Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Lesz ez még így se!
- HBO, 07:46
Midway
- Film+, 08:00
A fekete ló farmja
- Filmbox Premium, 08:25
Az ördög maga
- Film Café, 08:35
Mindent bele, fiúk!
- Moziverzum, 08:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sötét múlt aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Hubie, a halloween hőse - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. Dark Bakter (2021-10-24 16:30.10) aaaaa
Sandler itt újfent fullba nyomja a kretént, mintha a Vizes Nyolcas tért volna vissza,csak halloween-i köritéssel... De tényleg ugyanaz a gyermekded motyogás, ugyanúgy lúzer... És tényleg egy kretén! Kurva idegesítő,hogy Salem önjelölt hőse mindentől fél!!!! Sajnos miatta elvérzik a film.... DE!!! a mellékszereplők és a halloween-i hangulat nálam megmentik a filmet a nézhetetlenségtől! Sőt volt, hogy felnyerítettem! Shaq O'Neil "hangja" kurva nagy! Van Sandlernek ettől jobb, de pocsékabb filmje is... A Jack és Jill még mindig alulmulhatatlan... Így Halloween idején egyszer nézhető baromság lett a Hubie... Ideje meglesni a Csiszolatlan gyémántot Sandlertől...


12. Tjunior (2020-11-07 15:53.02) aaaaa
Min kellett volna nevetnem?
Azon hogy Adam Sandler idióta fejet vág 90 percig? Az idétlen hanghordozásán?
Azon hogy az úttestre hány? Hogy mindennen nagyon mesterkélten becsokizik? Hogy végig a film alatt dobálják?



11. Liverpoolfan19 (2020-11-02 19:00.11) aaaaa - (válasz Miszter88 2 10. hozzászólására)
Biztos arra gondolt mikor Hubie leszólta a feka hajàt. Nagy gúnyolódàs.


10. Miszter88 2 (2020-11-02 18:51.14) aaaaa
Nem tudom ki írta a leírást de nem tudom milyen filmet nézett ... Hubie szokott gúnyolódni a gyerekeken ? Nekem máshogy tűnt na mindegy .
Amúgy nem volt ez olyan rossz filmség :D


9. Emmersson (2020-10-19 15:55.48) aaaaa
Értem én, hogy szegény főhőst bántják - érzékenyítős filmet készítenek Sandlerék. Nincsen azzal gond, amíg kretének is vannak szép számmal... De miért nem elég egy dadogós arc vagy egy sánta fickó?! Miért kell egy 50-es, debil baromnak lennie, aki önmaga karikatúrája?
Ez nem vicces! Ez nem hasznos!
EZ FOS!!!


8. Pmpal10 (2020-10-18 22:11.35) aaaaa
Mikor csinál végre egy olyan filmet mint pl: a csontdaráló? vagy a férj és férj vagy az apafej sorolhatnám még egy darabig! Nagyon rossz írány amiota a netflixnek dolgozik! :(


7. Jason13 (2020-10-15 01:52.03) aaaaa
Adam Sandler a Csiszolatlan gyémánt bemutatója után tett egy olyan nyilatkozatot, ha nem jelölik őt legjobb férfi főszereplő kategóriában arany szoborra azért az alkotásért, akkor a későbbiekben elkészíti a világ legrosszabb filmjét.
Nyilván ezt poénnak szánta, de pályafutásából kiindulva azért volt esély arra, hogy a Hubie Halloween teljesíteni fogja ezt az ígéretet.
Ez azonban nem sikerült, bár nem kell megijedni, a legfrissebb Sandler "móka" így is egy elképesztően pocsék eresztés lett. Viszont a komikus olyan mélyrepüléseihez képest, mint például a Jack és Jill vagy a Nevetséges hatos, pár fokkal magasabb színvonalat képvisel, de ez azért kevés az üdvösséghez.
Kezdjük ott, hogy az elmúlt évek során sikerült valamelyest hozzá edződnöm Sandler primitív humorához, így az nem lepett meg hogy a szóban forgó Netlfixes gyöngyszem is tocsog az altesti poénokban. Persze, nem esett jól, mikor bizonyos szereplők néha a semmiből okádták el magukat vagy éppen szellentettek nagyokat, de mivel ezek a kritikán aluli pillanatok nem értek teljesen váratlanul, a bicska se igazán nyílt ki a zsebemben miattuk.
Ami viszont fájt, az nagyjából minden más.
Értem én, hogy a Sandler brancs képtelen elszakadni az indokolatlan alpáriságtól, de már régóta vannak a szakmában és így lehetne fogalmuk arról, hogyan néz ki egy egész estés játékfilm. Azonban a Hubie Halloween a bizonyíték arra, hogy maximum néhány gondolatfoszlányuk lehetett arról, milyen kritériumoknak is kellett volna megfelelni. Igaz, a fentebb említett alkotásokhoz mérten érezhető némi fejlődés ilyen téren, de ez vajmi kevés.
Kezdjük ott, hogy a történet alapvető gondolatisága nem is lett volna rossz, azaz a kissé különc, de jóravaló figurák elfogadása. Ezt az üzenetet viszont sikerült becsomagolni egy erőltetett, izzadságszagtól bűzlő sztoriba, ahol az összes karakter rendkívül irritáló.
Az egész film recseg-ropog a csapnivaló forgatókönyv miatt, jönnek mennek a szerepelők ide-oda, ellőnek néhány fájdalmas poént, elhányják/fingják magukat majd minden kezdődik elölről. Egyedül annyi pozitívumot lehet találni, hogy a rendkívül gyatra cselekményt nagyjából egyben tartja a halloweeni tematika és az, hogy a gyatra karaktereknek azért megvan a maga helye ebben az összeszenvedett történetfoszlányban. Ilyen téren tud a Hubie Halloween felülkerekedni néhány korábbi pusztító Sandler darab felett, mert hiába pocsék az egész úgy ahogy van, legalább a végeredmény már nyomokban hasonlít egy olyan filmhez, amit a készítők kigondoltak és tudatosan írtak meg.
Plusz, ahogy már említettem, itt is kijut bőven ízléstelen alpáriságból, de még se olyan mértékben, mint néhány korábbi Sandler-darab esetében.
Azonban ismét muszáj ismételnem magam, ettől ez a produkció még egy hatalmas szemétkupac szintjén áll, mert erőltetett, irritáló és elképesztően igénytelen módon van összefércelve. A színészek között pedig hiába vannak olyan nevek, mint Ray Liotta, Michael Chiklis, Steve Buscemi vagy éppen Ben stiller, a minőséget ők se képesek javítani, sőt, inkább ők is belesüppednek ebbe a posványba.
A Csiszolatlan gyémánt után kicsit abban reménykedtem, hogy Sandler a későbbiekben a komolyabb szerepeket fogja előnyben részesíteni, mert ilyen téren sok potenciál rejlik még benne. De már megint én voltam naiv.
Lényeg a lényeg, a Hubie Halloween közel sem a világ legpocsékabb vígjátéka és Sandler pályafutásában sem a legsötétebb folt, viszont még így is egy oltári nagy mellényúlás, amire nem érdemes időt pazarolni.
A végére még annyit, a stáblista alatt futó bakik több mosolykezdeményt facsartak ki belőlem, mint maga a film. Azért ez is árulkodó.


6. Az utolso szamuráj (2020-10-13 20:49.17)   - (válasz Tomxcx 5. hozzászólására)
Talán ha nézel tőle drámát is, nem fogsz akkorát csalódni


5. Tomxcx (2020-10-13 20:05.02) aaaaa
Neeeee! Ha nem ismerném Sandlert azt hinném ennyit tud, azt menjünk sörözni! De voltak igazán jó filmjei pl: Csontdaráló, - Happy, a flúgos golfos- vagy a Golyóálló! Nem akarom bántani, de lehet hogy márcsak ilyen szerepeket kap, vagy kénytelen elvállalni. Azt nem tudom de, ezért a moziba nem vennék jegyet erre az bitos! Kár ezekért a filmekért mert benne sokkal több van!


4. Sakamaru (2020-10-10 05:32.01) aaaaa - (válasz Chegue111111 1. hozzászólására)
nekem:)szokásos amerikai fricska. :)


3. Liverpoolfan19 (2020-10-08 23:06.55) aaaaa
Sandler sokadszorra bizonyítja mennyire gyenge komikus. Liottàt, Kevin Jamest, Buscemit és Stillert viszont jó volt újra látni.



2. Gabroca (2020-10-08 21:03.25) aaaaa
amerikai hülyeség....már megszoktuk...


1. Chegue111111 (2020-10-07 17:31.57)  
Sandler ezeket vajon kinek készíti?



Kapcsolódó fórumok

VéleményekDark Bakter, 2021-10-24 16:3013 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk