Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A törvény gyilkosa
- Moziverzum, 23:55
Túl a barátságon
- HBO, 00:00
Holtodiglan
- Cinemax, 00:05
Szörnyszülöttek
- Film Mánia, 01:10
Blackhat
- Film+, 01:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
A részleg - Vélemények
Fogadóóra
Semmelweis (2023) - Vélemények
Segítség mi a film címe????

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gyalogáldozat aaaaa
David Lynch aaaaa

 

Fórum - Marvelek - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

25. Panyolai (2024-02-28 21:12.05) aaaaa
Idétlen, infantilis, idegesítő, idiótaság.


24. Delpiero (2024-02-19 20:24.35) aaaaa
Ez mi a bánat akart lenni?

Úgy tűnik nem csak a férfi karakterek direkt kihagyása, de a Marvel filmek minősége is elérte a mélypontot.



23. Lillyan (2024-02-10 12:39.47) aaaaa
Marvel kapitány nagyon "puhány" lett. Érzelgős lett, már nem az a kemény csaj,mint pl.a Végjátékban volt. Ráadásul érdekházasságot köt, éneklő hercegnő lesz.... Ms.Marvel meg nagyon idegesítő, fangirl ennyi. A végén a verekedés ért csak valamit. Ez az állandó ugrálás hármuk között...rendes belefájdult a fejem...


22. Semprini (2024-02-04 22:53.36) aaaaa - (válasz MagamraHallgatok 21. hozzászólására)
Az a legnagyobb röhej, hogy az általam ismert kritikák többségében Kamalát a film kevés pozitívuma közt nevezték meg, holott számomra inkább volt zavaró körülmény. Az anyját meg inkább hagyjuk... :)


21. MagamraHallgatok (2024-02-04 21:49.05)  
Nehéz eldönteni hogy ez a Kamala az idegesítőbb, vagy az anyja. Nem is sikerült.


20. Moxika123 (2024-01-29 19:32.00) aaaaa - (válasz Bertó!!! 19. hozzászólására)
Pffff. A kék bogarat nem láttam. Még gyűjtöm az erőt, hogy nekiüljek.


19. Bertó!!! (2024-01-28 07:55.44)   - (válasz Moxika123 18. hozzászólására)
Kvantumánia, Kék bogár, Shazam 2.


18. Moxika123 (2024-01-27 11:46.10) aaaaa
Legalja...


17. Solid Snake (2023-11-26 18:51.01) aaaaa - (válasz Bertó!!! 15. hozzászólására)
Pl a Marvel Kapitányhoz képest jobban élveztem. Szerintem be lehet illeszteni bőven a "nézhető" kategóriába. Inkább mint egy örökkévalók. Kamala is mèg éppen belefért a nem idegesítő karakterek közè. Az elejétől kezdve követem a Marvel filmek alakulását ès szerintem ez hozott egy szintet. Manapság az emberek már nem csak "nézik" ezeket a filmeket. Volt benne akció bőven a film rövidsège se volt zavaró. Ezt a story-t így kellett "lezavarni" ebben ennyi volt.


16. Solid Snake (2023-11-26 18:45.51) aaaaa - (válasz C.hester 12. hozzászólására)
Ha láttad a Ms. Marvel sorozatot akkor tudod hogy a karperec csak előhozta belőle azt az erőt ami benne volt.


15. Bertó!!! (2023-11-26 17:42.15)   - (válasz Solid Snake 14. hozzászólására)
Melyik Marvel filmhez képest?
Marvel Kapitány, Kvantumánia. Esetleg a Végjátékhoz? Nagyon nem mindegy. (Költői kérdés)


14. Solid Snake (2023-11-26 16:21.56) aaaaa
Nos. Mai nap megnéztem ezt a filmet. Ami lássatok csodát. Szórakoztatott. Ez egy "szuperhősös" film nem? Szórakoztatnia kell? Igen. Ha eleve úgy ül be az ember rá hogy elolvassa a sok "szakértő" cikket ès nem úgy hogy na èn jót akarok rajta szórakozni az ugy is fogja nèzni. Szóval nem láttam bele semmifèle dolgot nem kezdek itt magy szavakat puffogtatni hogy "jajjjhátezfilezmegaz". Szerintem tisztessèges iparos munka. Pörgős. Meg ami kell. Amiket meg a "cikkirók" kiemelnek belőle annyira felesleges meg ugye a "kattintásra" megy hogy nem igaz. Tehát marvel filmhez mèrten jó kis film volt.


13. Mclane 2 (2023-11-19 15:54.49)  
Hát valóban kicsit felemás volt a film az igaz, én tegnap néztem moziban és nem volt rossz annyira de azért a nagyon jótól is messze áll még ha akaratlanul is. Mert próbált valahol hunoros meg látványos is lenni az igaz, de ettől függetlenül a humor valahol nem jött ki teljesen jól igazán látvány terén a film kicsit jobban elvitte a dolgát meg néhol próbált kicsit komolyabb hangot is megütni néhány jelenetben , és azok is nagyjából jól kijöttek szerintem. De mindent egybevéve ettől függetlenül is elég határeset a film jobban nem az amit nem néznék meg újra, néha néha jelleggel , de azért érezni rajta hogy valamennyire gyengébb néhány elődjénél amit a közel múltban mutattak be .


12. C.hester (2023-11-19 12:08.09)  
Van egy ÓRIÁSI baki a filmben. Kamala képessége a karperecből adódik. Még is ő nyúl ki a két karperecért és Marvel Kapitányért az űrbe a képességével, holott a karperec nincs is rajt. Elég bosszantó baki.


11. Semprini (2023-11-18 05:45.11) aaaaa
Azt talán nem túlzás kijelenteni, hogy ezzel a filmmel a Marvel elérte eddigi mélypontját (a Howard a kacsát most nem venném ide). Az előző rész, a Marvel kapitány is kapott hideget-meleget, sokak szemében Brie Larson nyilatkozatai miatt ab ovo közutálatnak örvend, másoknak pedig elég, ha egy filmben egy, vagy neadjisten több női főszereplő is van, és máris fikázzák orrba-szájba. Szóval nem nehéz megjósolni, hogy alighanem ez lesz a stúdió egyik legnagyobb buktája. Már a nyitó hétvége is negatív rekordot produkált: nem érte el az 50 millát se, ami a 270 millió dolláros költségvetéshez képest ugyancsak gyalázatos kezdésnek mondható.
A sztori uncsi kliséhegyek halmaza, a szereplők egyáltalán nem szerethetőek, kicsit se rokonszenvsek, a látvány Marvel-mércével gyenge közepesnek nevezhető, a kapkodó vágás következtében az akciókból alig látni valamit, az egész pedig egy átgondolatlan zagyvalék benyomását kelti. Tényleg csak az igazán keményvonalas rajongóknak lehet ajánlani, de talán pont ők fognak a legnagyobbat csalódni.
Nem nézhetetlen ez a film sem persze, de hol vagyunk már a Bosszúállók vagy a Galaxis őrzői színvonalától?! A humor, már amennyire annak lehet nevezni, kifejezetten erőltetett, sőt egyenesen kínos pillanatokat eredményez, számomra Kamala karaktere külön mélypont volt még a filmen belül is, totális melléfogásnak érzem mind a karaktert, mind pedig az őt játszó színésznőt. A 'főgonosz' nem csak hogy abszolút nem emlékezetes, de nem is tűnik igazából gonosznak - Zawe Ashton igencsak félre lett castingolva, lévén arcra sokkalta rokonszenvesebb, mint a három pozitív főszereplő csaj együttvéve.
Ha ez egy random mezei szólófilm lenne, bőven megérdemelne egy közepest, de a Marvel univerzum részeként ez bizony csak egy ketteske. Annak sem túl acélos. Valósággal hemzseg a hibáktól, és nincs benne annyi pozitívum, hogy ezt el lehessen nézni neki. Úgy tűnik, nagyon megy lefelé a Marvel...
Több kritikában olvastam, hallottam, hogy a stáblistás jelenetek szinte többet érnek, mint maga a film - hát ez sem éppen egy jó ajánlólevél...
4/10


10. Dzsuppi (2023-11-15 21:44.07) aaaaa
Úgy gondoltam nem adok a sok előzetesen hallott, általában negatív véleményre a filmmel kapcsolatban, és inkább megnézzük moziban.

Hát, így vetítés után egyet tudok érteni a kritikákkal. Egyszerűen továbbra is úgy néz ki, hogy a semmibe tart ez a Marvel univerzum, pedig most már a sorozatokból is bőven vesznek bele alapanyagot, ezek megnézése hiányában egyébként nem is biztos, hogy mindenre magyarázatot kap a néző.

De arra sem kapunk választ, mit akarnak kezdeni Marvel kapitány karakterével, ami pocsékul lett megírva, nem is csoda, hogy Brie Larson sem tudott mit kezdeni vele. helyenként kínos volt nézni.

A hasonlóan nívótlan Ms. Marvel sorozat egyetlen előnye, hogy így Kamala karakterét egy fokkal jobban el lehetett viselni, azon már nem lepődünk meg, hogy bár a sorozatból gyakorlatilag direkt csapódtunk a filmbe, a csajsziból közben minimum MMA mester lett.

A főgonoszunk teljesen sótlan, ahogy Nick Fury is elég szerencsétlennek tűnt az egész filmben, és igen, kb a flerkenek voltak benne a csúcspont, az alja meg az éneklő népség.

Aztán kapunk a végére még egy, ki tudja, hányadik alternatív univerzumot, lehetetlen már követni.

Nem csoda, hogy a hírek szerint az MCU-nál is káosz van, azért ilyenkorra a Bosszúállók első csapatánál már körvonalazódott valami, és önmagában is értékelhető filmeket láttunk, itt meg egyelőre nem látni, mi a cél. Ha már elkövették (szerintem) azt a hibát, hogy nem hagyták ülepedni egy 5-6 évig a dolgokat, és az azonnali haszonszerzés reményében tovább erőltették a szuperhős filmeket, lassan ideje lenne letenni egyet az asztalra a Pókemberek mellé, ami jó is...


9. Bmano (2023-11-15 11:10.35) aaaaa
Nehéz mit mondani a film után kipihenve.
5en voltunk a filmen 3:2 a hölgyek javára.
Megint csak azt tudom mondani hogy a csajok mindenen tudnak nevetni akár a semmin is. Azt hittem korábban ezzel csak minket "tisztelnek" meg olykor.
Szóval a filmet nem szeretném lehúzni, pedig épphogy elment, a 3cs-vel csak felpontoztam. Azzal menteném hogy egyszerűen nem mindenkinek készítették a filmet. Egy rétegnek. Mondjuk fantasyt szerető hölgyeknek. A szín világ, a megjelenés, karakterek számomra erre utalnak. Szóval ezért nem bántom a filmet.
De tény voltak benne fura dolgok, olyan érzésem volt néha hogy, csak jól hangzó mondatok hangzanak el, lehet az tudományos maszlag, vagy érzelgős mondat. Semmi élethűség. Nem tudták velem elhitetni, vagy nem tudtam magam bele élni a történetbe. Nem vitt magával.
A multikulti színész össze válogatás se jött be. Pedig jó akart az lenni.


Spoiler: A kedvencem amikor az űrhajóba úgy menekitik a sok embert, hogy macskák falják fel őket, ők kicsik és jobban elférnek.
"Aztakibeb@sz*ttleQrtszivarvégitneki" mekkora ötlet.

Na mindegy. Ez is egy hétfő estére megteszi film, egyéb napot ne rontsunk el vele.


8. Morzsoló (2023-11-13 17:26.03) aaaaa - (válasz KiB 7. hozzászólására)
Szerintem, jóval hosszabb volt, csak kivágtak sok olyan jelenetet, amin szintén fogtad volna a fejed.


7. KiB (2023-11-13 08:49.16)  
láttam már rosszabbat is
volt 1-2 jelent, ahol fogtam a fejem, de összességében nézhető
de...belesűrítették 1,5 órába, így néha úgy tűnik, mintha csak egymásra pakolták volna a jeleneteket, igazán kifejthettek volna jobban pár dolgot


6. Bertó!!! (2023-11-08 18:07.35)  
Na, örülhetnek a haterek...

"Én megmondtam, hogy szar lesz.
A Marvel már haldoklik.
A Végjáték óta zuhanóban a Marvel."


5. Tjunior (2023-04-11 17:48.15) aaaaa - (válasz Tjunior 4. hozzászólására)
Beastie Boys


4. Tjunior (2023-04-11 17:47.42) aaaaa - (válasz Bertó!!! 3. hozzászólására)
Jó hát amelyik trailer alatt Bestie Boys megy az rossz nem lehet. A film meg majd lesz valamilyen.:)


3. Bertó!!! (2023-04-11 15:53.13)  
https://www.youtube.com/watch?v=yuEONWsSibQ

Engem meggyőzött az előzetes.
Ez nem lesz moziban nézős.



2. Tomka90 (2023-02-18 16:15.28)  
Új premierdátum: 2023. november 10.


1. Bertó!!! (2023-02-18 08:31.32)  
Sajnos ismételten elhalasztották a premiert, már harmadjára...

Lehet, hogy ez lesz az első nagyobb zakója az MCU-nak?



Kapcsolódó fórumok

VéleményekPanyolai, 2024-02-28 21:1225 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk