Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A bátrak igazsága
- Moziverzum, 01:00
Az apáca
- Viasat Film, 01:15
A bosszú
- Film Mánia, 01:25
Bizonyítás
- Film4, 01:50
Közönséges bűnözők
- Paramount Network, 01:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mese a szerelemről aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Fórum - Adaline varázslatos élete - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
52. Plunket (2022-11-07 11:17.48) aaaaa - (válasz Pocsolya ugró 44. hozzászólására)
Ez kacsintás lehetett az IJ és az utolsó keresztes lovagra, ahol egy nagyon hasonló csajnak volt meg apa és fia. Akkor HF volt a fiatal, most ő volt az idős.:)


51. VikiFanily (2020-04-30 18:08.13) aaaaa
Azt hiszem, harmadjára láttam a közelmúltban... Imádom! Annyira szép! :)



50. Qwe123rtz (2020-04-12 00:34.38) aaaaa
Volt bennem egy kis Benjamin Button különleges élete feeling... egy kicsit... Itt is az idővel, az elmúlással játszanak, csak másképp. Romantikus film, de nem az a nagyon szirupos fajta. Én a két főszereplő között túl nagy kémiát nem érzékeltem.
SPOILER: inkább Ford részéről. Jól játszott az öreg.
Belegondoltam, milyen lenne hosszú ideig élni, 2-300 éveket, fateknővel mosni 20-as éveinkben, azt Miele-vel 250 évesen...
Szóval, érdekes játék volt ez, és megvolt a hangulata. Tetszett!


49. Halember (2019-11-22 21:25.40)  
Nem ajánlom!


48. VikiFanily (2019-11-22 17:51.49) aaaaa
Csodàlatosan gyönyörű film! Egyből elragadott... Nagyon szeretem az ilyen sztorikat; hiàba valòszerűtlen, szàmomra zseniàlis. Blake hihetetlen csodàs volt; ès szerintem nagyon jòl megy hozzà ez a szinkronhang! Egy az egyben passzolt. Màr többször is őt kapta amùgy, ahogy hallottam. Aranyos nagyon.
Ès az az öltözködèsi stìlus... Brutàl! Tudom, mindig megjegyzem, de valami fenomenàlis... Csùcsszuper! Mindig mindenhol; nemcsak a filmjeiben. Kedvelem; nagyon kis helyes :))


47. Kilok (2018-11-26 14:12.07) aaaaa
Hát ez egy varázslatos film, nehéz rá mást mondani.


46. Szilvykeee (2017-11-16 00:07.35) aaaaa
Egy ideje csak bugyuta klisé romi filmeket láttam megjelenni, de ez egy kis csoda, magával ragad, leköt,én sokszor izgatott voltam mi lesz, nem volt teljesen kiszámítható. Persze a tudományos magyarázat részt nem kell olyan komolyan venni hogy ez tuti nem igaz stb.....el kell engedni és akkor egy csodás romantikus film ami magával ragad. Kedvenceim közé került!!! :)


45. Tömö (2017-08-23 17:51.16) aaaaa
hmhm,jó jó, végignéztem. De az vóót a baj, hogy egyik szereplő sem volt az ínyemre, se a nő, se hapsi, hogy vmi pluszt találjak itt az egészben.
Ráadásul azok a magyarázatok,miért hogyan éli túl...
..és itt is-kb.miinden jelenetnél tudom,mi lesz:DD uncsi már...
Viszont, Én, szerintem eléggé meg tudnék barátkozni, holmi öregedés elmaradással, vagy halhatatlansággal: vagyook elég önző....:D


44. Pocsolya ugró (2017-04-01 00:42.18) aaaaa
Engem a Narrátor szövege nagyon irritált.

SPOILER
A csaj hangja se volt elég hozzáillő. Harrison Fordon felröhögtem a moziban mikor megláttam... igaz csak én egyedül. Azzal a körszakállal úgy nézett ki mint egy csimpánz XD Aranyos volt. Persze csak abban a jelenetben mikor Adaline belépett.

Egyébként nem értem miért erőltetik ennyire a filmekben a diplomás embereket. Egy mérnök hatalmas hőstettről tett tanubizonyságot... felvette egy szőke csaj kalapját. XD Jót nevettem. ennyi erővel akár egy hídmunkás is megtehette volna, lehet hogy sokkal eredetibb lett volna az eleje.

Mindent összevetve a csaj jól nézett ki és érdekes volt. Viszont kicsit elgondolkodtam azon hogy megvolt neki az apa és annak fia is. Engem a srác helyében kissé zavart volna ez a dolog.


43. Natalie Wood (2016-05-29 19:33.29) aaaaa - (válasz Satol 42. hozzászólására)
A hozzá közelálló a lánya volt, ő tudta.
Amúgy meg elég nehéz lett volna bárkihez is mélyebb szálakat fűzni, pláne hosszabb távon, hisz tudta, hogy az lehetetlen.


42. Satol (2016-05-29 19:10.19) aaaaa
Miért? Miért? Miért?
(SPOILER!)
60 évbe telt, míg végre sikerült rávennie magát, hogy megállapodjon és legalább a hozzá közelállóknak elárulja titkát, erre ezt a döntést teljesen jelentéktelenné teszik azzal, hogy megszüntetik a menekülés okát. Az utolsó percekben gyakorlatilag semmissé teszik a főszereplő karakterfejlődését, amire az egész film épül.


41. Sötétszív (2016-05-14 23:37.42) aaaaa
JNem szeretem a romantikus filmeket. Viszont ez még engem is magával ragadott. Furcsa egy történet volt egy olyan nőről, aki egy baleset után nem öregszik meg, és folyton csak menekül. Az érzések elől.A szerelem elől. Blake Lively bár nem az a tipikus Holliwoodi szépség, mégis van benne valami vonzó, és remek alakítást nyújt, de ez igaz Michiel Huiismannre, Harrison Fordra, és Ellen Burstynre is. A film zenéje csodálatos, a fényképezés első osztályú. Lee Toland Krieger egy remek filmet tett le az asztalra. Érdemes megjegyezni a nevét. Többször nézhető, nagyszerű film. Műfajának egyik legjobbja.


40. Weeping Moon (2016-02-14 20:31.54) aaaaa
Szerintem jó film volt,bár nagyon én se vagyok oda a szerelmes témájú filmekért,de ebben a filmben a zene nagyon szép volt..sztem ebben a filmben inkább a film zenéje vitte a prímet..a film zenéjére 5 adok,mert ém jobban azt tudtam értékelni.


39. HettyKing (2016-02-12 11:37.57) aaaaa
Szerintem gyönyörű film, ebben a műfajban csodásan megalkotott történet. Még a hatása alatt vagyok, úgyhogy csak ennyit tudtam kisajtolni magamból. :)


38. 1zsuzska (2015-09-22 20:18.28) aaaaa
Már akkor tudtam, hogy vesztésre áll a film, amikor belekezdtem. A Benjamin Button annak idején nemhogy nem érintett meg, egyenesen bosszantott.

Azért van itt mit bőven dícsérni, mert pl hangulata a legjobb romantikus alkotásokat is felülírja, gyönyörű fényképezéssel és kortalanul választott remek szereplőivel. El tudtam hinni Adaline fáradt szomorúságát, és eljátszottam közben magamban a halhatatlanság gyönyörét és megindító, lemondással, gyásszal teli megkeseredett fájdalmát.

Csak: sajnos annyiszor írtam előre a párbeszédeket és történéseket, egyszer csak már el is kalandoztam kb a közepétől figyelni, és csak azt vettem észre, unalomba fullad a sok szép kép, tekintet, visszafojtott vágy és ölelés.

Maradok a közepesnél...


37. Az utolso szamuráj (2015-09-19 14:35.17) aaaaa
Egy férfinak nehezebb leülni egy romantikus mozi elé.
Vádolhatók vagyunk azzal,érzéketlenebbek vagyunk:meg nekünk a szex számít(igen...)Ám az igazság másik oldala az,hogy ezek a filmek 98 százalékban ugyanarról szólnak,és ez azért tényleg unalmas tud lenni.
Lehetne ezt a témát tovább vesézgetni,de minek:a lényeg,az Adaline varázslatos élete nézhető,szerethető,mi több:ebből a fajtából a jobbik.
Köszönhetően sok tényezőnek:bár igazából a történetre nem mondhatnánk,huuuu de sodró lendületű,viszont elképesztően pazar a fotózása,néhol nívósabb,mint azt a téma megkívánná.Továbbá a zene-Rob Simonsen-ami az a fajta,ami lenyúl a szívedig,csavar rajta de úgy,hogy csodálatos érzéssé válik a fájdalom,a giccs egyszerre befogadhatóvá válik,és a kimondott szavak jelentése felerősödik.Az Adaline...muzsikája a szó legszorosabb értelmében olyan profi,amire ebben a műfajban hosszú évek óta nem volt példa,és ez nagy löketet ad a munkának.
Továbbá persze a színészek:Ellen Burstyn és Harrison Ford nevüknek megfelelően remekelnek,ami persze azt jelenti,nem kell megszakadniuk,de mégsem rutinból tolják.Talán ez az egyetlen fiatal faszi,akinek jól áll a szakáll Ken Marshall óta,és itt van Blake Lively...akit eddig gyakorlatilag semmire sem tartottam.
Ám ebben a filmben hiteles alakítást nyújt,mi több,szerethetőt és bájosat.Eleddig csinosnak se mondtam volna,Adaline harmincas-negyvenes kinézete viszont jól állt neki,és a karakter miatt egyre gyönyörűbbnek láttam-noha kicsit persze érthetetlen,fizimiskája hogyhogy mondjuk nem követte az aktuális divatokat.Lively megtöltötte élettel a nem öregedő nő szerepét,és nagyon is sokat tett ahhoz,hogy a film kellemes élménnyé váljon-nem kihagyhatatlanná vagy hivatkozási alappá,de nézhető szerelmes filmmé.
Manapság ebben a kategóriában bizony örülni kell az ilyesminek.


36. Lovera30 (2015-09-15 16:46.10) aaaaa
Tetszett.Szeretem az ilyen jellegű filmeket.Ha már az ajánlásoknál tartunk.Nemrég néztem meg második alkalommal AZ időutazó feleségét.Na az talán még ennél is jobb film!! Mindenkinek ajánlom!


35. Whyteangel (2015-09-06 11:29.57) aaaaa
Egyre kevesebb filmbe kezdek bele, nem sok minden keltette fel az érdeklődésemet, az utóbbi időben.
De ebben legalább nem csalódtam nagyot.
Nem olvastam el a tartalmát, de jobb is így, mert ott kb. minden lényeges információt leírtak.
Sajnos néha átcsapott unalmasba, voltak felesleges körök benne, de alapvetően tetszett.
Elgondolkodtató, milyen nehéz az ember helyzete, ha megcsapja a halhatatlanság szele.
Értékelem, hogy próbáltak csavart belevinni, ami sejthető volt....de a szándék a fontos. :)
Romantikus filmnek jó volt, de nem kiemelkedő.


34. Norbii92 (2015-06-19 15:50.18) aaaaa - (válasz My name is.. 33. hozzászólására)
Igen valóban letöltöttem már, de még nem néztem meg. :)
Most valahogy nem voltam romantikus hangulatomban, de a hétvégén mindenképp pótolom és akkor megírom a véleményemet is. :)


33. My name is.. (2015-06-19 15:06.29) aaaaa - (válasz Norbii92 32. hozzászólására)
Jajj te kis muffinos puffin :)
Egyébként mi újság a Zuhanás a szerelemben című filmmel?
Ha jól emlékszem azt mondtad,hogy letöltötted,oszt és akkor most mi a jó ég van?:)


32. Norbii92 (2015-06-19 14:08.00) aaaaa - (válasz My name is.. 31. hozzászólására)
Azért mert adok a véleményedre. :)


31. My name is.. (2015-06-18 20:28.25) aaaaa - (válasz Norbii92 30. hozzászólására)
Nekem nem tetszett,de attól te miért ne néznéd meg?:)


30. Norbii92 (2015-06-18 20:00.20) aaaaa - (válasz My name is.. 29. hozzászólására)
Ez durva volt! :D
Akkor nem is érdemes megnéznem? :)


29. My name is.. (2015-06-18 19:46.19) aaaaa - (válasz Zsuzsannah 27. hozzászólására)
Hát az egy pocsék szaftos palacsinta.


28. Norbii92 (2015-06-18 15:17.47) aaaaa - (válasz Zsuzsannah 27. hozzászólására)
Én utána is olvastam az Időről-időre című filmnek... még nem láttam és tetszik a története is, úgyhogy én szerintem teszek vele egy próbát. Köszi! :)


27. Zsuzsannah (2015-06-18 15:04.29) aaaaa
Ha láttátok Adaline varázslatos életét nézzétek még a Időről-időre című filmet is. Biztosan nem fogtok csalódni .Jó mozizást.


26. Laura_1982 (2015-06-14 14:04.11) aaaaa
Csodálatos film, látni kell!!!!


25. Norbii92 (2015-06-09 21:35.53) aaaaa - (válasz My name is.. 24. hozzászólására)
Oh értem. :D
Akkor már nincs is min gondolkodnom! :D
Amúgy közben utána néztem a filmnek és tetszik a története, szóval a napokban tuti megnézem. :)



24. My name is.. (2015-06-09 21:32.26) aaaaa - (válasz Norbii92 23. hozzászólására)
Csokoládétortát tejszínhabbal + meggyel a tetején,és mondjuk legyen mellé egy kis karamell öntet is konfettivel színes lufival :)


23. Norbii92 (2015-06-09 21:30.18) aaaaa - (válasz My name is.. 22. hozzászólására)
Csak nyugodtan. :)
És majd töröm az agyamat, hogy mit ajánljak én is neked. :)


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekPlunket, 2022-11-07 11:1752 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk