Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk
Rejtvényjáték 728x90
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2019-03-28
A művészet templomai: Monet és vízililiomai
Az eltűntek
Dumbó
Egy fiú hazatér
Sztrájk a gyárban
Testvérlövészek
Túltolva

2019-03-21
A világ gyengéd közönye
Bazi nagy francia lagzik 2.
Colette
Életem értelmei
Elrabolt világ
Mi

2019-03-14
A királynő kutyája
Apró mesék
Családi bunyó
Egon Schiele: A halál és a lányka
Itt járt Britt-Marie
Szabadúszók

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Bérgyilkost fogadtam (DVD)
Bohém rapszódia (DVD)
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (DVD)
Az utolsó pogány király (DVD)
Ami nem öl meg (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Sztárom a párom
- Viasat3, 23:10
Vakáció
- Film+, 23:15
Csőbe húzva
- Film4, 23:50
G. I. Joe - A kobra árnyéka
- SuperTV2, 23:50
A lányomat akarom!
- TV4, 00:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Sarah Jessica Parker (54)
Lawrence Gordon (83)
Bonnie Bedelia (67)
Lisa Gay Hamilton (55)
Brenda Strong (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Szólánc focicsapatokkal
Szólánc (földrajzi nevekkel)
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
Véres Valentin - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Jurassic Park 3. aaaaa
Samantha Morton aaaaa

 

Fórum - A csíkos pizsamás fiú - Vélemények (4. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
256. Tomistar01 (2011-03-17 16:39.56) aaaaa
A következő lista néhány vezér zsidó kommunista gyilkost sorol föl, komisszárokat, kémeket, árulókat és propagandistákat (a másodneveket zárójelben említjük). Ez a lista nagyon nem teljes. Minden zsidó kommunista fölsorolásához oldalak százai kellenének.

Zsidó kommunisták.
V.I Lenin, legfelső diktátor. Leon Bronstein (Trotsky): a szovjet vörös hadsereg főparancsnoka. Grigory Apfelbaum (Zinovjev): végrehajtó-bizottsági tag, szovjet titkosrendőrség Solomon Lozovsky: képviselő szovjet külügyminiszter. Maxim Wallach (Litvinov: szovjet külügyminiszter. Yuri Andropov: a szovjet KGB igazgatója, később a Szovjetunió legfelsőbb diktátora.

Jacob Sverdlov: a Szovjetunió első elnöke, elnöke a cári család lemészárlóinak - nőké és gyerekeké- a Nagy Katalin cárnőről elnevezett városban, Jekatyerinburgban (melyet 1924-ben a gyilkosok tiszteletére Szverdlovszknak neveztek el)

Jacob Yurovsky: a szovjet biztonsági rendőrség parancsnoka. Yurovsky vezette azt a gyilkos brigádot, amely végrehajtotta Szverdlov parancsát és lemészárolta a cári családot, beleértve a cár lányainak halárlra bajonettezését is. Az Ipatyev ház, ahol az alagsorban folyt a mészárlás, érintetlenül állt 1977-ig, amikor az akkori idő helyi kommunista elnöke, Borisz Jelcin elrendelte annak lerombolását, nehogy az a zsidóellenes érzelmek szentélyévé váljon.

Zsidó kommunisták.
V.I Lenin, legfelső diktátor. Leon Bronstein (Trotsky): a szovjet vörös hadsereg főparancsnoka. Grigory Apfelbaum (Zinovjev): végrehajtó-bizottsági tag, szovjet titkosrendőrség Solomon Lozovsky: képviselő szovjet külügyminiszter. Maxim Wallach (Litvinov: szovjet külügyminiszter. Yuri Andropov: a szovjet KGB igazgatója, később a Szovjetunió legfelsőbb diktátora.

Jacob Sverdlov: a Szovjetunió első elnöke, elnöke a cári család lemészárlóinak - nőké és gyerekeké- a Nagy Katalin cárnőről elnevezett városban, Jekatyerinburgban (melyet 1924-ben a gyilkosok tiszteletére Szverdlovszknak neveztek el)

Jacob Yurovsky: a szovjet biztonsági rendőrség parancsnoka. Yurovsky vezette azt a gyilkos brigádot, amely végrehajtotta Szverdlov parancsát és lemészárolta a cári családot, beleértve a cár lányainak halárlra bajonettezését is. Az Ipatyev ház, ahol az alagsorban folyt a mészárlás, érintetlenül állt 1977-ig, amikor az akkori idő helyi kommunista elnöke, Borisz Jelcin elrendelte annak lerombolását, nehogy az a zsidóellenes érzelmek szentélyévé váljon.Lazar Moiseyevich Kaganovics képe a baloldalon látható): Sztálin fő tömeggyilkosa, milliók halálát rendelte el, és a keresztény emlékhelyek és templomok nagybani lerombolását, beleértve a Megváltó Krisztus nagy katedrálisáét is. Amikor a katedrális romjai között állt, Kaganovics ezt nyilatkozta: "Oroszország anyácskát ledöntöttük. Fölhasítottuk szoknyáját." ( N.Y. Times, 1995 szeptember 26. ).

Mikhail Kaganovics: A nehézipar megbízott képviselője, a rabszolgamunka felügyelője, Lázár fivére. Róza Kaganovics: Sztálin szeretője, Lázár nőtestvére. Paulina Zhemchuzina: A központi bizottság tagja, a szovjet külügyminiszter, Molotov felesége. Olga Bronstein: tiszt a szovjet cseka titkosrendőrségnél, Trotzki nővére, Kamenyev felesége.

Genrikh Yagoda: A szovjet titkosrendőrség feje, rendkívül "hatásos" tömeggyilkos. (A zsidó költő, Romain Rolland, a Nobel díj nyertese, himnuszt írt Jagoda dícséretére. )

Matvei Berman és Naftaly Frenkel: A Gulág haláltábor rendszer alapítói.

Lev Inzhir, a szovjet haláltáborok szállítási ügyeinek és adminisztrációjának komisszárja. Boris Berman: a szovjet titkosrendőrség végrehajtó tisztje és Matvei fivére. K.V. Pauker: a szovjet NKVD titkosrendőrség működésének vezetője.

Firin, Rappoport, Kogan, Zhuk: haláltáborok és a rabszolgamunka komisszárjai, ők felügyelték a dolgozók tömeges elhalálozását a Fehér Tenger- Balti tengeri csatorna építésénél.

M.I. Gay: parancsnok , szovjet titkosrendőrség. Slutsky és Shpiegelglas: parancsnok, szovjet titkosrendőrség. Isaac Babel: tiszt , szovjet titkosrendőrség.

Leiba Lazarevich Feldbin (Aleksandr Orlov): parancsnok , szovjet Vöröshadsereg ; tiszt , szovjet titkosrendőrség. Feldbin volt a vezetője a szovjet belügyi rendőrségnek a spanyol polgárháborúban. Ő felügyelte a katolikus papok és parasztok lemészárlását Spanyolország.

Yona Yakir: tábornok , szovjet Vöröshadsereg , tagja a központi bizottságnak. Dimitri Shmidt: tábornok , szovjet Vöröshadsereg. Yakov ("Yankel") Kreiser: tábornok , szovjet Vöröshadsereg. Miron Vovsi: tábornok , szovjet Vöröshadsereg.

David Dragonsky: tábornok , szovjet Vöröshadsereg , a Szovjetunió hőse. Grigori Shtern: tábornok , szovjet Vöröshadsereg. Mikhail Chazkelevich: tábornok , szovjet Vöröshadsereg. Shimon Kirvoshein: tábornok , szovjet Vöröshadsereg. Arseni Raskin: képviselő - parancsnok , szovjet Vöröshadsereg. Haim Fomin, Brest-Litovsk parancsnok , szovjet Vöröshadsereg. Minden száz közül legalább egy szovjet tábornok zsidó volt (Canadian Jewish News, 1989 április 19 ).


255. Tomistar01 (2011-03-17 16:38.47) aaaaa
A Steven Spielberg filmek, melyekben embereket zsúfolnak marhavagonokba, csak a zsidó áldozatoknak vannak fönntartva. A 800 ezer többnyire moszlém csecsen, akiket zsidó komisszárok deportáltak és vademberként zsúfolták őket Kazahsztán felé tartó marhavagonokba, ahol útközben negyed millió halt meg, nem elégíti ki Hollywood igényeit a filmművészetben való megörökítésre.

A szovjet marhavagonban való deportálások több mint fél millió észt, lett és litván keresztény érintettek, akiket a Gulágra deportáltak. A Baltikum lakosságának 12%-át vagy Szibériába deportálták, vagy a szovjet zsidó titkosrendőrség helyben ölte meg őket. Ki tud erről? Ki törődik ezzel? Ki próbálja megakadályozni, hogy ez valaha megismétlődjék a történelemben? Ehelyett 1995-ben Litvánia elnöke elzarándokolt a Vad Yashemi izraeli gázkamra emlékműhöz, hogy hason csússzon és "bocsánatért" esedezzen népe számára, akik a zsidó kommunista gyilkosok áldozatai voltak. Alázatosan bocsánatáért esedezni helyes, ha az igazság ezt követeli. Ha hamis tanúk vallomásai alapján azért teszik ezt, hogy a farizeusokat példaképként ábrázolják, az a jog kigúnyolása.

A bolsevik időben a szovjet kommunista párt 52%-a volt zsidó, noha zsidók a teljes lakosság 1.8 %-át tették ki. (Stuart Kahan, a Kreml farkasa, 81. oldal)254. Tomistar01 (2011-03-17 16:36.56) aaaaa
Wayne McGuire, a Harvard Egyetem kutatója ezt írja: "Lenin zsidó volt az izraeli visszatérési törvény szerint: Zsidó nagyszülője volt. Úgy tűnik, hogy Lenin nemcsak zsidó volt, de zsidó rasszista és soviniszta is, noha eszméit erről a veszélyes témáról erősen a háttérben tartotta, valószínűleg azért, mert ezek erőteljes ellentétben álltak a marxizmus föltett általánosságával. Lenin zsidó rasszista volt, aki előszeretettel adta zsidóknak a 'szellemileg legkihívóbb föladatokat'. Beismerte, hogy a kommunista terroristák élcsapatának legalább 50%-a zsidókból állt."

Lenin kijelentette: "Kiirtjuk a burzsoáziát mint osztályt." Bűntársa, Apfelbaum (Zinoviev) ezt mondta: "A forradalom érdekei megkövetelik a polgári osztály fizikai megsemmisítését." Kik alkották ezt a polgárságot? Biztosan nem zsidók. Trotzki egy tippet adott azonosításukra egy 1937-es interjújában egy New Yorki zsidó újságnak a Daily Forwardnak: "Minél tovább él a romlott polgári osztály, annál barbáribb lesz az antiszemitizmus mindenütt."

Burzsoázia (polgárság) volt a zsidó kódszó a nemzsidóra. A kommunisták hatalomra jutása után az első törvényerőre emelt törvény az antiszemitizmusra mondott ki halálbüntetést. (Izvesztyija, 1918 július 27-én).

A fő kommunista zsidó parancsnok mondta: "könyörtelenül, kivétel nélkül százasával fogjuk ellenségeinket megölni. Legyenek ezrek; saját vérükbe fullasztjuk őket. Lenin és Uritzky, Zinovjev és Volodarsky véréért, folyjon a burzsoázia vére - több vér! Amennyi csak lehetséges!" (Krasznaja Gazeta, 1918, szeptember 1).

A zsidó bolsevikok a politikát a nemzsidó veszély ellenőrzés alatt tartásának tekintették. Első hajtóerejük a keresztények, főleg a paraszti polgárság gyűlölete volt. A keresztény parasztság rendszeres kiirtását, mint afféle férgekét Lenin 1918 nyári támadása indította el, majd az 1921-es kényszer éhenhalasztás folytatta, melyet a nyugati történetírás szinte teljesen elhallgat.

Alekszander Szolzsenyicin életrajzírója elmondja, hogy milyen volt orosz gyerekként a zsidó kommunista elit gyerekei közt lenni: "Tízéves korában gúnyolódó úttörők keresztet véstek a nyakára és több mint egy évig gúnyolták emiatt. Szolzsenyicin fiatalemberként olyan egyetemisták között volt, akiknek szülei magas állásokban voltak. Az úttörők és a Komszomol tagjainak többsége, legalábbis Rosztovban, zsidó gyerekek voltak..."(Michael Scammell, Szolzsenyicin: Életrajz, 64 o.).

A nemzetközi hírügynökség, RNS híre szerint (újranyomta a "The keresztény News," 1996 január 8-án 2. oldal), "A keresztény papságból kb. 200 ezer főt, akik közül sokat keresztre feszítettek, megskalpoltak és más módon kínoztak, öltek meg a korábbi Szovjetunió kb. 60 évig tartó kommunista megszállása során, jelentette egy orosz bizottság hétfőn (1995 november 27-én),... 40 ezer templomot romboltak le 1922 és 1980 között..."


253. Tomistar01 (2011-03-17 16:34.46) aaaaa
Auschwitz ott van mindenki nyelve hegyén, de ki hallott Kolymáról, Magadanról, a Solovetsky szigetekről és a többi pokoli szovjet központjáról az emberek megsemmisítésének Keletszibériában? Ki látott könyveket és filmeket az embermilliókról, akik dolgoztak, megfagytak és éhenhaltak a Fehér tenger - Balti tengeri csatorna építésénél, amely fölött a zsidó tömeggyilkos, Genrik Jagoda győzedelmes és kolosszális szobra tornyosult?

A tömeggyilkosság zsidó kommunista korszaka eltűnt a történelemben minden idők legnagyobb rejtő akciójában. Csak gyakorlott csalók, akik a gyakorlott színpadi varázsló rutinjával bűvészkednek, tudtak ilyen gaztettet véghezvinni az emberiség maradéka ellen. Az emberiséget arra vették rá trükkjeikkel, hogy állandóan a zsidó áldozatok legkisebb bűnhődésére, emlékére és ünneplésére koncentráljon és a káinjegyet - a vezérszavak a háborús bűn és maga a holokauszt - Németországra és a németekre süsse egyedül, mint azok egyedüli jegye, és ez a trükk a pszichológiai hadviselés legmesteribb teljesítményeinek egyike az illúziók évkönyvében.

Zsidó kommunisták: Dokumentumok. (c) Michael A. Hoffman. Minden jog fenntartva

A színjátszás mesterei.

A keresztény Oroszország (és fél Európa- a fordító) elleni holokauszt elkövetői a holokauszt "túlélőinek" nevezik magukat. A baloldali képek ugyanarról az emberről készültek két különböző helyzetben. A baloldalon Martin "Gray"-t látjuk nyugalomba vonulása után. Foglalkozása az volt, hogy hamis antik tárgyakat adott el hiszékeny vevőknek. Kezében tömegesen eladott zsebkönyvét tartja "Azoknak, akiket szerettem" , mely tele van hőstetteivel, mint szentekhez hasonló "holokauszt túlélő"-éivel, akit állítólag arra kényszerítettek, hogy a testeket vigye ki a treblinkai "Gázkamrából". A korábbi kép a fiatal Grayt mutatja, mint a szovjet NKVD sokszorosan kitüntetett tisztjét (az NKVD a vad KGB még vadabb elődje), és aki keresztények millióinak meggyilkolásáért felelős Oroszországban és Keleteurópában. Még elismert kutatóknak is be kellet ismerniük, hogy Gray könyve pont olyan hamis, mint az antik tárgyak, melyekkel kereskedett. De Gray csalása szimbolikusan jellemzi a többi kommunista hullarablót, akik gyalog menekültek nyugatra szegénynek álcázva, "holokauszt túlélőkként" üldözve, és akiket úgy ünnepeltek, mint a világmindenség szentjeit és mártírjait. Időközben az a holokauszt, melyet ők végeztek keresztények milliói ellen, tovább csúszik lefele Orwell memórialyukának sötét világába.

Charles Dickens Twist Olivér-jének 13. fejezetében megjegyzi, hogy a zsidó Fagin kimeríthetetlen forrása volt a színjátszásnak és az álruháknak.

"A kommunista összeesküvés nemzsidó tagjai Chambers és Hiss voltak... Mindenki más zsidó volt és velünk jött a
pokolba."

Richard Nixon elnök mondása 1971-ben, ahogy följegyezte a Fehér Ház hangszalagja és ahogy a Nemzeti Levéltár elrakta 1999-ben. Whittaker Chambers és Alger Hiss-re hivatkozik. (Forrás: N.Y. Times, 1999 október 7 és Newsweek, 1999 október 18, 30.oldal)

"Jogos azt a nagyszámú zsidót kritizálni, akik, különösen a bolsevik forradalom utáni első évtizedekben együttműködtek a szovjet kormánnyal más népek üldözésében."

Michael Mills kutató állítása, az ausztráliai kormány egy hivatalos személyiségéé (Forrás: Forward, 2000 március 10)

A princetoni zsidó professzor Arno Mayer jelentős könyvében "Miért nem sötétedett el az ég?" azt állítja, hogy az Oroszországi német támadás azért történt, hogy megsemmisítse a bolsevi (szovjet kommunista) ideológiát. Nyugaton biztosan nem a németek voltak az egyetlenek, akik úgy látták, hogy "Szovjetoroszország a zsidóság diktatúrája".

1920 február 8-án egy fiatal brit író hasonló megfigyelést írt le az Illustrated Sunday Herald-ban:

"Nem lehet eltúlozni a nemzetközi és nagyrészt ateista zsidók szerepét a bolsevizmus kialakításában és az oroszországi forradalomban."

Ezt Winston Churchill írta. Noha később eladta lelkét sokkal többért, mint harminc ezüstpénzért, analízise a szovjet kommunizmus eredetéről metszően igaz marad.

Churchill kifejezte azt a döntő meglátást, hogy a zsidó kommunisták bűnei, melyeket németek és oroszok ellen követtek el, bosszúvágyat ébresztenek az áldozatokban:

"A szovjet intézményekben a zsidó többség még meglepőbb. A terror rendszerének túlnyomó, ha nem tényleg az összes részét zsidók képezték, a különbizottságok az ellenforradalom leverésére zsidókból, némely esetekben zsidó nőkből álltak."

"Ugyanez az ördögi zsidó többség volt jelen Kun Béla rövid terrorrendszerének idején. Ugyanez volt a helyzet Németországban (különösen Bajorországban), amikor ez az őrület ideiglenesen uralkodni tudott a legyőzött német népen."

"... a tény, hogy sok esetben a bolsevikok általános ellenségessége zsidó érdekeket és zsidó imahelyeket megkímélt, ahhoz vezetett, hogy a zsidókat Oroszországban gazemberekkel azonosították, akik most hatalomra kerültek... Fölösleges említeni, hogy az orosz nép keblében intenzív bosszúvágy gyűlt össze." (Vége a Churchill idézetnek).

"... egy levél, melyet XII. Pius küldött 1919-ben a Vatikánnak, amikor még Eugenio Pacelli bíborosnak hívták és Münchenben volt pápai nuncius jelenti helyettesének kellemetlen élményeit bolsevik forradalmárokkal, akik terrorizálták a katolikus papokat és a német polgárságot. A levél úgy írja le vezetőjüket, Max Lievent, mint "Oroszt és zsidót". A levél ír Lieven úr társairól is: "Mind zsidók". Pacelli bíboros írása a zsidó kommunistákról aligha volt egyedi 80 éve." (N.Y. Times, 1999 november 3, ).

Chaim Bermant, ezt írja a zsidó Chronicle -ban (1991 augusztus 30-án ): "A kommunizmus számolta föl a gyűlölt cárt, a kommunizmus mozdította el a gátakat a zsidók elől, megtiltotta az antiszemitizmust, a kommunizmus az, amely legalábbis az első napokban megnyitotta az utat a zsidók előrehaladása előtt."

Joseph Sobran, a politikai elemző kimutatja, hogy a kommunizmus ilyen "nemzetiségi részének" kimutatása megnehezíti egy kedvelt történelmi hazugság terjesztését, idézünk tőle ".. a kommunizmus etnikai története valószínűleg megnehezíti annak a szokásos "érzelgős zsidó történelemszemléletnek" a fennmaradását, amely szerint a zsidók mindig és mindenütt a nemzsidó előítélet és üldözés áldozatai."

Lenin, akinek anyai nagyapja, Izrael Blank zsidó volt, azt mondta, hogy a zsidók a legjobb forradalmárok: "Az ügyes orosz majdnem mindig zsidó vagy van benne zsidó vér." (Dmitri Volkogonov Lenin: Új életrajz, 112 oldal). Lenin ügyes volt és forradalmi is. Valószínűleg sajátmagáról beszélt.


252. Tomistar01 (2011-03-17 16:24.51) aaaaa
Richard Nixon elnök mondása 1971-ben:
"Jogos azt a nagyszámú zsidót kritizálni, akik, különösen a bolsevik forradalom utáni első évtizedekben együttműködtek a szovjet kormánnyal más népek üldözésében."


A princetoni zsidó professzor Arno Mayer jelentős könyvében "Miért nem sötétedett el az ég?" azt állítja, hogy az Oroszországi német támadás azért történt, hogy megsemmisítse a bolsevi (szovjet kommunista) ideológiát. Nyugaton biztosan nem a németek voltak az egyetlenek, akik úgy látták, hogy "Szovjetoroszország a zsidóság diktatúrája".


Churchill kifejezte azt a döntő meglátást, hogy a zsidó kommunisták bűnei, melyeket németek és oroszok ellen követtek el, bosszúvágyat ébresztenek az áldozatokban:

"A szovjet intézményekben a zsidó többség még meglepőbb. A terror rendszerének túlnyomó, ha nem tényleg az összes részét zsidók képezték, a különbizottságok az ellenforradalom leverésére zsidókból, némely esetekben zsidó nőkből álltak."
"Ugyanez az ördögi zsidó többség volt jelen Kun Béla rövid terrorrendszerének idején. Ugyanez volt a helyzet Németországban (különösen Bajorországban), amikor ez az őrület ideiglenesen uralkodni tudott a legyőzött német népen.""... egy levél, melyet XII. Pius küldött 1919-ben a Vatikánnak, amikor még Eugenio Pacelli bíborosnak hívták és Münchenben volt pápai nuncius jelenti helyettesének kellemetlen élményeit bolsevik forradalmárokkal, akik terrorizálták a katolikus papokat és a német polgárságot. A levél úgy írja le vezetőjüket, Max Lievent, mint "Oroszt és zsidót". A levél ír Lieven úr társairól is: "Mind zsidók". Pacelli bíboros írása a zsidó kommunistákról aligha volt egyedi 80 éve." (N.Y. Times, 1999 november 3, ).Joseph Sobran, a politikai elemző kimutatja, hogy a kommunizmus ilyen "nemzetiségi részének" kimutatása megnehezíti egy kedvelt történelmi hazugság terjesztését, idézünk tőle ".. a kommunizmus etnikai története valószínűleg megnehezíti annak a szokásos "érzelgős zsidó történelemszemléletnek" a fennmaradását, amely szerint a zsidók mindig és mindenütt a nemzsidó előítélet és üldözés áldozatai."Wayne McGuire, a Harvard Egyetem kutatója ezt írja: "Lenin zsidó volt az izraeli visszatérési törvény szerint: Zsidó nagyszülője volt. Úgy tűnik, hogy Lenin nemcsak zsidó volt, de zsidó rasszista és soviniszta is, noha eszméit erről a veszélyes témáról erősen a háttérben tartotta, valószínűleg azért, mert ezek erőteljes ellentétben álltak a marxizmus föltett általánosságával. Lenin zsidó rasszista volt, aki előszeretettel adta zsidóknak a \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'szellemileg legkihívóbb föladatokat\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'. Beismerte, hogy a kommunista terroristák élcsapatának legalább 50%-a zsidókból állt."


A fő kommunista zsidó parancsnok mondta: "könyörtelenül, kivétel nélkül százasával fogjuk ellenségeinket megölni. Legyenek ezrek; saját vérükbe fullasztjuk őket. Lenin és Uritzky, Zinovjev és Volodarsky véréért, folyjon a burzsoázia vére - több vér! Amennyi csak lehetséges!" (Krasznaja Gazeta, 1918, szeptember 1).

A zsidó bolsevikok a politikát a nemzsidó veszély ellenőrzés alatt tartásának tekintették. Első hajtóerejük a keresztények, főleg a paraszti polgárság gyűlölete volt. A keresztény parasztság rendszeres kiirtását, mint afféle férgekét Lenin 1918 nyári támadása indította el, majd az 1921-es kényszer éhenhalasztás folytatta, melyet a nyugati történetírás szinte teljesen elhallgat.

Az angliai, londoni "zsidó Chronicle" 1999 szeptember 3-i irodalmi melléklete szerint a zsidó kommunista író, Isaac Babel jelen volt a szovjet kommunisták gyűlésén, "A zsidók gyűlése Vinogradov komisszárral tárgyalt, aki lelkesen mondta: \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Hatalmon vagytok. Minden a tietek.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' Babel írt a zsidók "leplezetlen gyűlöletéről is a lengyel dzsentrik iránt".

A "zsidó Chronicle" szerint Babel írt a kommunista "Red Trooper" c. lapnak is, és egy vele rokon szovjet komisszár elmondta, hogy hogyan akarnak bánni a kozákokkal: "A forradalmi görbe először meg akarta szabadítani a kozákokat sok magukba szívott előítélettől, de a központi bizottság egy karcsapással fogja kitörölni őket". Babel nem mond véleményt arról, hogy mennyi az esélye a kozákok sikeres kiirtására, akik \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'előítéleteket szívtak magukba\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\', amely valójában szépítő kifejezés a bűnös antiszemitizmusra. ("Zsidó Krónika" ugyanott)

"A huszas évek végén és a harmincas évek elején Babelt tartották a legjelentősebb szovjet irodalmi tehetségnek. Az 1934-es első írókongresszuson mondott beszédében hűségéről és alázatáról biztosította a forradalmat, a kormányt és az államot. Még Sztálin irodalmi stílusát is dicsérte." ("zsidó Krónika" ugyanott)

Történetében "A rabbi fia" Babel egymás mellé állítja Lenin és Mózes Maimonides rabbi képét. Megjegyzi, hogy a kommunista iratok szegélyén gyakran vannak "héber szövegek".

Valentin Rasputin, a szibériai regényíró ezt írta 1990-ben: "Azt hiszem, hogy ma a zsidóknak itt Oroszországban felelősséget kellene érezniük azért a bűnökért, hogy forradalmat csináltak és annak következményeiért. Felelősnek kellene érezniük magukat a terrorért, amely a forradalom alatt és különösen a forradalom után volt jelen... Bűnük nagy. Folyamatos kampányt folytattak a paraszti osztály ellen, akiknek földjét brutálisan államosították és akiket könyörtelenül legyilkoltak."

Alekszander Szolzsenyicin életrajzírója elmondja, hogy milyen volt orosz gyerekként a zsidó kommunista elit gyerekei közt lenni: "Tízéves korában gúnyolódó úttörők keresztet véstek a nyakára és több mint egy évig gúnyolták emiatt. Szolzsenyicin fiatalemberként olyan egyetemisták között volt, akiknek szülei magas állásokban voltak. Az úttörők és a Komszomol tagjainak többsége, legalábbis Rosztovban, zsidó gyerekek voltak..."(Michael Scammell, Szolzsenyicin: Életrajz, 64 o.).

A nemzetközi hírügynökség, RNS híre szerint (újranyomta a "The keresztény News," 1996 január 8-án 2. oldal), "A keresztény papságból kb. 200 ezer főt, akik közül sokat keresztre feszítettek, megskalpoltak és más módon kínoztak, öltek meg a korábbi Szovjetunió kb. 60 évig tartó kommunista megszállása során, jelentette egy orosz bizottság hétfőn (1995 november 27-én),... 40 ezer templomot romboltak le 1922 és 1980 között..."

Itt van a világtörténelem legemberirtóbb politikai mozgalma, amely a legnagyobb koncentrációs táborokat és a legborzalmasabb rabszolga munkarendszert hozta létre a huszadik században, amelyben keresztények millióit mészárolták le (A Gulag koncentrációs táborrendszer méretéről C. Andrew és O. Gordievsky írt: "KGB: A történet belülről" c. művében és a N.Y. Times-ban 1990 október 22-én, 82. oldal. Ezekből a táborokból egyet sem őriznek meg az utókornak. A legtöbbet már régen szétverték különleges katonai egységek; lásd Michael Specter, "Hideg emlékeztető", N.Y. Times, 1994 december 3.

Ennek a mozgalomnak legfelső fokain zsidó kommunisták álltak és a világ viszonylag csöndes a holokausztot és a háborús bűnöket illetően, melyeket ez a teljesen kóser rendszer követett el, és nem azonosítja azokat a személyeket, akik ennek a rendszernek az építészei voltak.


251. Andi0013 (2011-03-17 16:19.34)  
Csakhogy "ne hazudjuk el a történelem kronológiáját":
A trianonnak semmi köze sincs Hitlerhez, vagy Németországhoz. Magyarország új határairól szóló, az első világháborút lezáró békeszerződés, mivel az OMM felbomlott. Amire te gondolsz az a Versailles-i békeszerződés.
Tessék-lássék: [link]

[link]


250. Tomistar01 (2011-03-17 15:53.45) aaaaa
Amire antant-tal célozni akartam az a Fr. Brit usa zsidóság szövetség blokk, amely nem változott sokat azon túl hogy Olaszország kiszállt belőle stb. A neveknek semmi jelentősége nincs mivel az alap szövetségek nem sokat változtak.

A "ha"-t nem érted. Ha átteszed a nézőpontodat máshova az nem azt jelenti hogy feltételezel valamit, csak azt hogy máshonnan nézel dolgokat.

Például onnan, hogy kinek volt érdeke és ki profitált a cselekményekből.

Az hogy Hitler szélsőségesen kirohant a kommunizmus ellen számodra vállalhatatlan szélsőségesség, mivel a kommunista rendszer a zsidókat juttatta egy diktatúrában, egy terror állam vezető pozícióiba, és ezt úgy értékelni hogy a zsidók terror államot tartottak fen szerinted szélsőségesség kirohanás volt. Nem gondolod, hogy ez butaság? Miért vagytok képtelenek beismerni hogy a kommunista diktatúrákban elkövetett terror cselekményekben, szisztematikus népirtásokban vezető szerepet játszottak a zsidók? Egyébként fölösleges tagadnotok, bárki aki utána akar nézni megtalálja, hogy az összes vezető "népbiztos" kommunista mészáros zsidó volt, vagy behódolt a zsidó vezetésnek.

Hogy Németországnak mi köze volt Trianonhoz? Csupán annyi hogy lehetetlen jóvátételre kötelezték, területi veszteségek érték, megaláztatások stb.
Látszik rajtad, hogy nagyon részrehajló vagy és ennek érdekében a legormótlanabb csúsztatásokra is képes vagy. Ne haragudj.


Tudom hogy a zsidók igyekeznek elhatárolódni a kommunista terrorban vállalt szerepüktől, vagy legalábbis történelem hamisítóként letagadni a történteket, mert mára ez szalonképtelenné vált részükről.

Mindezek mellett akármit is mondasz, az akkor sem változtatja meg, hogy először a kommunista jellegű ideológiák és terror cselekmények jelentek meg, és csak utána tolódott Európa jobboldalra. Már pediglen a történelem folyásában elhazudni a dolgok kronológiai folyamatát egyenlő az igazság elhazudásával.

Pontosan tudom régebbi fórumos beszélgetéseim tapasztalatából, hogy élen jártok a lényeg elsikkasztásában és félremagyarázásában. De a valóság akkor is az:

Megjelent a kommunista jellegű uszítás és csak évtizedekkel később tolódott Európa jobbra.

A radikális jobboldali eszmék csak válaszreakciók voltak a kommunista terror elterjedésére.

Hiába butítjátok a naiv kicsiket az haláltáboros filmekkel az akkor sem változtat azon hogy a provokációt ti kezdtétek el és mindez csak a kommunista rémuralom hatására történt meg.

Egyébként meg szégyelljétek magatokat, mert az események után még mindig szemrebbenés nélkül képesek vagytok az emberek szemébe belehazudni.


Mivel a véres és barbár kommunista terror, gyilkosságok, államosítások vezérgárdáját 80% zsidók alkották ezért hazugság azt mondani hogy nincs szerepetek mindebben és szerintem hazugság azt állítani, hogy bűn volt az, hogy európa a kommunista terror hatására évtizedekkel később jobbra tolódott.

Ha az arányokat pedig megfigyeljük akkor kiderül, hogy a zsidók által vezettet mészáros diktatúrák sokszorta véresebbek és kegyetlenebbek voltak a náciknál.

Légy szíves ne hazudd el a történelem kronológiáját.

Köszönöm.


249. Trashfan (2011-03-17 09:23.38) aaaaa - (válasz Tomistar01 247. hozzászólására)
"Szerintem az események ezt takarják legbelül: Az antant legyőzte a központi hatalmak szövetségét, felborítva Európa hatalmi egyensúlyát, mert gátolta őket a fejlődésben, növekedésben. A kimondott ideológiák nagy része parasztvakítás. Az események forgatagában a központiak elvesztették az önrendelkezésük jogát és mellékesen létrejött Izrael. "

Ne haragudj, de te valamit nagyon összekeversz. Az Antant és a Központi Hatalmak az 1VH idejében létező szövetségek elnevezése, amihez Izraelnek semmi köze. A 2. VH-ban nem volt Antant meg Központi hatalmak.

Ami a HA dolgot illeti....Azért nincsen ha, mert egyszerűen képtelenség felvázolni a történelem más irányait attól, mint ami valójában megtörtént. Nem tudhatod mi lett volna, ha a Központi Hatalmak győznek, ha másképpen alakul Versailles, ha Lenint megölik, vagy elbukik az Októberi forradalom, stb.
Spekulálni, találgatni persze lehet és izgalmas kérdés is, de konkrétumnak kijelenteni olyan dolgokat, hogy "ha nincsen kommunizmus nem jutnak hatalomra a szélsőséges ideológiák" egyszerűen nem lehet. Mert nincsen rá semmiféle reális, megalapozott bizonyíték, és csak spekuláció, elmélet.
Szóval engem nem az zavart, hogy elméletnek leírod, hanem az, hogy konkrétumnak jelentesz ki spekulációt, elméletet.

"Más: a kommunizmus ellen nem lehet szélsőségesen kirohanni, mert a kommunizmus maga a szélsőségesség. "

Ez megint csak nem igaz. Élő példája volt Hitler, aki szélsőségesen kirohant egy másik szélsőséges ideológia ellen. Ezzel nem azt mondom, hogy olyan vagy,. mint Hitler, ne érts félre.
Egyszerűen az is szélsőséges nézőpont, hogy a kommunizmus bűnének tüntetsz fel valamit (ugye a szélsőséges nézetek hatalomra kerülését Európa egyes országaiban, ami már csak azért sem igaz, mert pl Mussolini leszarta a Kommunistákat 1922-ben magasról) ami nem az ő bűne.

"Részben a kommunizmus miatt,
- részben az igazságtalanul lezárt, tarthatatlan és megalázó trianon diktátum miatt
- részben a mesterségesen kirobbantott gazdasági válság miatt "

Nem akarok bunkó lenni, de jó lenne, ha nem kevernéd a szezont a fazonnal. Immár másodszor. Németországnak semmi köze nem volt Trianonhoz. Trianon ugyan is Magyarország, mint vesztes fél és a győztes Antant közt létrejött békeszerződés megkötése.
Németországnak semmi köze Trianonhoz így aztán nem nagyon értem, mi köze Trianonnak Hitler hatalomra kerüléséhez.


248. Tomistar01 (2011-03-16 23:29.47) aaaaa
Szóval Csak azt akartam mondani, hogy bizonyos körök megköszönik a Hitler által elvégzett munkát, mert ez adta meg a legfontosabb lépést Izrael állam létrehozására.

Azt, hogy a zsidók hogyan élik meg azt, hogy hitsorsosaik egy része nem átallott feláldozni közülük valamennyit a haláltáborokban Izrael megalapításának érdekében, nos nem tudom. De végül is mit számít ezeknek az embereknek pár millió áldozat? Semmit.

Már rég megvalósult az a világ amit Fritz Lang megálmodott a Metropolis Című filmben: aki felül van már rég nem keveredik azzal aki lent van.

Hm...És várhatjuk a messiást hogy rendet tegyen a fejekben.


247. Tomistar01 (2011-03-16 23:08.05) aaaaa
Félreolvastad a "ha"-mat. Én nem feltételezésként mondtam.

A történelemben nagyon is van helye a "ha"-nak.
Ugyanis az információ közlés alaptermészete, hogy az információ soha nem független a "közlő" karakterétől.

Vagyis, ugyanaz a dolog teljesen másként látszik, mádként csapódik le, ha más a kiinduló nézőpont.

Így amikor a történelemről, vagy bármi másról véleményt formálunk, nagyon is fontos a kezdeti nézőpont helyzete.

A "ha" nálam nem feltételezést jelent, hanem a kezdeti nézőpontnak az áthelyezését. Én magam a "ha"-val arra próbáltalak meg kérni, hogy nézőpontodat helyezd át más perspektívába és azon keresztül próbáld meg vizsgálni a dolgokat.

Arra kértelek vele, hogy emelkedjünk felül a dolgokon, és kizárólag a motiváló szándékok és a végeredmény tekintetében vizsgáljuk az eseményeket.

Szerintem az események ezt takarják legbelül: Az antant legyőzte a központi hatalmak szövetségét, felborítva Európa hatalmi egyensúlyát, mert gátolta őket a fejlődésben, növekedésben. A kimondott ideológiák nagy része parasztvakítás. Az események forgatagában a központiak elvesztették az önrendelkezésük jogát és mellékesen létrejött Izrael.

Az alapkérdés a történelemben mindig ez: a folyamatok során hogyan változott meg a hatalom struktúrája.

...

Az én magánvéleményem szerint egyébként a 2. világháború öngyilkosság volt a központi hatalmak részéről, főleg a Szovjetunió megtámadása volt a legnagyobb butaság Hitler részéről. (Bár Hitler valódi őrült volt, nem racionalista)

Miért mondom ezt? A Szovjetunióban Sztálin a titkosrendőrség megszerzésével el tudta kergetni a szabadkőműveseknek dolgozó dolgozó Trockista blokkot és a hatalom kizárólagos birtokosa lett, ezért Hitler részéről felrúgni a Rapallói szövetséget, belesodródni a kétfrontos háborúba megegyezett a világháború elvesztésével.

...

Más: a kommunizmus ellen nem lehet szélsőségesen kirohanni, mert a kommunizmus maga a szélsőségesség.

...

Hogy Hitlert ki Juttatta hatalomra és ki finanszírozta a kezdetekben, arról szintén sokat beszélhetnénk.

...

Hogy Miért került Hitler hatalomra, a három következő dolog miatt:

- Részben a kommunizmus miatt,
- részben az igazságtalanul lezárt, tarthatatlan és megalázó trianon diktátum miatt
- részben a mesterségesen kirobbantott gazdasági válság miatt


Mind a három fenti dologban a nemzetközi bakárhatalomnak és az őt támogató zsidóságnak nagyom komoly szerepe volt.
És szét off-oljuk a film topicját.


246. Trashfan (2011-03-16 21:54.40) aaaaa - (válasz Tomistar01 245. hozzászólására)
Nézd, alapvető igazság a történelemben, hogy nem létezik HA...nem tudod hogy alakult volna a történelem, ha Lenin nem akciózik Októberben.

De nézzük a dolgokat más szemszögből. Hitler sikere messze nem csak a kommunizmus miatt jött létre. Főleg ne feledjük el azt a tényt itt, hogy Hitler mellett a Kommunisták voltak azok, akik a 30-as évek választásain kő keményen növelték a szavazóbázisukat. Miért? Többek között azért, mert jellemző az emberekre, hogy nehéz időszakban könnyebben fordulnak a szélsőségek felé. Márpedig a gazdasági válságot nem Sztálinék okozták, mégis Hitler ÉS a kommunisták malmára hajtotta a vizet Németországban.
Innentől kezdve nem biztos, hogy Lenin meg Sztálin nélkül sem kerül a politikai élet elitjébe Hitler, mivel a 30-as évek választási kampányában nem a kommunisták ellen voltak a fő jelszavai, hanem a német talpra állás és Versailles eltörlése. Így aztán akár színre léphetett volna ez a szélsőséges politikus a kommunizmus nélkül is.

Amit meg te írsz, az nem más, mint egy szélsőséges kommunista ellenes kirohanás, minden alap és tény nélkül. Nem nézhetjük úgy, ahogy írtad, mert nincsen semmi alapja. Hitlert nem a kommunisták juttatták hatalomra, nem a kommunisták fegyverezték fel Németországot, és nem ők kezdték az európai békét letiporni. ezek tények.
Az persze kétségtelen, hogy a Molotov-Ribbentrop paktum erős lökést adott Lengyelország lerohanásához, de itt sem szabad elfelejteni a tényeket, hogy Hitler Szeptember 1-ére mindenképpen kitűzte a dátumot (ami ugye a végső dátum volt, Augusztus 26 majd 28 után), tehát elhatározta a támadást így vagy úgy. Magyarán már a paktum előtt ki voltak adva a parancsok.

A többi ostobaságra meg, hogy már megint a zsidók robbantottak ki mindent, nem is reagálok.
Már csak azért sem, mert a háború fő okai a Versailles-i békekonferenciák ostobaságai, valamint az volt, hogy az újra felfegyverkezés miatti német gazdaság a padlón volt, ahonnan egy sikeres rablóháború tudta volna csak felrángatni őket. Hiszen az a töménytelen mennyiségű fegyver csak és kizárólag akkor tudott a gazdaságnak hasznot hozni, ha használták.
Hitler személyes motivációit meg sem említem, hiszen sosem titkolta a keleti Lebensraum elképzeléseit, meg az összes német egy államba való egyesítését, Németország Európa dominanciáját, stb.


245. Tomistar01 (2011-03-16 21:06.56) aaaaa - (válasz Trashfan 244. hozzászólására)
Ha már számokkal zsonglőrködünk...

Nos ha "bizonyos körök" nem kezdik el erőltetni és propagálni az ateista kommunizmus rémuralmát akkor a két világháború elkerülhető lett volna, így azt is kijelenthetjük hogy nem kapott volna területet a radikális jobboldali eszmerendszer sem.

Mivel a dolgokat logikai láncolatában érdemes vizsgálni, így kijelenthetjük, hogy a két világháború áldozatai elkerülhetőek lettek volna a kommunizmus nélkül.

Tehát ha így nézzük a dolgokat akkor érdemes a következő mérleget is megvizsgálni:

1.) Felforgató eszmék miatt keletkezett áldozatok teljes száma: (közvetett úton kommunizmus és a két világháború teljes áldozati mennyisége ide sorolható, mivel az ateista kommunizmus nélkül ezek meg se történtek volna)

2.) Felforgatók áldozatai

A helyes arány tehát:

200 millió:5millió

Azaz
1:40Bűncselekménynél mindig megszokták vizsgálni, kinek állt érdekében mind ez?

A választ ugye tudjuk, a pénzkibocsátás joga - mint végső forrása a hatalomnak - átkerült egy családi vállalkozás kezébe. És valóra vált egy kétezer éves állom: újra áll Júdea csak most Izraelnek hívják.


Az tehát, hogy bizonyos vezető körei a hatalomnak úgy találták, hogy megéri lemészárol(tat)ni valamennyi zsidó embert, egyfajta "emberi befektetésként" az a zsidók belső ügye lenne, ha nem folyton azt állítanák, hogy nem ők provokálták ki a tragikus cselekményeket.

Csakhogy a valóság az, hogy ezekből a tragikus bűncselekményekből kizárólag a zsidók profitáltak.

Mint mondtam volt a megtévesztett, felhergelt és összeugrasztott európai államok háborújának következtében mindannyian elveszítették a legfontosabb készségüket, a szabad pénzkibocsájtás jogát, és másodsorban ideológiai ok keletkezett, amivel igazolni lehetett az alijázást és az Izraeli apartheid rendszer létét.


Tehát ismét mondom az elszenvedett áldozatok számát a történtek "nyertesei" és "vesztesei" szintjén érdemes kizárólag vizsgálni, ami fedi a

200millió az 5 millióhoz
azaz
40:1 arányt


Tehát az én szememben amikor a százszor lerágott csontról (haláltábor) még egy bőrt lehúztok már inkább szánalmas és megvetendő, mintsem valóságos.


Mindezek mellett el kell ismerjem az igazság és a pártatlanság jegyében, hogy a mesterségesen átalakított struktúrájú országoknak sok valódi visszássága és problémája is volt, illetve sok esetben elmaradott ezekben az országokban a polgáriasodás. De az is igazság hogy az átmenetek két világháború nélkül is végbe mentek volna. És lehetett volna békésen is, csak akkor nem jöhetett volna létre az Izrael nevű Júdea új országa...


244. Trashfan (2011-03-16 09:49.17) aaaaa - (válasz Tomistar01 243. hozzászólására)
Nos nézzük csak, ha már számokkal zsonglőrködünk.

Az való igaz, hogy a Kommunizmus áldozatainak az összesített létszáma kb 100 millió körül van, de inkább valamivel felette. De itt egyből álljunk is meg.
1. Nem szabad elfelejteni, hogy a ez az eszme nem 12 évig uralt egyetlen államot, hanem sok sok évtizeden keresztül államok sokaságát.
2. A 100 millióból egyedül Kínában kb 70 millió áldozat volt Mao Nagy Ugrás nevű agybeteg kísérlet alatt. A maradék 30 millió ugye a sztálini Szovjetunó számlájára írható. Ehhez jönnek hozzá még a kisebb számok. Pol-Pot 2 milliója, Vietnám, Laosz, afrikai országok, megszállt Kelet-Európa országai, stb.
3. Hitlerék néhány év alatt termelték ki a 4,1 milliót. De álljunk meg itt egy pillanatra! Mert Hitler számlájához adjuk hozzá az általa kirobbantott 2. VH európai halottainak a számát, ami kb 50 millió körüli. Merthogy a Holokausztot nem lehet a Világháborútól külön kezelni. Ugyan is a Háború adta meg a keretet, a lehetőséget hozzá, hogy a Holokauszt megtörténhessen. Így aztán hibás dolog elfelejteni Hitler többi áldozatáról, akik az ő tevékenysége nyomán kerültek olyan helyzetbe, hogy civilként vagy katonaként életüket vesztették. Ráadásul mindezt az 50-55 millió halottat Hitlerék 6 év alatt hozták össze.

Éppen ezért nincsen semmi értelme számokkal zsonglőrködni annak bizonyítására, melyik volt a gyilkosabb rendszer, meg, hogy most a kommunizmus vagy a nácizmus a gyilkosabb ideológia e.
A történészek és az értelmes emberek erre már régen rájöttek, de egyeseknek ehhez még idő kell.


243. Tomistar01 (2011-03-16 01:54.34) aaaaa
És még egy pontosítás:

Kommunista terror áldozatait tévesen 20 millióra mondtam de ez közel 100millió.

Ha elfogadjuk a túlzó állításokat akkor a felbujtók áldozata maximum 4,1 millió.

az arány tehát:
Kommunisták-nácik
20:1


Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ilyen típusú filmek a valóságot helytelenül és aránytalanul ábrázolják.


242. Tomistar01 (2011-03-16 01:41.51) aaaaa
Mivel sokan kommentelték a filmhez fűzött megjegyzéseimet, ezért kénytelen vagyok válaszolni ismét arra hogy mi a bajom a filmmel.

Ez a film a történelem fonalából kiragad egy epizódot és azt hiteltelenül ábrázolja. Ezt gondolom.

Ha hasonló analógiát szeretnék mondani, akkor valami ilyesmit közölnék:

Van egy futballhuligánszerű csapat (cionisták), akik bármire képesek a csapatuknak nyeréséért. Bármire, és gondolkodás nélkül meg is teszik azt.
E közben nekik is adódnak veszteségeik. Az okozott és elszenvedett károk aránya kb 1:20

Ezek futballhuligánok szeretnek az 1(egység) db. veszteségükről sok és hatásvadász propagandát ráerőltetni a pénzkibocsájtás jogától általuk megfosztott többi szurkolóra, hogy azokban bűntudatot és szégyen érzetet keltsenek generációkon keresztül.

Az ilyen propaganda filmjeikben általában elfelejtik közölni hogy ez a film csak egy kiragadott szelete a történelemnek, a dolgok kizárólag folyamatában értelmezhetőek helyesen, egyébként hamis képzetek kialakításához vezetnek.

Mert a bűnös az aki mesterségesen kiprovokálja a bűncselekményt, azért hogy később egy Palesztina nevű másik focicsapat kiirtásához ideológiát és elfogadható magyarázatot találjanak.

Természetesen a legfelsőbb körök tudták hogy a háttérben a pénzkibocsátás joga, Mr. Pike magas rangú szabadkőműves ideológiái a végső célok, de legfőként okot kellett előállítani, ami ráveszi a football klub tagjait arra hogy visszatérjenek és indokolhatóan visszatérhessenek a 2000 évvel ezelőtti kocsmájukhoz.

Mert milyen jól is jött a zsidó focicsapat hosszútávú terveihez a felfújt és mesterségesen felfújva tartott második világháborús veszteségük...

A naívabbak előtt morálisan elfogadhatóvá tette az visszatérést, és a palesztin focicsapat kiirtását és elkergetését.

Mert az ugye bűn, hogy ha őket irtják mások, de ha ők irtanak másokat az semmi.

Hány nácit vontak felelősségre és mennyi jóvátételt kellett fizetni? Miért fizet Magyarország még mindig évi 3 milliárd forintot jóvátételként?

És hol vannak azok a jóvátételek amit a zsidók által elkövetett rémtettekért kellene fizetni? Hány kommunista focistát vontak felelősségre? A számuk zéró. NULLA, SENKI, EGYET SE.

És mikor kezdődött a kommunista terror? 1900 körül ha a francia hatalomátvételt nem számoljuk ide.

Tehát a fasizmus csak egy naiv próbálkozás volt egy korábbi diktatúra és terror rendszer megállítására. És minden áldozat ellenére az összes cionista focista tudja, ez az ok kellett a palesztinok kiirtásának igazolásához.

Tehát ez a film azt a minimális 3 évet ragadja ki a történelem fonalából amikor a zsidók épp veszteséget szenvednek (azaz befektetnek Palesztináért).


Ez valami olyasmi, mintha lenne egy sorozatgyilkos csapat aki miatt meghall 1000 ember de nekik is lenne 2 veszteségük és arról a két veszteségükről csinálnának 3millió hiteltelen filmet ami a valóságtól teljes mértékben eltávolodott.

Hát ez a véleményem erről a filmről és a film környezetéről.


....


Ezúton is előre üdvözlöm a hivatalos Nácizó, antiszemitázó, nevetségessé tevő és elbagatellizáló fizetett rettegőket.

Kijelentem: hogy nem vagyok antiszemita. De ez a film akkor is hiteltelen és lehetetlen túlzásokkal igyekszik hatást kicsikarni.


241. Delpiero (2011-02-24 20:00.19) aaaaa - (válasz Trashfan 240. hozzászólására)
Amint látod nekem sem 100%-os, sőt zseniális kategóriába nem is fért be.


240. Trashfan (2011-02-24 19:51.23) aaaaa - (válasz Delpiero 239. hozzászólására)
Szívesen. Mondjuk én azért kissé kritikusabb szemmel néztem:)


239. Delpiero (2011-02-24 19:47.18) aaaaa - (válasz Trashfan 238. hozzászólására)
Köszönöm.


238. Trashfan (2011-02-24 19:43.04) aaaaa - (válasz Delpiero 237. hozzászólására)
Tetszik a véleményed.


237. Delpiero (2011-02-24 15:52.09) aaaaa
"Szolíd véleményem" a filmről:

[link]


236. Vassibi (2011-02-13 18:30.47) aaaaa - (válasz Csuti7 234. hozzászólására)
Nézd meg!


235. Liz-i (2010-11-21 22:46.17) aaaaa - (válasz Csuti7 234. hozzászólására)
Mindenképp!


234. Csuti7 (2010-11-21 21:44.26)  
Jóó film?Érdemes megnézni??Valakii írja meg nekeem :D


233. Stradivarius (2010-11-04 23:29.38)   - (válasz Attiliusz 224. hozzászólására)
Gondolom épp olyan nehéz ennyire tré helyesírással írnod, mint nekünk kibetűzni azt, hogy mit is akartál velünk tudatni ! Kíméld meg magad és bennünket is. Minek megnehezíteni a dolgot ?
Nehézkes, direkt: ergo nem humoros ...
Ez most - lásd be - nem jött össze.


232. Mütyürke (2010-11-04 22:59.38) aaaaa
A film valószínűleg nem a tökéletes realisztikusságra törekedett.Egy kisfiú szemén keresztül szemlélhetjük az eseményeket aki csak játszani szeretne,barátokat találni és megérteni mi történik körülötte.
A történelem során mindig bebizonyosodik,hogy a legjobban idomítható állatfaj:az ember.A megfelelő ideológia (amiben a félelem és a gyűlölet eszköz)kell hozzá és egy "vezér"...
A mentség pedig többnyire a :"parancsra tettem"
És vajon ki/kik a valódi bűnös(ök)?


231. Trashfan (2010-11-01 17:37.32) aaaaa - (válasz Kattantka 230. hozzászólására)
Nekem egyből feltűnt, és elég komoly hiba. Bár, ha ezt a részt reálisan csinálják meg, akkor a kisfiút kapásból lelövik, és oda a két gyerek el sem kezdődött kapcsolata, és a filmnek is vége.


230. Kattantka (2010-11-01 17:35.28) aaaaa - (válasz Trashfan 229. hozzászólására)
Annyira durva, hogy igazad van, de a film alatt ez eszembe nem jutott! És amúgy meg hihetetlen, hogy ekkorát bakizzanak a készítők :)


229. Trashfan (2010-11-01 17:32.46) aaaaa - (válasz Liz-i 228. hozzászólására)
Ez így van. Csak annyiban számít, hogy ebben a formában meg sem történhetne. Mert, hogy a kerítés mellett lévőkre lőttek azonnal és egyebek. nemhogy még átásnak alatta, meg nincsen a környéken sem őrtorony.228. Liz-i (2010-10-31 21:28.58) aaaaa
Szerintem nem érdekes, hogy a koncentrációs táboros részek nem voltak valósághűek, mert az nem volt a filmnek lényeges momentuma. Itt a lényeg a 2 ártatlan kisfiú, a felnőttek csak mellékszereplők. Minden film valamiféle érzést akar kelteni bennünk, semmi gond nincs ezzel, hadd keltsen, arra való!


227. Trashfan (2010-10-28 23:05.43) aaaaa - (válasz Carolyna78 215. hozzászólására)
ez egy eléggé komplex kérdéskör, kit mi motivált. De az SS-ben nagyon nagyon komoly ideológiai nevelés folyt, rendszeres ideológiai foglalkozások, fajelmélet, miegymás. Nem kevesen hittek abban, hogy a zsidók valóban az emberiség és különösen a német nép sírásói.
Érdemes megnézni az Auschwitz című BBC dokumentum filmet, ahol egykori őrökkel, Einsatzkommando tagokkal készült beszélgetések is vannak, olyanokkal, akik gyilkoltak, hogy mit gondoltak, miért tették.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó fórumok

KérdésekJuggler01, 2015-10-15 15:0515 hsz
VéleményekBrötchen, 2014-02-11 23:33346 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu