Mannavita Virágpor rendelés
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban
- Mozi+, 18:30
Bunyó karácsonyig
- AMC, 18:50
Elfelejtett idő
- Filmbox Family, 19:00
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 19:10
Barbie - A film
- HBO2, 19:32

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A pokol bajnoka - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Villám Charlie aaaaa
Lulu Wilson aaaaa

 

Fórum - Szerelem, angolosan - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. somliv (2020-05-22 20:18.12) aaaaa
Nem rossz, ám valamilyen szinten nálam elmaradt a várttól.
Pierce Brosnan egészen jó, így idősödő korára megtanult színészkedni, vagy úgy mondva megtanulta kifejeznie magát, nem restelkedett ennek használatával. Itten értelmiségit alakít, tanárt, akinek a filmbéli jellemzőit ne másolgasd le, mivelhogy nem példaképként tekinthető, amiket szabadidejében művel. Ám játéka sokat fejlődött az évek előrehaladásával, erre az mutat rá, mikor a gyermekével beszél, és nem szeretné őt elveszíteni. A ruhatervezőknek piros pont, úgy felöltöztették, hogy James Bondként nem volt ilyen elegáns.
A brit kém sztorija Martin Campbell értő rendezése nyomán a 90-es évek meghatározó akció mozijának mondható, az Aranyszem még mindig olyan hatáskeltő bevezetőt prezentál, mely nem sok akadt utána. Jönnek az elragadó messziről fényképezett képek a feszült zenével alatta. Amikor az Oroszországi hegyoldali bunkerben bevetésen van „barátjával” az angol kém, kötélugrással ereszkedik le az elbujtatott bázisra. James senkihez sem lojális, csakis Angliához, a Királynőjéhez, ám hozzájuk életét kockára téve is az. Alecet alakító Sean Bean mondja: az életünk egyik fele szerencse, kérdezi társa, hogy mi a másik ? Alec feleli: Végzet! Nem fogad szót, saját elvei mentén halad, nem bízik senkiben, a detonátort lefelezi, 12 perc helyett 6 percre állítja. Rezzenéstelen tekintettel fut a hóban, ott csörgedezik benne a keménység, hátulról folyamatosan lövik, felpattan a motorra, nem törődik semmilyen hátráltató tényezővel, csakis a küldetés véghezvitele fut az agyában, közeleg a szakadék, elengedi a motort, beugrik a szakadékba. Annak az orbitális jelenetnek bizony van üzenő levele: Bátor vagyok, szuperhős, nincs olyan dolog, amit ne tudnék a vállamra venni, majd megoldani, nem félek a haláltól sem, ezért legyőzhetetlen jellemvonásokkal bírok-, a szamurájoknak csakugyan ilyen a mentalitásuk. Behallatszik ennek a résznek a végén Tina Turner - Golden Eye száma, szétrobban az egész erőd, kémünk hősként menekül ki a veszélyből.
Bocsánatot kérek tőletek a kis kitérőért.
A Szerelem, angolosan-ban Salma Hayek hozta a tőle elvárhatót, ezt rosszabb napjain is előképes kotorni magából, a meglepettségtől nem fogtam a fejemet. Egy látómezőre van beskatulyázva szerep ügyileg, valamelyest én úgy érzékelem, aztán ez lehet nem így van. Jessica Alba szép pofija, karcsú teste jól fest a vásznon, de a színészi képessége hagy némi kívánnivalót maga után. A mai 21. századi felszínes világban a külsőségi dolgokat el lehet könnyedén adni, mert vevők erre az igényekre az emberek, nem tudom, hogy ez mennyire van így. A történet lefuttatása nem meríti ki azokat a lehetőségeket, melyeket lehetne. A bár, a beach, a kégli, a móló képei látványosan szépek, eleganciát mutatnak, igaz HD-ban néztem, ez hozzájárult ennek élesebb kivitelére, ám ez önmagában kevés. Valahogy a szerepelők teljessége, összhangja nem állt a helyzet magaslatán.
Sablonos kliséhalmaz ellenére nézhető romantic filmről beszélünk.


12. Dzsinbu (2020-04-12 17:55.51)  
Nagyon élveztem. Kellemes, jól felépített szórakoztató is elgondolkodtató is. Nem is értem eddig, hogy maradt ki nekem.A papa (Gordon) karaktere imádni való.



11. Kdni123 (2019-03-11 21:47.52)  
Lenne egy kérdésem. Ezt a filmet bemutatták a magyaroszági mozik? Vagy csak dvd-n adták ki? Nem találok magyar mozipremier dátumot sehol sem erről a filmről, csak a dvd megjelenés dátumát. Előre is köszi a választ! Amúgy (ha már a véleményeknél vagyok) el kell mondjam hogy kellemeset csalódtam! Vonakodva ültem le a tv elé megnézni, de nem bántam meg.



10. Natalie Wood (2016-07-19 18:35.32)   - (válasz Kék kereszt 9. hozzászólására)
Te a Filmcézár vagy ;)


9. Kék kereszt (2016-07-19 18:28.45) aaaaa
A filmet Salma Hayek a csodás kis popsiján vitte el.

Ez egy teljesen átlagos 1 x nézős sablonos tucat romkom,amire más nap már nem is nagyon emlékeznél,ha nem ilyen színészek játszanának benne.Brosnan te piszok mázlista!!Még 60 felett is jól hozza a szokásos nőfaló sármőr karaktert,ugyan úgy mint mindig.Az utolsó gyémántrablás után itt is jól működött a kémia közte és Salma Hayek között.
Jessica Alba igazán szép és dögös kis csaj.Jó ránézni.Olyan édes,hogy mindjárt megzabálom.Viszont egyszerűen pocsék minden filmben,itt is az volt.Mentségére váljon,ő nem színésznő,hanem látványelem,és ezt ő is jól tudja,és még örül is neki.Bájosan butácskán próbál színészkedni,de csak nem jön össze neki.Pl A szem amcsi változatában borzalmasabb volt mint maga a film,és ez csak egy a sok közül.Szegényt megsajnáltam.Nem a tehetségtelensége miatt,hanem mert hiába szép és dögös,teljesen megsemmisült Salma Hayek mellett...Egyszerűen nem volt esélye.
Salma Hayek a nagybetűs NŐ.Az 5. X árnyékában is elképesztően gyönyörű,nagyon sexi,és annyira dögös!!! HMMMMMMMMMMMMMMMM
Ő maga a nőiesség.Az a tekintet...az a nézés..azok a szemek...Végem van tőle mint a botnak..Nálam no1.Egyszerűen nem öregszik,örök fiatal a szentem és nem mellesleg elmondható róla az ami Alba kisasszonyról nem.Tehetséges.Na majd egyszer írok róla.Mondanám,hogy simán letarolta a konkurenciát,de neki még Alba se jelentett konkurenciát..A közös jeleneteikben jól látszott,ég és föld a különbség köztük.
Felhívnám a figyelmet a "menekülős" jelenetére.Jó párszor visszatekertem.Ami jó az jó.2014-ben két filmben is nagyot domborított.Az Everly után itt is megcsodálhattuk a formás fenekét.Bizony ám.


8. Sötétszív (2016-04-23 23:16.26) aaaaa
Nem sok jót vártam ettől a filmtől. Talán azért, mert annyira nem szeretem a romantikus vígjáték. De ez viszont tetszett. Bírtam Salma Hayek vérmérsékletéből származó humorát, Pierce Brosnan meg hozta a szokásos formáját. Malcolm McDowell dumái ios jól voltak, de Jessica Alba megint halovány volt. Szép, meg minden, de a színészethez ez kevés. Nekem a vége nem tetszett, ezért csak négyes. De azért többször nézhető, jó film. Legalábbis szerintem.


7. Entersp (2016-04-23 12:05.22) aaaaa
Félúton még négycsillagos volt. Bosszantó az a trehányság, amivel leeresztették a történetet, még épkézláb átvezetésekre sem vették a fáradságot.
Az amerikai szellemi nyomor kapott néhány fülest, a fater szerepében pedig Alex DeLarge.:)
Közepes.


6. Lovera30 (2016-03-30 14:43.13) aaaaa
Az utóbbi időben kevés jó romantikus vígjátékot láttam,pedig imádom őket,de ez köztük volt! Brosnan angolosan szerethető,Salma Hayeket meg csak irigyelni tudjuk mi nők hogy ennyi idősen is ilyen veszettül jól néz ki!


5. Zsty (2016-03-13 23:19.43) aaaaa
Középkategóriás romantikus film.
Salma Hayek miatt érdemes csak megnézni.


4. Norbitzki (2016-03-06 22:47.14) aaaaa
Kellemes limonádé, nem volt rossz, de különösebben jó sem, így lett belőle közepes. Brosnan az egyik kedvenc színészem, anno nagyon bírtam Salma Hayekkel az utolsó gyémántrablásban, mintha több lett volna köztük, mint két színész között, egyszerűen élvezték a forgatást és élmény volt a film minden perce. Azóta eltelt 10 év, (de mintha csak egyiküknél), és talán a színvonal is gyengébb, igaz azt Brett Ratner rendezte, aki nem rossz szórakoztató mozik terén, talán ha ezt is ő dirigálja másképp csillagoztam volna én is, de ezen kár rágódni. A sztori tingli-tangli, viszont a humor és a színészek bőven nézhetővé teszik a filmet, bár őszintén be kell valljam, ezt aligha fogom többször megnézni...


3. Independence (2016-02-28 00:02.50) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 2. hozzászólására)
Bevallom, nekem is...:) Az átlagnál frissebb, angolosan kellemes mozi.Alba kisasszony viszont "magával ragadott" egy csillagot.Szegényt, ha meglátom, már meredeznek a mikropihéim testszerte.Nem feltétlenül azért, mert annyi málnával szórták már meg, hogy ideje lenne szörpöt főznie belőlük - és ezért talán sikk is utálni- , hanem mert egész egyszerűen tehetségtelen.Egy bájos pofi még senkit nem tesz színésszé, de helyes a beszéded - nővé sem feltétlenül! Salma Hayek nő, minden porcikájában, pillantásában, testbeszédében, gesztusában ízig-vérig nő!



2. Az utolso szamuráj (2016-02-24 08:05.10) aaaaa
Na,mondom,újabb romantikus vígjáték,Salma Hayek meg Brosnan ide vagy oda....
Ám ez,bevallom:tetszett.Jóideig nagyon is.Persze,a vége átment a szokásos nyálba,és minden jó ha vége jó meg a család meg a mittoménmi ami mindenkinek egyetemesen fontos meg tanítsunk,de ez a műfaj kötelezők nélkül úgyse létezik.
A történet viszont mer egy picit "nem megszokott" lenni,a humora kellemesen angolos-nem egy beszólás a jenkik felé élc-és Brosnan...hát,egyre jobb színész.Öregedett,ősz,de még mindig sármőr,és nézegettem apróbb villanásait ,amikor csak reagál dolgokra,és a kamera pár másodpercre időzik rajta,marha jól csinálta.A karaktere iszákos,bárkit megdug-amúgy még a hátterekben is csak jó puncik rohangálnak!!-és finoman szólva lazább apuka,de van benne valami szeretetreméltó.Szegény Jessica,most(is...) rosszul járt,Salma Hayek mellett képtelenség labdába rúgnia:nem csak mert jobb színésznő,hanem mert kerületekkel jobb nő,egyszerűen tolja maga előtt a nőiességét,pedig pislantsunk nyugodtan a lapjára,hány éves...pont annyi.
Malcolm M pedig percekre van a vásznon,de megcsillan a régi zsenialitása:az a faszi annyi hülyeségben szerepelt,pedig a tehetsége vitathatatlan,itt a morcibb nagypapa szerepében okoz néhány kellemes percet.Romantikus vígjátékokat nem a férfiaknak gyártják,de ez valahogy bejött,kiszámíthatósága ellenére is,és be kell látnom,egyre jobban bírom Brosnan-t,Salma meg hát...uuuuhh.Vagy 4 Uhhhh.


1. Clairette (2016-02-19 15:07.14) aaaaa
A film olyan amilyen, de biztos, hogy nem olyan, mint ahogy az ismertetőben van! Már megint egy olyan írta, aki nem is látta! :(



Kapcsolódó fórumok

Véleményeksomliv, 2020-05-22 20:1813 hsz
KérdésekKdni123, 2019-03-11 07:241 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk