Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gyógyító érintés
- Filmbox Family, 22:40
Conan, a barbár
- Mozi+, 23:00
Desperado
- HBO, 23:15
Zuhanás
- Filmbox Premium, 23:15
Tűzfal
- Viasat3, 23:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
South Park (sorozat) - Vélemények
Érdekességek!
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
80-as, 90-es évek emléke

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Hadley Robinson aaaaa

 

Fórum - Köpök a sírodra 3. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. Semprini (2023-12-15 22:57.28) aaaaa
Alsó hangon másfél klasszissal lett rosszabb, mint az első és második rész, de azért egy gyenge közepest szerintem még megérdemel, nézhető, de semmi extra.
Visszahozták Sarah Butlert az első részből, de a karaktere itt már sokkal kevésbé tetszett, elveszett a rokonszenves vonás belőle, csak egy agresszív pszichopata gyilkológép maradt, akivel elég nehéz azonosulni. Ez mindenképp nagyon nagy forgatókönyvírói hiba. A másik fő baj, hogy ez a rész már slasher horrorként sem működik, mivel gore csak nyomokban van benne, a gyilkolászásokat nem igazán mutatják expliciten, a halálnemek pedig sokkal kevésbé ötletesek az első két filmhez képest.
Ha nem az előzmények fényében nézzük, hanem magában, akkor egy nézhető, de nem túl emlékezetes film, ha viszont a másik kettőhöz hasonlítjuk, akkor bizony csúfos kudarc, abszolút felesleges folytatás, melynek kár volt elkészülnie.
4,5/10


11. Kiskeszi (2021-08-16 21:32.08) aaaaa
Bekaphatjátok :) ez lett a legjobb. Mintha nem néztétek volna végig...
Ha úgy érzed h szar, akkor elég annyit írni h szar. Nem kell esszéket írni arról ha vmi szted szar.



10. KapiGabi (2020-09-05 09:03.20)  
Mindhárom tetszett.


9. Kokesininja (2020-09-05 08:34.37)  
Szerintem az egész széria egy beteg fa***ág...


8. Vescod (2020-06-15 17:57.53) aaaaa
Dicséretes hogy újítani próbáltak a koncepción de a végeredmény egy szürke semmilyen alkotás lett,és ez a legbántóbb.Szinte mindegyik jelenetben propagandaként beleszajkózták hogy a nők elnyomása,fizikai bántalmazása milyen elítélendő, ami persze hogy így van,de én nem erről akartam egy filmet látni.A másik a sztori:nem volt egy épkézláb történet.Az első két rész azért tetszett mert volt egy lineáris történetvezetés,és feszültségkeltés...tudtunk szurkolni a főhősnőnek,valamint mindkét részben voltak karizmatikus ,utálható rosszfiú/rosszfiúbanda,akik tényleg olyanokat tettek hogy azt kívántuk a lehető legkegyetlenebb módon haljanak meg bosszú által.Itt se feszültség,se olyan központi főg*ci karakter nincs akiket megutáltatnának velünk, gyakorlatilag a főhősnő random büntetett meg olyan embereket akikről csak hallomásból mesélt egy-egy alany a terápián.Tehát teljesen súlytalan az a kevés gore jelenet is ami benne van,miért érdekeljen engem hogy hogyan halnak meg,hát nem is tudok róluk semmit.Azonkívül a történet is összevissza csapong ,1-2 gore jelenet közt benyomják ezt a lélektani drámázást aminek így semmi értelme nem volt.Mintha nem tudta volna a rendező hogy milyen műfaji filmet is készítsen.Nekem ez így 10/2


7. Gennáro25 (2017-01-21 09:41.18) aaaaa
Szerintem teljesen rendben volt ez a része is igaz hogy az előző részek jobbak de ennek az értékelése nagyon le lett húzva ez a film azért ettől többet érdemel.


6. Emylio (2016-02-19 17:10.54) aaaaa - (válasz Csak annyit hogy... 5. hozzászólására)
Feliratosan néztem.


5. Csak annyit hogy... (2016-02-19 17:10.26) aaaaa
hol nézitek ezeket magyarul?


4. Emylio (2016-02-19 15:40.26) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 3. hozzászólására)
Igaz.:)


3. Az utolso szamuráj (2016-02-19 15:37.09)   - (válasz Emylio 2. hozzászólására)
kimaradt egy "nem":)szócska



2. Emylio (2016-02-19 15:33.28) aaaaa
Én tartom ezt olyan rossznak. Elmarad az megelőző részektől, de nézhető.


1. Jason13 (2016-02-15 17:36.48) aaaaa
A 2010-ben bemutatott Köpök a sírodra egy egész jól sikerült feldolgozás lett (az eredeti ugye egy '78-s darab), amit három évvel később teljesen feleslegesen folytattak. Az igazat bevallva, nem volt egy nézhetetlen alkotás a második epizód, viszont semmi maradandót nem hagyott maga után. Erre idén trilógiává bővült a széria, még az első rész főszereplőnője, Sarah Butler is visszatért. Viszont a rendezői székből távozott az elődökért felelős Steven R. Monroe, a stafétát pedig átadta R.D. Braunstein-nek, akinek az előző munkája egy hazánkban forgatott Asylum-mozi volt. Mit ne mondjak, ez így már nem is hangzik olyan jól.
A történetünk hősnője ismét Jennifer Hills, aki miután lemészárolta az őt megerőszakoló férfiakat, Los Angelesben próbál meg új életet kezdeni. Azonban minden sarkon szexuális bűnözőket vizionál maga elé és a múltja se hagyja nyugodni. Emiatt meglátogat egy csoportterápiát, ahol összebarátkozik egy másik nővel. Igen, ám, de újdonsült ismerőse segítségével ismét az önbíráskodás útjára lép és gonosz, szexuális bűnözőkre kezd vadászni.
Maga az alapsztori még nem is rossz, ahogy az sem, hogy az első rész főhősnőjét tették újra az események középpontjába. Simán működhetett volna a film, ha a készítők megfelelő hangsúlyt fektetnek Jennifer lelkiállapotának bemutatására és arra, mi viszi megint arra, hogy férfiakat gyilkoljon le. Ehelyett azonban kaptunk egy logikai buktatókkal teletűzdelt forgatókönyvet, ahol a lényegtelen dolgok piszkosul el lettek nyújtva, míg az épkézláb momentumokat egy-kettőre lezavarják.
Ez pedig elég idegesítő, főleg azért, mert a téma kellően komoly, adott is egy brutális horrorhoz, erre totálisan el lett szúrva az egész. A színészi játék például elképesztően pocsék, mondjuk a karakterek is kellően rosszul lettek megírva. Pedig emlékeim szerint Sarah Butler alakításával nem volt gond az első részben, de itt egyszerűen rossz nézni, amit leművel.
Ami viszont a legrosszabban érintett, az a tempó. A film elképesztően lassan halad előre, erre pedig rátesznek még egy lapáttal a gyenge dialógusok és a borzasztó színészi játékok. És akkor jöjjön aminek jönnie kell. Az előző részek ugye tobzódtak a brutalitásban és leginkább ez játszott közre abban, hogy fel lettek kapva. Kérem szépen, ez a szösszenet összesen vagy két gore jelenetet tud felmutatni! Elképzelni nem tudom, mi lehetett a készítők célja ezzel. Vajon a dráma irányába akarták volna terelni a sztorit? Ha igen, akkor ehhez a művelethez tehetség se ártott volna.
Erről a hatalmas pofára esésről Az emberi százlábú 3. jut eszembe, ahol szintén az lett volna a lényeg, hogy minél megbotránkoztatóbb képsorokat lássunk, ezek helyett viszont kaptunk egy baromi unalmas celluloidszemetet. A Köpök a sírodra 3. teljesen ugyanebben a cipőben jár. Az előző részek se szóltak másról, minthogy egy nőt megerőszakoltak, majd ő később bosszút állt az elkövetőkön.
Itt meg már ezt a koncepciót is félredobták és szerintem maguk a készítők se igazán tudták, így harmadjára mivel álljanak elő. A végeredményen ez meg is látszik. Pedig az alapsztori még működhetett is volna, ha hozzáértő kezek dolgoznak rajta, de így egy nézhetetlen szösszenet lett a végeredmény, amit megéri messziről kerülni. Főleg azoknak, akiknek tetszettek a korábbi részek.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekSemprini, 2023-12-15 22:5712 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Köpök a sírodra 3. adatlap
Eredeti cím: I Spit On Your Grave 3
Évszám: 2015
Rendezte: R. D. Braunstein
Szereplők: Sarah Butler, Jennifer Landon, Doug McKeon, Gabriel Hogan, Harley Jane Kozak...

További információk

Szereplők fórumai
- Sarah Butler - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk