Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A következő három nap
- Film4, 23:50
A barlang
- AMC, 00:20
Túszjátszma
- Film Café, 00:45
Majdnem házasok
- Story4, 01:00
A panamai szabó
- HBO, 01:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Volt egyszer egy Amerika - Vélemények
Mire gondolsz most?
Fejvadászok (2011) - Vélemények
PC

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az alma nem esik messze aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Caseyjones hozzászólásai

Ugrás Caseyjones adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek - Vélemények

2021-08-12 22:46.09
Nem tudok semmit erről az univerzumról, egy filmet se láttam, abszolút nem ismerem. Viszont ez a film érdekelne. Mennyire fogyasztható az előző részek ismerete nélkül?


Gotham (sorozat) - Vélemények

2020-12-23 14:29.06
Jerome Valeska akkor most nem egyenlő a Jokerrel? Mert valahol azt írták, hogy csak a neve nem hangozhat el a sorozatban, de amúgy ő Joker, máshol meg azt olvastam, hogy ő nem Joker. De ha ő nem Joker, akkor ki a fene ő?!


Az (2017) - Vélemények

2020-12-18 17:16.52
Köszi szépen midkettőtöknek!


2020-12-17 22:51.37
Segítsetek, nekem nem kóser valami. Elolvastam a könyv első részét, ott 1958-ban játszódik a sztori, mármint amikor a főszereplők még gyerekek. Itt viszont 1988-ban játszódik, és a főszereplők valamikor a 2010-es években lesznek felnőttek. Tehát akkor tulajdonképpen csak eltoltak 30 évet a sztorin, és ennyi? Máskülönben ugyanott fejeződik be a történet, ahol az első könyv is?


The Defenders (sorozat) - Vélemények

2020-11-14 20:50.01
Hát, nem jött be sajnos... :/ Borzasztóan szenvedtem az egész első évad alatt.



2020-11-14 20:48.29
Nem találom a The Defenderst a Netflixen. Nem hiszem, hogy én vagyok nagyon ügyefogyott, mert a keresőbe is beírtam kétszer, és nem dobott ki semmit. Miért törölték? 


Rémálom az Elm utcában (1984) - Vélemények

2020-11-08 14:41.26
A horror műfajban nem igazán vagyok otthon, szinte ez az egyetlen nagyobb filmes műfaj, amelyről ezt kell mondjam. Főként azért, mert nincs gyomrom ezeket a kaszabolós, kibelezős jeleneteket nézni. Ugyanakkor szeretek rettegni; a Scooby-Doo franchise-t a mai napig imádom, és annak idején emékszem, rengeteget néztem a Rejtélyes Igazságokat. :D Most úgy döntöttem, megpróbálkozok rendes horrorfilmmel is, és valami igazán nagy klasszikussal kezdek.



Egész jó lett, élveztem. Robert Englund remekül hozta Freddy karakterét, és a jelmeze is hátborzongatóan szuperre sikerült, még mai szemmel is remekül festett. A figura minden egyes jelenete zseniális volt és kellően félelmetes. A háttértörténete is tetszett, bár örültem volna, ha láthattunk volna egy flashbacket arról, hogyan lett ilyen ocsmány szörnyeteg.

A színészek mind nagyon jók voltak szerintem, főként a fiatalok, a főszerepre nem is találhattak volna alkalmasabb hölgyeményt.

Az effektek, az ijesztő jelenetek mind óriásiak voltak. Szvsz még mai szemmel is szinte tökéletesek. Egyedül az a jelenet volt kissé megmosolyogtató, amikor Nancy édesanyját elnyeli az ágy.

Ami nem tetszett: túl rövid lett. Simán lehetett volna egy 2 órás filmet csinálni ebből az alapanyagból, ehelyett csak 1,5 órát kaptunk. A vége kissé összecsapott is lett, úgy érzem. Mintha megmondták volna a készítőknek előre, hogy a film véletlenül se legyen hosszabb 90 percnél. Ráadásul nem is volt számomra teljesen tiszta a vége. Gondolom, azt az utolsó jelenetet álmodta Nancy, de akkor is elég fura volt.



Ha a befejezés nem ilyen lett volna, akkor 10/9, így csak 10/8.

Kedvet kaptam a többi részhez is, még annak ellenére is, hogy elég negatív bírálatokat kaptak.


Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) - Vélemények

2020-09-18 12:38.31
Hát ez nagyon rossz lett. Az Acélember mellett nálam ez a DCEU legrosszabb alkotása.
Harley Quinn karakterén kívül egyetlen értékelhető dolog nincs benne. Nagyon szánalmas és gyenge az egész film. Ewan McGregor remek színész, de Sionis szerepében egyszerűen nevetséges volt. Nem tudtam komolyan venni. Zsazs is elég béna volt.
Egyébként a Gotham első pár részében mindkettő szerepel, és az után ez a film még inkább béna. Azok a színészek sokkal jobbak voltak Sionis meg Zsazs szerepére.
Margot Robbie különben itt is remekül hozta Harley karakterét, meg a jelmez és a smink is szuper volt - na, ez az egyetlen értékelhető a filmben.

10/4


Farkas (2013) - Vélemények

2020-09-06 13:16.43
Kíváncsian vártam ezt a filmet, elvégre olvastam ezt a sztorit képregény formájában. Sajnos, elég nagy pofáraesés volt nekem.
Csodás japán tájakat láthattunk, volt egy-két remek akciójelenet, Hugh Jackman karaktere Wolverine-ként továbbra is ütős volt, de nem több. Abszolút átlagos lett. Számomra elég unalmas volt. Kb. a The New Mutants szintjén van.
Az X-Men Kezdetek - Farkas ennél mérföldekkel jobb, a három évvel ezelőtt készült Loganről meg ne is beszéljünk.

10/5


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2020-09-05 14:45.49
Na végre én is befejeztem.

A nyolcadik évad nálam úgy ahogy van, kuka. Rémes volt. Az eddigi évadoknál csodálkoztam, milyen hamar eltelt az 50-55 perc, a 8. évados epizódoknál meg 10 percenként nézegettem, hogy mikor lesz már vége. Ráadásul az epizódok is hosszabbak voltak, 1 és negyed órásak...



Nekem a legnagyobb csalódás a Mások elleni csata volt. Tulajdonképpen az egész sorozatban készülődött a dolog a háttérben, az 5. évadban (vagy 6.?) már egy komplett Mások elleni csatát is láthattunk. Illetve előtte meg utána is voltak kisebb-nagyobb jelenetek velük kapcsolatban.

Na de hogy miért vagyok csalódott? Én azt hittem, az egész nyolcadik évad az ellenük lévő harcról fog szólni. Hát nem, a harmadik részben szépen el is intézték őket. Ráadásul Arya kinyírta az Éjkirályt, és hirtelen mindegyik kimúlt. Ez most komoly? Az egész sorozatban mozgolódtak a háttérben, aztán jön egy csata, Arya megöli a vezért és ennyi? Azért én ennél sokkal hosszabb, nagyobb csatára számítottam.

Egyébként én azt hittem, hogy azért csalódott mindenki a sorozat vége miatt, mert a Mások lerohanják Westerost és megölnek mindenkit, beleértve az összes fontos karaktert. :D



A lezárással nekem nem volt különösebben bajom, egyedül Arya szálát érzem elvarratlannak. Azon meglepődtem, hogy végül Bran lett az uralkodó.



Különben hihetetlenül szívszorító jelenet volt, mikor Tyrion megtalálta Jaime meg Cersei holttestét. :( Nálam egyértelműen a sorozat legmegrázóbb része, még a Vörös Nászon is túltesz.


Star Wars Saga

2020-04-07 23:40.46
Claudia Gray: Leia, az Alderaan hercegnője

(Nyomokban spoilert tartalmaz!)

Gyerekek, be kell valljam őszintén, hogy kb. az 50. oldal környékén komolyan megfordult a fejemben, hogy abbahagyom a fenébe. De aztán történt valami pálfordulat, és hirtelen az egész átment élvezhetőbe - sőt, zseniálisba. Nem tudom, mikor olvastam utoljára ilyen fantasztikus Star Wars-regényt. Igazán üdítő volt, Az álmok bolygója után meg pláne...

Nagyon örülök, hogy megismerhettük kicsit jobban Leia fiatalkorát. Engem mindig is érdekelt, hogy a nagy kvartett (Leia-Han-Luke-Lando - én Landót is egy lapon említem velük :)) tagjainak milyen volt az élete az Egy Új Reményt megelőzően.

Leginkább a kapcsolódási pontokat emelném ki, szerintem egyértelműen az a könyv legnagyobb erénye. Különösen tetszett, hogy feltűnt Panaka kapitány, akinek sikerült lezárni a sorsát. Hatalmas pacsi emiatt Gray-nek! Imádom a Baljós Árnyakat, Panaka szerepeltetésével pedig megidézte nekem azokat a régi szép időket... :) Különben mindig is tudni akartam, mi lett a sorsa az első film után. Apropó: azt valaki elmagyarázná, hogy Saw Gerrera miért robbantotta fel Panaka házát? Én nem jöttem rá ezidáig sem... Amúgy Gerrera említése is nagyon jó ötlet volt, szintén a kapcsolódási pontokat erősítette, ahogyan az is, hogy Holdo is tiszteletét tette a könyvben. Nem szeretem az új trilógiát, Holdo meg aztán különösen nem nőtt a szívemhez, de ebben a regényben nagyon csíptem. Egy igazi egyéniség volt. Örültem is, hogy nem kevés szerephez jutott, tényleg nagyon bírtam a különcködő magatartását.

Minden egyes karakter nagyon kedvelhető és szimpatikus volt. Szuper, hogy kicsit jobban megismerhettük Leia mellett Breha Organát is. Mon Mothma meg Tarkin is tiszteletüket tették, akik azért nem kis nevek. Tarkin jelenetei meg egyenesen zseniálisak voltak.

Én különben bírtam az Organa családon belüli viszályt is, még ha ez sokaknak esetleg Barátok közt-hangulatot teremtett. Én teljesen megértem, hogy Bailék féltik a lányukat és nem akarják őt bajba sodorni. Amúgy nagyon jó volt látni, ahogy kezdik formálni az ellenállást, a lázadók szövetségét.

Egy dolog nem tetszett, mégpedig a túrázós jelenetek. De ez legyen a legkisebb gond.



Mivel az eleje kicsit unalmas volt, így nem 10/10, hanem "csak" 10/9,5.



Egyébként nem tudtam rájönni, hogy Tarkin hogyan szerzett tudomást arról, hogy a Paucris Majoron állomásozik egy egész lázadó flotta.


2019-10-25 19:26.59
Sean Stewart: Yoda - Sötét találkozó



Pont mintha a Luke Skywalker és a Mindor árnyait olvastam volna. Ugyanaz a problémám mindkét kötettel: nagyon jól indul a sztori, alig tudom letenni a könyvet, majd egy bizonyos idő elteltével komolytalanná és/vagy unalmassá válik. Mondjuk, a Sötét találkozó egy fokkal jobban tetszett.

Whie és Scout, valamint a mestereik - Jai Maruk, Meks Leem - egyáltalán nem fogtak meg. Semmi érdekeset nem találtam a karakterükben. Ráadásul sokkal inkább rájuk fókuszált a regény, mint a címszereplő Jedi mesterre. A két áruló droid pedig - Solis, valamint Fidelis - számomra közömbös figurák voltak.

Anakint meg Obi-want csípem, de az ő szereplésük totál érthetetlen volt ebben a könyvben. Mintha a szerző a regény megírása előtt elhatározta volna, hogy ő márpedig valahogyan beleilleszti a párost az írásába, ha törik, ha szakad, akár van értelme, akár nincs. A Yoda-hasonmás ötlete meg kivitelezése egyenesen nevetséges volt.

A Vjun bolygó nagyon hangulatos a folyamatos esőzésével és a tengerjével, valamint az ott található kastéllyal, amely Dooku ideiglenes otthonaként, menedékeként szolgál. Habár a bolygóhoz kitalált történet nagyon ostobaság. :facepalm:

Yoda hozta a szokásos formáját, bár néhol tőle szokatlan megnyilvánulásokkal találkoztam. A végén a párbeszéde Dookuval zseniális, és jó volt olvasni arról, hogy egymás ellen harcolnak. Tetszett az is, hogy flashbackek formájában megismerhettük Dooku múltját abból az időszakból, amikor még padavanként szolgálta a Jedi Rendet. Míg az általam nemrégiben olvasott Mester és tanítványa című regényben Qui-gon gyerekkorát ismerhettük meg Dookuval az oldalán, addig ebben a könyvben Dooku gyerekkorát, Yodával az oldalán.

Ventress viszonylag sokat szerepelt, amelynek kimondottan örültem, mert csípem. A klónok háborúja egyik ikonikus alakja.



Összességében örülök, hogy Yoda mester is kapott egy saját regényt, melyben Ventress és Dooku is szerepel, de néhol kifejezetten unalmas a regény, és abszolút nem sikerült megbarátkoznom a két padavannal.

10/6


2019-10-21 21:02.20
A Darth Maul: Vadászó árnyék kiadása a Szukitsnál el lett tolva november közepére, míg az Álmok bolygója november végére.


2019-10-20 00:28.37
James Luceno: A gonosz útvesztője

Luceno A megtévesztés leple című remekművével már bebizonyította nálam, hogy nagyszerű író, és remekül ért a Star Warshoz. A Sith-ek bosszúja előzményéül szolgáló kötetével, A gonosz útvesztőjével sem okozott csalódást, sőt.
Ha egy szóval kéne leírnom: zseniális. De tényleg. Azt leszámítva, hogy Obi-wan Kenobinak volt egy-két, a karakteréhez nem igazán illő megnyilvánulása, szinte teljesen rendben volt a regény. Negatívumként még esetleg azt tudnám felhozni, hogy a könyv vége felé levő coruscanti ostrom néhol kicsit száraz és unalmas volt, de ez egy csöppet sem rontott az összképen.
A regény fő konfliktusát a hiú neimoidi, Nute Gunray figyelmetlensége váltja ki, ugyanis a helytartó egy nagy felfordulás (vagy nevezzük inkább ostromnak) közepette megfeledkezik lépegetőtrónjáról (Gunray a regény második felére kicsit eltűnik, amit sajnálok), amely a Jedik kezére jut, akik így képesek lehetnek rálelni a titokzatos Sith Nagyúrra, Darth Sidiousra. Megindul a hajsza, amely izgalmasabbnál izgalmasabb fordulatokat eredményez. Sidious hihetetlenül ravaszan szövögeti gonoszabbnál gonoszabb terveit a háttérben.
Nagyon tetszett, hogy Luceno többször is utalt Klónok háborúja-regényekre, többek közt a Cestus-csapdára, a Jedi próbára, valamint a Yoda - Sötét találkozóra. (Ezek közül előbbi kettő már megvolt, utóbbi viszont még nem, de igyekszem pótolni.)
Nagyon sok remek karakter tiszteletét tette a regényben, és nem is kevés szerephez jutottak ezek a figurák: Windu, Kit Fisto, Grievous, Gunray helytartó, Sidious, Windu, Saesse Tiin, és még sorolhatnám.
A PT-, valamint ROTS-hangulatot egyszerűen kiválóan eltalálta a szerző ebben a könyvben. Csak úgy sugárzott belőle A Sith-ek bosszújának a hangulata.
A regény vége - azaz Palpatine elrablása - egy kicsit homályos volt nekem. Mármint, abból a szempontból, hogy a 2003-as Clone Wars rajzfilmsorozat ugyanígy végződik. Mintha a regény egy az egyben azokat az eseményeket mondta volna el. Valóban így lenne?

5/5


2019-10-08 10:05.21
Hányszor írod ezt még le nekünk?


2019-10-08 10:02.40
A Szukits könyváruházban hamarosan rendelhető lesz több klasszikus SW-regény is a Baljós árnyak korszakához kapcsolódóan, amelyek a 2000-es évek elején kerültek megjelenésre először: az Álmok bolygója, valamint két Darth Maul-regény (A vadászó árnyék, valamint a Vesztegzár - utóbbiban mondjuk nem vagyok biztos, hogy 2000-es évek eleji könyv.)


2019-10-08 09:59.25
Claudia Gray: Mester és tanítványa

Engem érdekel bármilyen SW-regény, mely az első hat részhez köthető, és mivel a Baljós árnyak érájához kapcsolódóan alig van magyarul megjelent regény, nagyon megörültem, mikor megláttam a hírt, miszerint kiadásra kerül egy, a Qui-gon-Obi-wan párost felvonultató könyv.
Nos, azt tudni kell, hogy én nagyon ellenzem a Disney által bevezetett Kánont. A Mester és tanítványán kívül összesen két Kánon-regényt olvastam eddig, azokat is ajándékba kaptam (A csempész futása, Sötét tanítvány). Végül is mindkettőt élveztem, de ettől függetlenül is igazán egy olyan Kánon-regény sincs, amely érdekelne, talán 1-2. A Legendák közül viszont akad temérdek, két kezemen se tudnám megszámolni őket.
Nem érdekelt, hogy ez a regény Kánon, megvettem, éspedig az első bekezdésben leírtak miatt. De, sajnos, egy óriási csalódás volt. Jól van megírva a könyv, azt elismerem. Nincsenek hosszúra nyújtott, unalmas fejezetek; száraz leírások. Viszont egy cseppet sem éreztem azt, hogy egy Star Wars-regényt tartok a kezemben. Baljós árnyak-hangulat: nulla.
Qui-gonnak ez a szentimentális beállítódottsága a könyvben néhol igencsak idegesítő. Rael Averross karaktere egyáltalán nem fogott meg, ahogyan egyik új szereplőé sem. Fanry hercegnő elég gyenge karakter, a végére egyenesen nevetségesen komolytalan lesz. A drágakőtolvajok (Pax, Rahara) sem voltak éppenséggel érdekes karakterek.
Azt hiszem, nem spoiler: a regényben több fejezet végén is vannak úgynevezett flashbackek Qui-gon múltjával kapcsolatban. Ezeket én totál feleslegesnek tartottam, attól függetlenül, hogy érdekesek voltak - ezeknek a sztoriknak inkább egy külön regény kellene, mert lenne miről mesélni.
A regényen megmutatkozik, hogy Claudia Gray nagyszerű író, de én nem Star Wars-könyvet adnék neki, hanem valami hercegnős történelmi regényt.
Ha már Baljós árnyak: James Lucenótól A megtévesztes leple százezerszer jobb a Mester és tanítványánál.

10/4


X vagy Y

2019-09-29 21:05.20
Kirk Douglas

Szlovénia vagy Szlovákia


Szólánc (földrajzi nevekkel)

2019-09-29 21:04.37
Nagyszeben


Star Wars Saga

2019-09-16 11:35.27
Furcsállom, hogy végül sorozat lesz belőle, nem pedig film. Sorozat esetén én nem ragaszkodtam volna McGregorhoz, de persze nem baj, hogy ő alakítja. :)


X vagy Y

2019-09-16 11:33.43
Pécs

Sum 41 vagy Blink-182


Transformers: Energon (sorozat) - Vélemények

2019-09-16 11:31.47
Nekem az első kilenc rész alapján ez jobban tetszik, mint az Armada.


Pókember elképesztő kalandjai (sorozat) - Vélemények

2018-10-11 20:32.31
Az Unlimited valóban jobb, viszont sajnálatos, hogy nem tudták folytatni, így a sorozat egy hatalmas cliffhangerrel ér véget.


Solo - Egy Star Wars-történet - Vélemények

2018-10-09 18:56.13
Ma megnéztem a filmet végre én is. Tudom, kicsit elkéstem vele, de az az igazság, hogy pont ott május környékén voltam benne a nagy SW-regény-olvasásokban, és nem szeretek egyszerre több SW-s dologgal foglalkozni (pl. valamelyik filmet vagy sorozatot nézni, miközben valamelyik regényt olvasom), mert összezavarodom.  Szóval úgy döntöttem, ezúttal megvárom, amíg le lehet tölteni normális minőségben, és megnézem úgy. Nyáron gondolkodtam rajta azért, hogy megnézem moziban, de sajnos ez nem jött össze.
Kellemesen csalódtam. Ki merem jelenteni, hogy az újak közül ez a legjobb a Sagában. Bár azért összességében még így is messze van egy kicsikét az első hat résztől.
Alapvetően az volt a legnagyobb meg valójában az egyetlen igazi problémám a filmmel, hogy egy másodpercig sem éreztem azt Hanról, hogy ő Han, vagy Landóról, hogy ő Lando. Egyszerűen úgy tudtam csak rájuk tekinteni, mint "két átlagos valaki a Star Wars-univerzumban".
Az különben felettébb tetszett, hogy megtudhattuk, Han honnan kapta a vezetéknevét.
A khaleesiben, Emilia Clarke-ban kellemesen csalódtam. A GoT nézésekor nem gondoltam volna, hogy őt Star Wars-filmben fogom látni, azt meg pláne nem, hogy még tetszeni is fog a szerepében. Tényleg, semmi panaszom nem lehetett rá. Woody Harrelson karaktere is bejött. Meg úgy alapvetően mindenkit el tudtam fogadni.
A Mimban egy picit csalódás volt. A Splinter of a Mind's Eye (magyarul Erőpróba/A Jedi-kristály néven jelent meg) alapján én valami Endorhoz hasonló planétaként tudtam volna elképzelni. 
A Star Wars-hangulat egyébként nagyon ott volt a szeren! Ilyen mértékű SW-hangulatot nem éreztem még a Disney-éra filmjeiben. 
Összességében tetszett, de továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy ezt a filmet a '80-as évek végén vagy a '90-es évek elején kellett volna elkészíteni Harrison Forddal és Billy Dee Williamsszel.

10/7


A függetlenség napja - Vélemények

2018-10-04 17:57.29
Miután elolvastam A függetlenség napja könyvverzióját, kedvet kaptam ahhoz, hogy megnézzem újra a filmet - már vagy x-edik alkalommal. :)

Még mindig az egyik kedvenc sci-fim. Izgalmas, jó a sztori, szerethetőek a karakterek, korát meghazudtoló a látványa, kellő mennyiségű benne a humor. Az idegenek meg lenyűgözőek. Leginkább miattuk szeretem a filmet. Nem a szokásos "nagy szemű zöld emberke"-sablont alkalmazták, hanem megalkottak egy sokkal titokzatosabb, érdekesebb idegen fajt, mely ún. biomechanikus "ruhát" hord.

Az viszont szemet szúrt, hogy mennyire ostoba jelenet volt az, amikor Will Smith kimegy az utcára, és nem veszi észre az űrhajót, ami ott van az orra előtt. :D És ugyanez történt meg a párjával is. Oké, értem én, hogy kellett a dráma meg a meglepettség, de ez így in-universe elég hülyén fest, hogy kimennek az utcára, és nem vesznek észre egy, az egész égboltot beterítő objektumot.


X vagy Y

2018-09-29 19:32.11
Galla Miklós

Hollywood Undead vagy Falling In Reverse


2018-09-27 18:28.41
Paquin

Pécs vagy Kaposvár


2018-09-09 15:27.44
Egy asszony illata

Arad vagy Temesvár


2018-09-08 20:11.42
Unicum

Hollywood Undead vagy Crazy Town


Világok harca 2. - Második hullám - Vélemények

2018-09-08 20:07.00
Azt ugye tudod, hogy ez nem a Spielberg-féle VH folytatása?


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk