Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Brazilok
- Film+, 05:30
A csaló
- Filmbox Extra HD, 05:55
Egymásnak teremtve
- TV2 Klub, 05:55
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Mária Terézia szül
- Magyar Mozi TV, 06:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A Tinder-csaló - Vélemények
2022-es választás
Rock zene
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Gérard Depardieu - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ártatlanok mészárlása aaaaa
Samuel L. Jackson aaaaa

 

Noncse30 hozzászólásai

Ugrás Noncse30 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Aljas nyolcas - Vélemények

2016-01-15 00:18.16
Fantasztikus volt. A zene az elején már megadta a hangulatot (Morricone) akár egy vészmadár. A párbeszédek zseniálisak, szétröhögtem az agyam sokszor, a színészeket pedig nem lehet überelni. Mi kell még? Tarantino groteszk bája, cinizmusa rányomta a filmre a bélyegét, ezért szeretjük! Nem volt olyan cool, mint a Django, de nem is az volt a cél. Úgy röppent el a 3 óra, mintha fél lett volna. Egy -két jelenetnél be kellett fogni a szemem, nem bírom már úgy a vért, mint régen, de annyi baj legyen. :-) Ez sem negatívum, velem van a baj, kijöttem az edzésből. Nagyon várom, hogy felirattal is láthassam, bár nem lehet panaszkodni a szinkronra. Ettől függetlenül biztos változtat a karakterek eredetiségén, de úgy tekintek a "magyar" nyelvre ennek a filmnek a kapcsán, mint egy verzióra. Szóval szerintem tökéletes volt, s nem is vagyok kiváncsi a fikára, mert úgy gondolom alaptalan. Ha valakinek nem tetszett, az ő dolga.


Krampusz - Vélemények

2015-12-31 09:54.11
Én kifejezetten élveztem, hogy nem kellett szétfélnem a filmet, s nem egy vérbeli horrort láttunk. Szerintem az egész film egy cinikus, provokatív társadalomkritika, s a hülye emberekkel nem durván és félelmetesen kell elbánni, hanem groteszk, undorító és vicces módon. Lövöldöző sütemények, arcra támadó szörnyangyalka, imádtam...:-) Ez egy ilyen történet. Nem kell mindent besorolni, keretek közé szorítani, hogy akkor ez most horror, az meg vígjáték, az meg gyerekfilm....Nos ez egy vegyes felvágott....egy történet, amit így álmodtak meg.


2015-12-30 22:44.15
Hát, én rég szórakoztam ilyen jól....:-) A színészek tökéletesen hozták a szélsőségesen kicsavart karaktereket, az ötletes nyitójelenet után. A maszkok zseniálisak voltak, a "lények" is, bár a kis transformers-t nem igazán értettem, de poénnak jó volt. :-) Szépek voltak a színek, hibátlan az operatőri munka, s nagyon tetszett a film vége is, amit többféleképp lehetett értelmezni. Nem kevés a film mondanivalója sem, hogy őrizzük meg a Karácsonyt olyannak amilyennek lennie kell, s hittel szeressük egymást. Számomra ez a film tökéletes volt, de mindent az elvárásaimhoz képest pontozok. Fele ilyen jóra nem számítottam....


Szerelem (2015) - Vélemények

2015-10-03 09:43.25
Nem tetszett. Unalmas volt, tele öncélú sexeléssel. Mintha még a sexet is unták volna. Idegesítő, bárgyú párbeszédek...zéró szenvedély.


Mad Max - A harag útja - Vélemények

2015-05-22 17:04.13
Sorry...nálam azért találsz ennyi sok csillagos filmet, mert csak olyanokat nézek meg, amiket várok, s amiktől elvárok valamit. Szóval próbálom a számomra jókat....s szerencsére legtöbbször tetszenek is ezek a filmek, amit be is vallok. Azzal a pár egy csillagossal ami van nálam, ugyanúgy jártam, mint Max-el.


2015-05-22 14:18.54
Nem tudom mi a Megapiranha, de elhiszem neked, hogy szar, ezért nem is érdekel. Miért kéne Miller-nek letennie a lantot? Mert én egy csillagot adtam rá? Adtatok rá egy csomóan 5-öt. Nekem nem tetszett...és?? Ez az én problémám, hogy többet vártam tőle, de csak ennyire érintett meg. Elmentem, megvettem a mozijegyet, megtiszteltem a filmet, színészeket, rendezőt, s csalódtam. Olyan volt a film számomra, mint önmaga paródiája. Mögöttünk is arról beszélt 5 ember, hogy mekkora szar volt. Ettől függetlenül a páromnak tetszett, ő el volt varázsolva, mégsem ettük meg egymást, még picit sem. Nekem is vannak kedvenc filmjeim. Pl a The Road....az is megosztja az embereket, de ha valaki egy csillagot ad rá, nem esek neki. Én mást kerestem a Mad Max-ben, mint amit kaptam. Mélységet, gondolatokat, rettegést, féltést, izgalmat szerettem volna, de egy darálást kaptam. Az egy csillagommal nem azt állítom ettől függetlenül, hogy szar a film, s a rendező egy béna, csupán csak annyit, hogy nekem nem tetszett és csalódott voltam. Ennyi.


2015-05-22 13:12.44
"Kedves" Burn. Ne sértegess, hiszen nem bántottalak, erre végképp nem szolgáltam rá. Ahhoz képest osztályozom a filmet, amennyit vártam tőle, s amennyit ahhoz képest beváltott. Nekem fontos egy filmben a karakterépülés, a jó színészi játék, hogy féljek, hogy féltsek...az orgiára csak annyit reagálnék, hogy igen , nekem nem jön be a két órás döngetés. Ha neked bejön, döngess, én nem fikázlak érte. Azért sem ,ha maszturbálsz, nincs vele semmi baj sem. Amennyiben azokra a filmekre vagy kíváncsi, amik tetszenek, láthatod az adatlapomon. A Galaxis őrzői, vagy a Sötét lovag pl nagy kedvenceim, az utóbbinak Oscart adtam volna legszívesebben. Amikor egy filmben minden benne van, nem csak az "orgia", akkor az olyan, mint a Sötét lovag. Nekem semmi bajom azzal, hogy szerinted ez a film 5 csillag, s nem mondom hogy balfasz vagy miatta. Ugyanennyi talán elvárható visszafelé is. Köszönöm.


2015-05-21 23:20.16
Nagyon sajnálom, hogy lerontom a film átlagát, de nekem nem tetszett. Nux karakterén kívűl, senkiből nem kaptam annyit, amennyit szerettem volna. Az első 10 perc bejött, de aztán eluntam a röpködő járművek okozta "látványorgiát" , az akciójeleneteket kísérő sok szimfónikus zenét, ami sokszor egyáltalán nem passzolt a hangulathoz. A gonosz nem volt eléggé gonosz, színészi játékok smafu, bár Charlize Teron próbálkozik....szóval untam. Olykor sikerült izgulni egy hangyányit, de maradok az 1. Mad Max-nél. Na és az a sok butaság, de nem akarok konkrét dolgokat írni, hisz még sokan nem látták....A páromnak nagyon bejött egyébként, nem volt még film, ami így megosztott volna bennünket. Gondolom ez fogja jellemezni szélesebb körben is...


Zulu (2013) - Vélemények

2015-05-17 19:52.12
Végre! Orlando visszatért....és hogyan...zseniális film!


Joe (2013) - Vélemények

2014-10-15 22:03.52
Igazad van, belekeveredtem a nevekbe, de ettől még ugyanarról beszélünk. Gary itt, Gary ott. Az apát játszó hajléktalan játéka tetszett a legjobban a filmben.


Megdönteni Hajnal Tímeát - Vélemények

2014-10-15 21:47.03
Hát, 20 percet bírtam megnézni a filmből.Ennyi béna színészt rég láttam, meg ennyire 0 kémiával történő sexjelenetet is. Semmit nem hittem el, s ha kicsit sem hiszek, nem látom értelmét a filmnézésnek...a narrátor hangszíne elviselhetetlen, mindenki csak próbálja játszani a szerepét, ő a főbunkót,a többiek valami mást, de ez senkinek nem sikerül. Szóval inkább nem is csillagozok, mert ennyire rossz kezdés után már történhet bármi, nem érdekel. Számomra egy csillagot sem ér.


Kísértés (2013) - Vélemények

2014-09-29 09:58.08
Az egyik legjobb film, amit mostanában láttam. Nagyon erős színészi játékkal egy nagyon kényes témát boncolgat. Szerintem ha valaki átérzi a mondanivalóját, s mondjuk több éve házasságban netán párkapcsolatban él, most bizonyosan elgondolkodik, ez e a helyes út, vagy sosem késő önmegvalósítani. Persze, ha valakinek mákja van, így él alapvetően. Gyönyörű zenék hallhatóak a filmben, s minden színész 150 %-os, még akiknek kevés szerep jutott, ők is. Végre született egy ilyen a Joe mellett, mert újabban mindig a látvánnyal próbálnak nyűgözni, s minden más a háttérbe szorul. Kevés már az igazi lélekpróbáló ,elgondolkodtató film.


Joe (2013) - Vélemények

2014-09-29 09:38.01
Végre egy film, ahol nem a látvány, nem a hang, hanem a színészi játék viszi el a balhét. A Gary-t játszó Tye Sheridan egyszerűen zseniális volt, rég láttam ilyen erős alakítást. Pláne egy embertől, aki alapvetően nem színész, hanem tényleg hajléktalan.


Fehér isten - Vélemények

2014-07-15 23:35.05
Összeszedtem magam, s megtekintettem Fehér Istent. (kellett hozzá lelkierő 5 év menhelyi munka, s a hatalmas kutyaimádatom miatt) ...Röviden a véleményem : Kutyák 10-es listán 10 fölé, ember alkotta színészek és párbeszédek 10-es listán minusz 2! ( A Hágen-t kiképző Thúróczy Szabolcs -on kívűl, aki nagyon jó volt!) Bizonyos jelenetek zseniálisak voltak, levegőt nem lehetett venni, máskor meg tömény unalom a kutyamentes övezetekben. Egyetlen értelmes szóváltás nem hangzott el a filmben....Ha kutyás szemmel nézem ezt az egész művet, ömlenghetnék, mert az a munka , ami ehhez a filmhez kellett fantasztikus, vitathatatlan a kutyatrénerektől, s a négylábuak mesések voltak...épp ezért nem értem, hogy a másik része, ami szerintem kevesebb munka, miért nem lett jobban kitalálva. A főhőst alakító kislány játéka nem rossz, de szerintem ha nem szövegkönyvet követi, önmaga elmésebb mondatokat alkotott volna. Ahogy indult a film, s az első béna mondatok elhangzottak a béna színészek szájából, nem akartam elhinni....minden ilyen másodpercben epekedve várta, hogy feltűnjön Hágen, vagy őszinte és eredeti kutyatársai. A film mondanivalója, az ebek, a zárójelenet elvitte szerencsére a hátán az egészet, megkönnyeztem, de mint moziélmény, ahol az embernek van némi elvárása, sajnos rezgette a lécet. Ha megjelenik dvd-n, megveszem, de sokszor bele fogok tekerni....legnagyobb sikerének pedig azt könyvelem el, hogy a filmben szereplő menhelyi kutyusok majdnem mind gazdisodtak. Már ezért megérte megcsinálni....


Szólánc (földrajzi nevekkel)

2014-06-12 22:10.31
Reykjavik


A sötét lovag - Felemelkedés - Vélemények

2012-07-26 11:44.36
Én sem...nem tudok azzal egyetérteni, hogy zseniálisak a karakterek..nem azok....nekem nem. Jó a sztory, kerek egész minden, de nincs semmi plussz...csak egy jól összerakott akciófilm. Nincs varázslat.


2012-07-26 10:36.23
Sziasztok! Tegnap sikerült eljutnom a premierre, nagyon vártam ezt a filmet, a legjobban ebben az évben. (Most jön a Hobbit, ami átveszi a helyét. ) Voltak vele szemben elvárásaim, de alapjában véve azt gondolom, hogy a Sötét lovagot nem lehet felülmúlni, mert abban a filmben annyi a jó karakter, olyan fantasztikusra sikeredett, hogy nem lehet felülüberelni. Ez így is lett. Nem is sikerült, messze nem...Biztos vagyok benne, hogy sokaknál ez lesz a favorit, hiszen kritizálták a Sötét lovag mélységét, hiányolták a több akciót, nos most megkapják....valószínűleg jobb lett volna a film, ha nem szinkronos, de hát az volt....Bane , mint negatív karakter, nekem nem volt elég...nem voltak elég beszédesek a szemei, nem tudta érdekessé tenni magát. Nem féltem...Kiszámítható volt. Meg fogom nézni eredeti hangon is, úgy hátha....Macskanő bejött, bár nagy meglepetést nem okozott, de jó színészválasztás. A filmben lévő csavar meglepett, erre nem lehetett számítani, a történettel sincsen semmi baj alapjában véve, de hiányzik az előző rész hangulata....Ahhoz viszonyítva számomra ez a film nem több 3 csillagnál. Hiányérzet maradt bennem....


Egyszer - Vélemények

2011-06-09 11:14.01
Nagyon szép film volt, mindenki hű maradt a múzsájához, miközben egyértelmű volt, hogy az embernek csak egyszer adatik meg az életben, hogy ennyire megtalálja a lelki társát. Ettől függetlenül érthető, hogy miért döntöttek így...Örömmel olvastam itt, hogy a valóságban viszont egymásra találtak! Ez nagyon jó hír...:)


Engedj be! (2008) - Vélemények

2011-01-30 22:17.41
Mert nem az....Ez egy történet, elképzelés, bármi...de végre v.mi új, amit nem lehet besorolni. Tele érzelmekkel, amik nem átlagosak.


Köpök a sírodra (2010) - Vélemények

2011-01-28 22:36.18
Számomra csak az volt hihetetlen, hogy egy nő, akivel így elbánnak, ennyire össze bírja szedni magát, s nem fél újra látni a támadóit.
Amúgy képzeld magad a csávók helyébe...azt hitték, meghalt....aztán ott a lebukás veszélye, ez már magába elég ahhoz, hogy a gyávák beszarjanak.... Így már könnyebb dolga volt a csajnak, mert szellemileg most fölébük tudott kerekedni. Ráadásul ijedtében szét is hullott a fiúk csapata, akik egymás nélkül szarni sem mertek.Tényleg egységben volt csak a hitvány erejük, ami által képesek voltak elbánni egy 50 kilós nővel.
Nem sci-fi ez....
Ha veled ezt tennék,te is vagy szétesnél, vagy megerősödnél.... ő sem állt le velük verekedni, csak egy jó nagyot ütött a megfelelő helyre, a többi már gyerekjáték.


2011-01-26 01:07.21
Hát, úgy látom eddig csak férfiak osztályozták a filmet, ha van hölgy is, akkor bocs....Én bizony alig bírtam végignézni a film 1. felét, ha nem tudtam volna, hogy a csaj később bosszút áll sikeresen, fel is adtam volna. Nem volt profi a rendező, azt írják egyesek...szerintem semmi baj nem volt vele. Felfordult a gyomrom, rettegtem az elején, a szívem majdnem kiugrott, s a naturális bemutatás olyannyira jól sikerült, hogy nőként ezt igen nehéz volt megtekinteni.S közben bizony olyanok jutottak eszembe, hogy sajna tényleg máig vannak olyan férfiak, akik ezt szívük szerint megtennék, mert nekik a nő csak hús, de ha tudják is hogy nem így van, jobb ebben hinni, mert ez felmentő ok számukra. (Bocs, nem azokra értem ezt, akik tisztelik a nőket és embertársaikat.)
Nagyon részletesre sikerült ez az 1. rész, talán túlságosan is....azért nem adok rá maximumot, mert nem vagyok biztos abban, hogy ilyen filmet van értelme létrehozni, annyira felháborító, s a célját sem értem...

A film 2. felét már élveztem, s pont hogy jól esett az, hogy nincs bonyodalom. Nagyon féltem, hogy a csaj pl ottmarad a seriff családjánál, s ott majd lesz visitozás a feleség részéről, stb, de szerencsére nem. Végig a bonyodalommentességért imádkoztam, bocsássátok ezt meg nekem férfitársaim!!
Iszonyat kielégülést okozott a faszkalapok halála, s tök jó, hogy sima ügy volt!Végre egy olyan bosszúállós film, amit nem kúrtak el!
Maximum abban volt egy hangyányi hiányérzetem, hogy a csaj életéből semmit nem láttunk, miután kijött a folyóból, s felépült, de ez szőrszálhasogatás részemről.
Szóval jó film ez, csak minek?! Mi a tanulsága? Hogy nem menjünk nőként egyedül regényt írni egy erdei házikóba?!
Nagyon szeretem a drámákat, de valahogy komoly filmnek ez nem elég mély, szórakozásnak pedig iszonyat durva!
Egy biztos, nőknek nem való.......
Én is láttam az Irreversible című film megerőszakolós jelenetét , tényleg durva. Ettől függetlenül annyira más a két film, hogy ihaj...az eleve komolyabb műfaj,stílus, ráadásul M. Belucci gyönyörű, ezt ki is hangsúlyozzák, s nem elég hogy megerőszakolják, még szétzuzzák az arcát egy kővel.
Más kategória a 2....


Az út (2009) - Vélemények

2011-01-20 22:20.12
Fura ezt egy olyan lány szájából olvasni, aki a szintén lassú , lelkiekben gazdag Felolvasót ennyire szereti. Szerintem mindkét film zseniális. Ezzel nem érdemes vitatkozni, ez véleményem szerint tény. Ha tetszik neked, ha nem.....Én azt gondolom, rosszkor álltál neki nézni.....vagy félted magad a rettegéstől, óvod a negatív hatásoktól.....egyébként éreznéd miről van szó, s nem hogy fél óra, de kb 5 perc után borítana el a hideg veríték...No mindegy. Én szeretem azt, ha alíg bírom cérnával, itt ez megtörtént, mégpedig azért mert minden esemény olyan feszültséggel teli volt, hogy az elmondhatatlan. Szerencsére a minőségre törekedtek, s nem a mennyiségre.


Engedj be! (2008) - Vélemények

2010-12-29 00:51.19
Nagyon tetszett a film, testvérem ajánlotta, aki Stockholmban él. Sokat mesél az ottani sótlan társadalomról, ahol senki nem akar kitűnni, mindenki az egyformaság híve, s ellentmondani sem szokás....Tudtátok, hogy ott alanyi jogon jár az érettségi? Hát, vannak fura dolgok....A filmben is érzek némi öniróniát, főleg a mellékszereplők érzékeltetik ezt.....s ez nagyon tetszett.Félek, hogy sok minden el fog veszni az amcsi verzióban, de azért meg fogom nézni, adok neki egy esélyt. Fura lesz a vámpírlány szőkén, kék szeműen, de hátha...
Nagyon szép volt a két "gyerek" közti kötődés a filmben, teljesen meghatódtam. Imádtam a párbeszédeket. Hakan bénasága lenyűgöző volt, de mit lehet várni egy olyan embertől, aki nem igazán akar ölni, már elege van az egészből, nem is ért hozzá. Szétröhögtem magam kínomban....Számomra a film stílusa teljesen újat hozott, semmiképp nem horror, inkább egy megható, érzelmes , egyedi történet. Sokszor csalt mosolyt az ajkamra, még a véres részek alatt sem lehet félelmet érezni. Tény, hogy szinkronosan láttam, amitől lehet hogy más lett, de rossz semmiképp....
Igazából inkább 5 csillagot érdemel, de volt egy cseppnyi hiányérzetem a film után, s bár minden rendben volt látványilag, a műcicák kiverték a biztosítékot....persze ez meg annyira nem fontos. Szóval ajánlom a filmet mindenkinek, aki az amerikai produkciók után v.mi másra vágyik végre.


Hibrid (2009) - Vélemények

2010-10-12 18:33.57
Hát, tetszett is, meg nem is....Nehezen megy ki a fejemből, főleg a lény, mert ő több érzelmi vonulatot produkált, mint a többi színész....Az "anyját" fel bírtam volna rugni, nagyon gonosz tudott lenni vele, saját gyermeki traumája miatt, amit neki is az édesanyja okozott. Szerintem veszélyesebb az ilyen agyilag megtört ember, mint egy ilyen lény....A szexjelenetek nem ráztak meg, illetve az első 2 nem. Sőt, volt azért benne v.mi megható, én sajnáltam szegény magányos lényt, legalább volt egy kis örömre. Nagyobb szenvedéllyel dugott, mint anyu, aki csak beleült a répába, mert előbb túl van rajta, még akkor is, ha jó.....Brody karaktere nem tudott ellenállni a vonzódásnak, nem is csoda....A lény nem volt annyira hideg, szüksége volt rá, kedves volt, ráadásul anyu génjei ott bújkáltak benne hasonló külső jegyekkel...Nekem ez belefért...
A végét értem, minden ivarérett állat , ember párosodni akar, de ez már nekem is sok volt...Így csak egy film lett, ahol mindenki dug mindenkivel, s bármennyire látom, hogy ennek van értelme, hogy ez logikus, mégis felháborít, vagy legalábbis eltolom magamtól...Mit mondjak? "Elbaszott" 1 film, de azért érdekes??? :)


Őrzők legendája - Vélemények

2010-10-12 18:07.25
Nagyon tetszett a film, sok másik is eszembe jutott közben....Pl. mikor a főgonosz bagoly harcolt a bölcs, öreg ellenséggel, az arany iránytű jutott eszembe, onnan is a jeges medvék harca, hisz még a szinkron is azonos...
A nácik nem jutottak eszembe, inkább csak az, hogy mennyire emberi ez a történet! Általában minden diktatórikus rendszer így működik, a rossz lelkűek azt hiszik, ők a szentek, közben röhögnek, kíméletlenek, de nekik szabad...Ez néha egy osztályteremben is így működik, nem kell messze tekinteni.....
A látvány nagyon szép volt a filmben, Kotort imádtam, a repülős jeleneteknél néha elakadt a lélegzetem. Hát, a szirup néha azért túlcsordult, de mivel vannak durva veszteségek is a filmben, s nem minden csak egy boldog sablonra épül, ezt el lehet nézni....Szívesen megnézném még1-szer, ha már láttam jobbat is...jól eső kis film.


Sade márki játékai - Vélemények

2010-09-30 15:13.19
Nem tudom, mert azt a "Ments meg-et" nem láttam.....Azért kérdeztem.


2010-09-28 18:52.42
Akkor én jobban jártam a Kapitány és katonással? :)


2010-09-28 18:49.52
Ó, én ódákat zengtem a filmről itt már rég, megtalálod az írásomat, ha keresed. Egyébként pont a Mediamarkt- ban lehet megvenni olcsó pénzen, én a Kapitány és katonával közös dvd-n találtam meg.


Az út (2009) - Vélemények

2010-09-21 18:57.57
Lehet hogy már nem volt tápanyag a gyökerekben, mivel porladtak szét a fák, s minden mérgező, a víz is....még patkány sem volt, pedig okos és szívós....


2010-09-21 18:55.31
Hát igen! Ezzel nem vitázom...:)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk