Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ők
- HBO2, 21:26
Sisu: Bosszú az aranyért
- HBO, 21:45
Védd magad!
- Filmbox Premium, 21:45
Csak szexre kellesz
- SuperTV2, 22:00
Családban marad
- Filmbox Family, 22:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Fallout (sorozat) - Vélemények
Sötét múlt (2022) - Vélemények
Született július 4.-én - Vélemények
Becky bosszúja - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Végzetes árulás aaaaa
Geena Davis aaaaa

 

Fórum - Dübörög a szív - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. Wilhelm (2022-11-21 17:44.17) aaaaa
Kevés.
Ez valami össze nem álló maszlag lett. Úgy néztem meg pár nappal ezelőtt, hogy amúgy is rohadtul szar napom volt, hát ez sem segített rajta, hogy némi fokkal feljebb vigyen, netán cseréljen rajtam itt és most egyet. Ez nem történt meg, hiszen semmi érdemlegesség nincs felvázolva ebben a filmben. Kár is volt ezt leforgatni számunkra. Streepet lehet védeni így meg úgy, mekkora színésznő, milyen filmek vannak a háta mögött, mit tett le a moziiparban. Jogosak ezek az állítások, hogy meghatározó személy volt mindig is ebben a világban. Ám ezzel a Rocker szereppel mellényúlt most, megesik az ilyen, neki ez is belefér, sőt, megteheti, ha néha belekerül egy-két pocsékabb felhozatalú, csak peregjenek már le a percek nevezetű készítésbe.
Dübörög a szív pont ilyen. Vártam volna egy olyan rockos másfél órát, olyat, hogy a ház is beleremegett volna, de ennek a száznyolcvan fokát kaptam. Egy vérunalmas drámát, mely nem ment ki sehová, csak az állóvizet kavargatta, az meg hát a nullával egyenlő. Meryl egy rock ikont alakít, rocksztárnak van titulálva- fabatkát sem részesültem abból, hogy ő hajdanán mitől volt sztárnak titulálva, de elnézzük ezt.
Szóval, a rock and roll már nem az igazi, így úgy dönt, hogy felveszi a kapcsolatot újra a lányával és családtagjaival. Tényleg a valós életbeli lánya szerepelt itt, akit Mamie Gummernek hívunk. Valljuk be, hogy nem valami szép kinézettel áldotta meg az élet- igaz, a szépség múlandó adomány, már az ókori gondolkodók is ezt firtatták, bocsánat, filozofáltak erről megannyit, ők túlláttak a szépség adta dolgokon ebből kifolyólag, még ha rokonszenveztek is erősen vele. Sokunk nem képes ezen túllátni, csakis Legszebb, Legjobb, Legegyedibb, vagy akkor senki se! Igen, csak középút ne legyen. Na jó, befejeztem.
Tehát jönnek az anya-lánya közös programok, amik régebben kimaradtak, ezeket vázolgatja fel filmünk, de valami hihetetlen érdektelenséggel. Nem akarok ennyire kritizálni, de még az északi filmek limonádénak szánt minutumait se nagyon éri el, amikkel személy szerint nincsenek gondjaim, azért nincsenek, mert tudom, hogy mit várhatok el tőlük.
Pedig ez műfajilag drámának lett szánva, nem zenés filmnek- zenei paletta amúgy is gyérnek tekinthető. Tehát dráma lenne, amiben Streep otthon érezte mindig is magát, és akkor még finom voltam.
Mégis meglepő ez a rendezés a megboldogult Jonathan Demmetől, hiszen olyan műveket csinált sikeréveiben, mint például Philadelphia - Az érinthetetlen, Bárányok Hallgatnak.
De ez valahogy az okéstól messze állt.


11. Roxi88 (2020-09-16 15:54.19) aaaaa
A film elején nem is ezt mondják be címnek! Hozzáteszem jól is teszik, miért kell rosszul lefordítani a címeket? Elég unalmas, tényleg többet is ki lehetett volna hozni belõle. Meryl magyarhangja idegesítõ volt. A dalok unalmasak és rosszak. Annyira nem frenetikus énekesnõként. A lánya teljesen hasonlít rá. Kicsit csúnyácska. Rick Springfield miatt akartam megnézni, de nem sokat szerepelt benne sajnos.
Meryl lánya iszonyúan csúnya!!!!
SOKKAL TÖBB RICK SPRINGFIELD KELLETT VOLNA! (Bár már Ő is csúnyán megöregedett.)



10. Natalie Wood (2016-11-21 21:15.41)  
Egyetértek, sajnos ez a film egy fos óceán.


9. Kilok (2016-11-21 20:41.55)  
Jonathan Demme és Meryl Streep is érthetetlen, hogy süllyedt ilyen mélyre. :D Na de mindenkinek van egy-egy gyenge filmje. :)


8. Türkiz (2016-04-10 23:58.54) aaaaa
A zene és Meryl Streep miatt érdemes volt megnézni,egyébként ha a zene nélküli részt nézzük,borzasztóan átlagos a sztori,a karakterek méginkább.Nem értettem először,mit keres a filmben ilyen csúnyácska színésznő,aztán láttam meg,hogy Meryl Streep lánya igazából is,így már teljesen érthető,ez amúgy is olyan családi film lett...


7. Delpiero (2016-03-15 19:03.07) aaaaa
Tömény unalom!

Meryl Streep minden idők egyik legnagyobb és legfontosabb színésznője, ez tény.
És neki ezt azt is elhiszem, hogy ő öregedő rocker. Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy teljesen felszínes a film.
Az emberi kapcsolatok sehová nem haladnak és csak úgy vannak, nulla értelme a cselekmény előrehaladásának. Néha Streep énekelget is nekünk, de ettől még ez nem lesz film.
Ez egy össze nem álló valami, ami borzasztóan semmilyen, de úgy voltak vele, hogy a színésznő miatt ez majd "minőségi" alkotásként lesz kezelve...hát jobb,ha tudják ez nem jött össze.

Ez a film teljesen felesleges, unalmas, és 1-2 lazább poéntól eltekintve értékelhetetlen.


6. Cassano71 (2016-02-26 20:08.20)  
Azért nagyon lehúzzátok. A történet szimpla, kiszámítható az már igaz, de Meryl Streep az még mindig Meryl Streep.
Nekem bejött Ricki figurája, én nem éreztem itt ripacskodást Streep részéről, ilyen a figura amilyen és kész, kissé harsány, kissé közönséges, kissé "egyszerű". Igazából dráma ez nem vígjáték de néha jókat nevettem rajta, a zenék meg nagyot dobnak rajta.


5. Dobsony (2016-02-10 22:42.02) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 4. hozzászólására)
Nem is tudtam, hogy a frankó lánya az a randa kislány, aki a filmbeli lányát alakítja. Nem túl szép, de legalább egy kicsit csúnya.
Köszi az infót, már ezt is tudom.
Igazad van Kline visszafogottságával kapcsolatban is, de nekem akkor is kevés volt.
Ha Streep ripacskodhatott végig, akkor ő miért nem. Na mindegy...


4. Az utolso szamuráj (2016-02-05 17:53.32) aaaaa
Meryl Streep többtizezerszer jelölt OscarGoldenKritikusokMindendíjas színésznő kétség nélkül tehetséges,mi több,őrökre beleírta magát a filmtörténelembe:de ezt tuti,nem a Dübörög a szív miatt fogjuk majd mondogatni.Az Álomgyár nagyasszonya mondják,bármit el tud játszani,és tényleg,de ezt meg itt...minek???
Diablo Cody is messze van már a Juno-tól,a szókimondása valahogy szabályzott lett:ez itt kicsit felszínes,giccses ,kiszámítható és néha érthetetlen-a családi kapcsolatok simán csak a levegőbe lógnak,hogy Streep karakterét a végére miért kéne tényleg megszeretniük a gyerekeknek,nos csak:mert ezt írta a forgatókönyv.És akkor nem beszéltem arról sem,mikor a szülők berongyolnak a volt pasin elverni,milyen szemét volt a lányukhoz:izé...egy kapcsolat nem kettőn múlik???,és mit tudhatnak arról,mi történt valójában,hisz csak az egyik oldal nyomorát halhatják ugyebár(az elfogultságról,mi meg természetes,nem is gagyerászok).
Streep benyomta különleges szépsé...kinézetű gyermekét is a produkcióba,néha kicsit ripacskodik is,Kevin Kline jól hozza a figuráját-ő azért "visszafogott",mert ezt írták meg neki...-és a mozi trappol előre a kiszámítható úton,jól előadott slágerekkel,egy rocksztárral meg a főnökasszonnyal,aki nagy kedvel danolászik.Mondanivaló az semmi,Jonathan Demme,olyan fontos filmek alkotója,mint az AIDS-es Tom Hanks munka vagy a Bárányok hallgatnak mintha nem is járt volna a forgatáson,csak a végére ért oda,és az utolsó 5 perc kicsit helyrerázza a dolgokat,nem lesz akkora nyáltenger,mint vártam.Hja!!Meg az elején még odafigyelt,van egy önmagára utalás,aki megfejti,Arturó professzor dedikált "Best of másolásaim" könyvet és Csak annyit hogy..."Amikor értelmesen próbáltam reagálni" szórólapot nyer,a lap mérete 4 cm/6 cm.
Hajrá a megfejtésekkel.Nem is tudom,miért adtam hármast,talán tiszteletből,vagy mittomén.


3. Dobsony (2016-01-07 21:42.35) aaaaa - (válasz Vera47 1. hozzászólására)
Azért nem érdekli az embereket, mert roppant gyengére sikeredett műről beszélünk.
A történet se egy nagy újdonság, de talán ez és a zene a legerősebb a filmben.
A többi viszont roppant gyenge.
A karakterek nem fajsúlyosak, a forgatókönyv teljesen kiszámítható, Kevin Kline-t nem láttam még soha ennyire visszafogottnak.
Meryl Streep valami borzasztó ripacs.
A dialógusok pedig a magyar szappanoperák minőségi szintjét verdesik.
Senkinek nem ajánlom, max azoknak akiknek a Barátok közt a kedvenc sorozata.



2. Rockercsaj2003 (2015-12-14 09:10.05) aaaaa
Fantasztikus film!!! Jó alakítás...Imádom a rock zenét.Hát igen ha pasi csinálja ezt nagyon menő..A másik én is öltözködtem így és több iskolám volt mint a cicababáknak!!!


1. Vera47 (2015-10-08 12:07.21) aaaaa
Nem értem, hogy lehet, hogy ez a nagyszerű film senkit sem érdekel? Maga a történet is jó, de a zene az valami szenzációs, nem beszélve Meryl Streep kiváló alakításáról. Mindenkinek csak ajánlani tudom.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWilhelm, 2022-11-21 17:4412 hsz
KeresemBoglarka996, 2015-10-13 19:191 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk