Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A panamai szabó
- Film Café, 06:40
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 06:45
Charleston
- Film+, 07:20
Mindörökké szerelem
- HBO2, 07:30
Scott Pilgrim a Világ ellen
- HBO, 07:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Álmatlanság aaaaa
Michel Galabru aaaaa

 

Fórum - Az amerikai - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
46. Mclane 2 (2023-08-08 08:14.45)  
Itt is elsőre a könyv került a kezembe jobban: [link] ami jellegét tekintve inkább egy múltidéző emlékirat egyes szám első személyben megírva a maga titokzatosságával, mert ugye a főhős szakmája miatt nem is lehet minden szinten teljes részletességre számolni de azért néhol hajlandó belemenni részletekbe de csak mértékkel, és ebből is valamennyire elég sokat megtudunk a történet központi szereplőjéről. Érdekes és jól olvasható regény volt napok alatt ment le aztán jött a film is ami már kicsit más eset lett mert bár nem rossz azért, de néhol itt ott ez a történet is átesett a szerencsekerék szintű átíráson hogy ez most hol hátrányos hol előnyös az már más kérdés de azért még a változókkal is valamennyire eltudott működni, nem lett egy nagyzolós film ebben eléggé megmaradt az eredeti medrében meg nagyjából tudott menni a könyv felé is szóval nagyobb szinten jól adta amit akart szerintem. Úgy hogy simán mondva jó volt mint regény is mg film is még ha direkt visszafogott is volt alapból a történet, és nem akart nagy nagyon feltűnősködő lenni érthető módon de így a maga keretei között elvitte a dolgát elég jól. Nem lett rossz adott jellegében kivitte amit akart le is kötött szóval jó volt mindenképp, a könyv is meg a film is a maga jellegében és érdemes volt megnéznem meg elolvasnom is mert egy egyszerű, de kellemes élményt kaptam tőle személy szerint amire épp szükségem volt jobban.


45. Kettesgolfos (2019-10-30 10:21.04) aaaaa - (válasz XXX007 6. hozzászólására)
Neked unalmas, de látom neked szintén 1 csillagos unalom: 21 gramm, A Grand Budapest Hotel, Joker, Hold, Füstölgő ászok, Közönséges bűnözők, A harag tüze, Az utolsó éjjel, Az őrület határán, Kutyaszorítóban stb, csak egy pár példa. Hát ízlések..., ja és mint Paris Hilton, Steve Segal 5-ös nálad, tehát jobb szinészek, mint a 4-esek: Willem Dafoe, Sean Connery, Morgan Freeman, Michael Caine, Liam Neeson, Leonardo DiCaprio, Denzel Washington, Christian Bale stb. Nem tudom mitől lettek nálad 1 csillagosak ők négyen: Adam Sandler, Cuba Gooding jr., Pierre Richard, Shia LaBeouf ?



44. Kettesgolfos (2019-10-30 08:44.15) aaaaa - (válasz Dalee 32. hozzászólására)
Több mint nyolc év távlatából, de mivel most olvastam eme véleményt köszönöm a gratulációt. Azt hiszem 2012-ben láttam először és azóta még egy párszor és még valószínűleg meg fogom nézni ha tehetem, mert ennek a filmnek HANGULATA van. A kedvenceim között van, mint például a szintén HANGULAT-tal bíró valamivel erősebb In Bruges(Erőszakik)


43. Dzsuppi (2016-10-09 21:06.03)   - (válasz Tomatla 42. hozzászólására)
Kész csoda, hogy kibírtátok ezt a hosszú várakozást. 10 perc alatt 2 jelenet talán le is ment :)


42. Tomatla (2015-12-20 12:19.44) aaaaa
Annyira gyenge, hogy nem bírtuk végignézni. Vártuk a jó jelenetet, de nem jött... így 10 perc után lekapcsoltuk ezt a "fantasztikus" filmet. Ezen még aludni se lehet.


41. TMB (2013-09-23 22:26.00)   - (válasz Tomytutu 38. hozzászólására)
Eleve milyen film az, ahol George Clooney fizet a szexért?! :D


40. Mr83 (2013-09-23 22:01.09) aaaaa
A svédországi nyitójelenet egy nagyon jó akció-thriller alkotásra enged következtetni,azonban másfél óra áttörésre való várakozást nyújt, ami közben ráadásul filmkockáról filmkockára haladva egyre reménytelenebb küzdelmet kell folytatnunk a szemünkre telepedő álommanókkal.
A történet rendben lenne, az operatőri munka kiváló, az olasz kisváros és környezetének hangulata magával ragadó, azonban ha a film kilencven percének legjobb jeleneteit kellene felsorolnom, azok kivétel nélkül a Violante Placido meztelen jelenetei lennének, 34 évesen is csodálatos testének látványával nehéz betelni.


39. Orgona (2013-09-23 17:42.51) aaaaa
iszonyúan gyenge film, itt valamit bnagyon elrontottak. Pedig a sztoriból, a helyszínből és a szereplőkből sokkal többet ki lehetett volna hozni.
Cak azért három pont, mert a középkori városkát nagyon szépen fényképezték.


38. Tomytutu (2013-01-03 23:07.46)  
Ehez a filmnek nevezett trágyához,muszáj kommentárt írnom.
Mindenki messzire kerülje,egy hihetetlenül unalmas,eseménytelen,időpocsékoló,hulladék,fos.
Az első filmkockák után az ember azt gondolja,na talán nem lesz rossz program.Egyszerűen mnősithetetlenül gyenge alkotás.Szeretném javasolni,hogy ne az 1-es legyen a legrosszabb minősités,hanem a 0.Sőt ennek a ganéjnak,-5 az érdemjegye!!!!!


37. HMáté33 (2011-12-24 21:39.10) aaaaa
Nem a könnyen emészthető fajtából való Corbijn mozija, de ezt már leírták előttem. Nem a lassú vágásokkal, vagy a kevés zenével van baj, mert azok tudnak jók lenni, sőt nekem speciel itt is átjött ez a stílus. Inkább az volt a gondom, hogy nagyon nehezen derül ki, mit is akar elmesélni nekünk ez a film.
Ez pedig nem jó, az ember elunhatja magát, vagy ami még rosszabb, érdektelenné válhat a mozi, ha azt érezzük, nem tart semerre. Márpedig nekem sokáig csak annyit mondott, hogy itt van egy ember, aki nagyon magányos, és nem bízik senkiben. Ezt illusztrálandó egyébként kaptunk erős jeleneteket, de hát ennyiért nem mindenki ül le egy film elé, mégha ezt a témát jól be is mutatja.
Szerencsére a végjáték erős lett, de ehhez az kell, hogy az ember elszánt legyen, és végigülje a filmet. Ha ez megvan, akkor üt a befejezés, bár bennem azért hagyott nyitva egy-két kérdést...

SPOILER
Nekem nagyon valószínűnek tűnt, hogy Carla, a prostituált is benne volt az összeesküvésben, de erről nem szólt a történet. Ő hívta meg ugye Clooney karakterét a körmenetre, ahol minden készen állt a merényletre. Márpedig szerintem igen kis valószínűsége volt előzetesben, hogy megjelen majd ott. De ez nem derült ki, hiányérzetem van emiatt.

SPOILER vége

Mindent összevetve, ha nekifekszünk, akkor tetszetős lehet a film, mert a megvalósítás komoly, a színészi játékok meggyőzőek, a végkifejlet pedig megkapó. A Leone-párhuzam külön öröm, és tényleg hajaz a film a westernek stílusára, de ott jobban működik azért a sodródás, a lassú cselekmény-kibontakozás, itt azért sokáig céltalannak éreztem a filmet. Szerintem ezzel együtt érdemes egy második megtekintésre, ahol talán jobban is tetszene, úgy hogy tudjuk, mire megy ki az egész, jobban odafigyelhetünk az apróságokra, és lássuk be, ez a film az apróságokról szól...


36. Rents (2011-11-21 13:16.51) aaaaa
ERŐS. Tényleg az. Pedig szimpla, követhető, lineáris történettel dolgozik. Nem mondhatjuk azt, hogy a Bruges-t koppintották, csak a szituáció hasonló, de ez teljesen más film. Bérgyilkos, aki ki akar szállni - az idióta, haszontalan sablonötletek ötcsillagos képviselője, mégsem esnek bele egyetlen, a történet kínálta buktatóba se. A mellékszereplőkön nincs sok hangsúly (nem történet, hanem a vásznon való szereplés szempontjából), minden teret Clooney kap, aki teljesen jól játszik, mázli, hogy az ő karakterét megkímélték a hollywoodi akcióhősök tulajdonságaitól, nem kellenek robbantások és autósüldözések ahhoz, hogy mélységet adjunk egy sztorinak, végre, bazzeg. Amit hiányoltam, az a szerelmi szál erősebb kidolgozása lett volna, így még hatásosabb lett volna a befejezés, ami különben meg remek. Szóval rendben van, talán kicsit lassú, de inkább legyen lassú, mint hogy elcsesszék a fölösleges akciókkal.
Sztori: 7/10
Színészek: 8/10
Rendezés: 8/10
A film: 8/10


35. Hun.DiZaG (2011-11-13 09:22.45) aaaaa
Profi munka.

10/8.5


34. BaraMary (2011-08-13 20:46.41) aaaaa
"Sajnos" nem tudom, hogy mi a film vége, de még csak azt sem tudom, hogy miről szól, mert a 26. percnél kinyomtam. Ez a film szinte könyörög, hogy Kapcsold ki! :D Egyébként jó volt.. utána aludni egy jó nagyot :D


33. Orion.anna (2011-07-12 13:26.28) aaaaa
Kissé nehezen szántam rá a magam, h megnézzem ezt a filmet, úgy voltam vele, h megnézem az első 10 percet. Majd addig mondogattam, h még 10 perc, még 10 perc, amíg végig néztem. Nem bírtam abba hagyni. Imádtam nézni. A kedvenc jeleneteim, amikor a fegyveren ügyködik.
Mivel az Egek urát is a napokban néztem, ezért akaratlanul is összehasonlítom a főszereplő karaktereket. Az Egek urában egy élete teljében lévő, magabiztos férfi Clooney, Az amerikaiban egy megtört öregembernek látszik. A történet lehet, h nem eredeti, de mégis van benne vmi, ami megfog és vonz. Emlékszem anno a Volt egyszer vadnyugat is tetszett, bnőm meg közölte, h borzalmas volt, vontatott.
Sokaknak nem tetszik, mert lassan csordogál a történet. De számomra ez olyan üdítő. Az az egy üldözés jelenet lehet nem volt egy Bad Boys-ban látható robbanós-harsány dolog, mégis lélegzet visszafojtva néztem. Pont bele illett a filmbe.
Nagyon szomorúnak tartom, h sok filmet azért pontoznak le, mert lassú és nem szájba rágós.
Ez most kicsit hülye-picsás, de nézzétek el nekem, nőből vagyok. Geroge Clooney lehet, h idén 50 éves, de akkor is szemet gyönyörködtető látvány félmeztelenül. :$


32. Dalee (2011-06-24 23:35.53) aaaaa
ettől eseménytelenebb, gyöngébb filmet már nagyon rég nem láttam... aki ezt a filmet végignézi annak gratulálok :)


31. Lokista75 (2011-05-28 15:37.48) aaaaa
Nagyon vontatott film, kevés a cselekmény, de nekem tetszett.


30. Roti1 (2011-05-23 13:50.25) aaaaa
Nagyon vontatott egy film. Mondjuk nekem alapáraton a hosszú filmekkel nincs problémám, amelyekben a párbeszédek hosszúak és a jellemábrázolások, de ez nem ilyen. Számomra inkább a régi idők filmjeit idézte fel, mint a Volt, egyszer egy vadnyugat (ez amúgy ment is benne a tv-ben :)), vagy a Conan, a barbár stb. Már abból a szempontból hasonlított ezekre, hogy nagyon sok idő telik el két megszólalás között és sokáig csak csöndben járnak-kelnek-ülnek stb. Lényegében azért néztem csak végig, mert rohadt kiváncsivá tett, hogy miután az elején ***SPOILER*** váratlanul lelövi a csajt /SPOILER miképp tudják még elérni, hogy végülis Clooney egy szerethető főhőssé válljon. De összeségében én a filmet nem ajánlom senkinek, maximum benyugtatózva :)


29. Weser (2011-05-21 10:51.15)  
Egyet kell értemen azzal a hellyel, és átlaggal, ahol jeleneleg ez a film áll és amennyire eddig értékelték. Nekem se tetszett egyáltalán. Nagyon unalamas volt. Semmi féle képpen nem nézném meg újra. A film vége szerintem meg teljesen kiszámítható volt (legalább is nekem.) Gyenge próbálkozás.


28. Jason13 (2011-05-16 19:22.39) aaaaa
Tegnap este megtekintettem Anton Corbijn eme filmjét,és azt kell hogy mondjam kifejezetten tetszett.Igaz,azt hozzá kell tennem,erősen kellett küzdenem azzal,hogy le ne ragadjon a szemem,hiszen egy nagyon lassú folyású alkotásról beszélünk.
A történet egyszerű,sokszor bejáratott sablonokra épül,de a rendező ezeket ügyesen sorakoztatja fel és ezt az egészet megfűszerezi egyéni látásmódjával.Az extrákból kiderül,Corbijn imád fényképezni,szép képeket szokott megörökíteni és ez a filmen is erősen meglátszik.A gyönyörű helyszínek,tájak néha úgy hatnak,mintha csodálatos mozgó fényképeket nézne az ember.
Főszerepben George Clooney-t láthatjuk,aki egy bérgyilkost személyesít meg,aki egy csendes olasz kisvárosba menekül saját démonai és üldözői elől.Itt a karakter egy pappal és egy örömlánnyal ismerkedik össze,ők próbálnak segíteni neki abban,hogy megváltást nyerjen.Érdemes számolni,hogy hányszor szólal meg hősünk a játékidő alatt.A végeredmény kb. 50 körül lehet.Tehát nagyon kevés a párbeszéd,sokszor a szereplők arcáról kell leolvasnunk,hogy mit is éreznek.Ha az ő játékuk nem lenne jó,a film egyszerűen elbukna,de itt nem így van.Mindenkit csak dicsérni tudok.
A film zsenialitása visszafogodtságában rejlik.A cselekmény szép lassan halad előre,néha percek telnek el úgy,hogy csak szép tájakat látunk.Az operatőr megérdemelte pénzét,az egyszer biztos.Aztán van itt tisztelgés Sergio Leone westernjei előtt is,sőt,maga a film is felépítésében nagyon hasonlít egy westernre.
Sokak nem fogják ezt a filmet dicsérni,hiszen ez nem a popcorn zabáló adrenalinra,látványos akciókra vágyók igényeit fogja kielégíteni és a lassú tempó sokakat feladásra késztethet.Pedig ez egy nagyon szép produkció lett,akik szeretik az igényes,elgondolkodtató filmeket,ki ne hagyják!


27. Sötétszív (2011-05-14 01:32.55) aaaaa
Jó film Az amerikai, de nem eget rengető. Nagy részében vontatott, és mégis szórakoztató tud maradni. Ugyanakkor azért csak négyes, mert a történet nem valami egyedi, semmi újdonsággal nem szolgál. Viszont George Clooney élete egyik legjobb alakítását nyújtja.


26. Mangilla (2011-05-13 09:32.34) aaaaa
No, végre összeszedtem magamat, és megnéztem a filmet - nem utolsó sorben az előző post hatására ;)
Igaz, az álmosságot most is nehéz volt visszaszorítanom (persze, megint későn kezdtem el nézni), de végignéztem a filmet.
Megérte!
Az hamar kiderült, hogy Corbijn a gyönyörű képek mestere - Clooneyban pedig még nem csalódtam...
A sztori ugyan nem maga az eredetiség, de azért tartogat némi(!) izgalmat -főleg a krimikért kevébé rajongóknak, mint amilyen én is vagyok.
A lényeg mindenesetre a hangulaton van, és az nagyon jó, mondhatni kellemes... olyan európai.
Van pár remek jelenet, párbeszéd (főleg az atyával), amit viszont tovább is néztem volna.
Kis SPOILER:
A "végső harc" szerintem pont elegendő volt, ha tovább ragozzák, klisékbe fúl a film (persze a műfaji kötöttség miatt elev számtalan klisével találkozhatunk benne).
Összességében a történet végig az Erőszakikra emlékeztetett - persze, csak a cselekményt, drámai szálat tekintve. Meg az irányítás határaira.
Aki szereti a lassú folyású, szépen fényképezett drámákat, ne hagyja ki!
Én meg a magam részéről kíváncsian várom Corbijn következő munkáját!


25. Az utolso szamuráj (2011-05-09 11:44.55) aaaaa
Az Amerikai lesz az a fajta film,amivel véleményem szerint többen nem tudnak mit kezdeni:de a művészfilmrajongóknak úgy vélném,tetszeni fog,mert számtalan erénye van,amit azonban a Bay és Tony Scott-on nevelkedett nézők nemigen fognak észrevenni,ráérezni meg pláne
Egyrészt ugye George Clooney,aki sorozatszínészből mostanra a világ egyik legismertebb alakjává nőtte ki magát,és ezt nemcsak sármjának köszönheti meg hogy oldalra hajtja a fejét és néz fel kisfiúsan,amitől még a tampon is kicsuszik a hölgyekből ha épp nehéz napjaikat élik.Clooney JÓ színész lett,aki ráadásul mer elfordulni a fősodortól,és szemlátomást keresi a kihivásokat,meg azokat a filmeket,amiket kevesebben fognak megnézni,ám a szakma jobban elismeri értékeit.Szimpatikus hozzáállás,elismerésem neki.
Másrészt a rendező az a figura,-Anton Corbijn-akinek hiába ez a második nagyjátékfilmje csupán,de aki esetleg a videoklippeket ismeri,nos,számtalan U2 meg Depeche Mode klipphez adta tehetségét,és még Bryan Adams-szel is dolgozott együtt.Ám meglepő mód az Amerikai távol áll a klippesztétikától,nincsenek gyors vágások ,pulzáló fények avagy dinamika az alkotásban,meglehetősen komotos mód halad a cselekmény az inkább szikár képi világ és elsőre semmatikus rendezés segítségével.
Ám ez csak látszat,Corbinj tudatosan építi fel munkáját,és nem véletlen a Sergio Leone párhuzam az egész műben,nem véletlen legismettebb munkája megy a TV-ben sőt a legenda nevét egy olasz férfi mély áhítattal ki is mondja,no ezt kissé direktnek érzem.Clooney mozija elsőre thriller lenne,ám ha jobban megnézzük,leginkább Leone westernjeit idézi azzal,hogy egy adott közegbe érkezik egy idegen,kemény mint a kő ,nem tudjuk meg igazi nevét sosem-Clooney karakterének sem,sőt szinte semmit a múltjából-van benne örömlány meg egy halálra ítélt szerelem.Sokadik olyan darab ez,ahol a profi azért hal meg,mert ÉREZNI kezd,és ez az ő szakmájában vétek....ám ha jobban megnézzük Violante Placido színésznőt,érthető hibája,és a hölgy szerencsére nem is szégyenlős.
Ám mindez kevés lenne ahhoz,hogy több mint 100 percben a film lekössön,illene atmoszférát teremteni,és az alkotóknak sikerült,néha a csend beszédesebb bármilyen akciózajnál.Apropó akciók,bár ez is van a filmben,azok szikársága inkább a Coen testvéreket idézi,itt nincs Bay módra alulról elinduló köröző kamera,meg lassítva futó szereplők a naplementében,mert az úgy cool.
Meg...nem tehetek róla,volt egy jelenet,amit többször megnéztem.Aki végig is nézi az Amerikait,és nem unottan kikapcsolja,vélhetőleg leesik neki,míg hősünk a kisvárosba héderel,tulajdonkép épp belső válságát is igyekszik feldolgozni,és egy pap illetve a fent említett kurva harcol ha úgy tetszik lelkéért és próbálják életét más irányba terelni.A nő azzal, amit csak egy nő megadhat a férfinak,a pap pedig szavaival,nyugodtságával és az életből nyert bölcseségével:mikor pedig Clooney szembesíti vele,hogy az autószerelő a fia,rámutat hivatása címerére,és kifejti,erre talán nem méltó.....ám a Pokol ,hol az előtte álló férfi is élhet,pont attól az,hogy nincs benne SZERETET senki felé,ám az ő szívében mindez megvan fia felé,s lám,mennyivel jobb az élete,teljesebb.Hivatásának ostobasága sose engedte volna,hogy szerelemből nemzen valakit:ő megtette mégis,mert lehet ettől még nyája jó pásztora,és lehet ettől még jó ember,sőt jobb,mert van miért-kiért élni,felkelni reggel,rágondolni,van kit segítenie és van akinek boldogulása örömmel tölti el szívét.
Nem hinném,hogy apa ennél többet kivánhatna:és azt se,hogyha van Isten,nem bocsátana meg az öregnek,aki már régóta tudja,lehet a világ akármilyen ocsmány meg rút,ha van benne érzelem,elviselhetőbb.
No,de elkalandoztam kissé,elnézést.Az Amerikai valóban nem való mindenkinek,mert a mai világban a pörgősebb darabok mennek,ám nyugodtsága és nem szájbarágós forgatókönyve pont az a kincs,amire ebben a felgyorsult mozivilágban igenis többünknek szüksége van,Clooney és színésztársai pedig könnyűszerrel fentartják a feszültséget a dörzsisebb rendezés és képi világ segítségével,ahol néha csak egy-egy tájkép avagy a színekkel való játszadozás jelzi azt,a rendező bizony más stíluson nevelődött,de hogy ilyesmit is ilyen könnyűszerrel megcsináljon...hát,le a nem létező kalapommal.


24. FodDom (2011-05-07 20:29.48) aaaaa
Valóban nincs benne egy csepp akció sem. És még valamit nem értek: egy első kerékmeghajtásos kocsinak, aminek nincs is kardántengelye, hogyan tud eltörni?!? És ha ne adj isten mégis van neki, akkor hogyan tudott a kocsival közlekedni?!? :)


23. Arash (2011-05-06 21:14.41) aaaaa
Lényegében nézhető film, de egy kicsit rettenetesen unalmas volta számomra.Nem azért mert nuku akcio, csak valahogy Clooney téblábolt a szerepében mintha kényszerből csinálta volna az egészet, és ez nagyon áthatott az egész filmre


22. Equium (2011-05-02 01:26.10) aaaaa
Nem tudtam, hogy 2010 es film, a hangulata regebbi filmeket idez. Ma, ha bergyilkosos filmrol van szo mindenki porgos akciokat es komoly fegyvereket var. Hat ez bizony nem olyan. Nincsen benn sok parbeszed sem es a kozepe kicsit unalmas de ha ezeket el tudod fogadni akkor erdemes megnezni.


21. Ystee (2011-04-29 19:43.34) aaaaa
Nekem tetszett. Egyszerűen életszagú alkotás. De szigorúan 20+ !


20. Joey1 (2011-04-25 22:14.55) aaaaa
szerintetek a végén meghalt vagy benne van a második rész :)? Nem egy nagy költségvetésű film ez tény, rá kell hagolódni, hogy nézhető legyen, egyszer meg lehet azért nézni.


19. Siddharta (2011-04-25 19:23.00) aaaaa
jó film, egyedi hangulat, mondanivaló is megvan, de nem akciófilmként kell nézni, mert akkor tényleg nem túl erős, de szerintem nem is akciófilm, azért mert bérgyilkos a főszereplő még nem kell pergő, rohanó lövöldözős filmet várni, a mondanivalóhoz épp ez a lassúság, hangulat kellett...Clooney jól játszik...



18. Agneta (2011-04-23 10:59.42) aaaaa
Jól indult, aztán ijesztően unalmassá vált, a végére kicsit újra felkeltette az érdeklődést....összességében nem annyira sikerült darab. Clooney viszont jól játszotta a szerepét.


17. Fütyülős (2011-01-25 19:11.56) aaaaa
Gyenge film. 2 pont. A lány miatt még 1 pont.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekMclane 2, 2023-08-08 08:1446 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk