Unatkozol? Gyere játszani!
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Béke, szerelem és félreértés
- Viasat Film, 11:15
Nincs baj, drágám
- HBO2, 11:20
Koktél
- Film Café, 11:35
Értékes rakomány
- Mozi+, 11:50
A robot és Frank
- RTL Három, 11:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Verseny a győzelemért - Vélemények
2022-es választás
300 - Vélemények
Szólánc (filmek nevével)
Szólánc-angol szavakkal

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Könnyek völgye aaaaa
Peter Stormare aaaaa

 

Fórum - 40 és annyi - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
85. Fütyülős (2022-03-02 22:47.33) aaaaa
Szenzációs. A LOST-os részekért meg plusz 1 pont. Akinek hosszabb párkapcsolata van, szerintem elég jó hasonlóságokat tud találni. És sokan azért elégedetlenkednek, mert nem vígjáték. Hát ez nem is vígjáték szerintem :)


84. Johnny Saiper (2020-08-05 17:56.35)   - (válasz Wildcoyote25 83. hozzászólására)
Így már oké, csak előtte szöveggel azt írtad, hogy miatta kettes a film.



83. Wildcoyote25 (2020-08-05 00:41.54) aaaaa - (válasz Johnny Saiper 82. hozzászólására)
Nem szeretem az 5-ös skálás értékelést, a 10-es sokkal árnyaltabb képet ad. Ezért írtam a hozzászólásom végére, hogy 10/2. A 2-es tehát innen van. Ha átszámolod csillagokba, akkor a 10/1 és a 10/2 jelenti az 1*-ot.


82. Johnny Saiper (2020-08-04 18:08.04)   - (válasz Wildcoyote25 81. hozzászólására)
Ha kettes a film, miért egyest adtál rá?


81. Wildcoyote25 (2020-07-26 14:59.17) aaaaa
A helyzetek, a karakterek, a párbeszédek, egyáltalán az egész film annyira humortalan és erőltetett, hogy ha még tíz percig tart, felkötöttem volna magam. Mit mondjak arra, amikor a kedves nej gyorsan le akarja cummantani a férjét, mert hiányzik a cigi? Ennél már csak az anális önvizsgálatot végző férj jelenete volt szánalmasabb. Ráadásul: "baszki", "baszki", "baszki" - megy egyfolytában az indokolatlan és primitív káromkodás. Hogy ez mennyire rosszul áll egy férfinak... egy nőnek meg aztán pláne. A sok nagy konfliktus pedig mindig megoldódik minden átmenet nélkül, természetesen akusztikus gitáros "szívfájdítóan szép" zenei aláfestéssel, mint ahogy az lenni szokott ezekben a nyálas giccsekben. Az egész szaros filmből Megan Fox kinézete érdemel említést. Miatta kettes a film. Judd Apatow rendező-forgatókönyvíró pedig már megint megmutatta, hogy agyilag egy tini, humorban pedig egy óvodás szintjén áll. 10/2


80. Wildcoyote25 (2020-07-24 01:15.02) aaaaa
A helyzetek, karakterek, párbeszédek, egyáltalán az egész film annyira humortalan és erőltetett, hogy ha még tíz percig tart, felkötöttem volna magam. Mit mondjak arra, amikor a kedves nej gyorsan le akarja cummantani a férjét, mert hiányzik a cigi? Ennél már csak az anális önvizsgálatot végző férj jelenete volt szánalmasabb. Ráadásul: "baszki", "baszki", "baszki" - megy egyfolytában az indokolatlan és primitív káromkodás. Hogy ez mennyire rosszul áll egy férfinak... egy nőnek meg aztán pláne. A sok nagy konfliktus pedig mindig megoldódik minden átmenet nélkül, természetesen akusztikus gitáros "szívfájdítóan szép" zenei aláfestéssel, mint ahogy az lenni szokott ezekben a nyálas giccsekben. Az egész szaros filmből Megan Fox kinézete érdemel említést. Miatta kettes a film. Judd Apatow rendező-forgatókönyvíró pedig már megint megmutatta, hogy agyilag egy tini, humorban pedig egy óvodás szintjén áll. 10/2


79. Semprini (2018-08-16 15:13.02) aaaaa
Az elmúlt két évben kb. tízszer néztem meg ezt a filmet és mindmáig nem tudom megunni, most sokkal jobban tetszik, mint első nézéskor, bár már akkor is megkapta tőlem a négy csillagot, most revideálom a korábbi véleményemet és megemelem az értékelést.
Eszméletlen jó film, nem az a sírva röhögős, de vannak benne pazarul mulatságos jelenetek is, iszonyat jó dumákkal, hamisítatlan feelgood-mozi, jólesik nézni, közben el is gondolkodik az ember, a szereplők szerethetőek, szuperül lettek összeválogatva, a két kislány pedig tüneményes, a hozzájuk passzoló zseniális szinkronhangokkal! De persze a felnőttek is remekelnek: Paul Rudd - Széles Tamás, Leslie Mann - Kökényessy Ági, John Lithgow - Szacsvay László, Megan Fox - Bogdányi Titanilla, Albert Brooks - Székhelyi József, egyszóval mindenki tökéletesen a helyén van, és egytől egyig remekebbnél remekebb karakterek, mellékszereplőkig bezárólag.
Aki még nem látta, ne hagyja ki, többször nézős, tartalmas mozi!
9/10


78. Bertu (2017-11-28 21:12.40) aaaaa
Nem volt ezzel a filmmel semmi baj. Remek volt a rendezés és a színészi játék. Sőt a szinkronnal sem volt hiba. Annak ellenére, hogy viszonylag hosszú volt, nem voltak üres járatok. Ez megért nálam egy négyes osztályzatot. De az, hogy szerepelt és játszott a filmben a Graham Parker and the Rumour hozzátett még egy csillagot.


77. Egylány (2016-09-25 11:15.00) aaaaa
Nem rossz film, szerintem nem unalmas. Bár nem az a végig röhögtető vígjáték, de van benne egy-két poén, és azok jók. Bár eléggé olyan mintha a rengeteg káromkodással próbálnák megnyerni a nézőket.


76. Semprini (2016-03-01 11:43.20) aaaaa
Ha egy szóval kellene jellemeznem a filmet, azt mondanám rá, hogy egyenetlen. Szenzációsan sziporkázó párbeszéd-tűzijátékok váltakoznak kimondottan nyögvenyelős és unalmas jelenetekkel. A végső értékelés azonban részemről mindenképpen pozitív, mert kevés filmen röhögtem ilyen jókat mostanában. Először egy erős közepest akartam rá adni, de végülis megadom rá a négyest.
Apatownak már jó pár vígjátékát láttam, a többségük kimondottan tetszett, gondoltam, hogy ez sem lesz rossz. A kritikákba is beleolvastam, hát nem egyértelműen pozitívak. Hozzáállás- és hangulat-, no meg persze életkorfüggő is, hogy kinek mennyire jön be ez a film: akik negyven közelében vagy kicsivel afölött járnak, azok nyilván jobban értik-értékelik a humorát, mint mondjuk a huszonéves korosztály.
A film - legalábbis vígjátékhoz mérten -meglehetősen hosszú: több mint két órás, és néha bizony leül, de amikor vicces, akkor nagyon az.
A szereplőgárda remekül lett összeválogatva, ismertebb és kevésbé ismert arcok egyaránt vannak köztük, de gyakorlatilag mindenki a helyén van. Külön érdekesség, hogy a női főszerepet a rendező felesége, a gyerekeket pedig a valódi gyerekeik játsszák, tehát szó szerint egy "családi" filmről beszélhetünk. Paul Ruddnak az efféle szerepek állnak igazán jól, a gyerekek pedig tökéletesen asszisztálnak a szócsatáikhoz. A legviccesebb jelenetek meglepő módon Melissa McCarthy-hoz köthetőek, akit ugyan nem bírok, de ezúttal abszolút telitalálat volt a figurája.
Mindent összevetve szerintem nem rossz film ez, vannak hibái, de érdemes egy próbát tenni vele.
7,5/10


75. Captain Al (2015-10-26 16:24.59) aaaaa
Megnéztem egyszer, később megnéztem még egyszer, de a véleményem továbbra sem változott. És még ezt merik vígjátéknak nevezni. Hagyjuk már.Persze aki akarja az megnézheti én nem mondom hogy ne tegye, de készüljön fel 2 óra dög unalomra. Azoktól akiknek meg tetszett elnézést kérek.


74. Borix (2014-11-02 21:54.12) aaaaa
A film a sok lehúzó értékelés ellenére simán vállalható ez a film is bizonyítja,hogy nem mindig kell a tömeg után menni /csapódni/.
Valószínű,hogy 30+ korosztály érti és értékeli mert azok már megéltek egy két dolgot az életből és tudják hová tenni a filmet.


73. Aurora borealis (2014-08-21 14:32.52)  
72 véleményét osztom. A témához képest indokolatlan a jatekido hossza. Semmi poén, a lejmolo aposnak vannak egyedül jó szövegei. A sztoriban semmi megható, vagy fordulatos. Az első parbeszedben, amiben azt ecseteli a férj, hogyan nyírná ki a feleségét, az még elmenne talán a Family Gay-ban. Ja meg a csődbe menő család, akinek BMWje meg Lexusa van, hagyjuk mar


72. Tömö (2014-01-22 15:26.40) aaaaa
Ez nekem lagymatag volt. Sehol egy igazán Nagy poén. Paul Rudd hozza a szokásos karaktereit, itt kap hozzá 2gyereket, de mintha nem az ővék lennének, azt is elbagatelizálja, hülye :D
Ment-ment a történet, semmi újjat nem tudtunk meg a házaséletből-max.hogy amcsiban tényleg nem tudnak élni "fuck" nélkül.
szegény csóró amcsi pár, az a BMW kb.5 vidéki lakás ára, plusz még anyunak is egy 8személyes busz:D, de mindjárt tönre mennek.
Én elnéztem volna inkább Jason Segel marhaságait, de ő itt nem is tudom minek volt jelen.


71. Cantri (2013-12-26 22:31.13) aaaaa
Áh így másodjára nézve még fergetegesebb volt, komolyan fetrengtem a földön a nézése során, ilyet pedig baromi régen tapasztaltam, pláne ismétlés során. Pedig maga a formula abszolút nem bonyolult, gyakorlatilag egy egyszerű családi szatíráról van szó, mely némi ráncfelvarráson ment keresztül. A szövegkönyv szinte szó szerint sziporkázik valós családi problémák bemutatása közben olyan szóvirágokkal dobálóznak a szereplők, hogy attól majd lehidaltam. Nem is szaporítom tovább a szót, nem csak az idei, hanem az elmúlt évek legjobb vígjátéka!! Frenetikus!


70. HettyKing (2013-12-14 11:33.42) aaaaa
Párommal néztük együtt, mindketten 30 felett vagyunk, és nagyon tetszett nekünk. Mi mozi helyett ezt választottuk, itthon. Rég nevettem ennyit filmen. :) A hossza ellenére nem ült le egyáltalán. A szereplők jól hozták a karakterüket. Nagyon sok poénnal teletűzdelt film, ami igen jó szórakozást nyújtott. Az meg, hogy nem kidolgozottak a karakterek, meg hogy unalmas, stb. Ezt a filmet néztétek? Olvastam itt olyan kritikákat, amit egész egyszerűen hülyeségnek tartok, már bocs. Ez a film SZÓRAKOZTAT, mutat egy kis társadalomkritikát, egy friss, 2011-es állapotot, milyen a mai kor családi képe (ami valahol elszomorító, de ez van), és azt, milyenné tud válni egy párkapcsolat ennyi év után. Öregszünk, és próbáljuk rendbe hozni a kapcsolatainkat. Őszinteség, humor, jó kis párbeszédek. Ez vár arra, aki megnézi. Nekünk nagyon átjött!


69. 2Titi (2013-09-22 15:41.53) aaaaa
Időnként szórakoztatott, kikapcsolt, jókat nevettem rajta, de mégis nekem hiányzott a részletekig való átgondoltság a karakterek szempontjából. Klisés, felszínesek maradtak.


68. Törölt felhasználó (2013-09-15 17:46.44) aaaaa - (válasz Chatnoir237 67. hozzászólására)
Miért?


67. Chatnoir237 (2013-09-15 17:45.39) aaaaa
hát, szerintem ez a film nem jó, és ezzel azt akarom mondani, hogy unalmas szar...


66. Bellefille (2013-09-02 22:21.57) aaaaa - (válasz Evile-Elvis- 65. hozzászólására)
Hát ezt benéztem :D de javítottam a csillagnyi hibám. :)


65. Evile-Elvis- (2013-08-31 18:19.25) aaaaa - (válasz Bellefille 64. hozzászólására)
Annyira még sincs jó szíved, mert 3 helyett 2*ot adtál:)


64. Bellefille (2013-08-31 16:50.24) aaaaa
Igazából nem vártam sokat, és nem is kaptam sokat. Unalmas volt. Legalábbis nekem. 3 csillagot kap, mert mindig jó szívem van, és azért meg is nevettetett. Néha.


63. Evile-Elvis- (2013-08-14 19:10.38) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 61. hozzászólására)
Nem steril ez, inkább csak amerikai. Amúgy közel s távol a legintelligensebb komédia az évben.


62. Törölt felhasználó (2013-08-14 19:04.20) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 61. hozzászólására)
Valóban, az amcsi negyveneseké. De attől függetlenül, hogy egy átlag magyar házaspáréra nem teljesen illeszthetőek a filmben történtek, ez a film szerintem egy nagyon szórakoztató darab.


61. Az utolso szamuráj (2013-08-14 18:49.23) aaaaa
A gond ezzel a filmmel a sterilitás...hogy álomgyári.
Anyagi gondjaik vannak:de nyaralnak,ott szobaszervízen egy vagyont költenek,Leslie Mann mindig kifestett,csinos,tipp-topp,még mikor felkel akkor is,mikor káromkodik,akkor is,szóval itt minden csilli-vili.Holott,a témáját tekintve-és néhányat jól megfogva-egy nagyszerű film lehetősége is benne volt.
Egy kis magánvélemény:mindig vigyorgok,mikor fiatalok,ilyesmin át nem esők kezdenek véleményezni olyat,amiről fingjuk nincs.Nem tudják,mi az gyereket nevelni,hogy az néha az ember agyára tud menni,hogy a társa a hidegfrászt tudja ráhozni bizonyos napokon,hogy a szex akár el is laposodhat-vagy több ismerősnél már nincs is,vagy volt olyan,aki arra kért,dugjam meg előtte feleségét-hogy kommunikációs problémák merülhetnek fel az unalom miatt,vagy hogy a másik már nem tűnik izgalmasnak az ember számára.
De,azért van olyan,aki bőszen elemezget,hisz megtette a Port.hu meg pár oldal....innen meg gondold tovább.
Szóval és tettel,van azért "jóság" is a moziban,és néha felnyerítettem,akkora poénok hangoztak el,hogy pedig "zsidókártyáztak"-mert az sose évül el!!!-tényleg tiszteletem az alkotók felé.Paul Rudd nekem végtelenül szimpatikus,Mann meg gyönyörű MILF,hiába szebb Magan Fox,ebben a nőben több tűz van,hétmilliószor-és ez NAGGGYYYON!! fontos!!Igazából sok mindenben őszinte volt a film,sok mindent meg csak meglebegtetett és kész,néha az volt az érzésem,lehettek volna bevállalósabbak a forgatókönyvért felelősek.
Amit bőszen a két óra javára írnék,ez valahol egy dráma:a 40 korosztály drámája.
Kár,hogy ki kell elé írni:az AMCSI 40-eseké...ha érted,így más a baba fekvése.


60. Cantri (2013-07-19 12:42.34) aaaaa - (válasz Cantri 58. hozzászólására)
Rájöttem, hogy az éveimet kicsit rosszul fogalmaztam meg.:) Szóval "20. életévemet éppen hogy csak...."


59. Kmacko (2013-07-19 11:10.34) aaaaa
Eszméletlen jól szórakoztam a filmen, nálam csillagos ötös.


58. Cantri (2013-07-18 21:09.10) aaaaa
Nem mostanság nevettem vígjátékon ennyit.:)) Apatow a Felkoppintva című mozival meggyőződésem szerint az utóbbi pár év (egyik) legkiválóbb műfaji alkotását tette le az asztalra. Friss volt, laza, szókimondó és meglepően, mondhatni durván őszinte. Apatow ezt a formulát görgette tovább, egy olyan korosztályt megcélozva, melynek problémáiról a még magukat örökéletű Pán Pétereknek tartó, moziba járó fiatalok többségének leghalványabb fogalma sincs, így közel sem csoda, hogy kikezdte őket. Pedig magam sem vagyok éppen a tipikus célközönség, húszas éveimet éppen hogy csak magam mögött hagyva aligha tarthatom magam sokat látottnak, de valahogy képesek megfogni ezek a nagyon is valós problémákat bemutató mozik.

Pete és Debbie párosa már az említett moziban, háttérbe szorulva is gyakorlatilag érdekesebb volt, mint főszereplőink. Egyszerre viccesek és szánni valóak. Persze így kívülről nézve sokszor dől rajtuk az ember, de nagyon is reális problémák húzódnak egy-egy összezördülésük mögött, melyeket nem is kell egy hollywoodi szkriptírónak kitalálnia, hiszen rengeteg kapcsolatban, családban mindennaposak, ami valahol szomorú........ De a mozi végig igyekszik ezt a keserédes kombinációt édesíteni, sikerrel. Néha bedobva olyan karaktereket, mint Melissa McCarthyé, akit én a Bridesmaids-ben nem bírtam nagyon, de most ebben a pár percben fetrengtem tőle haláli dumái hallatán.

Összességében a film nyilván nem találta fel a spanyolviaszt, mégis meglepően sok poént, geget és helyzetkomikumot tuszkoltak bele, melyek átéléshez szükséges némi érettség, életkor, ezért nem mindenkinek való, de akinek nem tetszett nézze majd meg pár év múlva.)))



57. Fcportofan (2013-07-11 17:44.29) aaaaa
Sokkal jobb filmnek lett beharangozva,úgy az általános médiában,és úgy az ismerősöktől,barátoktól.
De számomra ez egy átlagos vígjáték,vagy még lehet,hogy átlagon aluli is.
Összesen jó,ha kétszer-háromszor tudott nevetésre bírni a film.
Elég hasonló érzésem volt a Diktátor című vígjáték megnézése után,sokat vártam tőle,és csalódtam benne.


56. Türkiz (2013-07-11 17:36.04) aaaaa
Nem volt ez a film annyira átlagos ám,de különösebben nem is történt benne semmi. Igazából észre se vettem,hogy vége lett.Az tetszett benne,hogy sok modern dolgot vittek fele (elektromos kütyük),amitől kissé életszerűbb is volt a dolog.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekFütyülős, 2022-03-02 22:4785 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk