Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az élet ízei
- Film Café, 07:10
A bűnös
- Paramount Network, 07:10
Rómeó és Júlia
- AMC, 07:15
Csak egy telefon
- Magyar Mozi TV, 07:55
Szerelem a villában
- Max4, 08:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Pókok aaaaa
David Cronenberg aaaaa

 

Kisbarát hozzászólásai

Ugrás Kisbarát adatlapjára


A fehér pokol (2012) - Vélemények

2014-01-21 17:15.15
Ez a film számomra szenzációs könnyen hozta az %csillagot.A legjobb a filmben hogy egy teljesen átlagos storyból hogy tudtak kihozni egy ilyen jó filmet.A teljes stább kitett magáért a filmben,és hát a főszerepben Mr.Neeson tökéletes választás volt.
Plusz pont volt a filmben a feleséges jelenetek,hisz így még emberibbnek és közelebbnek érezhetjűk magunkhoz a főszereplőt. Amit valoszinűleg nem volt nehéz eljátszania hisz köztudott hogy a való életben elvesztette a feleségét akivel nagyon jó házasságban élt.
Én mindenkinek ajállom,nem lesz egy klasszikus de a műfajában új és nagyon hiteles.
És érdemes a stábblistát végigvárni pár másodperces bonusz jelenet a végén:)


A balta - Vélemények

2013-10-19 18:40.09
Multidéző a VHS korszakból.Akkor látthatunk rakásszámba ilyen "gyöngyszemeket".


Véres karácsony - Vélemények

2012-04-13 16:40.03
Csak azért nem szörnyű mert van valami szülő vs. gyerekek érzelmi tartalma. De ettől még szörnyen gyatra. Nem oly nagy gáz ha a filmben nem nyomnak mindent az arcunkba a miértekről mert szeretem ha a készítők megengedik a nézőnek hogy maga filozzon el a történeten. Egyszeri alkalomra csak mert fura.


Max Payne - Egyszemélyes háború - Vélemények

2011-04-14 17:10.36
Ezt a filmet lehetett volna sokkal jobban is elkészíteni. A egészet igy a középszerüség mocsarába taszitották-ami nagy kár volt érte-hisz érezhető a filmen hogy probáltak a játék hangulatát,stilusát és akciómenetét becsempézni több-kevesebb sikerrel. Vagyis inkább kevés sikerrel,sajna!
Ezáltal kaptunk egy átlagos filmet ami senkinek nem elegendő!
Merthát aki szerette a játékot azt felháborította,-aki a játék alapján várt egy jó filmet az csalódott,-aki pedig csak szórakozni vágyotta filmen az pedig kapott egy tucat filmet,pár jó jelenettel!
Egy ötlet talán: akik nem ismerik a játékot és nem is halottak róla azoknak nyujthat kimagaslot.
Nekem sajnos nem!


A pók hálójában (2001) - Vélemények

2011-03-29 17:09.38
Attól hogy egy film leszerződtett egy kiváló színészt /Morgan Freeman/ akit szerintem jópáran nagyszerű színésznek tartunk, beleértve jómagam is, még nem bíztos a garancia hogy a film is jó lesz.
Ezesetben pont ez történt!!
A film számomra gyenge közepes, a feszültségszíntje a filmnek egy thrillerhez képest elég lapos, a történet nem rossz de nem az igazi. Olyan színtelen-szagtalan tucat áru ami folyasztható de nem finom. A csattanórol pedig annyit hogy nem kell egy filmbe 3-4-5-csavart bevinni hogy emlékezetes maradjon, elég egy is de az legyen jókor és jó helyen a filmben.


Tüske - Vélemények

2010-06-19 14:10.40
Nekem is tetszet a film,igaz hogy mostanság csak szarabb horrorokba futottam bele és ez legalább visszaadott valamit nekem abból hogy miért is szeretem a horrorokat.
Amugy a karakterek semlegesek mint a színészi játékuk is,a történet közepes,mint ahogy a trükkök is.A hangulat vitte át nekem a négy csillagra.


Ott bent - Vélemények

2010-06-19 13:56.04
Elmebeteg egy film.A film megnézése elött azt olvastam a tartalmából,idézem:...A betolakodó az utóbbi idők legkegyetlenebb és legvéresebb horrorjainak egyike, ezért megtekintése valóban csak a legedzettebb nézőknek javasoljuk."
Na ezt elolvasva kiváncsian neki is kezdtem, az igazat megvalva tetszett és nem is.
Én is ugy gondolom hogy az igazán jó horrorfilmek hatással vannak a nézöre ez a film is szerintem ezek közzé tartozik még ha a készítök nem is potosan találták el az arányokat.Gondolok itt arra hogy a nézö a túlélös horrorokon mindig megpróbál együtt élni a szereplövel és vele izgulni hogy vajon túléli-e? Én öszintén reméltem hogy a föszereplő a film végén de csak a legvégén inkább meghal mert ez a testi és lelki kínok szinte elviselhetetlen,még a nézö számára is.Számomra a film lelki részre ható sokk megvolt,de a készítök ezzel nem érték el mert szándékukban állt hogy a gyomrunkra is mérjenek wgy jokora ütést.Ez is pipa!
Nekem mégis a gyomromra volt nagyobb hatással,kár mert majdnem sikerült maradandot alkotniuk...


Náci zombik - Vélemények

2010-05-31 21:18.27
Ha röviden akarjuk a filmet jelemezni akkor: Undorító,Morbid,Szórakoztató,Véres.Nagyon véres!Amelett viszont kicsit értelmetlen.
A film első felében rohadtul bosszantott hogy ez is csak egy elcsépelt horror lesz,ráadásul a rosszabbik fajtából.De a film második felétöl viszont megmutatja a film egy másik oldalát amit viszont lehet szeretni mert valjuk be hogy ennyi marhaságot már régen dobáltak össze filmbe.
Hatalmas lopások vannak a filmben talán egy jelenete sem saját.Ez nagy szívás lenne ha nem lenne szórakoztató a film.
Egy kis izelítő hogy miböl lophattak:Gonosz halott,Hulajó,Péntek 13/bolond vénember szinrelépése/A barlang és szerintem még azért van miből meritettek.
Szerintem redben van e Norvég ,,Csoda"


Mezsgye 2. - Túlvilág - Vélemények

2010-05-18 19:34.07
Hát,na hagyuk.A filmböl tényleg sikerült az alkotóknak kivenniük mindent ami jó volt az első részben.Helyette viszont MI nézzök nem kaptunk semmit.Mert hát voljuk be ahogy az első résznek vége lett,számtalan Jó folytatási lehetőség lehetet volna de nem ez!Talán,ha ugy nézzük meg a filmet hogy ez egy lehetséges harmadik rész /ami valószinüleg a 2 rész lenne/elözménye az elsö részböl ismert események után,,akkor talán...De ne szaladjunk egyire elörre,mert ez a film nem jött be szerintem sokaknak sem.
Kerülje aki teheti de aki kiváncsi az majd rájön hogy miért figyelmeztetem őket...


Magnólia - Vélemények

2010-01-09 16:49.56
Hogy milyen ez a film?...SZENZÁCIÓS
A müfaján belül is a legjobbak közt a helye.
Senkit se ijedjen meg a film hosszától mert minden perce mestermű!!!!!!!!!


Holtak napja (2008) - Vélemények

2009-12-14 22:10.26
SteveMiner hozta a kötelezöt.Van benne sok tulzás de szerethető kis alkotás.A szereplők olyanok amilyenek,hozzák a közepes színvonalt de valjuk meg a film megtekintése közben vagy utánna sem nagyon tudunk azonosulni velük.Ami egy menekülös túlélős horrorban azért nem árt.Klasszikusá azért biztos hogy nem válik mint a nagy elödje,mert nem érzödik a filmen a ,,szavatossága".


Az ember gyermeke - Vélemények

2008-11-21 23:04.35
Nagyon érdekes film,nem elég megnézni mert ez az olyan filmek közé tartozik amin el is lehet gondolkozni.Sokan akik leértékelték a filmet talán az zavarta a legjobban hogy nehezen indul be a történet és sok az olyan kérdés ami talán nyitott de nem az!A film alkotoi talán nem is akartak egy kézen fogható szájbarágos történetet elénk rakni,hanem kortol és gondolkodástól független azt azért nem mondom hogy szórakoztató/mert ez minden csak nem Szórakoztató film/filmet készíteni!Mindenki akit érdekel a komor,zord és kegyetlen világnézetü filmek azoknak erösen ajánlott!


A bunker (2001) - Vélemények

2008-09-15 22:30.43
Érdekes film,Nagy csalódást fog okozni azoknak akik egy horrort várnak még akkor is ha megtalálhatóak az erre utaló helyzetek!
Viszont akik szeretik az olyan filmeket amik inkább a hangulatra és a bezártságra irányulnak és hogy ez hogy hat az embereknek azoknak érdemes megtekinteniük!Erős3 csillag de a 4-ről épp hogy lecsuszik.
Egy próbát megér,de jobbakat is készítetek már e stílusban!!


Grudge - Az átok 2. - Vélemények

2008-03-17 13:40.25
Szörnyü volt ez a film,megtekintését senkinek sem ajálom!!Még ha a szereplök renden is voltak a történet vezetés olyan kusza mint egy fuldokló légzése a vízben!Osztom azok véleményét akik a japán verzióját értékelhetöbbenek tartották!!


parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk