Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Happy, a flúgos golfos
- Moziverzum, 04:20
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 04:30
Utódomra ütök
- Mozi+, 04:35
Óvakodj az anyámtól
- Film4, 05:05
Derült égből szerelem
- Moziverzum, 05:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Sasha Jackson - Vélemények
Az angol beteg - Vélemények
Ze Network - Titkos hálózat (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hetedik mennyország aaaaa
Theresa Russell aaaaa

 

Geysap hozzászólásai

Ugrás Geysap adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

A tetovált lány (2009) - Vélemények

2012-05-07 22:54.05
Szia!
Még nem fejezem be, de nekem nem ad semmi olyan + -t, ami miatt jobbnak értékelném. Előtte megnéztem az "eredeti" egy részét. Háááát nem láttam semmi újat benne. Hülye szó, és ma elcsépelték: plágium ;) Ez teljesen baromság természetesen egy Fincher film esetén. De olyat eddig nem adott, ami "überelné" a svéd filmet. Bár van még kb. 40 percem ;)


2012-05-06 12:53.19
Teljesen egyetértek.
Szerintem a trilógia fonalát, a szereplők jellemeit, véletlen találkozásukat, majd a szintén véletlen további összefogásukat szenzációsan mutatja be Niels Arden Oplev. A film (ill. a trilógia többi filmje is) nem egy pörgős akciómozinak készült, hanem egy igen finoman kidolgozott zseniális kriminek. A szereplők kiválasztása jobb nem is lehetett volna Noomi Rapace igen sokat "gürizett azért", hogy így nézzen ki. Olvastam, hogy néhányan felvetik, "nőnek nem is nevezhető" - jogos. Nem egy bombanőt játszik, nem is illene a regényhez. Lisbeth egy lázadó, punk, biszex csaj, ennyi. Michael Nyqvist választása is kiváló castingra utal. Ő nem akcióhős, "csak egy oknyomozó újságíró", aki belecsöppen valamibe, aminek nem tudja mi az, mi a következő lépés, stb.

Azért nem is húzódozom (pedig itt van a kezemben) túlzottan az amerikai változat megnézésétől, mert lehet, hogy egy "akciófilmet látnék", és nem Lasson regényének adaptálását. Az "akció" szó is fontos, mert ez a regény nem az. Nem tudom, hogy Fincher mennyire engedi ki a kezéből a gyeplőt, és mit tesz le az asztalra. (most csak remélhetjük, hogy valami hatalmasat, mert hatalmas feladat még neki is az "eredeti filmet űberelni)

A skandináv mentalitást, hozzáállást kell tükrözni a filmnek is, ami Niels Arden Oplev igen jól sikerült.
Nem kell mindent Hollywoodba is elvinni azt, ami egyszer már igen jól sikerült. Skandináv könyv, skandináv mentaliás, skandináv szereplők, és skandináv film.

Adalék: [link]

[link]


A tetovált lány (2011) - Vélemények

2011-10-10 19:11.09
Lasd G-ergo - nek irt valaszomat ;)


2011-10-10 19:09.26
Hello!
"Ennek ellenre nem hiszem, hogy Fincher ramake filmjet megnezem."
Ez a mondat nem egyertelmo "nem"-et jelent. Fincher elott le a kalapom - a filmjerol varom a hireket - amik a nemileg "prejudikalo" dontesemet termeszetesen befolyasoljak.


2011-10-09 18:17.38
Hello!

Lehet, hogy igazad van - egy szoval sem vitatom.
Ennek ellenre nem hiszem, hogy Fincher ramake filmjet megnezem.

A keplet egyszeru. Csinaltak a svedek egy sztem. 3 kivalo filmet Larsson trilogiajabol. "Sajat iro, sajat film". En igy allok hozza.

Probalkoztak mar remake filmel, ami vagy bejott (ritkan, de van ra pelda), de a legertekesebbeket "elszabtak". Lasd Hitchcock zsenialis fekete-feher "Psycho" jat (1960), majd a pocsek (enyhe jelzo) Gus Van Sant Psycho-jat (1998)--- kar volt belenezni.

Mindezt Fincher feldolgozasat nem latva irom a filmje preambulum - jakent


Élve eltemetve (2010) - Vélemények

2011-10-09 17:58.02
Udv!

Teljesen egyetertek Veled. Kivalo film volt, - olyannyira, hogy, ha nem " one-man show" lenne sztem nem is ertekelnenk. Mint irtad, "vannak hibak" - vannak, de hiba nelkul elg nehez filmet ksziteni "foleg azoknak, akik csak a hibakat keresik". Az operatori munka ... leesett az allam, de Paul Conroy alakitasan is. Azt hiszem az ilyen filmra lehet azt mondani tomoren: "hat, ezt jol osszeraktak".

Mindenkinek ajanlom, aki latni akar egy szenzacios filmet, amit nem a "film nagyipar" gyartott, es latni akarja, hogy "itt Europaban" is keszulnek igen jo filmek.


Maléna - Vélemények

2011-06-20 23:34.02
Igen keson reagalok - kisse eltuntem a "laprol".
A Malena receptje egen "egyszeru" Kellett hozza egy jo alap-tortenet, egy Giuseppe Tornatore, Egy Monica Bellucci, egy Morricone, es nem utolso sorban egy Koltai Lajos.

Hogy egy "kis" parhuzamot is felhozzak:

Kb. ez a titka az "Az oceanjaro zongorista legendaja" - nak is.


Vörös szikla - Vélemények

2011-03-12 16:32.37
Hello!
Az utobbi idoben ritkan fordulok meg a forumon, de az a Woo film "idecsalogatott". John Woo - t en is szeretem. Az Al/Arc ota ot lehet tekinteni a mai igenyes akciofiljen "kiralyanak". Kivancsi voltam. hogy egy tortenelmi, kosztumos filmbol. ahol a statisztak, es minden "valodi, nem szamitogepes grafika -- talan a galam az, amikor repul.
En hatalmasat "csalodtam" a filmen ... csalodtam, de pozitiv iranyba. Ez a "filmeposz" a maga 240 percevel oriasi alkotas. Woo "uj korszkanak a kezdete?" Esetleg egy kirandulas egy kosztumos filmhez, nem tudni. Azt igen, hogy egy remek filmet tett le az asztalra, korunkben negyreszt ismeretlen, de hatalmasat alakito szineszekkel. (lehet, hogy vannak benne ki hibak - valaki irta elottam) En ezzel ugy vagyok, hogy egy ilyen monumentalis film megengedhet maganak hibakat is. Az elso resz koltsegvetesenel 80 M dollart irnak, a 2. resznel nem tudom. Ez a 240 perc vegulis keteoszthato - ezt meg is tettek, igy lett ketreszes film. 1. "Chi bi"; 2. Chi bi xia: Jue zhan tian xia.
Egyebkent erdemes ranezni az IMDb -re. Csupan az ertekeles miatt:
[link]
Trailerek:
[link]
[link]

[link]


Dr. Halál - Vélemények

2011-02-19 10:42.19
Hello!
Regen jartam itt, sok az uj tag a forumon.
Ha mar ezt a filmet boncolgatjatok, itt nem csak az eutanaziarol van szo. A legfontosabb: jogos-e az eutanazia, annak melyik formaja, az aktiv eutanazia, vagy a passziv - az asszisztalt ongyilkossag. Van ra pelda, ahol az utobbi (megfelelo jogi biztositasok) enggedelyezett. Az utobbira pelda pl.: Svajc.
A film ezt a kerdest jarja korul. Egy ilyen film nem lehet "horror", mint irta valaki. Nem lehet "porgos film sem.
Fogalmam sincs arrol, hogy tudjatok-e - , hol engedelyezett az aktiv, ill. passziv eutanazia (aktiv ongyilkossag) Ehhez egy kis adalek:

Amerika: (nem aktiv eutanazia)Oregon; Washington; Montana; New Hampshire most merlegelik a lehetoseget.

Aktiv eutanazia jogszeru: Hollandia Belgium

Asszisztalt ongyilkossag engedelyezett eurpaban meg: Albaniaban es Luxemburgban (Svajcrol kesobb)

Ausztraliaban egy ideig engedelyezett vol a passziv, Northem tartomanyban, de a "legfelsobb birosaguk" megvaltoztta a torvenyt.

Svajba "eutanazia jaratok" mennek, foleg az UK - bol.
A film ezeket nem emliti, de talan nem is kell. Sztem a film egyfelol az ameriaknak szol, akik tudjak, hogy hol engedelyezett naluk az asszisztalt ongyilkossag, es arrol szolhat, hogy ott, hol a film jatszodik - miert nem.

Masreszt azt a kerdest feszegeti, amirol mindenkinek megvan a velemenye, de nem akarja (meri) allast foglalni, a velemenyet elmondani. A film egesze errol szol... gyilkos-e az, aki asszital az ongyilkossaghoz, vagy nem?

Ez igen komoly kerdes: egy embernek alkotmanyos joga van az elethez - akkor miert nincs joga egy sulyos betegnek ahhoz, hogy "meltosaggal" haljon meg, nem ugy, hogy minden alapveto tevekenysegre keptelen modon "vegetal" - es mar akkor donteskeptelen is lenne.
A film errol szol, nem masrol. En az utobbi hive vagyok ...

En ezert nem tartottam hosszunak farasztonak a filmet - Al Pacino alakitasa zsenialis volt (es egyetertettem vele)





Read more: [link]


A király beszéde - Vélemények

2011-02-06 18:01.44
Bocs egy csillag ... elszamoltam ;)


2011-02-06 18:01.01
Udv!
Tiszteletben tartva mindenki velemenyet - ez a film nekem nem tetszett. Az a ket csillag azert ekeskedik ott, mert azert dolgoztak a filmen, es remelem, hogy Geoffrey Rush elnyeri a legjobb ffi epizodszereplo dijat. Sok mindent nem tudok hozzafuzni ...
Vagy megis: igaz, hogy ott van az Oscar jelolesi listan 12 jelolessel (bevallom nem ezert neztem meg a filmet)
Mielott barki lehordana mindennek nem azert irtam mindezt, mert sztem a "Facebook film" a befuto ... Semmi koze ehhez. Nem lattam, meg gondolkodom rajta, hogy megnezzem, mert "sajnos a "facebook" nagyon nem erdekel" erdekeljen-e a kialakulasa, letrejotte.

Ha mar Oscar:
en "befutonak" NEM REMAKE
True Grit - et tartom, a Coen fiverek remek akotasat (a remake ellen tiltakoztak, igazuk volt, megneztem azonnal utana az 1969-es filmet ... tenyleg nem az, ez egy uj film, azonos "anyagbol")

Hasonloan kivalo a The Kids Are All Right, a The Fighter es a Black Swan. Tudom, hogy a filmakademia tagjai tobbseget kitevo amerikaiak nem ezekre szavaznak majd, de barmelyiket jobb mozinak tartom, mint a kiindulo "The King's Speech" - et.


Ne nézz vissza! (2009) - Vélemények

2011-01-16 17:04.39
Meg nem lattam a filmet, de Monica Belluccitol nehany igen jo filmet volt szerencsem latni sztem ket legjobb filmjet: a Malene - t es az egyi kedvenc francia szineszemmel Vincent Cassel-el a 2002-es Visszafordíthatatlan c filmet. Ezekre gondolva varom mar ezt a filmjet is.


A lány, aki a tűzzel játszik - Vélemények

2010-11-28 11:31.54
Nekem nagyon tetszett a film, es a trilogia elso resze is. Nem csodalom, hogy a pletykak szerint a film remake jogara eppen Q.T. es B.Pitt vetett szemet. Ez pletyka, de ismerve Q.T. mestert, hogy a oletyak nala sokkal tobbet jelentenk ;)
Annyit olvastam meg, hogy nem biztos, hogy o rendezne, de ez hatalmas kerdes, mert Pittnek van valami fuggetlen film studioja ? es akkor, ha a jogok meglesznek Q.T. rendezne. Arra verziora igen kivancsi lennek - lehet,hogy kisse veresebb lenne az "alap filmeknel", de Q.T. ilyeneket nem szokott elcseszni.


Ragadozók (2010) - Vélemények

2010-09-30 20:10.48
Felreertettel - nem Q.T. filmjeire gondoltam, hanem arra, hogy az Q.T.-hez, mint emberhez, mint egy zsenihez "kozeledik". Tehat nem azt akartam irni, hogy olyat varok, mint Q.T. - tol ... olyat csak Q.T. tud. De ez a lassu kozelites Q.T. baratjan keresztul, sokat jelenthet filmes karrierjeben.


2010-09-30 15:01.27
Udv!
Nem jelzek meg "csillagocskakat" mert a film az esti programom lesz. Ennek ellenere merek rola irni. Ebben az e vben rendezte Robert Rodriguez a Machete c. filmjet. Ha a stablistat megnezzuk, egy nevet talalunk a filmje producerei kozott : Q.T.
Vele csinalta ugye a Grindhouse filmeket, a Sin City-t, a Kill Bill egy reszet, es lehetne meg sorolni. A. Nimrod filmjene a producere es reszben forgatokonyv iroja "veletlenul" Robert Rodriguez, es talalunk meg egy magyar nevet a stabban, Pados Gyulaet.

Nem kell sokat "kombinalni, josolni - amiket nem szeretek", de egy biztos, Ha A. nimrod filmje bevaltja Rodriguez elvarasait, akkor nagyon kozel kerulhet egy szinte mindenki altal kedvelt emberhez, Q.T.-hez. Talan latatlanban igy is lehet a filmrol, es A. Nimrod "irigyesre melto lhetosegerol.
(mellesleg Rodriguez filmjeben A. Nimrod is kapott egy rovid szerepet ...)


Robin Hood (2010) - Vélemények

2010-09-16 21:59.45
Regen irtam a forumba, de az olvasottak alapjan megis "elovettem a klaviaturam". A Scott altal rendezett Robin Hood-nak semmi koze az eddigi mesekhez. Ezt elore erdemes leszogezni. A filmrol inkabb azt irnam, hogy egy nagy vonalakban tortenelemhu nagy volumenu kosztumos film, ami utal az angol "Robin Hood" legendara. Nem allitja, hogy elt, de nem is cafolja. Ugy, mint az angol mondakor. Lehet, hogy elt valaki - nem tudhato, hogy ki.
De lepjunk egy kicsit vissza. I (Oroszlanszivu) Richard 1157 - 1199-ig uralkodott, de csak fel evig volt Angliaban. A halale valoban egy francia var ostromanal erte. Utodja Janos batyja halalatol 1216-ig uralkodott. A XII -XIII szazad elegge zavaros volt Angliaban (mint sok minden ;) )
Errol a zavaros idoszakrol szol a film, termeszetesen es erthetoen "ennek a zavarosnak" a foagat kovetve.
A film vegen jelzest kapunk a "Robin Hood" legendakorrol, annak kezdeterol. (elvileg Janos uralkodasa alatt alakult ki a mondakor, de a XIV sz. -ban volt igazi "viragzasa")
Ez hasonlit valamelyest a hazai Rozsa Sandor legendakhoz. Amit egy elo emberhez kotottek, de a legendak nagy resze mese, mint a Robin Hood legenda is.

Stone ezt a zavaros tortenelmi helyzetet mutatta be, szerintem kivaloan. Ramutatott meg a "legenda kialakulasara is". Nem hiszem, hogy folytatast tervezne, hiszen "azokbol mar sok van"

En nem sajnaltam az 5*-ot, mert egy remek kosztumos filmet lattam, Crowe, es Blanchet remeklesevel, kivaloan fenykepezve, es megkomponalva. Hianyzott mar ilyen film.


A villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak - Vélemények

2010-08-08 16:57.23
Hello!
Nem mondom, hogy a tortenet huen koveti a gorog mitologiat (Perszeusz Zeusz "botlasabol" szuletett, Poszeidonhoz semmi koze) - ezt nem irom "hibakent"
Sztem egy aranyos csaladi filmet rittyentettek a tortenetbol (az "igazi" Perszeusz celja is hasonlitott a filmbelihez). En Harry Pottert nem nezek, tehat azzal osszehasonlitasi alapom nincs.
Gondolkodtam a 3-4* on, de leirtam a 4-et, ha mar ilyen szepen at tudtak irni - es sztem nem rosszul a gorog mitologiat ;)

ps.: Zeusz nem hulye, voltak ennel vadabb "huzasai is" :)


Az alkonyat harcosa - Vélemények

2010-07-19 20:03.02
Mindent leirtal elolem ;)


A bombák földjén - Vélemények

2010-07-19 13:13.41
Azt hiszem, itt nem egy "sima" haborus filmrol van szo. Ez az Irak elleni haborurol szol, ami kisse mas megvilagitasba helyezi az egeszet. Amiota az amcsik fals - hamis - hazug indokokkal lerohantak Irakot, azota keszulnek filmek arrol, hogy mindez mennyire volt jogos, es, hogy ontudatbol meg egy "kicsit vissza is megyunk harcolni".
Erteket en a filmben oszinten nem talatam (max az eloallitasi erteket). Unalmas, lelekteni mondanivalot nem ereztem ... vagyis igen, hallatlanul eroltetettet. Velemenyem sznt.


Zöld zóna - Vélemények

2010-07-19 13:03.08
Udv!
Regen voltam itt sajnos ...
Szval a filmrol. Az Irakrol szolo filmeket kis tulzassal, de "kerulom" . Ott volt R. Scott Hazugsagok haloja c. film, ami tetszett. Di Caprio anno nem tartozott a kedvenceim koze, de felnott a feladathoz, es igy parosban osszehoztak ezt az igen jo filmet.
Azt hittem, hogy ezzel nekem talan vege is az "iraki filmeknek" - kulonosen akkor, amikor megneztem a 6 Oscart besoport amerikai ontudattal telt "The Hurt Locker" c. filmet ...
Utana fura modon a kezembe kerult (nem idorendi sorrendben neztem a filmeket) Brian de Palma Redacted c. teljesen "mellozott" remekmuve. Azt hittem, hogy nem ilyet, de hasonlot sem lehet csinalni.
Tegnap este neztem meg (a rendezore es a foszereplore valo tekintettel) a Green Zone-t.
Ritkan volt ilyen pozitiv csalodasom egy filmnel. Nem erte el a "De Palma" - i szintet, de megkozelitette azt. Mas tema, mas film ... ez a film a teljesen folosleges, immar koztudottan szandekos - vagy nem szandekos hazugsagon alapulo (en a szandekosban hiszek) Irak elleni haborurol szol, olyan megvilagitasban, amit eddig nem lehetett latni. Nem a "hos amerikai katonarol szol", kimaradt a "hazafias ontudat" stb. Matt Damon alakitasa sztem kivalo, a rendezes hasonlo keppen. En ot csillagot megszavazok a filmnek -igy frissen ;)
Ugy erzem ezzel kialakult es bezarult nekem egy kor az iraki haboruros mozgokepekbol, ami a Brian De Palma, R. Scott, es Paul Greengrass filmjeibol all. (mind mas tema, de ez a "triasz" kerekke teszi es megerositi a velemenyem az egesz iraki helyzetrol)


Defendor - A Véderő - Vélemények

2010-05-09 21:05.36
Udv!
Regebben rendszeresebb latogatoja voltam a lapnak, mostanaban ritkabban "jovok elo", ennek ellenere eleg sok ismeros nevet latok ...
Woody Harrelson eleg sok filmben jatszott, szubjektiv velemenyem, hogy kivalo szinesz. Ezt akkor tudja bizonyitani, ha lehetoseget kap a jatekra. Ennek alapjan a filmjeiben eddig ket fontos "allomast" tudok megjelolni - annak ellenere, hogy mas filmekben is voltak igen jo alakitasai. 1. a "Született gyilkosok" , 2. "Larry Flynt, a provokátor".
A "Defendor" - ugy velem bekerult a "fontos allomas" kategoriaba. Szenzacios filmnek tartom, Woody szinte "lubickol" a szerepeben. Mintha raszabtak volna ezt a filmet. Elias Koteas es Kat Dennings kivaloan segitik, hogy zsenialis alakitasa kiteljesedjen. Sztem. a film a kis koltsegvetes ellenere messze tullep jonehany "hudenagy" filmen. En nem tartottam vontatottnak. Minden a helyen volt. Azzal is egyetertek, hogy a film inkabb a drama kategoriaba sorolhato. Alapmu ... a fene tudja. Egy alig reklamozott kivalo film, amit sokaknak meg kellene nezni. Az utolso - legutolso kb. 10 sec. igen jol, es e mellett elgondolkodtatoan zarja, teszi kerekke a filmet.


Azumi 2.: Életre halálra! - Vélemények

2010-05-07 14:01.49
Kicsit docogosebb, mint az elso resz, de sztem. ez is egy jo mozi. Aya Uteo tenyleg szemrevalo leanyzo ;)
A harmadik reszt mar csak varni kell, hogy mikor jelenik meg magyarorszagon, ill. mikor vetitik.
2007 - ben keszult (ahogy olvasom) Azumi 3 - Kazumi Female Ninja cimmel.

Trailert nem talaltam, de egy "Livevideo oldalon" fent van.

[link]


A fehér szalag - Vélemények

2010-04-01 22:59.35
Michael Haneke nem ismeretlen rendezo-forgatokonyviro, sztem Ti is ismeritek, ha mashonnan nem, a Rejtely (Cache) c. folmbol. Az is hatalmas sikert aratott Europaban. A sikerhez kellett Daniel Auteuil, es Juliette Binoche szenzacios jateka. Az is "jellemzo ra", hogy - teljesen erthetoen - szeret francia filmet, vagy legalabb fr. kooprodis filmet rendezni francia szereplokkel. Szerencsere nem "tomegfilm rendezo". Kivalo, nagyon atgondolt forgatokonyv (pszichologiai tanulmanynak is beillo), szenzacios kepi vilagot mutato muveszfilmeket jegyez - barmilyen kategoriaba is soroljak azokat. Most neztem meg, hogy 68 eves. 1995-tol 2009-ig mindossze 7 filmet rendezett. A "Feher szalag" -ot most keszulok megnezni. Sokat adva Velemenyeitekre, es az eddig latott filmjeire nem foloslegesen ...


Oscar Díj 2010

2010-03-08 04:01.49
En a legjobb filmek kozul az Invictus-t hianyolom.


2010-03-08 03:53.57
Igen ez a kerdes ... Ha a csopogos film a meno meg mindig, a bombak... Ha a latvany, penz, technika stb. az Avatar.


2010-03-08 03:49.30
Eddig Waltz


2010-03-08 03:48.49
Viszont - a legteljesebb mertekben tiszteletben tartom a velemenyed


2010-03-08 03:39.23
Logorama


2010-03-08 03:37.46
Bocs ... az Avatarrol mas a velemenyem - de ezt nem egy vita kezdetenek irtam;) Csak tenykenet...


2010-03-08 03:30.54
Ha az Avatar c. valami a "technikai Oscarokon" tul mast is kap, hulye a filmakademia... (bar a Titanicnal is az volt...)
Mar regen eljott a sok penz, sok Oscar ideje


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk