Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mission: Impossible - Fantom protokoll
- Moziverzum, 13:55
Elveszettek az éjszakában
- Cinemax2, 14:00
A lehetetlen
- Film4, 14:15
Hurrikán meló
- Film+, 14:50
Üldözési mánia
- Filmbox Premium, 14:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mad Max - A harag útja - Vélemények
2022-es választás
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Szarvasbébi (sorozat) - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mintha kéne aaaaa
Tom Hardy aaaaa

 

Ne0 hozzászólásai

Ugrás Ne0 adatlapjára


Csernobil (sorozat) - Vélemények

2019-06-04 19:14.18
Nos, Halember ügyes vagy!!! Te kihoztad belőlem a komment-reflexet (hogy Belgául mondjam). Hallgasd meg ezt,

https://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc

aztán egyél még párat abból a bizonyos kefíredből, aztán ha már ki tudod húzni a fejed a seggedből, vagy szétpukkasztottad már anyu-apu által köréd fújt léggömbburkot, akkor majd gyere vissza véleményezni... Úgy nagyjából 15 év múlva!


Anyám! (2017) - Vélemények

2017-12-13 18:28.30
Kicsit eliirtam. Bocsánat! Helyesen bár korántsem biztosan...
"Véleményem szerint, az agnoszticizmus, a kétkedés, a hit elvesztése, a józan ész és tudomány ellen tenni próbáló, külső és belső hatások (család, környezet, lelkiismeret, egyház) metaforája."


2017-12-13 18:21.03
Véleményem szerint, az agnoszticizmus, a kétkedés, a hit elvesztése ellen tenni próbáló, külső és belső hatások (család, környezet, lelkiismeret, egyház, józan ész, tudomány) metaforája.


2017-12-13 18:03.47
Hát ez brutál volt nagyon brutál alakiitásokkal...!Attól függetlenül, hogy én (valamilyen szinten) hiivő ember vagyok nagyon tetszett! Nekem valamiért a Brian Élete jutott róla eszembe, csak horror kivitelben...


Dunkirk - Vélemények

2017-12-13 17:57.49
Nagyon unalmas, ahogy mennek, meg mennek, meg mennek valahova, ahelyett hogy beállnának a sorba aztán megvárnák a civil hajókat, ahogy a többség. A másik szálon meg csak a gallonok. A harmadikon meg a George...Áhh nagyon untam, nagyon nem izgultam senkiért pedig 400.000 ember lett megmentve. Nem tudott felcsigázni. De a zene az amúgy elég ütősre sikeredett, habár számomra idegen volt a filmtől.


Vaksötét - Vélemények

2016-11-12 22:27.32
Te jó ég! Úgy látszik nagyon meg vagyok öregedve...Szét untam a fejemet és csak arra a rengeteg valószínűtlenségre és logikátlanságra tudtam koncentrálni amit itt alant Kyra92 is írt meg még sok másikon. Ott van például, hogy ki az a balfék security szakember, aki home beállításban 30 mp késleltetést ad az ablakszenzornak...Akinek van egy kis esze, még a bejárati ajtónyitás késleltetést is leveszi 10 mp alá. Szerintem nagyon gyenge alkotás.


Outcast (sorozat) - Vélemények

2016-08-26 19:03.37
Egy évadon keresztül, nem történt benne semmi, azon kiivül, hogy a plafonra hánytak. Nagyon csalódott vagyok.


Gyilkos kilátások - Vélemények

2015-01-15 22:26.30
Én nem sok filmet láttam (3) amiben gyereket ölnek (namost nem arról beszélek hogy beszélnek róla, vagy hogy egy gyerek halála az alaptörténet, hanem tevőlegesen, látványosan)-szerintem ez egy ilyen tabutéma lehet filmes körökben-, meg a háziállatot is többnyire békénhagyják a filmesek. Ebben a filmben nem kiimélik őket, de mégis elsősorban a mondanivalójától lett nagyon durva, ütős thriller a számomra. Hatásos annyi bizonyos.


Ted (2012) - Vélemények

2012-11-08 19:54.52
Nem reagálok rá, nem akarok ismeretlenül összeveszni Veled, mert pont Te vagy az egyik "név" akinek a véleménye alapján döntöm el hogy megnézek egy filmet vagy sem. Általában bejön. Úgy látszik vannak kivételek.


2012-11-08 19:28.23
Én már rég láttam ehhez hasonló trágya társadalombutiitó, talmudista förmedvény, filmnek nem nevezhető celluloidhalmazt. Ez minősiithetetlen és remélem, hogy az összes 1-essel és 2-essel kezdődő korú fiatal aki itt esetleg 5 meg 4 csillagot adott, az 10-15 év múlva NEM a gyerekeivel együtt fog füvezve röhögni ezen a filmen. Ha igen, akkor ez a film elérte a célját. Gratulálok az értékrendhez!


Felkoppintva - Vélemények

2011-11-30 18:20.30
Ez a film az egyik legjobb, amit valaha láttam. Nem tudom ki, hogy van vele, de olyan szinten életszagú, hogy azon vagyok meglepődve, ha a filmben látható szituációkon és jeleneteken nevetni tudtam, akkor hogy lehet az, hogy a 98,9%-ban(kiszámoltam :))pontosan ugyaniigy átélt helyzetek az életben pont nem röhögést váltottak ki belőlünk párommal... Isten király szülőnek lenni, és visszagondolva, meg ezt a filmet látva tiszta egy viigjáték az élet!


Az informátorok - Vélemények

2011-11-01 18:48.36
Hja, ti elgondolkodtok rajta! És vannak sokan aki hozzátok, hozzám hasonlóan elgongolkodnak rajta. De vajon mi értelme van ezt, meg mondjuk pl a Szerb film, "művészetét" az amúgy is lehervasztott, jövőkép nélküli, és rettentően befolyásolható fiatalságnak, gyermekeinknek akiktől a földünket csak béreljük, bemutatni. Én tudom, mert ennek pont az a célja, hogy tudassa az éppen -szuicid, vagy emós, vagy hiivhatod akárminek-, de reményvesztett korszakát élő fiatalsággal, hogy tényleg nincs remény. Én nem választanám ezt az életet még ha milliárdos is lennék se,...MÁR...hangsúlyozom! MÁR! De ez azért van mert nekem van már viszonyiitási alapom, ellentétben a sok 10enévessel itt a fórumon, akiknek az édesanyja, édesapja bizonyára ezt a filmet és könyvet kötelező olvasmánynak ajánlja gyermekeiknek, hogy 5 csillaggal jutalmazza majd, közben meg a suliwcben meg már, nem a reggel az otthoni lépcsőházban a lift melletti hamutartóból kiszedett fecske csikkeken vesznek össze, hanem, hogy valaki még mindiig nem tud "Tekerni"! A film alatt se fordult meg a fejemben hogy milyen jó is nekik, és lehet hogy nem ezt a filmet fogom először a DVD be betenni, mikor a most 1,5 éves kislányom fogékony kezd lenni a jó és a rossz közti határok feszegetésére. Sem nem a Rossz tanárt, pont amiatt amit szamuráj mond, hogy a filmek célja nem csak az, hogy szórakoztassanak, hanem hogy bemutassanak. Példát. A többi dokumentum film kell hogy legyen!
Szamuráj, ha ezt előbb iirod mint látom a filmet, akkor ebben is becsapsz mint-most már tudom- a viigjátékok terén általában! :) Bár nálad is ott volt a "De...


HA/VER - Vélemények

2011-02-20 11:24.04
Életem egyik legjobb filmje ebben a (milyen kategória is? :)) kategóriában. Nagyon-nagyon egyedi a matinészerűen tálalt jelmezes képregényfilm Kill Bill-szerű effektekkel és cseppet sem kisiskolásoknak. Szerintem egy nagyon üde sziinfolt a mai filmgyártásban!


Az informátorok - Vélemények

2010-11-21 21:01.03
:)


2010-11-13 17:18.39
Lehet hogy tévedtem, egy tanár biztos nem iigy iirna...


2010-11-13 17:08.20
Bár, ha jól tévedek(lehet, hogy nem jól, mert ha az vagy akire gondolok, akkor szépcsaládos vagy 2 gyerekkel, nem érteném mire ez a nagy befordultság) akkor Te pont tanár vagy és pont angolt is taniitasz, tehát ha Te sztrájkolnál azzal nem lenne előbbre az ország, viszont a felelősséged ha úgy tetszik még nagyobb. Neked kell szervezned az előzőekben leiirt Refuse/Resist-et, s rajtad nagyban múlik a jövő!
De ha tévednék akkor bocs!


2010-11-13 16:11.55
Most nézem, hogy nemrég még mindiig itt pörögtél sértve...:)Te unatkozhatsz inkább, ha még a szeptember 28-i reakciód után majd egy hónappal se tudod abbahagyni. Nagyon mély lehet a seb amit az önérzeteden hasiitottam.
Király, akkor márcsak egy...viszont remélem nem a sajátjait iirja át vászonra. :)
"Miattunk tart ott..." Kik miatt is? Mit is tudsz Te rólam? Na, akkor figyu, én már régóta nem sziivom azt a szart amit a 13-ak által marionettként mozgatott sziinész bűnözők csinálnak ott, ahol a Magyarok képviselőinek kéne ülni, ugyanis külföldön élek. Ugyan itt sem megy minden példásan, itt is a Liberálbolsevista-kapitalista-nihilista-haszonorientált élet folyik, de valahogy más az egyensúly. Valamint nagyon más a mentalitás.Itt nem lehet az embereknek úgy a fejére szarni, mint ahogy azt az elöregiitett, elnemzetietnikaikissebbségiesiitett, elbutiitott Magyarokkal tehetik odahaza. Merthogy az önérzeten és az állandó siirásriiváson és a múlt által az igazságérzeten keletkezett sérülések nyalogatásán kiivül, itt tesznek is hogy ne úgy legyen ahogy azt 'Azok' akarják. Nem beszélve arról, hogy Válság ide, Válságkezelés oda, szorongatott tökök ide, alsófertájon rúgott muffok oda, itt még mindiig van munka és van valamennyi pénz is. Nem varrunk milliókat a kispárnába, de éldegélünk. Viszont ahelyett, hogy a siránkozó otthoniak a "Ki nézte meg az IWIW adatlapomat" csalásra reggelnének, meg a virtuális Farmjaikkal baszakodnának unalmukban, mondjuk egy nagyobb égisz alatt, sztrájkjog ciimen nem mennének be doldozni egy hónapig a havi 60.000-90.000 Fjukért országosan, mint azt most a Franciák tették nem 60.000 Ft-tól elesve)akkor talán azok a mocsok Munkaadók Országos Sz. nem mondaná azt hogy nem kaptok egykulcsos Szja követő ÉS inflációkövető 9 % os minbár emelést... Tudod, itt nem hiszik el, hogy otthon az emberek többsége még mindiig nettó 300 euró alatt keres. De ez az ő hibájuk!!! Mert ha iigy is úgy is fasszopó Provident kölcsönből kell bevásárolni a vasárnapi ebédhez, akkor inkább ne menj be dolgozni éhbérért és megspórolod a buszbérletet, a rántotthúsra. Ha 100.000 számra emelkedne a regisztrált munkanélküliek száma, mert senki nem lenne hajlandó elfogadni a szarmerést, operátorkodást, szaros fillérekért, akkor a multi mostmár lassan felébredne, merthogy már sokkal keletebbre nem tud menni,mert már a Románok is jobban állnak mint mi. (Max Kiinába...)Csaubácsi ide vagy oda, de nekik nem hagyott államadósságot.
Úgyhogy használd "édes" a nagymagyar agyadat, tanulj sok nyelvet, és adj be itt nálunk Hágában, vagy kicsit lejjebb Brüsszelben egy sokaláiirt Klacht-ot és akkor majd foglalkoznak veletek, ne ezt a sok agymosó-kesergő szart ajnározd! Szeretnél még tudni valamit?
Végül, tegnap még beképzelt voltál, de tudom, ma már tökéletes vagy! :)


2010-09-12 20:11.24
Barátom, te aztán nem packázol. Figyu nem kell úgy berágni. Párszor végigolvastam amit iirtam, s azon kiivül, hogy nincs a klaviatúrán hosszú I-m, valamint, hogy egy 'á' helyett 'é'-t ütöttem nem tudom mit kellene édesanyámtól kérdeznem. Ennyi erővel te is kérj segiitséget a gépeléstanárodtól, mert a shift-et túl korán felengedted! Viszont mindenképp kérj segiitséget a lelkivilágod gyógyiitása tekintetében szakembertől, mert akinek ez a film a sajátját tükrözi vissza, s ekkora imádattal gondol a zenéjére és ebben látja saját frusztrációjának és reménytelenségének tükörképét, annak elkél a segiitség. A politikai nézetemről nem nyitok vitát veled, mert nem hinném, hogy közöd van hozzá, annyit azonban elárulok, -mivel te már egy szóval is elárultad magad-, hogy az ilyen agyavesztett nagymagyarok miatt lesz nekik jó támadási felülete. Betere toekomst!


A jeti bosszúja - Vélemények

2010-09-02 20:31.19
Most megmondom őszintén, gondban vagyok, mivel miután megnéztem e remek alkotást, meglepő módon, minden kérdésre választ kaptam, amit a film megtekintése előtt elolvasott reakciók során feltettem magamnak és a filmnek. Ez a film rossz, de tényleg valahogy a tipikus annyiraszarhogymáleköt-filmek táborát képviseli- bár nem kétlem-, hogy már csak azért is néztem végig mert kiiváncsi voltam a bakikra. Tény, hogy nem egy Életben maradtak, de én nem találtam annyi logikátlanságot, mint amit itt felróttak a filmnek, noha a technológiai megvalósiitás elég vékony produceri pénztárcára enged következtetni, DE! Feltettem magamnak egy kérdést: Ha a nagykutyák, -a filmgyártási hierarchiában természetesen az ehhez a filmhez megfelelő sziinvonalon lévők filmstúdiók ötletmegvalósiitási mechanizmusát vesszük alapul-, azt mondják egy ötletre, hogy "Bassza meg mehet", hát legyen még egy Jeti, akkor, hogyan is ábrázolnék egy Jetit, akit még senki se látott. Ha feltételezzük azt, hogy a hiedelem szerint gonosz, akkor persze hogy kell hogy húst, ebből kifolyólag, -főleg, ha a hús odatéved egyhalomba egy rugbycsapat képében-,embert egyen, s ehhez kellenek a naaagy, az évezredes törzsfejlődés során összekócolódott fogak. Ez megvolt. Hol él a Jeti? Hát a Himalája, na nem azért mert ott fexik a HIM ALÁJA, hanem csak mert ott van hideg és köztudottan a Jeti szőrös. Na most hogy biirná a Szaharában nem? Rég kihalt volna. Szal szőr is volt. Fehér is, hogy jobban láthassuk a fenyőfák között,de tekintsünk el ettől... bonyodalom is kell, volt az is, együnk embert vagy ne, egoista csapattag, aki szereti a csokit, meg az emberhusit, szal megvolt minden. Még olyan duplacsavar is, hogy a horror, amit úgy lehet végignézni, hogy azt képzeled, hogy viigjáték -deközbenmeg, vagy ennek ellenére, vagy ezért olyan félelmetes, mint a kacsamesék, a vér meg mégis folyik benne - olyan poénokkal kényeztet el, mint a helikopterrel a zsebben (ami egyébként pik pakk megválaszolta a kötekedő gonosz sötét oldalam által, a mentőcsapat első távcsőbetekintésekor meglelt fiatalok helikopterek általi gyors megnemmentésének, vagy kaja odanemjuttatásának kérdését, mer ugye ott nem robban a belsőégésű, ugye a kevés a zoxigén...), meg a Megvársz itt és ha visszajöttünk mutatom az utat, stb. és a végén az Élek... és még lököktt párat a raszta gyerek is, olyan érzést kelt, hogy ez egy viigjáték. Na de nem ragosom és spoilerezem tovább szét, de mivel valamilyen szinten sajnos meg kell különböztetnem életem legszarabb filmjétől, a Mélyben izzó tűztől, ahol a viizben terjedő tűz elől ami szénné éget egy szempillantás alatt, a száraz szénába kell ugrani???!!!!??, ezért muszáj legalább 2 csillagot adnom, mert azt egyel jutalmaztam. Ez is trágya, de ha megfelelő relativitással felvértezve nézzük akkor nem viszi a priimet a szarok közt. Lehet hogy inkább ez a kritika, mert lehet hogy erre a babérra tört??!!!


Az informátorok - Vélemények

2010-08-15 19:55.43
Tisztelt Bdt tanár bácsi! Ritkán szólok hozzá egy filmhez, valósziinűleg azért, mert nálam sokkal hozzáértőbb, szókincsben nagyságrendekkel gazdagabb emberek már nagyon szépen kivesézték mire én megnézem, meg mert nem vagyok egy Utolsó Szamuráj!(akinek nem mellékesen, a véleménye számomra mérvadó, mivel talán hasonló az iizlésünk, meg a gondolkodásunk) De Hozzád, kedves Bdt, mivel nagy szakértő vagy, lenne pár kérdésem, mert én nem értem a filmet. Képzeld Kispálon, meg VHK-n, PUF-on, Üveges Csirkeszemeken, és Oliver Stone-on, meg Terry Gilliam-en nőttem fel, értem az Altert, de ezt a filmet nem értem!(vannak még filmek pl. Európa kemping, meg a Jancsó filmekáltalában, amiket én fénybenjáró nem értek, de ettől függetlenül szeretek.) Ezt a filmet nem szerettem! Lehet, hogy hülye vagyok, de okos neeem! :) Szal, mit jelent a film ciime?Hogy kapcsolódik a filmhez, mivel mikor a film magasröptű végét jelentő kedvenc jeleneted, -amit egyébként szintén nem értek- után a megváltást jelentő betűk feltűntek a vásznon, az első gondolatom az volt: Mitől Informátorok? Mit jelent a légy meg a nincs napfény, azon túl hogy halál? Hol van ennek a magasröptűnek szánt művészi snittnek a legmélyebb pontja? Egy valamit viszont azt hiszem megértettem: Azt hogy mit jelent az EMO. Azt jelenti, hogy olyan stiilust képviselek, amit a nagy többség útál,és ezt az értelmetlen, kusza összevisszaságba történő értelem és mögöttes tartalom belemagyarázásával teszem, amit természetesen szintén csak én értek. Vannak jó filmek, vannak gyönyörű mondanivalók és burkolt tartalmak is,de miért kell ezt még RAR után ZIP-be, majd az egészet ISO-ba csomagolni, amit egy file-darabolóval szétszedsz és tálalod a szűk programozói közösségnek, s mikor néhány laikus azt merészeli mondani, hogy ez szar, mert nem tudom összerakni, akkor lekisgyerekezni. Kiivéncsi lennék egy részletes elemzésre tőled, hogy mit mond Neked ez a film, a 'Nebassz a szopamacakurapapiszigeteken a finipunanyalifoknál se összevissza, zokni nélkül mer' écces leszel en kiivül?' Mellékesen egy jó film is elmondta: Philadelphia


Mély harapás - Vélemények

2010-03-06 12:49.45
Ez a film, tippppikus példája az "Olyan szar, hogy már majdnem jó". Viszont kicsit eseménymentesnek és rövidnek éreztem, de volt egy-két mulattató snitt: Nőgyógyász jelenetek, meg duma,és 'alváskényszer':);
Viszont a történet eredete is azt tanusitja, hogy ötletek hiányában az irók a wiki-t böngészik egy-egy sztoriért,mivel télleg van mitológiája a Vagina Dantata-nak! Mindemellett kétséget kizáróan felejthető!


A fejnélküli lovas támadása - Vélemények

2010-03-06 12:38.26
Az a baj ezzel a filmmel, hogy még nem annyira szar, hogy szétröhögjem magam rajta, mint a Mélyben izzó tűzön(nem horror, de KATASZTRÓFA), viszont jónak iszonyatos nagy jóindulattal sem mondható. Éppenezért sajnos a bármilyen szempontól is ÉLVEZHETETLEN kategóriába tartozik nálam.


Mélyben izzó tűz - Vélemények

2010-03-05 20:01.06
Hopp, akkor mégis elküldte az első, még csak 'nyersanyagot'. Elnézést a Floodért!


2010-03-05 19:59.30
Kár, hogy nincs az ABC-nek a 'ZS' után egy betűje, vagy inkább kettő, mert akkor azt a betűjelet adnám a film minőségi kategória besorolásához. Mondjuk jó sokat röhögtem az ordító filmes bakikon, meg a forgatókönyv szövegén. Hmm, igyunk egy kávét...:)))
Télleg nem tudom, hogy mit mondjak, de aki gyűjti a legszarabb filmeket és elég mazo, annak ajánlom.


2010-03-05 19:54.33
Immáron tudom, hogy miért nem volt reakció eddig még erre a filmre. Bizonyára azért, mert Herkules miatt szinte senki sem fogja megnézni, hacsak nem esik abba a hibába, amibe én, hogy nem néz utána a filmnek, csak tőtti, oszt nézi. Pedig utánaszoktam...Má' mindegy! Kár, hogy nincs az ABC-nek a 'ZS' után egy betűje, vagy inkább kettő, mert akkor azt a betűjelet adnám a film minőségi kategória besorolásához. Mondjuk jó sokat röhögtem az ordító filmes bakikon, meg a forgatókönyv szövegén. ...Igyunk egy kávét...:)))
...Mindent köszönök...Statisztakatonák ide-oda rohangálása,és ezen képsorok, vmint általában a képsorok ismétlése, hogy úgymondjam "Fenomenális, Piramidális!" volt. Ergo, kötelességemnek érzem, hogy megóvjak, vagy a lehetőségét legalább biztosítsam annak, hogy megóvja magát a filmszerető polgár, hogy ezt a filmet megnézze.
Aki gyűjti a legszarabb filmeket és elég mazo, annak ajánlom.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk