Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hercegnői románc
- Max4, 10:10
Sárkányszív
- Film Café, 10:35
Kutyák és macskák
- Film+, 10:40
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 10:50
Manhattan-i tündérmese
- Izaura TV, 11:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Filmkereső
Orbán Viktor - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kivert kutyák aaaaa
Szabó István aaaaa

 

Katinő hozzászólásai

Ugrás Katinő adatlapjára


Démonok között - Vélemények

2013-12-26 14:27.05
kellően ijesztő volt a film, a színészeket is szerettem, ritkán vannak ilyen jó színészek efféle filmekben. de hogy igaz történet alapján lett volna, azt erősen kétlem. ami pedig egész picit rontott a dolgon (de még inkább ráerősített arra, hogy semmiképp nincs logikája, tehát végképp nem lehet igaz), a vége: a "megoldás". nem lehetett megoldás az, hogy a boszit kiüldözték a csajból. mert az átok megmaradt és akkor mi van? hogy van hepiend hirtelen? az átok még élt, nem szüntették meg. tehát elvileg mindennek folytatódnia kellett tovább - valahogy. nem értem, mért fogják rá sok történetre, hogy igazság alapján. minek ezt? nekem az illúzió teljesen megfelel.


Az ajtó - Vélemények

2013-04-13 21:25.03
fu. nagyon megkönnyebbültem. azt hittem, egyedül leszek a véleményemmel. akkorát csalódtam, hogy fáj. odavagyok Sz.M. regényeiért. volt olyan, hogy az utolsó lap után azonnal újrakezdtem. eleve saját pechem, hogy épp ezt a regényt filmesítették meg, mert ez áll a sorban utolsóként. egyszer elolvastam, élveztem benne, amit lehetett, de azóta nem vettem elő újra. a filmet viszont nagyon vártam, gondoltam, talán majd így, itt megértem, amit a regényben nem. no, elég is volt. elmondhatatlanul szeretem a magyar filmeket, melyek regény alapján készülnek, de ezt nem tudtam pár percnél tovább nézni. talán ha egy igazi magyar asszony játszta volna a főszerepet, segített volna a dolgon... de még az sem biztos. személy szerint... visszatérek a remek regényekhez, aztán a filmet meg nézze, aki ...beéri vele. :) kár. igen nagy kár!!! bárcsak az összes regényből film készülne (amolyan igazi magyaros)


A zongoratanárnő - Vélemények

2013-02-07 20:52.52
igen, ez jó gondolat. ez eszembe se jutott, pedig nagyon logikus


Ideglelés Csernobilban - Vélemények

2013-02-07 20:46.40
teljesen egyetértek ezzel :))) jujjj de csalódtunk mi ebben a filmben, pedig nagyon vártuk. tetszett az alapötlet. szóval minden így igaz, ahogy Horror018 látja - szerintem. a végefelé már inkább ott tartottam, hogy röhögtem, fikáztam a dolgokat (ha nem akartam halálra unni magam)


Anna Karenina (2012) - Vélemények

2013-02-07 20:41.53
elmondhatatlan nagy csalódás volt számomra, pedig nagyon vártam :( kár, nagy kár. a büszkeség és balitélet pl. az egyik nagy kedvencem, sokszor megnéztem már és sokszor megnézem majd még. ezt egyszer is alig birtam, végig méltatlankodtam az egészet. már az első percek teljesen kiábránditottak, utána ez csak romlott, romlott, teljesen. na mindegy. soha többé nem nézem meg. a szőke kisfiú mint hóditó, nem tudtam, nevessek-e, sirjak-e. bárki más a filmből meginditotta volna a fantáziámat - rajta kivül. értem viszont, hogy mit akartak azzal, amit alul méltatnak, nálam viszont kicsit sem nyert. és ami még fájó volt, nagyon hiányzott az egészből az "oroszosság". a Doktor Zsivágoban pl. (szintén Keirával és szintén bárhányszor meg tudom nézni) nagy-nagy dicséret jár azért, hogy érezzük az oroszt benne, akartam érezni itt is, de ... semmi, semmi ilyen nem volt. a diszletre valahova felfestették a Kremlt. kevés volt. ENnek ellenére szeretném, hogy Oscart kapjon a film, hátha Wright készit még az előző filmekhez hasonló remekműveket! :) (értékelni alig merem..., nem, nem is merem. megköveznek a többiek)


Téli vendég - Vélemények

2012-10-09 21:48.00
egyetértek a pozitív véleményekkel, de az anya folytonos rikácsolása engem őrületbe kergetett. azt hiszem, emiatt nem nézem meg újra. pedig nagyon jó film. talán jobb szinkronhang kellett volna a mamának, ami nem tépi szét az idegzetemet...


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2012-08-08 23:14.41
a Vérbeli hajszára tippelek


2012-08-08 23:10.24
Most ment tévében, a katona, igen


Womb - Méh - Vélemények

2012-07-05 19:30.29
érdekes... azt hittem, sokkal többen fogjátok szeretni ezt a filmet. rám nagy hatással volt, a részletek elhagyása direkt tetszett (pl. hogy hol veszik a kenyeret) - s mivel nem volt tévéjük (ami tökszuper), nyilván rengeteget foglalkoztak egymással. nemcsak szerda esténként. számomra annyira nem volt elképzelhetetlen a jelenség, hogy élete szerelmének elvesztése után a csaj kapka kapott az egyetlen lehetőségen, ami a szerelmét igy vagy úgy visszaadhatta neki. újra megszülte. brutális :) de ettől volt nem életszerű és izgalmasabb mint amit naponta látok akárhol. rám nagy hatással volt. megnéztem kétszer, alig vártam, hogy szinkronos verziót is találjak. azok, akik 2-3 jelenet alapján ellenérzés miatt nem nézték meg, talán győzzék le az ellenérzést és adjanak a filmnek egy esélyt. már ha szeretik a különlegesebb ötleteket.


Meghasadva - Vélemények

2012-06-24 22:53.04
egyetértek ezzel a véleménnyel, mégha olyan sok mindenki unatkozott is a filmen. számtalanszor megtörtént már, hogy roppant unalmas filmre találtam és nem hiszitek el, de 10-15 perc után egyszerűen kikapcsoltam és kész. "a vasra visszatérve...." :) Brody-t szenvedni látni (filmben persze) számomra egy önként vállalt lelki mazochista jellegű pozitívum. biztos nincs ilyen, de talán értitek, mire gondolok. a Zongoristá-ban is szétszenvedtem magam lelkileg, elég a szemeit nézni és véged. ez az ember annyira jól van testileg megalkotva :) az útkereséshez talán annyit, ha jól láttam, kb. 3 teljes napig küszködött a kocsiban szinte mozdulatlanul. ahogy ismerem magam, én már ebbe beleőrültem volna, tutti nem tudnék gondolkodni, ráadásul a tolvaj fickó sem javít a helyzetén...
a felénél tart a film, a szünet alatt írom ezt, mert kiváncsi voltam, ki mit gondolt róla. én ezt.


Maradj! - Vélemények

2012-06-24 21:00.35
előbb megnéztem - mint kiderült, újra. rég láttam már, s el is felejtettem. általában képes vagyok filmet megnézni, mindegy miről szól, ha játszik benne 1-2 remek színész, és itt legalább 3 volt (aki számomra szupi). és a főszereplőbe nagyon belezúgtam (hát amúgy gyerekesen, ezt a csajok biztos értik. füstölt az agyam menet közben, hogy mi lehet! felmerült bennem, hogy Harry nem is létezik, s Ewan őrült meg, s hallucinál mindenfélét. annyira nem akartam, hogy Harry meghaljon :( szerintem jól megoldott, roppant merész vállalkozás volt az ötlet megvalósítása, és jól sikerült :) nehéz tőle a lelkem kicsit (pozitiv értelemben), 1-2 napig biztos gyászolom majd a gyönyörű srácot. a legvégén egy dolgot nem értettem. amikor a nővér és Ewan kávéra indulnak, Ewan elé villanak közös életük képei - ezzel nem igen tudok mit kezdeni. de ettől eltekintve érthető, tömény lelki és szellemi élvezet. aki fikázta, az vagy más beállítottságú ember, vagy éppen akkor, mikor a filmet nézte, nem volt ilyen témára hangolva.


A zongoratanárnő - Vélemények

2012-06-19 22:15.40
igen, az ilyen eseteknél megvan a kapocs, de talán a döntő ok a tehetetlenség, amikor nincs kiút, mert egyedül nem tudja esetleg a bántott fél megoldani az életét (pl. gyerekek maradnak a nyakán meg ilyesmi) itt viszont a tanárnőnek ilyen gondja nem volt, hisz nyilván pénzügyi gondjai sem voltak. a melóhelyén pl. keményen fellépett, tök önérzetes, és az anyjára kezet is emelt akár... viszont az az ágyjelenet a mamával azt sejteti, hogy ... elég brutális oka van maradni az anyja mellett (aki szintén agyament volt, miután az ágyban maradt a csaj nem épp normális kirohanása után). még az is eszembe jutott, hogy a tanárnő direkte akarta ezt az életet (hozzátartozott az élvezetet nyújtó szenvedésekhez)


2012-06-19 22:12.13
ööööööööööö bakker - bocs! :) ez a megjegyzés egy másik filmhez tartozott :) sorry...


2012-06-19 22:11.04
csakhogy a srácnő :) igazán nem vonzódott (nekem
úgy tűnt) ez csak taktika volt, hogy valahogy kereket oldhasson... vagy nem?


2012-06-19 18:31.36
a csajnak ugye torz volt a ... lelke, ezért annyira nem döbbentem le azon, hogy nem normális dolgokat művel, egyedül azt nem tarottam reálisnak, hogy egy olyan szépséges fiúcska beleszerethet ebbe a keserű, utálatos keszeg nőbe. nekem nem tűnt szépnek (fiúk talán másképp látják). mondom, nem nagyon hiszem el. még akkor sem, ha kihívásnak érezte a srác. az nagyon kevés a szerelemhez


2012-06-19 18:27.33
de azért nektek nem jutott eszetekbe, hogy mi a pék ...lapátért nem költözött el az anyjától, ha ennyire zsarnokoskodott fölötte???


A bőr, amelyben élek - Vélemények

2012-06-19 18:25.10
ezzel nagyon egyetértek. ráadásul most (már) nem lehet annyira leszűkíteni egy filmet, hogy "thriller", nekem néha eszembe jut olyan, hogy sci-fi jellegű thriller, vagy ... drámízű-thriller, esetleg vicces-könnyed-thrilleres film. :) baromság, tudom;de ha így kicsit átfogóbb a bemutatása, többet sejtet. különben pedig a thriller kategóriában születtek felejthetetlen alkotások, tehát érthetetlen, ha valaki elítéli alapból. nnna mindegy.


2012-06-19 18:20.10
:) ez kedves :) de megértem.


2012-06-19 18:17.39
volt ott utalán (az anyjától) arra, hogy mind a két fia kicsit elmebajos, anyai ágon örökölték. én simán ezzel magyaráznám, ja és ott volt a tény, hogy a fickót a volt felesége képére változtatta át, ez a két dolog együtt elég lehetett hozzá. én remek ötletnek tartottam - engem jól ledöbbentett és azt szeretem. ha egy film meglep.


A leleményes Hugo - Vélemények

2012-04-28 14:55.47
nem kövezés :) de tényleg, feszültem vártam a sztorit, ami valami sötétet sejtetett, de a sztori mögött nem volt semmi olyan, ami nem is tudom, különleges lett volna. ettől volt olyan érzésem, hogy a semmit mesélte. előtte ui. egészen mást sejtetett.


2012-04-26 19:18.54
ne kövezzen meg senki, de kb. ezen a véleményen vagyok én is. úgy ültem le a filmhez, hogy nem tudtam róla semmit - sem a díjakról, sem a háttérről (mostanában nem sok időm volt tévét nézni...) mindegy, imádom a jó filmeket, bele tudok varázsolódni egy-egy történetbe, főleg a mesékbe, de itt... jajajj, az első pár 10 percet átszunyókáltam, aztán úgy vártam volna, hogy történjen valami, majd felcsillant a remény, hogy az "öreg" életéből előmerül valami misztikus titok, valami sötét dolog (hisz annyira berzenkedett a gondolatától is), majdnem felkötöttem magam, mikor elmesélte a nagy semmit. halálosan lefáradtam a végére. de azért örülök, hogy sokan felfedezték ebben a filmben azt a "valamit"! gratula nekik.


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2012-02-03 16:39.43
na ez az! pedig cím nélkül nem lehet megtalálni. szerintem valami regény alapján készülhetett, de hogy melyik,.... ?


Johnny Depp - Melyik a kedvenc filmed Johny Depptől?

2012-01-29 20:13.35
sok filmet csak azért néztem meg, mert játszott bennük depp is. :) vannak azonban, amket újra és újra megnézem, ezek: A pokolból, Titkos ablak, Álmosvölgy, Csokoládé, Karib-tegner 1,2 (a többit kicsit unom a tartalma miatt :), a kilenc kapu (vagy ilyesmi a cím).


Jelek - Vélemények

2012-01-29 19:57.42
életem egyik legjobb filmje :) és az a vicc, hogy két napig törtem a fejem rajta. szégyen, de két nap után jöttem rá a lényegre. SPOILER. úgy értelmeztem, hogy minden történésnek volt értelme. a feleségnek meg kellett halnia, hogy közvetíthesse Isten tanácsait (aminek köszönhetően a végén túlélik), a kisfiú betegségének köszönhetően nem halt meg (mert elzáródott a tüdeje és igy a méreg nem jutott be oda). fantasztikus, mégha én nem is gondolom azt, hogy egy szörnyű balesettel oldaná meg Isten a többiek megvédelmezését. mindegy. az ufókat viszont nem értettem, miért nem törtek be a családhoz, mi az, hogy az ajtók problémát jelentenek számukra?? nem? ez a rész kicsit rejtve maradt, pedig máshol sokan meg is haltak. ezt a családot csak riogatták egész idő alatt, s ha a pap nem vágja le az ufó ujjait, az talán el sem megy hozzájuk. ki tudja. ennyi év után még mindig jó elfilózni ezen. embertelen jó történet.


Felettünk a Föld - Vélemények

2012-01-29 19:49.25
nem tudom, nem hinném, hogy saját magát vélte látni, túl józannak mutatja be a film ezt a lányt. épp a végére zakkant volna meg? szerintem a másik földről érkezett inkább. és nem tűnt megtörtnek, talán ott nem volt baleset, s ennek ellenére kiválasztották. hisz régi álma volt az ilyesmi, erre többször is utaltak.


2012-01-29 19:47.53
én is megnéztem. rettentően lebilincselnek a mély, jól megfogott érzésekkel foglalkozó történetek. élveztem, hogy nem egy szép fiú és szép lány szerelme a főszereplő, mint olyan sokszor. nagyon üdítő volt számomra, hogy képesek voltak a két karakter személyiségébe egyedi gondolatokat fűzni. az elcsépeltség a halálom. úgy éreztem, hogy a bolygós dolgok felturbózzák a történetet kicsit, misztikusan, amit én imáááádok egy filmnél. mért ne? film az csak. jó sokat töprengtem én is a lehetséges verziókon, tehát ha elgondolkodtató akart lenni a film, nála sikerrel járt. az öreget, a takarítót nem értettem, mitől akadt ki annyira. egyik percben még bölcs tanácsokat osztogat, aztán meg annyira összeomlik. talán ez is csak egy fokozó elem. arra tényleg jó. nem bántam meg, hogy megnéztem, de az az igazság, hogy nem volt annyira nagy hatása rám, mint pl. a Jelek-nek, amit ebbe a kategóriába tennék és számtalanszor megnéztem..


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2012-01-29 00:26.21
sziasztok. nekem is segíthetne valaki, ha tud... én is keresek egy filmet. nagyon rég láttam, kosztümös film volt, eléggé "regényízű" (és ez pozitívum). elmondom röviden a történetet (már amire emlkészem). egy szörnyű betegségben szenvedő fiatal lány a főszereplő. nagyon sovány, csúnya és reménye sincs a szerelemre, mert a szeretkezésbe is belehalna. nos, valahogy hozzájuk sordórik egy férfi, akibe ez a lány szörnyen beleszeret, szinte üldözi őt a szerelmével. történik ez-az, aztán a férfi el akar menni, teher már számára a lány rajongása, de akkor a lány megalázza magát, hihetlenül és ez meghatja a pasast, aki hirtelen csak hopp! emiatt megszereti a lányt. persze, annak apja hallani sem akar róluk, hisz a lány meghalhat stb. nos, a pár úgy dönt, akár meghal a lány, akár nem, ők elhálják a nászt, s a lány tényleg meghal. a lány apja emiatt párbajra hívja a férfit, aki a párbajban győz és megöli az apát. ettől fogva viszont rátelepszik a lány betegsége, legalábbis úgy üvölt, ugyanúgy, ahogy a lány szokott.. nos ,ennyire emlékszem. valaki, véletlenül nem ismeri ezt a filmet? annyira megnézném újra, felnőtt fejjel :)


Keresek egy filmet!!! Segítséget kérek, hátha valaki tudja a címet!!

2012-01-29 00:19.33
sziasztok. nekem is segíthetne valaki, ha tud... én is keresek egy filmet. nagyon rég láttam, kosztümös film volt, eléggé "regényízű" (és ez pozitívum). elmondom röviden a történetet (már amire emlkészem). egy szörnyű betegségben szenvedő fiatal lány a főszereplő. nagyon sovány, csúnya és reménye sincs a szerelemre, mert a szeretkezésbe is belehalna. nos, valahogy hozzájuk sordórik egy férfi, akibe ez a lány szörnyen beleszeret, szinte üldözi őt a szerelmével. történik ez-az, aztán a férfi el akar menni, teher már számára a lány rajongása, de akkor a lány megalázza magát, hihetlenül és ez meghatja a pasast, aki hirtelen csak hopp! emiatt megszereti a lányt. persze, annak apja hallani sem akar róluk, hisz a lány meghalhat stb. nos, a pár úgy dönt, akár meghal a lány, akár nem, ők elhálják a nászt, s a lány tényleg meghal. a lány apja emiatt párbajra hívja a férfit, aki a párbajban győz és megöli az apát. ettől fogva viszont rátelepszik a lány betegsége, legalábbis úgy üvölt, ugyanúgy, ahogy a lány szokott.. nos ,ennyire emlékszem. valaki, véletlenül nem ismeri ezt a filmet? annyira megnézném újra, felnőtt fejjel :)


Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?

2012-01-29 00:17.54
sziasztok. jujj, de megörültem, mikor ezt a fórumot megtaláltam. nekem is segíthetne valaki, ha tud... én is keresek egy filmet. nagyon rég láttam, kosztümös film volt, eléggé "regényízű" (és ez pozitívum). elmondom röviden a történetet (már amire emlkészem). egy szörnyű betegségben szenvedő fiatal lány a főszereplő. nagyon sovány, csúnya és reménye sincs a szerelemre, mert a szeretkezésbe is belehalna. nos, valahogy hozzájuk sordórik egy férfi, akibe ez a lány szörnyen beleszeret, szinte üldözi őt a szerelmével. történik ez-az, aztán a férfi el akar menni, teher már számára a lány rajongása, de akkor a lány megalázza magát, hihetlenül és ez meghatja a pasast, aki hirtelen csak hopp! emiatt megszereti a lányt. persze, annak apja hallani sem akar róluk, hisz a lány meghalhat stb. nos, a pár úgy dönt, akár meghal a lány, akár nem, ők elhálják a nászt, s a lány tényleg meghal. a lány apja emiatt párbajra hívja a férfit, aki a párbajban győz és megöli az apát. ettől fogva viszont rátelepszik a lány betegsége, legalábbis úgy üvölt, ugyanúgy, ahogy a lány szokott.. nos ,ennyire emlékszem. valaki, véletlenül nem ismeri ezt a filmet? annyira megnézném újra, felnőtt fejjel :)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk