Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A holnap háborúja
- HBO, 17:40
Szellemíró
- Viasat Film, 18:20
Halálos iramban - Ötödik sebesség
- Mozi+, 18:25
Terminátor - A megváltás
- Film+, 18:40
A Sárkánypecsét rejtélye
- Filmbox Extra HD, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Last Days in the Desert - Vélemények
2022-es választás
Talpig zűrben - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A kaszkadőr aaaaa
John Malkovich aaaaa

 

Fórum - Rossz szomszédság 2. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

16. Roxi88 (2024-02-12 22:36.47) aaaaa
Ez iszonyú!


15. Brundle (2016-11-01 15:00.10)  
Érdekes volt nem egy nagy film és tipikus alpári poénokra épült ez is mint az 1. rész meg a társai ebben a kategóriában, a nagyfater elszabadul meg pl. a legtöbb Melissa McCarthy film de azért nem volt olyan rémes. Nem is tökéletes de én nagy csodákat nem is vártam tőle kicsit sem, minden esetre nem volt rossz film nem is a legjobb, inkább erős közepes szerintem jobban.



14. Dobsony (2016-10-06 23:02.03) aaaaa
Csak azért nem 1 a csillagok száma, amit adtam erre a filmre, mert azért végigszenvedtem és kétszer, háromszor el is nevetgéltem rajta. De a röhögések között szenvedtem, Zac Efrontol pedig hidegrázást kapok, ritka ellenszenves fazon.
Rogent régebben nagyon kedveltem, de már kissé unalmas ez a füves-dagi-káromkodós-bipsis karakter. Értem, ő ilyen, neki ez áll jól, de akkor is sok(kk) már, legalábbis nekem.
Aztán lehet bennem van a hiba, öregszem és ez a humor már inkább fáraszt, mint ellazít. :)


13. Az utolso szamuráj (2016-10-05 12:13.08) aaaaa
Rohadt jókat röhögtem rajta,jár neki a négyeske.
Persze,nem azért mert kihagyhatatlan,vagy mert lenne mögöttesebb valami,mint Rogen más munkáinál-amúgy kapaszkodj meg,Adam Sandler a példaképe!-hanem mert egy melós nap után jó ilyesmiken lazítani.A történet hasonlít az első részre,Efron a lányok örömére sokat vetkőzik,a baba vibrátorral játszadozik és kiderül,ez minden családnál nélkülözhetetlen elemfaló amúgy és a légzsák újból fontos szerepet kap.Chloe Grace szerepét mondjuk elfelejtették megírni,Zac gyereknek régebben könnyebb dolga volt.
Röhögni meg jó.Néha a példásan paraszt dolgokon is.Ha bírod ezt a faszit-aki,lásd a Steve Jobs,még jó színész is-bevállalhatod tőle ezt is.


12. Mortuus (2016-09-28 19:17.11) aaaaa
Az első sokkal jobban tetszett,mint ez,ez unalmas volt...


11. Türkiz (2016-09-21 21:54.56) aaaaa
Az első még elment,voltak benne poénos jelenetek,ebben talán csak egyszer nevettem el magam.Másodjára már ez az egyébként se túl ötletgazdag sztori inkább erőltetettnek tűnt.


10. Roberto (2016-09-20 16:52.49) aaaaa
Bevallom őszintén, hogy az első rész nekem nem tetszett, ez a második rész szerintem jobb lett. Zac Efron már nem olyan idegesítő, annak ellenére hogy mindegyik laza stílusú vígjátékaiban rájön a pucérkodás. Legutóbb a Nagyfater beindulban is ez volt, de ott sem volt idegesítő számomra, és itt a második részben fellettébb kedvelhető, már majdnem 30 éves bepánikolt karaktert játszik. A Moretz lányt jó színésznek tartom, legalábbis remélem 5 év múlva komoly szerepeket kap majd, bár kicsit fura volt ebben a sítlusban villognia. Rogen meg Byrne telitalált páros, házastárs. Durván komolyan nevelik lányukat a kis dildóval együtt. Szóval lazán nézhető vígjáték, csöppet sem rosszabb mint elődje, Sőt! De a jó vígjátéktól még messze van az alkotás. Teljesen középszerű folytatás lett, ami jobb egy fokkal elődjétől.


9. Semprini (2016-09-20 15:13.49) aaaaa
Az első részre 6,5/10-et vagyis egy erős hármast adtam, erre a részre viszont megadom a gyenge négyest. Sokaknak automatikusan gyengébbnek tűnnek a második részek, mivel elmúlik az újdonság varázsa, kapjuk a megszokott szereplőket, de az igazság szerintem az, hogy a legtöbb esetben a második rész igyekszik rálicitálni az elsőre, rátesz egy-két lapáttal arra, ami a készítők szerint jó volt benne és sikeressé tette az első részt.
Ez történik itt is. Eleve az, hogy bejött a képbe Chloe Moretz és egy lányszövetség, számomra már pozitívum. Morezt megint bűbájos, gyakorlatilag egyedül is elvinné a filmet a vállán, de itt van Seth Rogen és Rose Byrne párosa is, akik annak ellenére jók, hogy a valóságban egy ilyen házaspár enyhén szólva nehezen lenne hihető. A humorfaktor is felülmúlja az elsőt szerintem, Zac Efron karaktere pedig összehasonlíthatatlanul rokonszenvesebb lett. (Akiket én szívem szerint kihagytam volna ebből a részből, az Dave Franco karaktere meg a "vőlegénye", nem hiányoztak volna).
Szóval nem tudom, hogy akinek tetszett az első, ebben meg csalódott, az vajon mit is várhatott, de hogy LEGALÁBB azt a szintet megütötte, az egyszer biztos (sőt szerintem egy fokkal még jobb is lett.)
7,5/10


8. Kék kereszt (2016-09-16 16:00.16) aaaaa
Az 1.rész bejött.Elég nagy suttyó kreténség volt,egy mindig vicces,örök lúzer Seth Rogennel és egy sehová se illő,de itt meglepetést okozó Zac Efronnal.Nem olyan elveszett gyerek ő mint sokan hiszik róla,csak még nem találta meg önmagát ami csak idő kérdése.A pofátlan szomszéd gyilok sok újdonságot nem hozott,de voltak benne jó poénok amiken el lehet nevetgélni és még egy piiicike mondanivaló is akadt benne.A történetből mindent kihoztak amit csak lehetett,így tök felesleges volt folytatni,de persze a pénz..Egy az egyben ugyan azt még 1 x leakarták nyomni a torkunkon,de nem jött össze nekik.Ezúttal nem.Most csajok állatkodnak a szomszédban,kb ennyi változás van..Nem erőltették meg magukat a forgatókönyvvel.Totális ötlettelenség jellemzi az egészet.A csajok is szeretnek rosszalkodni,ezt jól tudjuk..de valahogy fele annyira se voltak viccesek mint a pasik.Sőt..Hit-Girl sem igazán remekelt..Efron most a két lábon járó elrettentő példa volt,akire próbáltak némi karakterfejlődést ráerőltetni.Nem volt vele sok gond.Rogen és a dögös kis neje most eléggé háttérbe szorult ami nagy hiba volt.Nem is tett jót a filmnek.Jelen voltak és most is harcoltak az újabb barbár horda ellen,de ez már nem teljesen róluk szólt.Sok poén mellé ment vagy egyszerűen csak nem voltak viccesek.Idézhető beszólást se nagyon lehet mondani.Az újrahasznosított poénokon se nagyon lehet nevetni.A légzsák korábban szó szerint ütött,de most nem stb.Most is van mondanivaló meg tanulság,de csak a felszínt kapargatva.Az 1.ben ez is jobban ment.
Ez már nem kaszált akkorát mint az elődje,de még így is nyereséges lett.Reméljük azért 3.rész már nem lesz..


7. Norbii92 (2016-05-26 12:56.49) aaaaa
Én nem tudok dönteni, hogy melyik volt a jobb ez vagy az első, nekem mindegyik nagyon tetszett! Itt talán több a trágárság, meg van egy két poén amit újból felhasználtak, gondolok itt a légzsákosra, mely ezúttal is nagyon jó volt!
Ahogyan a színészek is, visszatér Seth, Rose és Zac is, melléjük csatlakozik pedig Chloe Grace Moretz, akit szintén nagyon szeretek, s mondanom sem kell ezúttal ő az ellenfél. Újabb abszurd konfliktus kerekedik hát ki, de legalább nem hat önismétlőnek, hogy aztán végre minden ismét kerek legyen. Ezúttal kerekebb mint az első végén, és nem is tudnék én már több folytatást elképzelni, azt hiszem erről a témáról épp elég bőrt sikerült lenyúzni!
Mindenesetre jól sikerült, annak ellenére, hogy az első vége után én nem ilyen folytatást képzeltem volna el. De ezt nem negatívumnak szántam.
Nem is fecsérlem már tovább a szót, ajánlom mindenkinek, akinek tetszett az első, és szereti az efféle vígjátékokat! Érdemes megnézni! 5*


6. Elvis jacko (2016-05-22 10:33.29) aaaaa
Rengeteg jelenetet kihagytak, ami a trailerbe benne van! Talán a korhatár besorolás miatt!!!


5. J-rex (2016-05-19 21:08.09) aaaaa
Az első rész nekem jobban tetszett, de ez se rosz :)


4. Felo (2016-05-17 22:44.36)  
Nekem nagyon tetszett! Moziban láttam tegnap, és nem véletlenül volt megtömve a mozi terem! :) Többször hangosan nevettem én is! Remek színészek, erős poénok, remek történet! Kell ennél több?! Akinek nem tetszett, annak nem tudom mi a jó... :D Én csak ajánlani tudom!


3. DEN (2016-05-16 12:57.56) aaaaa
Összességében nem volt rossz, de a trailerből 1-2 jelenet hiányzott a filmből
Spoiler lehet:
Mikor Seth satufékez nem mutatták lassítva mikor a csaj bemutatva kiesik, valamint a trailerben lévő néger csávó aki rajta kapja a lányát, hogy a dildoval játszik.



2. Johnny kapitány (2016-05-15 01:00.07) aaaaa
Én sem látom értelmét egyáltalán. Az első egy teljesen átlag film volt, érthetően nem is került egy olyan előkelőbb státuszba senki, sem a nézők sem a kritikusok által, hogy szükség lenne a folytatásra. Az meg pláne kínos, hogy a poszter az Amcsi kap 3-éra hajaz:)


1. Vegasbaby (2016-05-14 21:22.23) aaaaa
Az első rész tetszett, de volt egy olyan érzésem a trailer láttán, hogy kár volt folytatást csinálni.
És nem is tévedtem, egyszer nézhetős, felejtős.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2024-02-12 22:3616 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk