Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
- HBO3, 13:20
Pán
- Film Café, 13:20
Vuk
- TV2, 14:15
A nagy dobás
- Viasat Film, 14:20
Bajkeverő majom
- Minimax, 14:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Ellenségek legjobbika - Vélemények
Jó, rossz, meg ami közte van - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rossz szomszédság 2. aaaaa
Adan Canto aaaaa

 

Fórum - Micimackó: Vér és méz - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
35. Vincenzo (2024-02-06 17:13.22) aaaaa
Csak azt mivel magyarázzák, hogy Micimacinak miért lesz teljesen más a kinézete az új maszkban, mint az első részben.


34. Harry Lime (2024-01-05 14:33.43)   - (válasz Macsikám 8. hozzászólására)
Ez a legszarabb film?
Ember, akkor nézd meg a Temetőkapu, meg a Csontevő c. filmket!😉



33. Mclane 2 (2023-10-23 18:00.46)  
Vannak néha érdekes dolgok pláne a trehányság miatt, épp nem rég olvastam ezt a történetet: [link] , és itt jön be a trehányság a képbe mert tévedésből ez a film lett egy iskolában lett levetítve és csak idővel esett le a hiba a tanárnak aki leadta. És minden esetre érdekes hogy a felszínesség mekkora gondokat tud okozni mg ilyen téren is szó szerint, amúgy voltak ehhez hasonló esetek ott volt a tévesen bejátszott hamis Borat Himnusz a Kazahsztáni sportlövőknél mikor azt játszották be vagy Németországban az amikor a Disney Három kismalac meséjének, az eredeti jellegét adták le amiben a farkas Zsidó kereskedőnek volt beöltözve mert azt később át kellett rajzolni a felháborodás miatt. Úgy hogy simán mondva néha még egy ilyen film is képes újabb vitákat és gondokat okozni azon túl, hogy el lett készítve és be lett mutatva a közel múltban.


32. TrollH (2023-10-23 00:24.11) aaaaa
Annyira vártam hogy láthassam, de ennél egy Asylum őrodukció is tartalmasabb, mert ott legalább mindkét röhögünk a semmin, de ez...

A maszkmesternek külön páros lábbal ugrálnék a fején!

Annyira kár ez, meg olyan jó az ötlet, gyerekkoromban én is falhoz basztam volna Róbert Gidát, de:

SPOILER: Itt egy elbaszott maszkos shrek nem csinál semmit, és nem történi semmi, majd egyszercsak meghalnak. Sunshine!

Senki ne kínozza magát ezzel, ennél még a Fűrész X is jobb, ezt csak azért mondom, mert utána tettem be és 2 perce megy.


31. Delpiero (2023-08-01 09:16.06) aaaaa
De hol volt a többi jószág akikről beszélt is a felvezetés?
Spoiler: Ok a csacsit felzabálták, de a többieket mind a folytatásra tartogatják? :DD
(mert bejelentették, hogy jön)


30. Mclane 2 (2023-07-20 21:18.40)  
Hát mit mondjak érdekes és egyben groteszk élmény volt nem is kicsit az biztos, jó ideje hallottam már erről a filmről de nagyobb ideig ki is kerültem aztán úgy voltam vele egy próba mit árthat jobban elsőre. És hogy mondjam lesokkolt rendesen amit láttam mert még egy ilyen film mint ez nem készül mindennap az biztos, tudom hogy a Slasher horror alapból nem igényel sok művészi érzéket igazán de ez a film még azt a minimumot is levitte, amit átlagban egy ilyen filmbe belevisznek az alkotói gárda részéről és egy olyan szintet lépett meg hogy még engem is meglepett de igazán. Pláne ezekkel a gyilkolászó mesefigurákkal a kicsit bóvli maszkjaikban meg a hiányos kommunikációjukkal, amihez még hozzá jön a nem éppen átlagos kinézetük is ráadásként a kicsit sem sokat mondó történettel amit beleírtak. Úgy hogy ez a film nekem is nagyon feladta a leckét hogy mi is akart ez lenni vagy mire készült el igazán, és attól függetlenül hogy én is megnéztem, attól még valahol úgy érzem hogy ez a film minden csak nem jó sajnos bár ez alapból nem is akar valami csoda lenni az igaz de azért ezt a mélypontot filmmel ritkán lehet direktbe kifogni, mint amit itt láttunk szerintem ebben a közel másfél órában amit ennél kihoztak végül .


29. Vescod (2023-07-08 18:58.04) aaaaa - (válasz Roxi88 28. hozzászólására)
"Félig ember-félig mackó és félig ember-félig malac"

Az nem így nézne ki sztem, még ebből a filléres büdzséből sem :D Szimplán két maskarás killer akik valszeg Michael Myers tanítványai...


28. Roxi88 (2023-07-08 17:53.04) aaaaa
Félig ember-félig mackó és félig ember-félig malac, vagy maszkba öltözött emberek gyilkolásznak itt? Ez annyira gagyi, mint a Grizzly Park. OFF.: Hozzáteszem a mese sorozatban se értettem sose, hogy igazi állatok, vagy játékok, mert mikor Róbert Gidánál voltak játékok voltak, meg ugye Füles farkát mindig szeggel tették vissza. OFF. VÉGE
SPOILER: Mikor a csaj fotózza magát a pezsgőfürdőben állítva van a telefonja, mikor a telefont mutatják fektetve és mikor visszanézi a képeket egy se olyan, mint amiket csinált. Ez egy baki, de észrevehető és zavaró. Még amúgy az autógumis jelenet volt a legjobb. SPOLER VÉGE


27. Fogarasi74 (2023-07-02 12:58.30) aaaaa
Ez sajnos ZS+++


26. Vescod (2023-03-24 19:32.32) aaaaa - (válasz Semprini 25. hozzászólására)
Az csak egy titulus ,amit pl a "The Room" ( https://www.filmkatalogus.hu/Szoba--f43363 ) is megkapott.A 9-es terv szerintem csak a "legismertebb legrosszabb" de én sokkal rosszabbakat is láttam már ,legalábbis engem annyira nem vágott földhöz,hogy azt mondjam az volna a legnagyobb hulladék a földön.A legamatőrebb talán de van hozzá hasonló.


25. Semprini (2023-03-24 19:22.13) aaaaa - (válasz Vescod 24. hozzászólására)
Hát igen, érdekes lenne egy olyan trollal elbeszélgetni, aki az efféle filmhulladékokat rendszeresen felpontozza 9 meg 10 csillagra, hogy vajon miért is csinálja, mivel tudná magyarázni az értékelést. Vajon adna-e bármiféle "szakmai" jellegű idoklást, vagy épp csak annyit mondana, hogy "miért ne", vagy hogy "mert megteheti".

Ott van az Ed Wood-féle 9-es terv a világűrből, annak is reletíve sokan adtak többet egy csillagnál, és azt írják, hogy márpedig ők remekül szórakoztak, pedig az a film egyetemlegesen van kinevezve "minden idők legrosszabb filmjének".


24. Vescod (2023-03-24 19:15.09) aaaaa - (válasz Semprini 23. hozzászólására)
Csak arra céloztam,hogy valamivel magasabb... de nem 20 hanem 11 000 szavazattal.Hogy szerinted nem ér 3,5 -öt se az egyéni vélemény ,van aki így gondolja van aki nem,ezért is annyi.Szerintem senki nem vitatja hogy szar de van akit az ilyen gagyiság a maga módján tud szórakoztatni ...Mondjuk a 10-esezőket már én sem értem...


23. Semprini (2023-03-24 18:55.16) aaaaa - (válasz Vescod 22. hozzászólására)
Már vártam, mikor emílted meg az IMDb-s "igen magas" átlagát - mármint a minőségéhez képest relatíve magas, hiszen több mint duplája az itteninek... :)
Legutóbb a Sharknado 5 topikján került szóba, hogy vajon mennyire kell szarnak lenni egy filmnek ahhoz, hogy kollektíve nézhetetlennek legyen minősítve. Nos, sajnos nincs ilyen alacsony színvonal, mert mindig van pár tucat, vagy párszáz troll, akik a legótvarabb, legnézhetetelenebb förmedvényeket is "csakazértis" túlpontozzák, ezért az átlaga nem tud az egyes környékén maradni, hanem szép lassan elkezd feljebb kúszni, akár 3,5-ig is, mint filmünk esetében.
De azért egy 3,5-ös IMDb-átlaggal én nem hencegnék senki helyében, eléggé gyalázatos az szerintem... :)


22. Vescod (2023-03-24 18:46.32) aaaaa - (válasz Semprini 21. hozzászólására)
Hát, azért én sem emeltem piedesztára :D Szarnak szar persze de szimplán csak egy jellegtelenül gány tucatmunka amit a megnézése után már nehéz visszaidézni.IMDB-n meg 3,5...mondjuk tény hogy az se kimagasló de nem ennyire pocsék :D


21. Semprini (2023-03-24 18:27.49) aaaaa - (válasz Vescod 20. hozzászólására)
Hát én igyekszem szelektálni, és távol tartani magam a legeslegaljától, és ha bele is futok egy ilyenbe, nem biztos, hogy végignézem. Van, amit csak azért néz végig az ember, mert utána annyira jólesik lefikázni és sárba döngölni. :) Na ez kb. ez a kategória nálam. Tudtam, hogy kb. mire számíthatok, elolvastam pár kritikát, megnéztem a trailert, de saját szememmel akartam látni, hogy tényleg olyan ótvar gagyi hulladék-e, mint azt sokan írták. És hát tényleg, ez a film abszolút megérdemli a ledorongolást, a sárba döngölést. És egy fikarcnyival sem lesz jobb attól, mert az ember korábban látott már ennél is MÉG rosszabbat. Azért ez a saját jogán még épp eléggé ótvar szemét film, és nem lett volna szabad elkészülnie. Én így gondolom, más meg másképp. De nem véletlenül ilyen alacsony az átlaga, az tuti. :)


20. Vescod (2023-03-24 18:12.57) aaaaa - (válasz Semprini 19. hozzászólására)
Az ingerküszöb tényleg alacsonyan van de azért is érdemes megnézni egy-egy ilyet mert még jobban lehet értékelni utána a jót.

Én nem szelektálok,trash-ből már annyi mindent láttam,hogy kevés dolog tudja leverni a lécet :D


19. Semprini (2023-03-24 17:58.23) aaaaa - (válasz Vescod 18. hozzászólására)
Vagy inkább nem kell minden szar szemetet válogatás nélkül megnézni, és akkor az embernek nem lesz annyira alacsonyan az ingerküszöbe, hogy az ilyeneket is értékelje... :)
Muszáj szelektálni, még a trash közt is! :)


18. Vescod (2023-03-24 17:54.06) aaaaa - (válasz Semprini 17. hozzászólására)
"Lehet, hogy vannak még ennél is rosszabb filmek, sőt talán horrorok is készülnek szép számmal"

Ó,persze vannak ennél bőven rosszabbak,ez egyáltalán nem a legalja szerintem.Pár sör után akár még élvezhető is :D Persze a helyén kell kezelni.


17. Semprini (2023-03-24 17:26.41) aaaaa
Jelenleg 1,68 az átlaga ennek a förMEDVÉnynek - nos, mit mondjak, nem ok nélkül. Még ahhoz sem elég rossz, hogy trashként lehessen élvezni, vagyis igen messze van még az "annyira rossz, hogy már majdnem jó"-kategóriától is. Ez egyszerűen szimplán csak szar, a klasszikus, Ed Wood-i értelemben. Lehet, hogy vannak még ennél is rosszabb filmek, sőt talán horrorok is készülnek szép számmal, amik még ezt a szintet sem érik el, de egy bizonyos szint alatt nincs már értelme a hasonlígatásnak.
Előszöris ugyebár szinte zéró költségvetésből készült a film, ami abszolút látszik is rajta, rettentő igénytelenül van összegányolva, a költségvetés minimum 85%-a arra a pár gore-trükkre mehetett el, ami talán még súrolja az elfogadható kategóriát és egy közepes horrorban is elmenne. A maszkok valami egészen gyalázatosak, köpedelmesen rondák, és üvölt róluk, hogy maszk. Lehet, hogy ez szándékos, de ettől még nem lesz jó.
A sztori alapötlete eléggé polgárpukkasztó, és hát ugyebár egy ikonikusnak számító gyerekkönyv-klasszikust gyaláz meg szántszándékkal, valósággal a pofánkba röhögve, ezzel pedig alighanem a nézők több mint felénél kiveri a biztosítékot.
A szereplők kifejezetten irritálóak, rosszak, idegesítőek, a film pedig szinte végig annyira alul van világítva, hogy többnyire semmit nem látunk, amikor igen, akkor meg visszasírjuk azt, amikor nem láttunk semmit.
Alighanem megvan az év legrosszabb filmje, igencsak fel kell kötnie a gatyáját annak, aki ezt alul akarja múlni!
0,5/10


16. Vescod (2023-03-24 16:56.29) aaaaa
Szinte már szégyellem magam itt a két csillagommal :D Nos, én nem szenvedtem mentális leépülést miután megnéztem... legalábbis a hangok ezt mondják:D Elég mondvacsináltan fűzték össze a sztorit a mesével és nem is értem egy lineáris vonalvezetésű slasherhez minek kell ez a micimackós körítés.Szereplők fasírtnak való szürke papírmasék mint az ilyen filmek zöménél de nem kibírhatatlanul szörnyűek.Helyenként van vér,némi hent egy kis torture porn-al vegyítve,indíték és logika már kevésbé. A vége folytatás gyanús,remélem behozzák a kis hableányt is aki az uszonyával folytja meg a gyanútlan fürdőzőket.Nekem 3/10


15. Macsikám (2023-03-13 17:43.29) aaaaa - (válasz Vincenzo 11. hozzászólására)
Az alapötlet nem volt rossz :-D
A többit leírja helyettem pl. ez a kritika: [link]


14. Maximusdecimus (2023-03-13 15:10.54)  
Nem tudnak semmi értelmeset, vagy legalább érdekeset kitalálni. Ezúttal mackóállarcos késes gyilkos elől menekülnek a hullajelöltek. Nem mintha nem láttunk volna ilyesmit már hatszázszor, csak másféle álarccal.


13. Saskovics (2023-03-13 14:26.36) aaaaa
Jó véres és beteg horror tele gore-val


12. Emylio (2023-03-11 06:28.09) aaaaa
Ez egy igazán remekbe baszott mestermű.
A következő ez lehetne: Massacre in Futrinka Street - The real Nightmare


11. Vincenzo (2023-03-07 17:06.16) aaaaa - (válasz Macsikám 8. hozzászólására)
Na ez erős túlzás, hogy "legszarabb film". Sokkal rosszabbakat láttam már ettől. Amúgy mi volt az amiből azt gondoltad, ez jó film is lehet?? :)
Nekem a film felvezetése és a nem hétköznapi lezárás miatt megért egy megnézést. Más dolog, hogy ezt a gagyi gumimaszkot tényleg komolyan gondolták Micimackónak...


10. Brigg (2023-03-06 14:55.54)   - (válasz Macsikám 8. hozzászólására)
Figyu, ha még nem láttad a Marebito című japán filmet, tudom ajánlani, hogy ezt letaszítsa a trónról életed legszarabb filmjeként.


9. Kalóz Jack (2023-03-06 13:57.13)  
gyerekek biztos szeretni fogják ha Zelefánt tetszett ez is fog :) :)


8. Macsikám (2023-03-03 21:18.07) aaaaa
Ez a legszarabb film, amit életemben láttam, sőt nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is csináltak ennél rosszabb filmet.
Kizárólag az ellenségeimnek ajánlom, de közülük is csak a legrosszabbaknak.
Kerüljétek el!! (Én csak úgy éltem túl, hogy a Sugár moziban nagyon finom a baconos popcorn.)



7. Harry Lime (2023-02-27 01:30.02)  
Gondolom nem lesz túl eredeti. Hány ilyen film van már, hogy csajokat nyír ki a gyilkos? Csak most más maszk van rajtuk, és más a nevük.


6. Chrysothemis (2023-02-16 18:35.34)   - (válasz Arash 5. hozzászólására)
Úgy olvastam, március 2-án.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekVincenzo, 2024-02-06 17:1335 hsz
KérdésekFogarasi74, 2023-07-02 13:011 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Micimackó: Vér és méz adatlap
Eredeti cím: Winnie-the-Pooh: Blood and Honey
Évszám: 2023
Rendezte: Rhys Frake-Waterfield
Szereplők: Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, Craig David Dowsett, Richard D. Myers, Danielle Ronald...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk