Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A fogoly
- RTL Három, 01:00
Monstrous
- Film Mánia, 01:25
Vérszomjas pancserek
- Moziverzum, 01:30
Dolittle
- RTL, 01:50
A sejt
- Viasat Film, 02:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Maggie - Az átalakulás - Vélemények
Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Extralarge - A Nap ura - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Levelek Júliának aaaaa
Shirley Temple aaaaa

 

Fórum - Halálos iramban 10. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
34. Tjunior (2023-12-26 21:31.27) aaaaa
Igazából csak azokra haragszom kissé akik 4 esetleg 5 csillagra értékelik ezt a határszart. Miatuk van 10.része. Bár ha úgy tekintünk ezekre a produktumokra mint Vin Diesel karanténjait, addig se csinál mást, még pozitív érzésekkel is lehet állni a végefőcímnél.
Jó persze csak agykikapcsoló, oké, de végignézed és hogy kapcsolod vissza?


33. Bertó!!! (2023-12-22 07:39.48)  
Kár Dieselért, kiváló ügynök volt.



32. Gabe33 (2023-09-10 21:45.00) aaaaa
Fú hát volt itt is baj rendesen de ez már kicsit se meglepő. Jobb lett az előzőnél. Az a totál mélypont.... Dante sokat dobott ezen a részen de megint ez a visszahozzuk a halottakat...
Spoiler
Nekem már Han is túlzás volt most meg a csaját aki kitudja milyen tempóban csapódott a betonon a 6.ban... A végén kitalálják hogy Jacob se halt ebbe a részbe meg....
Az 5.nek még volt neki a varázsa a sorozatnak de azóta sajnos csak veszít. Leginkább ezekkel a full baromságokkal amikkel megpakolják a filmet.


31. Jaho (2023-09-04 14:44.41)  
5/10
Gyenge, rajongóknak és azoknak ajánlott akik szeretik a robbantást, könnyen felejthető akár a 9. rész..


30. Dark Bakter (2023-08-15 15:11.07) aaaaa
Hú vazze'... Egy fokkal jobban tetszett, szórakoztatóbbra sikeredett, mint a kilencedik agymenés, az egy durva mélypont! Itt igazából Momoa fullba nyomott kreténsége és Jacob jelenetei mentik meg a mundérbecsületet…

Nyomokban SPOILERT tartalmazhat!

Tartom magam ahhoz, amit anno a kilencedik mélyrepülés kapcsán leírtam! A sztorit ovisok írják matchboxozás közepette! Egybites tesztoszteron huszárok keménykednek, nem néznek se Istent, sem embert, büntetlenül romba dönthetnek mindent!
Sajnos mindenkit hülyének néznek, főleg a nézőket! Verik a nyálukat a családra, holott titkolják a fősurmó tesóját, és érdekesen állnak a gyerekneveléshez Á la' BabySitter Brian!

Ebben a szösszenetben is olyan kapitális faszságok vannak, hogy az fáj! Fél karral felemelni egy verdát, eltéríteni egy bombát egy rommá tört autóval, vagy ott van a gáton történő vagánykodás a végén! Az olasz rendőrség börtönt üzemeltet a jégmezőkön? Dízelt le sem kapcsolják a Vatikános mutatványa után? Hogy csak pár agyamentséget említsünk...
Elvileg visszatérnek a gyökerekhez! Hát ez nem jött át! Ja, hogy van benne egy kb. 5 perces illegális utcai verseny? Édes kevés az üdvözüléshez!
Momoa minden ripacskodása ellenére a mozi telitalálata, ahogy a "testőrökkel" pedikűrözik az bitang beteg! Jacob majd minden jelenete emlékezetes, nekem a Marky Mark féle "belső poén" ütött a legnagyobbat...
Theron első jelenete, és a Dantéval történő találkozása emlékezetes, de mindenki más egybites silány papírmasé karakter lett... Keménykednek, egy szavas fájdalmas faviccekkel dobálóznak… Pl. amikor Derekhez vezeti a többieket Han, de ő egyedül megy be, mert "Ez most egy Han, Solo!" Vazze'...Néha Leon Schuster, vagy Adam Sandler vígjátékai maradandóbb poénokkal operálnak!

Ha elvonatkoztatunk mindezektől a blődségektől, még akar is felsejlik a film legnagyobb hibája! NINCS SOHA TÉTJE!!! Nincs! Hogy lenne? Az előző részben hip-hop feltámadt Han! Most Gadot karakterét citálták vissza! Lássuk csak... Mindkettő visszatérőt a Shaw tesók tették jégre és előfordulhat, hogy így akarják felmenteni őket a készítők? Ez is egy fajta teória lehet, bár nem túl meggyőző és az irreális blődségeken sem változtat!
Szóval, ebben a moziban, ha valaki meghal, és az "család"tag, akkor az visszajön, kár aggódni! Max aggódhatsz 2 mozi erejéig! Súlytalan az egész! Ahogy anno, a pár évvel ezelőtti Stephen King adaptációnak, a Kedvencek temetőjének volt a mottója "Néha jobb, ha a halott, halott marad!"
Gondolom Tej-ék is túlélik a hegyoldalba történő becsapódást, lehet, hogy Jacob se robbant fel! Az egyetlen logikus áldozat maga Brian lenne, hiszen szegény Paul Walker már lassan 10 éve halott, és dramaturgiailag is dobna a karaktere halála a széria fásultságon, lehetne egy értelmi katalizátor!
De nem! Helyette mindig más van kipécézve, Brian maga pedig dajkálhat otthon! A Brian... Hagyjuk... Így, vagy úgy. Ha valamelyik karakter jobblétre szenderül, úgy is visszajön! Így pedig akárki, akármit mond ez egy elfuserált "never ending story"! És nincs tétje! Kerülhet valaki halálos veszélybe, meg is halhat, úgyis visszajön! "Kinyírlak! Meghalsz!" Nagy kaland, két rész múlva visszatérek! Ahogy Pityinger László egyik első sikerdalában felvázolja "... hat láb mélyről, visszajövök és seggbe rúglak!"
És ez végleg belebassza a széria koporsójába az utolsó vasszeget is! Tét nélküli a film! Kisavazza a megamaradt, izgalomra okot adó faktort is! Így akkor mi értelme van? Jaj, drámaian meghal valaki, nem baj, túlélte! Ni’ visszatért! Anyám borogass!

Minden infantilis faszsága ellenére Dante és Jacob révén szórakoztató a mozi. És még mindig messze van az 5. résztől, meg úgy általában a minőségi jó filmtől, de az előző etap kritikán aluli agymenéséhez képest, ez, legalábbis számomra, jobban bejött...

Gondolom lesz egy Hobbs & Shaw mozi az "utolsó" mozi előtt, hogy a két karakter is rendezze a sorait, ahogy a mostani rész már előrevetítette ezt.

Szerintem, már sosem lesz minőségi produktum ebben a franchise-ban! Nem is ez számít a készítőknél! Ahogy anno Fábry mondta, "arccal a gázsi felé", ez a lényeg! Termeli a casht, így minden irreális faszsága, és celluloid hulladék mi voltja ellenére úgy is lesz még Halálos Iromba mozi... "Csak még egy..." Na persze...


29. Vincenzo (2023-08-06 21:07.02)   - (válasz Empire 26. hozzászólására)
Olyan ez, mint a Végtelen háború. Ott is Thanos nyert, de rohadtul nem volt jelentősége, mert aztán legyőzte Vasember a Végjátékban.
Sajnálom, hogy Momoa miatt bukás a záró akkord.


28. Bertó!!! (2023-08-06 07:51.03)  
A film castingja:

Groot
Aquaman.
Marvel Kapitány
Black Adam
Peacemaker
Wonder Woman
Ego
Hespera
Yondu
Korath
Simon Stroud
Lieutenant GQ Edwards
Ratcatcher 2

Marvel Dc páros mindenhol.


27. Bertó!!! (2023-08-05 19:47.52)  
Na jó.
Ez már tényleg az fos, legalja szint, ami baromi szórakoztató.
Minden karakter fullba tolja a kretén, (főleg Momoa), de a vezér, a maszkulin tesztoszteronbomba feszítése és mimikája megingathatatlan.
A Feláldozhatókban mindenki elbújhatna mögötte.
És ez került 340 millióba, mondjuk ilyen forgatókönyvvel nem is csodálom.


26. Empire (2023-08-04 21:51.41) aaaaa
Ez az első Halálos iramban film amiben a gonosz "nyer". De ugya a második fele majd még jön a filmnek amiben gondolom végül nyer a "család" :D

Összességében tetszett, hozta a szintet nyagyjából, nem a legjobb rész lett mert az 5. Résztől jobb szerintem nem nagyon lesz de ami miatt kedveljük ezt a film sorozatot az megvolt benne. A látvány, a kocsik, akció és a jó helyszínek illetve a karakterek. Szóval ami kellet megvolt, nekem bejött. Momoa jól játszott nagyon, jó ötlet volt behozni de kicsit komolyabbnak hittem mint főgonosz, de kemény lett így is azért. Ennek a Vin Dieselnek tuti kissebbségi komplexusa van, alapból hogy őt magasabbnak kell mutatni na meg hogy olyanokat ver el a filmben akik amúgy tuti meg ernék őt (Rock, Statham, Momoa, Cena stb).

Viszont néha kicsit túlzásba estek az irreális jelenetek, azon pl szakadtam mikor félkézzel felemeli Toretto a kocsit, de szerintem már direkt csinálják ezeket :D

Jozn Cena kilépője is jóra sikerült amúgy.

Én várom a második felét, a rendes befejezést. Gondolom Gal Gadot és a csajok illetve Rock segítenek és összeszedik a csapatot aztán együtt szétbasznak mindenkit. :D


25. Kovacslajosendre (2023-06-19 21:41.26)  
A 11. részt 2025 áprilisában fogják bemutatni és lesz 12. rész is. Jövőre lesz egy Hobbs film is. A 12. rész után majd jönnek az újabb spin-off filmek.


24. Oliwaw (2023-06-15 18:09.47)   - (válasz Ragnarok 18. hozzászólására)
Ezt honnan veszed ? Olaszországnak jelentős bevétele származik a turizmusból, (még reklámozza is magát minisztériumi szinten), tehát szerinted az olasz kormány annak örül ha ez a pénz kiesik ?
Olaszország adottságai okán egy igen népszerű turisztikai cél és ez számtalan filmben meg is jelenik és szerintem ennek az olasz kormány nagyon örül. ( mint meleg a Netflix-nek )
Persze vannak korlátozások a túlzsúfolt területeken , de ez többnyire a kiadható szálláshelyek maximalizálásában jelenik meg.
(valamint a feketén kiadottak kifehérítésén (no b.meg rasszista vok)


23. New rome empire (2023-06-12 20:43.36)   - (válasz Liverpoolfan19 21. hozzászólására)
Én is tudok.


22. Iszonytató Huttyogány (2023-06-11 13:08.33)   - (válasz Pako1 19. hozzászólására)
Úgy, hogy ennyi bevételt hoz és ennyien megnézik? Hülyék lennének abbahagyni... "Addig üsd a vasat, amíg meleg!"


21. Liverpoolfan19 (2023-06-11 11:19.46) aaaaa - (válasz Pako1 20. hozzászólására)
Momoa legalább tud ripacskodni.


20. Pako1 (2023-06-11 10:41.40) aaaaa
Még lemaradt hogy Momoat okolja a film lehúzásáért, mindenkit Tud okolni csak azzal nincs tisztában hogy saját maga mint színész egy nagy nulla!!!


19. Pako1 (2023-06-11 10:31.42) aaaaa
Ez valami borzalmas! Már abba kellet volna hagyni régebben, mikor Paul meghalt.


18. Ragnarok (2023-05-24 04:33.29) aaaaa - (válasz Bmano 17. hozzászólására)
Az olasz kormány annak örül, ha nem mennek hozzájuk a turisták. Szinte az egész országban korlátozzák a turistaforgalmat. Föleg egy ilyen gagyi filmel csinálnának maguknak reklámot.



17. Bmano (2023-05-23 23:48.29) aaaaa
Talán az olasz kormány tolt egy kis lóvét Hollywoodnak, hogy reklámozzák "italyt".
Mert a könyvklub következő fejezet című film ott játszódik, itt is Rómába mennek először. Biztos nem, de ma már semmit nem lehet tudni.
Hát annyi negatív kritikát olvastam előtte hogy nehéz szívvel ültem be a moziban a filmre. De látva hogy az elmúlt egy hét alatt minden előadáson sokan voltak a vetítéseken, gondoltam hátha jó lesz. Meg mindenképp moziban szerettem volna látni, előtte is így tettem.
Amikor félve megyek el egy filmre, az előhangok negatív kritikái, írásai miatt.
Mindig kicsit alacsonyra teszem a lécet, és próbálok nem sokat várni a filmtől hogy azért hátha tetszik.
Hát, ami fura volt hogy eddig azért pár poén volt benne mindig, most egyszer jutott eszembe csak hogy, "jajj most kell nevetni".
Ha szeretnél tanfolyamra járni, hogyan is kell csúnyán, és morcosan nézni akkor ez a te filmed, meg az enyém is.
Mondanám hogy pörgős a film, tényleg jó hogy több helyszínen, szét szedve a csapat, próbál egyedi lenni ez a rész.
Látványos, vagyis próbál az lenni.
A Jurassic world utolsó része az ilyen, nagy pörgés az egész, de sokaknál nem működött. Itt is azt éreztem akik elmentünk a filmre. Max a pattogatott kukorica kötötte le az embereket, már aki vett, annak legalább szerencséje volt, valamivel elfoglalhatta magát.
Szóval nagy büdös közepes a film jóindulattal, azt is alulról súrolja.
Nehéz találni rá szavakat, de valami nagyon hiányzott a filmből, nehéz túl licitálni minden egyes részt ami előtte volt.
Lehet valami egyszerűbb, sokkal jobban működött volna.
Tanácstalanság a köbön.



16. Hatodik Lenin (2023-05-22 23:35.31)   - (válasz Wellington 10. hozzászólására)
És mág DÁCSIJJJA sincs benne mi, te agyalágyult? :D
Az a kedvenced, azt ugattad. Vagyis csak azt ismered. Elmebeteg proli.


15. Lector (2023-05-21 14:44.45)   - (válasz Lifeisamovie 7. hozzászólására)
Már fárasztó marhára


14. Ak76 (2023-05-20 21:50.06) aaaaa
Nyilván meg sem fordult a fejemben, hogy komolyan vegyem ezt a marhaságot,de mivel nemrég sikerült megnéznem a sorozat régebbi darabjait, adta magát hogy a legujjabbat moziban tekintsük meg, gondoltam majd berúgok előtte, vagy mi, és akkor jobbnak tűnik mint a kilencedik rész ami már igazán komoly lelki kínokat okozott, de a film után arra jutottam, valójában hallucinogéneket kellett volna tolni, úgy talán nem fájt volna ennyire.
A forgatókönyv egy Bogyó és Babóca szintjét is alig éri el, egy söröskupak belsejében is kényelmesen elférne, a színészek izé...színészkednek, de a negyven évvel ezelőtti Josephine Mutzenbacher c. osztrák pornófilmben autentikusabb actori munka volt, a kocsik a szokásosak, a csajok csöcsösek, Momoa eléggé momoás, dízel pedig már inkább Vén, mint Vin, de hogy Charlize kisasszonyt hogy a fenébe tudták behúzni ebbe az izébe, rejtély, nyilván van az a pénz, a cselekmény már a harmadik epizód óta baromság, most sincs máskép, az egész mozi egy scifi, meg egy need for speed epizód keveréke, bántóan ostoba szövegekkel, jelentéktelen történettel, nem túl meglepő, ellenben pár rész óta már a maradék komolyan vehetőséget is kukázták, az űr is meghódítódott, szó szerint nincs határa az őrültebbnél isőrültebb, a valóságot már érintőlegesen sem karcoló jeleneteknek.
Olyan ez mint a John Wick, értelmetlen, és agyatlan, de csak beülsz, és megnézed, és közben tömöd magadba a 3000 forintos kóla-kukorica duót, nincs értelme, de legalább szar.


13. Liverpoolfan19 (2023-05-20 14:02.09) aaaaa - (válasz DEN 9. hozzászólására)
Ez inkább ripacskodàs volt, de a szórakoztató fajtàból.


12. Tysonrichie (2023-05-20 09:26.06) aaaaa
Jason Momoa fullba nyomja a kretént.


11. Pedro23 (2023-05-19 17:52.45) aaaaa - (válasz Bertó!!! 8. hozzászólására)
Egy kib*szott jó Momoát, aki viszi a hátán a filmet.


10. Wellington (2023-05-18 23:48.37) aaaaa
Ahhoz képest, hogy ez egy szimpla egy részes autóversenyzős-jajdekibaszottulzseniügyesvagyok krimi filmnek indult "kissé" túlnőtte magát. Olyannyira, hogy már messziről visít csak a bevételről szól az egész bármi áron. Én meg az ilyeneket kib*szottul nem bírom. Persze nem kétlem Vin Diesel és a többi főszereplő jól akasztott pénzből, de ezt lesz*rom!
Sorozatnak nem indult és egyszer indult versenyzős akciókriminek kibaszottul uncsi!!! A döglött teve csontváza fehérre kopott a Góbi-sivatagban haspikáim!!!


9. DEN (2023-05-18 22:55.10) aaaaa - (válasz Bertó!!! 8. hozzászólására)
Jack Sparrow és Joker keveréke, de iszonyat jó a filmben.


8. Bertó!!! (2023-05-18 11:59.34)  
Melyik Momoat láthatjuk?
Az Aquaman/Volt egyszer egy Venice félét, vagy esetleg a Bullet to the Head-osat?


7. Lifeisamovie (2023-05-16 15:28.03)  
Ezt még hová nyújtják-húzzák már a lassan 60 éves Vén Dízellel?? :D



6. Vincenzo (2023-05-13 09:49.41)   - (válasz Empire 5. hozzászólására)
A TikTokkeres időutazók talán már tudják. Lehet most is időutaznak. Nem könnyű elérni őket.


5. Empire (2023-05-05 13:01.28) aaaaa
Várom nagyon. Ha jól tudom két részletben lesz kiadva, a másik fele mikor jön ?


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekTjunior, 2023-12-26 21:3134 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk