Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Túszjátszma
- Film Café, 00:45
A panamai szabó
- HBO, 01:05
Csúcsformában 2.
- RTL, 01:30
A fegyvertelen katona
- Film+, 01:30
A fekete tulipán
- Cool TV, 01:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy zsák liszt aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Fórum - Cheap Thrills - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. Marlon Wayans (2016-06-04 17:21.01)  
Elismerem, voltak benne gusztustalan és hányingert keltő részek, de úgy egészében nem jött be a film.
A főszereplőnek elég hülyén állt az a vastag keretes szemüveg, a piros-kockás inges csávó a tipikus rosszfiú karakter megtestesítője.
Sara Paxton nem vitt túl sok színt a filmbe, de öröm volt látni, mert szép kis nő.
A vége, vagyis az utolsó feladat/csínytevés hát az nem volt semmi, nagyot is néztem, mert nem gondoltam bele, milyen lezárás is adható egy ilyen filmnek.
Elgondolkodtató, hogy a pénz mennyire nagy úr, s még a barátokat is egymás ellen fordítja...


3. Kutasi85 (2015-03-09 01:13.55) aaaaa
Hát ez a film valami elképesztően zseniális, kérem! Előtte néztem a Nightcrawler-t, és véleményem szerint az az év filmje, erre egy ilyen kis ismeretlen, 2013-as filmecske úgy odabaszott a falhoz, hogy arra alig emlékszem. Na jó, azt azért nem, de kb. olyan, mintha egy balhorog után dőlnék le a ring padlójára, de út közben még egy jobbos is befigyel :)


2. Az utolso szamuráj (2015-01-15 21:08.46) aaaaa
Láttunk már ilyet.
A Would You Rather-hez írt viccemet átmásolnám ide.Csak,lusta vagyok,de nagyon.
Ez itt tökéletes:megdöbbentő,meghökkentő,morbid,kemény és gusztustalan.Mintha hasba rúgnának,pedig annyiba se kerülhetett,mint Kósa koncertjegye a reptéri illetékkel.
Szóval,mi is az ember???Itt nem Man 2 meg pro360 és sorolhatnám nevű agybeteg hurkatöltelékekre gondolok,őket azért írom ki,mert akik ide járunk,ismerjük????khm...őket,és olyan hülyék,primitívek,felfelé sikítanak a hullámvasúton.De ha megnézed a médiát,valóságshow-kat,Celeb vagyok ne hagyj a szarban meg ilyeneket,pénzért látod hogy bármire képesek egyesek....vagy mindnyájan.Nézz rá férjedre,meglenne annak is az ára,leszopjon egy dákót ha kell,és pillants feleségedre,tudnának olyan árat mondani,hogy bevállaljon egy gang-bang bulit 30 centis farkú feketékkel.Durva amit írok??Hja kérem,ez se gyerekfilm.Amúgy meg igaz,szándékosan dörzsisebben írva.Igen,tudom,mindig lesz majd aki azt mondja,írja,őőőőő nem!!!.....majd csodáljuk érte.Naná.
Szóval,ez a film egy kis gyöngyszem:kényelmetlen érzésekkel.Hogy az ember méltóságáról,erkölcséről,tisztességéről,a társadalmi-alapvető??-normákról lemond,anyagi szolgáltatás fényes illúziója okán-vagy,itt mint a filmben,kényszerűségtől hajtva.Mert összecsaptak a feje felett a hullámok,mert hirtelen nincs kiút,nincs semerre,és az egyik filmbéli karakternél-Craig-szeret két embert,akik felé felelősséget érez.Jogosan.
Egy apa kötelessége valami ilyesmi.
Az éremnek két oldala is van:ugyan,milyen ember az,aki az egyre durvább-és itt szó szerint durva,mi több,gusztustalan-dolgok kiagyalásában élvezetét leli.Hol a jóság,hol az ilyentől viszolygás,hol a....sokminden,helyette nézi,ahogy újakat vágnak le,szarnak idegen házba vagy kutyahúst esznek "áldozatai".
Akik azért valóban áldozatok,belekerülve egy folyamatba és nincs moralitás,szabály,csak teszik,amit mondanak nekik.Bármit,igen,azt is,szerinted egy ilyennek mi lehet a vége.
Amiért pedig jár az 5 csillag vitán felül,az olyan képek,jelenetek,mint a végén,mikor Craig és Vince véletlen találkozásáról megy a képválogatás:mosoly,öröm,valami barátságféle a múltból,valahogy őszinte emberek....mi több,Vince felajánlja utolsó százasait Craig gondjainak megsegítésére.Pár óra múlva ütik egymást,gyűlölködnek,versenyeznek,hova tűnt az EMBER????
Nem kell annak megszűnéséhez,és vele rengeteg,általa sokra tartott berögződésnek,gondolatnak,tartásnak felszívódásához más,mint pénz.
Nesze Neked,EMBER,mégegyszer nagybetűvel.

Igen,tudom,Te,aki felháborodsz,Te más vagy.Hogyne.


1. Jason13 (2014-09-14 09:40.29) aaaaa
Főszereplőnk egy átlagos fickó feleséggel és egy kisgyermekkel, látszólag boldog életet él velük. Viszont hamar kiderül, házukat nemsoká elveszi a bank és ennek tetejébe a csávót is kirúgják a melóhelyéről. Ilyenkor mit lehet csinálni? Jól berúgni, főszereplőnk le is megy a közeli csehóba, hogy megöntözze máját és pár órára megfeledkezzen gondjairól. Itt összefut régi haverjával, kiderül, hogy az ő élete se valami fényes, de a nagy egymásra borulás nem tart sokáig, mert egy gazdag házaspár a köreikbe férkőzik és furcsa játékot kezd űzni a két haverral: kisebb-nagyobb csínytevéseket találnak ki, melyeket ha véghez visznek főszereplőink, pénzjutalmat kapnak. El is kezdődik a móka, de lassacskán elkezdenek komolyodni a feladatok, a két fickó pedig egyre jobban levetkőzi a társadalom szabta korlátokat és kiderül, melyikük is képes nagyobb rosszaságot csinálni jó sok zöldhasúért.
Mikor leültem a film elé, azt hittem, egy viszonylag könnyed agymenést kapok, mert az előzetes számomra ezt sugallta. Aztán a játékidő előrehaladtával tudatosult bennem, hogy ez bizony nem egy mindennapi popcorn matiné lesz, emiatt csalódtam is a Cheap Thrills-ben, de szerencsére pozitívan.
Kezdjük ott, hogy a kevés helyszín és a viszonylag alacsony költségvetés ellenére akadnak benne véres és gyomorforgató képsorok, így akik szeretik a vizuális erőszakot, biztos nem fognak csalódni. De akik a mondanivalóval megtöltött alkotásokat kedvelik, na ők fogják igazán élvezni ezt a filmet.
A sztori egyszerűsége ellenére nagyszerűen lett levezetve, néhány durvább fordulatot is tartalmaz. A karakterek remekül lettek megírva és sikerült érthető motivációkkal megtölteni őket, így egyik őrült tettük után se kell értetlenül néznünk, hogy "akkor ezt most miért?". Viszont ha kukacoskodnom kéne, hogy megemlítsek pár negatívumot, magát a tempót hoznám fel. Kissé döcögősen indul be a cselekmény, de idővel aztán beindulnak az események. A másik dolog a színészi játék, míg két főszereplőnk meglehetősen erős alakítást prezentál, addig a házaspár már haloványabb teljesítményt nyújt. David Koechner néha kissé túlzásba viszi szerepét, a nejét játszó Sara Paxton pedig csak biodíszletként van jelen. Annak viszont jól funkcionál.
Összesítve a dolgokat, egyszerűsége ellenére ez egy kifejezetten ütősre sikerült morbid thriller, drámával és mondanivalóval fűszerezve. Olyan, mintha a testvérfilmje lenne a 13 Sins-nek, csak míg az inkább egy egyszeri szórakozásra való könnyedebb matiné, ez egy jóval súlyosabb darab, amely mellőzi a happy end-et és kőkeményen bemutat pénz orientált társadalmunknak.
Megtekintését bátran ajánlom mindenkinek!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMarlon Wayans, 2016-06-04 17:214 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Cheap Thrills adatlap
Eredeti cím: Cheap Thrills
Évszám: 2013
Rendezte: E. L. Katz
Szereplők: Pat Healy, Sara Paxton, Ethan Embry, David Koechner, Amanda Fuller...

További információk

Szereplők fórumai
- Ethan Embry - Vélemények
- Sara Paxton - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk