Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Polár Expressz
- Film+, 10:40
Peacemaker
- Mozi+, 11:10
A sellő és a Napkirály
- Moziverzum, 11:10
Talán igent mondok
- Filmbox Premium, 11:40
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 12:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Havas kaland aaaaa
Giorgio Moroder aaaaa

 

Fórum - Űrdongó - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
105. Miszter88 2 (2022-12-10 16:25.38) aaaaa
A most megyen a televíziókészülékben . Újranézve is jó kis flim !


104. Kukoricaember (2022-01-11 21:30.22)   - (válasz Pelikanbence 101. hozzászólására)
Osztom véleményed! : )



103. Kalóz Jack (2022-01-10 13:25.26) aaaaa
Űrhulladék


102. Chris Co (2021-10-15 17:10.54)   - (válasz Pelikanbence 101. hozzászólására)
Ez igaz, és nagyon meseszerű. Nekem az utóbbi nem jön be. Rodimus Prime innét, mint komolyabb vezér. Grimlock, aki Süsü, a sárkány, de van egy agresszív véleménye, Starscream (vicceltem, ő Decepticon :)), Ultramagnus (olyan, mint a másik oldalon Cyclonus) és sokat lehetne felsorolni, akik szerintem jobbak, mint a kis cukorfalat. :))


101. Pelikanbence (2021-10-15 13:13.53) aaaaa
Újranézve sokkal jobban tetszett,mint először.Nekem így a filmeknek és az újabb rajzfilmeknek köszönhetően Űrdogó lett az örök kedvenc autobotom.X'333333333 Kedves,jólelkű,bátor,önfeláldozó és vagány.
Dupla 5 az 5-ből.


100. Semprini (2020-09-19 22:36.29) aaaaa - (válasz Nyolcadik utas 93. hozzászólására)
"A 23 éves Steinfeld telitalálat a szerepre, de ne lepődjünk meg, Amerikában van miből válogatni."
Meglepődni főleg azért nem kell, mert Steinfeld-et a Coen-testvérek már 14 évesen felfedezték, és rögtön első filmes szerepére Oscar-jelölést is kapott. De való igaz, tényleg elég nagy merítésből válogathattak, hiszen azt olvastam, hogy nem kevesebb, mint 15 ezer(!) jelentkezőt néztek meg, és hát mint a mellékelt ábra mutatja, igencsak belenyúltak a tutiba. Steinfeld azóta is számos kiváló alakítést tett le az asztalra, szóval az Űrdongó esetében már biztosra mehettek a castingolók. De ez abszolút nem kisebbíti Steinfeld érdemeit, és nem változtat a tényen, hogy a film miatta lett elsősorban ilyen jó.


99. Cute Unicorn (2019-11-16 13:53.27) aaaaa
gyenge


98. Chris Co (2019-08-29 23:36.02)  
A Bumblebee amúgy egy aranyos, szerethető film. Itt van valami lélek félesége is (legalább egyetlen) karakternek a Transformers filmekből (a többiben is leginkább dongónak van egyénisége, Optimus Prime is inkább csak a szokásos, a bálvány). Igaz, hogy a Starscream (bár nem F15, csak F4) kinézetű fazon, aki állítólag Blitzwing is csak néhány pillanatra röppent a képernyők elé, meg az ismeretlen álca fazonok, akik a kis bogárt üldözték, de ez a film is jobb annál, mint amiben meg okosítják a nézőket, valójában a történelmünk a robotok írták, meg a divatos autók. Összességében jobb, mint az első transformers mozi utániak és én úgy látom itt (is), szerintem ebben van egyetértés, kétharmad. ;)


97. Chris Co (2019-08-29 23:09.05)  
Transformers G1S3 ost
http://www.youtube.com/watch?v=PaXGSQhzu8s
Ez alá nem olyat képzelek, mint amikor (spoiler:)) Cyclonus töpreng azon, mit tegyen Galvatronnal és az álcákért (Webworld episode), hanem filmben, hogy mondjuk amikor mindkét vezér, és liga elesett, azok mit tesznek, akik túlélték és, vajon mit csinálnának magukkal az elhagyatott, kiszolgáltatott világban, egyedül. Pedig kibaszott nagy ágyúik voltak, meg erősek is mindkét oldalon, meg még rakétáik is.
Korhatár 3 évtől (kivétel a jelenet, amikor egy quintesson telepített fegyver, ami belenőtte magát a legtöbb bolygóba, fejbe lövi az egyetlen emberihez hasonlító női lényt is). Szerintem amúgy jobb, ha inkább Bay rendez, mint én, meg a sztori is. :D


96. Chris Co (2019-08-29 22:49.44)   - (válasz Bertó!!! 91. hozzászólására)
Sokan gyermek fejjel is úgy láttuk a Transformers rajzfilmeket, de gáz (de csak picit, vagy...:)) felnőve meg még gyermetegnek. Klassz volt látni, hogy filmben is megjelent (itt volt a remény, no, most, hátha). Jó, jó, végül is, majd, a mostanra meg öröm, hogy valóban van egy film, ami ha még gyermetegebb, de legalább lelke is van. Lefogadom, vannak köztünk olyanok, akik olyat is szívesen látnának, hogy alakváltó karaktereknek is van arcuk. Ha, már rajongók (én nem, csak agyalok rajtuk), például Octane áruló, mert lepaktál az ellennel, mások meg a késztetés (Galvatron, meg az álcák ősi ellensége az autobot) ellenére is azt látják, jó arc, mert hoz ezt, azt, lop, ügyeskedik, de sosem a saját javára. Egy példa, hogy a karaktereknek arcuk is legyen és ne csak az, hogy egy filmben azt lássuk, püföli a jó meg a rossz egymást maximálisan kiélezve arra, autobot, decepticon (mondjuk). ;)


95. Chris Co (2019-08-29 22:34.33)  
A Bumblebee story aranyos, de olyan átlagos családi mozi. A Bay-féle anyád, meg a tiedé-nél el tudtam volna képzelni olyat, amikor a Quintesson meg azok, akik nem pihentek évmilliókat, meg fejlettebbek kinyírják az alakváltókat velünk együtt. Néhány túlélő meg azon agyal (két álca repülő, majd egy autobot, meg egy android, azaz, hogy ember nő mondjuk (csak már neki sem árt a sugárzás, meg a gravitációt is legyőzi a rucijába, meg akár a végtagjait is cseréli), vajon miért kellett, hogy az alakváltóknak is legyen orruk, szemük, és miért minket választott a vector sigma, meg mi az a mátrix, mi van benne, miért kell addig háborúzni, míg ki nem írtjuk egymást (persze azután gondolkodás, miután már csak néhány a túlélő). Hasonló a történetünk, mint autobot, álca örök ellentét, és ha a világunk nem pusztít el bennünk, akkor majd mi gondoskodunk arról. A sztoriban a világ előbb öli meg őket... :)


94. Nyolcadik utas (2019-08-29 10:51.04) aaaaa - (válasz Nyolcadik utas 93. hozzászólására)
Ja! És a zenékért egy nagy-nagy pacsi!!!


93. Nyolcadik utas (2019-08-29 10:17.45) aaaaa
Könnyed előzményfilm, ami műfaját tekintve leginkább egy családi vígjáték némi akcióval vegyítve.
Mintha az első Transzformersz film köntöse köszönne itt vissza, ami vagy egyes a forgatókönyvíró nőnek, vagy direkt utasításra gyúrta át az indító darabot, hogy ismerősnek hasson.
A 23 éves Steinfeld telitalálat a szerepre, de ne lepődjünk meg, Amerikában van miből válogatni.
Lehetne egy csomó lesújtó jelzővel illetni a filmet, de ezt meghagyom másnak, mert bevallom, felbukkant deresedő fejemben a gyermek és remekül szórakoztam.


92. Halember (2019-06-02 14:07.20)  
Átestek a ló túloldalára! Vagy Bay, vagy ez a matiné. Egyik sem kóser! :)


91. Bertó!!! (2019-06-02 13:44.28)   - (válasz Tjunior 90. hozzászólására)
Bay (de inkább a forgatókönyvírók)csak azt adta,amire a publikumnak igénye volt.Ezt az első négy film bevételei is jól megmutatják.
A Bumblebee hiába működött "jobban",mint film,a hozadéka igen csekély a többihez képest.
Bay filmjeinek,akármennyire ostobák is,van egy nagyon markáns stílusuk.


90. Tjunior (2019-06-02 13:11.37) aaaaa
Inkább családi mint akciófilm. Önkéntelenül is megmutatja Bay mekkora egy tehetségtelen kretén, lehet élvezhető Transformers filmet is csinálni csak egy kis lélek kell bele. Köröket ver az elsőt kivéve az összes Bay Transformersre, pedig ez sem több egy közepes filmnél.


89. Semprini (2019-05-12 15:06.38) aaaaa
Hát mit mondjak, nem gondoltam volna, hogy a Félszemű Oscar-díjra jelölt, valamint az Egy magányos tinédzser Golden Globe-jelölt sztárját, Hailee Steinfeld-et legközelebb egy Transformers-filmben fogom viszontlátni, de mégis így lett.
Bevallom, kicsit unom már a Transformerseket, amúgy se voltam soha nagy fan, a legutóbbi film pedig elég felejthetőre sikeredett, úgyhogy itt volt az ideje némi koncepció- sőt rendezőváltásnak. Ami meg is történt, alighanem a stúdió is érezte, hogy váltani kell. Travis Knigt nevét leginkább animációs filmek kapcsán ismerhettük eddig, bár a Kubo és a varázshúrok vagy a Doboztrollok nem kapott akkora hype-ot mint egy Pixar film, de azért a Kubo begyűjtött egy Oscar-jelölést.
Hogy Űrdongó karaktere megérdemelt-e egy önálló spin-offot, azt nehéz lenne eldönteni, ráadásul a film kicsit olyan, mintha a legelső Transformers film remake-je lenne, kevesebb akcióval és srác helyett lánnyal a főszerepben. Igen, az akció sokkal de sokkal kevesebb, mint bármelyik korábbi TF-filmben, ez azonban nem feltétlenül hátrány, mert így sokkal inkább a sztorin van a hangsúly, ami persze ezúttal sem egy falrengető valami, de legalább épkézláb történetet kapunk anélkül, hogy fél percenként a képünkbe robbanna valami nagy, dübörgő fémkasztni.
Amint azt számos kritika megjegyezte, a film fő erénye, mondhatni: "lelke" nem más, mint Hailee Steinfeld alakítása. Ez megint csak nem meglepő, hiszen ahány filmjét eddig láttam, mindet ő vitte el a vállán. Ezúttal is tökéletesen adja a kicsit kirekesztett tinit, 22 éves létére simán 16-17-nek néz ki bármiféle sminkes trükk nélkül, figurája pedig nem egyszerűen szerethető, hanem egyenesen imádnivaló. Sokszínű arcjátékával, elképesztő kisugárzásával tényleg uralja a vásznat, élettel tölti meg a karaktert, szinte már-már elvonja a figyelmet a tulajdonképpeni főszereplőről, azaz Űrdongóról. Aki szintén nagyon jól sikerült, bár ezúttal is van némi burleszkszerű esés-kelés, a korábbiakhoz képest jóval visszafogottabb humorral operálnak, ami határozottan jót tett a filmnek. A végén a fináléban aztán persze megkapjuk az akcióadagunkat is, de odáig meglehetősen lassú mederben csörgedezik a film, és nem győzőm hangsúlyozni, hogy ez nem feltétlenül hátrány.
Aki az akciózúzda miatt kedvelte eddig a Transformers-filmeket, az lehet hogy most kicsit csalódik, de akinek elege volt már a Michael Bay-féle CGI-demókból, annak kimondottan felüdülés lehet, Hailee Steinfeld rajongóknak pedig abszolút kihagyhatatlan darab ez is.
Részemről egy szolid négyes megvan, viszont Steinfeld kisasszonyt szívesen látnám már egy kicsit felnőttesebb szerepben is.
7,5/10


88. Delpiero (2019-04-19 16:20.33) aaaaa
Valahogy átestek a szív/akció mérleg másik oldalára, ami szép dolog az igaz, de akciófilmként így igen vérszegény, de mint tinédzser/családi mozi korrekt.


87. Halember (2019-04-07 11:50.54)  
Űrdongó nem annyira érdekes karakter, hogy önálló filmet érdemelt volna. Gagyi családi film lett. :)


86. Mclane 2 (2019-04-07 09:33.18)  
Én tegnap láttam eredeti nyelven felirattal, előtte néhány héttel megnézem a korábbi 5 filmet kicsit az összkép miatt, hát érdekes volt másabb a hangvitele mint a korábbi 5 filmnek volt egy pont után. Minden esetre valahol egy kellemes csalódás volt, persze látvány film és története csak félig-meddig van mert valahol az is kell bele. Szóval úgy átlagban véve jó volt tetszett, amit akart azt a jelleget egész jól kihozták belőle.


85. DouGboy (2019-04-05 11:23.28) aaaaa - (válasz Moxika123 84. hozzászólására)
Egyetértek, kellemes kis film volt, lehetett rajta szórakozni, lehetett látni mi történik akciók közben és a transformer-ek design-ja is nagyon jó lett. Sokkal jobb volt, mint a mindenegyszínűszürke Bay féle verzió. Nem tudom miért nem lehetett már eleve így megcsinálni őket?! Így adta vissza azt az érzést, amit a régi képregények és rajzfilmek nyújtottak gyerekkorunkban...


84. Moxika123 (2019-03-31 12:17.14) aaaaa
Tetszett. Már untam az előző részek szuper hi-tech CGI parádéját. Sokszor már azt sem tudtam ki üt kit, meg miért. Na mindegy. Ez egy lightosabb verzió, aminek van története is, ami ráadásul nem túl bonyolult, ezáltal akár gyerekek számára is szórakoztató lehet.


83. Huleaks (2019-03-27 15:25.30)  
Az elején harcol, nagyon penge, miután a kislány megtalálja meg úgy viselkedik mint egy félnótás.


82. Pelikanbence (2019-03-27 10:56.32) aaaaa - (válasz Chris Co 77. hozzászólására)
Nálam ő a legnagyobb sztár a TF Univerzumban!:))))))))))))))))
[link] )


81. Pelikanbence (2019-03-27 10:54.41) aaaaa
Egy kicsit jobb,mint a legutóbbi TF film.Dongó bevallom sosem volt a kedvencem,de elvoltam vele.Az Álcák baromi jól néztek ki és Ravage szereplésének is örültem..Az emberi karakterek is jók voltak.
4/5


80. Roxi88 (2019-03-25 08:45.06) aaaaa
Az Álcák szinkronhangjai nem túl jók. A főszereplő csaj jól játszott, de a szinkronból nála is kihagyhatták volna a mai tini h.p. szlengeket: "ajcsi", "szív"..
Amúgy a '80-as évek hangulatot hozta, jó zenék voltak benne, sok poén.


79. Halember (2019-03-24 03:13.47)   - (válasz Kokesininja 78. hozzászólására)
Kokesininja ez nem is volt olyan sz@r! :)


78. Kokesininja (2019-03-24 01:32.07) aaaaa
Hogy lehet ekkora szart csinálni ?



77. Chris Co (2019-02-18 14:07.44)  
Bumblebee a Transformers univerzum egyik, ha nem legnagyobb sztárja Optimus Prime mellett. Számomra a nyolcvanas években is inkább a legidegesítőbb, leggiccsesebb, gyerekes figurája volt a rajzfilm sorozat első és második évadának. Megérkezett az alakváltós film. Vajon kik a mozivászon hősei? Csak nem Optimus és a sárga, "pici" robot?! Utóbbiról készült film ha nem is megváltja, de picit megmenti az átalakulós robotok korábbi filmes ámokfutásait.
Ez az Űrdongó (nem kedvelem a "fordításokat", tehát : Bumblebee:)) nem más, mint egy aranyos mesefilm, ami kimondottan (inkább) gyerekeknek készült, de persze azoknak a felnőtteknek, akik korábban ismerkedtek ezzel a világgal én itt azt gondolom, számukra is talán fellélegzés a már túlzásba vitt agyatlansággal szemben, amit Bay követett el az első rész folytatásaival.
A "return" nekem igazán valami más lenne. Minimum, vagy legalább olyan, amikor Galvatron kezet fog a feltámadt autobot vezérrel közös ellenséget legyőzvén, de ez egy másik történet, mikor összefognak és a "primitívek" is, vagy a gonoszoknak szurkolunk a különös bolygón (Webworld, Return, Call...TF G1 S3 - kábé három, vagy még négy epizód...mint a képregényeknél is, kár, hogy azok is gyakran kifulladtak nem kevés töltelékben, mint háttér).
A film a gonosz és a jó összecsapása némi emberi vonással ötvözve, mint családi dráma, és ide jön még a barátság, amitől hősünk idővel szárnyra kap. A többi itt sem más, csak akció meg a kötelező püfölés, ami ismét látványos mai szemmel, ahogyan a korábbi filmek is (no, ezzel nincs bajom, viszont elképzelnék olyasmit is, mint Unreal Tournament meg lenne sok double kill, brutál csaták, mint Metroplex, Trypticon városokat, erdőket, sztárok egzotikus szigeteik taposnák széjjel meg szerte, velük együtt is, akár :), csak én az olyasmit is hiányolom, mint akár a japcsi történetekből - egy klassz anime is klasszabb lenne, példának a könyves hercegnős, vagy Marnie, meg hasonló sztorik, mint emberközelisebb közeledés is - és persze az sem lenne rossz, egyszer egy hard sci-fis dolog, mint megközelítése az alakváltóknak, akár... felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt, azaz, hogy komplexebb történet).
Nosztalgiának klasszos (a triple changer itt például nem volt se kocka, se meg szörny, bár ha nem tudatják velem, ránézésre biztos Starscream és nem Blitzwing:)). Klassz látni a G1 S1 karaktereit (kakukktojás példának a repcsi, meg a másik "hölgyike", mint Arcee, S2 és S3). Az új, két csúnya decepticon (triple changer) karakter sok újat nem hoz. A szokásos gonoszok üldözik a jóságos autobotot.
Számomra ez a mozi annyira klasszos, mint nosztalgia, és, mint fejlődés a legutóbbi alakváltós filmekhez képest, koponyában. Csak azt tudom idézni, akik már korábban is írtak, azaz, hogy "aranyos".
Nem ártana némi váltás továbbra is, a nagy nevek meg inkább támogatnák a sztorit... Erre példa a Bumblebee.
Jó volna sok különböző új elképzelést látni, ki meg hogyan gondolná.
Miért ne lehetne olyat is akár, mint decepticon karakter (Flamefeather - őt a képregényből, vagy a Hasbro műanyagaiból ismerhetünk kovakővel is, hogy tűzet okádjon), akit lemásolt a vektor szigma, vagy mi a szösz, hogy életre keltse és esetleg úgy is viselkedjen, egy órában lássuk, védi a fiókákat (legyen az bármi, bárki, ami még újszülött) amellett, hogy amúgy harcos robot és a sajátjai lennének az elsők... - ide annyit még, azóta humanoidok és azért gondolkodhatnak hasonlóképp, mint mi is, mert közös a sorsunk, mint ahogyan a végzetünk is (persze nem úgy, mint a Képlet című alkotásban, mert itt adott lenne a tanulás, csak a fejlett robotok gyakran nálunk is hülyébben viselkednek, mert túlzottabban is kötődnek azokhoz a dolgokhoz, mint mi - elbaszott valamit a misztikus teremtőjük, istenük. Nem gondolta volna, hogy ha emberszabású, vagy egyéb, mint dinoszauruszszerű élőlényeket teremt, azzal meg is értenek majd bármit is abból, ami... (Allah, Buddha, Jézus és a South park esete) :)
Tuti, sok öreg, nosztalgiás is örülne annak, ha egyszer lehetne olyan, ami egyaránt izgi gyerekeknek, felnőtteknek. Persze, meg nyilván nem olyasmik, amiket leírtam, de egyszer hátha lesz ilyen is... (ha csak pár emberkének is, nemcsak a tömegnek).
Addig szerintem a Bumblebee az első Transformers film óta szerintem a leg épkézláb mozi.
Azokat is megértem, akik nem várnak sokat, csak annyit, ne legyen nagyon hülye. Picit meg lehet bugyuta, de legalább kikapcsos legyen, egynek szórakoztasson.
Ennyit én elnézek, Bumblebee mennyire izmos. Különben az sem zavarna, legközelebb tökönrúgja Unicront, a meg összeomlik, és felrobban (ezt ismerjük a filmekből, hogy : bumm), meg efféle pythonos vígjátékot is bírnék, csak ne az a Bay-féle izé... Árpád vezérünk Rodimus Prime volt különben, és ott volt még Optimus, Ultramagnus, Bumblebee, Arcee, Alpha Trion, meg a zöld helikopter. Ehhez meg Anthony Hopkins helyett mondjuk Al Pacino, vagy egy másik név.
Ugye, az nem kéne? :)
A Bumblebee előtti transformers mozi ultragáz volt. Annyira ostoba, idétlen, primitív, földönkívüli, nálunk fejlettebb technológiát birtokló alakváltó robotokhoz nem, hogy nem illik, még magunk, húslények is csak égetjük magunk vele...
Másodpercenként 5 centiméter cím (japán anime) eszembe jutott. Ennyi baromság hullik az Atlanti-Óceánról túlról ide is. :)


76. Dorathg3 (2019-01-11 01:35.34) aaaaa
Ez a film, hiába is szeretném jobban körülírni, egész egyszerűen aranyos. Ez a szó villog a fejemben. Nem vagyok oda a transformers filmekért, az eggyel még jól megvoltam, a többivel már annyira nem. Ez a film viszont bevonzott, részben azért mert első ránézésre is szórakoztatóbb, szerethetőbb filmnek tűnt mint az utóbbi részek és azért is mert az általam rendkívül kedvelt 80-as években játszódik, amit nem volt rest éreztetni is a film és én ennek rohadtul örültem. :D Plusz pont a filmnek, hogy korosztályában az általam egyik legjobbnak tartott Hailee Steinfeld-é lett a főszerep és persze most sem kellett benne csalódnom és egy szerethető, hiteles karaktert formáz meg a vászonon.
Adott Charlie, a veszteségtől kissé elveszett lány, akinek helyén van a szíve, és Űrdongó, akinek első találkozása az emberekkel nem éppen sikerült fényesre, így ő is kissé elveszett ezen az új, "rémisztő" emberi lényekkel teli bolygón. És mi történik ha két elveszett lélek találkozik, na mi? Ami mindig, együtt törnek ki, a barátságuk kötélén kimászva abból az átmeneti gödörből melyből nem találták a kiutat, persze emellett ott van a fenyegetés az álcák képében, amellyel útjuk során meg kell küzdeniük, és a katonaság, az emberek, akik vagy fenyegetést látnak a mi sárga autobotunkban, vagy hasznot remélnek a szétszedéséből.
Tehát nem a vilag legegyedibb történetéről van itt szó, nem világmegváltó a film.
Mégis, úgy van találva, hogy szerethető, szórakoztató és nem olyan kicseszett buta mint elődei. A film legnagyobb erénye, hogy eljut a szívhez, megmosolyogtat, megnevetett és az érzékenyebb embereket szerintem meg is hatja egy-egy jelenet.
Űrdongó imádnivaló, a lány és az autobot barátsága hiteles és az egész film teljesen rendben van. Talán ha az utóbbi pár rész nem olyan elcseszett, a moziba is több embert bevonz és nem a Bay-féle egymást péppé verő robotok képe ugrana be mindenkinek mikor azt mondjuk Transformers.
Szóval mosollyal az arcomon adok egy jó kis 4-est ennek a kis filmnek. Én élveztem :)


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekMiszter88 2, 2022-12-10 16:25105 hsz
KérdésekChris Co, 2021-11-23 11:584 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk