Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ha ölni kell
- Cinemax2, 01:46
Richard Jewell balladája
- Film+, 02:00
Expend4bles - A feláldozhatók 4.
- Filmbox Premium, 02:25
A védelmező 3.
- HBO2, 02:35
Bosszú szeretetből
- Film Mánia, 03:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Bruce Lee aaaaa

 

Fórum - Krampusz - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
51. Chegue111111 (2023-12-27 00:19.28) aaaaa
Szintén most tudtam meglesni, tetszett, hogy nem a vérengzésen volt a hangsúly. Nekem kicsit átment irritálóan gagyiba és unalmasba, de valahogy a karácsonyi atmoszféra nagyon bejött.


50. Melinda3434 (2023-12-25 22:08.20) aaaaa
Csak most sikerült megnéznem(karácsony alkalmával XD)! 3as és 4es között gondolkodtam.Nagyon tetszett a sötét,komor,havas látványvilág,a mondanivaló és a krampusz megjelenítése.Ami nem tetszett ,hogy sokkal többet szerepelhetett volna.Sokkal rémesebben,félelmetesebben.Nekem nem terszett hogy bele vittek poént.A színészi játék sem volt a legjobb.Toni Collett egyik kedvencem de itt valahogy nem jött át.Sem a kisfiú .Ha lehetne 3,5 öt adnék rá ,így csak 3.De szerintem megnézem újra!:)



49. Tomxcx (2020-10-29 21:00.06) aaaaa
Alapvetően a film látványelemei elég jók voltak, de ez a családias komédiaféle ami közbe ment, az nem tetszett. Ebből egy elég jó kis horror lett volna ha nem komikusok, és másodrangú színészeket kértek volna fel a szerepükre. Így 5/3


48. Dark Bakter (2019-01-02 16:00.44) aaaaa
Másodjára megnézve is remek filmélményt nyújt. Jó is elővenni ilyenkor amikor az ünnepek alatt a TV ontja a megszokott karácsonyi mozikat... Karácsony másnapján én is elővettem ezt a filmet és megnéztem újra...
Amikor először láttam nagyon bejött, tetszett, hogy az ünnepet más szempontból közelíti meg, és a kezdeti karácsonyi mozi hamarosan egy kellemes horrorrá bontakozott ki, ami nyakon volt öntve kellemes fekete humorral... Szórakoztató volt, ahol a Krampusz mítoszát is boncolgatja a mozi, a mézeskalácsok figurák pedig vérszomjas bestiaként terrorizálják a népet...
Nagyon jó a felütés, a hangulat és a képi világ pazar! A zene überzsír, a szereplők hozzák azt amit megkövetel a szerep...
Amikor először láttam, mindenki írta, hogy a rendező korábbi moziját is érdemes meglesni, az Adsz vagy Kapsz mozit... Azt is meglestem, valóban remek mozi az is, és bizony ahhoz képest kicsit gyengébb jelen mozi...
Ennek ellenére továbbra is szórakoztató jó filmnek tartom, amit a karácsonyi ünnepek idején, amennyiben lehetőségem lesz rá meg fogok újra lesni... Jó kis mozi na :)


47. Roxi88 (2019-01-02 13:09.12) aaaaa
Nekem tetszett! SPOILER LEHET: Kint a táj szép volt, de közben félelmetes is! Voltak benne ijesztő, de nagyon vicces részek is, a vége is meglepő volt! A nagybácsinak voltak poénos beszólásai! SPOILER LEHET VÉGE


46. Törölt felhasználó (2018-12-26 14:09.13)   - (válasz Kyra92 45. hozzászólására)
Én is tegnapra iktattam be :) Nézhető, de nemigen fogom újrázni, esetleg gyerekekkel. Az elején bemutatott slo-mo "csatajelenet", majd a családi vacsora túl sokat ígért, aztán nem adott többett egy vicces, néhol elspielbergezett gyerekhorrornál, vagy családi horrornál. (Érthető a rendező kiválasztása a következő Godzilla-filmre.) Valamennyi társadalomkritika is belefért a republikánus és demokrata család összeterelésével. Nekem tetszett, hogy a maszkok és a CGI-megoldások kb. egálban voltak, ettől idézte meg valamennyire a Poltergeistot. Toni Collettre talán itt figyelt fel a Hereditary castingosa: teljesen jó pszichoanyu (az elején) :)


45. Kyra92 (2018-12-26 13:19.16) aaaaa
Nem tudom jó ötlet-e ezt karácsonykor megnézni, de én most néztem meg és végül is nem bántam meg.
Nm egy eget rengető horror, sajnos a krampuszon is látszik néha, hogy csak egy maszk, de összességében nagyon félelmetesre sikerült.
Az meg csak plusszpont, hogy elgondolkodtat, mondanivalója van. Ötöst azért nem adok neki, mert ahhoz túlságosan is B kategória, de ettől függetlenül jó volt egynek...lehet következő karácsonykor is megnézem, tradíciót teremtek :) A Reszkessetek betörők már úgy is uncsi.


44. Roberto (2018-08-03 01:09.02) aaaaa
Az effektek valami elképesztoen jóra sikeredtek, viszont ez a krampusz genya több szerepet is kaphatott volna. A hangulatot és a darkos havas környezetet telibe találták, viszont az egész filmnek nem volt lelke úgymond. Itt valami szikra hiányzott hogy ez nagyon jó horror lehessen. A koboldokon vagy a manókon lehetett látni, hogy műmaszkosok, a cgi itt nem sikerült. A zabáló bohóc telitalálat volt, azoknál a részeknél kirázott a hideg. Erős közepes, de valamiért nem tudom megelőlegezni a Négyest, pedig vannak kurva jó pillanatok is benne, de ugyanakkor felesleges részek is. Na mindegy, nem bántam meg hogy megnéztem, RTL Klub vagy Cool, Péntek 22:50-re kötelező adás. Ott a helye. Egészéges darab lett na, de akkor sem kap tőlem 4-est.


43. Colby86 (2017-12-14 14:40.11) aaaaa
Elég kiszámítható és nem túl rémisztő film, viszont szórakoztató, szép a látvány, és tartalmaz pár ötletes rendezői megoldást.
A karakterek viszont idegesítettek, és a mézeskalácsszörnyeket már túlzásnak éreztem, kizökkentettek, inkább a Krampusznak kellett volna nagyobb szerep, mert az baromi jól nézett ki.


42. Cthulhu6 (2017-07-20 06:16.26) aaaaa
Nem is volt olyan rossz! Sőt!

A film tisztában van a saját korlátaival. Meg sem próbálja magát komolyan venni, vagy ha akként is tesz, meglepően őszinte módon teszi.

A sztori szerint egy család karácsonyát követhetjük nyomon, amely a témához hűtlen módon rosszmájú horrorba fordul. Nem akarok poénokat lelőni (mert azok a film szórakoztató kellékei), így konkrétumok nélkül csak annyit fűznék hozzá, hogy a vidám, kedveskedő ünnepi figurák és klisék önmaguk ördögi tükörképeként kelnek életre, amely hol viccesen morbid, hol nagyon is félelmetes alakot ölt.

Már az nyitójelenet meggyőzi az embert, hogy a film vérprofin bánik a hangulattal, és nem akar sem túl dörgedelmesen komoly, sem túl komikus lenni. Az néző végig a nagyon is releváns társadalomkritika, a sötét humorral fűszerezett vígjáték, valamint a folklór elemekkel operáló horror valamiféle hármas határmezsgyéjén érzi magát.

Igen-igen, bizony van itt mondanivaló is, amely napjainkban talán relevánsabb mint valaha! A filmet nézve rögtön az jutott az eszembe, mintha csak a saját karácsonyomat látnám. Nem a karakterek, és persze nem is a groteszk mesebeli elemek, inkább maga a csalódás miatt. Mind tudjuk, hogy a nyitójelenet - eltekintve a költői túlzásoktól - maga a valóság. Évek óta javaslom is idehaza, hogy talán hagyjuk el az egész rohadt ajándékozást, hogy ne állítsunk mindenáron akkora fát, hogy leverje a csillárt, és hogy úgy általában lassítsunk... Karácsonykor több a veszekedés, mint bármikor máskor az év során, és van egy gyanúm, hogy az én családom nincs ezzel egyedül. Így pedig szart sem ér az egész, és valóban, akkor inkább tényleg a Krampus vigye el az egészet a francba...

5 csillag, mert egyszerre vicces, félelmetes, és komoly mondanivalót magában hordozó darab.


41. Pelikanbence (2017-03-26 14:18.07) aaaaa
Egyszer érdemes megnézni!Ezután meg majd a húsvéti nyuszi fog megveszni Hollywoodnak köszönhetően.Fenomenálisan idegesítő benne az összes szereplő,a krampsz segédei igazi rohadékok és a krampusz alig szerepelt benne.Legalább lehet rajta röhögni!XD Főleg a Húsvéti Nyuszis poénon!XDXDXD


39. Empire (2017-01-25 14:00.28) aaaaa
Nem volt rossz, a hangulata jó volt. Nem annyira horror, néha vicces. A befejezése érdekes volt, nézhetjük happy end-nek is, de inkább rossz végzetnek számít.


38. Sötétszív (2016-11-12 01:19.30) aaaaa
Nos Michael Dougherty filmje úgy indul, mint egy átlagos családi film, amely Karácsonykor játszódik. Aztán később ez a vonal eltűnik, és egy remek horror vígjátékot készítettek belőle. S ez az ami kiemeli ezt a filmet az átlagból. Viszont ez a film nem való gyerekeknek. Nekik ez túl félelmetes lenne. A színészi játékra sem lehet panasz, ezt nyugodtan mondhatom. Ugyan érződik, hogy a rendező lopott innen.- onnan, de sebaj, attól ez még egy szórakoztató történet. S a vége sem akármilyen. Nem lesz klasszikus belőle, de arra jó, hogy másfél órára lekösse az ember figyelmét. Többször nézhető, szórakoztató kis darab. Érdemes megnézni.


37. Natalie Wood (2016-05-16 11:12.02)  
Ez a Krampusz olyan mintha a busójárásról szabadult volna el.


36. Delpiero (2016-05-03 21:10.25) aaaaa
Én speciel eléggé vártam ezt a filmet, szeretem az ilyen jóféle(igényes) "ökörségeket".
Jól el voltam vele, de maradt azért hiányérzetem, mert akár még emlékezetesebb is lehetett volna, de ahhoz több merészség kellett volna talán.
Ettől függetlenül Dougherty horror-komédiája egyszer kifejezetten szórakoztató a műfaj kedvelőinek. ;)


35. Az utolso szamuráj (2016-04-26 19:44.24) aaaaa
Baromi jól szórakoztam.
Persze,a Krampusz nem fogja megváltani a világot,nem fogjuk alapműként felidézni,és aki akar,bőven talál rajta fogodzkodót:igen,az eleje már-már mintha Home Alone-t bámultam volna,és néhány trükk elég gyász-pont a CGI.Michael Dougherty nevét az Adsz vagy Kapsz miatt jegyezték fel-írt ő azért jó forgatókönyvekbe még!-és csalódni most se nagyon fogunk benne,mert most is azt hozta,amit nagyjából sejtettünk tőle.
Így a film teljes vonulatán végigmegy a humor:és dicséret érte,működik is.Horrorba mindig neccesebb volt ilyesmit bepakolni,rendezőnknek sikerült,mindamellett kellően feszült is tud lenni alkotása,ha akarja.A színészi játék terén azért már volt mit számonkérni,de David K. és a zsémbes öreglány vitt mindent.
Nekem kicsit magával a sztorival volt gondom:olykor lopott a The Mist hangulatából,hogy aztán egy Romero zombifilmet vegyen kiindulási pontnak,ahol az ablakok elbarikádozva és beszegezve a kívülről támadó fenyegetettség miatt.Továbbá maga a Krampusz ugyebár mit is csinál???Csak van,mert nagydarab ,és minden melót a szolgáival végeztet(Lehet,látott oroszlánfalkás természetfilmeket...)A maszkja amúgy jófajta.
Illetve azt kell mondani,amit "kézzel" kellett megcsinálni-és Michael Dougherty szereti azért így elkészíteni filmjeit-azok nem néznek ki rosszul,én horrornál mindig is jobban bírtam az ilyen trükköket.Nem nézett ki benne rosszul az animációs betét sem-sok kritikus utálta-és pont hogy jól harmonizált a film első pár percével,megmutatva,mivé vált és milyennek kéne lenni az ünnepnek-miről is feledkezünk meg(Amúgy pont hogy pár zombifilm,mit pár,baromi sok a plázákba botorkáló hülye vásárlóréteggel von párhuzamot az élőholtak kapcsán.
Mondom,lehet rajta fogást találni:de,tojok rá,szórakoztatott.Amit pedig a zenéjével néhány jelenetnél művelnek-mikor ünnepi dallamokra ragadják el a családot-igencsak srófos rendezői húzás!!!


34. Tjunior (2016-04-24 20:46.39) aaaaa
Pedig milyen jól kezdődött, aztán előbb leküzdi magát közepesre a végére meg gyengére.


33. J-rex (2016-04-05 09:13.04) aaaaa
Nekem nagyon tetszett, kb. azt hozta amit vártam tőle (talán csak az nem tetszett, hogy az amcsik, valami fordított mikulásnak képzelik a Krampuszt, de mi tudjuk, hogy nem az :D )Különösen tetszett, hogy a CGI helyett inkább a bábukat alkalmazták :)


32. PollyPodliPotty (2016-03-05 21:00.28) aaaaa
Kín szenvedés volt végignézni a filmet, bár az eleje nekem is tetszett, amikor a plázában kellemes zene alatt az emberek agyonverik egymást az ajándékokért. Lássuk be, egyáltalán nem horror, inkább vígjáték. Bár annak se jó. Egyedi, az biztos, de én örültem, hogy vége... :D


31. Kleinlandia (2016-02-09 12:38.05) aaaaa
nekem tetszett :D
nem tudom eldönteni, hogy inkább cuki volt, vagy beteg xd de voltak benne ijesztő jelenetek is :D
minden esetre egyedi volt, az biztos (Y)


30. Noncse30 (2015-12-31 09:54.11) aaaaa
Én kifejezetten élveztem, hogy nem kellett szétfélnem a filmet, s nem egy vérbeli horrort láttunk. Szerintem az egész film egy cinikus, provokatív társadalomkritika, s a hülye emberekkel nem durván és félelmetesen kell elbánni, hanem groteszk, undorító és vicces módon. Lövöldöző sütemények, arcra támadó szörnyangyalka, imádtam...:-) Ez egy ilyen történet. Nem kell mindent besorolni, keretek közé szorítani, hogy akkor ez most horror, az meg vígjáték, az meg gyerekfilm....Nos ez egy vegyes felvágott....egy történet, amit így álmodtak meg.


29. Thoams (2015-12-30 22:51.21) aaaaa
A film eleje tetszett a legjobban mikor lassitott felvétellel mutatták ahogy az emberek berontanak a plázába és ütik egymást az ajándékokért, közben kellemes karácsonyi zene szol. ott röhögtunk is moziba. bár csak mi ketten :O az ilyesztgetös részek egyáltalánnem voltak iylesztöek. idegesiő volt hogy folyton bámulták a plafont és iylen iylesztö hangokkal akarták borzolni a kedélyeket meg koppanásokkal . olyan volt mintha gyerekek rendezték volna. az a rész meg mikor az a szárnyas szörnyecske vagy mi, rárepült az emberre arcáraés ott ment a harc, oylan volt mintha egy bábut igy rátettek volna az arcára és a szereplö igy rángatná a fejét hogy hatásos legyen a küzdelem. elég béna volt. az jutott eszembe mikor a HULLAJO-ban a kisgyerekzombit kivitte a parkba, de az megtámadta és ott verekedett vele, és lehetett látni hogy bábu volt... bár az a film sztem ezerszer jobb volt pedig 1992-es :)


28. Noncse30 (2015-12-30 22:44.15) aaaaa
Hát, én rég szórakoztam ilyen jól....:-) A színészek tökéletesen hozták a szélsőségesen kicsavart karaktereket, az ötletes nyitójelenet után. A maszkok zseniálisak voltak, a "lények" is, bár a kis transformers-t nem igazán értettem, de poénnak jó volt. :-) Szépek voltak a színek, hibátlan az operatőri munka, s nagyon tetszett a film vége is, amit többféleképp lehetett értelmezni. Nem kevés a film mondanivalója sem, hogy őrizzük meg a Karácsonyt olyannak amilyennek lennie kell, s hittel szeressük egymást. Számomra ez a film tökéletes volt, de mindent az elvárásaimhoz képest pontozok. Fele ilyen jóra nem számítottam....


27. Spiel (2015-12-21 21:09.34) aaaaa
Megnéztem a filmet. A készítők mintha nem tudták volna eldönteni, hogy hová is sorolják be a korhatárt. A helyükben simán behúztam volna egy R besorolásra, aztán jöhet egy kis vér, és pár extra tortúra, a meglévő humorral, ezek garantáltan jót tettek volna a filmnek. A 15 millió dolcsis költségvetés szerintem megbírta volna. Kissé csalódás volt, hogy a Krampusz nem kapott jelentősebb szerepet a "vadászatok" alatt, pedig nekem a kinézete nagyon tetszett, főleg amikor a film elején ugrál a házakon. Michael Dougherty az Adsz vagy kapszhoz viszonyítva kihagyta ezt a ziccert, pedig többet is kihozhatott volna a témából. Szerintem a jelmeztervező munkája teljesen okés volt (Bob Buck), a maszkok is tetszettek, és a poénok is rendben voltak. Conchata Ferrell beszólásait nagyon bírtam :) Sajnos ez a mozi sem mentes a kiszámíthatóságtól, de nem is lepett meg, mert számítottam rá. Amilyen foskazán filmek jönnek ki ijesztgetős a témában, szerintem ez hozzájuk képest ugyancsak nézhető.


26. Ghost15 (2015-12-16 20:06.26)  
Nem igazán tetszett a film...és egyetértek Joker9-el,nagyából ugyan az a véleményem. A horror része inkább gusztustalan volt mintsem ilyesztő másrészről meg helyenként nagyon gagyi. Nem nezem meg többet. Pedig igazán vártam de számomra csalódád volt.


25. Jason13 (2015-12-13 20:05.18) aaaaa
Michael Dougherty 2007-ben bemutatott Adsz vagy kapsz című horrorantológiája szerintem egy rendkívül jól sikerült darab, amely fürdik a pazar ötletekben és a megkapó hangulatban. Nekem nagy kedvencem a film, Halloween alkalmából szinte mindig újranézem.
Emiatt a Krampuszt is kifejezetten vártam, hiszen a karácsony hiába a szeretet ünnepe, simán rá lehet építeni egy horrort. Dougherty élt is a lehetőséggel, azonban fantáziáját sajnos most nem engedte olyan messzire, mint előző alkotásánál.
A történet középpontjában egy olyan család áll, akik már nemigazán élvezik a szeretet ünnepét és szinte már csak kényszerből gyűlnek össze a karácsonyfa körül. Igen ám, de amikor az egyik gyerek összetépi a Mikulásnak írt levelét, kénytelenek lesznek összefogni, hiszen maga a Krampusz jön el értük, hogy lelküket a pokolba vigye.
A sztori nincs túlbonyolítva, de ezzel nincs is baj. Az különösen tetszett, hogy felvezetés meg lett fűszerezve némi iróniával. A készítők ügyesen figurázzák ki a karácsonyi készülődést, a boltokban összegyűlt tömeget és az egymást nem igazán kedvelő rokonokat. A baj ott kezdődik, mikor megjelenik a címszereplő rém, ugyanis akkor elég identitászavarossá válik a mozi. Mégpedig azért, mert a horrorisztikusabb jelenetek mellé becsúsznak meglehetősen gyerekes képsorok is.
Emiatt a rémisztőnek szánt részek többsége erőtlen, míg a poénok furcsának hatnak, hiszen mégiscsak azt láthatjuk, ahogy egy túlvilági lény terrorizál egy családot.
Így a Krampusz a két szék közötti padlóra zuhanás tipikus esete is lehetne, azonban a rendező képes szórakoztató módon egybetartani az eseményeket. A fentebb már említett görbe tükör például remekül működik és a cselekmény is kellően gyors tempóban halad előre.
A játékidő közepe tájékán pedig felbukkannak a Krampusz segítői is, akiknek a film legjobb pillanatait köszönhetjük. Egy olyan csatát vívnak a főszereplő famíliával, ami akár a Szörnyecskék című klasszikusban is elférne. Emellett a virgonc teremtmények kidolgozása sikerült a legjobbra. Míg a krampusz egy meglehetősen jellegtelen figura, addig a gonosz rémek között találunk életre kelt mézeskalácsfigurát, vérengző plüssmackót és gyerekeket faló bohócot is.
A hangulatra se lehet panasz, ahogy a zenére sem, ami kiválóan keveri a karácsonyi dallamokat a baljósabb tételekkel. A látvány is rendben van, külön dicséret jár azért, hogy kézzelfogható trükköket is alkalmaztak a készítők.
A baj ott van, hogy a film nem elég bátor. Nem tudom, hogy a producerek ijedtek e meg, vagy Dougharty akart inkább könnyedebb horrort készíteni, de ez az egész sokkal jobban működött volna kissé elborultabb köntösben.
Ennek ellenére én jól szórakoztam a látottakon. Igaz, az Adsz vagy kapsz minőségéhez hasonlítva ez visszaesés, de még így is egy minőségien elkészített karácsonyi horror-komédia, aminek a befejezése is tartogat egy kisebb meglepetést.


24. Joker9 (2015-12-10 00:05.36)  
Vasárnap néztük meg a filmet moziban. Valójában nem tudom hová tenni a filmet, az alap sztori nem lenne rossz, de a kivitelezés gyenge. Egyszer nézős mozi, a poénok nagyrészt helyén vannak, amik nagyrészt David Koechnernek köszönhetőek, hozza a formáját. A "horror" része viszont rettentően gyenge, semennyire sem ijesztő, néhol inkább gusztustalan. Egyetlen pozitívumkén esetleg a Krampuszt tudnám említeni, nekem tetszett ahogy kinézett. Gyenge film, többször nem nézném meg, szerintem moziban ne nézzétek meg, aki kíváncsi rá az várja meg mire kijön DVD-n.



23. Kultfilm2 (2015-12-05 07:58.00)  
Az eddigi kommentek alapján úgy tűnik, én vagyok az első,aki látta is a filmet. Nos, egy inkább gusztustalan, mint ijesztő, tinihorror-vígjáték. A 16-os karika bőven elég, bár itt-ott él a ráijesztés technikájával, de maga a film nem ijesztő, de nem is igazán vicces. Talán a legeleje a legütősebb a vásárlási darwinizmus bemutatásával. Nem is találja az igazi közönségét a film, mert hát ugye horrornak gyenge, családi mozinak meg ugye a kisebb gyerekek miatt erős.


22. Werewolf87 (2015-12-01 12:54.18)  
Nem hiszem, hogy megnézem, pg-13-as besorolású :)


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekChegue111111, 2023-12-27 00:1951 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk