Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A nagy dobás
- HBO3, 22:35
Zaklatás
- Film Café, 23:00
Gyilkos szezon
- Paramount Network, 23:00
A bosszú vérvörös keze
- Mozi+, 23:10
Phillips kapitány
- Cinemax, 23:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD
Kopogás a kunyhóban - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hazug házasság aaaaa
Lucy Liu aaaaa

 

Fórum - Pippa Lee négy élete - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
42. Ninilss (2012-05-13 20:16.39) aaaaa
nem tudom eldönteni hogy érdekes volt e ez a film vagy sem...abban biztos vagyok,hogy ha jobban kidolgozott lett volna a viszony Pippa Lee és Keanu által játszott szereplő közt,akkor jobban tudnám értékelni.De így sem volt rossz!


41. Starsineye (2012-03-18 17:52.45)   - (válasz Az utolso szamuráj 40. hozzászólására)
Ritka, h ízlésemhez mérten felülértékelésnek érzem, amit írsz.:) De ezek szerint még van ilyen.:)))
Megleptél, tudod?:)



40. Az utolso szamuráj (2012-03-18 11:45.30) aaaaa
Szóval,minket férfiakat 40-es 50-es nők nyomorai ritkán izgatnak:talán mert már sokan olyan idős nővel élnek,és ismerik is azokat.A nők számára ilyenkor mi érzéketlennek tűnünk,le se írom,mi mit gondolunk a dologról.
De a nagy drámaíró,Arthur Miller lánya,talán a géneknek köszönhetően,jó érzékkel keveri a dolgokat,és bár nem egy meglepő és mély történettel áll elő,de olyan filmet készített,amit jó volt végignézni,és némi tanulság is levonható.Mintha ész nélkül rohangáltak volna a jeles színésznők a forgatásra,hoho,itt valamit kimondanak a női nemről,van akinek alig pár perc jutott,pedig "A" kategóriás odakint.
Én mindet csak dicsérni tudom,nem életük legnagyobb alakításával rukkolnak elő,de remekek szerepükben.Robin Wright Penn aki egész csinosan öregedik,persze vérprofi,ám Alan Arkin még nála is erősebb,bár bizarr volt azzal a rőzsével a búráján:Belucci kisasszony meg továbbra is az a nő,akit szó nélkül minden hetero pasi csunyán szétdugna.
A filmnek van egy sajátos humora,engem megmosolyogtatott,főleg az az aprócska baki,hiába vannak Pippa-nak gondjai önmagával,lelkével,a haja és kinézete sose tűnik lepattantnak....de Amerikában a szépasszonyok biztos ilyenek.:))Reeves ,aki akkor színészileg a legerősebb,ha hallgatnia kell-amúgy számomra az egyik legszimpatikusabb sztár még mindig-ezúttal pedig egy nőt ment meg....többféleképp,ahogy csak valakit lehet .
Hm...talán ez a film legnagyobb tanulsága,sose késő élni,vagy újra elkezdeni azt,és kit érdekel mit mondd a világ,barátaink,gyermekeink,legyen akármilyen képeslapra írható nyál mondat,az igazi boldogság a szívben lakozik és a tiéd csakis-nomeg,a jó szexben,ezt valahogy sose vésik oda az ezért felelősek....


39. Hajrá KTE (2011-08-21 16:30.50) aaaaa
A 4es mércét nem üti meg,viszont 1 nagyon erős 3as,néhány jó poén is elcsattan benne


38. X-Tyndor (2011-04-29 19:25.03) aaaaa
Nagyon tetszett ez a film. Én ma néztem meg először. Nagyon magával ragadt. Nincs semmi gondom vele. A magyar cím engem is azokra a dolgokra vezetett vissza, ahogy Pippa élete egy-egy szakaszát bemutatták és ezeknél a szakaszoknál megváltozott. Keanu Reeves!!!!!!!!!:)*pirul*de nagyon* Isten egy pasi!!! Azaz áltetkó... hát az nekem nagyon bejött. Az a kis jelenet, amikor a csajjal van... hát szívesen lettem volna a helyében. Amúgy nagyon tanulságos. Már az, ahogy viselkednek a gyerekek a szüleikkel és fordítva. Ahogy Pippa és a férje viszonyul egymáshoz. És így tovább. Ajánlani tudom mindenkinek!!!


37. Jorosz5 (2011-03-23 00:28.38) aaaaa
Az egyik legkedvesebb filmem, gyönyörű, megható, és tele felejthetetlen alakítással. Robin Wright Penn a kedvenc színésznőm, aki ebben a filmben olyan érett, finom, magával ragadó teljesítményt nyújtott, amely a szememben a legnagyobbak közé emeli. Pompás film azoknak, akik értékelik a kicsit elgondolkoztató, érzelemdús mozit.


36. Fkklcf (2011-02-15 21:39.12) aaaaa
Én eltöprengtem azon hogy mire gondolhattak azok, akik a magyar címet adták. Szerintem erre alapoztak:
1: Pippa Lee mikor még kislány volt, és az az egyik élete
2. Mikor elköltözött otthonról és drogozott, bulizott stb
3. Mikor hozzáment a pasihoz, és teljesen megváltozott
4. Mikor beleunt a háziasszony szerepébe, és kilépett Keanu által


35. Shíla (2011-01-28 22:01.47) aaaaa
Szerintem nagyon jó hangulatú film. Nagyon jó alakításokkal. Nagyon bírtam. Viszont aki az ismertetőt írta, annak fogalma sincs... és annak sem, aki a magyar címet adta neki. Nem nehéz, nem emészthetetlen, de nem is bugyuta, oké!


34. Shíla (2011-01-26 23:47.20) aaaaa
na, ilyen vegyes hozzászólások után tényleg érdekel


33. Fkklcf (2011-01-13 17:30.13) aaaaa - (válasz Starsineye 30. hozzászólására)
Az a baja az életével, hogy elvesztette önmagát. Mert nem ilyen volt. Mondta is, hogy mindig arra törekedett, hogy megfeleljen a férjének, mert kihúzta a bajból. Azért borult a bili, mert nem tudott mit kezdeni magával, és elkezdett gondolkodni, hogy mi történt az életében, hogyan alakultak a dolgok, és rájött hogy már elege van abból, hogy már nem csak a férjének, hanem mindenkinek megfeleljen. Tetszett, hogy végén fogta magát és lelépett. Imádtam :)
De az izgalmakat tekintve, mégis átlagosnak mondanám a filmet, mert nekem is hiányzott a szenvedély belőle. Azt hittem, mikor a bemutató volt, hogy az a kocsiban játszódó jelenet egy kis ízelítő, de tévedtem...


32. Starsineye (2010-05-29 12:33.44)   - (válasz Szmártyka 31. hozzászólására)
Az egész leírás teljesen rossz volt, látszott, hogy nem látta, aki írta.
Egyébként vicces, hogy Robin a valóságban legalább két évvel fiatalabb Keanunál.


31. Szmártyka (2010-05-29 11:37.22) aaaaa
Sziasztok!!! Nekem semmilyen vegyes érzéseim nincsennek a filmmel kapcsolatban, én imádom az ilyesmi filmeket:) áhhh nagyon tetszett, h több szálon futott...A színészek és karaktereik és olyan igazi valós karakterek voltak. Sajnos ez simán megtörténhet a mai beteg világban. És nemcsak h megtörténhet, tuti meg is történik ha nem pont így akkor ehhez hasonlóan. Engem nagyon lekötött, és nagyon kíváncsi voltam már a végére. Vhol lehetett érezni, h kivel csalja a férje. A leírásban szerintetek az nem hiba, h 30as férje??? Hát tuti h nem 30as volt a férje!!!! A Pippa Lee anyját alakító színésznő Nekem nagyon tetszett.


30. Starsineye (2010-05-19 07:06.16)  
Nagyon szerettem volna többet kapni ettől a filmtől, abszolút pozitívan álltam hozzá. Jónak tartottam a szereposztást,klassznak a történetet, satöbbi. De aztán megnéztem, és bizony csalódtam egy kicsit. Pippa Lee nem az a nő, akivel könnyű azonosulni, holott...Biztosan sokan vannak hasonló cipőben, mint ő. Tökéletesnek tűnni, tökéletesnek látszó életet élni, közben mélyen elfojtott vágyakkal...HÁny 50-es háziasszony él így manapság? De Pippa fura. Valójában nem derült ki számomra, mi a baja az életével, azon kívül, hogy unatkozik. ÉS hogy miért épp most borult ki a bili. ÉS még a kiborulást is olyan diszkréten, és visszafogottan csinálta, hogy a hajában nem esett kár közben. Túl kevés volt a dráma, azt hiszem. Semmi tányércsapkodás, semmi hiszti, semmi szex az új pasival (és az autós jelenettől tekintsünk el, mert az csak amolyan grátisz feszültségoldás volt, szóval semmi, amitől kevésbé hideg és jóval szerethetőbb lett volna a karaktere.
Keanu jó volt -egyszer azt nyilatkozta: Chris én vagyok- én meg most elhittem neki, mert tökéltesen alkalmas volt a szótlan, türelmes, kivácsi szomszédcsávó szerepére, bár az nem jött le, mi tetszett meg neki Pippán. Az elütött kutyás jelenet túlzásba vitt giccs volt, de...elment.
Winona, Monica és a többiek is jól játszottak.
Hogy ez a fil mégsem lett remekmű, azt hiszem nem az ő hibájuk.
Rebecca Millernek kéne egy picit jobban írnia. Mert ez így kevés. Bár az biztos, hogy kíváncsivá tett, milyen a könyv.


29. Lasimoci (2010-05-09 08:34.11) aaaaa
Felemásra sikeredett, szerintem. Egyfelől nagyon untam, másfelől voltak benne jó alakítások. A vége felé kezdett érdekelni a nő jelleme, azt megelőzően nem igazán, s ez a rendezőnő hibája talán.
Egyszer érdemes megnézni.


28. Sötétszív (2010-02-15 00:18.26) aaaaa
Pontozni viszont elfelejtettem. Elnézést.


27. Sötétszív (2010-02-15 00:16.03) aaaaa
Szerintem egész jó film lett végül is. Érdekes egy élete volt a csajnak, azt meg kell hagyni. A filmcím fordítása rendkívül fura. Legalábbis nekem annak tűnt. Ennek ellenére tényleg jó ez a film, bár a vége sok vitára adhat esetleg okot. Mindenesetre érdekes film.


26. Detty (2010-02-14 20:44.58) aaaaa
Nekem tetszett,szerintem jó a sztori,néha kicsit húzzák a történetet,de alapvetően nézhető.Bár a magyar cím nem egészen világos,hacsak nem Pippa életének különböző fordulataira gondolnak,de szerintem abból több volt,mint négy...
Az is jó dolog,hogy tele van nagy nevű színészekkel,akik 4-5 perces jeleneteket vállaltak a filmben.


25. Törölt felhasználó (2010-02-13 20:56.42) aaaaa
Hát ennél a filmnél nem túl könnyű az osztályozás. Gondolom ezért is ilyen vegyes az osztályozás, sok embernek tetszett és soknak nem :)
Nekem személy szerint tetszett ez a film, bár a címet ahogy sokan mások még nem értettem meg, de végülis nem ez a lényeg. Szerintem a story hihető volt, számomra unalmas se volt, a rendező szerencsére nem akart egy 2 órás filmet csinálni belőle mint amilyeneket mostanában kiadnak.
Keanu Reeves egy más stílusba kapjuk mint ahogy eddig megszoktuk, de szerintem egész jó volt itt is.
Mindent összefoglalva nálam 4 csillag.


24. Mama_gold (2010-01-27 19:32.25) aaaaa
Mivel tegnap az első egy órát néztem végig, lentebb arra írtam a jellemzést. Viszont a film másik fele nagyon jó volt. Tetszett a csaj életfelfogása, jól reagálta le a dolgokat:))
Összességében erős négyes:D


23. Mama_gold (2010-01-27 17:59.16) aaaaa
Nekem alapjában véve tetszett a film, bár kissé elvontnak jellemezném. De az tuti, hogy aki a film tartalmát leírja, az nem látta:DDD
A férje nem 30 éves, hanem annyival idősebb nála!!! Szerintem nem mindegy!


22. Cani (2010-01-24 23:55.07) aaaaa
Szörnyen unalmas egy film. Brrrrr....


21. Mozibuzi (2010-01-24 16:44.45) aaaaa
A film szerintem átlagos lett, de négy okot tudok mondani amiért érdemes megnézni. A két erősebb ok Julianne Moore és Winona Ryder. Kb.10 percet vannak a képernyőn összesen. A maradék két ok meg Maria Bello és Monica Bellucci.
A többi színésszel sincs semmi baj, csak ezek miatt érdemes megnézni a filmet.


20. Mezeskorte (2009-11-03 22:01.21)  
feliratot tud valaki hozzá???jó lenne vazekom


19. Vio (2009-10-10 22:46.04) aaaaa
Naon nem jó.


18. HannaEmma (2009-10-08 12:35.39)   - (válasz Szilvi74 15. hozzászólására)
Egy megbízható szomszéd, a legjobb bizalmasa Pippa-nak.


17. Saskamacska (2009-10-08 12:34.22) aaaaa
amúgy nekünk tetszett, tegnap láttuk. Pont azt beszéltük utána, hogy nem lehet egy alap következtetést levonni a film végén, hanem napokig foglalkoztat, egy-egy jelenet, szál, összevetve a valós élettel, életeddel. És igen, a nők érzékenyek, nem is árt azt hiszem ( azért volt egy pár teátrális jelenet, de nem volt vészes)


16. Saskamacska (2009-10-08 12:32.17) aaaaa
egy kicsit mintha el lenne írva az a filmismertető... 30 éve síró felesége? Hmm... már az összeházasodásukkor is több volt...:P és nem NY-ból költöznek el?


15. Szilvi74 (2009-10-07 22:52.16)   - (válasz Nickhole 13. hozzászólására)
Akkor ki volt Winona Ryder?



14. Szilvi74 (2009-10-07 22:51.31)   - (válasz Nickhole 12. hozzászólására)
Bizonyos kor után valóban. ÉN szeretem a drámát de ez egy kicsit túl volt eröltetve. Ebben a filmben minden nő állandóan bőgött. A gyerek az anyja, az anyja anyja is, a menye is, mindenki.
Ennek a nőnek az egész házassága furcsa volt egyébként.


13. Nickhole (2009-10-07 09:25.21)   - (válasz Szilvi74 8. hozzászólására)
A fia nője?? A fiának nem volt nője.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekNinilss, 2012-05-13 20:1642 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk