Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Eddie, a sas
- Moziverzum, 15:10
Armageddon
- Film+, 15:30
Kellékfeleség
- HBO, 15:31
Éretlenek
- Film Mánia, 15:45
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Extra HD, 15:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Joker - Kétszemélyes téboly - Vélemények
Jonathan Majors - Vélemények
Érdekességek!
Állati mészárlás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sidney Hall eltűnése aaaaa
Madge Sinclair aaaaa

 

Fórum - Spencer (2021) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
31. Roxi88 (2022-09-14 14:00.44) aaaaa
Diana hercegnő egykori testőre, Ken Wharfe Stewart előadásáról: "Az elmúlt 10 évben Dianát alakító emberek közül ő áll a legközelebb hozzá. Sikerült tökéletesíteni a modorát."


30. Zsikréka (2022-05-06 12:59.59) aaaaa
Az igen!
Nem tudom eldönteni, hogy csodáljam-e a filmet vagy kiboruljak a semmilyenségén. Egy emberi életből kiragadott 3 nap tobzódása, de mégis valahogy a hozzám legközelebb álló 'Diana filmet' hozták össze belőle.
Mindig is sejtettem, hogy a nő nem volt százas, hiszen nincs olyan, hogy mindenki hülye, csak ő a helikopter.
Valamelyik másik Diana filmben (amelyikben Naomi Watts játsza) olyan tökéletes és ábrándos hősszerelmes, itt meg egy elcseszett, paranoid p*csa. Az embernek kedve lenne jól megruháznia, aztán bevágnia a Rana plaza-ba, ha úgy gondolja, hogy rossz házassága, lenne még honnan tapasztalatot gyűjtenie. Számomra Károly herceg egy hős, hogy nem osztott ki pár maflást. Persze ő is egy idióta, (ebben a filmben nem az, más, YouTube-os videók miatt mondom) de mégiscsak elszenvedője egy előre eltervezett házasságnak.


Na, szó-mi-szó: Diana belső feszültségének kivetülésén van a hangsúly, amit Kristen szerintem jól játszik. A többi karakter majdhogynem súlytalan. A zene jó, a képi világ nagyon szép. Akinek ennek tudatában érdekes, annak ajánlom!



29. Roszner (2022-02-10 17:02.20)  
Tényleg fordul(ni látszik) a világ.

Az egészséges (heteró) szexualitást védők a hülyék a repedtseggű ferdehajlamúak szerint. Szerintük.
De van egy régi szólás: Ne azt nézd, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja!

Tényleg ideje, hogy a rendes - normális - kerékvágásba zökkenjen a világ kereke.


28. Brigg (2022-02-07 09:08.42) aaaaa
Most komolyan egy bibliát emlegető homofóbot győzködtök arról, hogy a homoszexualitás rendben van? :D Láttam már kurva sok felesleges dolgot itt a filmkaton Wave agyalásaival meg Evile Elvis arrogáns beszólásaival kezdve, de ez elvitte a pálmát. Hülyével nem vitatkozunk, mert az olyan, mint galambbal sakkozni. Ráfosik a sakktáblára, és úgy sétál el, mintha győzött volna.


27. Roszner (2022-01-23 10:22.20)  
"A szexuális aberráció leggyakoribb formája a homoszexualitás?! Ezt tényleg komolyan gondolod?! Biztosan, nem!"

De, igen! Ill. én is egyetértek a kötettel.

"...ha olvasod a kék fényt a kormányoldal által támogatott kereskedelmi adókon, láthatod, hogy lemészárolják egymást az egymással genetikailag eltérő fajok is. Nő, és férfi."

Természetesen az egészséges (hetero) szexuálisoknál is előfordulnak bűncselekmények, mi sem vagyunk tökéletesek. De ebbe aztán jól bele lehet kapaszkodni.

"...ha a szomszéd nem úgy gondolja, akkor ez engem mennyire is érint."

Semennyire. Engem sem.
Addig amíg a négy fal között űzik, nem tolják az arcomba (Pride) és nem merészkednek gyerekek közelébe (örökbefogadás, érzékenyítés, stb.).

És ha már az állatokra vadászatot is belekeverted: Fekete István a világ legszelídebb keresztény vadásza volt.

Olyan szép nyelvezettel írja a Biblia: Noé minden állatból kettőt vitt a hajóra, akikben az élet lehelete volt. Ehhez tényleg nincs mit hozzátenni!


26. Chris Co (2022-01-20 10:48.27)   - (válasz Roszner 25. hozzászólására)
Ne haragudj, de ezzel nagyon nem értek egyet! A szexuális aberráció leggyakoribb formája a homoszexualitás?! Ezt tényleg komolyan gondolod?! Biztosan, nem! Nem hinném! A fogalmak tekintetében sem ártana olyan, hogy például kinek mi az, ami aberráció, perverzió! Hetero pároknál valakinek perverz a hátulról (hátsóba, ahol kakilsz) való beavatkozás (példának). Az olyan nekem sem annyira, de biztos, hogy másoknak ez nem perverz, sem aberrált. Itt az a torz kép, ha egy gyereket rávesznek arra, hogy kapsz szaloncukrot, ha megfogod... A családokat nem hinném, szét kellene zilálni, ugyanis ha olvasod a kék fényt a kormányoldal által támogatott kereskedelmi adókon, láthatod, hogy lemészárolják egymást az egymással genetikailag eltérő fajok is. Nő, és férfi. Na, vajon ott nincs aberráció, perverzitás?! Ami félelmetes, az az emberi hülyeség. A genetika még mindig olyan, azon nem változtathatsz. Amin viszont, amit írtam is (Trier egyik filmjében is volt, méghozzá a másodikban), hogy visszafojtja a vágyait, és nem molesztál kiskorúakat. Ha már a külföldi példákat felhozod, szerinted az nem nonszensz, hogy luxusjachtokon partikat tartanak örömlányokkal a keresztyének, holott meg elmesélték azt, a magyarnak a Balaton?! Alkotmányba meg belefoglalták, droggal a hátizsákban kell elmenekülni a buzi partiról a nyugat-európai hatóságok elől törvénysértés vádja miatt. Abban egyetértek, nálam is a régi módszer az inkább bevált. Azaz, hogy két ellenkező nemű pár, mint ízlés. Azt viszont nem értem, ha a szomszéd nem úgy gondolja, akkor ez engem mennyire is érint. Nem leszek féltékeny! :) Innét, és onnét is túltolják a dolgokat. Azért, hogy legyen ismét olyan, ami eltakar sok fontosabbnál fontosabb dolgokat. Ez meg egy vicc, hogy Isten azért teremtette az állatokat, hogy azokat modern fegyverrel elejtsék a nagyon vallásos (és az adófizetőkön meggazdagodott arisztokrácia) emberek (hobbiból)! Kár, hogy büntetik az olyat, hogy ilyen lelkiismerettel rendelkező egyének kilövése büntetendő! :) Röviden! Bocsi a filmesektől! A mozi amúgy nem rossz. Azt viszont jó lenne tudni, mi igaz, és mi nem. A hölgy szerintem nem tart lefelé, mint szerep. A sztori is megér egy misét. Nekem a Nielsen vígjáték jut eszembe. Onnét egy filmes idézet. :))


25. Roszner (2022-01-20 10:11.56)   - (válasz Chris Co 22. hozzászólására)
"A homoszexualitás nem perverzió, hanem genetikai adottság része."

A szexuális aberráció leggyakoribb megjelenési formája a homoszexualitás. (Egészségügyi ABC, 60-as évek)
Inkább hiszek ennek a kötetnek mint a USA-ban összecsődült, bizonyítottan többségében ferde hajlamú pofa magyarázkodásának, amivel kivetették az aberrációk közül a korsókat.

De a (félelmetes) folyamat nem áll meg! Hollandiában már van pedofil párt, ugyanott a 4 éves óvodásokat "érzékenyítik", Skóciában néhány éves gyerekek nemet válthatnak, a családokat tökéletesen szét akarják zilálni, lásd legutóbbi osztrák botrány, amit az eLMeBeTegekQlubja szimpatizáns tanítója alakított...

"Kinek az érdeke...?"

Mindeközben arab, néger, távol-keleti szülők és gyerekek békés biztonságban élnek tradícionális családjukban.


24. Smokecity Underground (2022-01-17 20:53.22)   - (válasz Roszner 7. hozzászólására)
hát, ha nem is bombanő, de mondjuk az biztos, hogy bár diana is szép volt, Stewart arca itt jobban érvényesül és "szebbé" teszi szerintem. mindenesetre semmiképp sem csúnya, sőt...


23. Smokecity Underground (2022-01-17 20:51.38)  
nem vagyok oda se az angol királyi családért, se az egész milliőért ami körülveszi az egészet, és igazából nem is érdekelt Diana életének ezen epizódja sem, csak kíváncsi volta, hogy Stewrt bebizonyítja e azt amit Pattison már megtette: hogy amúgy remek színész (nő). Hát bebizonyította. Persze a film is jól meg van csinálva, sokat tesz ráé, hogy a kamera állandóan ott van Stewart fejétől 20 centire,de a csaj annyira hitelesnek tűnik, hogy nem bírtam abbahagyni a nézést, elvitte az egész filmet úgy ahogy van. a sablonos "élete alakítása" mondattal zárnék.


22. Chris Co (2022-01-17 20:30.06)   - (válasz Roszner 21. hozzászólására)
Ezt a témát egy picit tegyük rendbe! :) Homoszexuális állatok is léteztek, léteznek, mégsem szórunk például mérget a vizekbe, pusztuljanak a halak (Franciaország, ahol megfigyelhető a jelenség). Nem bűn emberektől sem. Pedofil is volt, van, és lesz. Ott akkor van baj, ha az tettlegességé válik. Az, hogy valaki úgy születik, a gyerekekhez vonzódik, az nagy baj. Azonban ha sosem fog gyereket molesztálni, nem ugyanaz, mint ha valaki teljesen rendben van, de mégsem, mert éppenséggel gyilkolni van kedve. Rossz az összehasonlításod, Roszner! A homoszexualitás nem perverzió, hanem genetikai adottság része. Meleg gondolataim sosem voltak (legfeljebb két nő, és én - vagy három csaj:)), de olyat szerintem te is már elképzeltél, ezt, vagy azt a tagot lelőnéd. Na, akkor te is perverz vagy! :)


21. Roszner (2022-01-17 19:53.22)   - (válasz Chris Co 20. hozzászólására)
"...amit idéztél természetes része a földi életnek. Természetes! Úgy hívják! Nem természetellenes! Amikor nem létezett génmanipuláció, akkoriban is voltak, vannak, és lesznek!"

Már a génmanipuláció előtt is (hogy jön ez ide, tudtommal még nem gyártottak mesterséges beavatkozással homokos egyéneket) létezett a szkatofília, nekrofília, pedofília, felvonultak a nőstény kecskéket kedvelők, becsületes egyenlőségben a bakkecskéket kedvelőkkel...hadd ne soroljam a többi perverzitást.

"Az emberi értelem ott kezdődik, elfogadjuk azt, hogy mások, mint a többség".

Az emberiségnek létében vannak természetes tabuk amik megkérdőjelezhetetlenek: kannibalizmus, saját utód és idegen gyermekek molesztálása, szándékos gyilkosság...de ezeket az íratlan törvényeket is fel kell rúgni, ugye!


20. Chris Co (2022-01-14 09:44.49)   - (válasz Roszner 19. hozzászólására)
Off :

Az olyan, mint amit idéztél természetes része a földi életnek. Természetes! Úgy hívják! Nem természetellenes! Amikor nem létezett génmanipuláció, akkoriban is voltak, vannak, és lesznek! Az nem természetes, amikor reklámozzák innét, és onnét. Harcolnak ellenük, vagy mellette. Az emberi értelem ott kezdődik, elfogadjuk azt, hogy mások, mint a többség. Poénnak venni nyilván nem gond, de vannak, akiknek sértő. Szerintem ne legyen az! Azonban, ha valaki tényleg homofób, majd lecsúszik az ereszen. A keresztény, aki még alkotmányba is beleírt, majd lebukott. :))

Ehhez mit szólnál? Gondolom, mint nem "korsó". :)


19. Roszner (2022-01-14 09:29.04)   - (válasz Emmersson 15. hozzászólására)
Pedig jó pár hozzászólásoddal bizonyítottad, hogy ferde hajlamú vagy.

Pl. https://www.filmkatalogus.hu/forum-51467

5.hsz. "...abszolút normális a homoszexualitás..."

De nem ez az egyedüli kiállásod a korsók mellett.


18. Bertó!!! (2022-01-12 14:53.05)   - (válasz Emmersson 17. hozzászólására)
Mármint az, hogy leteszed életed alakítását (ami egyben az év legjobbja is) és ezt az akadémia jelöléssel díjazza?


17. Emmersson (2022-01-12 13:37.49)   - (válasz Bertó!!! 16. hozzászólására)
Igen, simán előfordulhat, most ez a trend. Sajnos :(


16. Bertó!!! (2022-01-12 11:42.10)   - (válasz Emmersson 15. hozzászólására)
Ezt a női Segalt, most Oscarra fogják jelölni, Stevent aligha.


15. Emmersson (2022-01-12 11:10.36)   - (válasz Roszner 7. hozzászólására)
Ne vetítsd rám a fantáziálgatásodat! Diana sem volt gyönyörű, átlagos nő volt, de KS még színésznek is csapnivaló, a mimikátlanság hercegnője, a női Steven Segal :D


14. Törölt felhasználó (2022-01-01 10:05.24) aaaaa
Barcsak en lehettem akkora 1 luxus kurva mint amekkora o volt!


13. Bertó!!! (2021-12-28 17:58.16)  
Remélem Stewart megkapja a jelölést.


12. Muskus (2021-12-08 00:09.14) aaaaa - (válasz A tisztelendő 10. hozzászólására)
Ha egy film szerintem nézhetetlen,nem érdekel hogy hány millió studió közreműködésével készült. Most pazaroltam el majdnem két órát az életemből...


11. Muskus (2021-12-07 23:59.59) aaaaa - (válasz Brigg 9. hozzászólására)
Sajnos teljesen egyetértek.Nagy csalódás ez a film...és nem a színészekkel van a gond.


10. A tisztelendő (2021-12-05 17:07.20)   - (válasz Brigg 9. hozzászólására)
Legalább egy trailert megnéznétek, mielőtt nekiestek valaminek, mint majom a f@szának... Nem láttad rögtön az elején, hogy tízmillió stúdió közreműködésével készült? Ez mire utal szerinted? Én még nem néztem meg, de a vak is látja, hogy nem egy szombat délutáni filmről van szó, amit anyád kedvéért kell letőteni...


9. Brigg (2021-12-04 16:50.29) aaaaa
Azért szereztem be, mert édesanyám elkötelezett rajongója a királyi családnak. Bár némileg engem is érdekel Diana, még az sem emelte fel ezt a filmet a nézhetetlen fos szintjéről, hogy vizuálisan gyönyörű. Egy kriptikus, elvont művészfilm nulla történéssel, annál megbotránkoztatóbb dramatizációval valószínűleg soha meg nem történt eseményekkel. Sajnos rühellem a művészfilmeket... azért adok egy csillaggal többet az egyesnél, mert TÉNYLEG szép kinézetileg.


8. Aya55 (2021-11-29 23:05.53) aaaaa
Mekkora pazarlás,haszontalan embereknek akik egymást lelkét tapossák évszázadok óta,a rideg szeretetlen maguk alkotta szabályaikba fojtva amiben a szeretetnek halvány nyoma sincs Diana saját magát bezárta az aranykalitkába pedig már előtte tudta hogy leendő férje mást szeret.
"A hazugságok olyanok mint a sebek a lelkünkön tönkretesznek"


7. Roszner (2021-11-26 21:24.42)   - (válasz Emmersson 6. hozzászólására)
Miért lenne ízlésficama, nagyon szép a színésznő. Ahogy Diana is az volt.

Ja, persze, neked inkább a szőrös, cuppantós férfiak jönnek be!


6. Emmersson (2021-11-26 17:40.30)   - (válasz Vincenzo 1. hozzászólására)
Neked aztán erős ízlésficamod van, ha ez a liba bejön :P


5. Imre 007 (2021-11-19 17:37.21) aaaaa
Nagyon jó film, még mindig a hatása alatt vagyok. Kristen alakítása meg tényleg szenzációs, pedig nekem is voltak fenntartásaim vele kapcsolatban.


4. Emylio (2021-11-18 10:36.20)   - (válasz Vincenzo 1. hozzászólására)
Bombanőöőöőöő?! :D



3. Shessomaru (2021-10-05 16:43.19)  
A szája pedig, még mindig nyitva van.


2. Shessomaru (2021-10-05 16:42.17)  
Ez lesz az ő nagy lehetősége, vagy sikerül vagy örökre tácsi száju Bella marad.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2022-09-14 14:0031 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk