Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A sziget
- Viasat3, 00:20
Zanox - Kockázatok és mellékhatások
- Magyar Mozi TV, 00:40
Mindörökké menthetetlen
- Film Mánia, 00:45
Új múlt
- Film+, 00:55
A góré
- Film Café, 00:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Expend4bles - A feláldozhatók 4. aaaaa
Tony Sirico aaaaa

 

Fórum - Mezsgye 2. - Túlvilág - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

28. Halember (2019-09-11 20:13.10)  
Nagyon gagyi, mint a Robocop sorozat.


27. Halember (2019-07-03 20:05.34)  
Elképesztően gagyi film.



26. Béla18 (2012-06-08 21:17.26) aaaaa
be kell valjam az első rész nekem tetszett az jó volt de ez és mi lett mégis az első rész két főszereplőjével? valaki elmodaná légyszives ha már a """"forgatókönyviró"" nem csak egy értelmetlen szart kapunk ez a film halál unalom pedig mikor megláttam mondom jaj de jó mezsgye 2 az egy jó volt kiváncsi vagyok erre is azt mi lett? jól rábasztam ezzel a filmel unalmas érdektelen gyagi a szörnyeket hagyuk én a helyükbe az animálokat ölném meg mind1 nem tudom ezt a filmet nagyon ajánlani senkinek mert nem tudom ki lenne az akit érdekelne bűn rossz a történetet hagyuk a szereplőket hagyuk még az ijesztő rész ha talán van benne ( már régen láttam ) még talán az jó meg egy két szörny talán faszán sikerült ( csaj szellem ) de kb ennyi csak ez a 2 pont más nem nem ajánlom rossz gyenge film ami csak nevében horror de nem nagyon az az első rész viszont jó azt tudom ajánlani miért kellet elbaszni az első részt? nem is értem


25. Mozsika (2012-02-04 16:32.17) aaaaa
Ez még a béna első résszel sem ér fel. Kevés filmnek van ilyen hülye története. Amúgy meg kifejezetten unalmas és lehangoló. Csak azt nem tudom miért adok kettest rá.


24. Weser (2011-11-28 18:43.30)  
Az első részére megadtam a kettest, mert Kristen Bell szerepelt benne, nem is rosszul és a film végén tetszett az apokalipszist idéző világkép és annak a hangulata. Viszont se erre, se a harmadik részre nem adom már meg a kettest. Vontatott borzalom az egész. Az elejétől a végéig. Izgalom, feszültség, értelem és semmi értékelhető nem volt benne. Úgy rossz, ahogy van. Alig történik valami, de az is olyan unalmasan, hogy kínszenvedés végignézni. Förtelem.


23. Cica13 (2011-11-12 08:49.40) aaaaa
Imádtam az első rész, de ez inkább nem nyilatkoznék...


22. FRU5T (2011-06-21 09:08.39) aaaaa
Az első része nagyon tetszett, de ez ahhoz képest nagyon gyenge lett... Kár volt folytatni!


21. Jason13 (2010-10-11 14:28.07) aaaaa
Már az első rész se volt egy nagy eresztés.De annak volt hangulata,amit a szürke képi világ teremtett meg.A szellemek is jól néztek ki,a sztori is érthető volt.Kb. 1 hónappal ezelőtt fedeztem fel eme filmet a közeli Tesco egyik polcán.Akkor elgondolkoztam,hogy megvegyem e.Nem vettem meg.De tegnap úgy döntöttem,egye fene,egyszer élünk,megveszem.Nem kellett volna.Az első rész is remake volt,el is lehet gondolkozni,milyenek szoktak lenni a remakek folytatásai.A legtöbb esetben rosszak.A sztori egy se füle se farka baromság.Megismerünk egy nőt,meg annak a lányát.Majd kiderül a nőről,ő már sajnos halott.A lányt az apja próbálja menekíteni a káosz elől.Tehát az első percekben megismerjük az anyát.Aztán,mikor már azt hisszük ő a főszereplő,kiderül nem!A látvány nagyon gagyi.Az odavetített háttér nem néz ki valami jól.A képi világ színesebb mint egy óvodás kifestője.Hol van már az első rész darkos képi világa??!!A szellemek gagyin néznek ki.De nincs is belőlük sok.A színészi játék borzalmas.Kedvenc részem mikor az apa megtalálja lányát és 20 percig mondja neki,nem lesz semmi baj,örökre együtt lesznek.De az is jó mikor a benzinkutas faszi felgyújtja magát.Borzalmas ez a film,a befejezés meg zseniálisan szar.Tuti megnézem a 3. részt is:)


20. Küsmödi bácsi (2010-09-30 13:42.07) aaaaa
Jelentem, megnéztem a harmadik részt is. Mivel az a rész még nincs fent a 'katalóguson, vagyok annyira jólszituált fiatalember, hogy elrettentés képpen leírjam a véleményemet arról is.
Akinek a második rész se tetszett, az még véletlenül se gondoljon arra, hogy megnézze a harmadikat. Egész egyszerűen minősíthetetlen, semmi, de semmi értékelhető nincs benne. Horrornak nulla, thrillernek nulla, drámának nulla. Az eleje érdekesen kezdődik, de ami azt követi... SZPOJLER: Van egy hülye picsa, aki az első részben volt a Justine (kiscsaj); egy menekülttáborban nő fel és egy elhagyott laptop segítségével összehaverkodik egy másik városban élő gyerekkel, aki elcsalja, menjen el hozzá. A csaj sétál, le se szarja az a kb. 3 szellem, amit mutatnak a film alatt, sétál és sétál. Lóf*sz se történik, mígnem rá nem talál arra a verébre, aki a 2. részben piros cuccban bohóckodott. Kiderül, meg akarja menteni a világot, de amúgy egy szadista pöcs. Ha azt hittétek, hogy megszabadultatok ettől a majomtól, hát tévedtetek :)
Justine kiszabadít egy szellemcsajt, akin szadista hajlamait gyakorolja a majom (ilyenek: egy zseblámpával világítja a vörös szobában fogva tartott szelemet, az meg vinnyog valamit, de meg ne kérdezzétek ez mire jó), kelepcébe csalja a hülyegyereket, annak lefő a kávé, majd kiszabadulva összetalálkozik azzal a gyerekkel, akihez eleve indult, rájön, hogy az is egy beteg lelkű szellem már, és valami találmánya révén egy laptop meg egy program segítségével újra élő tud lenni, ergo azért csalta oda a csajt, hogy jól kihasználja és újra verhesse a bránert.
A csaj jól megasszondja neki, van még egy totál feszkós harc jelenet az azóta megboldogult vörös ruhás majommal, de no para, mert közben repülőjkről ledobnak valami neutronbombát és eltűnik a világon az összes szellem, persze heppi end a vége, mindenki boldog (azaz Justine meg a hozzá csapódott lepukkant eb), mond egy nagy monológot a jövő nemzedéke számára és jönnek azok, akiknek köszönhetjük eme remeket.
Pár sorban el is meséltem az egészet.
Ezt R2D2 (tudjátok, a guruló szemetes a Star Warsból) kifügyülné. Nulla.


19. Küsmödi bácsi (2010-09-29 12:49.57) aaaaa
Nagyon sajnálom, hogy egy piszok jó első rész után ennyire lebutították a filmet :(
Egyetlen pozitívuma, hogy a hangulata jó, sötét, kilátástalan, máról holnapra közeg lengi be. Ezzel minden pozitívumot kiveséztem. Innentől csak negatívumokat tudok felsorolni. Ha van film, amit csakazért készítettek el DVD-re, hogy kicsesszenek a gyanutlan vásárlókkal, no és persze ezzel egyetemben szert tesznek jogdíjakból származó kis zsebpénzre, hát ez az. Átgondolatlan, összecsapott zagyva baromság.
Tele van ökörségekkel.
ALARM!!! INNENTŐL SZPOJLEREZEK!!!
A film elején leugrik az öngyilkos csóka az emeletes házról, valahonnan a hatodik környékéről, mert a kötél végét nem lehet látni. Megrándul aztán lóg csendben. Biztos vasbetonból volt a nyakcsigolyája...
A dagadt faszi a puskával. Majdnem ledurrantotta a haverja kislányát, mert maszatos volt a válla, ennyire ügyeltek a fertőzés megelőzésére, érdekes módon nem zavarta, hogy átváltozott nőt kúr meg... logikátlan hülyeség.
A film elején a nő (oké, hogy szellem, de ő ezt nem tudta) bugyuta módon mászkál egy káosz epicentrumában lévő világban, ügyefogyott párbeszédekbe bocsátkozva, totálisan nem a körülményeknek megfelelően összeszart gatyában. Idegesítő.
Azok a jelenetek, amelyek a "természetben" játszódnak, kb. 90 %-ban műtermi "alkotások", süt róluk, hogy a "színészek" mögé van vetítve a táj.
A balfütty gyerek ad egy fél guriga vörös szalagot a "főhősnek", amiből az tökéletesen befedi az autó szélvédőit. Teszkó gazdaságos szalag. Számításaim szerint legalább 3-4 ilyen gurigára lett volna szükség. Mert kiszámítottam :)
A "színészek" egytől egyig sarlatánok, a kislány köröket ver az egész sleppre. Mondhatni csak az ő játéka hiteles, profi a kislány.

Egy elfogadható jelenet van az egész filmben, mikor az autóban szorong a faszi meg a kislánya és kint a nő szelleme brekeg.

Az első rész után nagyon vártam a másodikat, de a sok rossz kritikáknál már láttam, kár volt. Az élet bebizonyította, sajnos ez így igaz.
Elkezdtem nézni a 3. részt, felénél egy napos hatásszünetet tartottam, annyira szuper produkció az is... :)


18. Variocsana (2010-08-25 13:34.06) aaaaa
A 3. rész legalább tényleg próbál dráma lenni és kapcsolódik a 2. részhez...


17. Evitas (2010-08-08 14:09.10) aaaaa
Jó ez a film,láttam,nem értem sokan mért mondják,hogy nem nagy szám..nézni való...


16. Evitas (2010-08-01 11:16.21) aaaaa
Nem tom,nemsokára megnézem,már várom...soknak sok film gagyi,nem tom élőbe félelmetesebb lehet,hihi...de viszont tisztelem mások véleményét...Ez azoknak szól akik leértékelték!Bocsi


15. Triton1988 (2010-06-11 23:30.10) aaaaa
No comment...........
Katasztrofális! Kerülje mindenki...


14. Jerryco (2010-06-10 16:52.36) aaaaa
Rég láttam már ennyi zöld hátteres jelenetet filmben.
Gyenge.
A főszereplő miatt 2 csill.
A vége meg fárasztó.
Meg úgy az egész.
Ami izgalom volt benne, az annyi, amikor ugrott a film, mert szar lett a másolat.


13. Cernunnosz (2010-06-08 13:12.42) aaaaa
Az első rész sokkal jobb volt.Az sem volt jó,csak jobb.
Szinte az 50%-át zöld háttér előtt vették fel,és olyan ocsmány,gusztustalan módon látszik ez,hogy az szánalmas.A sztori meg nagyon gagyi lett...


12. Variocsana (2010-05-19 06:36.59) aaaaa - (válasz Kisbarát 11. hozzászólására)
Na igen, mert elvileg a második rész alcíme invázió és csak a harmadiké a túlvilág...


11. Kisbarát (2010-05-18 19:34.07) aaaaa
Hát,na hagyuk.A filmböl tényleg sikerült az alkotóknak kivenniük mindent ami jó volt az első részben.Helyette viszont MI nézzök nem kaptunk semmit.Mert hát voljuk be ahogy az első résznek vége lett,számtalan Jó folytatási lehetőség lehetet volna de nem ez!Talán,ha ugy nézzük meg a filmet hogy ez egy lehetséges harmadik rész /ami valószinüleg a 2 rész lenne/elözménye az elsö részböl ismert események után,,akkor talán...De ne szaladjunk egyire elörre,mert ez a film nem jött be szerintem sokaknak sem.
Kerülje aki teheti de aki kiváncsi az majd rájön hogy miért figyelmeztetem őket...


10. Variocsana (2010-05-18 11:31.33) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 9. hozzászólására)
Ennyi? :)


9. Az utolso szamuráj (2010-05-18 11:13.49) aaaaa
Azta csibész netovábbja.


8. Atyolino (2010-05-18 10:40.49) aaaaa
Hulladék. Nem is bírtam végig nézni.


7. Zoli27 (2010-05-15 11:06.24)  
Baromi gyenge film,semmi érdemleges nem történik benne,gondolom az volt a cél,hogy minél kevesebb pénzből elkészítsék és majd a dvd piacon tarolnak vele,az ilyen filmeket tudnám lenyomni a rendező és a producerek torkán:-)


6. Zoltan0804 (2010-05-13 20:08.26) aaaaa
Olvasgattam az elöttem szólókat a filmel kapcsolatban, és gondolkoztam, megnézzem-e egyáltalán, annyira lehúzzák a filmet! De megnéztem, mert az első rész tetszett!
Kellemesen csalódtam! Lehet azért, mert valami nagyon rosszra számítottam a vélemények alapján!
Nem volt azért annyira "király", az első rész sokkal jobb, de egyszer mindenképp érdemes megnézni!


5. Mat666 (2010-05-10 17:57.45) aaaaa
Harmat gyenge aki teheti kerülje el jó messziről az első rész közelébe se ér semmilyen szempontból.


4. Variocsana (2010-05-08 06:58.31) aaaaa - (válasz Variocsana 3. hozzászólására)
Ja meg van, akit megszállnak és nem látszik rajtuk, amíg ki nem bújnak belőle...


3. Variocsana (2010-05-08 06:57.25) aaaaa
Lehet spoileres leszek.

A "horrorból" családi dráma lett család nélkül...
Van egy ürge, aki a lányát akarja megtalálni (a halott anyjáról ugyanez elmondható) és a történet kb. ennyi.
(a túlvilág helyett inváziót mondanak alcímként)
Egy pillanatnyi emlékeztető az első részre.
Aztán megjelenik valaki pár pillanatra talpig pirosban. A szellemek érdekes mód hologramszerűen kétdimenziósak a külső szemlélő számára, de önmagukat élőnek látják...
Sehol a korábbi, hirtelen beugró kísértetek (és azoknak érdekes mozgásuk, de főleg 3d kiterjedésük), sőt, emberek is alig vannak...
Érdekes, hogy az első részben faltól falig mindent leragasztóztak, itt elég a kocsik ablakát. Feltűnik a piros ruhás ürge, hogy parancsolgasson kicsit, aztán ugyanúgy el is tűnik...
Szar az egész ahogy van.
Talán nüansznyi pozitívum a picsa melle, és az öreg ahogy védi magát a pirossal.



2. Variocsana (2010-05-08 06:44.16) aaaaa - (válasz Rony94 1. hozzászólására)
Mi a fölösleges a letöltésben? Nem kerül semmibe.
A kiírás viszont már pazarlás lenne...


1. Rony94 (2010-05-07 15:38.57)  
Kérem, aki látta ezt a filmet mondja már el nekem hogy jó-e? Mert az 1. részt láttam de ezt még nem. Fölöslegesen meg nem akarom letölteni.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekHalember, 2019-09-11 20:1328 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Mezsgye 2. - Túlvilág adatlap
Eredeti cím: Pulse 2: Afterlife
Évszám: 2008
Rendezte: Joel Soisson
Szereplők: Todd Giebenhain, Diane Ayala Goldner, Georgina Rylance, Jamie Bamber, Claudia Templeton...

További információk

Szereplők fórumai
- Boti Ann Bliss - Vélemények
- Jamie Bamber - Vélemények
- Boti Ann Bliss - Kérdések


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk