Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Felsőbb törvény
- Cinemax, 14:30
Lopott szavak
- Paramount Network, 14:30
Eddie, a sas
- Moziverzum, 15:10
Armageddon
- Film+, 15:30
Kellékfeleség
- HBO, 15:31

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Joker - Kétszemélyes téboly - Vélemények
Jonathan Majors - Vélemények
Érdekességek!
Állati mészárlás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kihajolni veszélyes aaaaa
Törőcsik Mari aaaaa

 

Fórum - A célkereszten túl - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Roxi88 (2022-02-06 13:52.17) aaaaa
Az eleje nagyon unalmas, aztán a sztori kicsit a Mirage (1990) és kicsit A bosszú (2017) c. filmekre emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy azok 100% izgalmasabbak!


4. TurboHagyma (2019-03-12 08:31.56) aaaaa
Szerintem egy érdekes és izgalmas film volt hibáinak ellenére. Mikor megláttam a tévében végig lekötött. Igaz kb az elejének egy részéről lemaradtam, viszont érdekes film volt. Túlságossan lepontozták.



3. Eurodog (2018-10-14 19:21.18) aaaaa
Egy ilyen színész hogy szerepelhet egy ennyire gagyi filmben ? Nem tudom megérteni,ráadásul még a producere is volt a mozinak. Úgy tudom a producerek valamennyire beleszólhatnak a film készítésébe, tehát szólhatott volna hogy "ezt ne így csináljátok, hanem úgy."


2. Norbitzki (2016-09-02 23:29.52) aaaaa
Nekem viszont bejött! The Reach címmel is fut egyébként itt a katalóguson, és bár szerintem maga az ötlet és ezáltal a sztori egy hülyeség, a kivitelezés legalább tetszetős lett. Mert jajj istenem, ha én szemét gazember vagyok, aki el akarja tüntetni a nyomot maga után, akkor nem bohóckodom a kávéfőzős mercimmel, és üldözöm kilómétereken át áldozatomat, hanem sutty lepuffantom és kész. Persze lehet az én gondolataim túl triviálisak, de most komolyan, van ennek értelme? Na mindegy, ezen túltettem magam, hiszen őrültek voltak és lesznek világunkban, és így élvezetes másfél órában volt részem. Ehhez azért kellett Russell Carpenter -aki enyhén kilóg ebből a stábból- remek operatői munkája, néha olyan szép képeket kaptunk, pláne hogy HD-ben volt szerencsém nézni, hogy ihaj, ezért nálam plusz fél csillag. Jeremy Irvine-ról sosem hallottam, de tény, hogy itt jobb volt, mint az amúgy kedvenc Douglas, akinek ez már tényleg nem áll jó, ő maradjon inkább öregedő tőzsdecápa.

De még így is tetszett, szép volt, jó volt, ugyanakkor oly nagy baromság, hogy az már fáj.


1. Az utolso szamuráj (2015-12-17 19:13.32) aaaaa
Valami bődületesen rossz.
Úgy a történet,mint technikai színvonalon,amit uram bocsá,ha már akció/thrillert készítek,nem így oldok meg.
Én szeretem M. Douglas-t:jó színész,vannak szerepek,amiket ráírtak,és néhány rangos alakítás kötődik nevéhez-mi több,produceri munkája is említésre méltó(Face/off!!)Ám sajnos ahogy öregszik,meg szeretné mutatni,neki is van még a pincében olyasmi,amit nem láttunk tőle:akcióhősként viszont már eladhatatlan.A Testőrben mikor futott szétröhögte magát a mozi,és főleg akkor volt ez vicces,mikor mögötte Kiefer Sutherland nyargalt igencsak jó tempóban(az se mai film már)
Innentől spoiler,torpanj meg és ne hisztizz hogy jaj valamit elmondtam.
A Célkereszten túl ötlete ha nem is újdonság,de nem lenne azért rossz:véletlen a pénzes nagyképű muki lelő egy figurát a sivatagban,és utána semmitől nem riad vissza,hogy tette soha ne derüljön ki-hisz van vele egy kísérő is.Pénz,zsarolás:aztán erőszak.Ismert sorrend,nincs meglepetés.
Ebből egy jó rendező rágyúrt volna az érzelmi motivációkra,mélyen,és nem ilyen sablonos mód láthatjuk a dolgokat-nézhető thrillert gyártva,olyan középszerűt.Jeremy Irvine meghökkentően szimpatikusan játssza az életéért küzdő vidéki kisembert,ezzel szemben a lényegesen nagyobb név,hovatovább legenda:botrányszar.
Michael Douglas úgy játszik,mint aki végigolvasta a "Hogyan legyünk gecik a vásznon(unalmasan)" című álomgyári Tízparancsolatot,és mindent bebiflázott onnan,ráadásul unta is a dolgot szemmel láthatóan.Ami igaz az igaz,a sivatagban meleg van,az álom-Mercedes minden szolgáltatása ellenére is(Amit nem mertek megrongálni,olyan olcsó lehetett a film).De egy robbanást hogy a názáreti imádkozópaszuly szent szirmain élősködő tekervényes atomviharba lehet olyan nívótlanul levezényelni-2014-ben??Egy akciómoziban??Vágás??Látványtechnikus??Russel Carpenter ezért pénzt vett fel,komolyan???
És sajnos a film minden pillanatában látszik az igénytelenség,nincs benne erő,nincs benne suspence,thriller,nincs izgalom.Aztán,eljutunk a végéig.No,ott aztán...
Ha le merték volna zárni azzal,hogy Douglas elmegy a helikopterrel,semmi gond,közepes:írhatnánk,meg merte valaki lépni,győz a realitásban a lové,hatalom,összeköttetés,és el mert volna térni a többi tucatfilmtől legalább a vége.Ám nem:jön az utolsó pár perc lehetetlenséget üvöltő ostobasága,a marhaság,hogy egy amerikai filmbe igenis legyen meg az egyensúly,igenis járjon szarul a genyó...nem érdekes,hogy jobbérzésű néző ott már hányászacsi után néz,és nem érti,miért kellett a lezárást beszuszakolni a történetbe.Ráadásul az is olyan izgalmas,mint egy tökmagreklám.
Kuka ez kérem,nem véletlen jobb helyeken be se mutatták,van ahol lemezen se jelent meg.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2022-02-06 13:525 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk