Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Vejedre ütök
- Moziverzum, 06:00
A küldönc
- Cinemax2, 06:01
A vágy megszállottja
- Film4, 06:20
Kaliforniai álom
- RTL Három, 07:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bobby Cannavale (53)
Chris Mulkey (76)
Rebecca Hall (42)
Christina Hendricks (49)
Rob Brydon (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Amikor leszáll az éj (2024) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Rock zene
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Serenity aaaaa
Morgan Freeman aaaaa

 

Vonrobert hozzászólásai

Ugrás Vonrobert adatlapjára

1 2 3

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) - Vélemények

2020-03-26 16:28.39
Úgy írom ezt a kritikát, hogy végig nyomtam a Batman játékok közül az Asylumot, Cityt és Originst valamint a Kngihtot. Azért írtam le ezt, hogy világos legyen, hogyan kellett volna kinéznie a filmben látható karaktereknek külsőleg és belsőleg. A félhomárnak kinéző Black Mask és Zsasz úgy vicc ahogy vannak. Aki arra kíváncsi, hogy milyeneknek kellett volna lenniük nézzen meg néhány Arkham cinematicot.
A film alapjáraton rossz koncepcióra épül, ugyanis olyan "hősöket" állít a középpontba, akik önállóan afféle kötelező kellékként szerepelnek a DC univerzumában. Harley Quinn, Black Canary és a másik két nő annyira sehol nincs a DC húzóembereihez képest, hogy ha ebből épkézláb karaktereket+sztorit akartak volna kreálni, akkor szakítani kellett volna minden PC elemmel és korosztály besorolással+újraírni a karaktereket. Ez a film csak egy kicsit volt jobb, mint a megérdemelten bebukott "női" Szellemirtók. Hihetetlen fárasztóak és bugyuták voltak a párbeszédek, a feminim harcjelenetekről nem is beszélve, mert nagyanyám hitelesebb koreográfiát dobott volna össze. Attól már eltekintek, hogy minden nő a filmben annyira kajakos, hogy hülyére verik az összes pasast. A filmben benne van a kötelező néger rendőrfőnök no meg egy kis "gazdag fehérezés". Egyszerűen végig süt a filmből, hogy a DC megelőzve a Marvelt a feminim bombától várta azt, hogy nagyot szóljon, de visszafelé sült el. Ráadásul a film nem tudja eldönteni, hogy most bugyuta poénokkal operáló filmecske ként szuperál vagy valami keményebb műfaj mezébe bújik. Arról már nem is beszélve, hogy Harley narrálásával és néhány filmes megoldással egyértelműen a Deadpool-t másolják a film készítői.
Ez már a sokadik cím, amiről a bejelentésekor az igazi DC fanok megállapították, hogy besült töltény lesz.


Szellemirtók (2016) - Vélemények

2019-11-02 12:06.15
Egy óra hosszát vesztegettem el az életemből erre a förtelemre. Tovább nem bírtam nézni és kikapcsoltam.

-A karakterek borzasztóak. Sekélyesek, baromi rossz párbeszédekkel és eszméletlenül hülye viselkedéssel, amit viccként ábrázol(na) a rendező. A kinézetüket inkább hagyjuk. Melissa McCarthyról még mindig van olyan ember, aki elhiszi, hogy komikus? Inkább kínos, de nagyon.
-Látszik, hogy a filmet olyan emberek gondolták újra, akiknek fogalma sincs arról mit jelent a tisztelet a régi filmek iránt.Bármelyik részéhez nyúltak hozzá, az totál pocsék lett.
Kiváló példája annak, hogy hogyan nem szabad egy régi alapanyaghoz hozzányúlni.

Miután utána néztem a rendezőnek és az írónak, abszolút nem lepődtem meg azon, hogy a film miért lett ilyen kritikán aluli.
Paul Feigtől értelmesebb rendezést még nem láttunk. Olyan pocsék aluli filmeket köszönhetünk neki, mint a Női szervek és a Kém. Így már előre borítékolható volt a Szellemirtók újragondolt bukása.


Az apáca (2018) - Vélemények

2018-09-09 22:38.18
A film nekem kifejezetten tetszett és méltó darabjának tartom a Démonok között univerzumnak. Akadtak a forgatókönyvben idegesítő részek, de a helyszínek remekül lettek kiválasztva. A kolostoron kívüli világ pompázik a színektől, míg a kolostor maga a nyomasztó sötétség. Nem valami nagy szám a színészi játék, de az ijesztő részek jó része azt mondom, hogy rendben volt. Napjaink "horror" filmjeit elnézve, az Apáca szépen kiemelkedik mind közül. Akik éjszakai szórakozásra vágynak és az barátnőre/asszonyra szeretnék a frászt hozni, azoknak tökéletes lesz, valamint a Démonok között filmek rajongóinak. Have fun boyZ and girlZ!:)


Dumb és Dumber kettyó - Vélemények

2015-01-04 23:04.40
Van egy rész mikor cigány kereket kellene mondaniuk, erre mit hallok? "Roma kerekeztünk." A jó mindenit ennek a rohadt polkorrektségnek! Számomra az egész filmben ez volt a legnagyobb szálka! Legközelebb egy másik filmnél mi lesz? Cigány pecsenye helyett roma pecsenyét szinkronizálnak?:P


A hobbit - Az öt sereg csatája - Vélemények

2014-12-24 00:09.51
A film első két része tetszett és ezért vártam nagyon a harmadikat... ami csalódás volt az előzőekhez képest. Tudom, hogy a könyvet így is kibővítették, ezért a kritikámat megpróbálom ebbe az irányba terelni.

Az eddigi összes Tolkien filmben, ha minimálisan is de volt néhány ork karakter, akik szemszögéből néhány percre bemutatták az eseményeket. Pl: Lurtz; az ork, aki bekergette Trufáékat az erdőbe, a balhé az ork toronyban, Gothmog stb.+ az ork seregben változatosabb kinézetű orkok voltak. A Hobbit filmek esetében az első két rész még jól indított Azog és Bolg bemutatásával, de a harmadik részre totál ellaposodtak.
Smaug részét a történet kibővítésével nem tudták a készítők úgy kidolgozni, hogy megfelelően feltornázza a film hangulatát.
A cselekmény nagyon sokszor leül a film alatt, miközben a karakterek egymás közötti érdektelen monológjára fókuszál.

Aki az első két részt látta annak kötelező darab a harmadik, de maradandó élményt nem fog nyújtani.


Harag (2014) - Vélemények

2014-10-24 08:50.35
Ha olvasás órán figyeltél volna, akkor most nem kéne oktatnom téged. Az angol és a francia hadsereg akkor a világ legjobbjai közé tartozott.

A szélsőjobbozást meg szerintem kurva hamar felejtsd el. Mi az, hogy ha valaki nem az amerikai dogmákban hisz a II. vh-val kapcsolatban, akkor már rögtön szélsőjobbos?????

A film valóban tükrözi a háború szörnyűségeinek egy részét, ahogy Drezda bombázása is, ahol a demokratikus és békeszerető nyugatiak megöltek ötvenezer német civilt.


Annabelle - Vélemények

2014-10-23 23:22.22
A film eleje jól indult ezzel a Manson és sátánisták vonallal, no meg, hogy miért lett gázos a baba. Viszont a sztori nagyon lassan bontakozik ki, néha kifejezetten ráül a család bemutatására a rémisztgetés helyett. Persze a szokásos fekete szereplő és annak a silány karaktere most sem maradhatott ki, azzal a liberális beütéssel, ami a való világban soha nem létezett és nem is fog. A Démonok között 2-re kicsit jobban össze kéne kapnia magát a script íróknak.


Harag (2014) - Vélemények

2014-10-23 23:12.41
Jahhh ehhez meg annyit:

"mikor a németek bocs "nácik" lerohanták a különböző gyengébb országokat"

A francia és angol hadsereg a világ legjobbjai közé tartozott és a "gaz" németek kettőjüket egyszerre verték el 1940-ben. A szovjetek is csak a mérhetetlen amerikai segélyszállítmányoknak köszönhették, hogy nem kerültek német csizma alá.

"mikor a Tigrisből fegyvertelen ártatlanokat gyilkoltak halálra"

Jó lenne megemlíteni az angol-amerikai-szovjet háborús bűnöket is, ha már a németeké ilyen "szakszerűen" van dokumentálva.

"nem kellett volna világot hódítani és akkor nem jutott volna egy tigrisre X Sherman meg T34"

Ha nem csak az iskolás törikönyveket olvasod, akkor rájössz, hogy a "gaz" németek a lengyel hadjárat után békeajánlatok tömegével bombázták a "demokratikus" nyugatot. Előtte a lengyelekkel is többször megállapodtak volna, ha az angol-francia garancia miatt a lengyelek nem kezdenek el patkánykodni Kelet-Poroszország kapcsán, na de ezt már túl hosszú lenne itt tárgyalni...


2014-10-23 23:04.36
A legnagyobb tudatlanság, ha valaki minden II. vh-ban harcoló Wehrmacht és SS katonát lenáciz. A szovjetekkel ellentétben - ahol a hadsereg több, mint 90%-a párttag volt - a német hadseregnek mindössze 10%-a volt párttag.

Akkora filmről pár szó:

Egy újabb alkotás, ami hót egyoldalúan mutatja be a II. vh-t, és sajnos ebből még kb. van vagy 10 ilyen. A sztori megint ugyan arra a kaptafára épül: 1-2-3-4 vagy 5 amcsi katona ledarálja a Wehrmachtot. Ideje lenne már egy német hadseregről szóló filmet csinálni, ami bemutatja a nagy győzelmeiket keleten, délen és nyugaton egyaránt. Ha lesz ilyen, akkor az ilyen vér gyenge amcsi alkotások is egy fokkal több jogot nyernek el a létezésre.


Távozz tőlem, Sátán! - Vélemények

2014-10-19 13:37.11
Érdekes film volt. A fényképezés szerintem is rendben volt és a helyszínek megválasztása is, de a vágás szerintem borzalmas volt néhány helyen (különösen a film elején), a forgatókönyvön is lehetett volna mit csiszolni. A filmnek csak néhány jelenete tudott megijeszteni, de azt mondom, hogy moziban is megérte megnézni. Jól eltalálták ezt a "zsaru módra" állunk hozzá a paranormális erőkhöz feelinget.:)


Isteni műszak - Vélemények

2014-09-17 10:45.34
Jó film, ez tényleg egy jó film. DE!

SPOILER!


Már nem lehet úgy megcsinálni egy filmet, hogy ne valami agyatlannak beállított nácistarasszistafasiszta szereplő emlékeztesse a nézőt a csúnya múltra?


A csodálatos Pókember 2. - Vélemények

2014-07-28 21:08.39
A filmet megnézve továbbra is az a véleményem, mint az előző résznél. A Tobys Parker megformálás után e Pókembernek ez az Ultimate Univerzumból való újragondolása jó lett. A pók sztoriban rengeteg nafta van, amit egy megfelelő rendező/forgatókönyv író páros ki tud használni.


Haláli Juan - Vélemények

2014-06-01 21:45.58
Remek film, a szinkronszínészeknek itt is hatalmas köszönet a munkájukért. Fekete humor máskor pedig jókor elsütött olcsó poénok fűszerezik a filmet. Ajánlom mindenkinek, aki már leszokott az amerikai "vígjátékok" áradatáról.


Bűbáj és kéjelgés - Vélemények

2014-06-01 21:39.52
Horror komédia műfajban az utóbbi idők legjobb filmje. Persze a szinkronszínészek munkája is kiemelkedő, így egy-egy nyomottabb jelenetben is benne van a poén. Mindenképpen ajánlom a filmet azoknak, akik értik a fekete humort és bejön nekik a franciákra emlékeztető poén stílus.:) Le a kalappal a hispán-gall filmesek előtt.:)


Szellemes karácsony - Vélemények

2013-12-25 23:06.59
Ideális karácsonyi film az egész családnak, hozza a hangulatot az fix.:)


Hull a pelyhes - Vélemények

2013-12-25 23:03.20
Karácsonyra ideális a többi hasonló témájú film mellé.:)


Karácsony Artúr - Vélemények

2013-12-25 22:54.57
Kellemes karácsonyi szórakozás! Bár van benne néhány momentum ami nem a Mikuláshoz méltó, de karácsony estére még így is jó!:)


Halálos iramban 6. - Vélemények

2013-09-22 19:23.48
A film előző része nagyon tetszett, az első része pedig számomra egyenesen maradandó volt. Na de ez a mostani...
A sztorit iszonyat elkefélték, ahogy a film elindul az még a legrosszabb klisék fogalmát is kimeríti...
Popcorn mozi, ajánlom ha éppen nem tudod máshová vinni a csajodat az ágy helyett.:)


A negyedik - Vélemények

2011-06-08 22:10.45
Hmmmm, hmmmm, hmmmm... nos a film nem volt rossz. Bár voltak benne akkora klisék amitől lemartam magamról a húst. Egy folytatást szívesen megnéznék.


Ádám almái - Vélemények

2011-05-15 20:07.50
Nagyon jó film. Még megnézem párszor, hogy ténylegesen bennem ragadjon.:D


A grund - Vélemények

2011-05-10 21:44.08
Srác koromban nagyon sokszor megnéztem. Legnagyobb szerencsémre sikerült megszereznem újra a filmet, és hozza a régi feelinget.:D Mindenkinek csak ajánlani tudom. Jópofa gyerek film és nagyszerű kikapcsolódás az egész családnak.


Insidious - Vélemények

2011-05-03 22:58.02
Na ez jó film volt. Régen reccsentettem ennyit egy film alatt mint ezen. Már az elején félig takaró alól flasheltem a filmet:)Minden fosásra vágyónak ajánlani tudom.


Az őslakó - Vélemények

2011-05-03 22:54.22
A film az érvek és ellenérvek játékáról szól. Filozófikus jellegű. Az emberek nagy része viszont sötét a témához mint az éjszaka, ezért nem értékelik a filmet.


Harcosok klubja - Vélemények

2011-02-14 23:21.42
Ez a film egy alapmű!:)


A közösségi háló - Vélemények

2011-02-14 23:17.35
Jó film volt, repül a 4 csillag.


A király beszéde - Vélemények

2011-02-14 23:15.30
Régen láttam már olyan filmet ami ennyire meg tudott volna fogni mint ez. Nagyon tetszett és remélem besöpörnek vele néhány Oscart.


Ördög (2010) - Vélemények

2011-01-12 22:48.20
Elsőnek szeretném megköszönni annak a baromnak aki az egyik kommentben SPOILER megjelölés nélkül lelőtte a film poénját. A film tetszett.


A gyűlölet (1995) - Vélemények

2011-01-12 22:46.41
A film nem volt rossz...látszik mennyire "hatásos" a multikulturalizmus.Persze valamiért itt is a zsaruk voltak a rossz fiúknak beállítva, a "fiatalok" pedig csak "áldozatok".
Ha a filmet nézem akkor nagyon jó, ha azt nézem, hogy tele van libsi multikulti fossal akkor moslék.


The Pacific - A hős alakulat (sorozat) - Vélemények

2011-01-08 23:05.08
Ideje volna már csinálni egyszer egy SS alkulat filmet, vagy Wehrmacht alkulatosat a történelmi objektivitás miatt. Tisztelem becsülöm az amcsikat de ne csak egy szemszögből feszegessük mára témát.


Menedék (2010) - Vélemények

2011-01-08 22:57.39
Érdekes film volt így szombat estére.


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk