Tiszta méhpempő tudnivalók + rendelés
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Lesz ez még így se!
- HBO, 07:46
Midway
- Film+, 08:00
A fekete ló farmja
- Filmbox Premium, 08:25
Az ördög maga
- Film Café, 08:35
Mindent bele, fiúk!
- Moziverzum, 08:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sötét múlt aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Az adósság (2010) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
38. Bertó!!! (2018-08-31 20:54.36)  
Nem is értem,hogyan kerülhette el ezidáig a figyelmemet ez az alkotás.
(Bezzeg a Münchent Steven Spielbergtől azt mindenki látta :)
35hsz-ban szinte mindent leírtak,csak ismételni tudnám.


37. Sötétszív (2013-12-28 13:53.48) aaaaa
John Madden filmjében három Moszad ügynök a főszereplő, akik elrabolnak egy általuk nácinak vélt embert, aki az egyik haláltáborban orvosként kísérletezett az embereken. Tulajdonképpen lerágott csont az egész. Mégis valahogy egész jó kis film. Mindegyik színész remekül játszik, lehengerlő alakításokat láthatunk a filmben. Különösen az a jelenet megdöbbentő, amit az orvos mondott arról, hogy miért volt könnyű a zsidókat irtani. Szóval egy többször nézhető, jó film ez. Vannak hibái, de attól még igenis lebilincselő darab.



36. Törölt felhasználó (2013-07-24 23:17.18) aaaaa
Kevés filminfó előfordulhat a firkában.

Nem egy könnyű darab, az biztos. Az viszont elgondolkodtató, hogy végre a zsidók is szembe mernek nézni a múlttal és nem feltétlenül keresik a Siratófalon túliakban a hibát, mert kimondásra kerül az az örökérvényű, ám szégyenteljes igazság, hogy az önös érdek minden mást háttérbe szorít. És mindegy, hogy ez egy lágerben történik, ahol embereket pusztítanak el értelmetlenül, vagy Izraelben, ahol harminc éven át életben lehet tartani egy hazugságot, vagy legalábbis mindaddig, amíg a mélyen elaltatott lelkiismeret szót nem kér...
És hibát korrigálni, vagy a dolgokat meg nem történtté tenni ennyi idő távlatából már nem lehet, és talán nem is érdemes. (Soha nem is értettem ezt a "kérjünk bocsánatot az inkvizícióért, a keresztes háborúkért, a haláltáborokért és egyáltalán minden olyasmiért, ami már réges-rég túlhaladott minket" hozzáállást, mert közünk nem volt hozzá, ott sem voltunk, de mégis kell, mert egy gesztus, amit elvárnak, és közben, aki nyakig benne volt, egy jó nagy frászt bánja, vagy sajnálja, sőt, lehet, hogy újból megtenné, ha alkalma lenne rá... Tudom, hogy ezért érkezik majd hidegzuhany bőséggel, de szerintem nem ezzel tesz jóvá bárki bármit is, hanem azzal, hogy még a lehetőségét is kizárja egy jövőbeni tévedésnek, vagy emberi tényezőn múló katasztrófának, -és pontosan ezért idegel fel a végtelenségig az is, hogy a háború vége után, több, mint fél évszázaddal, még mindig fizetni kell a jóvátételt, meg perek százai állnak "sorban" nemzetközi bíróságok előtt, mert még mindig ki lehet sajtolni valakiből valamit - és ha a zsidóság végre abbahagyná ezt a rá annyira jellemző "zsidóskodást", akkor talán végleg le lehetne zárni a történelemnek ezt az emberhez nem méltó korszakát, és tovább lehetne lépni, de addig, amíg ez így megy, a világ összes bocsánatkérése sem lesz elég, csak ha pénzre váltható...)

Szóval jó volt látni, hogy a világ egyik legjobb "ügynökségeként" nyilvántartott Moszad emberei sem tévedhetetlenek, hogy azért a nagy izraelbarát Amerika is megkapja a magáét, mert kihátrál, amikor segítenie kéne, és hogy egy manipulatív szörnyetegnek is lehet emberi oldala, mert az ember inkább szánja, semmint gyűlöli a "birkenaui doktort".
Az pedig, hogy a történetbe, a náci bűnös "befogásán" túl beleszőtték az érzelmi szálat (a szerelmi háromszög minden feszültségével), csak tovább fokozta a film iránti szimpátiát.

A színészeket minden elismerés megilleti, nagyszerű munkát végeztek. (Külön kiemelve a hölgyeket: Helen Mirren nem tud hibázni, Jessica Chastain pedig igazi őstehetség, aki bármit el tud játszani. )

Ahogy már írtam, nem egy könnyed film, és az, hogy ennyire nem volt hírverés körülötte, talán csak egyet bizonyít: az üzenet célba talált, néha nem árt, ha önkritikát gyakorol egy nemzet, és az igazság bizony, olykor-olykor fájdalommal jár....


35. Vbacs (2013-01-24 17:27.25) aaaaa
SPOILERT is tartalmazhat.
Látom itt nagyon vegyesek a vélemények, sejtésem szerint részben a témának köszönhető, részben a film ütemének.

Engem nagyon megvett a film, nem is hittem volna, hogy ennyire meg fog. Bár igen, voltak benne apróbb hibák, és emiatt kap csak tőlem négyest.

Ilyesmi, nácit vadászó történettel találkoztunk már nem egyszer. Ezekkel elsősorban nem is a propaganda cél a probléma, hanem, hogy tud-e minket érdekelni, vagy sem. Mert az az igazán nehéz feladat, az amúgy unalmas kémmelót feszültnek, nézhetőnek megírni. Ennél a sztorinál mondjuk nem ismerem ki magam, nem tudom, hogy ebből mi történt meg és mi nem, vagy, hogy egyáltalán megtörtént-e vagy csak fiktív körítés és a Moszab bemutatása a lényeg, nem is lényeges.

Nem is kétséges, hogy ami ezt a filmet elviszi az a színészi munka. Ahhoz képest, hogy van egy-két színész, akiből egyébként nem néztem volna ki sokat (na jó, legyen egy és ez Worthington), itt mindenki ugyanolyan jó volt, senki sem marad le a másiktól. Ez igaz a fiatal trióra és a legalább annyira megnyerő nevekből álló idősebb trióra meg a +1, a doki bácsi, aki talán a legjobb is volt az egészben.
Sokakkal ellentétben nekem azzal sem volt bajom, hogy ismerős járműveket és épületeket láthattam. Budapest utcáinak a látványa ilyen és ehhez hasonló filmeknél már abszolút megszokott (Lásd München, a két film között több átfedés is van). Most miért ne utazhatnának sárga villamoson? Hát kit érdekelnek ezek az apróságok, cocialista tömbben alig voltak különbségek.

Nekem a film üteme kifejezetten tetszett. Jól el volt osztva a két idősík, izgalmak tekintetében is, lehetett volna vontatottabb is a "múlt", de pont elég időt hagytak kibontakozni a dolgoknak és szerintem a jelennek is.

Mondanivaló tekintetében azért annyit szögezzünk le, hogy ez ÉPPEN a Moszab és egyéb izraeli gépezet hibalehetőségeire hívja fel a figyelmet és egyáltalán nem éreztem önfényezésnek.Sőt. Ezek a szereplők egész életükben amiatt gyötrődtek, mert hazudtak, azt hazudták, hogy ez a gépezet tévedhetetlen és tökéletes, épp arra hívja fel a figyelmet a történet, hogy mennyire sérülékeny és kemény munka ez a hírszerzés. hibának helye nincs, és ha mégis vét valaki, annak kemény ára van.
És a zsidók megítéléséről: A doktorbácsi mindent kimond Worthingtonnak szerintem. És gondoljunk bele, hát logikus, sok igazság van abban, amit mondott. A nácik eszközei sem voltak jók, de a zsidók hozzáállása sem. Simán leteperhettek volna táborokat, ha fellázadnak volna és együttes erővel (és kb. 10x-es túlerővel), bár sok áldozatot követelve, de bevehetettek volna haláltáborokat...de nem merték, nem így lett.
Én senkit sem akarok védeni ebben a kérdésben, vagy támadni, azt a történelmi tények megteszik helyettem, de nagyon elgondolkodtató dolgok hangzottak el ebben a filmben.


U.I.(2). Furcsa volt a Zero Dark Thirty után Chastaint egy ilyen kísértetiesen hasonló szerepben látni, és talán még egy jobb szerepben, mint ott.
Szegény doki....már én émelyegtem attól a trutyitól, amivel 5 percenként tömték a száját, fúj már. Több fantázia is lehetett volna bennük :D


34. Vbacs (2013-01-24 16:45.51) aaaaa - (válasz YCE 33. hozzászólására)
SPOILER

Nem esett le gondolom, hogy a csaj nem a csótányoktól hányt, hanem mert terhes volt...nem, mi? Ez volt a lényege a film felének, de ne zavarjon....


33. YCE (2012-06-29 08:09.34)  
Az még hagyján, hogy az UV villamos sose járt Kelet-Berlinben, még ha már létezett is, de hogy az egyik jelenetben az a Tatra T5C5 (a 37-es vonalán) mit keresett ott 1965-ben amikor az első T5 '72-ben készült el, míg ez a konkrét típus '78-ban, az azért már kissé erőltetett, elnagyolt.

SPOILER

A moszad ügynök meg felkészült pár dologra, nem 3 csótánytól fog hányni. Etetik meg borotválják azt a csúnyabácsit, de altatót meg inzulint már nem tudtak volna lopni még. Ha a Moszad ilyen pancser ügynökökkel dolgozott volna, sose tesz szert ilyen hírnévre. Aztán meg a moszad is arról híres, h az ügynökök közt engedték a kapcsolatot. Az ilyen ügynöknő még jellemileg is alkalmatlan ilyen vagy tulajdonképpen bármilyen hasonló feladatra. "Nem vagyunk állatok. Ne felejtsd el, hogy mik vagyunk és azt se, hogy mik nem vagyunk" - szívszorító mondhatom. Ha a moszad ilyen erkölcsös hálózat lett volna akkoriban, akkor sose érdemli ki a legvéresebbnek járó "címet". Ráadásul mindezt a fogoly fejére húzott lenzsák miatt? Már-már megható az ügynöknő érzelemdús reakciósorozata, miközben az átlag katona akit ma civilizáltnak vélnénk, hideg vérrel gyilkolja a palesztinokat. A bujtatott (olykor-olykor még csak nem is bujtatott) propaganda meg vérlázító. Gyerekek megvakítása, hogy megváltoztassa a szemük színét. Biztos vagyok benne, hogy voltak kínzások, de azt hiszem a történelem folyamán nem csak a zsidókat érte ilyen, mégis mindenki az Ő állítólagos szenvedéseiktől jajjveszékel. A legjobb amikor egy moszados megijed az orvostól. Na azon beszartam. Csúnya kegyetlen bácsi. A gyerekeket meg itt is felemlegetik, holott a munkatáborokba sokminden hiányzott a németeknek, csak a zsidógyerek nem. Ez a vonal a Schindler listájában is megjelent, csak épp nem a tényeken alapszik. Ezért tartom hiteltelennek és propagandának többek között ezeket a típusú filmeket. Az meg ahogy a cserépdarabhoz hozzájut, kivívta minden elismerésem. Gyakorlatilag lepancserozza Izrael saját hírszerzését a fílm. "Nem Isten tett bombát a kocsidba" - ez is jó példa arra, h minket etetnek ezzel a sz@rral, ugyanis a zsidók nem így hívják az Istenüket. A moszad szervezete a büdös életben nem engedné, h valaki a családjának akciókról meséljen, főleg nem egy elb@szott akcióról, amit túlélt a fogoly, de ilyet egy értelmes ügynök nem is tenne. Ez meg nem elég, h elmesélte, a lányának megengedte, h könyvet írjon belőle. Lehet, hogy sok más sikereses akciót hajtott végre később az az ügynöknő, de hogy nem ebből fog könyvet íratni, az is biztos. Később az öreg ügynöknő a kórházban a támadója elől a támadóján keresztül akar kitérni. Igazán tapasztalt ügynökre vall.

SPOILER VÉGE

Számomra csalódás volt. Végignéztem, mert enélkül nemigen lenne jogom kritikát írni, de ez szenvedés volt. Örülök, h legalább pénzt nem kellett érte adjak, de az időmet az életemből nem adja vissza. Akinek icipici logika is szorult a buksijába az pont ugyan így értetlenül fog állni ez előtt a film előtt mint én. A zsidókról alkotott véleményemet (ha csúnyán általánosítok) csak elmélyítette ez a film. Tisztelet a kivételnek, de az államuk hazugságra épül és vérre. A véleményemet meg sem ez a film, sem más propaganda tőlük, nem fogja megváltoztatni. S hogy igazságos legyek, a keresztény indíttatású filmekkel sem tudok azonosulni. Számomra az a film ami dezinformál, az hazugság. Ezt meg lehet csűrni-csavarni, az én gyomrom akkor se veszi be.


32. Az utolso szamuráj (2012-06-08 17:22.32) aaaaa
Több lehetőség volt benne,de mindenképp nézhető.
Az adósság több mint kémfilm,és épp ez a többlet teszi értékessé:valamint paradox mód ez adja a hiányérzetet is,ha a karakterek jellemeibe jobban leásnak az alkotók,egy ilyen hazugság mit rombol le az emberben,hogy távolodnak el egymástól emberek-még úgy is,ha jaj,többek megdöbbenésére azok(már megint...)zsidók-sokkal nagyobbat ütne.
Fránya pajesztúltengésben küszködők,egyszerűen képtelenek a vászonról eltűnni,mintahogy a háborús bűnösöknek is bérelt helyük van:de kár ezért kihagyni ezt a mozit.Az adósság legjobb pillanatai Vogel és a fiatal Rachel közös jelenetei,nemcsak azért,mert mi már tudjuk,mire megy ki a dolog valójában,hanem az alkotók egy nőt a legkiszolgáltatottabb helyzetbe küldenek be kémkedni:nevezetesen,nőgyógyászati vizsgálaton ismerkedik a célszeméllyel.John Madden a viszonylag kevés akciójelenetbe is képes feszültséget belepasszírozni,kár hogy jónéhány párbeszéd a kiszámíthatóság érzetével küszködik.
Ami viszont meghökkentően nyersre sikeredett,pont az a dolog volt,amiről valaha jónéhány,értelmesebb tettestárssal itt elmélkedtünk:hogy néhány fegyveres hogy tudott több ezer embert beterelni a halálba.Igen,tudom,megtörés,lesoványodtak,nem tudták,hová mennek és egyebek,számtalan indok és megoldás...mégis,valahogy hátborzongató és elfogadhatatlan,felfoghatatlan.
Mindezt egy zsidók által készített filmben.
No és persze ahogy a dolgok sínre kerülnek és valamiféle megoldás -és feloldozás-jut a film végére ,kicsit átlátszó ,kicsit gyors és kényszeredett,de mindenképp...őszinte.Igen,talán ez a jó szó rá,őszinte,amit kevés film ad mostanság.
Az idősebb színészek persze remekek és valóban érződik köztük a konfliktus:ám ami meglepő,hogy az arcideg nélkül született Sam Worthington milyen meggyőző,mint fiatal ügynök,jó lenne más filmjeiben is kamatoztatná,amit drámában jártasabb rendezője belekényszerített.Az ugyanis,hogy kék bolygón ugrabugrálunk bazi nagy lények közt,meg mitológiai szörnyeket gyepálunk,még nem színészet.
Nem fontos film az Adósság,de mindenképp érdemes megnézni erkölcsi tartalma és bizonyos kérdések feltevése okán,nomeg mert kis hazánkban forgatták vagy 3 éve.Az egyik legnagyobb baki amúgy pont ebből származik:abban az időben olyan villamos,ami szaladgál a pályán,biztos hogy nem futkározott Kelet-Berlinben.


31. Atzel (2012-03-05 13:25.20) aaaaa - (válasz Szabgya 30. hozzászólására)
XD


30. Szabgya (2012-03-05 11:40.35) aaaaa - (válasz PsybeNyo 28. hozzászólására)
Zsidajok??

Mivel a Moszad izraeli vicces lett volna ha mondjuk busmanokra bízzák a főszereplőket nem?:D

[link]


29. Szabgya (2012-03-05 11:28.03) aaaaa - (válasz Svendollgren 17. hozzászólására)
Érdekes a "meglátásod" ha neked csak ennyi jött le a filmről...


28. PsybeNyo (2012-02-22 19:33.59) aaaaa
A film lekötött, szerettem is benne a drámát, csak ne zsidajok lettek volna a főszereplők.. :D


27. Jason13 (2012-02-11 22:14.46) aaaaa
John Madden mozija egyáltalán nem nyűgözött le.Pedig a kezdés igen erős volt,kár,hogy a cselekmény hamar leült és ezek után nem is nagyon lendült mozgásba.Sőt,szerintem a befejezést sikerült is szépen elnyújtani,nem ártott volna pár jelenetet a vágószoba padlójára ejteni.
A történetet se volt valami erős,persze egy egyszerű sztoriból jó kivitelezéssel ki lehet hozni akár egy bomba mozit is,na,itt nem ez a helyzet.Persze,a színészek nagy része jól játszik,a zene is igencsak el lett találva,de a sok üresjárat és a minden fordulatot nélkülöző történet rendesen berántja a középkategória mocsarába a filmet.
Így pedig ez nem más,mint egy egyszer nézhető filmecske,ami úgy-ahogy leköt,míg tart a játékidő,de a befejezés után nem ragaszt a nézőjére sok mindent.


26. Bean (2012-02-08 10:33.45) aaaaa
A film maximális meglepett, mert sokkal rosszabbra számítottam.A dráma végig jelen van ami alapból rányomja a bélyeget az egész hangulatra.A történet nekem nagyon tetszett, bár kicsit féltem tőle, hogy több akció lesz benne, mint kellene, de erről nincs szó, sőt a film egyértelműen a drámára építkezik és ezt nagyon jól csinálja.
Örülök, hogy Sam nem csak dir-dur filmben látom hanem olyanban is ahol csak a tehetségébe tud kapaszkodni.Ezt ha nem is szenzációs alakítással teszi, de hitelesen és "szimpatikusan".
Rendben van ez a film csak kicsit bánom, hogy ilyen az átlaga, mert így sokan kikerüli majd pedig aki szeretni a kort ahol játszódik és a történet is megfogja akkor érdemes leülni elé.


25. Kittentyű (2012-02-08 09:23.08) aaaaa
Engem az elejétől a végéig lekötött, a színészek is egytől egyig szuperül játszottak, szóval szerintem ez egy nagyon jó film.


24. Dávid manchester (2012-02-02 01:31.54) aaaaa
Szerintem ez egy nagyon jó film! A színészi alakítások nagyon jók, a sztori se lapos, végig le tudott kötni, nem értem miért van így lepontozva..


23. Beszko (2012-02-01 23:38.06) aaaaa
Öszintén szólva engem nem nyűgözött le a film néhol untatott is.De hogy pozitívumot is mondjak a sztori speciel remek volt.A szinészeket is eltalálták és a végjáték is jól sikerült.Alapjában véve egészen jó film.


22. Gerbo777 (2012-01-31 10:59.28) aaaaa
Ilyen színész brigáddal, egy ekkora pocsék filmet csinálni?!...csalódás volt :(


21. Ninilss (2012-01-29 10:51.00) aaaaa
Nagyon tetszett,szeretem az ilyen filmeket!!jó szinészekkel egy jó témájú film!ajánlom!!


20. Vamp12 (2012-01-09 14:50.39) aaaaa
A film emberien dolgoz fel egy nagyon emberi témát, egész konkrétan: hogyan lehet büntetni egy szociopata háborús bűnöst és erkölcsileg lezülleszt-e a büntetés puszta vágya egy állat szintjére, a szociopata szintjére?
Nem érzelgős, a témája szerteágazó, a szálak mindegyike a precizitás legfelsőbb szintjéig kidolgozott. ZSENIÁLIS. Imádtam az első perctől az utolsóig. Bekerült az all time top 10-be. Hozzátenném, hogy soha nem néztem még se háborús, se nácikról szóló filmet (eltekintve a Becstelen Brigantiktól). Igazából nem is tudtam, miről szól, csak ajánlották. Minden színész brillíroz, engem beszippantott az első perctől, mint egy vákuumos porszívó, és nem eresztett el. Imádom. Nem is emlékszem, mikor éreztem hasonlót utoljára moziban. Azonnal a hatása alá kerültem. Mindenkinek ajánlom, zseniális lélektani thriller, egy percig sem untat.


19. Mulika2 (2011-12-01 19:16.31) aaaaa
Gondolom a témája miatt van ennyire leosztályozva a film, pedig érdemes megnézni.


18. Macsikám (2011-11-30 20:38.12) aaaaa
Nekem bejött ez a film. Nem életem legjobbja, de azért nagyon jó, majdnem végig tele feszültséggel. Nagyon jók a színészek (három fiatal, és három idősebb), és ami nagyon fura számomra, a fiatalok a jobbak! :-O Szintén remek a náci orvost játszó ember is. Marton Csokast most láttam először a saját arcával, hát igen helyes srác :-) Összességében igazán jó a film, és ha az 1997-ben játszódó részek is ugyanannyira jók lennének, mint a régebbi történések, akkor az év eddigi egyik legjobbjának mondanám. De szerintem így sem bánja meg, aki megnézi.


17. Svendollgren (2011-11-29 17:06.47) aaaaa
Ja,és a filmet részben Budapesten forgatták,egyetlen Trabantot látni(ugyanazt).Egy pár pillanatért mért kellett ide utaztani az egész stábot?


16. Pisti801227 (2011-11-26 22:57.47)  
Hát ez nem jött át :) vagy ez csak összefoglaló?


15. Gzus (2011-11-26 22:11.14) aaaaa - (válasz Pisti801227 10. hozzászólására)
jaj már megint ezek a zsidók...
jaj már megint ezek a nácik...
jaj már megint ezek a tirpákok...


14. Gzus (2011-11-26 22:09.51) aaaaa
jaj már megint ezek a tirpákok...


13. Pisti801227 (2011-11-20 20:22.32)  
mondjuk a rotten tomatoes 76 százalékra taksálja. az jó.


12. Pisti801227 (2011-11-20 19:41.46)  
Vannak egész türhető pillanataim. Mondjuk ha Arash nyilatkozik, biztos mást mond :)


11. Vbacs (2011-11-20 17:12.19) aaaaa - (válasz Pisti801227 10. hozzászólására)
Azért tetszett a reagálásod:))

Én nem csak, hogy nem láttam. Alig hallottam róla.



10. Pisti801227 (2011-11-20 15:36.08)   - (válasz Vbacs 8. hozzászólására)
Remélem, lesz aki majd a filmről is ír. Mert én igaz, még nem láttam, de remélem jó lesz. Általában az itteni vélemények alapján kezdek meg filmet nézni. Amíg nincs pozitív véleményből elég, addig nem itélkezek egy filmről, pláne nem a témája alapján, de a tirpákokat utálom.


9. Pagliuca (2011-11-20 13:46.18)  
Na a bipperek már megint sajnáltatják magukat....


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekBertó!!!, 2018-08-31 20:5438 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk