Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az éjszaka urai
- Paramount Network, 03:15
Szörnyszülöttek
- Film Mánia, 03:25
Hisztéria
- Film Café, 04:00
A vér földje
- HBO2, 04:05
Apafej
- Mozi+, 04:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Nyugaton a helyzet változatlan (2022) - Vélemények
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Fallout (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Martínez aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Aurora borealis hozzászólásai

Ugrás Aurora borealis adatlapjára

1 2

Jumanji - Vár a dzsungel - Vélemények

2018-01-01 11:48.24
Nem kell tőle sokat várni. Ez nem a Jumanji közvetlen folytatása, csak valami alternatíva.
Jó vicces, és nem úgy vicces, hogy finganak, bofognek benne és minden második szó egy nemi szervet jelöljön, ami a mostani eresztést elnezve mindenképp pozitív.
Az eleje és a vége is elnagyolt, de nem lényeges, közben azért jól szórakoztunk.
A hibái egyértelműen azok, amiket nem vett át az első részből, pedig működtek.
Videojáték lévén szó, a szereplők nem dobnak. Pedig a dobás izgalmassá tette az egészet, folyamatos feszültséget teremt.
Az eredetiben maga a játék a gonosz, ami fogva akar tartani. Itt meg valami olyasmiről van szó, hogy meg kell menteni Jumanjit wtf?! Épp az a különlegessége, hogy a negatív figura nem egy ember, hanem a játék. Ebbe gyerekfejjel el is lehet merülni, hisz mindenkinek volt társasjátéka; és ki ne gondolt volna bele, hogy a tábla életre kel? Szóval itt meg az a csávó a gonosz, aki ellopta a követ. .
És végül : a játékot megsemmisitik azzal, hogy radobnak egy labdát vagymit és az osszetorik. Komolyan egy ilyen varázslatos játékot így meg lehet semmisíteni? Miért is nem jutott ez eszébe eddig senkinek? !


Szárnyas fejvadász 2049 - Vélemények

2017-10-13 14:04.25
Ezt mostmar megjegyeztem. . Ugyanígy voltam Jake Gylenhaal-al is, volt pár értelmetlen filmje, amit kár volt megneznem.
Ez a film se jött be, főként azért se, mert nem az én műfajom.


2017-10-12 16:43.20
Igen el se olvastam miről fog szólni. Nekem fontosak a színészek, sokszor többet kihoznak egy filmből, mint amennyit a sztori sejtet.
Meg persze Gosling egy nagyon jó hapsi!


2017-10-09 08:11.55
Hát úgy nem szúrtam ki, hogy meglattam, hogy Ryan Gosling.
És nem is olvastam tovább hogy miről szól, meg hány perces : D


2017-10-09 06:53.51
Fogalmam sincs ki a rendező, meg az előző részt se láttam. Többen kimentek 2 óra után a moziból. Szívesen mentem volna én is. Szerintem a fele végig se nézte a másik fele meg csak úgy ottmaradt. . Vontatott, közhelyes penzkidobas.


Az utolsó műszak - Vélemények

2017-09-16 07:02.34
Tegnap véletlenül odakattintottam. Nem mondom, ha nem a Gyllenhaal játszana benne, lehet továbbnyomom. A társa se rossz pasi. . ;) nagyon jó film, ez a kamerázós stílus sincs túlzásba véve, hogy folyton remegjen a kép. Végig izgultam az egészet. Hogy a sztori mennyire hihető? Szerintem már rég nem lényeg egy amcsi filmben. Az a lényeg, hogy érzelmeket provoaljon ki a cselekmény. Márpedig elég jól megvágták, hogy az ember beleelje magát.
Az egyetlen negatívum, hogy Gyllenhaalnak nem a megszokott a szinkronhangja Csőre Gábor. Pedig ő sokmindent elvallal, nem tudom miért nem ő szinkronizálta.


Halálos iramban 8. - Vélemények

2017-04-18 21:22.49
Aki nem a filmről ír, húzzon el és privátban nyomassa az agymenéseit! Mindig feljovok ide, én naív, ha érdekel egy film, de mindig csak baromságokat olvasok.
Egyébként most olvastam a filmkat filmleírásában, hogy Izlandon is játszódik a történet. Ez nekem kimaradt! Valaki meg tudja mondani, hogy pontosan mikor is volt a banda Izlandon?


2017-04-18 14:13.31
Megint mi megy itt? A filmről irjatok, ne szájberkaratézzatok.
Igen jó film, akciós, nem ül le egy percre se, a karakterek jók még mindig. Én olyanokon már nem akadok fennt, hogy a mínusz 40 fokban sapka nélkül rohangálnak, és ki se pirulnak, de ezek akkor is zavarnak, mert úgy érzem hülyének néznek. Na mindegy, Theron, aki az ügyeletes "rosszfiú", jót alakít, tényleg baromira megutáltam a végére, és ráadásul olajra lépett, szóval adott a folytatás. A poénok jók, bár Johnson és Statham szájkaratézása már majdnem előjátéknak minősül.
A sztori nem olyan jó, de mivel ez már azért a 8. , annak azért nem rossz. Sok agyondicsőített akciófilm elsőre se tud ilyet összeütni. Annyi hiányzott, hogy a végén meglegyen ez a "minden összeáll" feeling.
Kicsi Brian nagyon cuki volt :)
Minden volt itt, gyors autók, riszapicsa csajok, fekete zene, hát ez alap, keménycsávók szétütnek mindenkit, többször is, aztán persze érzelmeskednek, mert ők gyengéd óriások, anyagyilkossag, oroszok, nukleáris bomba, világmegmentés, cuki kisbaba. Ennyi a siker receptje ezek szerint!


Éjszakai ragadozók - Vélemények

2016-11-24 22:28.03
Több kérdésem is van:
-akinek Susan telefonál lány, az az ő lánya, de kitől van? Mert Edwarddal közös gyermeküket abortalta nem igaz?
-a végén miért nem ment el a vacsira Edward, ha egyszer azt email-ezte, hogy neki bármikor jó?
-tulajdonképpen a kezirattal mit akart mondani Edward? Hogy elragadta tőle a boldog családi képet az a másik gazdag pasas?

Gylenhall nagyon jól játszik, Amy Adams pedig, habár kifejezetten rühellem, egész jót alakít! De természetesen a texasi önkényes rend őre viszi a prímet.
Nem éreztem feszültséget, hiába a sok effekt, meg hogy a nő sose kapcsolt villanyt, amikor hazaért. Nem tartottam azt se jónak, hogy hol ez fürdött a kádba, hol az, enélkül is rajött mki, hogy párhuzam van az események közt. Ugyanaz a siratodal szólt szinte végig hegedűn.
Egyszer kB 10 percig szívdobogás hang volt az alafestő zene, de nekem elmaradt a drámai rész.
Az sem jött át, mikor 20 percig nézni kellett a két főszereplő szemét, meg ahogy rebegtetik egymás felé.
Nem éreztem se drámát, se feszültséget.
Úgy őszintén az a film témája, hogy még mindig többet ér a pénz és a csillogás, mint a valódi érzelmek? Ezt az ezereves közhelyet kellett 2 órányi lassított felvételen megnezni?


Másnaposok 3. - Vélemények

2016-09-19 22:02.39
Ez a film nem vicces bakker! A második rész, az jó volt. Mégpedig azért, mert az original sztori akkora durranás volt, hogy tényleg belefért egy második felvonás, és szinte ugyanazzal a forgatókönyvvel megint megcsinálták. Azért is volt jó, mert a karaktereket megkedvelték az emberek. De a harmadik részben Alan-en kívül már nincs igazi karakter, csak vmit mormolnak, át se érzik a szerepüket. Na és egyáltalán nem vicces. Amikor Csao beleeszik a kutyakajába, abba mi a vicc? Vagy mikor Alan 10 percig hangszereket ver le a boltba? Hát tényleg csak a temetési szelfi és az angyali hangon előadott Ave Maria, ami kicsit javít a képen.


Noé - Vélemények

2016-05-23 16:30.14
Ez valami borzasztó. Fimnezes közben arra gondoltam, tudom, hogy Crowe problémákkal küszködik, de azért ilyenre hogy vetemedhet? Úgy jár, mint Nicolas Cage, neki is már csak a rosszabbnal rosszabb filmek jutottak, pedig remek színész. Hopkinson is meglepődtem, bár ő produkálta a legjobb jelenetet, mikor a bogyókat bekapva boldogan rohant a halálba.
A Hermione kislány ugyanolyan tehetségtelen, mint Kristen Stewart, nulla arcmimika, üres játék.
Nyilván jobb lett volna 3Dben nézni, de így tvn keresztül volt pár értelmezhetetlen kép, mint amikor a galambok a patak mentén röpülnek, vagy mikor Noé kisétál a sátrából reggel egy komplett Windows háttérképernyőre.
Érzelmeket alig közvetít, szexjelenet tök felesleges, de gondolom muszáj. Osszesegeben uncsi, jellegtelen. Kár volt várni rá.


40 és annyi - Vélemények

2014-08-21 14:32.52
72 véleményét osztom. A témához képest indokolatlan a jatekido hossza. Semmi poén, a lejmolo aposnak vannak egyedül jó szövegei. A sztoriban semmi megható, vagy fordulatos. Az első parbeszedben, amiben azt ecseteli a férj, hogyan nyírná ki a feleségét, az még elmenne talán a Family Gay-ban. Ja meg a csődbe menő család, akinek BMWje meg Lexusa van, hagyjuk mar


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Vélemények

2014-07-28 15:28.14
*seggét=seggfej
**Életszerű=Életszerű tlen


2014-07-28 15:25.06
Ez a vég méltatlan a kezdetekhez. A leguccso csattanó, miszerintTed a gyerekei hhatására felcsenget Robinhoz az unalomig ismételt kék kürttel, ami a készítők szándéka szerint egy ugyanolyan motívum, mint az ominózus sárga esernyő, hát végtelenül erőltetett. A duma, hogy Ted kitartóan keresi a nagy szerelmet, majd 7 évig járnak, születnek a gyerekek, megvan az esküvő majd a nő hamarosan lelécel, miután hősünk visszatér a meddő, gyerekutáló ifjúkori szerelemhez, aki anno inkább a seggét haverjahoz ment hozzá de még neki sem kellett..na ez, amit nem veszek be. Életszerű, logikátlan, a címét tekintve érdektelen befejezés. Egy rakás szemét. Sokszor ment az érvelés a Jóbarátok és a HM között, most már kijelenthetjuk, a másik NY-i banda vagányabb, és tehetségesebb.


A királynő - Vélemények

2014-03-26 20:03.08
szinte biztos vagyok benne... ugyanmár, a filmben Nagy-Brittania miniszterelnöke egy olyan lakásban él, mint egy proli és szerinted főz a felesége? Maximum hobbiból teheti, nem minden nap. Egy ilyen nőnek egyszerűen nem ez a dolga, hanem diplomatának kell lennie.


Need for Speed - Vélemények

2014-03-25 15:37.14
... tam, minden pillanatban volt szinte akció, a rádiós csávó is ismerős volt valahonnan, szóval drámaira is sikeredett a végkifejlet a közvetítő kommentálásával. Kielégítő vég, vicces utójelenetek, szerintem nem kell sokkal több. A Halálosan unalamasabb iramban-tól azért sokkal jobb, mert nem annyira izmozós, beszólogatós hapsikkal van tele, akármennyire májer is volt a Mustang /mellesleg nekem nem jött be, de a hangja elég szépen szólt/. És ráadásul a színész gárda egy 10 évvel fiatalabb is, ami szerintem felüdülés a kiöregedett Vin Dieseltől és az azóta meghalt Paul Walkertőól...
A legnagyobb gond ezzel a filmmel az, hogy én 3D-ben néztem, ami tök felesleges volt, kb a vászon 5%-a volt térhatású, viszont a sötét szemüvegtől kevésbé volt intenzív a színhatása. Persze én egy fapados 3D moziban voltam, és inkább levettem a kukkert, mert rontott az élményen. Egy 5x pörgő sportkocsi síkképen is éppolyan élvezetes látvány, mint 3Dben...szóval ezt leszámítva nekem tetszett! Várom a folytatást !


2014-03-25 15:31.18
Hogy mennyire van köze a játékhoz nem tudom megítélni, mivel nem játszottam vele, de filmnek egész jó! Az alapsztori, hogy a csávót bekasztlizzák ártatlanul, ott bukik meg, hogy egy autópályán balhéznak, ahol 5méterenként kamera van, ráadásul egy hídon karamboloznak, aminek az elején és a végén is van kamara. Letagadni egy 3. autó részvételét is elég kamu, mikor több 100-an is utazhatnak ugyanazon az úton, ráadásul a keréknyomokból is megállapítható hányan, és milyen típusú gépjárművel voltak a helyszínen, ezt már a TAXIs Daniel is megmondta a csipeszelős helyszínelők helyett. Na de ezen még túl is léptem, hiszen ha a jófiú megússza, nincs is sztori, mert az egész ezen alapszik, hogy megbosszulja, bebizonyítja. Közben jót szórakoz


A királynő - Vélemények

2014-03-25 15:12.02
Helen valóban jól játszott, de nekem nem a valódi KIRÁLYNŐ képe lebegett a szemem előtt, hanem egy pökhendi vénasszony, aki tanácstalan, másoktól kér folyton tanácsot, mert 70 év alatt nem tanult meg uralkodni... Szerintem egyszerűen Erzsébet nem ilyen, mint ahogy a film bemutatja, nem tudom milyen tanulmányok, interjúk előzték meg a forgatókönyvírást, de nem hinném, hogy túlzottan mélyrehatóak lettek volna. Azonkívül összesen kb két hetet foglal magában a sztori, ami szerintem egy ekkora személyiségnél tényleg nem átfogó.. Nem tudom mi a célja a filmnek. Bemutatni mit csinált Erzsébet, mikor meghalt Diana? Ennyi erővel Károly szemszögéből is forgathatnának egy filmet, meg a gyerekek nézőpontjából is. Lehet, hogy Oscar-díjas, de egyszer-nézős nagyon-nagyon. A miniszter karaktere is olyan visszás. Olyan, mint egy kisfiú, aki beleszeret a királynőbe. Meg egyébként is, mióta főz egy elnök felesége és köt kötényt?? Én szeretem a doku-életrajzi filmeket, ezt a stílust is, de láttam sokkal jobbakat is a témában. Összességében, nem rossz film, de többet vártam.


Salt ügynök - Vélemények

2014-02-15 17:33.01
Uhh, hát többet reméltem a sztoritól. Na, ha nem Angelika Jolika lenne a főszereplő, akkor vajon mi is volna ez a film?
Az alap, hogy visszanyúlnak a hidegháborús évekhez, ami lássuk be, már nem egy mai darab, tehát semmi újdonság. De semmi baj, a klasszikusok mindig beválnak. Adott egy kém, akit beépítenek a csúnya orosz bácsik a menő jenkikhez, mert ezt ugye már minden 2. amcsi filmből megtanulhattuk, hogy az albánok, az oroszok és az ukránok, na meg az arabok a rosszfiúk. De az az agyalágyult kém, ahelyett, hogy mint minden kém, kettős életet élne, és mindkét fél javaiból részesülne, magára haragítja mind az oroszokat, mind az amcsikat. Érdekes fordulat, bár kissé idegesítően későn esik le a tantusz /lehet, hogy csak nekem?/. Szóval a végén mégiscsak bebizonyítja, hogy igazi amerikai hazafi, megmenti az elnököt, egy rakás arabot, és kicsinálja a legfőbb téglát is. Nem volt váratlan.
De mivel Jolikával van megspékelve, egy fokkal érdekesebb. A szerelmi szál totál felesleges, úgy tűnik, hogy ezzel akartak rátenni egy lapáttal, de nem akarták túlspirázni, úgyhogy gyorsan kinyiffantották a férjet. Zsákutca. Arról meg nem is beszélek, hogy ezek az akciójelenetek..pff röhögőgörcsöm volt tőlük. A kamerát meg kötelezően bugyival kell kitakarni. Olcsó, szexista trükk. Többet vártam!


Honnan tudod? - Vélemények

2013-11-14 15:32.31
minap láttam... A szereplőgárda okés, a műfaj elviselhető, lévén romantikus vígjáték, borzalmasabban biztos nem lehet, mint egy gagyi sci-fi. És mégis! A rengeteg jó színész most valamit elbaltázott...én az egész sztorit nem értettem. Azt hittem a végére marad egy csattanó, és értelmet nyer az egész kuszaság. Ám ez elmaradt.
A szerelmi jelenetekben semmi érzelem, szikra nincs...nem hiszem el, hogy ők szerelmese! Pocsék színészi játék. Ugyan Witherspoon, Wilson és Nicholson nekem is nagy kedvenceim, most mégis az a pasi volt /számomra/ a legelfogadhatóbb, akinek a nevét sem tudom:)
Sebaj... majd egy másik filmjükbe megtanulom. Mindenesetre kár volt ezért a 2 óráért leülni...


Feledés - Vélemények

2013-05-04 18:36.58
valaki magyarázza el miről szólt ez a film...igaz, félbeszakítottam a nézést és két részben néztem végig, de egyszerűen nézhetetlennek tartom.. és annyira ismerős volt az egész film szerkezete. Kicsit Mátrixos, főleg hogy Freeman napszemcsibe feszít. Amúgy én is nagy Cruise és Freeman rajongó vagyok, de ez már nekem túl sok. A sci-fiket is imádom, szóval nem idegen sem a műfaj, sem a színészek.
Úgyhogy ha kérhetem, valaki írja le miről is szólt a film, mert nekem elég homályos. Talán meg kéne néznem még 1x, mert figyelmetlen voltam? De nincs hozzá türelmem..


Képlet - Vélemények

2013-04-12 19:13.03
Valaki elárulná mi lett a vége? Sajna felvettem és a reklám miatt lemaradt a vége, pont amikor leteszik a kisnyuszikat a mezőre. De gondolom valami idilli kép a zárójelenet. Nem tudom, sci-finek jó, de kettest adtam, mert Cage néha eltúlozza a játékot. A térdreesés igazi csúcspont volt ha ha. Egyébként én is bírom őt, tetszenek a filmjei. Az eleje nagyon jó ötlet, az időkapszula, meg minden. De utána számomra ellaposodik a sztori, nem éreztem izgalmat. Jónak tűnt, de láttam már különben is, szóval egyszer fogyasztható...


Croodék - Vélemények

2013-04-09 19:14.44
nagyon rossz kritikát olvastam róla, de kellemeset csalódtam! Annyira vicces és akciódús, nem lehetett unatkozni. Gyerekeknek kiváló, felnőtteknek is élvezhető, szerintem nem kell többet várni egy ilyen kis mesétől... Az egyetlen számomra nem kedvelhető személy Guy /ha jól írom/, a leányzó hercege, akinek a testalkata hát hogyismondjam...a férfiastól olyan messze, mint Makó Jeruzsálemtől. Valószínűleg azért rajzoltak neki ilyen girhes kis testet, hogy ellentétben álljon az ősember, erőbajnok apukával... De sajnos elég Justin Bieber kinézete lett. Kár, hogy a kislányoknak ilyen lovagokon nőnek fel. Mikor én kislány voltam, akkor a mesefigurák nagyon férfiasak voltak, Aladdin, Pocahontas pasija stb... Változnak az idők na, de ez a mese akkor is szuper, vicces és édi! :)


A nagy Gatsby (2013) - Vélemények

2013-02-25 20:01.35
mikor lesz már bemutató???


Django elszabadul - Vélemények

2013-01-29 13:06.39
Engem Tarantino nem hat meg, nem ismerem a filmjeit, a Ponyvaregényt is 5 perc után lekapcsoltam... Tudom, hogy egy rajongónak nehéz elvonatkoztatni a személyétől, dehát vannak ezen a bolygón sokan, akik viszont nem esnek hanyatt a rendező úr nevétől. Őket is le kéne nyűgözni. Az igaz persze, hogy egy szirupos befejezés senkit sem érdekelt volna, de a csavar a 2. óra végén nem igazi csavar volt, csak még több vér és puskaropogtatás. Nagyjából olyan, mint mikor vissszatapsolják az énekest a porondra, aki a rájátszásra tartogatja az igazi nagy durranást. Hát nálam nem durrant olyan nagyot, bár kétségtelen, hogy nem sok ilyen mozit látni, ami lekötne két órahosszáig. Én a végén untam sajna.


2013-01-28 16:42.56
Nem akarok mélyreható filmkritikát írni, Tarantino munkásságát dicsőíteni, és egyéb nagyzolós dolgokat, egyszerűen úgy akarom értékelni ezt a mozit, mint egy néző, aki csak szórakozni akart... Azért 3 óra szórakozás kicsit sok volt, elzsibbadtam :D Főleg, hogy a történet már a 2. óra után simán befejezhető lett volna a szabadságlevéllel, de neeeem csavarni kellett egyet a dolgon, hisz akkor úgy tűnik az egész, mint valami csalimese. Hazudnék, ha azt mondanám nem vonzott Dicaprio jelenléte, ismét nagyon jól játszott, bár a sok fennkölt fecsegés nem passzolt a szájába. Talán mórikált is kissé. A házban rendezett vérfürdő után már érzéketlenné váltam bárminemű halálesetre. Dehát Tarantino. A csuklyás jelenet érdekesre sikerült, mintha azt a részt valaki teljesen más írta volna, mint a film többi részét. Hirtelen olyan érzése támadt az embernek, hogy egy Adam Sandler filmbe csöppent volna. Összességében vicces, jól megírt szövegekkel, karakterekkel, és persze ipari mennyiségű paradicsomszósszal. Sztem nem Oscar gyanús!


A hét pszichopata és a Si-cu - Vélemények

2013-01-11 15:05.35
istenem ez mekkora egy rakás sz.ar volt, már csak kínomban röhögtem! Colin alakítása megjárja, de nem élete legjobbja. Christopher Walken-ben sose csalódok, most sem, bár annyira azért igen, hogy ehhez a filmhez adta a nevét. A történet elég keszekusza, valami újat akart alkotni az író, de inkább csak egy katyvasz lett, aminek sefüle sefarka. A legpoénosabb rész az volt, mikor a sivatagban a Káróbubi elmeséli a végső leszámolást, nahát az komoly volt. Idegesítően sok a "fucking" kifejezés használata, ami az amerikaiak számára kimeríti a káromkodás fogalmát, a fordító gárda igazán cifrázhatta volna kicsit, mert ebben a filmben minden "sz.ar" és kibasz.ott".
Kiemelkedő pont a Hans diktafonjáról lehallgatott üzenet, aki továbbgondolta a vietnámi kiscsávó sztoriját, és igazi eredetiséget sugallt.
Egyébként összegezve: agyzsibbasztó és pocsék film!


Happy Endings (sorozat) - Vélemények

2012-12-28 19:02.43
erőltetett!


Doc Martin (sorozat) - Kérdések

2012-12-09 14:42.27
8silencio8
Az említett részt most szombaton adták le az m1-en, ha szerencsénk van jövő héten már olyan részt adnak, ami "új" !


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Vélemények

2012-12-09 14:30.45
Micsoda? Valaki még a 6. évadnál jár?:D Én már a 8. évadnál tartok, a 10. rész után... Aki látta, az kérem erősítsem meg, hogy ez az egész őszi kiadás egy vicc. És nem a jó értelemben. Kezdve azzal, hogy a 7. évad vége már megint Ted-Robinról szólt, most meg megint Robin-Barney-ról. Mennyi bőrt akarnak még lehúzni erről a nevetséges szerelmi háromszögről? Az meg egyenesen ócska, hogy Barney megcsókolja Robint, mire az visszahőköl, Barney közli, hogy oké oké, akkor ő kiszáll a játékból, mire Robin meggondolja magát és mégis meg akarja szerezni, mondván ami nem lehet az övé, az nagyon csábító. Ez a vicc már egyszer elsült a tetőn lévő bulin, az ún. "megmózbizás" keretében. Hihetetlen, hogy újból megcsinálják, csak most Robin az elszenvedő fél...azért attól a résztől már igencsak messze járunk, többet vártam. Összességében az uccsó évad egy rakás kaksi... Ja és Barney feleségül veszi Robint...ugyan, ez kinek volt meglepetés? Az egyetlen meglepetés ebben a sorozatban már csak Ted feleségének a személye, de addig amíg ez kiderül, szánalmas próbálkozásokkal húzzák el az időt, hogy dagadjon a bankszámlájuk.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk