Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Transformers: A kihalás kora
- Mozi+, 07:50
Magyarok a Barcáért
- Magyar Mozi TV, 07:50
Botcsinálta túsz
- RTL Három, 08:50
Elveszett lelkek kútja
- Filmbox Plus, 08:50
Az élet ízei
- Film Café, 08:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ritmusgyakorlatok - In memoriam Honti Ilona aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
39. HettyKing (2018-06-19 11:38.42) aaaaa
Rendben lett volna, ha nem csinálnak benne akciójelenetet. Erőltetett, hogy azt hiszik, minden filmbe ez kell. Ezért az amúgy egész jó filmet nekem ez lehúzta.


38. Rudicus (2018-01-02 14:50.02) aaaaa
Én nem úgy állok neki filmet nézni, hogy megnézem, hogy ki rendezte, a rendező gyerekkora óta milyen filmeket rendezett, aztán átnézem a stáblistát, melyik fényképésznek vagy öltöztetőnek van valamilyen díja, a színészek kicsodák és milyen filmekben szerepeltek, aztán elolvasom a regényt, amiből készült, aztán az összes, a film premierje óta megjelent kritikákat, a spoilereket, bemutatókat, plakátokat, aztán megnézem a filmet és stopperórával mérem a snittek hosszát..... figyelek a kísérő zene minden rezdülésére, hogy az mikor milyen ütemben van a filmbeli eseményekkel.. Nem! Nem akarok botcsinálta filmkritikus lenni... átvéve egy két megállapítást mások filmkritikáiból.... izonygatni, hogy én is észrevettem ám! Én egy filmnek megnézem a műfaját és ha az érdeklődési körömbe tartozik, akkor megnézem.... nagy ritkán beleolvasok a 6 sorosra tömörített történetébe, aztán csak megnézem a filmet! És hagyom, hogy hasson rám. Nézem a látványokat, értékelem a történetét (vagy sem), értékelem, hogy mennyire köti le az érdeklődésemet, kíváncsi vagyok-e a végére, vagy sem... ki mennyire hiteti el velem, hogy amit játszik, az nem színészet, hanem az élet... stb. ilyen apróságokra figyelek. És ehhez képest ez a film nekem tetszett, minden unalom nélkül, fanyalgás nélkül, pedig már nem gyerek vagyok..... És azt is bevallom, hogy a blu-ray Full HD után 4k-ban is kedvem volt újra megnézni.... és ki tudja, talán egyszer harmadszor is megnézem! Igen, láttam, hogy Éva Green játszik benne, és lehet, hogy kicsit csodálkoztam, hogy nem vetkőzött le kétszer meztelenre, de elvégre ez ebben a filmben nem volt helyén való. A Narnia krónikáját tízszer nyálasabbnak, mesterkéltnek, erőltetettnek tartom, mint ezt a filmet (és most ha megnyúznának se tudnám megmondani, hogy azt ki rendezte!).



37. Cantri (2017-08-07 21:13.58) aaaaa
Állítólag nagy sikerű könyv adaptációjáról van szó, melynek igen groteszk mesevilága szinte üvöltött Burton úrért....de nem a mai verziójához, hanem a több mint 10 évvel ezelőttiért, aki ebből a sztoriból biztosan egy roppant szórakoztató darkos mozit rakott volna össze. A mai Tim Burtonnek azonban csak felvillanásokra futotta, néhány jelenet annyira frappánsra sikeredett - pl. szemevés, bábok harca - hogy szinte gyerkőcként mosolyogtam: ez igen, valami ilyesmit hiányoltam régóta ettől a palitól....aztán persze mindig jöttek a folyamatos kiábrándító pofonok.....

Mindössze a látványvilágban képes kiemelkedőt nyújtani ez a mozi, azonban a történet tónusa, vagy a karakterek már bőven csalódást keltő elemekké aszalódtak, ahogy én is a játékidő alatt....


36. Evile-Elvis- (2017-08-06 18:06.58) aaaaa - (válasz Dobsony 35. hozzászólására)
Burton a legegyedibb vizuális látásmóddal rendelkezik a nagynevű rendezők között is. Pár perc egy filmből és 100% magabiztossággal megállapíthatja bárki, hogy Tim Burton film. Sajnos ez a számítógépes világ nem kedvez neki. A fizikai realitásban sokkal jobban kitudott teljesedni.


35. Dobsony (2017-08-06 16:47.47) aaaaa - (válasz Evile-Elvis- 34. hozzászólására)
Egyetértek, bár nekem minden Burton film ilyen. Be vagyok oltva ellenük. Ezt is csak azért néztem meg hónapokkal ezelőtt mert nem tudtam róla semmit. :)
Mondjuk negyed óra múlva már nyúlkáltam a netért az infok miatt. Rosszat sejtettem és választ megkaptam. ;)


34. Evile-Elvis- (2017-08-06 15:30.57) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 32. hozzászólására)
Szerintem totál ötlettelen volt az a bizonyos harc a végén a CGI meg egyenesen borzalmas. Totál megdöbbentem, hogy egy ilyen rossz film jött ki Burton kezei közül.


33. Capt.JackSparrow (2017-08-05 20:02.58)  
Egyszerű ember vagyok. Ha Eva Green, akkor megnézem a mellei miatt. De itt túl sok a ruha.


32. Az utolso szamuráj (2017-08-05 19:53.30) aaaaa
Bejött.
A regényeket nem ismertem,de ez nagyon is tetszett:mert nem éreztem azt benne,gyermekként kezelik a dolgokat,így bizarr volt,több helyen szerintem a kiskampóknak befogadhatatlan.Tim Burton lehet,hogy már nem az,aki valaha volt-de a vizuálitása és habókos ötletei megkérdőjelezhetetlenek.
Így hát nem tudom,ebből az őrültségből mennyi az ő része és mennyi a könyveké:de a szemevés vagy a babák harca parádés és kicsit horroros volt.Tetszett a szereplőgárda-Green kisasszonynak hihetetlen szép szemei vannak-és én bizony egy percet nem unatkoztam közben.A végén pedig ötletes volt a harc,no meg kérem...
a zene.
Danny Elfman.Már megint valami olyat pakolt le,ami hihetetlen jó volt,szép volt,és a végén kicsit diszkósítva sokat nyomott a mozin.Szemben sok kritikával,én jól szórakoztam rajta,nincs ezzel sok baj,amire készült,hozza.


31. SuperHagyma (2017-07-23 15:22.51) aaaaa
Ez tényleg tim burton rendezte? Mert olyan egyszer megnézhető átlagos fantasy film.


30. Delpiero (2017-05-02 19:31.31) aaaaa
Ez már egyre kínosabb.
Tim Burtonnek az elmúlt években nem igazán volt sikeres filmje és a fura, hogy igazán kiemelkedő sem.
Ez pedig számomra már szinte élvezhetetlen volt.


29. Zso (2017-01-28 09:36.59) aaaaa
Ez a film nagyon családi.


28. VadRaszta (2017-01-22 20:12.42) aaaaa
Ígéretesen indul a film, néhány klisé ellen, közepére egész jóvá válik és utána zuhanórepülés. A vége meg a legjobb indulattal is trágya. minden logikára amit próbáltak felépíteni, a végére úgy gondolták a készítők hogy beleszarnak és lesz ami lesz...


27. Kék kereszt (2017-01-09 17:22.50) aaaaa
Nem volt ez rossz,csak kevés.Főleg a rémmesék nagymesterétől aki egy ideje nem találja önmagát..és talán már..Egész végig érezhető volt,hogy Burton kalitkába zárt madárként próbált kitörni..és magasan szállni..de nem sikerült neki sajnos..Még a rá jellemző,egyedi,sötét Burton hangulat sem volt teljesen jelen..Ez a filmje is elcsusszant valahol félúton,de ezúttal nem lehet kabala Deppre fogni,mert bár bírom őt,de ezúttal szerencsére nem volt jelen.Érthető okokból..Helena Bonham Carter is távol maradt..Érte viszont kár,mert a címszerep érte kiáltott.Nem olvastam a könyveket,de a film érezhetően le van butítva és eléggé gyerek/család barát lett,pedig ebből a sztoriból kilehetett volna hozni egy sötét hangulatú,kissé véres,felnőtesebb rémmesét..És erre Burton tökéletes választás lett volna..de az egészet inkább beleerőszakolták a PG kategóriába,nehogy már jó legyen valami..A szemkitépés és ízletes elfogyása mindennapi dolog ugye..Belegondolva az is elég brutál lett volna HA Guillermo Del Toro egy Faun labirintusa stílusú és hangulatú filmet hozott volna össze ebből a sztoriból..Minden ujjunkat megnyaltuk volna utána..nem is 1 x..de a lényeg,hogy a kiskölkök jól szórakozzanak és minél több pénzt hagyjanak ott a szüleik..
A lájtos X-men nevelde sok karaktert vonultat fel,de nem sok mindent tudunk meg róluk.Konkrétan Hugon..meg a szőke csajon kívül a többi különleges képességű gyerek csak jelentéktelennek tűnő mellékszereplő..A felvezetés elég hosszú volt és akadt néhány üresjárat.Aztán úgymond beindultak az események,hogy a végén felmerüljön bennünk az a kérdés,csak ennyi?..A vidámparkos rész konkrétan fájt..amit addig felépítettek szépen le is rombolták..Az üresek már már legyőzhetetlen lényeknek voltak beállítva,akik olyan veszélyesek,hogy csak na..erre a végén egy csapat gyerkőc,egy rögtönzött Muppet Showt előadva..simán lealázza őket..nem is akárhogy..
Hugo ezúttal nem volt leleményes csak nyálas.Samuel L. Jacksonban bíztam,hogy odateszi magát és emlékezetes pillanatokat okoz,de ezúttal csak egy rossz ripacs volt..
Eva Green olyan..érdekes volt ezúttal.Egyem meg a kimért,modoros kis száját.Ahogy néztem őt az a gondolat suhant át az agyamon,hogy felpróbálnám Vándorsólyom kisasszonyt..


26. Városi vadász (2017-01-08 20:59.10) aaaaa
Hát nem lett volna ez rossz film, ha nem ilyen "1gyerek szinten" adták volna elő, Kevés olyan film van a világon, ami kemény, de gyerekek nyomják, és jó. Ezek általában komolytalanok, mert ugye egy gyerek azért ne vegye fel a versenyt egy erős jóval. Itt is ez a baj. Egy szörnyekből álló gonosz társaságot legyőz pár idétlen fostos kölyök. Legalább valakit kinyírtak volna közülük, de még ezt sem adják meg a nézőnek. Egyébként egynek elmegy, mégegyszeri nézése marhára kizárt.


25. Tjunior (2017-01-06 20:26.59) aaaaa
Tim Burton kínlódásának újabb fejezete. A film első 80 perce kb elmegy, nem eget rengető de vállalható. Aztán megjön Samuel L. Jackson és ripacstársulata és a filmnek lőttek. Ilyen unalmas végső harcot én még nem láttam, valószínű azért mert az üresek nincsenek egy súlycsoportban a kölykökkel, hát így elég nehéz izgulni értük. Egyik oldalon Samuel L.Jackson kezéből fegyvert tud csinálni, húúúhaaaa, meg van a nő aki átalakul valami macskaszerű valamivé és jégember. A kék sarokban, az egyik zombisereget gyárt, a másik felgyújt bármit, a harmadik kifúj az óceánól egy bazi nagy hajót, akkor még van a mini Herkules ja és ne felejtsem el az ikreket akik a nézésükkel ölnek. Vajon ki fog nyerni?


24. Variocsana (2016-12-30 21:15.23) aaaaa
Szerintem borzasztó rossz.
Elrabolt 2 órát az életemből, és nem tudom, dühös vagy szomorú legyek, és azt sem, hogy az bánt-e jobban, hogy miket változtattak a könyvtrilógiához képest, vagy az, milyen lett a végeredmény.
Mert ennél rosszabb csak szándékosan lehet.
Pedig Burton otthonosan mozoghatna ebben a légkörben, környezetben, Eva Green lubickolhatna a szerepében, sem Samuel L Jackson, sem Judy Dench-nek nem kellene többet tennie, mint kisujjból kirázni valami minimálisat, a számomra ismeretlenek is jól lettek kiválasztva a szerepeikhez...
De amit itt összehordtak, köszönőviszonyban sincs a könyvekkel, nem csak felcseréltek szereplőket, és rettentő gagyi, giccses, túljátszott, és néhol a szinkron tartalmilag rosszabb, mint a felirat és a történetvezetés is értelmetlen...


23. Miszter88 2 (2016-12-30 18:43.49) aaaaa
Kora esti baromságnak kitűnő 1-2 ital mellett :)


22. Niki093 (2016-12-27 22:57.08) aaaaa
Először könyvben olvastam, és nagyon tetszett, főleg az első és harmadik rész. Most néztem meg a filmet. Hát...sajnálom hogy ez a film se követi a könyvet.
SPOILER
Nem értem miért kell felcserélni Emma és Olive képességét. Ugyanolyan érdekes személyiség lenne Emma az eredeti képességével..teljesen feleslegesnek érzem ezt, főleg hogy e legtöbb ember a könyv miatt nézi meg a filmet. A másik hogy a pszichológus, nő... ezt se értem miért lett volna olyan nagy nehézség ebben követni a könyvet.
Enoch karaktere a könyvben is idegesítő, de itt még jobban azzá tették.
A végén a "harcjelenet" a vidámparkban mintha valami paródia lett volna :D nem tudtam h sírjak vagy nevessek.
VISZONT pozitívum a film képi világa nálam. Jake, Vándorsólyom kisasszony és Emma megformálására választott színészek szerintem tökéletesek, és végül is ők a főszereplők.

Mindent egybevéve szerintem egy átlagos, egyszer nézhető film. Aki nem olvasta a könyvet, annak még furcsább lehet a film.:D


21. Norbii92 (2016-11-12 15:12.02) aaaaa
Tim Burton a kedvenc rendezőm, ez vitathatatlan. Legújabb filmjére a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeire ezért régóta kíváncsi voltam már.
A regényt nem ismerem, így a történettel most találkozom először. Nagyon érdekes, bár sokan írtak, hogy kicsit az X-Men-re hajaz, és lehet, hogy láttunk már hasonló történetet - nem is keveset, én azért bizalmat szavaztam neki.
Mondhatom rászolgált, mert tetszett a film, noha nekem is el kell ismernem, hogy Burton korábbi filmjeihez ez még mindig nem ér fel. A Nagy Hal viszont azért beugrott; amikor a nagypapa varázslatos történeteit meséli az unokájának -
amit rajta kívül persze senki nem hisz el. Ez a motívum hasonló volt a két filmben, amúgy mindkettő teljesen más.
"Tartalom helyett a forma", írta anno a cinestar és ennél jobban nem is fogalmazhattak volna, mert sajnos a történet kibontására kevés időt szán Burton. Ahogy magukra a gyerekekre is; közelebbről alig egy-kettőt ismerhetünk csak meg.
Ennek ellenére minden érthető, a történet szépen összeáll és így is egy varázslatos filmmé növi ki magát a Vándorsólyom kisasszony a mindig remek Eva Green főszereplésével! Szándékosan őt emelem először ki, mert bár keveset szerepel, mégis simán ellopta a show-t.
De persze a többiek is jók voltak, csak kevés teret kapott mindenki. Ennek ellenére Ella Purnell bájosan szimpatikus volt Emma szerepében (őt érdemes megjegyezni), míg Samuel L. Jackson-on meg nem egyszer nevetett a mozi, kellően szórakoztató volt a főgonosz Barron szerepében!
Apropó gonoszok; az üresek azt hiszem sok kisgyereknek okoznak majd rémálmokat, és volt is egy-két meredekebb jelenet, amit én nem ajánlottam volna egynek se, ergo azért néha még visszaköszönnek a vászonról a direktor úr kézjegyei!
Összességében nekem tetszett a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. Nem lett hibátlan mozi, mégsem mondhatom, hogy csalódtam volna. Ehelyett inkább lelkesen várom Tim Burton következő munkáját! 4*


20. Semprini (2016-10-14 01:47.40) aaaaa
Mintha csak a Spiderwick krónikákat kereszteznénk az X-mennel és adnánk hozzá egy kis Éjsötét árnyék-féle gótikus hangulatot. Tim Burton valaha Hollywood egyik legeredetibb rendezőjének számított, az utóbbi évtizedben azonban valahogy nem talál magára. mármint egykori önmagára.
Számos adaptációt és remake-t csinált, volt köztük tévésorozat moziváltozata (Éjsötét árnyék), színpadi musical-feldolgozás (Sweeney Todd), és bizony remake a Majmok bolygója, a Charlie és a csokigyár is, nem beszélve a Franenweenie-ről, amely egy saját korábbi rövidfilmjéből lett kibővítve. Nem voltak ezek a filmek rosszak, de valahogy a korábbi filmjeinek színvonalát nem igazán érték el. nézzük, vajon most sikerült-e változtatni ezen?
Ez a film ugyebár egy könyvadaptáció, tehát ismét csak nem eredeti sztori, melynek ráadásul igen sok eleme hajaz korábban már látott filmekre. Az első mondatomban említett filmeken kívül még eszünkbe juthat a Narnia krónikái, a Harry Potter, vagy akár az Arany iránytű. Nem mondom,hogy egyértelműen azokból lopott volna, de azért a hatásuk itt-ott érezhető.
A szereplőgárda felemás. egyfelől ott vannak a nagy nevek: Eva Green, Samuel L. Jackson vagy Judi Dench, másik oldalon viszont az alig- vagy egyáltalán nem ismert fiatalok (többségüket most láttam először filmen). A főszereplő Asa Butterfield nagyon kifejezéstelen arcú, nem sok színészi talentum szorult bele, sótlan, színtelen, elvan, de nem igazán él a vásznon. Ella Purnell nevét viszont érdemes megjegyezni, alighanem fogunk még róla hallani, talán ő lett a film legjobban eltalált karaktere. A gyerekszereplők jók, de túl sok szerepe egyiküknek sincs, sokan vannak és egyiket se mutatják be túl hangsúlyosan, inkább amolyan biodíszlet, mindenkinek van valami funkciója, de van aki meg sem szólal az egész film alatt. Eva Greentől nem ájultam el, ennek oka valószínűleg az, hogy túl sok negatív szerepben láttam már és azokban nagyon is hiteles volt, így most azt éreztem, kicsit mintha benne ragadt volna azokban a karakterekben, valahogy nem volt elég rokonszenves. Samuel L Jackson meglepően ripacs alakítással rukkol elő, alighanem rendezői utasításra, hiszen eddig nem ezt láttuk tőle, a szinkronhangja pedig sokkal kevésbé passzol hozzá mint akiket eddig megszoktunk nála.
A látványvilág pazar, de nem igazán Tim Burton-ös. A szokásos, kísértetiesen sötét képek helyett itt többnyire világos van, szép, dekoratív képek, de valahogy nem érzem a rendező kézjegyét rajta. Ha nem tudnám, hogy ki rendezte a filmet, nemigen gyanakodnék rá. Van néhány már-már horrorisztikus jelenet is (a célközönség korcsoportját elég nehéz lenne belőni, de biztosan nem a gyerekek). Trükktechnikailag nem lehet panaszunk, kellően varázslatos dolgokat látunk, hibátlan megvalósításban. Valami mégis hibádzik. De mi?
Ha ez a film 15 vagy inkább 20 évvel korábban készült volna el, sokkal nagyobbat ütött volna szerintem. Mostanában azonban annyi hasonló fantasy készült már, hogy ez bármilyen színvonalasan is lett kivitelezve, csak egy lehet a sok közül. Ezzel együtt én jól szórakoztam, és még a kissé túlnyújtott felvezetést sem éreztem unalmasnak első nézésre.
Mindent összevetve egy gyenge négyest adok rá, de ha valaki szerint csak közepes, azt is meg tudom érteni.
7,5/10


19. Esza (2016-10-12 21:59.51)   - (válasz Shanza 18. hozzászólására)
legújabb gyorsan osszecsapott film


18. Shanza (2016-10-12 15:51.24)  
Tegnap volt szerencsém moziban megnézni.
Hezitáltam, hogy a Kubó varászhúrokat vagy ezt nézzük meg. Úgy tűnik rosszul döntöttem.
Ez a film nyomasztó, mivel a pozitív szereplők is ijesztőek, nem is nagyon ismerjük meg őket, csak úgy futólag mindenkiből egy kicsit.
Az "Űresek" vagyis a szörnyek meg totál úgy néznek ki mint a Holovok. Azok is emberekből lett szörnyek még a formájuk is hasonló.
Eddig meg voltam győződve róla hogy az ázsiai hitvilágból származnak..
Van egy pár olyan jelenet benne amire én nem 12-es karikát adnék..
Burton néhány jelenete pedig elég viccesre sikerült így furcsa lett a kontraszt.
Lényeg nem nézem meg többször. Egy is elég volt.
Mintha egy 1900 évek elején játszódó horrorfilmet néztem volna egy kissé "light"-es formában.
Lényeg, nem esett jól.
Nem ismerem a könyveket csak mint egy laikus ültem be rá. A húgomnak tetszett, ő szereti ezt a fajta stílust.


17. Befigy Elek (2016-10-12 08:19.02)  
Én a cím magyar fordítását nem értem és tudom,hogy már a könyv címét is így fordították,de akkor is.
Hogy jön a Miss Peregrine -ből az, hogy vándorsólyom?
A vándorsólyom az peregrine falcon, a peregrine önmagában csak vándort jelent.
Ha Miss Snow lenne, akkor lehetne hóbagoly kisasszony, Miss Star esetén pedig Tengericsillag kisasszony is ilyen logika alapján.
Egyébként is személyneveket minek kell lefordítani, ahogy miss mister előtagot is felesleges.
Például a Mr. és Mrs. Smith is milyen jól nézne ki úgy, hogy Kovács úr és Kovácsné vagy Kovács úr és neje.


16. Natalie Wood (2016-10-07 12:12.49)   - (válasz RapaNui 14. hozzászólására)
Mondjuk nem tudom, hogy ki vagy te, a senki, aki megmondja, hogy mire hány csillagot adják.
Kösd fel magad.


15. XxRolandxx21 (2016-10-05 20:16.16) aaaaa - (válasz RapaNui 14. hozzászólására)
Igazából nem azzal van a baj, hogy kinek mi tetszik. Például én is imádom Burton filmjeit de az Éjsötét Árnyékot és az Alice-t egy percig se védeném igaz az utóbbi még az 1x-er nézős kategóriába tartozik. Meg most mondok egy másik példát: Mindenki oda meg vissza van a Star Wars-ért én viszont nem kimondottan vagyok a rajongója se a filmeknek se a műfajnak de képes vagyok kulturáltan leírni a véleményemet. Natalie hozzászólásával az a baj,hogy már előtte leírta nagyon burkoltan, hogy neki akkor sem fog tetszeni ez a film és ez a 3 mondatos " értékelése" meg valahogy úgy hangzik szabad fordításban, hogy " Mindenki ki@ja a s@em akinek tetszett ez a film vagy nem ért velem egyet" .

Cthulhu6-ról meg voltaképp egy véleményen vagyunk, olvasd el, hogy milyen csatát vívott Jack Sparrow-al a Doctor Strange oldalán. Bár ahogy elnéztem ők ketten nagyon rühellhetik egymást ha szinte minden fórumban ezt játsszák el. Komolyan nem tudom,hogy sírjak-e vagy nevessek rajtuk sokszor!?


14. RapaNui (2016-10-05 15:48.42) aaaaa - (válasz XxRolandxx21 11. hozzászólására)
Rájöttem, hogy ezen a fórumon kettő ízlésficamos ember van az egyik Cthulhu6, a másik pedig Natalie Wood. Igazából egyikőjük sem érdemel még említést sem, bár egyszer kíváncsi lennék, hogy tanult, értelmiségi emberekről vagy tizen pár éves gyerekekről van-e szó akik pl a Forrest Gump-ot, vagy a Remény rabjait is 1 csillagra értékelték. Mit várjon tőlük az ember, véleményem szerint értékelhető, figyelembe veendő értékelést biztosan nem.


13. Randal (2016-10-02 23:35.05) aaaaa
Fantáziadús film, szórakoztató mese Burton látványvilágával. Mint általában a szerző filmjei, ez sem több ennél, de aki szereti ezt a stílust / attitűdöt, ebben a filmben nem fog csalódni szerintem.


12. Natalie Wood (2016-10-02 21:35.58)   - (válasz XxRolandxx21 11. hozzászólására)
Mert miért is?

Burton az egyik kedvenc rendezőm, de csak azért nem fogok örömódákat zengni róla.



11. XxRolandxx21 (2016-10-02 21:34.01) aaaaa - (válasz Natalie Wood 10. hozzászólására)
A Burton feeling megvan de nincs agyonerőltetve. A csontvázas akciózás és az életre kelt babák egy jó példa erre.

Bár borítékolható volt, hogy neked nem fog tetszeni.


10. Natalie Wood (2016-10-02 20:04.46)  
Nem tetszett, nem is osztályzom, felesleges.
Ami a legüdítőbb volt az Eva Green játéka és személyisége.
Hiányzott nagyon a Burton "feeling"!


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekHettyKing, 2018-06-19 11:3839 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk