Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elektra
- Film+, 11:50
Halálos temetés
- RTL Három, 11:50
Gosford Park
- Film Mánia, 12:40
Új fiú
- Film Café, 12:45
Szupercella
- Mozi+, 13:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Macskajaj - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Szekatúra - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A sötét lovag - Felemelkedés aaaaa
Nicoletta Braschi aaaaa

 

Fórum - Derült égből család (2017) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

3. Az utolso szamuráj (2019-08-23 18:38.10) aaaaa
Az a fura ebben a francia filmben,hogy amin nem nevetsz,arról szól valójában:viszont kevés dolgon tudsz röhögni,amiért többen meg leülnek elé,így azok sajnos nyom nélkül átmennek a nézőn.
Nem mondom azt se,tetszett:de bizonyos pillanatokban elgondolkodtatott,hogy viszonyulunk a fogyatékossághoz,az a szülő,aki összebaszott vagy aki születésed után kész emberré ,jó emberré,a társadalom megbecsült tagjává szeretni tenni...meg ilyenek.Clavier-t én sokáig oltári ripacsnak tartottam,viszont ahogy öregszik,úgy lesz jobb színész,és itt is remekül hozza a kicsit arisztokrata figurát,aki képtelen elveszteni józan eszét-és felesége teátrális érzelmeit megérteni.A film története persze abszurdabb mint nálunk egy közbeszerzés,mégis,mégis....ha nem nevetni akarsz,ha nem zavar,hogy azért ez nem vígjáték,lehet hogy egyszer jól fog esni ez a fura hibrid.


2. Semprini (2018-12-13 13:07.15) aaaaa
Hát ez tényleg elég gyengécske lett. Christian Clavier-nek jó pár remek vígjátékát láttam már, amelyek közül leginkább a Jöttünk láttunk, visszamennénk első két része emelkedik ki, de nagyon tetszett még többek között a Nagytudásúak illetve az Elmentek otthonról. Ez a film sajnos a poros nyomába nem ér azoknak, és ez nem Clavier hibája.
A forgatókönyv szerintem kimondottan gyenge, már az alapszituáció is teljesen valószerűtlen, a siketnémának beállított férfi nagyon irritáló, ráadásul ahhoz képest, hogy a sztori szerint siket, ő sosem kérdez vissza, hogy nem értett valamit, mindig azonnal válaszol, csak az ő karattyolását nem lehet érteni, muszáj feliratot tenni a filmre. A másik a film humora. Nagyon erőltetettek a poénok, én összesen talán háromszor nevettem, de kínosan humormentes negyedórák telnek el egyetlen értékelhető poén nélkül. Csodálkozom, hogy Clavier igent mondott egy ilyen gyenge forgatókönyvre, dolgozhattak volna még rajta. Ő viszont megteszi, ami tőle telik, menti a menthetőt, de a szerep igazából kevésbé mulatságos, nem ő a fő humorforrás a filmben, inkább unterman, annak viszont kiváló. A másik főszereplő, Sébastien Thiery viszont rémesen idegesítő. A szerep sincs igazán jól megírva, és a színész sem játszik jól, és túlságosan ellenszenves figura.
Úgyhogy bármennyire is kedvelem a francia vígjátékokat, ez most bizony sajnos nagyon mellément. Egy erős kettesnél többet nem tudok rá adni. Abszolút kihagyható, felejthető szösszenet.
4,5/10


1. Kék kereszt (2018-07-14 12:23.28)  
Siralmas..

Christian Claviert mindig is kedveltem. Zsakfosként örökre belopta magát a szívembe. Örülök, hogy mostanában is igen aktív és sorban jönnek ki az újabb filmjei, még ha a színvonaluk ingadozó is..de ez most nagyon mellément..Ő már kisujjból kirázza a mindig dühöngő proli karaktert ami jól is áll neki és láthatóan élvezettel is játsza el újra és újra. A legtöbbször olyan, mintha egyik filmjéből a másikba sétálna át és ott folytatná ahol korábban abbahagyta..A filmet viszont ő sem képes megmenteni a totális kudarctól..

1 mosoly nem sok, annyit nem bírtak kicsikarni belőlem..pedig vígjáték lenne vagy mi a szösz..méghozzá francia! És mégis..
Az első fél óra után már azon voltam, hogy kinyomom és kínomban inkább befalok egy egész doboz chocapiket..ha már annyira reklámozzák..Több értelme lett volna mint folytatni..de végül csak rászántam magam, hogy befejezzem. Hát nem nagyon érte meg..Filléres poénokkal büntet a film..nem kis szinten..Olyan kínos volt, hogy már én éreztem kellemetlenül magam..

Ezzel párhuzamosan van egy másik csapásvonal is, mely komoly mondanivalóval is bírna, több nagyon aktuális problémát is bedob a kalapba, így volt miből okoskodniuk, de csak próbálkoztak és a felszínt kapargatták velük és nem ástak mélyebbre..így saját magukat kergették zsákutcába..na meg minket..



Kapcsolódó fórumok

VéleményekAz utolso szamuráj, 2019-08-23 18:383 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Derült égből család adatlap
Eredeti cím: Momo
Évszám: 2017
Rendezte: Vincent Lobelle, Sebastien Thiery
Szereplők: Christian Clavier, Catherine Frot, Sebastien Thiery, Pascale Arbillot, Albert Jeunehomme

További információk

Szereplők fórumai
- Christian Clavier - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk