Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kong: Koponya-sziget
- HBO2, 09:40
Szólíts a neveden
- HBO, 09:50
Szeretlek téged
- Film4, 10:10
Enyém a vár
- Film Mánia, 10:15
A felejtés bére
- Mozi+, 10:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Fallout (sorozat) - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Sydney Sweeney - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Perzsa család lenni New York aaaaa
Maryam Keshavarz aaaaa

 

Fórum - Outcast (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

8. Az utolso szamuráj (2016-11-29 16:17.14) aaaaa
Robert Kirkman sorozata afféle anti-Ördögüző.
Az elején több részen keresztül nagyon tetszett:mindig is kedveltem az ilyen típusú horrorokat,hisz az ördögűzés az a valami,amibe több mindent bele lehet mesélni pont azáltal,hogy valamely komolyabb szervezet is "játékos" benne.Szemmel láthatóan a készítők tisztában is voltak vele,van a tarsolyukban olyan,ami többeknek már ismerős lesz-vagy épp marhára unják-éppen ezért megpróbáltak bizonyos dolgokat épp az ellenkező irányba vinni.
Van némi spoiler.
Így személy szerint nagyon is tetszett,hogy bevállaltak olyasmit,egyházi embernek nem sikerülhet az ördögűzés,a démon vagy az ördög egész egyszerűen megtévesztheti őt,aki kicsit el is van telve saját képességével(mit is mond Al Pacino karaktere kedvenc bűnéről???).Sőt,a pap Kyle -ra-P.Fugit nagyon jó-még féltékeny is ahogy azt be is vallja,mert azon a területen,ahol ő működött,szemmel láthatóan nagyobb "ereje,hatalma",van,és olyan képességei,amivel képtelen versenyezni.Most gondold el az ő szemszögéből,kedveli is a srácot,ugyanakkor az belekontárkodik és méghozzá jól abba,amit ő csinált több évig....és rá is mutat ,felfedi tévedéseit.
Így hát látszik,az Outcast-nak megint csak a karakterek az erősségei:ám nem mehetek el a nélkül,hogy azt is leírjam,a "főgonosz" kicsit haloványra sikeredett.Újra csak mint a Walking Dead-nél,a szereplők közti viszonyok is nagyon fontosak,melyből magasan kiemelkedik a Kyle és testvére "szál":szinte fontosabb,mint a feleségével kapcsolatos problémák és a múltjuk.
Továbbá meghökkentő és elgondolkodtató volt a tűzoltó válasza:aki végül is egy új feleséget kapott annak megszállása okán,és nem törődött azzal,felesége lelke gyakorlatilag eltűnt.Kapott egy új partnert,izgalmasabbat,jobbat,szexben rátermettebbet,és neki megfelelt az,amit a gonosz erői adtak számára:ez pedig felveti azt,mi van ha az az oldal csábítása másokat is megfertőz???Ha amit kínál,vonzó és elfogadható??
Az Outcast-nek megvan a maga tempója:a hangvágása amúgy kíváló,persze a szokásos ördögűzős klisék azért megtalálhatóak benne,ám hitem szerint pont témája miatt.Sok szálat bontanak ki benne,és elsőre nem is mindegyiknek van köze a démonokhoz:meg kell várni a második évadot,ahol talán mindenre választ kapunk(sőt tuti,mert alacsony nézettsége okán nem hinném,lesz harmadik etap)
Még így is persze többeknek unalmas lehet:és volt,mikor nekem is ,a 8-9 rész kimondottan belassult,és szerintem a végére se sikerült felrázni megfelelő mértékben a tempót:továbbá,a lezárás kicsit várható is volt.Mindettől független,és dacára több hibájának,nekem tetszett:jól behozta egy kisváros nyomasztó életét,a rettegés inkább pszichologiai jellegű,ezek a karakterek megérdemelnek egy teljesebb és átfogó kibontást-főleg Reg E.Cathey szenzációs zsaruja,mert néhol billeget nála is a mérleg-és van ebben a történetben erő,valamint túl sok a nyitott kérdés.Majd meglátjuk.


7. Városi vadász (2016-10-31 19:00.11) aaaaa
Az első évad eléggé ígéretes, bár a homályban vagyunk. remélem a második évad megszolgálja a hozzá fűzött reményeket.



6. Ne0 (2016-08-26 19:03.37) aaaaa
Egy évadon keresztül, nem történt benne semmi, azon kiivül, hogy a plafonra hánytak. Nagyon csalódott vagyok.


5. Epü (2016-08-19 17:54.52) aaaaa
Üdv! Tömören: Unalmas. Bővebben: Alig lehet rájönni miről szól, miközben nem történik semmi és az is langyos.


4. Törölt felhasználó (2016-08-14 03:36.59) aaaaa
Nem lehet igaz, hogy 43 évvel az Ördögűző után még mindig úgy akarnak eladni egy franchise-t, hogy 60 perc játékidőre jut 5 perc klisés borzongás és 55 perc klisés karakterábrázolás. Csak a pilotot láttam, de nem folytatom tovább. A kisfiú biztos élvezte a szerepet, de inkább vicces volt mint félelmetes. A szájból-szájba démonizálás meg... a maradék komolyságot is száműzte.
Ha valaki koncentráltan akarja bepótolni az elmúlt évtizedek démonos-ördögűzős filmjeit, annak esetleg ajánlom, de inkább nézze meg a klasszikusokat.

Még egy.
Nem szoktam fennakadni a bakikon, de...aki egy kisvárosban fel akarja fújni a plébánia falára festékszóróval, hogy "Satan lives", az nem úgy választ falfelületet, hogy még egy fenyőfa mögé is be kelljen bújnia, mert nem fér el a kiírás.


3. Miszter88 2 (2016-06-25 12:32.53) aaaaa
3 rész után én kaszálom .
Végig azt éreztem, hogy nézem, nézem de minek ??
Szóval ez szerintem gyenge lett . Aztán persze voltak benne jó momentumok , de ennyi volt .
Van elég sorozat amúgy is , amit nézni kell .


2. Norbii92 (2016-06-22 16:19.21) aaaaa
Na csak felkerült ide filmkatalógusra is Robert Kirman új sorozata, jól van. Ígéretesen kezdett, ahogy az osztályzatom is mutatja; nagyon tetszett az első rész. Nem egy szokványos ördögűzős sorozat az biztos, itt főleg a megszállásra helyezi a hangsúlyt Kirkman, nem magára az űzésre. Az, elég amatőr jelleggel is van sajna jelen.
Érdekes egy sorozat tehát, a kezdés az nagyon erősre sikeredett csakhogy azóta két újabb rész is lement már - a harmadikat éppen most fejeztem be -, s elkezdett eléggé egy helyben topogni az Outcast. És semmi érdemleges nem derült ki. Sok a rejtély, sok a kérdés, misztikumból pedig van dögivel, viszont az érdeklődést legalább fenn tartja. Ugyanakkor már nem várom olyan kimondottan a következő részeket mint eddig, de örülök hogy ha felkerül egy újabb. Mindenesetre ha továbbra sem halad semerre akkor az osztályzatom is lejjebb kerül, abbahagyni viszont semmiképp nem akarom.


1. Capt.JackSparrow (2016-06-12 00:23.44) aaaaa
Az első rész pont ugyanolyan unalmas volt, mint a képregény. Az nem tart sehová, csak komótosan építkezik. Úgyhogy ezt most itt el is engedem inkább.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekAz utolso szamuráj, 2016-11-29 16:178 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Outcast adatlap
Eredeti cím: Outcast
Évszám: 2016
Szereplők: Wrenn Schmidt, Patrick Fugit, Philip Glenister, David Denman, Reg E. Cathey...

További információk

Szereplők fórumai
- Reg E. Cathey - Vélemények
- Patrick Fugit - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk