Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Argonauták
- HBO3, 07:55
Monte Wildhorn csodálatos nyara
- Film Mánia, 08:05
A látszat csal
- Viasat Film, 08:15
Homályos házasság
- Film4, 08:20
Ütközéspont
- Mozi+, 08:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A láthatatlan fény (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Mi fáj? Gyere mesélj!
Fogadóóra
Skylines - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Telitalálat aaaaa
Whoopi Goldberg aaaaa

 

Fórum - Vakáció (2015) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
59. Roxi88 (2024-02-23 08:24.26) aaaaa
Nem jön be, nem vicces, butaság. A főszereplő férfit utáltam mindig minden filmben. Nálam az eredeti se ereklye, de az legalább retro és annak van súlya. Christina Applegate teljesen úgy néz ki, mint Beverly D'Angelo, az miért volt jó? Akkor miért nem Audrey-t játszotta?


58. Tömö (2023-02-14 17:03.37) aaaaa
A régit, original baromságot, lehet csak 1x láttam, semmire nem emlékszem belőle, nem is látom tv.műsoron sem. Biztos van, de tuti nem Arra fogok kapcsolni,ha jobb van Chavy bácsinál. Őt meg nem nehéz überelni,40-50csatornának. Még egy pingvines dokumentum film is hamarabb megfog,mint az ő neve.na. humora rég volt, gyerekkoromba/nak való.
Ez is itt. De ezt
3x már láttam. És még mindig akad vmi, hogy újra röhögjek rajta.
De ez egy totál nyomi film. Mint az az autó( azon pl.mindig röhögök,mikor meglátom)
Nem tudom eldönteni, hogy a kínosabb jelenetek vannak többségben,vagy a valóban viccesek...
Ha vha Újra nézem, strigulázom majd.



57. Vincenzo (2021-07-26 19:43.18) aaaaa
Na ezt a filmet nagyon odatették! Sokkal jobb, mint a régi vakációk, de azokban meg nagyon jó volt Chevy Chase. Imádom a Road Movie-kat, (Dumb és Dumber, Rumlis vakáció, Cool túra), jó vicces kalandokat lehet kihozni belőlük.
Csak a csúnya szájú kis takony nem kellett volna, meg a tini szerelmet is beleerőltették. Nyilván a kislány egész Amerikában pont mindig abba a gyerekbe botlik bele az éjszaka kellős közepén...


56. Emylio (2019-06-17 05:20.13) aaaaa
Nettó baromság.


55. Lükesrác (2019-06-16 20:38.24) aaaaa
Alacsony igényekre szabott, olcsó szórakozás. A zenék jók benne, plusz a tájak szépek. Ezért kettes, meg azért, mert van ennél sok rosszabb is.


54. somliv (2018-12-26 21:37.54) aaaaa
Napjainkban Kismillió hasonló Mozi kerül ki. Semmi extra nincs benne. Számok azok helyre vannak rakosgatva: Seal-Kiss from a Rose- ez persze nagyon találó a hullámvasút tetején dalolászni, meg a Seals & Croft - Summer Brezze repítget minket vissza a 70-es évekbe, ezért osztályoztam fel. Csak az a baj, hogy nagyon vézna ami a vázat illeti… Pár jó poén, de ez nem emeli átlagnál sokkal jobbra. Chevy Chase már szegény elhízott, pedig milyen jó kis alapanyagú színész volt Ő a 80-as évek tájékán, de hát már persze koros, itt a nimbuszát rombolgatja az ilyen asszisztálgatás! Tudom-tudom szüksége van a fogyasztói Társadalomnak az ilyen vígjátékokra.. De slussz passz evvan.
Megnézhető, de szerintem nagy ájulatot nem vált ki, legalábbis belőlem semmiképp sem váltott.


53. Dexter Sitzky (2018-10-13 01:58.53) aaaaa - (válasz Dexter Sitzky 52. hozzászólására)
Na de nem akarok kritizálni:)


52. Dexter Sitzky (2018-07-24 23:40.18) aaaaa
Csak az elejét láttam,de az is borzalom volt.Dislike a filmnek!


51. Kék kereszt (2017-05-14 11:17.51) aaaaa
Úgy látszik Walley World még mindig képes kihozni az emberből az állatot..
A legendás Vakáció kollekció a mai napig meghatározó és bármikor újranézhető humorforrás sok feledhetetlen pillanattal.Egy erőltetett újrázásra semmi szükségünk nem volt,mégis megkaptuk..A nosztalgia nyomokban jelen van,de ez itt most édes kevés..Sok minden hiányzik belőle amitől a régi filmek olyan jól sikerültek..főleg a híres Griswold féle családi széthúzó-összetartó erő..A teljes kudarctól egyedül az R kategória menti meg amire anno persze Chevy Chase-nek a 80-as évek egyik legnagyobb nevettetőjének nem volt szüksége..de azóta sokat változott a világ..Beccusszan néhány jobban sikerült beválalósabb és szaftosabb alpári poén amin lehet nevetni és akad pár jobb beszólás is,de igazából az egészből így utólag csak a szarban pancsolás..marad meg..ami nem túl hízelgő..Ed Helms erőltetett figura aki ugyan azt a karaktert nyomatja mindig.Olykor Másnaposan..viccesen,de legtöbbször fárasztóan ahogy most is.Csak egy gyenge utánérzete volt a vakáció bolond faternak..semmi több..A buli bula Kelly Bundy se sokat nem tett hozzá a mókához..Milfként is elég dögös és kb ennyi..Chevy Chase és Beverly D'Angelo feltünése a végén egyszerre szánalmas és szomorú..Az öreg elég rosszul néz ki..állítólag nagy piás lett..Nagy kár lenne ha így végezné..Nem ezt érdemli..
Ez a vakáció önmagában nézve egynek elmegy,de a nagy elődök árnyékában teljesen elveszik..Sok vizet nem zavart..Amilyen hírtelen felbukkant,úgy is tűnt el..


50. Brundle (2016-09-17 19:48.02)  
Nem volt rossz film ma délelőtt és délután felosztva kettes adagokra megnéztem az első 4 részt, és most estére jött ez az 5. film nem volt rossz szerencsére persze nem tudja maximálisan visszaadni az eredeti széria hangulatát minden szinten, de azért nem volt rossz kicsit sem szerencsére. És igaz ami igaz sajnos a Chevy Chase és Beverly D'Angelo is külsőleg csak árnyéka egykori önmagának, de hát a kor őket sem kímélte mint az látszik rendesen, de mindent egybevetve nem volt olyan rossz film szerintem más a korszak mások a családtagok, de mindenképpen nézhető kellemes kis film lett jobb mint a kitérő film Randy Quaid karakterére mert az alapból félig meddig egy fura figura volt, de egymagában egy filmben nem sokat ér az is tény sajnos.


49. Semprini (2016-08-13 15:11.27) aaaaa
Tény, hogy lehet röhögni a filmen, méghozzá sokat, nem spóroltak az alpári poénokkal, de a mennyiség nem csap át minőségbe, a viccek többnyire egy bizonyos szint alatt maradnak, és egy idő után inkább kínos szerencsétlenkedésként éljük meg.
A '80-as években négy Vakáció-vígjáték is készült Chevy Chase és Beverly D'Angelo főszereplésével, nemrég néztem újra őket, és bizony ma is megállják a helyüket, örülhetnénk, ha a mostani vígjátékoknak is lenne minimum ilyen színvonala. Nos, ennek a sorozatnak a felélesztése ez a filmecske, de már nem az eredeti szereplőkkel, (ők csak cameóznak a film vége felé 2 percet, de azt is kár volt, mert szinte felismerhetetlenek). A főszereplő az immár felnőtt Rusty, és annak családja. Ed Helms szerintem nem elég rokonszenves egy ilyen filmhez, én legalábbis kevéssé tudok vele együttérezni. Christina Applegate jó választás a női főszerepre, csak neki meg viszonylag kevés poén jut, inkább asszisztál a férje idiótaságaihoz. A két gyerek viszont roppantul idegesítő. A nagyobbik srác egy szánalmas balfék, a kisebbik meg iszonyatosan irritáló a túlfejlett egójával, igazi tenyérbemászó kis takonypóc - mármint a szerepe szerint. Nála már csak Chris Hemsworth irritált jobban Audrey férjeként, az ő jeleneteit én inkább kivágtam volna a filmből.
Szóval ez a film valóban meg se közelíti a négy régit, de egyszeri szórakozásnak elmegy, bár helyenként kifejezetten alpári és gusztustalan. De hát ez a mai Hollywood...
6/10


48. Tomka90 (2016-08-02 21:40.40) aaaaa
Családi vakáció 32 év múlva.

Bevallom azért annyira nem volt olyan rossz film, de annyira jó sem. Ez egy fajta tisztelet mozi a régi klasszikus előtt. Igaz, hogy nem közelíti meg a színvonalát, de voltak benne kifejezetten jól eltalált poénok és szituk is, a színészek jópofák voltak, a történet is adott volt. Nézhető darab!!!


47. Roxi88 (2016-05-10 16:39.54) aaaaa
Chevy Chase és Beverly D'Angelo vakációs filmjeit akarták megjátszani, úgy értve, hogy az Ő fiúkról és családjáról szólt. Az elején szóló dal is azokból volt. De nem sikerült sem túlszárnyalni, sem hasonlóan jót készíteni!


46. Kokesininja (2016-05-08 17:10.28) aaaaa
Szerintem ütött a film ! Persze, hogy alpáriak a poénok, mint a régiekben . Emlékezzünk csak az európai vakáció " Ez már Röfi " vetélkedő műsorvezetőjére, aki simán lesmárolja a kiskorú csajt a filmben !
A legkirályabb a depis túravezető volt !


45. Norbitzki (2016-03-28 00:16.27) aaaaa
Nagyon beteg és elvont vígjáték, így szinte borítékolható, hogy megosztja a nézőközönséget: én azok közé tartozom, akinek bejött! Persze tagadhatatlanul nagy ökörség az egész, de mivel a poénok úgy jönnek egymás után mint a 4-6-os villamos, és ráadásul betegre röhögtem magam, hát úgy voltam vele, hogy nem érdekel, én csak szórakozni akartam, és sikerült is.
Pozitívumként megemlíteném a szép képeket, ha már bejárjuk Amerikát jó dolog látni egyet s mást, öröm, hogy erről nem feledkeztek meg az alkotók!


44. PollyPodliPotty (2016-02-22 08:49.26) aaaaa
Nekem nagyon tetszett. Mi szakadtunk a nevetéstől még akkor is, amikor másodszorra néztük. Nekem ez az "alpári" humor jobban tetszett, mint sok más mai vígjáték tényleg alpári humora... De ez az én saját véleményem.


43. Nysyda (2016-02-07 07:03.48)  
Kb 20 percig néztük....ez gyenge.Eröltetett az egész.Bár valakinek biztos bejön,de nekünk nem.


42. Sötétszív (2016-02-05 00:13.25) aaaaa
Nekem tetszett ez a film. Mert voltak benne remek poénok. Persze azért az eredeti Bakáció filmek színvonalát nem éri el, de azért jókat lehet rajta nevetni. Azért volt néhány poén, ami nem tetszett: például, amikor a tehén a saját fajtáját eszi, vagy amikor vagy amikor elgázolnak egyet, és a vérében tocsognak, vagy a csajt elsöpri az
útról egy kamion, de említhetném a szennyvízben való fürdöcskézést, meg a film végi verekedést, és a csaj saját hányásában lévő fetrengést. Szóval ezek voltak azok a "poénok", amiket nyugodtan kihagyhattak volna. Ezek miatt lett csak négyes. Ami Chevy Chase feltűnését illeti, nos, szomorú volt így látni ezt a remek színészt. Szóval többször nézhető, jó film, amin jobb is lehetett volna az alpári humor nélkül is. Ismétlem:ezért lett csak négyes.


41. Woodyszunyog (2016-02-04 22:17.23) aaaaa
Akármelyik nap különbet fosok.


40. Entersp (2016-01-27 17:19.24) aaaaa
Felháborító filmcím. Pont akkor tömörítenek, amikor szépen el kéne határolódni - nem jó ez sem a széria, sem a jövő szempontjából.
Christi őrülten bájos milf lett, nekem nagyon tetszett.
Sajnos, a családi járművel kapcsolatos tréfák kivégezték az optimizmusomat, a gyerekek is elég bénák voltak.
A kettő csillag talán kicsit szigorú, keresek valakit, akinek zacskót húzhatok a fejére...:)


39. Az utolso szamuráj (2016-01-10 15:02.54) aaaaa
Fura,egy ideig,dacára a jó lehúzó-amúgy jogos-kritikáknak,élveztem a műsort.Szexista.paraszt viccek,mégis megnevettetek,továbbá néhány pillanatot az ikonikus eredetiből átemeltek,csak finoman szólva megváltoztatták:még ez is működött.A "Holiday Road " dallamaira szerintem mindenki bevigyorgott,amúgy zenébe megint valami eszméletlen erős a show.
De...egy idő után kezdtek a viccek minősége alábbhagyni,laposodni,a bunyó már erőltetett volt,Ed Helms és C. Applegate meg bizony a régi család felnőttjeinek a bokájukig se érnek fel.(Más kérdés,mit éreztünk,mikor C. Chase előkerült...én inkább cikisnek a helyzetet,mit mondjak,jól lepukkant.Beverly nénit azért a sok műtét még egyben tartja)
Van néhány cameo,ám ami nagyon hiányzott:a régi filmek családi volta.Ott,túl minden nevetésen,butaságon és kifigurázáson benne volt az is,hogy ezek a figurák egy CSALÁD,akiket Griswold-nek hívnak,és hiába minden esetleges összetűzés köztük,szeretik egymást.
No,az itt erőltetett volt,csúnyán kilógott a lóláb.Amúgy az elején a fényképmontázs nem tudom,kinek az ötlete volt,de ütött!!!
Közepesnek elment.


38. SzaboKri81 (2015-12-30 13:33.21) aaaaa
Igazából kár ezért a filmért. Nem kellett volna megcsinálni. A régihez nem mérhető és önmagában sem tud jó lenni. Vagy velem van a probléma, vagy Hollywoodban tényleg szarnak rá, hogy jó minőségű vígjátékot csináljanak. És ezt szó szerint értem. Tényleg az a poén, hogy felnőtt emberek kenik be magukat szarral? Vagy valaki halálra gázol egy tehenet és tetőtől talpig csupa vér lesz? Vagy, hogy Applegate a saját hányásában fetreng? Ha ez a jó vígjáték, akkor velem biztos komoly baj van, mert én nem tudok ezen röhögni. Másik példa, az eredeti film Ferrari-s jelenete vissza lett idézve. Erre jön egy kamion és halálra gázolja a hölgyet. Szóval sok idiótaság van benne és nem a jó értelmebe. Színészileg sem nagy szám. Helms idegesítő, Applegate semmilyen. Még Thor az, aki valamelyest vicces volt. De a gyerekek is borzasztó gyengék voltak.

Összességében gyenge kettes alá. Talán az az egy jó pont, hogy valamelyest tiszteleg Chevy Chase és Beverly D'Angelo eredeti műve előtt. És a családi batás is feltűnik benne.


37. Tjunior (2015-12-24 13:17.58) aaaaa
Felesleges és széteső reboot ami a minimális poénszintet is csak éppen hogy eléri.


36. Tomka90 (2015-12-17 16:15.52) aaaaa
Hát ez a film a Családi vakációhoz képest nagyon gyatra lett. Közelébe se ér fel a klasszikushoz.


35. Kunga (2015-12-16 09:39.21) aaaaa
Lehet csöppet túlértékeltem, de valahogy jókat röhögtem rajta. Jó kis mozi ez, a sok Sandler-es szar után.


34. Bobo 888 (2015-12-12 12:27.34) aaaaa
Én jól szórakoztam. Bundyék egykori szőke 0 IQ szőke leánya még mindig piszok jó dög, a többiekkel sincs gond. Ez a Chris Hemsworth gyerek pedig hogy mennyire fel van kapva, 10 kemény percet kap a filmben, de az ő nevével kezdődik a stáblista...kíváncsi vagyok meddig lesz ez így, tekintve, nem egy Jack Nicholson. Na mindegy, a filmben nincs üresjárat, telis tele humorral, néha elég feketével, ez sokak gyomrát megülheti, de nekem a feketehumor mindig is begyere volt. Chevy Chase szegény, alig lehet ráismerni. Valami borzalmas volt látni.


33. Colby86 (2015-12-12 07:06.21) aaaaa
Aki ilyesmire pénzt ad a moziban azt sajnálom. Másnaposan két lehozósör mellett viszont ez volt a tökéletes film:) A maga nemében jó volt ez.


32. Trixie Kenders (2015-12-08 23:59.02) aaaaa - (válasz Langelus 31. hozzászólására)
Igen, ezzel teljesen egyetértek.



31. Langelus (2015-12-06 11:36.31) aaaaa - (válasz Trixie Kenders 30. hozzászólására)
Talán Amerikában úgy okoskodtak, hogy mivel több évtizede kiköltöztették a pornóipart a mozgókép-színházakból, a moziba járó felnőtt közönségnek szexhiánya van. Az eszükbe sem jut, hogy a humoríráshoz intelligencia kell.


30. Trixie Kenders (2015-12-06 11:05.32) aaaaa - (válasz Zoli27 26. hozzászólására)
Ó, a Pénznyelő egy isteni film volt akkoriban. Manapság tényleg minden második percben kell lennie egy ,,szexi" viccnek vagy egy jelenetnek, mert anélkül nem lehet eladni. Nem is értem miért nem néz az pornót, aki arra vágyik.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2024-02-23 08:2459 hsz
Legjobb jelenetFancsii95, 2019-06-16 07:553 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk