Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Utóirat: Szeretlek
- Mozi Klub, 22:50
A fekete tulipán
- Cool TV, 23:00
Blitz
- Filmbox Premium, 23:20
Sarkvidék
- Paramount Network, 23:20
Harcban élve
- RTL Három, 23:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás
Bödőcs Tibor - Vélemények
PC
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Tizenkét dühös ember aaaaa
George Ratliff aaaaa

 

Rhea Sylvia hozzászólásai

Ugrás Rhea Sylvia adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények

2016-06-24 13:15.46
Áááá! A lényeg lemaradt: [link]


2016-06-24 13:14.51
Sziasztok, talán még van, aki emlékszik rám. Bár az sem baj, ha mégsem....

Ezt találtam, szerintem nagyon érdekes cikk!

Üdv: Sylvia


2015-12-24 14:52.37
Jaj nekem!


2015-12-24 07:12.32
Áldott, Békés, Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok szívem minden melegével: Rhea Sylvia

https://www.youtube.com/watch?v=725bGuYcXAg


2015-01-01 08:43.11
Ezzel a dallal kívánok mindenkinek csodálatos, sikerekben gazdag és szeretetben teljes és békés boldog új esztendőt!
https://www.youtube.com/watch?v=7Tl_Y8GS8Ho


2014-12-23 06:53.07
Minden Fórumozó "kis- és Nagylánynak" Szeretettel teljes Áldott Karácsonyt, és Békességes Boldog Új Esztendőt kívánok szívem minden melegével: Sylvia

https://www.youtube.com/watch?v=03_1gzkkDLU
[link]


2013-12-31 16:16.15
„Jön az újév, új jót hozzon,. Régi jótól meg ne fosszon. De ha új jót nem is hozhat,. Vigye el a régi rosszat!"

Szeretetben, békességben, bőségben, sikerekben és megvalósuló álmokban gazdag, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!


2013-12-24 07:25.36
Szeretettel teli Áldott, Békés Ünnepeket kívánok szívem minden melegével minden fórumozónak és fórumra látogatónak.

http://www.youtube.com/watch?v=J-fGrJNealM&list=RD81xzOSJg-IY


2013-03-07 15:40.41
Nahát-nahát!
Azt nem tudod kedves Sanara, hogy pénzért filmeket árulni az büntetendő cselekmény? Hogyan is kérhetnél ilyet tőlünk?
Viszont biztosan akad olyan kedves fórumozós társunk, aki a letöltés technikájának mikéntjét elmagyarázva segít Neked, így könnyen segíthetnek a problémádon!


2013-03-03 06:44.09
Kedves Fórumtársak, Kedves Kislányok!

Az elmúlt napok - és a tegnapi nap - fórumon megjelent hírek-vélemények-gondolatok alapján, a felszínre került indulatok okán úgy döntöttem, hogy eltávozom.
Hogy végleg, vagy csak átmenetileg, azt majd az idő eldönti.
Ezért mindenkitől, akit akarva-akaratlanul megbántottam volna, elnézést, bocsánatot kérek.
Köszönöm azt a sok jóindulatot, kedvességet, és sok-sok hasznos gondolatot, amit itt kaptam, amiben részem volt.
Legyen továbbra is színes és eleven a fórum, amihez kívánok minden résztvevőnek örömteli találkozást ezen a szinten.
Ég Veletek!


2013-03-02 13:32.21
Áááá! Félreértettél nagyon, mert én a Fáncsikánk alább írt (14354-es) azon véleményére válaszoltam - és annak kapcsán hivatkoztam az igazságérzetemre, miszerint a lányok az érvényesülésük érdekében, - akár a szóban forgó eset illusztrálásával, - minden módon kihasználják úgy az adott helyzetet, mint a szegény, ártatlan és világhírnévbe burkolozó sajnálatra méltó férfiakat. Akiket úgy-e egy ilyen, vagy hasonló ügy kapcsán aztán sárba lehet tiporni, megfosztani a tehetségük által elért elismeréstől.
Nem az adott, tárgyban szereplő PSH-ról, hanem a hasonló esetek kapcsán alkotott vélemények okán feltámadt igazságérzetemről beszéltem. Ha félreérthető voltam, sajnálom!

De azt gondoltam, a bemásolt nyilatkozatok éppen eléggé egyértelműek és világosak, hogy a rendőrség még éppen csak lezárta a nyomozást, a hölgyet pedig még meg sem hallgatták. Ennek okán nem is lehetett a konkrét ügy lezárva sem pro- sem kontra.


2013-03-02 12:26.44
Abszolút a kiváncsiság vezetetett, (és egy kicsit az igazságérzemetem is) amikor utánanéztem, hogy mit mond a magyar jog egy ilyen esemény kapcsán:

"Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ el – olvasható a büntető törvénykönyvben
Védekezésre képtelenség az olyan állapot, amely az akaratnyilvánítási képesség birtokában lévő személy számára lehetetlenné teszi, hogy akaratának érvényt szerezzen, hogy fizikai ellenállást, elhárító tevékenységet fejtsen ki. Ez az állapot származhat a sértett személy fizikai adottságai következtében, vagy mások által, például lekötözés következtében. Az akaratnyilvánításra képtelen állapotban akkor van a sértett, ha pszichikai vagy fizikai oknál fogva egyáltalán nincs jogi értelemben figyelembe vehető akarata, nem képes az akaratát kifejezésre juttatni. Ilyen állapot lehet az öntudatlan állapot: mély álom, ájulás, teljes részegség, kábítószertől bódult állapot, hipnotizálás¹, stb…"


2013-03-02 11:54.46
Viszont, ha szubjektíven ítélem meg a dolgokat, akkor nagyon-nagyon szégyellném magamat fiús nagymamaként, ha az unokáim bármelyike abban lelne szexuális élvezetet, hogy egy önmagáról mit sem tudó, magatehetetlen nővel szeretkezzen (még akkor is, ha részeg - pláne ha ő maga hozzásegítője ennek az állapotnak az elérésében).
Mert akkor a szexuális abberáltsága okán valószínűleg a neveltetéséhez visszanyúlva a család valamit hibázott!!!
És arról nem a lány tehet!


2013-03-02 11:47.21
A szini növendékek valóban nem apácazárdába járnak. De a feladat megoldásához nem mindegy, milyen "helyzetgyakorlatot" tanulnak/gyakorolnak.
Nagyon sok cikk jelent meg arról, hogy Koreában felmérést végeztek az öngyilkos színészek és színésznők halálának okairól. A nők esetében megdöbbentő százalékban az őket ért szexuális kiszolgáltatottság áll az első helyen. A szerepek odaitéléséért, a pozició elnyeréséért, de nagyon sokszor pusztán a producer, a rendező és színésztársak jóindulatáért is szexuális szolgáltatásokkal kell fizetniük. A legtöbb ilyen esetben csak az öngyilkosságot követően derül fény ezekre a visszaélésekre. (Boy's over flower-ben is ez történt, amikor a forgatás ideje alatt lett öngyilkos az egyik lány, búcsúlevelében megírva, hogy szexuálisan zaklatták őt! Nagy port vert fel akkoriban ez az ügy!)

Fáncsikám! Az érintetlenség pedig minden lánynak a magánügye/értéke! Ezt el- és megítélni úgy gondolom senkinek nincs joga, hiszen ahogy a tapshoz, egy ilyen eseményhez is két ember kell. Érdekes, a férfiakat mégsem ítélik el amiatt, hogy hogyan, milyen módon él vissza a helyzetével.... (És most nem a lányos anya beszél belőlem, hanem egy ember, aki próbál objektív maradni!)


2013-03-02 11:38.13
PSH ügynöke nyilatkozta a rendőrségi meghallgatás után: "Még nem döntöttek mikor fogják hívni az áldozatot. Mi is eldöntöttük, hogy Park Si Hoo idézése és meghallgatása után ismét alaposan elemezzük a dolgokat.
"Amikor feltették a kérdést, hogy szexuális zaklatás/erőszak történt-e, a rendőrfőnök így válaszolt:" Még nem tudom, hiszen épp most fejeztük be az előzetes vizsgálatokat."


2013-03-01 08:06.37
Fáncsikám!

Mint írod, fiús mama vagy, és ez egyértelműen kiviláglig az állásfoglalásodból is!
Bár én lányos anyuka vagyok - négy fiú unokával, akik közül kettő már legényke korban van - mégis próbálok objektív lenni.
Most nem a szóban forgó színész kapcsán írom le a véleményemet, csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy nemtől, kortól, társadalmi státustól, anyagi helyzettől, és a saját jogon megszerzett hírnévtől függetlenül létezik minden társadalomban olyan, hogy MORÁL!
Mindenkinek neveltetéséből, saját értékrendjéből adódóan létezik belső erkölcsi-etikai mércéje!
Ez a mérce határozza meg saját értékét! Nem a külső környezete, ilyen-olyan elfogadottsága, hírneve, stb...
Hanem az, ami a saját maga által felállított szint alapján történik, és ahogyan ebből nap-mint nap profitál, ami szerint éli az életét, ami alapján ítéli meg saját magát és másokat.
Ezek az etikai-erkölcsi normák azok, amelyek a hasonló értékítélettel bíró embereket közel hozzák egymáshoz, vagy tetteik szerint mérlegelve taszítanak másokat.
Nem biztos, hogy aki híres, aki az égiektől kapott tehetsége alapján sikeres, az automatikusan erkölcsös-etikus értékekkel is rendelkezik. És hibás az az elv, ahol az előbbiek nagyobb súllyal esnek latban, mint az emberi értéket tekintve legnagyobbak, a becsület, az őszinteség és a tisztesség.
Nincs összehasonlítható státus, ha hiányzik a morál!
Vagy hát igen, mert emiatt folyik már napok óta a diskurzus, hogy most vétett vajon PSH, ha igen az az ő esetében megbocsátható, elfogadható, érthető, hiszen világhírű!!!!!!!!
Vagy tényleg olyan aljas, számító, pénzéhes, gátlástalan szajha-e a lány, aki segélyvonalon kért támogatást az őt ért bántalmazás miatt???????

Kétségtelen van valóban hibátlan, erkölcsös és művészi alázattal, magas erkölcsiséggel és kiváló emberi értékkel rendelkező színész/nő, aki méltán büszke az elért eredményeire, és a rajongók szeretetére. De ilyen emberek léteznek a társadalom minden rétegében, és ezek a nem világhírű emberek képviselik a társadalmi-etikai-erkölcsi normák összességét, amit közerkölcsnek, jóizlésnek és az együttélés szabályainak fogadunk el, ami meghatározza létünket, minden napjainkat.
Aztán vannak az ettől különbözőek, akik vagy elfogadják a társadalmi normákat, vagy részesülnek a társadalom, a közizlés negatív ítéletében. Ezek a deviáns emberek persze a társadalom különböző rétegeiből kerülhetnek ki, mert a mérce nem függ státustól, iskolázottságtól, anyagi helyzettől, egyéni hírnévtől, tehetségtől, vagy kortól-nemtől.

És ez így van jól!


2013-02-28 20:29.49
Bocsáss meg Fáncsikám, de az a tény, hogy nemzetközi hírű színész, még nem ad felmentést, vagy kizárólagosságot a ragalmak alól! Sőt éppen ezek okán lehetett volna sokkal-sokkal gondosabb ő maga is. És nem megy bele egy számára ismeretlen lánnyal való egyéjszakás kapcsolatba! Vagy ha igen, akkor az az ő olyan döntése, aminek a rizikója az őt is keményen kell, hogy érintse!
Valóban, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, tehát a lányt is mindaddig, amig ki nem derül az igazság! Ahogy az újságcikket olvastam, a lány gyakornok volt, tehát tudta, kivel egyezett meg ebben az egyéjszakás szexkalandban - ugyanúgy, ahogy PSH-is!
Azt, hogy férfitársaságban hogyan viselkedett nem tudjuk, illetve annyit, hogy a bártulajdonos szerint (és az állítólagos kamera szerint!!!) a lány ott NEM volt részeg! Viszont közösen távoztak, és a másik felvétel szerint megérkezéskor már nem tudott a saját lábán megállni, úgy vitték! És ennek ellenére képes volt a magáról szinte semmit sem tudó lánnyal szeretkezni - tisztelem a egyéni ízlését! Ezt el is ismerte. Ezek tudható tények! Most mi a gond?
Annyi, hogy történt-e erőszak, vagy nem?! Vélhetően a semmiért nem akart meglehetősen jelentős összeget felajánlani! Furcsa ügy, de önmagában az, hogy ismert és elismert színész, semmire nem ad - és nem is adhat - felmentést.
Legfeljebb figyelmeztetést a jövőre nézve, hogy a felelőtlenség árát meg kell fizetni MINDENKINEK, tekintet nélkül hírnévre, gazdagságra, vagy bármi másra. Tehát mindketten - PSH is és a hölgy is - viseljék felelőtlen viselkedésük következményeit. Igy igazságos, és erre nincs kibúvó, nincs felmentés, még akkor sem, ha kiderül, hogy nem volt erőszak - csak simán kihasználta egy nő gyengeségét és képes volt egy öntudatlan részeg nőt a magáévá tenni! Ez már önmagában sem makulátlan férfihoz méltó viselkedés - és nemcsak a nő hibája!!!!


2013-02-28 11:20.33
2012. 06. 13-i riport:

A modell és színész Ju Ji-Hoon bejelentette a visszatérését, ami meglepő a feltételezett négy évvel korábbi kábítószer ügy miatt.

A KEYEAST ügynökség nyilatkozta egy sajtóközleményben szerdán, hogy a színész fog ábrázolni a zongoristát, aki egy istenadta tehetség! A SBS TV készíti a sorozatot "Five Fingers" (kísérleti címmel, amit augusztusban kezdenek forgatni.

A forgatókönyvíró nagyon dicsérte Joo-t, azt nyilatkozva, hogy ő egy olyan színész, aki képes megjeleníteni a különböző, nagyon széles spektrumú emberi érzéseket és érzelmeket.
Nagyon óvatos nyitás ez a sorozat,az után a "bizonyos" eset után, és a KEYEAST tisztviselő azt ígérte, hogy Joo erősen megfogadta, nem fog csalódást okozni a rajongóinak, akik adtak neki még egy esélyt, hogy folytathassa színészi karrierjét.

"Mert ez még mindig bocsánatkérés, a múltja miatt, Joo már nagyon sokat gondolt újra és újra arra, hogy visszatér a filmezéshez. De az elvesztett bizalom miatt volt benne félelem,és most nagy az öröme, hogy a rendező és Scripter megmutatták neki, kap új esélyt! Joo egyre inkább vonzódik a számára kiosztott karakterhez, ő örül, hogy játszhat,ezért hozta ezt a végső döntést.

Azért hoztam ide ezt a riportot, hogy ezzel is bizonyítsam, nem olyan könnyű elfeledtetni a rajongókkal egy botlást, és bizony-bizony sokat kell tenni azért, hogy ha elfeledtetni nem is, de megbocsátást kérni igenis sokszor kell majd a jövőben is kérni bárkinek, aki visszaél a nézők-rajongók bizalmával.


2013-02-28 11:02.44
Bocsánat, de Joo Jin Hoo-val kapcsolatban nem 2006-ban, hanem 2009-ben történt a kábítószeres ügy. A Soul Hotelben egy 15 fős társasággal szórakoztak, ahol extasyt és ketamint fogyasztott. Ezt az egyszeri alkalmat aztán a bíróságon be is vallotta, mégis elítélték és súlyosan megbüntették. Ezen túlmenően pedig mint az imént írtam, meglehetősen mellőzték is egészen a bevonulásáig (2010-ben vonult be). Pedig Ő egy társaság tagjaként, egyszeri alkalommal vétett, nem csinált botrányt, hiszen mint kiderült, valaki "feldobta" őket! Mégis mennyit ártott neki ez a "kíváncsiság"!


2013-02-28 10:45.16
Hát éppen ezért kellett volna meggondolnia, hogy mit, milyen körülmények között tesz.
Amikor Joo Jin Hoo 2006-ban egy társasággal kipróbálta (állítólag) a kábítószert, igazából senkit sem érdekelt a tény, hogy eladó (megvádolták), élvezője, vagy rendszseres fogyasztója volt a kábszernek. Rajtakapták és bár rengeteg pártoló rajongó állt ki mellette, mégis majdnem a karrierjébe került a dolog. Mindenki egyetértett azzal, hogy a büntetése aránytalanul nagy volt a bizonyított egyszeri használat miatt, a bélyeg mégis rajta maradt és csakis a BYJ nevével fémjelzett filmtársaság és a színésztársadalom vezető idoljainak kiállása mentette meg - no meg a nyilvános bocsánatkérés. Mégis, a bevonulásáig eléggé mellőzött színésszé vált. De ugyanigy Song Seong Hun vagy Jang Hyuk Joon, akik bizony csalással akartak kibújni a katonaság alól.
Mindkettőjüket olyan nagy rajongói és közvélemény felháborodás árasztotta el, hogy alattuk is nagyon ingoványossá vált a talaj.

Visszatérve PSH-ra - nem teljesen tiszta előttemm hogy miért csak és kizárólag az Ő (esetleges) vétlenségének a tükrében kell a történteket vizsgálni. Azért, mert a hölgy ivott?

El sem lehet képzelni, hogy egy már előre lerendezett együttlét okán találkoztak, ami talán a hölgy a megváltozott szándéka miatt esetleg nem következett volna be, és emiatt történt a hirtelen italossá(?!?) váló hölgy magatehetetlen, öntudatlan állapotba kerülése? Jóó, lehet, erre nem igazán lenne szüksége az úrnak - de egy utolsó pillanatban történő visszavonulás is kihozhatta belőle a nem túl finom úriembert? (Bár én nem vagyok férfi, de sejtem nem lehet ez kellemes fordulat, amikor az eseményre már kellőképpen ráhangolódott férfit hidegzuhanyként ér a meglepetés! Ekkor szoktak a felajzott pasik "bosszút állni)! OK!Lehet, hogy ez éppen olyan fantázia, mint amiket lentebb olvastam PSH védelmében. De tényleg furcsállom, hogy a vélemények szerint csak és kizárólag "szegény" srác az, aki ebből az egyébként meglehetősen szennyes ügyből vesztesen jön ki!
Mintha a lány csakis aljas, alkoholista, pénzéhes "lotyó" lenne, aki ezen az áron akarna (kétséges) sikert elérni!
Húúú, bocs, de kicsit felhúztam magamat, mégegyszer elnézést minden PSH rajongótól!
Viszont aki szeret a siker fényében sütkérezni, az soha se felejtse el, hogy a gyanú árnyéka milyen kártékony tud lenni! Ezért nem árt a meggondolt, felelősségteljes gondolkodás! Még Koreában is!


2013-02-28 09:24.52
Napok óta olvasom ezt a szexuális mizériát és elég sok furcsaság van körülötte.
Rám jellemző módon biztos szimattal szoktam a vesztes fél oldalára állni, lehet, hogy most is azt teszem.

Viszont a történetből elég világosan kiderül, hogy a hölgy és két férfi eléggé el nem ítélhető módon együtt italoztak (hogy kinek mennyire ártott meg ez eléggé kétséges). A bár tulajdonosának nyilatkozata alapján a kishölgy egyáltalán nem volt olyan mértékben italos, hogy elveszítette volna az öntudatát (erről állítólag elfogadható felvétel is rendelkezésre áll). Szabad akaratából távozott a szóban forgó úrral, együtt szálltak be a kocsiba. Viszont arról is van egy felvétel, hogy az apartmannba már hárman érkeztek úgy, hogy a lány már magatehetetlenül, segítséggel ért ide. A kérdés, hogy a kocsiban, - vagy máshol - ki mennyit ihatott, vagy (ez is elképzelhető) mit itattak meg a lánnyal, hogy ilyen állapotba került.
Az nem vitás, (hiszen mindketten elismerték)volt közöttük szexuális együttlét. Hogy ez erőszakkal vagy az öntudatlanság szintjére került hölgy beleegyezésével történt, ez képezi a vita tárgyát.
Namármost! Ha az úr tudta, hogy a hölgy részeg és ennek ellenére szexelt vele, akkor a magával tehetetlen lányt olyan mértékben használta kénye-kedvére, ahogy csak akarta. Ez izlés kérdése!???!! De a felelőssége igenis fennáll! Hiszen a lány beleegyező döntése nem tiszta tudattal történt.
A történtek valahol azt sugallják, hogy az úr éppen ennek tudatában hitte, hogy a lány nem fog emlékezni a történtekre, vagy arra hivatkozással, hogy öntudatlan szintig italos volt, esetleg a történteket majd utólag másként próbálják számára magyarázni. Ezért nem is foglalkozott azzal, hogy el kellene hallgattatni. Viszont amikor a hölgy (sokak számára sajnálatos módon) merészelt emlékezni, - és még a kamerák is némileg az általa elmondottakat támasztják alá - azonnal eszébe jutott pénzzel elnémítani a történésekkel kapcsolatban. Emiatt gondolom, hogy a hölgy - az eljárás finoman szólva nem elfogadható formája miatt - ebbe nem egyezett bele. (Hiszen nem bizonyított még az sem, hogy ő kérte, vagy neki ajánlották fel a pénzt, mint ahogy az sem, hogy sokallta, vagy keveselte, vagy egyáltalán úgy gondolta, hogy a pénzzel megváltani egy ilyen cselekményt nem lehetséges).

Tehát mielőtt ítélkezünk, összegezni kéne, hogy valójában mi történ/hetett!!!!!, és megvárni, hogy az arra illetékesek minden bizonyítékot összegyűjtve, kiértékelve a helyén kezeljen és meghozzák a megfelelően igazságos döntést.

Csak végszóként had emlékeztessek arra, hogy az ifjú úr pontosan tudta/tudja, hogy közszereplő. Azt is kéne tudnia, hogy emiatt többszörösen a figyelem középpontjában van minden tette. Ha pedig olyan félreérthető helyzetbe hozta saját magát mint a mostani, akkor neki éppen úgy vállalnia kell tettének következményeit, a megítéltetést, a meghurcoltatást, mint a partnerének. Még ha teljesen vétlen, akkor is megérdemelten ítélik meg, hiszen mint egy ilyen mértékben idolnak számító valaki, a cselekedetének következményeivel előre kell számolnia!

Jöhetnek rám a kövek, de mint mondani szokás, az éremnek két oldala van. Viszont amiket olvastam, nagyon is egyoldalúnak tűnnek a vélemények!

Bocs mindenkitől, akinek most a lelkivilágába tapostam!


2013-02-26 14:11.29
Jang Hyuk Busanban született: 1976.december 20-án, nős, két fiúgyermek édesapja


2013-02-25 10:41.49
Kislányok!

Küldöm mindenkinek, hátha lesz, aki örül neki. Bár veszíteni senki nem veszít azzal, ha kipróbálja, de nagyobb az esélye annak, hogy sikerrel jár, ha valaki hisz benne!
[link]


2013-02-22 16:21.17
Ezeknek a női lábaknak - azaz a formájuknak két oka van. Az egyik, hogy jobbára a sarkukon ülnek apró gyerek koruktól kezdve, ez a magyarázata a lábak deformitásának. A másik, ami még jobban ki is emeli ezt a szépséghibát az az, hogy számukra a vádli (európai szemmel ideális fordított üveg alakja) nem igazán mutatós. Tehát azok, akik esetleg sport - vagy öröklött forma - okán ilyen vádlival rendelkeznek, azok egyszerűen kioperáltatják ezt a formát, és ettől lesznek vékony, egyenes lábaik. Na most az eleve deformált lábakat ez csak hangsúlyosan kiemeli. De mert náluk ez a "trendi" emiatt büszkék rá, és rá sem füttyentenek, hogy másoknak ez nem tetszik.
Sőt, ezzel a furcsa ázsiai divattal csak még inkább kihangúlyozzák a nekik tetsző formát.

Ami pedig a dizájnt illeti, hát a stylistok nem európai - vagy amerikai - ízlésvilággal rendelkeznek. Erről korábban (úgy kb. egy-másfél éve) már folytattunk diskurzust. Pedig úgy tudom - és a Cinderella man-ban ez egyértelműen megfogalmazódott - igenis jönnek Európába tanulni, és a francia divat a számukra elfogadott irányzat. De valószínűleg ezt a saját ízlésvilágukkal kombinálva születnek meg ezek a "műremekek".
Ha figyelitek, nemcsak a nők, de a férfiak divatja is eléggé egyedi. A nadrágok szárai rásímulnak a vékony, nyulánk lábszárra, ezáltal eléggé egyértelműsítve, hogy mennyire vékonyak a fiúk is.
Valahol azt is olvastam, hogy az alakjuk is kissé eltér az európaitól, mert derékban-csípőben ugyan hasonlóak, de mert gyakorlatilag alig van popsijuk, ezáltal a náluk gyártott(férfi, de főként a női) nadrágok egy európai számára szinte hordhatatlanok. Éppúgy, mint az egyébként nagyon formás - ámde túldíszített cipők. Egyrészt más a számozásuk, másrészt a lábujjaik nagyon rövidek, a lábfejük meglehetősen keskeny, ettől az ottani cipő sem boldogítana egy magunkfajtát!

Ami az alakot illeti, nagyon sokat adnak a testedzésre/testápolásra. Rengeteg kondi-eszköz áll rendelkezésükre, néha még a parkokban is nyitott tető alá berakva, tehát bárki, bármikor használhatja. De nagyon népszerűek a különböző konditermek, edzőkkel, trénerekkel - a tehetősebbeknek külön személyi edzővel, dietetikussal. Sokkal többet foglalkoznak a kinézetükkel, mint más náció.


2013-02-15 11:22.05
Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet az általam ajánlott film. Remek sorozat még akkor is, ha egy kicsit elnyújtották (egyébként ez jellemző a koreai filmekre), de a témaválasztás szerintem nagyon jó volt. A szereplők (és nemcsak a főszereplők) nagyon hozták a tőlük elvárhatót. A legnagyobbat szerintem a két "öreg" az apa és a nagymama alakította fenománálisan.
A gyerekszereplőkről pedig csak felsőfokon lehet beszélni (bár az orvos/üzletember testvér gyermekkori megszemélyesítője már nem is annyira gyerek - nagyon sok filmben látom mostanában, mint tinédzser szereplőt).
Nekem nagyon tetszett a környezet is, most nem igazán az ország luxus oldalát mutatta be, hanem a valósághoz sokkal inkább közelibb, életszerűbb volt az utcakép, a lakásbelsők és a munkahelyi környezetek bemutatása.
A dalok (ami számomra nagyon fontos kísérője a koreai alkotásoknak) szintén nagyon szívbemarkolóak és fülbemászóak voltak.
Összességében azt gondolom, nem igazán a felejthető kategória, üzenetértékét tekintve pedig nagyon sok tanulsággal szolgált.


2013-02-14 13:16.54
Vagy egy másik, szintén könnyed (bár néha fájdalmasan szép) romantikus a Bud Couple, ami újfent kedves és biztos kikapcsolódást ígér....


2013-02-14 13:15.21
Ha még nem láttad, ajánlom a My Fair Lady c. sorit. Úgy tudom hozzáférhető az onlinesorozatok-ban és tényleg üde és könnyed. Arra mindenképpen jó, hogy kicsit tudják fellazulni.
A szereplőgárda is ismerős arcokból áll, és valóban nem kell hozzá más, mint kicsit a másra fogékonyabb hozzáállás.
Pussz....


2013-02-14 12:04.23
Viszont olyan felejthetetlen élményben volt részed, ami még a koreai filmek tekintetében is magasan szárnyal. Ami pedig a szereplőket - és leginkább Song Seong Hun-t illeti,- nos azt hiszem, önmagukat is felülmúlták.
Fájdalmasan gyönyörűséges film, amiben megjelenik az önfeláldozó és tiszta lélek, ami igenis minden emberben megtalálható. Kinél könnyebben, kinél kevésbé látható formában, de jelen van, csak figyelni kell és felragyog....


2013-02-13 14:10.57
Azt ugyan nem tudom, éppen melyik pártra gondolsz, hiszen kivétel nélkül minden(!), a mai politikában résztvevő párt külső támogatókkal vesz részt a hazai politikai életben. Ami még színesebbé teszi a dolgot az, hogy aki korábban csinálta, ma a leghangosabb kritikusa azoknak, akik körülötte teszik. KIVÉTEL NÉLKÜL minden jelenlegi parlamenti párt így játszik. Sajnálom, de néha tényleg szégyenlem, hogy magyar vagyok!
(Pedig alig hiszem, hogy van nálam büszkébb magyar, mert hiszem, hogy ez a nép a világ egyik legtöbbre hivatott nemzete)


2013-02-13 08:30.50
Bárhogyan is nézzük, mégiscsak háború készül (Reméljük elmarad!!!!)
De ha megtámadják Dél-Koreát, akkor sok-sok millió halott és sebesült fogja megszenvedni az északiak erődemostrációját. Tényleg nem értem, miért kell háborúzni!?
(Azt pedig tényleg zárójelben írom csak, hogy az északiaknak elsősorban Amerikával van gondja! Ezért sem szerencsés, hogy az amerikaiak belevonják Dél-Koreát. Arról meg nem is beszélve, hogy miért éppen ők parancsnokolnak?) A saját csapataiknál tegyék - de miért tartják a délieket pajzsként maguk előt? Meg úgy egyébként is. Amerika túl sok helyen akar rendet rakni, túl sok térségben akar megmentőként villogni! Nem kellene. Ezzel csak saját maga ellen hívja ki - mostanában főleg - a keleti népek haragját. Talán valahol jogos is! Mi örülnénk annak, ha idejönnének hozzánk rendet rakni? Nem jó ez így sehogy sem. A háború csak a multiknak hoz (nem kevés) hasznot, de szenvedői a kisemberek, akik néha azt sem tudják (mert a cél érdekében a multik elhazudják) miért adják az életüket. Egyáltalán! Az emberi életnél nincs semmi drágább és értékesebb! Aki ezzel manipulál, az gyilkos!
Lehet egy ember, de lehet egy érdekcsoport, vagy nemzet. Aki emberi élet kioltását célozza meg bármilyen indítékkal, az nem kevesebb, mint gyilkos!
Jaj bocs mindenkitől, de ez már napok óta bennem van, és nem bírom már, hogy annyi helyen olvasom az Észak-Koreai fenyegetést, az Amerikai válaszlépést, és közben emberek milliói rettegnek az életüket féltve. Borzalmas!!!!!!!!!!!!!!!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk