Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Premium, 08:05
Az ítélet eladó
- TV4, 08:15
Kongó
- AMC, 08:20
Köddé vált anya
- Film4, 08:25
Spongyabob Kockanadrág - A mozifilm
- Viasat Film, 08:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Álmatlanság aaaaa
Michel Galabru aaaaa

 

Fórum - Kickboxer: Megtorlás - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

14. somliv (2020-09-27 12:47.41) aaaaa - (válasz Dzsuppi 9. hozzászólására)
Párizsi évei voltak számára a kezdet, Európai köztudatba ekkor került be, később érdekes módon Párizsban lett BL győztes az FC Barcelonával 2006-ban az Arsenal ellen, egy esős napon rendezték meg a döntőt, nem is játszott ottan annyira jól, ám a csapattársai együttműködésével nyerni tudtak.
Elsőként a hatodik játéknapon szerepelt a Paris Saint-Germain kezdő tizenegyében, amikor a PSG a Lille OSC ellen elszenvedte első vereségét, de gólt szerzett, és a L’Équipe francia sportlap osztályzata alapján a gárda legjobbja volt, az Olympic Marseille ellen pedig kétszer is betalált. Luis Fernandez az akkori edzője azonban nem volt boldog, hogy el kellett engednie Ronaldinhót a brazilok Koreai Köztársaság elleni barátságos mérkőzésére, szerinte ugyanis a focistának az lett volna a legjobb, ha végre kipiheni magát, mivel kisebb bokasérüléssel bajlódott. Az edző később ugyan beletörődött, hogy a brazil elutazik Ázsiába, de azt kérte a dél-amerikaiaktól, hogy csak egy félidőt szerepeltessék. Dinho azonban végigjátszotta a 90 percet, és a következő bajnokin így csak csereként lépett pályára.
Ez persze nem nyerte el a labdarúgó tetszését, ráadásul a brazil tévében állítólag kijelentette: Ha Fernandez marad, akkor távozik a PSG-től. Ő ugyanis a csatársor mögött, irányítóként érzi jól magát, a tréner viszont hol középpályásként, hol csatárként játszatta. A gárda teljesítménye nem javult, mégis Ronaldinho lett a fekete bárány, amit részben saját magának köszönhetett: a téli szünetet követően négynapos késéssel érkezett vissza Brazíliából (december 28-a helyett csak január 2-án jelent meg edzésen, akkor is csak a foglalkozás után, amikor a többiek már zuhanyoztak, saját elmondása szerint azért, mert fogorvoshoz kellett mennie. EHHEZ képest a világsajtót olyan képek járták be, amelyek azt ábrázolták amint a középpályás meglátogatott egy szambaiskolát, ahol meglehetősen jól érezte magát, majd egy strandfoci-mérkőzésen is pályára lépett… Késést követően pénzbüntetést kapott, rövid időre a tartalékok közé száműzték, csak az erőnléti edzőjével tréningezett.

Egyébként van egy hatalmas pozitív tulajdonsága a személyiségének, ezt azért nem árulom el teljesen nektek, ez maradjon az én titkom.


13. somliv (2020-09-27 09:10.06) aaaaa - (válasz Dzsuppi 9. hozzászólására)
Hamis útlevéllel utazott, ezért került börtönbe, amúgy egy jótékonysági rendezvényre repült volna éppen. Roberto de Assis a fivére, menedzsere egyengette már kezdettől a pályáját, aki 10 évvel idősebb nála. Mindig mellette állt, segített neki, nagyon tisztelte, amit érte és a családért tett. Roberto az FC Sion csapatában játszott Svájcban, kezdetben ő volt a család egyetlen kenyérkeresője, akkoriban Dinho még egy senki volt. Tudtad, hogy Gaúcho Svájci állampolgár is lehetett volna ? Amikor a bátyja edzéseire elment, akkor annyira lenyűgözte a helyieket, hogy azt akarták vegye fel az állampolgárságot.
Dél- Amerika országokban nincs kecmec, szigorú ellenőrzések vannak határátkelésnél. Bekasztlizva Külföldön sorozatot láttad a National Geographic-on nyomatták régebben ? Számtalan ártatlannak tűnő embert megszívattak, és nem tudtak ez ellen mit tenni. Bár ottan csempészetből, sikkasztásból éltek, ebből kifolyólag buktak le, ezek rizikós dolgok.. Keleti helyeken ezeket az ellenőrzéseket szintén szigorúan veszik. Régebben utaztam, véletlenül két aktív személyim volt, és leszállított a Szerb határőr, nem a másfél óra várakozás bírt neccességgel az őrsön, hanem az, hogy 50-embernek kellett rám várnia.. De legalább történt végre valami.. Aztán voltak még ennél is procedúrásabb átkelések, hagy ne meséljek mélyebb dolgokat. Ám nincs az a megpróbáltatás, áldozat, könny, amit ne nyelnél be a sikerért! Nemde ?! Kérdés az inkább, hogyan tudod a kényes szituációkat kezelni, ennek ez a mondanivalója. Ronaldinho nem vette a szívére, olyan lazasággal, felszabadultsággal oldotta meg, mint ahogyan a pályán játszott- így is hozzá lehet állni, nem azt mondom, hogy kerülj ilyen szituációba, ne kerülj ilyenbe, de lám erre is van megoldás.



12. somliv (2020-09-26 22:07.50) aaaaa - (válasz Kawaleo 10. hozzászólására)
Akkor nem lehettél valami nyitott erre a filmre.
Pedig ez nem egy rossz alkotás, vizuálisan korunkat idézi, számítógépes effektek, a képsorok finom összehangolása elég jól működik. Ám nem szabad a régi sorozathoz összemérni. Ha összeméritek, akkor nem azt fogjátok kapni, amit vártok.. Éjszakai gyorsvonaton lévő táncban fellelhető szenvedély, kémia, az izzás keveréke, és Sara Malakul Lane thai-skót származású szupermodell vonzóan néz ki. Ahogy odalép, majd odasimít kezével a férfinak, ez az tükrözi, hogy tudatában van VONZEREJÉNEK! Az intró zene szintén megtalálhat a Kickboxerhez illően. Nem a pénz a legnagyobb kiváltó ok a férfi szempontjából, hanem az érzelmek, melyek belehasítanak főszereplőnkbe. A góré szemszögéből, akit Christopher Lambert alakít meg persze, hogy a lóvé a fontos. Kétélű dolog, mint számtalan minden az életben. Ha Ronaldinhot nézed akkor is az, ő egy VARÁZSLÓ, labdazsonglőr volt a pályán. Emlékszel olyan Bajnokok Ligája meccsre, amikor nála volt a labda, akkor csakis sarokkal ért bele fél órán keresztül,- mert én emlékszek rá. Ahogy látott a pályán, amilyen kreativitással rendelkezett, felejthetetlen tehetséggel bírt, mivelhogy ő inkább abból élt. Voltak gyenge pontja: Sokszor bulizott az éjszakában, edzésen sem jelent meg, nem dolgozta agyonra magát, lusta volt, addig játszott, amíg kedve tartotta. ÁM remekül mozgósította az energiáit a mérkőzésen, nem megyek bele mikből jöttek össze ezek az energiák, több összetevőből. Nézz rá, hogy mikor látta meg a napvilágot, halak és a kos határán van a napjegye, és még ezen kívül rendelkezik tűz elemmel, nem félt belemenni 5 védőbe sem, ha úgy hozta a helyzet, leütközte őket. Hihetetlen reakciógyorsasággal áldotta meg az élet, Frank Rijkaard a fényéveiben lévő Barcás edzője mondta róla: Elképesztő a gyorsasága, de ugyanakkor pazarul lát a pályán. Nem úgy látja önmagát, mint egy befejező csatár, hanem mint egy olyasfajta focista, aki mások számára teremt lehetőséget. Olyan a személyiség, aki szeret nevetni, és leveszi a terhet a többiek válláról, miközben vele szemben hatalmasak az elvárások. Előkészítő játékosnak volt titulálva, rengeteg labdát lepasszolt, a közönségnek zsonglőrködött- ezzel mutatta meg az áldozatkészségét. Semmi gépiesség, színtiszta természetes mozdulatok alkották- nálam máig a number one. Kaphatott volna ebben a moziban több szerepet is, mivelhogy szerintem elszínészkedte volna könnyűszerrel.
Harcmozdulatok Alain Moussitól véresek, mint az UFC-ben, ám közel sem Bruce Lee színvonalához mérve olyan finomra hangoltak, élesek, precízek, tökélyre dolgozottak. Mike Tyson az edzője, aki megtanítja a keménységre, meg mond pár okosságot neki, hát Tyson nem az eszéről volt híres, mivelhogy a meccsein nem tilitolizott, mindenkit ledarált a ringben sec perc alatt, akkora ütőerő, vadság lakozott benne. Nem ez élete szerepe, Másnaposokban lévő jelenetei jóval ütősebbek, szórakoztatóbbak. Jean Claude Van Damme a vak felkészítő gurut játssza, nem tudod, hogy komolyan vedd, vagy röhögjél rajta egy jót, főharcosunk tőle az érzékelést veszi át, így rakják össze, hogy legyőzze ellenfelét, azt a robusztus állatot. Minden főhősnek volt egy spéci fegyvere, melyet alkalmazott, itt is valami ilyesmi történik, mondjuk, lásd 1984 Karate Kölyök, Daniel egy daru rúgással nyerte meg a tornát, - You are the best Joe Esposito száma- Te vagy a legjobb, és senki nem fog téged visszatartani, ez a szám megy a verseny közben- mekkora nóta még mindig, motiváló üzenete megcáfolhatatlanul átjön a vásznon.
Föntebb pontoztam ezt a mozit, merthogy azért a négyestől lentebb helyezkedik el, ám jómagam felfedeztem benne a törekvéseket.


11. Kawaleo (2020-07-06 16:21.12) aaaaa - (válasz Moxika123 3. hozzászólására)
igaz


10. Kawaleo (2020-07-06 16:20.34) aaaaa
Könyörgöm hogy lehetett egy filmet így elbaszni ... hát ez egy nagy 0 ...gyerekmese lett szánalmas


9. Dzsuppi (2020-04-06 00:01.16) aaaaa
Ronaldinho itt még biztosan nem gondolta, hogy nem csak egy forgatás kedvéért kerül majd a rácsok mögé :)


8. Delpiero (2019-11-04 17:55.52) aaaaa
Meglepően elvoltam vele.
Beugrik ripacskodni az egykori Hegylakó, bölcsességeket oszt+néhány pofont az egykori boxlegenda, sőt még a korábbi brazil futballcsillag is benéz vagy másfél percre.
Na és persze a főszereplő mellé, amolyan "Rocky-módra" benéz a frencsájz arca van Damme, valamint a Trónok harca hegyomlása is.
Igazából sztorija ennek a résznek sincs és a dialógusok nagyrészt banálisak, de ami igazán fontos egy ilyen mozinál az a helyén van...a bunyó.
Püfölik egymást tempósan, lassítva, puszta kézzel, sőt még kardozgatnak is egy keveset.
Amit vár tőle az ember az érzésem szerint teljesíti ez az agykikapcsoló kis butaság.


7. Emylio (2018-10-18 05:35.40)   - (válasz Marsbolha 6. hozzászólására)
Ez a beszéd.


6. Marsbolha (2018-10-17 22:48.07)  
Látatlanban 1 csillag. Azért álljon már meg a menet.


5. Moxika123 (2018-09-18 10:52.55) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 4. hozzászólására)
Jogos, köszi! Akkor az a film fent sincs a filmkatalóguson, amelyikről írtam. Hmm...ezt benéztem.


4. Az utolso szamuráj (2018-09-17 09:48.21) aaaaa - (válasz Moxika123 3. hozzászólására)
Ez nem az a film, ez annak folytatása amiről írsz, és a hegy játszik benne, ő a negatív hős akit ki kéne csinálni....


3. Moxika123 (2018-09-17 09:08.41) aaaaa
Ez a film egy semmi. Amit ez a srác csinál, annak köze sincs a thai-boxhoz. Bautista meg egy kigyúrt nulla. Az eredetihez már nem is hasonlítom, mert ég és föld, de ez a mostani akciófilmek között is a legalja. Hiteltelen, logikátlan, tele borzasztó párbeszédekkel. Megtekintése nem ajánlott.



2. Emylio (2018-04-26 06:18.39)  
Nocsak! Ismét egy soha véget nem érő történet. Már csak nosztalgiából is megnézem.:)


1. Az utolso szamuráj (2018-04-25 18:45.20) aaaaa
Igazából Alain Moussi főszereplésével és Van Damme mellékkarakterével ezt a filmet megelőzte már egy Kickboxer újragondolás,ott az ellenfél Dave Bautista volt hegyomlásra felgyúrva ,a maga módján jó kis szórakozás volt.Kell,kellenek ezek a bunyós filmek,mert bár a történetük egyszerűen faék,de szórakoztató voltuk kétségtelen,és marha jó mozdulatokat lehet látni bennük.Mostanság úgyis sok az a fajta férfi??,akiknél elgondolkodom,ő amúgy melyik nemhez vonzódik valójában,ezek közt a markáns,kemény fasziknál ez sose volt probléma.A Retaliation-ban Kurt Sloane karaktere most sincs túlgondolva persze,ellenfele pedig az egész egyszerűen elképzelhetetlenül nagy,hatalmas,bazdmeg ez valami bődületes nagy fószer Hafþór Júlíus Björnsson,akit azért láthattál már más munkákban is.Ő az a fajta mókus,akit nyugodt szívvel egy pumával is összeengednék puszta kézzel,akkora nyaka van,hogy azon a Titanic-ot kiemelhetné.
Gyerekkorban véresre..izé,rojtosra néztem a Kickboxer-t,Van Damme rugásait több kameraállásból,Tong Po meg csak úgy amortizálta a csarnok falát,a szemétládája,az ilyen meg is érdemelte,hogy az akkori fiatal belgánk a végére jól szét is gyepálja,úgyis sok volt már a rovásán.Érdekes mód ez a film a valóságból épitkezik picit,miszerint Bautista Tong Po-t Kurt végül is megöli,ezért pedig irány a dutyi-igaz,ebbe közrejátszik Christopher Lambert karaktere,aki lelkesen végigpicsogja és túljátssza a filmet.Ott aztán találkozik Mike Tyson-nal,aki le is veri,Ronaldinho-val aki a vigyoráért meg a gázsiért nézett be,és tanul pár trükköt,mert azt a batár emberóriást,akit meg még fel is túrbóznak kémia segítségével,máshogy nem lehet felaprítani.Hja,hogy el ne felejtsem,spoiler Van Damme megvakul,ez színészi játékán nem segít,de jól áll neki a gagyi lencse.Tyson kicsit össze van esve,de kellően gyors még,Moussi meg tanul...rá is fér,mert hiába van leszálkásítva meg minden,és jó a mozgása is,csak valahogy nincs jelenléte a vásznon.Olyan...semmilyen.Hasonlítsd össze S.Adkins kisugárzásával,aki szintén a "B" liga játékosa,és megérted,mire gondolok.
Jók a fightok,sok a lassítás,aztán a végére Hafþór Júlíus Björnsson-nal megy ugye össze...és itt lesz hiteltelen minden.Mert Sloane-nak kell győzni,természetes,de ez a böszme állat ráesik,olyan pofonokat ad a vagy 100 kilóval kisebb,mellette óvodásnak tűnő fiatalembernek,hogy a feje szó szerint lecsavarodna a nyakáról,és akkor még nem beszéltem arról,rávágja többször gerinccel a sziklákra,beletapossa a sziklába...na ne már.Kurt meg is hal,hogy aztán egy újraélesztést???:))követően feltámadjon,és azonnal tudjon is bunyózni.
Áááááá...na.Igen,neki kell győzni,csak....csak.
Ám ettől még nem rossz ez,csak nekem sok,illetve hát kevés:egy ilyen férfias film jól jön a nap végén,meg jó szórakozás nézni a technikákat,meg jó Van Damme-t látni,meg mindenkit látni,de néha jó el is hinni,amit látunk.Egy akciófilmbe néha ez is férjen bele.



Kapcsolódó fórumok

Véleményeksomliv, 2020-09-27 12:4714 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk