Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Margot az esküvőn
- Viasat Film, 16:55
Flash - A Villám
- HBO2, 17:10
Gyakornokok
- Film Mánia, 17:40
Devotion
- Filmbox Premium, 17:45
Wonka
- HBO, 18:01

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A pokol bajnoka - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Közönséges bűnözők aaaaa
Tom Hardy aaaaa

 

Fórum - Neverland elhagyása - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
88. Tjunior (2022-12-31 13:40.31) aaaaa - (válasz Vincenzo 87. hozzászólására)
No offense, de amivé lett, nekem egy Discovery doku érteke a nullával egyenlő.


87. Vincenzo (2022-12-31 13:27.57)   - (válasz Tjunior 86. hozzászólására)
Discovery ID-n ment a műsor amiben a testbeszédét vizsgálták, Michael Jackson címmel. Lehet, hogy még műsorvisszajátszóról megnézhető, ha a héten is ment, de Ncoreon biztos fent van.



86. Tjunior (2022-12-31 13:06.44) aaaaa - (válasz Vincenzo 85. hozzászólására)
Szerimtem azért néz utána az áldozatoknak is. Bíróságon eskü alatt hazudozás meg ilyesmi.
Milyen viselkedésszakértők?


85. Vincenzo (2022-12-31 12:19.28)   - (válasz Bertó!!! 84. hozzászólására)
Szerintem normális, hogy az áldozatok csak később mertek beszélni az incidensről. Azok a gyerekek még nagyon kicsik voltak a történésekkor. Ha Jackóval egymás kukijával játszottak, azt is könnyen játéknak foghatták fel.
Én is örülnék, ha ez csak egy rágalmazás lenne, de sajnos a viselkedésszakértők szerint is igazak a vádak :(


84. Bertó!!! (2022-12-31 08:09.56)   - (válasz Vincenzo 83. hozzászólására)
nem áll le barátkozni normális felnőtt ember

Kivéve, hogy Jacko nem volt "normális" felnőtt, de ez nem jelenti egyből azt, hogy pedofil lett volna.

El lett magyarázva, hogy szeretethiányos volt. Gyerekkora, kvázi nem is volt és az apja is verte.
(Ez egy összetett dolog)

Rengeteg cáfolat érkezett a doksival szemben, viszont azt nem propagálták ennyire, mivel a nép jobban szereti a triggerelést.


83. Vincenzo (2022-12-30 19:24.57)   - (válasz Bertó!!! 82. hozzászólására)
4 órán keresztül mosta az agyamat ez a film. Én már akkor is elhiszem, hogy igazak a vádak, ha ez az egész csak kitaláció.
Amúgy kisgyerekekkel nem áll le barátkozni normális felnőtt ember, ha nincs rokoni szál. Tuti volt itt fajtalankodás.


82. Bertó!!! (2022-12-30 18:36.38)   - (válasz Vincenzo 81. hozzászólására)
Mi derült ki?
Pont az a lényeg, hogy ez csak az érem egyik oldala.


81. Vincenzo (2022-12-30 18:06.06)  
Ha ekkora pedofil ez az ember, mint ahogy a filmből az kiderül, akkor miért játsszák még a zenéit a rádiók?


80. Tyranno1 (2020-06-14 23:43.10) aaaaa - (válasz Mo10000 70. hozzászólására)
Köszönöm!


79. somliv (2020-06-10 02:55.22)  
Kérlek, hogy ne vegyétek 1000%-osan komolyan, amit az előző kommentben írtam. Én is tévedhetek ennek kapcsán. Csak próbáltam jóindulatból rávilágítani egy másfajta szemszögre, melyet a fórumon nem beszéltek ki. Belemenni csipetnyit a kulisszákba, amivel úgy gondolom, senki sem lehet kendőzetlenül tisztában. Ez egy propaganda film, melynek célja van. Az a cél mozgatja, hogy hasznot húzzanak belőle. Michaelnek a lehúzásáról szól, ez felkavarta a port, olyan temérdek sok szemcsét kavart fel a levegőben, hogy a világot is valamelyest meghökkentette, mikor leadták. Szöget ütött a fejekbe. A hős bemártását, eltüntetését már írtam korábban szeretik az emberek, ez a 4 óra hosszúságú elbeszélés igazából erre lépdel rá.
Jacksonnak a Neverland-ben lévő birtoka volt a meseországa, mesevára. Olyan területnek mondható, ahol számára minden valósággá válhatott, ami a kikapcsolódásához, szórakozásához hozzájárult. Amit betelepített hullámvasúttal, sergőkkel, temérdek játszásra való eszközzel, ezen a helyen élte ki magát, ezeket gyerekkorában nem kaphatta meg, mivelhogy már kicsiként a show-businessben tartózkodott, játszással teli idő kimaradt az életéből. Sosem tévézett szabadidejében a fiatalokkal, nem osztotta meg senkivel sem a titkát, nem csinált galibákat, mivelhogy már akkor próbálnia, csiszolnia volt szükséges azért, hogy a fellépéseken remekek legyenek a testvéreivel. Nem volt gyerekkora, ezt a későbbi éveiben pótolta, kicsikkel vette körbe magát, velük játszadozott, beszélgetett, mókázott, simulékonyan játszott, értsd jól, ezek a keretek is belefértek neki, ám nem okozott kárt a gyerekekben, vagy talán ők ottan akkor természetesen még nem érthették meg mi történt köztük, ha lejátszódott valaha is valami, majdcsak később eshetett le nekik a történtek.
Persze, ennyi év távlatából ez már a sztár lehúzását bélyegzi meg, ami felháborító Michaelnek a szemszögéből. Ezek az újraszövögetett infók, akkor kerültek ki, amikor gyerekük született az érintetteknek. Belemehetnék az érintettekbe, hogy kik voltak ők, mit csináltak. Megérnének hosszú sorokat az ő menetelésük, amikben a pop királyának nem aprónyi része volt. Jackson egyengette az útjukat, mivelhogy látta bennük a tehetséget, remekül imitálták őt, így figyelt fel rájuk, aztán lehetőséget kínált számukra, csiszolta őket, meghívta a koncertjeire, biztosította a szállásukat, utazásaikat, támogatta családjukat, törekedett kihozni belőlük a tehetséget- szóval nem akármilyen módon bánt velük, ám langyosan mondva talán ott lehetett az a csak szó…
Wade Robson az egyik ember, aki járt gyerekként a neverlandi birtokon, ő később az ’N Sync frontemberének Justin Timberlake-nek segített koreografálni, ne mennyek mostan bele, voltaképpen milyen agyi kapacitást igénylő, tömény táncsorozatokat rakott össze a háttértáncosaival egyetemben a koncertjein, láttam egypárat, Timberlake-nek a processzora ilyen téren gigaherceken létezett. Britney Spears-nek szintén híres tánckoreográfusa lett ez a fiatal srác- ezt Michaelnek köszönheti, ő emelte ki a tömegből.
Érdekes témát ölel fel a doksifilm, amely mondom: valakinek a lekicsinyítéséről, bemocskolásáról mesél, merthogy remeghetsz az itteni bizarr, elködösítő képek, vágások, nagyítások láttán, melyeket szándékosan beleraktak a Leaving Neverland-be.
Ha rendelkeztek tengernyi idővel, és vevők vagytok a titokzatosabb történetekre, akkor tehettek ezzel a négy órával próbát, ám inkább vegyetek elő egy koncertet a pop királyától, mivelhogy az ember valódi személyisége a zenében JELENHET meg legjobban, ha tiszta érzésekről beszélünk, akkor úgy láttam, hogy Michael Jacksonnál mindenképpen így volt- Jómagam ebben hiszek, de ebben iszonyatosan!


78. somliv (2020-06-09 23:27.34)   - (válasz Jécsé 77. hozzászólására)
Michael Jackson többféle énnel rendelkezhetett, nem volt hibátlan ember, senki sem az. Főleg a gyerekkori kiváltó okokat nézve, melyek hozzájárultak későbbi megpedzett kilengéseihez szintén..
Munkájában volt tökéletes, amire emlékeznek az emberek. És kell is, ez maradjon meg mindenkiben, pluszban az emberbaráti hajlama, jótékonykodásai, áldozatvállalásai- Ezek emelték dicsővé. Folytatva a pozitív jellemzőket: egyedülálló zsenialitással, alkotói módszerrel, szemléletmóddal dolgozott. Nemcsak a tehetségének köszönhetően mondom ezt, hanem azért, mivelhogy ő addig csinált egy mozdulatot, koreográfiát, zeneszámot, amíg ki nem készült- ez a világ erről szól. Mi volt a munkája ? A szórakoztatóipar, amiben ZSENI volt mindig is.
A személyes élete azért necces tulajdonságokkal bírhatott. Nem zörög a haraszt, ha nem rázzák- ezt feltételezték a reálisabban gondolkodó egyének. Ennél mélyebben, ha írnék erről, akkor lehetséges, hogy porrá zúznának még engemet is.
Térjünk rá pár dologra: Ezeket a gyerekekkel való bulizásokat, találkozásokat el tudta mismásolni, mivelhogy akkora hatalommal, befolyással rendelkezett akkortájt, amikor történhettek ezek az állítólagos esetek, mint Ronald Wilson Reagan, vagy Diána hercegnő, velük találkozgatott, Amerika érinthetetlen, befolyásos személyeivel szoros kapcsolatot ápolt. Ezt manapság már fel sem lehet fogni, amilyen magasságokban létezett személye. Akkoriban a média szerepe még sehol nem volt, internet nuku, jó, ha láthattál több havonta egy darab hírt az újságban Jacksonról, ma már napi szinten kapod a sztárokról az infókat, hol, mikor kivel vannak, mit csinálnak éppen. Ha mostan kézen fogva sétálgatnál egy gyerekkel, akkor rád telepedne a sajtó, mehetnél a börtönbe, annyira szét tudnának csócsálni. Azokban az években ezzel nem foglalkoztak, senki sem foglalkozott, betudták Jacksonnak annyival, hogy Pán Péter szindrómája van, meg kicsit gyagyás, szeret spannolni, játszani a gyerekekkel. Őt a világon mindenki ismerte olyan gigantikus SZTÁR volt, még egyszer leírom: SZTÁR, mást jelentett ez a szó a 80-as, 90-es években, mint mostanában. A 21. században mindenkire ráhúzzák ezt az agyoncsépelt szót. Akkor várni kellett hónapokat egy hírre, cikkre, vele kapcsolatos információra. Azok a dolgok bírtak csak igazán értékkel, mert nem kaptad meg rögtön. Amit megkapsz sebtiben az nem vonzó, nincs benne kincs. Olyan dolgok vonzók az életben, amiért küzdeni, szenvedni, várni kell… Ám ne add ki magadat könnyedén senkinek se, mert az megint a visszájára sülhet el, akkor megsebeznek, kihasználnak. Rejtsd el az érzéseidet-, ezt a pop királya mondta egyébként. A rendőrség, kommandósok, felsőbb erők sem tudtak Michael közelébe férkőzni, fogást találni rajta, nem rendelkeztek semmiféle bizonyítékkal, hogy megvádolható lehetett volna bármikor is.
Rejtélyes a téma, ezért sokakat felébreszthet. Voltak dolgok, amiket elhittem ebből a dokumentumfilmből, mikor Jacksonról beszélgettek, olyan igazsághalmazokat hoztak fel, amik talán igazak lesznek akárhonnan vizsgáljuk..
Ám arra emlékezzetek, amiket adott nektek, zenéjére, hangjára, mozgására, felejthetetlen előadásmódjára, magára a pozitív emberre, megismételhetetlen karriert befutó előadóművészre, mert ezen van a hangsúly!


77. Jécsé (2020-06-09 20:00.01) aaaaa
Üdv mindenkinek!
Nem is tudom, hol kezdjem... Megnéztem HBO GO-n, ott 2 részben van fent, kétszer 2 órában. Egyszerűen passz... Nem tudom... Nem tudom... Az tény, hogy Michael Jacksonnak nem volt gyerekkora, gondolom-ez személyes vélemény-felnőttként valahol kereshette a "gyerekkorát". Nem véletlen építette meg Neverland-et, gondolom nem azért, mert untakozott... Elismerem a munkásságát, a tehetségét, a tánctudását, az énekhangját, mindez tiszteletre méltó. De mint EMBER-t, szerintem nagyon kevesen ismerték-a családján kívül természetesen. Minden szó, amit írok az én szerény véleményem, rosszindulat nélkül.
Ő egy beteg ember volt. Utánanéztem neten, erős fájdalomcsillapítókat, és antidepresszánsokat, illetve altató(kat) szedett. Mivel elhunytról vagy jót, vagy semmit,nem akarom az emlékét meggyalázni.
Abban igazat adok az egyik hozzászólónak, hogy mindkét felet meg kellett volna hallgatni.... OK, Michael elhunyt, de a testvérei nyilatkozhattak volna. Nekem az a fura, hogy a dokumentumfilm Michael halála után 10 évvel készült... Tudom, hogy a pénz az nagy úr, pláne Amerikában, ahol pereskedésekből simén megélnek...
A filmről:
Nem tudom eldönteni, hogy igaz-e mindaz, amit a srácok elmondtak. Az a gond, hogy mi nem voltunk benne, tehát vádaskodni... Fene tudja... Sokat gondolkodtam a témán, mégsem tudtam, tudok helyes álláspontra révedni. Tételezzük fel, hogy minden, amit a 2 srác, illetve a családtagjai elmondtak igaz. Ki az aki ezt cáfolni tudná??? Michael nem, hiszen elhunyt... Talán a testvérei közül valaki...
Feltételezés:
A srácok RÉSZBEN mondtak igazat, ami nekem hihető az az, hogy valóban meghívást kaptak Neverland-be, ott töltötek "x" időt, valahol az is belefér, hogy együtt is aludhattak Michael-el.
Feltelezés 2:
A szexuális kapcsolat... Ha valóban(?)minden úgy történt, ahogy Wade és a másik srác elmondta... Na, itt jön a sok kérdőjel... Erre mondom, hogy nem tudom... Komolyabban belegondolva nem lehet igazságot tenni... Nem gondolom, hogy Michael meleg lett volna. Tény, hogy szerette a gyerekeket, de ez nagyon tág fogalom. Mit tudom én, ha ad egy puszit az arcára, vagy megsimogatja, az még nem szexuális zaklatás-nekem legalábbis nem. Pusztán a szeretet kifejezése.
Feltételezés 3:
A srácok HAZUDTAK: Na, ez már kegyelemsértés, egy világhírű ember életének, munkásságának, emlékének a sárba tiprása! Igazat írt az egyik fórumtárs,a pedofil papok ügyében. Azt jobban elhiszem, mint ezt! Itt bizonytalan vagyok.
Mindenesetre elgondolkodtató, mélyreható a dokumentum-vagy pontosabban interjú film.
Sok a kérdőjel.....
Legyetek jók!
Sziasztok!


76. Brigg (2020-05-21 09:49.58)  
Megnéztem ezt, bár nem a 4 órás verziót ami a hivatalos, hanem valami vágottat, amit találtam. Hogy őszinte legyek, nem tudom. Úgy, mint hatásvadász, érdekes, figyelemkeltő, megdöbbentő és sokkoló film, ami érzelmeket vált ki az emberből, simán megállja a helyét, és még jónak is mondanám.

Csak tények tekintetében nem, ami egy dokumentumfilm lényege. Nem tekintve azt a morális dolgot, hogy halott emberről vádaskodó dokumentumfilmet csinálni, amikor már nyilván nem tudja megvédeni magát, kicsit ízléstelen dolog, azért rengeteg dolog mutat arra, hogy Michael Jackson nem volt pedó. Ha ennyiszer járt nála az FBI és mégsem ítélték el, meg korábban azt állították a srácok, hogy nem bántotta őket Michael, és az egyik még tanúskodott is a védelmében, majd most a szöges ellentétét mondja, akkor lehet sejteni, hogy anyagi megfontolások vannak a háttérben.

Vannak emberek, akik testbeszéd-analízissel foglalkoznak, némelyik az amerikai hírszerzési ügynökségeknek dolgozott/ik, tudják, hogy miről beszélnek. Nem árt rákeresni egy pár ilyen body analysis videóra, és megnézni, ők mit mondanak a srácok testbeszédéről a filmben, és egyéb interjúk során, amikben vádolják Michaelt. Ha mi nem is tudjuk kiszűrni a hazug embereket, ők megmondják, ha valaki furcsán ír le egy szexuális bántalmazást, furán izzad, érdekes helyekre néz beszéd közben, a kezével furán babrál egy ilyen vallomás során. Mindenki maga alkossa meg a véleményét szerintem.


75. Bertó!!! (2019-11-30 13:32.36)   - (válasz Krapek10 74. hozzászólására)
Ezt most leírnád magyarul is,ha kérhetném?


74. Krapek10 (2019-11-30 13:13.53)  
miért kell aerről a pedo niggerről minden nap filmet csinálni?


73. Bertó!!! (2019-11-30 12:48.03)  
http://www.youtube.com/watch?v=ZxNDb2PVcoM&t=1529s

Magyar feliratos.

Romlott egy világban élünk,mindent a kirakatban kell mutogatni és tűzzel vassal a pénzt hajszolni...


72. Mo10000 (2019-11-30 12:35.07) aaaaa - (válasz Bertó!!! 36. hozzászólására)
Azért nézd végig ezt is!

"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)

Forrás: Michael Jackson ártatlan )

[link]


71. Mo10000 (2019-11-30 12:24.35) aaaaa - (válasz Quantumleap 40. hozzászólására)
Azért nézd végig ezt is!Mert nagyon nem volt pedofil,talán ha nem a bulvárból szednéd a hülyeséget,többet tudnál.

"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)

Forrás: Michael Jackson ártatlan )

[link]


70. Mo10000 (2019-11-30 12:18.36) aaaaa - (válasz Tyranno1 52. hozzászólására)
Azért nézd végig ezt is!

"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)

Forrás: Michael Jackson ártatlan )

[link]


69. Mo10000 (2019-11-30 12:17.00) aaaaa - (válasz Quantumleap 54. hozzászólására)
[link]


8:37-nél Egymásnak ellentmondó Állítások
11:47-nél Megrendezett pótfelvétel
12:46-nál Hamis jelenetek
21:45-nél Manipulált bejátszások


68. Mo10000 (2019-11-30 12:16.10) aaaaa - (válasz Quantumleap 54. hozzászólására)
Azért nézd végig ezt is!És megtudod

"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)

Forrás: Michael Jackson ártatlan )

[link]


67. Mo10000 (2019-11-30 12:08.32) aaaaa - (válasz Tyranno1 60. hozzászólására)
[link]


8:37-nél Egymásnak ellentmondó Állítások
11:47-nél Megrendezett pótfelvétel
12:46-nál Hamis jelenetek
21:45-nél Manipulált bejátszások


66. Mo10000 (2019-11-30 12:07.48) aaaaa - (válasz Tyranno1 60. hozzászólására)
Azért nézd végig ezt is!

"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)

Forrás: Michael Jackson ártatlan )


65. Mo10000 (2019-11-30 12:06.04) aaaaa - (válasz Halember 62. hozzászólására)
Taj Jackson filmjé? Az még nem jelen meg


De ez igen.

"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)

Forrás: Michael Jackson ártatlan )

[link]


64. Liverpoolfan19 (2019-08-22 15:10.46) aaaaa
Remélem ennek a hulladéknak a készîtői gyógyszerekre költik az ezàltal szerzett pénzüket. Gyomorforgató az egész.


63. Krapek10 (2019-08-22 15:04.27)  
ha megis ölte volna őket még szobrot is állitottak volna neki


62. Halember (2019-08-22 14:45.48)  
Látta valaki a cáfoló dokumentumfilmet?


61. Tjunior (2019-04-05 07:01.08) aaaaa - (válasz Tyranno1 60. hozzászólására)
Azok szoktak fizetni akinek önmagában a per többet árt még ha fel is mentik őket mint az a pénz összeg amit kifizetnek.



60. Tyranno1 (2019-04-04 23:27.12) aaaaa - (válasz Halember 53. hozzászólására)
Az apa végülis így mosta tisztára a gyerekét. Peren kívül megegyeztek, kapott egy csomó lóvét, de a gyereke így “tiszta” maradt! Nem nyert bebizonyítást, h hozzányúltak volna. MJ úgyszintén, fizetett, de azért, h ne bizonyosodjon be a zaklatás. Miért fizetett volna a semmiért? Kik szoktak peren kívül megegyezni? Az ártatlanok? Ugyan ezen logika mentén a filmbeli 2 férfi, akik közben apák lettek, az én erkölcsi felfogásom szerint, kizárt, h ezt az útját választanák a meggazdagodásnak, h egy halott embert megvádoljanak és felvállaljanak a gyerekeik es az egész világ előtt egy ilyen kínos szerepet. Ha mégis a pénz miatt csinálja az egész család, akkor valami nagyon elromlott ebben a világban. Igaz, már előtte is...


59. Lector (2019-04-03 13:42.00)  
Érdekességképpen:- A Vatikán kb 250 pedofil ugyet rakott a pópa asztalára... ill a zsinat elé!Hát hálló ,ennyi ped volna?
Érdekes. Számomra az a döbbenetes, hogy a túróba lehetséges ennyi eset? Ééés term a múltbéli tettek kerültek
számszerű fölényben?Vajon a múlt takarásában hány beteges fantazmagória fröccsenti a nyálat emberekre akár vétlenekre...is. Mert azért valljuk meg:- az emberi aljasság határtalan!És enyhe voltam;)


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekTjunior, 2022-12-31 13:4088 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Neverland elhagyása adatlap
Eredeti cím: Leaving Neverland
Évszám: 2019
Rendezte: Dan Reed
Szereplők: Lorraine Jean Cullen, Laura Primack, Chantal Robson, Joy Robson, Shane Robson...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk