Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Óvakodj az anyámtól
- Film4, 05:05
Derült égből szerelem
- Moziverzum, 05:50
Betalál a szerelem
- TV2 Klub, 05:55
Dzsungel fiú
- Filmbox Family, 05:55
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO2, 06:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Sasha Jackson - Vélemények
Az angol beteg - Vélemények
Ze Network - Titkos hálózat (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hetedik mennyország aaaaa
Theresa Russell aaaaa

 

Törölt felhasználó hozzászólásai

Ugrás Törölt felhasználó adatlapjára

1 2 3

Az amerikai - Vélemények

2010-10-27 15:24.33
Azt hiszem ennyi negatív kritika után kéne valami pozitívat is írni a filmről. Hát aki szerint unalmas és eseménytelen a film, valószínűleg nem látta, hogy milyen stílusú filmet is néz...ez egyértelműen egy thriller. Én moziba láttam, premier előtt nézhettem meg ezt a filmet, és szerintem egész jó filmet láthattam. Nem akarok lelőni semmit a filmből, látszik hogy a rendező még nem annyira tapasztalt ilyen téren, de a környezet szerintem gyönyörű lett, és Clooney is elég jól hozta a szerepét, bár én vele nem voltam 100%-ig megelégedve. Ennek ellenére nálam ez a film 7/10-es, és szerintem aki szereti a thrillereket, annak érdemes megnéznie.


Pancserpolice - Vélemények

2010-09-29 00:15.57
Nekem ma sikerült megnézzem premier előtt az Arénában a filmet. Én azt kell mondjam, hogy rég láttam ilyen jól összehozott akcióvígjátékot, tele látványos robbantásokkal, és jó pár remek poénnal. Lehet hogy otthon ülve nem ér el ez a film akkora hatást, de nekem így moziban nagyon szórakoztató, és csak ajánlani tudom, hogy aki szereti a jó vígjátékokat, az szerintem tehet egy próbát a filmmel, szerintem nem fog csalódni!


Halott madarak - Vélemények

2010-06-22 22:59.57
Ahogy látom ez a film még átlagba nincs is annyira lent, mint amennyire szerintem kéne :) Elkezdtem nézni, már az elején láttam, ahogy a vér és ezek az effektek megvoltak csinálva...rémes volt. És azt kell mondjam a film végéig nem változott a véleményem róla. Azt kell mondjam hosszu idő óta, ettől rosszabb filmet még nem láttam...


A lángok martaléka - Vélemények

2010-06-22 12:48.12
Tegnap éjjel sokáig fent voltam, és mikor elkezdődött a film, elég jónak nézett ki. És azt kell mondjam, én kellemesen csalódtam a filmben. A story nem volt túl eredeti, és azért nem lesz soha egy kategóriába egy tolvajtempóval, vagy pl egy Halálos iramban széria filmel, de nem volt rossz, a színészek is elég jók voltak, és remek autókat vonultatott fel a film. Szerintem egész jó kis film volt, aki szereti a jó autókat, és persze nem csak a legszínvonalasabb filmeket nézi meg, az tehet vele egy próbát.


Glee - Sztárok leszünk! (sorozat) - Vélemények

2010-05-21 14:24.39
Hát én is remélem hogy ez a sorozat még sokáig húzza, a zenék isteniek, a szereplők nagyon jók, és nekem a storyval sincs gondom, a zene meg...elég ha az angol toplistára néz az ember mostanába mindig van 1-2 glee cast-os szám rajta, ami azért nem semmi...szóval szerintem mindenki nézzen bele, és az első 1-2 rész után már ellehet dönteni hogy tetszik-e, nekem személyszerint nagyon :)


A pletykafészek (sorozat) - Vélemények

2010-05-21 13:35.40
Memobeby: Tudtommal mégcsak az első évad jelent meg szinkronosan, én fent vagyok a legelterjedtebb oldalakon, de mindenhol csak az első évad van fent, de szerintem ha igazán tetszik a sorozat nézd feliratosan, nekem úgyis nagyon bejön, főleg ha HD-ba nézed.
A sorozat pedig szerintem eszméletlen jó, nem gondoltam hogy ilyen jó lesz a sorozat mikor belekezdtem, de kellemesen csalódtam, 3 évad után még szerintem sok van ebbe a sorozatba, és jól is csinálják a készítők, remélem ezentúl is ilyen jó részek lesznek és akkor nem lesz gond ezzel.


A remény rabjai - Vélemények

2010-05-11 14:38.51
Na igen, az IMDB top lista első helyezettje. Szerintem is teljesen megérdemli, nekem megvan eredetibe is, és valóban az egyik legjobb film amit eddig láttam.


A doboz (2009) - Vélemények

2010-05-08 00:00.31
Hát ez a film nekem se igazán jött be, sajnálom, pedig Cameron Diaz-t kifejezetten szeretem, szerintem nagyon jó színésznő, és vele mondhatni nem is volt baj a filmben. De maga a story szerintem elég gyenge volt, én Cameron helyébe tuti nem vállaltam volna el ezt a forgatókönyvet...lehet hogy később még adok neki mégegy próbát, de szerintem 2 csillagnál akkor sem fogok többet adni rá...


Vágy és vezeklés - Vélemények

2010-04-16 23:41.09
Most néztem meg a filmet. Az igazat megvallva annyira nem vártam sokat a filmtől, tény hogy sok díjra jelölték és párat be is zsebelt, de ez nem mindig garancia...
De ez a film valóban nagyon jó lett, tele van érzelemmel, és nem is akarok külön a történetről beszélni, szerintem aki szereti az olyan filmeket amiknek van mondanivalója, és története, az nézze meg.


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Vélemények

2010-04-14 20:04.47
Én jóideje nézem a sorozatot, természetesen feliratosan nézem.
Az első pár évad nagyon jó lett, tele poénokkal, jó storykkal. A 4 évad már kicsit gyengébbre sikerült szerintem, de az 5 évad ahol most tart a sorozat szerintem már nem hozza azt a színvonalat amit régen. A sorozat ettől függetlenül jó, de szerintem már messze nem olyan jók és viccesek a részek mint régebbiek...


Szexmentes övezet - Vélemények

2010-03-22 19:02.52
Hát szerintem sem ez Rob Schneider legjobb filmje és legjobb alakítása. A történek mondjuk nem volt rossz, végre nem egy olyan film amiben 3-4 végzős akarja elveszíteni a szüzességet...legalább ennyit változtattak az alap tinifilmektől.
És nekem még az pozitívum hogy a zenéket elég jól megtalálták. Gondolkodtam hogy 2 vagy 3 legyen, de azért mindent összevetve egy 3ast megér, egyszer meglehet nézni, főleg aki szereti Rob Schneider filmjeit.


Merénylet a suligóré ellen - Vélemények

2010-03-21 21:13.43
Egyetértek Szimb@-val, szerintem is ez egy átlagos film volt, a story nem volt rossz, bár jónak se mondanám, a színészek átlagosak, én amúgy Bruce Willis-t nem is értem, ennyi jó film után hogy képes egy ilyen gyenge filmet elvállalni, ráadásul az ő szerepe se valami nagy szám, szerintem az ő nevével próbálták eladni ezt az amúgy elég gyengécske filmet, ami nem volt túl szép:)


500 nap nyár - Vélemények

2010-03-15 15:35.16
És szerintem elég sok mindenről maradtál le...ez a film valóban elég különleges, bár lehet hogy maga a story nem feltétlen az, de maga ahogy ez a film össze van rakva, a történetvezetés, a színészek, valahogy egész jól összeáll. Most kicsit én is hasonlókon megyek át mint a film főszereplője, persze minden story kicsit más:)
Egyedül egy valamit nem értem, mégpedig hogy mit keresett ez a film a golden globe jelöltek között a vígjáték vagy musical kategóriába? Musicalnek nem mondanám a filmet, és hogy ez a film vígjáték? Ne vicceljünk, ez a film szerintem egyértelműen a dráma kategóriába esik, és ha oda jelölik azzal egyet is értenék, azt a jelölést megérdemelte volna, ezt így kicsit erőltetettnek érzem. Ettől függetlenül nagyon jó film, csak ajánlani tudom.


A bombák földjén - Vélemények

2010-03-12 18:40.36
Én is megnéztem végre ezt a filmet, lássam mi lett az a film ami annyi jó film elől vitte el többek közt a legjobb film díját. Hát nem is tudom mit írjak a filmről, de én valahogy nem kaptam meg azt ettől a filmtől amit vártam volna. Számomra nem volt tul izgalmas, nem kötötte le a figyelmem, szerintem a színészek is jók voltak, de azért nem annyira kiemelkedőek, a történet nem rossz, de azért szerintem lehetett volna jobb is. Biztos megvolt az okuk a zsűrinek amiért ezt a filmet választották a legjobb filmnek, még utánaolvasok ennek :)
De mindenesetre szerintem én első nézet után inkább adtam volna a díjat az Avatarnak vagy a Becstelen Brigantyk-nak, szerintem mindkét film jobb volt ettől.


Avatar - Vélemények

2010-03-08 19:57.02
Azért egy film 3 oscarral soha nem fog süllyesztőbe menni...és azért az is erős hogy az üzenete egy fos már bocs, miért szerinted hogy kellett volna jól megírni ezt? Szerintem egész jól meglett írva, és én egyetértek Zarmi-val is, hogy kevés filmet tudnak ugy megcsinálni hogy ne válljon unalmassá egy idő után. Mint már lennebb írtam lehet a filmről negatívakat írni, de azt amit te írtál az azért elég erős szerintem egy olyan filmre ami világszinten nagyon nagy sikert ért el...


2010-03-08 14:10.47
Azért elég kemény kritikákat adtok erre a filmre, szar film, ha valaki dicséri akkor azt már úgy érzitek titeket kritizálunk...amugy igen, várható volt hogy az oscaron nem ez a film fog nyerni, én mondjuk szurkoltam neki, mert valóban nem az a korszakalkotó ötlet és történetileg lehet hogy a bombák földje ütősebb lett, a napokba megnézem azt is, de tény hogy látványra és vizuális effektusokban konkurenciája nem volt ennek a filmnek. És én azzal se tudok egyetérteni hogy valaki annyit ír erre a filmre hogy ez egy szar film, miért az? Én elfogadok bármilyen negatív kritikát bármilyen filmről, de akkor azt támassza alá az illető. Szerintem látványra valóban nincs film ami ezt felülmulja, és szerintem a történet is jó volt, kicsit fantasztikus hisz sci-fi is lényegében, de ettől függetlenül szerintem nem annyira sci-fis hogy ne tudja az ember beleélni magát.
Szóval én végülis örülök hogy legalább azt a 3 oscart elnyerte amit valóban ez a film érdemelt meg.


Dilidoki kiütve - Vélemények

2010-02-27 20:49.41
Hát nehéz hozzászólni a filmhez. A történet úgy igazán hozzám se került közel. Kevin Spacey hozta a formáját, most is remekül alakított mint mindig. Így a film is sokkal jobb lett, a történet eléggé szétágazó, de ettől még jó. Mindent összevetve aki szereti Kevin Spacey-t az szerintem nézze meg, nem fog csalódni.


Rémségek cirkusza - Vélemények

2010-02-25 12:45.42
Nos, én nem olvastam a könyveket, de azért aki azután ad 1-3 csillagot a filmre mert a könyv jobb volt...nem értem mit vártak, szerintem nincs olyan film amit ugy letudnak forgatni 2 órába hogy az mindent tartalmazzon úgy ahogy a könyvbe. Lehet hogy én is így vélekednék a filmről ha olvastam volna, de így nekem kimondottan tetszett a történet, és én igenis várom a folytatását akármi is lesz.


Amerikai ének - Vélemények

2010-02-24 13:03.41
Én vagyok az első, ez amúgy a film megnézése után nem is csoda, ehhez a filmhez nehéz bármit írni ami jó...szerintem a történet nagyon unalmas volt és rossz. Poén szempontjából is rémes volt, 1-2 vicces jelenet volt a filmbe, de azt is szerintem csak a készítők találták viccesnek, mert én egyszer sem nevettem el a filmen magam pedig ezt a filmet csak a humor menthette volna meg.
Szóval szerintem aki csak nem fanatikus, az kerülje ezt a filmet.


Fanboys - Rajongók háborúja - Vélemények

2010-02-21 20:41.09
Hát igen, ez a film valóban inkább azoknak fog tetszeni akik nagy SW rajongók, bár szerintem még azok közül se mindenkinek. A film története szerintem nem valami nagy szám, és ugy alapjában véve a filmről se tudnék sok jót mondani, egy-két talán viccesebb jelenet volt a filmben amin elmosolyodtam. 3 csillag.


Személyes vonatkozás - Vélemények

2010-02-21 16:22.05
Számomra nagyon fura hogy ez a film ennyire lent legyen. Pont azon gondolkodtam hogy rég nem láttam olyan filmet ami ugy tényleg megfogott és kizökkentett, általába a már a felénél vártam hogy legyen már valami, mikor lesz vége...ez a film ellenben nagyon vonzott, nem volt unalmas, szerintem nem az a film amiről 10 perc után megmondod hogy végződik, bár biztos lesz.
Szóval ajánlom mindenkinek aki a drámákat szereti, Ashton Kutcher-nek ez a második legjobb filmje az én listámon. (a Pillangó-hatás az első)


Ördög bújt beléd - Vélemények

2010-02-20 15:15.58
Érdekes hogy szinte mindenki szidja ezt a filmet. Lehet hogyha moziba nézem nekem se jött volna be annyira, mert tényleg nem lesz egy klasszikus a film, de szerintem horror kategóriába egész jó volt, végre nem egy 150 kilós ronda emberke vagdalja szét az embereket a film végéig...igaz a vígjátékra nem jöttem rá miért van ide kiírva, mégcsak el se mosolyodtam a film alatt.
Na mindegy, szerintem egyszer mindeféleképp érdemes megnézni.


Az időutazó felesége (2009) - Vélemények

2010-02-20 00:21.41
Szerintem is egész jó film volt, nekem a történet tetszett bár két dolog nem igazán tetszett benne.
Először is ezaz eltűnés hogy egyik pillanatba még ott vagy és utána akarata ellenére időutazott ellenben ha elszökött akkor előidézni seperc tudta...de ez még a kisebb gondom, az sokkal jobban zavart hogy mindvégig azt mondták a filmbe hogy a multat nem lehet befolyásolni pedig már vagy 100szor próbálta megmenteni az anyját...hát én a rendező helyében erre is kicsit jobban kitértem volna bár lehet ehhez már nem volt elég jó a fantáziája ehhez:)
Na mind1, amúgy szórakoztató volt és a szerelmi szál nagyon jó a filmben.


Bazi rossz Valentin-nap - Vélemények

2010-02-18 13:19.36
Hát ehhez a filmhez ténylen nincs sok hozzáfűznivaló, a történet rémesen unalmas volt, a szereplők hát...én se vagyok Nia Vardalos-ért már láttam pár filmjét de szerintem eddig ez volt a legrosszabb. Szóval aki nem fanatikus rajongó és jó filmet akar nézni az semmiképpen se nézze ezt a filmet :)


Derült égből fasírt (2009) - Vélemények

2010-02-14 20:46.39
Hát nekem valahogy az idei évi animációs filmek nem igazán jöttek be, igaz még nem is láttam túl sokat:)
A film engem nagyon érdekelt, még moziba láttam az előzetesét. Talán kicsit többet vártam tőle, vagy fene tudja. Mindenesetre 4 csillagot megérdemel a film, elég szórakoztató volt, a történet meg olyan amilyen:)


Pippa Lee négy élete - Vélemények

2010-02-13 20:56.42
Hát ennél a filmnél nem túl könnyű az osztályozás. Gondolom ezért is ilyen vegyes az osztályozás, sok embernek tetszett és soknak nem :)
Nekem személy szerint tetszett ez a film, bár a címet ahogy sokan mások még nem értettem meg, de végülis nem ez a lényeg. Szerintem a story hihető volt, számomra unalmas se volt, a rendező szerencsére nem akart egy 2 órás filmet csinálni belőle mint amilyeneket mostanában kiadnak.
Keanu Reeves egy más stílusba kapjuk mint ahogy eddig megszoktuk, de szerintem egész jó volt itt is.
Mindent összefoglalva nálam 4 csillag.


Tekerd vissza, haver! - Vélemények

2010-02-13 18:34.58
Érdekes hogy a hozzászólók többségének tetszett a film, ezek szerint lehet én vártam túl sokat ettől a filmtől...tény hogy mikor Jack Black-et megláttam a szereplők között már tudtam hogy ez egy jó vígjátéknak indul, mert tényleg tehetséges színész, valamint Mos Def-nek is örültem.
De sajnos nekem nagyon nem jött be ez a film, valahogy a történet is elég butyutára sikeredett, legalábbis ez a dolog hogy Jack Black mágneses lett...sokkal többet nem akarok elárulni, aki esetleg még nem látta a filmet, de valahogy ez nagyon nem volt hihető számomra. Szóval nekem nagy csalódás volt a film, és nem is igazán tudom ajánlani senkinek.


Játék a végsőkig - Vélemények

2010-02-08 17:42.14
Nem értem miért van ennyire lehúzva a film. Szerintem egész jó lett, a történet nem korszakalkotó, sőt sokban hasonlít Bruce Willis Hasonmás c. filmjére. Itt jobban tetszettek az akciójelenetek, és ugy egészben a film. Csak azért nem adok 5 csillagot mert én valahogy nem tartom ezt realisztikusnak, hogy valamikor gépek segítségével embereket irányítsunk és tizenévesek akár megöljenek minket.
De ezt levéve látványos volt, és szerintem minden megvolt benne ami egy jó akciófilmhez kell.


Bérgyilkosok viadala - Vélemények

2010-02-07 20:03.39
Ez szerintem egy egész ütős kis akciófilm volt, egész jó volt a történet, és a színészek is jól játszottak benne. Természetesen nem fogják a filmet Oscarra jelölni semmilyen kategóriában, de attól egész szórakoztató, már aki szereti az akciófilmeket és nem retten meg pár kicsit brutálisabb jelenettől.


Eszelős szerelem (1995) - Keresem

2010-01-29 19:54.03
Sziasztok!
Mivel még nem is lett nyitva ilyen téma, azt hiszem én megnyitom. Kérem ha valakinek megvan ez a film, vagy tudja honnan lehetne megvenni/letölteni, az írjon. Szinte az összes magyar oldalon kerestem, de sehol semmi, angolul még meglehet találni a neten, viszont magyar feliratot se találtam sehol. Szóval akinek megvan, vagy tudja honnan lehetne beszerezni a filmet, az írjon.


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk