Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk
Rejtvényjáték 728x90
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2019-03-28
A művészet templomai: Monet és vízililiomai
Az eltűntek
Dumbó
Egy fiú hazatér
Sztrájk a gyárban
Testvérlövészek
Túltolva

2019-03-21
A világ gyengéd közönye
Bazi nagy francia lagzik 2.
Colette
Életem értelmei
Elrabolt világ
Mi

2019-03-14
A királynő kutyája
Apró mesék
Családi bunyó
Egon Schiele: A halál és a lányka
Itt járt Britt-Marie
Szabadúszók

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (DVD)
Bohém rapszódia (DVD)
Ami nem öl meg (DVD)
Az utolsó pogány király (DVD)
Az első ember (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Lemony Snicket: A balszerencse áradása
- Mozi+, 10:25
Több a sokknál
- Film+, 10:30
Borotvaélen
- Film Café, 10:50
A Vasálarcos
- Paramount Channel, 11:10
A múmia közbeszól
- Duna World, 11:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Robert Carradine (65)
Szabó László (83)
Jessica Chastain (42)
Lara Flynn Boyle (49)
Patrick Malahide (74)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
X vagy Y
Xbox, PC, Play station, Wii - Avagy mi a kedvenc videójátékod?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Idővonal (sorozat) - Vélemények
Szólánc igékkel

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szexbomba aaaaa
Joyce Chopra aaaaa

 

Fórum - 2018-as választás (16. oldal)

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

elejére ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... végére
20984. Emylio (2019-03-04 11:59.20)   - (válasz Cthulhu6 20983. hozzászólására)
Cigányorbán tolvaj bagázsától bárki jobb.


20983. Cthulhu6 (2019-03-04 11:06.29)   - (válasz Emylio 20982. hozzászólására)
Akkot szerinted kire-mire kéne szavazni?20982. Emylio (2019-03-04 07:56.01)   - (válasz Halember 20980. hozzászólására)
A baloldal is egy geci. Igazán megérdemlik egymást.


20981. Lector (2019-03-04 07:31.17)   - (válasz Lesthat 20973. hozzászólására)
Ezt nem reagálják elvhű barátok, szavazók:)
Erre nem mozdul a racionális, képzelet:)
Mindez nem számít, mert a hatalmuk megdönthetetlen. Hiszik ezt önmaguk által épített védőbástyáikról.Puzsér is olyan mint
a nap. Egyszer keleten kél... egyszer nyugaton virít.
A hatalom megdöntésének ideje, a fejekben
dől el. Vasbetonnak tűnik amit Puzsér emleget.Neki is joga van időnként tévedni:)


20980. Halember (2019-03-04 06:18.47)   - (válasz Emylio 20979. hozzászólására)
Mert a baloldal engedi! Olyan a kutya, amilyen a gazdája! :))


20979. Emylio (2019-03-04 05:12.48)  
orbán EGY GECI!


20978. Dexter Sitzky (2019-03-03 11:38.43)   - (válasz Halember 20977. hozzászólására)
:))


20977. Halember (2019-03-03 11:37.38)  
Addig is hajrá Fidesz, mert megérdemlik. :)


20976. Halember (2019-03-03 11:36.10)  
Gyurcsány még mindig nem jött rá, hogy ő egy bukott politikus, mint a Vona Gábor, és puszta jelenléte is árt a baloldalnak, pláne ha még meg is szólal. :) Úgy kb 2070- re felnő majd a baloldal, és talán rájön ezekre a dolgokra, konkrétan, hogy ezzel is csak a Fidesz malmára hajtják a szelet. :)


20975. Halember (2019-03-03 11:31.25)   - (válasz Csapesz 20974. hozzászólására)
Ó Chris szereti a rudacskát! :) 🌈


20974. Csapesz (2019-03-03 11:08.57)   - (válasz Chris Co 20970. hozzászólására)
Mér te hova gondoltad a rudacskát nekije?


20973. Lesthat (2019-03-03 10:26.40)  
Miért Soros?
"Magyarország amilyen gyorsan, olyan biztosan csúszik keletre, az autoriter illiberalizmusba, Vlagyimir Putyin zsebébe. Az elkeseredés általános, az ellenállás szórványos. Akik igazán rosszul érzik magukat, nyugatra menekülnek, a társadalom többsége pedig szitkait lenyelve hódol meg új urának, a felcsúti autókereskedőnek. Az erősebb kutya bölcsessége évszázados törvény a Kárpát-medencében – ennyi és nem több Orbán Viktor ideológiája, a trollface mögött épp ennyi gondolat rejlik a világról, a hatalomról és a jó kormányzás mikéntjéről.

A magyarok szerencséjére a felcsúti autókereskedő annyit azért eltanult Horthy Miklóstól és Kádár Jánostól, hogy a terror, a nyílt elnyomás, az ellenzék tagjainak bebörtönzése szükségtelen és kontraproduktív. Nyílt diktatúra kiépítése helyett ezért inkább megszállja az állami intézményeket, meghekkeli a jogállamot és a médiát, s irdatlan tőkefelhalmozást hajt végre a magánszférában. A rendszer söpredékének többé nem az Államvédelmi Hatóság vagy a Belügyminisztérium III/III-as Csoportfőnöksége ad munkát, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Varga-Bíró Tamás nem lett magyar királyi pribék Prónay Pál mellett – őket a kormánypropaganda alkalmazza, cinikusan újságírónak nevezik őket. Indulatuk, aljasságuk és szolgaságuk nem különbözik ÁVH-s elődeikétől: bár ezúttal nem tépnek ki körmöket, és nem ássák be nyakig ellenzéküket az orgoványi erdőbe, amit előadnak, abban még sincs semmi meglepő.


A Demeter Márta elleni karaktergyilkosságról olvasva Antigoné története elevenedik meg. „A képviselőnő VIP-ellátást vett igénybe” – harsogta a nemzeti hírharsona, miközben Demeter Márta haldokló édesanyjától próbált elbúcsúzni, ezért kérte, hogy kettesben tölthessék az asszony utolsó napjait. A propagandagépezet és az annak diktáló elaljasodott agytröszt nem ismer kíméletet, nem hisz az erkölcsben, a legősibb tabut, a halál méltóságát sem tiszteli – épp mint Kreón király, aki nem engedi eltemetni Antigoné testvérét, Polüneikészt. Ez a hatalom romlott és gonosz – s ez nem pusztán röpke benyomás, hanem több évezredes tudás: civilizációnk születésekor már nyilvánvaló volt, hogy mit jelent.

Amilyen sajnálatos, olyan nyilvánvaló, hogy egy hatalomtól megrontott intrikus uralma csakis ilyen lehet. Orbán Viktor már valamennyi egykori szövetségesét cserben hagyta és elárulta, volt ő már liberális, konzervatív, most épp nemzeti radikális, volt ő már Soros György fogadott fia és halálos ellensége. Korlátlan hatalomvágya III. Richárdéra vall – talán végzete is nagy elődjéhez hasonló lesz. Szörnykoalíciót hozott létre, mely az orosz atomlobbitól a német autógyárakig, Csurka Istvántól és Bayer Zsolttól Benjamin Netanjahuig és Köves Slomóig ível. Talán előbb-utóbb ellenlábasai is felismerik, hogy egy ennyire becstelen ember mindenkire veszélyes, és félreteszik nézetkülönbségeiket, hogy megdöntsék – ahogy a peloponnészoszi háború során Athén és Spárta sem értett egyet semmiben, kivéve azt, hogy Alkibiadésznek vesznie kell.


Ahogy Oidipusz király, úgy Orbán Viktor is az apja ellen folytatott háborút: Orbán Viktor első lázadása a jobboldali, bántalmazó és autoriter Orbán Győző ellen zajlott. A szülői házat kinövő Viktor elhagyta a felcsúti autókereskedést, és a nagy hatalmú, dúsgazdag, liberális Soros György fogadott fiává szegődött. Ő volt a csodagyerek: új apjának büszkesége és reménysége, a Kárpát-medence legtehetségesebb várományosa. S mert sokan méregették idegenkedve a barbár herceget a Wall Street királyának fényűző udvarában, ő sietve próbált kivakarózni régi mivoltából: hősünk jellemére a foci, a szotyi és a pénz szeretete mellé fogadott apja némi kultúrmázat kent fel – legalább annyit, amennyi egy közép-európai ország liberális örökösétől elvárható. Az ifjú herceg szakasztott olyanná vált, mint fogadott apja, aki ugyancsak imádja a hatalmat és a pénzt, de e mellé kultúrát és világjobbító küldetést is képes rendelni.

Csakhogy Soros György magyarországi udvara sosem fogadta be az ifjú herceget: minden lépését gyanakvás és féltékenység övezte. A király udvartartása csalárdul kiegyezett Magyarország régi uraival – ez vezetett Orbán Viktor második lázadásához. Az elárult és hátba döfött herceg törpepártjával az MDF összeomlását követő jobboldali vákuumba hatolt, s ezzel fogadott apjára csapta az ajtót: ha az nem szolgáltatja ki neki jogos jussát, a Kárpát-medencét, majd ő elveszi a maga jogán. Visszafogadta egykori apját, Orbán Győzőt – lelkében már nem korbácsolt dühöt iránta a sok gyermekkori verés, mert úgy érezte, túlnőtt rajta, így meg tudott neki bocsátani. Soros Györgynek azonban nem tud – míg túl nem nő rajta is.

Soros György túl gazdag és túl befolyásos alakja a világelitnek, hatalmával még a Kárpát-medence ura sem ér fel. Le kell győzni, meg kell alázni, ronggyá kell ütni, érdekeltségeit el kell üldözni, embereit el kell lehetetleníteni, nevét szitokszóvá kell tenni.
Az egykori herceg immár király. Jelleméről gondos mozdulatokkal vési le a Soros György által felkent kultúrmázat, s ami marad: a felcsúti örökség. Az újra apjává fogadott Orbán Győző jobboldalisága, erőszakossága és parancsuralmi hajlama uralkodik el hősünk karakterén. Egyetlen sötét titka maradt, mely elismerhetetlen. A Soros György ellen indított kampány e titokról szolgálja elterelni a figyelmet. Ő, Orbán Viktor soha nem lakott Soros György fényűző aranypalotájában. Ő, Orbán Viktor nem Soros Györgytől kapta a Fideszt, nem Soros György finanszírozta azt számára fél évtizeden át. Nem és nem. Több is ez, mint titok: olyan szégyenteljes és minden eszközzel leplezett bűn, mint Oszáma bin Láden számára az, hogy a CIA képezte ki, és hogy tizenkét éven át az Egyesült Államok szövetségese volt.

A fentiek ismeretében Putyin vonzerejének forrása sem kétséges: hatalma és vagyona egyaránt felér Soros Györgyével, s ha valaki Soros antitézisének és legfőbb ellenfelének nevezhető a világpolitikában, az maga Vlagyimir Putyin.


Mi győzheti le a hatalma teljében uralkodó királyt? Mi győzheti le Oidipuszt, Kreónt és III. Richárdot? Mi győzheti le a Magyarországot túszul ejtő démonikus múltat, a kommunisták és fasiszták tömeggyilkosságaitól vérben ázó huszadik századot? Mi győzheti le a regressziót, a zsigerekbe ivódott félelmet? Mi győzheti le a tanult szolgaságot?

Ami biztos: a kollektív tudattalan archetípusainál hatalmasabb az értelem világossága, a mesék démonainál hatalmasabb a realitás, a képmutatásnál hatalmasabb az őszinteség, a hazugságnál hatalmasabb az igazság. A történelmi emlékezet ítéletét egyetlen türannosz sem kerülheti el."

Puzsér Róbert


20972. Emylio (2019-03-02 15:36.06)   - (válasz Halember 20968. hozzászólására)
Fuck the president! Thief spunk!


20971. Halember (2019-03-02 15:25.13)  
Na hol a liberális banda? Elvitték őket Orbán emberei? :))


20970. Chris Co (2019-03-02 14:58.48)   - (válasz Halember 20969. hozzászólására)
Nem szeretnék kétmillió fideszest megbélyegezni ezzel. ;)


20969. Halember (2019-03-02 12:30.26)   - (válasz Chris Co 20967. hozzászólására)
A rudacska is jó. ;)


20968. Halember (2019-03-02 12:29.52)  
I love you president Viktor Orban! :) God bless you, dear friend! Thank you! :)


20967. Chris Co (2019-03-02 12:28.58)   - (válasz Halember 20966. hozzászólására)
Legfeljebb rudacska, drága barátom! :)


20966. Halember (2019-03-02 12:27.14)   - (válasz Chris Co 20965. hozzászólására)
Sózz be drága barátom! A halacska úgy jó! :)) Filézett ponty vagyok! :))


20965. Chris Co (2019-03-02 12:25.38)   - (válasz Halember 20964. hozzászólására)
Jogos! A paraziták túlélő képességeit nem szabad alábecsülni. Én viszont erre is tudnék receptet, de azt ide már nem merem leírni. ;)


20964. Halember (2019-03-02 12:10.45)   - (válasz Chris Co 20963. hozzászólására)
Ám a Halember nem! :)))


20963. Chris Co (2019-03-02 12:09.09)   - (válasz Chris Co 20962. hozzászólására)
Szerintem abban a tóban a hal is megdöglene. ;)


20962. Chris Co (2019-03-02 12:06.43)   - (válasz Halember 20961. hozzászólására)
Jaja! Ráültetnék egy rakatnyi hülyét, majd megráznám, hogy belepottyanjanak a savas tóba. ;)


20961. Halember (2019-03-02 11:54.52)  
Chris szivárvány párti! :)


20960. Chris Co (2019-03-02 11:53.42)   - (válasz Cthulhu6 20955. hozzászólására)
Nyilván nem, mert te és a jobboldali, meg a konzervatív értékek, mint olyasmik köszönőviszonyban sincsenek egymással. ;)


20959. Chris Co (2019-03-02 11:42.37)  
"Mert hát végső soron, ahogy a záró monológban is elhangzik, a legfőbb felelősség az átlag polgároké, akik újra és újra bedőlnek a pofátlan trükköknek. Sosem értettem pártállástól függetlenül miként képesek egyesek szinte istenként imádni politikusokat. Kérem szépen ők nem a családunk, se nem a barátaink...nem kell őket szeretni egyáltalán csupán számon kérni. Mindig és minden körülmények között...ennyi a feladatunk és nem több."

Filmes hozzászólások közül ragadtam ki. Gondoltam, ide is megosztom (sorry, hogy visszaélek vele:)).


20958. Chris Co (2019-03-02 11:31.30)   - (válasz Lesthat 20954. hozzászólására)
Te vagy a Káosz Professzor, miközben C6 a vécédeszkába kapaszkodik.
De, nagyon komolyan írom : ne személyeskedjünk vele! :))


20957. Lesthat (2019-03-02 11:30.32)   - (válasz Cthulhu6 20956. hozzászólására)
Azt hittem ez egy fórum, ahová mindenki beírhatja mondandóját.


Rejtvényjáték 468x60

20956. Cthulhu6 (2019-03-02 11:29.23)   - (válasz Lesthat 20951. hozzászólására)
Nem hozzád beszéltem, anarchista! :)


20955. Cthulhu6 (2019-03-02 11:28.57)   - (válasz Csapesz 20950. hozzászólására)
Hajaj én ugyan nem akarok annyira "jobbos" lenni, mint te. :)


elejére ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... végére
 

 Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu