, aki egy Shakespeare-drámát várt mélyenszántó dialógokkal, az nem a megfelelő műfajú filmet választotta.
Akciójeleneteket is láttunk már ennél ezerszer jobbakat, persze azok a filmek ennek a többszörösébe kerültek, ezt sem árt azért szem előtt tartani.
A filmet a legtöbb támadás a "femináci" attitűdje miatt érte, és ez a legkevésbé védhető dolog. Sajnos, valóban süt belőle a férfigyűlölet, ennek kihagsúlyozását azonban az összes kritika rendesen túltolta, így nekem ez se volt már sem meglepő, sem mellbevágó, eleve így ültem le megnézni.
Mindent összevetve ez nem egy jó film, megértem, ha valaki fikázza, természetesen ennél ezerszer, sőt milliószor jobb akciófilmek vannak, nem kötelező ezt nézni. De sokszor az egésznek az a titka, hogy előzetesen nem árt kicsit informálódni, hogy mi elé ül le az ember és akkor kisebb a csalódás, vagy nincs is.
Én tudtam, mi elé ülök le, ezért nem volt csalódás egyáltalán, pontosan azt kaptam amit vártam, egy buta, feminista akciófilmet, három dekoratív csajszival, akiket akkoris szívesen elnéznék egy darabig, ha egy fotelben ülve egymás szavába vágva a telefonkönyvet olvasnák fel. :)
6/10


30. Mclane 2 (2020-10-04 08:59.47)  
Tettem egy próbát ezzel a filmmel is úgy 2 napja, hát nem is tudom kicsit határeset valahol eléggé mert látszik hogy ugye itt eléggé, mert bár új gárda van és eltelt több mint 10 év a legutóbbi 2 részes mozifilm óta, és ebből szempontból nézve valahol félig meddig ez is megáll a lábán úgy ahogy. Bár a korábbi filmek se voltak olyan tökéletesek, de azok is megnézhetők voltak valamennyire. Úgy hogy nem is tudom mit gondoljak erről a dologról teljesen, alapjában véve megnézhető darabok valahol ez meg a korábbi másik 2 film is, de azért akkora nagy csodák nem lettek attól függetlenül hogy ugye egy régi tv-s több évados sorozatból merítettek, amit nálunk is adott a tv több csatornán ahogy kivettem a dolgot. Úgy hogy mindent egybevéve kicsit felemás lett a mozis próbálkozás, nem rossz de azért még lehetett volna rajta csiszolni szerintem kisebb nagyobb szinteken.



29. Nyolcadik utas (2020-09-02 07:32.11) aaaaa
Annyira, de annyira középszerű, hogy elmondhatatlan.
(Megjegyzem, az adatlapon leírt tartalom baromság és grammatikailag is a béka segge alatt van.)
Patrick Stewartot alapvetően bírom, de becsülöm Sean Conneryt, hogy a Szövetség után visszavonult. Mindenkit megillet a békés nyugdíjas kor és ha valaki nem érti, miért írom ezt ide, akkor ne bennem keresse a hibát.
Névrokona, Kristen meg annyira súlytalan, hogy leginkább valami pornófilmbe képzelné el az ember. Hátulról. Igaz, grimaszban jó, de hogy is mondta Hofi az Emma sorozat hősnője kapcsán? Ohne csöcs! Olyan, mint a struma. Befele nő. Igaz, szegény nem tehet erről.
A feminista áthalláson már meg sem lepődök. Lassan, ha nincs egy filmben ebből valami az már rasszizmus.
Azon meg, hogy negyven-ötven kilós pálcika nők vernek össze-vissza a vásznon izomkolosszusokat már nem csodálkozom. Tudjuk, álságos ma már szinte minden.


28. Lifeisamovie (2020-05-02 22:21.03)   - (válasz Dobsony 4. hozzászólására)
Azóta biztos láttad az Elszabadult indulatokat :P


27. Lifeisamovie (2020-05-02 22:06.24)  
Limitált, fémdobozos változat, Blu-ray, 50UHD K L M N O....Ennek nagyon kell...
Ami meg érdemes lenne, azt ki se adják sokszor...


26. Tjunior (2020-05-02 13:50.31) aaaaa
Elizabeth Banks, írta, rendezte és producere is volt, tehát szívügye. Akkor viszont el kellene gondolkozni azon, hogy a kamera melyik oldalán is van a helye. Nem pedig a feminizmust pajzsként használna maga előtt ignorálni a jogos kritikákat. ő mindent jól csinált csak azok a fránya hater-ek. Ez így önbecsapás. Nem is az, hogy rossz a film, inkább teljességgel érdektelen. Főleg úgy, hogy az angyalokkal semmi baj sincs, némileg meglepő módon. Kristen Stewart karrierjét nem fogja hazavágni ez a film, de Ella Balinskaért és főleg Naomi Scottért kár lenne.


25. Brigg (2020-04-16 11:37.24) aaaaa
Érdekes, mert nekem nem úgy jött le, mintha a főszereplő "jelentkezett" volna angyalnak az elején, de lehet csak én értettem félre (leírás a film adatlapján). Ez lesz életem filmes mesterműve, csodálatos cinematic art? Nem. Viszont szórakoztató popcornmozi (a már tényleg gagyi akciójeleneteket leszámítva), és nagyon pozitív meglepetés volt Kristen Stewart, aki jó nő a filmben meg kicsit több dimenziója is van mint amit eddig láttam belőle más szerepekben (dramatikus lihegés és mozivásznon átsugárzó awkwardság). A sztori kicsit kiszámítható, vannak benne kötelezően gagyi részek, pl maga a Calisto ötlete, de lehetett rajta nevetni, szórakozni. Szódával elmegy


24. Roxi88 (2020-04-15 13:53.28) aaaaa
Ha jól értem minden városban van egy Bosley? Mai technikával még rendes photoshopokat sem tudtak csinálni, amivel minden képre odatették Patrick Stewart-ot. Gusztustalan "mai" hulladék film, szégyent hozva az eredeti sorozatra, ennek a filmnek megint annyi értelme volt, hogy legyen benne színesbőrű és meleg színész. Nem mellesleg iszonyú zenékkel volt teletűzdelve! Más is lehetett volna ennek a filmnek a címe! Egyetlen jó pont az a 10 másodperc amikor Jaclyn Smith cameozik.


23. Delpiero (2020-03-27 15:34.31) aaaaa - (válasz HalfLife2 21. hozzászólására)
Volt története?


22. V laszlo (2020-03-26 21:13.14)  
Nem láttam.valoszinuleg nem is fogom mert az elozokert sem voltam oda tulzottan.egyebkent torrenten mindenki azt mondta hogy kurva szar.


21. HalfLife2 (2020-03-26 20:56.41) aaaaa
Üdv. Brutál, jó. Dögösek a csajszik is ráadásul gyönyörűek, kis kényeztetésnek is kiváló a film (ha egyedül vagy főképp, nincs is jobb a plátói kapcsolatnál) Max pontot adok részemről, nekem minden perce lekötött! Fantasztikusan jó zenék, duma, történet!


20. Enemy (2020-03-21 21:53.16) aaaaa
Elizabeth Banks gyönyörű vagy de a rendezői székbe ne ülj többet.


19. Delpiero (2020-03-12 18:09.00) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 17. hozzászólására)
Persze. Legyenen menő női karakterek, de a saját jogukon és ne csak azt hajtogatva, hogy "minden férfi szar"...mert ezt a nők sem eszik meg.


18. Cantri (2020-03-12 17:14.50) aaaaa
Magam részéről a Diaz-Barrymore-Liu trio féle verziót is rém gyenge akció-vígjátéknak tartom, nem is gondoltam, hogy ilyen csúnyán alul lehet múlni.....de 2019-ben erre is képes volt Hollywood. Pocsék történet, eszméletlen gyenge színészi ripacskodások, és persze mindent átható poshadt, romboló hatású femináci hangulat..."tökéletes elegy", avagy egy újabb nagyszerű példa a jövő generációjának (nemtől függetlenül) miként nem szabad filmet készíteni, sem most, sem a jövőben....


17. Capt.JackSparrow (2020-03-12 09:46.00)   - (válasz Delpiero 16. hozzászólására)
Ez a feminsta vonal már kifallodóban van. Sőt, sosem volt piacképes. A női főszereplővel készülő akció filmek sorra hasalnak el.

Ellenpélda a szuperhősnők filmjei, de nagy franchise-ok karaktereivel érvelni nem igazán fair.


16. Delpiero (2020-03-12 09:33.37) aaaaa
Lassan úgy érzem szégyellnem kellene magam amiért farokkal a lábam között születtem, mert manapság ez a #metoo és egyéb női cuccok annyira átestek a ló túlsó oldalára.
Erre a legjobb példa ez az új Charlie film, aminél nem csak biztos voltam benne, hogy már Charlie is egy nő lesz(ez szerintem evidens manapság), de olyan mocskos,féreg,undorító, gonosz és fos jelleműnek mutat be minden férfit, hogy csak a szememet tudtam forgatni a nézése közben...persze ettől még lehetne nézhető a film, csak minden elemében elbukik. EB nem tud akciókat rendezni(nem azért mert nő, hanem mert nem ért hozzá), a poénokat már mindenhol eslütötték.
A film legjobb része, hogy PS-ot minden korábbi Charlie angyalai rész szereplőinek a képéhez odaphotoshoppolták, na azon mosolyogtam egyet.
Egyébként a színészekkel nagy baj nem lenne, KS-nak különösen jól állt a szerep.

Mivel a Sony elég nagyot bukott a filmmel, így hiába próbálta feléleszteni a franchise-t, így biztosan nem folytatják.
(Ezen a sok "anőkjobbakmindenférfimocskosfaszfej" hozzáálláson pedig lassan elgondolkodhat az álomgyár, hogy nem működik, mert sorra buknak a filmek, amik kizárólag erre a sémára vannak felhúzva.)


15. Monsoon (2020-03-07 21:04.27) aaaaa
Ez olyan volt mint egy paródia


14. Entersp (2020-02-29 11:35.38)   - (válasz Tömö 12. hozzászólására)
Igen, erre még biztosan sokan kíváncsiak.


13. Entersp (2020-02-29 11:34.34)   - (válasz Tysonrichie 11. hozzászólására)
Az egyenjogúság csak az előnyökre fókuszál. Az nem számít, hogy hány évvel mennek korábban nyugdíjba és hogy átlagosan nyolc évvel tovább élnek. Ez a bolygó ilyen. Mindenki úgy akar megélni, hogy az elnyomottsagat hirdeti.
Persze, tisztelet az épkézláb társaknak.


12. Tömö (2020-02-28 21:49.21) aaaaa - (válasz Tysonrichie 11. hozzászólására)
...én meg egy 20órás vajudást egy ffitól.


11. Tysonrichie (2020-02-28 21:29.18) aaaaa
Alapvetően nincs bajom a csajos filmekkel, de amikor már túltolják az már gáz.
Egy nő bármit meg tud csinálni amit egy férfi?
Megnézném, hogy húznának le egy 10 órás műszakot az építőiparban(és nem vagyok gonosz).


10. Bertó!!! (2020-02-27 05:07.22)   - (válasz Lepkelali 8. hozzászólására)
[link]


9. Iszonytató Huttyogány (2020-02-27 00:06.20)   - (válasz Lepkelali 8. hozzászólására)
Nem.


8. Lepkelali (2020-02-26 21:01.28) aaaaa
Már csárli angyalai is niggerek? Édes istenem...
Klímakatasztrófa... koronavírus... megérett az emberiség a pusztulásra!


7. MagamraHallgatok (2019-12-07 08:00.43) aaaaa
Lassan, szenvedve múljon ki aki ezt a forgatókönyvet megírta. Ahogy az is, aki ezeket a "színészeket" castingolta.


6. Geszko (2019-12-04 22:50.39) aaaaa
Sajnos ez egy borzalom ahogy a többi rész is a mozi jegy árát nem éri meg, a jegy árán vegyetek egy szelet pizzát


5. Langelus (2019-12-03 20:23.31) aaaaa
Elképesztő ostoba forgatókönyve van ennek a filmnek, nem beszélve a trapa színészi játékokról, a steril stílusoskodásról, plusz a kapkodó kameraszögekről. Feminista áthallás a legerőteljesebben a nyitójelentében volt, de ez nem sokat javít az összképen.

Egyedül azt díjazom határozottan, hogy sikerült Patrick és Kirsten Stewartot egy filmbe megszerezniük. Elizabeth Banks pedig igazi femináci boszorkánynak tűnik azok után, hogy miket nyilatkozott a film kapcsán a férfiakról.


4. Dobsony (2019-11-20 15:38.00)  
Ez ekkora nosztalgiafaktorral bír még mindig, vagy a feminin hullám ennyire népszerű.
Gyerekkoromban sem szerettem, egyedül Farrah Fawcet miatt néztem , hátha meglátom a didkóit.
Aztán jött kb 20 éve a C.Diaz-os, Lucy Liu-s mozifilm, amit természetesen meg nem néztem moziban, és milyen jól tettem.
Most meg ez, jáj de várom! :)


parfumeshop.hu banner

3. Lifeisamovie (2019-11-20 15:30.14)  
Már csak ez hiányzott....


2. Liverpoolfan19 (2019-11-20 12:46.00) aaaaa
Màr meg lehet nézni angolul, valami rettenet. Meg akartam nézni moziban, de ezek utàn isten ments! Kristen Stewart pedig az antiszínészet magasiskolàja még mindig. Elza Banks pedig jobban teszi ha ezek után csak polcokat rendez.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekSemprini, 2020-12-05 13:1731 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk