Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 13:30
A sárkány
- Film Mánia, 14:10
Bajkeverő majom
- Minimax, 14:30
Pókember: A Pókverzumon át
- HBO3, 14:45
Ház a sziklák alatt
- M5, 14:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
szólánc tudósokkal
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
The Enforcer - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Tarzan és a jaguár szelleme aaaaa
Mike Henry aaaaa

 

Fórum - Bridget Jones babát vár - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
61. C.hester (2018-03-24 10:15.12) aaaaa
Kár hogy ennyi év eltelt az első két rész között, de amúgy hozta azt a színvonalat és ezen is sokat nevettem. Nagyon megöregedett mindenki. Bridget egyenesen csúnya lett. Mondjuk ebbe a műtétek is közre játszottak.


60. Ildika08 (2018-03-23 10:20.59)  
Imádtam.Az elso ketto nem jött be annyira.Igazabol Hugh Grent annyira nem hiányzott....viszont nagyon jó volt látni Patrycot habar eléggé megöregedett ő is.Colin nem szimpatikus soha nem is volt.Valami oka biztos van hogy a végén bemondják hogy a playboy előkerült....Nagyon folytatás gyanús.
Ha én írnám a forgató könyvet a 4.hez....az úgy nézne ki hogy Colin sajnos meghal,Bridget James vállán sírja ki magát,amiből szex lesz,szexből pedig baba...és itt bukkanna fel Hugh hogy Bridget élete szerelme....és kezdődne a versengés☺


parfumeshop.hu banner

59. Zsikréka (2017-10-22 11:56.19) aaaaa
Érdekes, hogy vannak emberek, akik szerint ha egy trilógia harmadik része visszanyúlik a korábbi részek elemeihez, az sz*r vagy ötlet hiányra utal. Én igénylem ezt a fajta visszakacsintást. Pláne, ha tud újat mutatni az előzőhöz képest.
Nekem tetszett ez a rész is. Colin az egyik kedvenc színészem (és bár apámmal egy idős), mondhatni rajongok érte. :) Egy ponton tragédia, hogy nem talált magának rendes feleséget. Csak "Candidát" és Jones-t. De vannak megmagyarázhatatlan dolgok a szerelemben és olyan is, hogy valaki, bár házas, egy másik embert szeret, titokban, évekig.
Persze, kiszámítható volt, hogy Darcy-val végül összejönnek. Dehát ez kell a népnek! (Micsoda felháborodás volt, hogy az írónő a könyvben megölte Mark Darcy-t???) Most kellett a lufis befejezés.
Azt viszont az utolsó pillanatig nem tudtam, ki lesz a baba apja... :)
Emma Thompson poénjai szenzációsak valóban, azt viszont sajnálom, hogy Hollywood nem tudott még olyan szülést összehozni, ami hasonlít az igazira...


58. TurboHagyma (2017-05-21 00:48.26)  
Túlértékelt tucatfilm.


57. Zsukika85 (2017-05-20 22:36.25) aaaaa
Imádtam! Szenzációs de tényleg :) Nyilván mindenki más, nekem bejött nagyon. Elvittem a szüleimet is rá, szóval 2 szer is megnéztem moziban :)


56. Nyolcadik utas (2017-04-21 18:44.36) aaaaa
Közepes variáció egy témára.
Tisztességgel megöregedni...
Szép álom.
Már Colin arca is felveti a arcfelvarrás kérdését, de Renée-nk arcaából szinte süt a botox. Szomorú, hogy leginkább ez maradt meg bennem a filmből, mely annyira tetszett, mint a századik helyszíneslő sorozat tizenegyezerhatszázhúszonkilencedik része!!!


55. Stickfa (2017-04-17 19:49.39) aaaaa
Nezhetetlen.
Az elozo reszekre 4*-ot adtam,de ez szinte ertekelhetetlen.
Szornyen eroltetett, nagyon nagy csalodas.


54. Kék kereszt (2017-04-02 15:37.55)  
A könnyes szemű szingli csajok példaképe pár röpke év kihagyás után visszatért..hogy a Bridget Jones őrület immár trilógiává duzzadjon.Az előző részeken is elvoltam,de ez kifejezetten tetszett,amin Én is meglepődtem..Lehet azért,mert jól sikerült,vagy öregszek,vagy csak pont jó pillanatomban kapott el..Bárhogy is legyen jól szórakoztam rajta és ez a lényeg.Bridget Jones továbbra is bájosan cserfes és irtó jópofa csajszi.Ahogy az őt körülvevő világon,úgy rajta is meglátszanak az elmúlt évek változásai..Egyszerre dögös és leélt milf..mikor éppen melyik dominál nála,de jól áll neki,ahogy Renée Zellwegernek is akit jó volt újra ebben a hálás szerepben látni.Colin Firth ezúttal is kisujjból rázza ki a karótnyelt Mr.Darcyt és még mindig jól műköik köztük a kémia.Bár az 1.rész se ma volt,nem estek át kínos önismétlésbe és tudtak némi újdonságot mutatni.Szemtanúi lehetünk a köztük lévő soha ki nem alvó tűz újbóli fellángolásának..Egy szappanoperában nem húzzák el addig a dolgokat mint ők..de ami késik,nem múlik..Nem bántam,hogy Hugh Grant ezúttal kimaradt a buliból.Helyette kaptunk egy Patrick Dempseyt akivel nem volt különösebb baj.Az elviselhető mennyiségű kötelező nyálon túl a humor is végig jól működik.Egész jókat kacaráztam.Pl fesztiválozás Bridget Jones módra epic..Vagy ahogy a végén a két hős daliás lovag..bevonszolja a kórházba..de útjukat állja a forgóajtó amit ügyesen..kicseleznek..Azon konkrétan felvisítottam..Szal jól elvoltam rajta.


53. Törölt felhasználó (2017-03-19 17:37.48) aaaaa
Nos, kezdésnek van egy történetem. Két-három éve hallottam, szerintem remekül passzol ide. Ismerősöm fia annak idején,  frissen végzett fiatal fővel, bekerült új munkahelyére. Természetesen a szülők rögtön rákérdeztek:
"Na, hogy tetszik az új hely?"
"Egész klassz, - hangzott a válasz - csak olyan furcsa, mert mindenki olyan öreg." 
"Öreg?"
"Persze. Olyan harmincasok és afölöttiek."
Szülők összenéztek, bölcsen elmosolyodtak, majd ennyiben is maradt a faggatózás.
Az évek, mint az már szokásukban vagyon, elcsordogáltak szép csendben... A fiatal fiú immáron átlépte a harmadik X-et.  Volt torta, meg minden egyéb, ami ilyenkor szokás. Amikor a fiú elfújta a gyertyákat, a szülők ránéztek és enyhe kis csipkelődéssel megkérdezték:
"Na és mondd csak, most, hogy már harminc vagy, milyen érzés öregnek lenni?"

Vagyis Keats-nek igaza volt, amikor azt állította, hogy "soha semmi nem válik valóságossá mindaddig, amíg meg nem tapasztaljuk".
 Tökmindegy, hogy  egy lelkiállapotról, egy problémáról vagy éppen a korról beszélünk. 

Ebben a filmben meg aztán dögivel vannak korosztályi ütközések. És mindenkinek van mit tanítania a másiknak, még akkor is, ha néha kicsit idétlenül sül is  el a dolog.
Bridget Jones pedig újra visszatér,  elvesztett kilói az éveinek számát gyarapítják, de a válság még mindig ugyanarról szól, és ő még mindig az a kissé hebehurgya, de csetlés-botlásaival együtt is ugyanúgy szerethető nőszemély, mint eddig volt. 
Na jó, talán az álmai a fullos hercegről a fehér lovon egy kicsit meghalványultak már,  de a helyzet nem annyira rossz. Elvégre két férfi is vergődik az apaságszigetet körülölelő kétség-tengeren... 
Ebből meg aztán megannyi vidám helyzet kerekedik,  és a végére még az is kiderül, aminek ki kell derülnie. 

Lehet, hogy csak azért, mert a  brit humorral egyébként is jó viszonyt ápolok, de szerintem ismét sikerült a legjobb bridgetjones-szellemben elkészíteni a folytatást.
Szerettem a filmet az utolsó képkockáig, még akkor is, ha néhol kicsit, nos, fogalmazzunk így, az élet még papíron sem ilyen. De kit érdekel?  Amikor a papírforma szerint a papírforma sem tévedhetetlen. 


52. Orsi (2017-03-03 19:04.03) aaaaa
Azt az elvet javasolnám követni, kedves hollywoodi rendezők, producerek és színészek, hogy ha nincs egyetlen eredeti ötletünk sem, akkor ne kezdjük el inkább filmet forgatni.Rém unalmas, kiszámítható, előző részeket ismétlő borzalom. A második csillagot Emma Thompson kapja, az egyetlen értékelhető karakter.


50. Kimikem (2017-03-02 17:44.06)   - (válasz KicsiRéka 49. hozzászólására)
Teljesen osztom a véleményedet.
Én a múlt héten néztem meg.
Kár volt.
Röhejes volt ez az egész, de nem humoros.
Kínos! A film szereplői mind megöregedtek, ki csúnyán, ki botoxosan...akkor miért is ez az egész?
Bugyuta, erőltetett, unalmas.
A mozi egyedüli üde színfoltja a mindig nagyszerű E.T. orvos figurája. Miatta éltem túl.


49. KicsiRéka (2017-02-26 21:55.14) aaaaa
Hát őő..Patrick Dempsey külsejét leszámítva nem sok jó volt ebben a filmben :D

Az első részt még bírtam, akkor amikor kijött, jóval fiatalabb voltam, még 20 sem, akkoriban gyűrűzött be hozzánk is ez a szingli téma, meg valahogy nem volt erőltetett, kellemes kis film volt.

Ellentétben ezzel. 43 évesen valaki tényleg egy fesztiválon issza le magát és idétlenkedik mint valami 20 éves egyetemista? Jó, mondjuk lassan megszokom, hogy harmincas férfiak húszévesekkel buliznak, mert félnek az öregedéstől és tartani akarják a tempót. De ez az egész tiszta baromság. René Zellweger ábrázata botoxosan felpuffadva kevésbé irritáló mint régen volt, de inkább ötvenes takarítónőnek nézett ki és nekem kicsit vicces volt, hogy egy Patrick D. kaliberű pasas belehabarodik.

Aztán, azt sem hiszem, hogy így reagálná le két férfi ugyanezt a szituációt, a Felkoppintva c.film sokkan jobban hozta még egy apával is.

Ha nagyon nincs más, akkor egyszer meg lehet nézni, nekem harmadszori nekifutásra, jó nagy szünetekkel tarkítva sikerült. Felejtős film.


48. Városi vadász (2017-02-13 19:50.42) aaaaa
Hát még megkapja a 4*-ot, de azért hogy három kicseszett rész szóljon arról, hogy ezek most akkor összejönnek vagy nem, az már kínzás.
Szegény Renée olyan öregnek néz ki, nem is értem. A régi szinészek valahogy "időtállóak" voltak testileg, nem fogta őket az ídő. Ezek a mostaniak meg emellett a modern tudomány mellett jobban öregednek mint Yoda.


47. Az utolso szamuráj (2017-02-09 20:29.33) aaaaa
Nehéz megmondani,Helen Fielding akkoriban mire tenyerelt rá.
Bridget Jones néhány évig ...szóval,tényleg közismert személy lett,legalábbis amíg ki nem hozták a film második részét.
Renée Zellweger akkoriban filigrán testét hörcsögképű nővé volt hajlandó változtatni,és ami a magyar szinkronban végképp elveszik,az "angol" angolt nyomja ,Colin Firth-től beolvadtak a nők és Hugh Grant végre lelkesen szemétkedhetett úgy,hogy attól még kedveltük.A Bridget Jones naplóját képes vagyok bármikor férfi létemre végigülni,és nem csak azért,mert utána könnyebben lecsúszik a -remélhetően tanga-bugyi:hanem mert tényleg jó.Szórakoztató.Még azt is elhiszem,az akkoriban témába vágó szingli kérdésnek az afféle....kiskáté.
Viszont sok év telt el:okostelefon,a Tv szokások átalakulóban,a net már a budiba is be van kötve,Sly Oscarra volt jelölve,nem kapni jó franciadrazsét és zizi-t és a szingli nők azóta párban vannak szerencsés esetben már le is babáztak:vagy, azóta el is váltak már.Jones kisasszony feltűnése a vásznon majdhogynem feleslegessé vált,és furcsa egy tizenvalahány éves filmről(filmekről) úgy beszélni,retro érzést sugallhat.
Pedig...így van.
Ám a Bridget Jones babát vár működik.
Holott Fielding könyvéhez sok köze megint nincs:lusta vagyok kiírni a változtatásokat meg mi van ha kiderül hogy olvastam és oda a kemény imidszem,mert az fontos.Legyen elég annyi,Marc Darcy itt és most él,csak (még) nős,Bridget-nek meg nincs gyereke,sőt mivel a kezdő képsorok hajszálra megegyeznek az elsőével,éppen senkije sincsen.Aztán lesz két mámoros éjszakája kis időeltéréssel egy új faszival meg egy régivel régivel,történetesen Darcy-val:naná hogy teherben marad,több mint negyven éves létére.(Itt most belebeszélhetjük,hogy a mai nők karrierjük miatt kénytelenek ilyen későn szülni vagy egyáltalán nem,de mi most...ilyet nem beszélünk.Ha "nőmozgalmasaktivistásezszörnyű" vagy, legfeljebb morogsz az élet realitásán,még akár igazad is lehet)
Szóval,van két apajelölt,Bridget meg szeretné tartani a melóját is,és hál isten,néha ugyanolyan kedves lökött,mint volt:ezek a film legjobb pillanatai.Mint látható,a mozi nem azért működik,mert olyan kifinomult és bonyolult lenne a sztorija,hanem egyszerűen a karakterei miatt,és még az angol környezetbe bevágódó amerikai figura sem lóg ki,mert egész kifinomult a modora,és....nem is olyan rossz fej.Persze,hogy Patrick Dempsey mennyire tudja Hugh Grant-et helyettesíteni,,mindenki maga dönti el.(Daniel Clever-t egy pazar mozdulattal kivágták a harmadik etapból,és bár sajnáltam is,már azon a jeleneten látszódott,az alkotóknak azért a szórakoztatás most is összejött-meg elkapták a hangulatot).
Azt pedig simán:Emma Thompson is beleírt a forgatókönyvbe,többek közt a pikírt,beszólós nőgyógyászt:amihez pedig a világ egyik legjobb színésznőjének köze van,az mindig működik,továbbá úgy el képes lopni a show-t bárkitől,mint politikus az adóforintokat.Renée Zellwegert is jó látni:rengeteg rossz filmmel a háta mögött,több év kihagyással leginkább azért maradt írás róla fent az utóbbi időkben,mert felismerhetetlenre plasztikázta magát és a búsójárásra is beengedték maszk nélkül,ám ikonikus karakterébe olyan lazán huppan bele,mintha évente nyomtak volna egy folytatást.Colin Firth öregedett de kedvelem,és a nyársat nyelt angol szerepe még mindig jól áll neki,Patrick meg bár nem kedvencem,voltak nagyon is elkapott pillanatai-például az interjú.Mivel egy romantikus vígjátékot nézünk,fel sem merülhet annak a lehetősége,hogy Bridget gyereke ne angol apától szülessen,mi több,annak sem ,hogy vajon mi lesz a vége:de teszik azt is angol eleganciával,humorral és bájjal,meg jó zenével és szívet melengető hangulattal.
És.....talán valahol ez a fontos,hogy jól érezze magát a néző,még látva a majd két óra hibáit is:hogy a szülők meg a barátok kicsit háttérbe vannak szorítva,vagy Bridget azzal,hogy komolyabb állása van,"pötit" szeleburdi,mint azt megszoktuk-és a segge sem csúszik bele a kamerába.A Bridget Jones jelenség mondjuk ki,15-16 évvel később már nem "globális",csak....csak arra jó,röhögjünk,meg lássunk pár jó színész és a (mű)hipsztereket megvessük.
Ám ez sem lebecsülendő kérem,nem lebecsülendő.


46. Rockercsaj2003 (2017-02-06 00:02.18) aaaaa
nem volta nagy szám... volt pár jó poén amúgy közhelyes volt...


45. Stass (2017-01-15 16:38.00) aaaaa
Az első részt imádtam, a másodikat a mai napig nem tudtam végignézni... a harmadiktól épp' ezért tartottam kicsit, mert a könyv sem nagyon tetszett. Pénteken aztán olyan hangulatban voltam, hogy megnéztem. Nagyon kellemesen csalódtam, szerintem szuper volt, jól szórakoztam.
Renée bár lefogyott, remekül hozta a megszokott Bridget-es külső jellemvonásokat, pl. a kacsáéhoz hasonlító járását, és az arckifejezéseket. Örültem, hogy a fogyásról említést is tett, de ahogy minden nő ugyanebben a szituban: még mindig nem érezte elég csinosnak magát.
Remek poénok voltak benne, és nem vitték túlzásba az obszcén megnyilvánulásokat sem.
A végén a "két pasis" jelenetek kicsit túlmentek a realitáson, és azt azért mindig is szerettem ebben a könyvben / filmben, hogy adott szituációkra természetes emberi reakciók voltak.

Lehet-e ezt még folytatni? Szívesen megnézném Bridget hogyan babázik, de ahhoz nagyon sürgősen meg kéne írni a storyt, és leforgatni a filmet is, mert kedvenc színészeim ki fognak öregedni a történetből - és ezt minden jóindulattal mondom. :)


44. Dobsony (2017-01-11 08:51.45) aaaaa
Én egy teljesen àtlagos alkotàst làttam.
Anno még a könyvet is elolvastam és nem túl büszkén mondom: tetszett, mint ahogy mindkét régebbi rész.
Jól àllt a harmincas szinglit jàtszó Zellwegernek a humoros, szerencsétlenkedős pàrkeresés. Most màr nem igazàn. Folyamatosan az arcàt figyeltem és azon agyaltam, baszki ez hogy néz ki, mit csinàlt magàval?
Colin Firth túlsàgosan is sótlan volt, valaki ìrta itt alattam, hogy elege volt Darcy karakteréből, hàt ez làtszott is rajta.
Emma Thompson lejàtszott mindenkit abban a pàr percben amit kapott, az irónikus beszólàsai erősen emelték a mozi szìnvonalàt.
Dempsey szinpatikus karaktert kapott, ha nő lennék nem lenne kérdés a vàlasztàsom Firth karakterével szemben. :)
Volt egy két jól eltalàlt jelenetsor, a humor is pàrszor feltűnik, de összeségében nem hozta vissza a tizenöt évvel ezelőtti filinget, legalàbbis szàmomra.


43. Dark Bakter (2016-11-07 11:36.25) aaaaa
Teljesen rendben. Sziporkázó és szórakoztató szösszenet... Az eleje frenetikus... A House of Pain intro, a sáros fesztivál és a keresztelő, Clever szertartása mind-mind sziporkázó humordöpping.... Az a baj, hogy a lendület ezután alább marad... Egyre több szokásos klisés baromság jelenik meg... Ezeket a részeket Emma Thompson menti meg és dobja fel... A zenék jók, a történet nem rossz, talán a vége kissé szirupos lett, de ennek ellenére szerintem egy kellemes szórakoztató szösszenet, amit érdemes meglesni... A második résztől jobb... Azért az első részből bevágott jelenetek, jól mutatják, hogy 15 év alatt a szereplők mennyit öregedtek... Moziban láttam, simán megérte, szórakoztató vígjáték, remek helyzetkomikumokkal, a megszokott bénázásokkal, kellemes színészi játékkal, sziporkázó humorral... És a zseniális Emma Thompsonnal...


42. Grétita3 (2016-11-05 00:34.33) aaaaa
Sok az erőltetett balf...szság, a felesleges gyerekes bénázás, ahogyan ezt (sajnos) BJ-tól már megszokható...! De ez volt az első rész a trilógiából, ahol Marcnak szurkoltam! ( bár nem értem, miért bajlódik ezzel a rakás szerencsétlenség nőszeméllyel) és most jön a nagy deeeeee, hogy Emma Thompson lazán lejátszik mindenkit!!! Ezért és csak ezért a 4 csillag, a beszólásai, rezzenésteleül, irónikus hangnemben!!! Nagggyon nagy!!
Pl.
- kíváncsi voltam hány Apa lesz itt, és nyertem Fullhouse!!!! XD
- a férjem azt mondta, olyan ez, mintha végig nézné, ahogy leég a kedvenc kocsmája!
Nem vagyok oda BJért...nem is tudom, talán ez a legjobb része ( van tartalma neki)
1x mindenképp érdemes


41. RapaNui (2016-11-01 19:37.29) aaaaa
Hát ez tényleg nem lett valami jó. Még az első része jó volt, a második már nem annyira, de ez tényleg nem tetszett. Kíváncsi voltam rá mert sokan mondták, hogy nagyon jó, meg végignevették, meg humoros, meg stb. Hát nekem nem jött át, számomra inkább szörnyű, unalmas és erőltetett, mint szórakoztató és poénos.


40. Jenci111 (2016-10-31 10:59.26) aaaaa
Ez a film annyira szar,hogy az már fáj.


39. Gitta1 (2016-10-06 20:45.37) aaaaa
Sziasztok! Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy tudjátok-e, hol találom az első két rész zenéit? Valahol egy albumban esetleg meg lehet kapni vagy letölteni? Én nem találtam sajnos sehol. :(


38. Szmártyka (2016-10-05 20:27.10) aaaaa
Imádtam minden percét :) Azt sajnálom,hogy nem karácsonykor adták, hanem most. De ez mellékes.


37. Roxer17 (2016-10-01 19:49.00) aaaaa
Kicsit féltem milyen lesz ennyi év kihagyás után,de azt kell,hogy mondjam tökéletes! Talán jobb,mint az eddigiek,de az biztos,hogy nem rosszabb :) Mark Darcy még mindig szívdöglesztő(bár a barkó hiányzik) És örülök,hogy Hugh Grant helyett egy másik álompasim került be. Kellően vicces volt és kellően romantikus is. Örülök,hogy a kisebb szerepekben is előkapták a régieket(Bridget szülei és haverjai) Valamint a szinkronért is jár a piros pont itt is a jól ismert hangok voltak. A befejezést is így képzeltem el,bár mindkét pasi rendes volt,mégis ennek így kellett lennie.Biztos,hogy ez is felkerül a polcra a másik kettő mellé és talán lesz még tovább is!


36. HMáté33 (2016-09-28 23:21.23) aaaaa
Nos, nem lett ez rossz, sőt a várakozásaimat sikerült felülmúlnia. Voltak poénok, és a korábbi részekről őrzött kép sem lett szembeköpve (ennyi idő után előcincált folytatásoknál azért ez nem egyértelmű). Viszont, ezzel együtt is úgy éreztem, nem volt ez egy feltétlen szükséges eresztés, igazából elmondták már azt Bridget Jones-ról, amit el kellett mondani.
Harmadjára végignézni például a Darcy-val való se veled se nélküled kapcsolatot már nem az igazi, az meg hogy Bridget-ért folyamatosan Firth-ök, Grant-ok és Dempsey-k döglenek...hát na, elsőre elment, sokadjára meg már mintha kicsit aláásná az örök szingli problémáinak hitelességét. Főleg, hogy el kell hinnem, a pufi 30-as csajból vékony 40-es lett, hát jó (Zellweger döntését persze megértem, de akkor is).
Igazából lehetne még sorolni a film hibáit, de a legnagyobb baj mégis csak az, hogy simán meglettem volna nélküle, nem adott a nagy egészhez semmit. Viszont, ha már elkészült, örömteli, hogy nem az előzetesek által sugallt, sótlan valami lett belőle, és ennyi év távlatából is el tudták kapni a Bridget Jones-félinget.

és igen, Emma Thompson lenyúlta a showt. szemrebbenés nélkül.


35. HettyKing (2016-09-28 08:57.17) aaaaa
Nagyon jo lett, vegig rohogtuk az egeszet, jol szorakoztunk, ugyhogy megerte a mozi arat. Menjetek, nezzetek meg!


34. Natalie Wood (2016-09-25 18:16.56)   - (válasz Annaanett 33. hozzászólására)
Jobb humorom van mint bárkinek, épp ráértem, éééés nem én fizettem!!
Remélem elégedett vagy.



33. Annaanett (2016-09-25 18:05.33) aaaaa - (válasz Natalie Wood 25. hozzászólására)
Egyszerű,nincs humorod! Minek nézted meg????Ha már ugye megmondtad,hogy szar lesz! Kár volt az 1490Ft-ért,meg az idődért!


32. Natalie Wood (2016-09-25 14:45.54)   - (válasz Gabica73 30. hozzászólására)
Naésakkómivan??!!


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekC.hester, 2018-03-24 10:1561 hsz
KérdésekZsikréka, 2017-10-22 11:592 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk