Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Szellemíró
- Viasat Film, 07:00
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Ghost
- Moziverzum, 07:10
Kótyagos szerelem
- HBO2, 07:30
Rent - Bohém élet
- HBO, 07:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Filmkeresés rövid tartalom alapján
A Tinder-csaló - Vélemények
Rock zene
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szélhámos rokonok aaaaa
Samuel L. Jackson aaaaa

 

Fórum - A Tinder-csaló - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Gyorkos (2024-04-30 03:32.54) aaaaa - (válasz Bertó!!! 5. hozzászólására)
"Természetesen a végén szembejött az igazi valóság. A tagot kiengedték és mindent ugyanúgy folytat, a bukott hercegnő meg visszament Tinderezni.... Gratulálok."

Na, ez a kemény! Főleg, hogy nem vágták sittre a zsidók ezer évre.


8. Gyorkos (2024-04-30 03:32.04) aaaaa - (válasz Reddo 1. hozzászólására)
Igazad van, bár erősen fogalmazol.



7. Macsikám (2022-02-13 14:37.20)  
Jó, mint dokumentumfilm. Szomorúbb, hogy igaz. Én azon voltam fennakadva, hogy az ilyen (naiv) nyugat-európai, jólszituált csajok egy-két hónap ismeretség után ilyen istentelen pénzeket kölcsönadnak egy ilyen ócska, rossz "az ellenségeim letiltották a hitelkártyáimat" dumára... Most komolyan... Szerintem egy egészségesen gyanakvó magyar ember az első hasonló próbálkozás hallatán rávágja az ajtót a szélhámosra. Én soha senkinek nem adnék 5, max 10 ezer Ftnál többet kölcsön, ha nem vérrokonom. Nem azért, mert tetű vagyok, hanem mert én magam is örülök, ha megélek a fizumból, és nem fogok egy életre eladósodni. Kevés ehhez egy úgy-ahogy helyes faszi meg a magánrepülőgépe.
Ja ez meg a másik, ha "gyémántkereskedő" a papája, meg ott a magánrepülő stb., hát akkor miért nem a papájához fordul (gondolnám én, az áldozatok helyében).
Szóval mindenképpen hasznos tanulság (más kárán tanul az okos), hogy ilyen rövid, felszínes ismeretség után a "jaj, pénzre van szükségem és csak benned bízhatok" hallatán gúnyosan röhögni kell és megszakítani a kapcsolatot! (akár nő, akár férfi a szélhámos).


6. Anitabagwell (2022-02-13 08:23.20) aaaaa
Jézusom...
Szomorú látni a sok áldozathibáztató kommentet, persze, hogy ostobák és naivak voltak a lányok, csak ha ezt felhánytorgatjuk nem lesz több senki, mi leszünk kevesebbek. Borzasztóan sajnálom őket, függetlenül attól, hogy zero chance van arra, hogy én ekkora idióta legyek. Az viszont durva, ahogy most kiálltak - a holland lány előtt meg abszolút le a kalappal. Tökesebb, mint ez a szélhámos.
Ami a teljes sztorinál durvább volt, az az egész végkifejlettje. Hihetetlen mennyire nyomorult világban élünk... És akik látják, hogy na... Így is lehet élni, luxusban, zero munkával... Mindenféle következmény nélkül.
Vérlázító az egész doksi. És akkor még nem is beszéltem a tinikről, akik közt nap, mint nap vagyok és sokuk szerint "totál jó arc" a csávó. Erre hogy lehet reagálni??? Az egész beteg világ ezt diktálja beléjük, kezdve az influenszerektől, eljutva eddig. Komolyan szörnyű. Az egész.


5. Bertó!!! (2022-02-09 06:44.22)  
Micsoda indulatokat vált ki ez a csoda. :)

Érdemes onnan kiindulni, hogy az első áldozat, sajnos nem ezen a bolygón élt, mivel felnőtt kora ellenére, még mindig a szőke herceget várta...
Nem lenne itt különösebben probléma, ha nem adnak kölcsön, ennek a csöves-milliomos falu bikájának.
A harmadik csaj szépen becserkészte.

Természetesen a végén szembejött az igazi valóság. A tagot kiengedték és mindent ugyanúgy folytat, a bukott hercegnő meg visszament Tinderezni.... Gratulálok.



4. Norbitzki (2022-02-09 00:14.44) aaaaa
Kimondottan érdekes kis dokureality volt napjaink társadalmáról, az emberi butaság és naivitás határtalanságáról, kapzsiságról, és arról, hogy bármilyen szépen is süt a nap és kék az ég, az emberi söpredék bármikor köztünk sétálhat.

De most komolyan, épeszű ember (szándékosan nem írom, hogy nő, mert a valóságban lehet ez fordítva is) első randi első estélyén Londonból elrepül a békés, maffia és korrupciómentes Bulgáriába, ahová még Steven Seagal sem jár filmet forgatni, csak mert milyen menő magángépen utazni? Majd mikor az első menet után másnap reggel a csávó hazaküldi a lányt, az csak sóvárog utána és nem gyanakszik? Ez nem szerelem kérem, hanem butaság, mondjon bárki bármit. A másik oldalról pedig az ilyen embert kitenném valami rossz hírű negyedbe, hadd verjék amig csak lélegzik. Több szót nem is érdemel. És ha ezt a kettőt összehozzuk, akkor abból az lesz, amit itt a filmben -egyébként meglepően izgalmasan- bemutattak. Azért remélem a való életben nem kap ezután jogdíjat, vagy bármi hasonlót...


3. Sampler (2022-02-07 08:39.38) aaaaa
Ez egy remek film, ami bemutatja mit és kit keresnek a mai nők. Persze ha leírod a véleményedet jöhetnek ellen kommentek ránk “béta” hímekre, hogy persze aki csóró meg biztos csúnyák is vagyunk meg frusztrált irigyek. Azért a skálán több mint 50 árnyalat van a között, aki a híd alatt lakik és aki magánrepülővel jár. Meg persze a férfi szépsége, amit jól tudjuk a pénz erősen befolyásol a nők szemében. Lúzernek nem tartanám magamat, sőt csúnyának se - mielött egy megkeseredett szűznek vélne valaki...Van kapcsolatom, voltak is elötte. Persze anno badoo,twoo,tinder próbálkozások voltak. Azt odáig megértem, hogy szuper manöken szépségek akcióhősöket vagy éppen mágnásmiskákat keresnek, de tök átlagos,sőt olyan ócska tartályképű picsák is keresik az álom herceget, hogy jajj... Borzalmas. Pár évtized alatt igazi pénzéhes kurvák lettek a nők. Mit nyújtanak ők? Főzés, takaritás undi, egy idő utan a kefélés is bajos uncsi.. (persze miattunk) megbízhatóság nullához konvergál. Mi megy nekik? Az insta szelfizés, utazgatas, koktélozás a trendi. Egy ideig, amíg meg nem eszi őket az idő vas foga... Amelyik nem egy gazdagabb faszival keresi a jólétet, az megoldja saját karrierrel...mert a pénz és jólét az első számukra. Minden más számukra huszadlagos. A sokszor emlegetett belső értékek meg minden más. Hogy a filmről is írjak, nekem egyszer tetszett.



2. TurboHagyma (2022-02-03 13:55.16)  
Egyszer próbáltam ki a tinder alkalmazást, szégyen az a sok nő aki fent van egy ilyen oldalon. De nem csak ezen, egyéb társkeresőkön is.
A gond az hogy manapság mindenki azt hiszi tökéletes, kevés csaj él önbizalomhiányban, mert a sok férfi ráír, belikeolja, érdeklődik iránta. Egyébként azt gondolom hogy a férfiak egy jó része tényleg komolyat akar és nem tud olyan nőt találni aki tényleg képes valamit letenni az asztalra és lehet vele egy közös jövőt építeni. A szerelem nem minden, az nem jön csak úgy magától, ahhoz meg is kéne ismerni a másikat, beszélgetni vele, találkozni.
Nem szeretem a társkereső oldalakat, sokat kínlódtam az ottani lánykákkal, nagy részül még köszönni sem tudott. A képeikre sem voltam kíváncsi. Akinél az ismerkedés képküldözgetésekből áll, egy értelmes mondatot pedig képtelenek leírni ami azt sugallná meg akarják ismerni a másikat, az már rég veszett ügy.

Nem szabad interneten ismerkedni, időpocsékolás. Értelmes emberrel én még nem találkoztam netről.


1. Reddo (2022-02-03 13:37.39)  
Nos, igazából ez a dokumentumfilm tökéletesen bemutatja a mai nők eszméletlen pénzéhségét illetve azt, hogy pénzért és rongyrázásért mindenki megszépül a szemükben, és még a bunkó is ultra cuki hirtelen.

A sztori 3 kurváról szól (mert azok). Kedvencem az első, aki mosolyogva mondja, hogy több mint 1400 matche van, persze ő az igaz szerelmet keresi csak hát az nem jön, mígnem a Lamborghinis magángépes úriembernél rögtön repkedtek a pillangók a gyomrában, így hát első találkozás alkalmával el is repked vele magángépen egy idegen országba, (úgy látom Magyarországon kívül senki nem dolgozik, csak gondolnak egyet az emberek és magángéppel repkednek kedd délután) az sem zavarja hogy az úriember exe is vele utazik gyerekkel együtt. Furcsa-furcsa dehát a pénznek (bocsánat szerelemnek) nem lehet parancsolni.

Természetesen már az első éjszaka jól megpakolják az eddig reménytelenül szerelmet kereső kishölgyet.

Az úriember folytatja repkedéseit, és mivel a csaj jól benyalta a mézesmadzagot, elkezd hiteleket felvenni szegény úriembernek. Egészen közel 80 millió forint hitelfelvétel után kezd el azon gondolkodni hogy őt jól átverték. A sztori egyébként 10 percben elmesélhető, a maradék 1 óra 50 perc arról szól, hogy sajnáljuk szegény lányokat, hiszen ők csak az igaz szerelmet keresték, ők csak áldozatok.

A film végén pedig szintén ez a szimpatikus lány mondja, hogy a mai napig is szingli, Tinderezik ugyanúgy, nyilván rengeteg match van, dehát nem akar jönni az igaz szerelem. Nyilván kell valaki, aki kifizeti a 80 milliós hitelét, bárki aki erre képes, belé majd nagyon szerelmes lesz.





Kapcsolódó fórumok

VéleményekGyorkos, 2024-04-30 03:329 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A Tinder-csaló adatlap
Eredeti cím: Tinder Swindler
Évszám: 2022
Rendezte: Felicity Morris

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk