Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Táncoló talpak 2.
- Film+, 12:30
Apafej
- Moziverzum, 12:50
A Quantum csendje
- Mozi+, 13:15
Óvakodj a törpétől!
- Film Café, 13:30
Gengszterosztag
- AMC, 13:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Mire gondolsz most?
Versek!
2022-es választás
Andorai Péter - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Fenevad aaaaa
Liam Hemsworth aaaaa

 

Fórum - Az informátorok - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
57. Kackiás bajusz (2018-06-19 09:02.21) aaaaa
Nagyon csúnyán le van itt osztályozva ez a film amiből az egyszeri (buta...) ember azt a következtetést vonhatná le, hogy akkor ez egy gyenge illetve rossz film.

De az ok más...

Ez a film az úgynevezett új gazdagok az uborkafára felkapaszkodott senkikről szól (röviden megfogalmazva a burzsoáziáról) akik életében a fő jelszó:

"Aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni."

Ezek az emberek-ez a típus...soha életében nem dolgozott "csak" a pénzt keresi. Munka nélkül.

Namost köztudott, hogy néhány kivételtől eltekintve (mint jómagam is) a különböző internetes fórumokban az ilyenfajta emberek képviselői teszik úgymond tiszteletüket és senki sem szereti ha tükröt tartanak eléje...

Ezeknek az embereknek kellemetlen nézni azt ahogyan ők is élnek.

És EZÉRT van leosztályozva ez a film amely film egyébként kitünő film mert kiválóan bemutatja az ilyenfajta embereket! A burzsoázia pontosan így él. Csakhát ő is osztályoz és kellemetlen szembesülnie önmagával...


56. Convar (2017-07-09 13:31.24) aaaaa
Csak Amber Heard tökéletes teste miatt nem 1 csillag, ill. hogy ezt nem is egyszer megmutatta a filmben. Nameg mert Billy Bob Thornton is játszott benne :)

Félreértés ne essék, nem arról van szó hogy nem értettem volna miről szól a film. Csak éppen ez a "nézd már milyen sz*r a gazdagoknak is" kurvára nem érdekel(t volna, ha tudtam volna hogy ez lesz a fő téma, dehát így kell nekem ha annyira félek a spoilerektől hogy még az ismertetőket se olvasom el és trailereket sem nézek a filmek megtekintése előtt), főleg ha mindehhez a régmúlt 80-as éveket választják. Mert így az azonosulási pontok száma aztán végképp 0 lett.

Pedig az Amerikai pszicho-t imádtam - igaz, abban történt is vmi (SPOILER!!! vagy mégsem, ha abból indulunk ki hogy Bale karaktere csak képzelte az egészet, de ez most mindegy, SPOILER VÉGE!!!).

Mickey Rourke meg eleve mit keresett ebben a filmben? Csakmert az ő sztoriszála meg aztán végképp totál feleslegesnek hatott, és nem is tartott sehová.....

Meg ilyen ember sztem a világon nem létezik, aki a haldokló szerelmének (legyen akármilyen dekadens is a tag) csak annyit tud mondani hogy "Nincs több napfény." WTF???? Hűűű, ez aztán eredeti volt, micsoda befejezés! (A legyes snitt mondjuk tényleg hatásos volt.)

Talán ha nem herélik ki annyira a regényt, idézek az origóról: "Az elhülyült rocksztár nem veri péppé a hotelszobában rá váró kiskorúakat, beéri egy kis fojtogatással. A portásfiú egy alapvetően kedves, idegbajos balfasz, nem pedig egy beteg állat, aki orális szexet próbál összehozni egy eszméletlenségig bedrogozott lánnyal, aztán megöli a kádjában összekötözve hánykolódó gyereket. A filmben ehelyett a saját kezét vágja meg, hogy a vérrel átverje a kissrác halálát akaró Mickey Rourke-ot."
[link]

Ill. egy másik cikkből: "Csak aztán kihagyták a vámpíros történetet, mert féltek, hogy túl szigorú korhatárbesorolást kap majd a film. Önfeláldozásra cserélték a brutalitást. Kihagyták a humort és a lelketlen magányt, és kaptunk helyette kezüket tördelő hősöket, akik arra vágynak, hogy valaki megmondja nekik, mi a jó és mi a rossz. Végeredményben pedig nem maradt más, mint a nyolcvanas évek díszlete: széles válltömések, Wayfarer szemüvegek, ebédek a Spagoban, megvillanó mellek és az AIDS. Ha nem gondolok közben Ellisre, engem másfél órára még ez is elszórakoztat."
[link]

Hát engem nem. Az egyetlen nagy jelenet az origó által is említett "komoly arccal bólogatós tárgyalás egy gigantikus paradicsomról szóló forgatókönyvről" volt, ezen sírtam :D

De összességben rossz volt na, nagyon rossz. Mindegy, ezen is túlvagyunk, Amber miatt úgyis kötelező kör volt :D



55. Slasher (2014-05-29 23:02.55) aaaaa - (válasz Bdt 47. hozzászólására)
,,Durva végig, főleg a tengerparton haldokló lány és a vele való két mondat kb, srác és közte"

Jó szar volt. Az a jelenet csak az ötletes fényképezés miatt sikerült jól.


54. Slasher (2014-05-29 23:00.30) aaaaa
Bret Easton Ellis műveiből készült filmek közül, eddig ez a leggyengébb. Hiába írta ő a forgatókönyvet is, végtelenül depresszív és monoton volt az egész, hiányoltam a sajátos humorát, az erős monológokat-dialógusokat,és a groteszk karaktereket. A cselekmény több szálon fut, és szokás szerint senkivel nem lehet azonosulni a szereplők közül, pontosabban csak egy pozitív figurát mutat be a film: Mickey Rourke ,,haverját", aki még hőssé is válik az események folyamán.
A korábbi adaptációkhoz és a szerző regényeihez hasonlóan, ez a darab sem szól másról, mint a züllött, érzelemmentes emberekről. Ezúttal nem kizárólag gazdag, unatkozó, elcseszett tinédzserekről/felnőttekről, hanem hidegvérű, aljas bűnözőkről is. A mondanivaló mindig ugyanaz, amivel persze semmi baj nincsen, de ennél az alkotásnál elmaradt a várva várt szórakoztatás, ami azért elég fontos jellemzője az író műveinek, és az azokból készült feldolgozásoknak.


53. Bean (2013-08-26 17:58.00) aaaaa
Borzalmas film, elképesztően lefárasztja az embert az, hogy a film az égadta egy világon semerre nem akar menni, nem akar semmit bemutatni vagy épp elmesélni.Karakterek nem szerethetőek, sőt egyikkel sem tudsz semmit sem kezdeni.Régen láttam ennyire üres filmet.Kim B. megint csak bizonyította, hogy még csak a kanyarban sincs színészkedés terén és tök mindegy milyen szerepe akasztanak a nyakában csak toporzékol és ennyi.
Én személy szerint nem ajánlanám senkinek.


52. Bdt (2013-03-15 02:43.17) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 46. hozzászólására)
Azt tudni kell róla még, h ők sem voltak csövik, úh. valószínű sok , idióta, gazdag fiatal viselkedése hatott így Rá. De ez csak elmélkedés, azok alapján, amit olvastam Róla.


51. Bdt (2013-03-15 02:40.21) aaaaa - (válasz Thefloorfilla 50. hozzászólására)
Novellás kötetből összegyúrt film. De kivételesen jót szóltál. Billy BoB, tök jó benne.


50. Thefloorfilla (2012-12-12 02:43.04) aaaaa
Úgy látszik mostanában sorozatban okoznak kellemes csalódást a világhálón túlságosan leértékelt filmek: Birth, Bag Of Bones, Stone, The Informers… utóbbi a legvállalhatóbb munka ezek közül. A filmet Gregor Jordan rendezte, forgatókönyvet, párbeszédeket pedig Bret Easton Ellis (SP American Psycho) és Nicholas Jarecki (SP Arbitrage) írták. Élmény volt. Nyers, őszinte éa közvetlenül próbálja mondandóját elénk tárni. Bár a film hangulata a komoly felé húz, ritkán találhatunk benne pár helyzetkomikumot. De sokszor ezek a helyzetek inkább groteszkek ez pedig abban testesül meg hogy a film kétfajta embertípust állít szembe egymással: amelyik könnyen veszi az életet és a szenvedélyeinek él és azt a típust amelyik kötöttségekkel, sokszor alázatosan viselkedik az emberekkel. A filmben mindkét félnek törhetetlen a jelleme – és ha meg is törik egyszer, teljesen indokolatlanul hat ez vissza a nézőrre -, gyakorlatilag nem tudják egymás “egyéni berendezkedését” megváltoztatni. Sokszor úgy érezzük a mondanivaló nem lép messze a realizmustól, de nem is marad a közelében. Ugyanis az említett ellentétes jellemvonásokat felnagyítja és ezáltal már szinte provokálja a nézőt. Már a film felénél arra leszünk figyelmesek, hogy mindkét félben találunk torzult jellemvonásokat. Nem látunk az egész filmben olyan karatert aki az arany középutat képviselné. Aki egyszerre tud vidám lenni, mindenféle morfium hatása nélkül és még alázatos és következetesen is cselekszik. Ezt a karaktert maga a néző tölti/töltheti be egyedül, mindazok után, hogy látja, a szereplők életében egyetlen út sem az un. nirvanába vezet, hisz egyikük sem testesít meg haladó gondolkodásmódot. A színészi játék megítélése leginkább azon alapszik mennyire tudunk megbarátkozni a karakterekkel, akik érezhetően fikcionáltak. Én megbarátkoztam velük, tehát a színészi játékuk elnyerte a tetszésem. Történetről nem lehet beszélni mert a film konfliktusokból épül fel és minden egyes ilyen konfliktussal az egyén érzéseivel, tetteinek következményeivel foglalkozik. Aki arra számít hogy intenzív cselekmény lesz, hát az nagyot fog csalódni. Egyike ez azoknak a filmeknek ahol több szereplő élethelyzetét, sorsát mutatják be, szóval nincs vezérszál, nincs főszereplő, nincsenek sablonok szinte, a film egyedül arra koncentrál, hogy kérdéseket szüljön a nézőben, milyen társadalomban élünk és milyen társadalomban élnénk inkább. Egyetlen negatívum hogy nem bontották ki eléggé az egyes szereplők életét, minden előzmény ismerete nélkül csöppenünk a világukba, majd minden lezárás nélkül a film vége után nyitva marad a kérdés mi történik eztán velük.
Minimum egyszeri megtekintésre annak ajánlom aki egyrészt vevő a trágárságra és különbséget tud tenni film és valóság között, illetve szereti a minőségi, akusztikus zenéket. Majdnem elfelejtettem, kapunk egy Kim Basinger-t nagyszerű színészi alakítással, egy Billy Bob Thornton-t szokatlanul pocsék alakítással (ha láttad a Rohanás-t, akkor nem szóltam semmit, mert ott is pocsék volt), aztán pár perces, de nagyon nyerő Amber Heard “aktokat” és két nagyon mély jelenetet a film végére.


49. Bdt (2012-03-04 03:21.34) aaaaa - (válasz Ne0 48. hozzászólására)
Eh,nincs kérdésem: dokumentum film, te! LOL


48. Ne0 (2011-11-01 18:48.36) aaaaa
Hja, ti elgondolkodtok rajta! És vannak sokan aki hozzátok, hozzám hasonlóan elgongolkodnak rajta. De vajon mi értelme van ezt, meg mondjuk pl a Szerb film, "művészetét" az amúgy is lehervasztott, jövőkép nélküli, és rettentően befolyásolható fiatalságnak, gyermekeinknek akiktől a földünket csak béreljük, bemutatni. Én tudom, mert ennek pont az a célja, hogy tudassa az éppen -szuicid, vagy emós, vagy hiivhatod akárminek-, de reményvesztett korszakát élő fiatalsággal, hogy tényleg nincs remény. Én nem választanám ezt az életet még ha milliárdos is lennék se,...MÁR...hangsúlyozom! MÁR! De ez azért van mert nekem van már viszonyiitási alapom, ellentétben a sok 10enévessel itt a fórumon, akiknek az édesanyja, édesapja bizonyára ezt a filmet és könyvet kötelező olvasmánynak ajánlja gyermekeiknek, hogy 5 csillaggal jutalmazza majd, közben meg a suliwcben meg már, nem a reggel az otthoni lépcsőházban a lift melletti hamutartóból kiszedett fecske csikkeken vesznek össze, hanem, hogy valaki még mindiig nem tud "Tekerni"! A film alatt se fordult meg a fejemben hogy milyen jó is nekik, és lehet hogy nem ezt a filmet fogom először a DVD be betenni, mikor a most 1,5 éves kislányom fogékony kezd lenni a jó és a rossz közti határok feszegetésére. Sem nem a Rossz tanárt, pont amiatt amit szamuráj mond, hogy a filmek célja nem csak az, hogy szórakoztassanak, hanem hogy bemutassanak. Példát. A többi dokumentum film kell hogy legyen!
Szamuráj, ha ezt előbb iirod mint látom a filmet, akkor ebben is becsapsz mint-most már tudom- a viigjátékok terén általában! :) Bár nálad is ott volt a "De...


47. Bdt (2011-10-11 19:03.41) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 46. hozzászólására)
Igen, ő írta a a forgatókönyvet. Ellis depressziós, narkós és alkoholista. Ennyi, Naná, h a sötét oldalt látja, de sztem igaza van, amerikában semmi jó nincs.
Imádom Ellisben, h és ebben a filmben leginkább( könyvben is) keveset szólnak , de azok ütősek.Durva végig, főleg a tengerparton haldokló lány és a vele való két mondat kb, srác és közte. De sorolhatnám. Tudod, h ő a kedvenc íróm, órákig tudnék beszélni róla. Állítólag a Holdpark könyvét is megfilmesítik és kit kért fel, na kit? Hát naná , h Beníszt és elvállalta, remélem elkészítik. Nekem az orgazmus lenne;)


46. Az utolso szamuráj (2011-10-11 17:18.55) aaaaa
Ez a film kurva jó.De....
Van némi személyes gondom Ellis-szel:mintha az jönne le írásaiból,csak és kizárólag ilyenek történnek abban a világban,amiről ír.Ez torzítás,mintha nem látná azokat a helyeket,ahová"besüt a nap",nem minden producer,gazdag akárki és nem minden lóvés csemete ilyen.Persze...azokról minek filmet ,könyvet alkotni,mondhatnánk.
Minek??Hát...néha jó látni,van remény.
Viszont amit meg bemutat,hát,abban nincs sok köszönet:gondolom,többek gyomrát ezért üli meg.Ellis az Informátorokban tovább boncolgatja az amcsi -főleg jóléti-társadalmat,sztárokról ,producerekről,rockzenészekről beszél,számomra fura volt,hogy a filmnek is ha jól láttam,ő írta a forgatókönyvét...mert vannak azért lényeges eltérések,és a film humánusabb lett,mint vártam volna.
No,ettől még persze nem jó nézni:mégis,koncentráljunk most a 90 percre.
Sokszor az jut eszembe hőseiről,ezek az emberek halottak.Porhüvelyek,zombik,akik húsevés helyett drogokkal,szexszel,piával töltik fel magukat,hogy élőnek látszódjanak.Jólét,unalom,egyhangúság-a film nézése közben az is megfordult a fejemben,ugyan hány ember választaná még így is a sorsukat?Nem érdekelve ,kibe rakja faszát,kit szop le,mivel tömi magát,milyen anyag tölti ki ereit,hány éves aki sikolt alatta....rengeteg,tömegek,azaz mi emberek,a társadalom ezen rétegétől leszakadó milliók ugyanilyen sorsot lazán bevállalnánk,ha milliomosok,milliárdosok lehetnénk,lenne uszómedencénk,és azt se tudnánk,mennyit fizetnek ki alkalmazottaink egy-egy nagybevásárlás során.
Azért innen nézve ez is tré ügy...minősíti az ember nevű állatfajt?
Aztán,miközben néztem a filmet,gondolkodtam azon is,ezek az emberek nem ilyennek születtek:hol romlottak el?Mikor volt az a pillanat,amikor félresiklottak végleg,amikor megszűntek emberek lenni....és ugyan miért érzem azt Ellis írásaiból,hogy ezek a lélekvesztett akármik meg se próbálnak saját sorsukból,helyzetükből szabadulni?Élvezik?Beletörődés,unalom,ez is egyfajta pokol?
Pedig,senki nem ilyennek születik(remélem...).
A film szereplői nem is úgy tűnnek egyébiránt,mintha szándékosan lennének szemétládák...csak valahogy így alakul.Érzelem nélkül kúrnak egymással,hízelegnek maguknak olyasmivel,a gyerekek miatt újra összejönnek,anyák kefélnek srácuk barátjával,aki meg seggbeakasztja saját fiúkat.Kiskorúak meggyalázása,pia,és egy apa,akinél rájön a fia,egyszerűen nincs neki mit mondania.Lehet,hogy annak ondója miatt létezik:de ezzel ki is merült egymáshoz való viszonyuk.
Borzalmas.
De még megrázóbb a film utolsó jelenete,mikor az anya arra kéri a fiút,segítsen lányán,és annak miért kérdésére azt válaszolja:De hát maga szerelmes belé!Mire a válasz:az változtat valamin??
Ha már az állítólag legerősebb emberi érzés is ennyi cselekvéssel,segítőkézséggel párosul,no ott komoly gondok vannak....Mintúgy ebben a filmben,mely több szálon fut és mégis valahol összeérnek,minden szereplővel.
A színészek hozzák,mit illik,Basinger meg szerintem idősebb korára lett jó színésznő,úgy,hogy még mindig jó bőr.Ami fontos az író műveibe,a zene,a filmben is nagy hangsúlyt fektetnek rá,valamint tökéletes a kor ,a ruhák,hajak megidézése.Nem tudom miért,a rőzsékről a Kajagoogoo ugrott be jópárszor.
Nem közönségbarát alkotás,de kit érdekel!Nekem jobban tetszett,mint az amcsi pszicho,abból túl sok minden hiányzott a könyvhöz képest-igaz,volt benne egy zseniális C. Bale.Nem mondom azt se,hogy jó nézni,de mert valamit nem szeretünk,attól még LÉTEZIK.VAN.És be is kell mutatni,igen.
A filmeknek ugyanis nem az az elsőrendű célja csupán,hogy szórakoztassanak.


45. Norby23 (2011-06-19 19:52.22) aaaaa
Igazi sefüle-sefarka film... és, hogy miért lett informátorok a cime...? talán ez az ami elgondolkodtato ebben a filmben!


44. Tysonrichie (2011-03-07 16:36.25) aaaaa
Ez a film se ér sokat.


43. Bdt (2011-01-27 12:02.39) aaaaa - (válasz Shagratha 41. hozzászólására)
Na végre, valaki!:)


42. Shagratha (2011-01-17 23:20.18) aaaaa - (válasz Shagratha 41. hozzászólására)
Mondjuk, akárhány csillagot is adok, nem fogom megnézni még egyszer. Eleget lát az ember hasonlót nap mint nap a környezetében, sajnos.
De érdemes megnézni, és gondolkozni azon, amit elmesél, amit üzen.


41. Shagratha (2011-01-17 23:17.51) aaaaa
Az a brutális ebben a sztoriban, hogy mindenféle csűrés-csavarás nélkül mutatja be a magányt. Nem magyaráz, nem is kell magyaráznia, hiszen mindenki érti, érzi, mi miért van úgy, ahogy. Nagyon-nagyon életszagú.
A fiát "csesztető" apa volt számomra a legidegesítőbb, legszívesebben behúztam volna neki. Amit a fia mondott ("Nincs semmi, amit mondhatnál; én pedig semmit nem fogok mondani neked; és ez nagy különbség") tökéletesen kifejezi a fiatalok magukra hagyatottságát.

Szerintem sokaknak azért nem tetszik, mert ellentétben a hasonló, több szálon futó filmekkel, ez a darab nem ad feloldozást, nincs happy end.

Jah, régebben kérdezte valaki, hogy miért az a címe, ami. Ha jól figyeltem (bár a könyvet nem olvastam), a zenekar neve The Informers.


40. Krisz papa (2011-01-16 02:31.43) aaaaa
Rettentően fárasztott a film, pedig a bevezető ígéretes volt! Gyenge jellemű, céltalan fiatalok, és az Ő felelőtlen, felszínes és fárasztó szüleik, gondoltam ez érdekes lehet, hiszen jó alapanyaga egy megfelelően lesújtó drámának. Nem sikerült! Unalmas a forgatókönyv, kusza a rendezés, gyengék a színészi játékok, itt még a rutinos öregek sem emelték a színvonalat! Igaz Rourke, és Ryder abban a pár jelenetben, míg fellelhető volt rendesen alakított, de ennyi!


39. Pajkos póni (2010-12-30 01:41.06) aaaaa
Szerintem Ellis írásai közül ezt ültették át a legsikeresebben mozivászonra. Remek a hangulata, jók a zenék,és sokkal inkább elhiszem a szereplőkről, hogy az élet gondtalan császárai, mint pl. az am. pszichóban.
De azt elismerem, hogy aki csupán beül megnézni a filmet minden előzetes ismeret nélkül, az nem fog valami jól szórakozni.


38. Ne0 (2010-11-21 21:01.03) aaaaa
:)


37. Bdt (2010-11-20 20:31.57) aaaaa - (válasz Ne0 36. hozzászólására)
Ha annyit írok, hogy ostoba vagy, az bók.

Nem vagyok tanár, bár taníthatnálak, lenne mire, "abre los ojos".


36. Ne0 (2010-11-13 17:18.39) aaaaa
Lehet hogy tévedtem, egy tanár biztos nem iigy iirna...


35. Ne0 (2010-11-13 17:08.20) aaaaa
Bár, ha jól tévedek(lehet, hogy nem jól, mert ha az vagy akire gondolok, akkor szépcsaládos vagy 2 gyerekkel, nem érteném mire ez a nagy befordultság) akkor Te pont tanár vagy és pont angolt is taniitasz, tehát ha Te sztrájkolnál azzal nem lenne előbbre az ország, viszont a felelősséged ha úgy tetszik még nagyobb. Neked kell szervezned az előzőekben leiirt Refuse/Resist-et, s rajtad nagyban múlik a jövő!
De ha tévednék akkor bocs!


34. Ne0 (2010-11-13 16:11.55) aaaaa
Most nézem, hogy nemrég még mindiig itt pörögtél sértve...:)Te unatkozhatsz inkább, ha még a szeptember 28-i reakciód után majd egy hónappal se tudod abbahagyni. Nagyon mély lehet a seb amit az önérzeteden hasiitottam.
Király, akkor márcsak egy...viszont remélem nem a sajátjait iirja át vászonra. :)
"Miattunk tart ott..." Kik miatt is? Mit is tudsz Te rólam? Na, akkor figyu, én már régóta nem sziivom azt a szart amit a 13-ak által marionettként mozgatott sziinész bűnözők csinálnak ott, ahol a Magyarok képviselőinek kéne ülni, ugyanis külföldön élek. Ugyan itt sem megy minden példásan, itt is a Liberálbolsevista-kapitalista-nihilista-haszonorientált élet folyik, de valahogy más az egyensúly. Valamint nagyon más a mentalitás.Itt nem lehet az embereknek úgy a fejére szarni, mint ahogy azt az elöregiitett, elnemzetietnikaikissebbségiesiitett, elbutiitott Magyarokkal tehetik odahaza. Merthogy az önérzeten és az állandó siirásriiváson és a múlt által az igazságérzeten keletkezett sérülések nyalogatásán kiivül, itt tesznek is hogy ne úgy legyen ahogy azt 'Azok' akarják. Nem beszélve arról, hogy Válság ide, Válságkezelés oda, szorongatott tökök ide, alsófertájon rúgott muffok oda, itt még mindiig van munka és van valamennyi pénz is. Nem varrunk milliókat a kispárnába, de éldegélünk. Viszont ahelyett, hogy a siránkozó otthoniak a "Ki nézte meg az IWIW adatlapomat" csalásra reggelnének, meg a virtuális Farmjaikkal baszakodnának unalmukban, mondjuk egy nagyobb égisz alatt, sztrájkjog ciimen nem mennének be doldozni egy hónapig a havi 60.000-90.000 Fjukért országosan, mint azt most a Franciák tették nem 60.000 Ft-tól elesve)akkor talán azok a mocsok Munkaadók Országos Sz. nem mondaná azt hogy nem kaptok egykulcsos Szja követő ÉS inflációkövető 9 % os minbár emelést... Tudod, itt nem hiszik el, hogy otthon az emberek többsége még mindiig nettó 300 euró alatt keres. De ez az ő hibájuk!!! Mert ha iigy is úgy is fasszopó Provident kölcsönből kell bevásárolni a vasárnapi ebédhez, akkor inkább ne menj be dolgozni éhbérért és megspórolod a buszbérletet, a rántotthúsra. Ha 100.000 számra emelkedne a regisztrált munkanélküliek száma, mert senki nem lenne hajlandó elfogadni a szarmerést, operátorkodást, szaros fillérekért, akkor a multi mostmár lassan felébredne, merthogy már sokkal keletebbre nem tud menni,mert már a Románok is jobban állnak mint mi. (Max Kiinába...)Csaubácsi ide vagy oda, de nekik nem hagyott államadósságot.
Úgyhogy használd "édes" a nagymagyar agyadat, tanulj sok nyelvet, és adj be itt nálunk Hágában, vagy kicsit lejjebb Brüsszelben egy sokaláiirt Klacht-ot és akkor majd foglalkoznak veletek, ne ezt a sok agymosó-kesergő szart ajnározd! Szeretnél még tudni valamit?
Végül, tegnap még beképzelt voltál, de tudom, ma már tökéletes vagy! :)


33. Bdt (2010-10-22 13:33.55) aaaaa - (válasz Ne0 30. hozzászólására)
Agyavesztett nagymagyarok..."

Nem kedves. Miattatok tart ott az Ország, ahol. Taps nektek. De annyira hülye vagy, hogy még te is ezt szívod. Eszetlen.

Az, hogy a zenéje zseniális, az egyértelmű. Dokihoz járj te, hogy felvilágosítson borzalmas lelkivilágodról. Az én ízlésem tökéletes ez egyértelmű és most még csak egy picit voltam szerény, édes.


32. Bdt (2010-10-22 13:28.20) aaaaa
Mellesleg,drága neo,közlök veled egy örömhírt,miszerint Ellis bejelentette, hogy nem kíván több könyvet írni, a mostani utolsónál és szívesen lenne forgatókönyvíró. Úh. nem kell több szemetet olvasnod tőle és javaslom egy filmet sem nézz meg tőle, úgyis szar,szted.


31. Bdt (2010-09-28 11:41.36) aaaaa - (válasz Ne0 30. hozzászólására)
Idejössz bakker, zavar neked, hogy tetszik nekem, nem is értem a felháborodást, ám legyen, ont nem érdekel, hogy unatkozol.


30. Ne0 (2010-09-12 20:11.24) aaaaa
Barátom, te aztán nem packázol. Figyu nem kell úgy berágni. Párszor végigolvastam amit iirtam, s azon kiivül, hogy nincs a klaviatúrán hosszú I-m, valamint, hogy egy 'á' helyett 'é'-t ütöttem nem tudom mit kellene édesanyámtól kérdeznem. Ennyi erővel te is kérj segiitséget a gépeléstanárodtól, mert a shift-et túl korán felengedted! Viszont mindenképp kérj segiitséget a lelkivilágod gyógyiitása tekintetében szakembertől, mert akinek ez a film a sajátját tükrözi vissza, s ekkora imádattal gondol a zenéjére és ebben látja saját frusztrációjának és reménytelenségének tükörképét, annak elkél a segiitség. A politikai nézetemről nem nyitok vitát veled, mert nem hinném, hogy közöd van hozzá, annyit azonban elárulok, -mivel te már egy szóval is elárultad magad-, hogy az ilyen agyavesztett nagymagyarok miatt lesz nekik jó támadási felülete. Betere toekomst!



29. Bdt (2010-09-09 12:58.55) aaaaa
Ja4És, aki a liberális zenéket kedveli, kivéve a VHK, ahhoz tényleg nincs mit szólnom. Én a hófehérkén nőttem fel, meg a piroska és a farkason, te. ultrazseni.


28. Bdt (2010-09-09 12:57.22) aaaaa - (válasz Ne0 27. hozzászólására)
Bdt néni!

hullára nem érdekel, hogy a szamurájjal egy az ízlésed, a nagy "alter korodban " , viszont elfelejtettél helyesen írni. szólj anyának, hogy tanítson meg. Legalább azt tudj, ha filmet értelmezni nem. Egyébként Szamuráj a mérce vagy csak szimplán nyalsz neki. szánalom. Megmagyarázni a kéréseidet meg nem fogom, mert ostobákra nem pazarok időt, csak annyit, hogy elküldjem a francba. És most ezt tettem.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekKackiás bajusz, 2018-06-19 09:0257 hsz
KérdésekMonti17, 2010-05-20 19:325 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk