Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Polár Expressz
- Film+, 10:40
Peacemaker
- Mozi+, 11:10
A sellő és a Napkirály
- Moziverzum, 11:10
Talán igent mondok
- Filmbox Premium, 11:40
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 12:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Havas kaland aaaaa
Giorgio Moroder aaaaa

 

Fórum - Gyakornokok - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
63. Androidos (2016-11-11 04:14.12) aaaaa
Megvan a film.


62. Emylio (2016-09-19 10:28.39) aaaaa
Nem olyan rossz ez, csak nem elég vicces. Egy vígjátéktól többet várnék.



61. Androidos (2016-07-18 00:03.33) aaaaa
Ha valaki eltudná küldeni ezt a filmet. Megköszönném. thefanaticbeatles@gmail.com


60. Városi vadász (2014-12-16 19:44.10) aaaaa
Nem értem a sok fanyalgót, nem olyan rossz film ez. Jó az Ünneprontók ünnepét nem üti, de azért elég jó. A vígjáték az utóbbi 10 évben nehezebb műfaj lett, mint a CGI. Nehéz poént mondani, és nevettetni. HA csak a nagy vígjáték mesterekre gondolunk, akkor az ezredforduló óta nem, vagy nagyon karcsú olyan filmet tudtak készíteni, amin esetleg nevetni is lehet.
Klisés, nyálas, de összességében jó kis film ez.


59. Törölt felhasználó (2014-10-09 20:54.58) aaaaa
A "Gyakornokok" tipikus tucatamerikai vígjáték, és Vince Vaughn sem tudta újraszarni a spanyolviaszt, de legalább belecsempészett némi üzenetértéket a filmjébe.

Mert hiába a fanyalgás, meg a kiakadás, a "villámháló" nem az informatikailag defektes, "jedi fokon termékmenedzser" félreértelmezéséből fakad, hanem kb. annyi értelme van, mint a Zukerberg-birodalom gyöngyszemének lef@szbúkozása a mindennapokban. Mert az élet nem arról szól, hogy egy tepsi méretű okostelefon mögé bújva próbálunk meg úgy tenni, mintha élnénk, közben meg a kütyük átveszik az irányítást a mindennapjaink fölött és gyakorlatilag már mi vagyunk értük és nem fordítva. Igaz, hogy egy villámgyors világban élünk villámgyors információk között, de szerintem szabhatjuk, ha mindez a virtuális csodavilág egyszercsak összeomlik, mondjuk egy világméretű "áramválság" következtében, mert pont ott fogunk tartani, hogy iránymutatás és gugli nélkül még azt se fogjuk tudni, hogy hogyan vegyünk levegőt. Jó, ez sarkított példa volt, de azért az elég beszédes, hogy sok helyen a kommunikáció kimerül abban, hogy két, egymás mellett ülő ismerős a beszélgetés helyett a telefonját nyomkodja, vagy adott esetben képeket és egyéb tartalmakat oszt meg egymással, természetesen azt is telefonon keresztül.

Minden gagyisága ellenére pont erre a jelenségre hegyezte ki az írótollát Vince V. , mert amellett, hogy egy pillanatig sem vitatja a világháló nyújtotta szolgáltatások kényelmét és -kényszerű- szükségszerűségét (azé' valljuk be, a telefon feltalálása előtt is volt élet), felhívja a figyelmet arra, hogy nem árt, ha az időnkből áldozunk néhány percet, órát, Uram bocsá' napot a minket körülvevő világra és emberekre...

Mivel sem Owen Wilson, sem Vince Vaughn nem tartozik személyes kedvenceim közé, nyugodt szívvel írom le, hogy néhol - a kevesebb több lett volna elvén - már kiütést kaptam tőlük, de ugyanakkor meg ez a tény teljesen érthetővé is teszi a film pontozását: átlagmanusoktól átlagalkotás - átlagosra csillagozva.
Viszont tényleg volt benne egy-két jó poén, egy lehangolt nap végére valóban be lehet tenni a lejátszóba, mert ahogy mondani szokás: a humorcukor- megfelelő dózisban - oldja a feszültséget.:)


58. SzaboKri81 (2014-06-22 08:51.42) aaaaa - (válasz SzaboKri81 57. hozzászólására)
Ő az antiszínész. Így a helyes.


57. SzaboKri81 (2014-06-22 04:23.13) aaaaa
Gondolom a film után megugrott a jelentkezők száma google-hoz. Nem igazán szeretem az ilyen direkt reklám filmeket. Ez volt ami már a Szerelem és más drogoknál is zavart. Mondjuk az más téma volt és Zwick egy kiváló rendező. Továbbá ott volt két kitűnő színész. Itt meg egy jó és egy harmat gyenge. Elnézést a Wilson rajongóktól de számomra Ő az színész. Shawn Levy sem tartozik a legkiválóbb rendezők közé.

A film összességében nem nagy szám. Vígjátéknak eléggé kevés poént tartalmaz de helyette kapunk egy extra adag klisét és jó sok érzelgősséget.

Egyszer meg lehet nézni de nekem csak egy gyenge közepes.


56. Pumpedly (2014-05-18 07:54.51) aaaaa
szirupos, csöpögős, életszerütlen, szürke.


55. Csali13 (2014-05-17 17:17.35) aaaaa
Jókis film , nekem tetszett, bár nem voltak nagy elvárásaim


54. Filmim (2014-04-20 08:25.21) aaaaa
Szerintem egy jó kis vígjáték volt és talán azért állt közelebb hozzám, mert én is Informatikával foglalkozom. Egy kellemes esti filmnek tökéletes! :)


53. Lizzy000 (2014-01-24 14:41.35) aaaaa
Azt hiszem túl nagy elvárásokkal indultam a filmnek. Iszonyat gyenge, értékelhetetlen poénokkal. Az erőltetett, borzalmas párbeszédekről nem is beszélve. Hiába, meg kellene tanulnom, nem nekem valók már ezek a filmek.


52. Ancksunamun85 (2014-01-22 14:56.19) aaaaa
Nekem tetszett,sokat nevettünk rajta,érdekes is volt, egy jó családi mozi!!


51. Az utolso szamuráj (2014-01-01 14:10.47) aaaaa
de te most a film minőségét kevered ide,amiről marhára nincs szó.bevételekről beszéltünk,és az egész más tészta.a világ második ,imdb-s filmje senkit nem érdekelt mozikban,semmi díjat nem kapott,ettől még ott fent figyel legelől a listán.
de,a letöltéseket is lehet ellenőrizni,arról is van lista.pl statham ott egész jól mozog.vince nem annyira.
az avatar mindenesetre nem szar film,csak a történet közepes,a megvalósításért kalapemelés neki,mégiscsak technikai fronton fontos volt.
szóval,te ott számokról beszéltél.nem hogy jó film vagy sem(ami persze mindig egyénfüggő)
az imdb állás azért pont tömegek miatt hoz egy film megítélésében valami panorámaképet-más dolog,van sok,amit én magam nem úgy gondolok.de ez így van sikeres filmekkel vagy elvérzett filmekkel kapcsolatban,sőt díjakkal kapcsolatban is.a lényeg,hogy el tudjam fogadni,más mást szeret(meg,hogy a számok makacs dolgok...:))


50. Zuljin (2013-12-31 13:00.11) aaaaa
A számok makacs dolgok bizony. James Cameron Avatarja 2,7 milliárd dollárt hozott világszerte, mégis egy nagy kalap szar film. 8 alatt van az imdb-n. Míg DiCaprio Viharszigetje jobb film, mégis bőven kevesebb pénzt hozott. Ezek a számok nagyon csalókák, például pénzügyileg az összes animásciós film sikeres, mert a gyerekek elvitetik magukat a moziba. De azt már nem lehet ellenőrizni, hogy egy világszerte megbukott filmet hányan is töltenek le. Mert a bukás attól lesz bukás, hogy mennyi mozilátogató van, nemde? Ebben egyetértünk? A filmnézők kevesebb mint 10%-a ha elmegy moziba, a többi véleményét nem tudod ellenőrizni. az előbb az imdb-t említettem, de az sem reeváns, mert 5-10-20 ezer ember vélményét nem lehet kivetíteni több száz miliióéra.


49. Az utolso szamuráj (2013-12-28 17:12.26) aaaaa
no,egy agyi monokini újra:)).
ez nem az első,másod meg mittudoménhány hét.
a számok makacs dolgok,a tények még inkább,hogy vak vagy a valóságra,te dolgod,elférsz itt a hozzád hasonlók közt.ám kíváncsian várnám azt az írást,amit mostanság írtak vince-ről mint pénzügyi mágnest:))
ezt az ovit meg:35 éve kislapáttal vertük el azt,aki ilyen avas dumával jött,és a csattogós lepkéjével a mamájáig kergettük.nincs valami korban kompatibilisebb visszavágásod???
nem arról van szó,vannak gagyi filmjei-amúgy lényegesen kevesebb-hanem hogy mennyi pénzt hoz.ma denzel a legjobb pénzügyi befektetés-ennek is simán utánajárhatsz,bár te ahogy nézem,a híreket önmagadban alkotod,aztán ahhoz igazodva veted netre bölcsességeid:))
a világ ám nem úgy működik,kispajtás:))
no,várom élctől és újabb tömény filmes tudástól hemzsegő,pergő replikádat:))


48. Zuljin (2013-12-28 16:44.58) aaaaa
Ha egy film sikerességét abból ítéled meg (pénzügyi szempontból), hogy az első két-három héten mennyi pénzt szedett össze, akkor szerintem menj vissza az oviba és kezd el a fejlődést újra, mert valahol nagyon félresiklottál.
Denzel Washington? Na nevettess, neki is vannak gagyi filmjei, nem is kevés.


47. Az utolso szamuráj (2013-12-28 14:23.30) aaaaa
de,csak neked!!!
egy filmnél amcsiban jó ha 50 százalék marad a készítőknél,külföldről 30-35,és a marketingadatokat ki se írják mint gyártási költséget!!
kertvárosi kommandó 68 milla(plusz a reklám!!)a világban összesen!!termelt 68 millát...ebből ugye marad a moziknál pénz,adóznak meg egyebek.bukta
dilemma:70 milla!!(plusz reklám...)összesen termelt 69 milát,ebből ugye moziknál pénz,stb..bukta.
lay the favorite...hát,inkább le se írom,mit hozott össze,de gyanítom,willis kávéja többe volt...-igaz,függetlenebb alkotás.
gyakornokok 58 mila,plusz reklám,hazájában 44 -bukás!-nemzetközileg kicsit jobb viszont kevesebb lé marad a gyártónál.legyen nullsza.
az új filmje meg épp most bukik mindenhol.

szóval,olvasgass kicsit olyan adatokat,mely a valóságot tartalmazza.ezen pedig meg lehet sértődni,meg én vagyok a genya,és akkor sincs így-ez itt szokás:))-ám a számok-ha már bevételről beszélünk-nem hazudnak.amúgy meg pont olyan írások vannak a neten a fasziról,hogy mostanság bukást bukásra halmoz.


46. Az utolso szamuráj (2013-12-28 14:11.54) aaaaa - (válasz Zuljin 45. hozzászólására)
ostobaságokat hordasz jobbra-balra.
többek közt ez is bukott,az új filmje is,a dilemma is,a kertvárosi kommandó is...sebaj.

denzel w filmjei ,ha már nevet kérdeztél.
és,nem csak vince írja saját filmjeit.én bírom a pasit,de az elvakultságtól okádok-.


45. Zuljin (2013-12-28 13:54.53) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 44. hozzászólására)
Nem futok utána, mert már megtettem. Toronymagasan ő termeli a legtöbb pénzt. Minden filmjét megnézem, és egyáltalán nem látom, hogy buknának a filmjei. De ha tudsz mondani egy olyan színészt is, aki majd minden filmjét maga írja vagy minden filmje tökéletes, akkor nagyon ügyes vagy!


44. Az utolso szamuráj (2013-12-28 12:51.59) aaaaa
rosszul tudod,valaha kasszasikereket csinált,mostanság meg minden filmje bukik.
hogy meg ki termeli a legtöbb zsét,hát ennek is fuss utána mégegyszer:))


43. Zuljin (2013-12-27 20:48.05) aaaaa
Vince Vaughn-ról annyit, hogy minden filmje kasszasiker, már ami a pénzügyi részét képezi, még egy filmje se bukott el, és ugye nem kezdő még. Ennyi filmet megcsinálni úgy,h ogy mndegyik pozitív szaldós, azért az nem semmi. HÚgy tudom, hogy a legtöbb pénzt ő termeli a filmeseknek. A film meg egyáltalán nem erőltetett, aki mindig arra vágyik, hogy minden egyes film teljesen más és más, az nem normális, mert túlságosan magasan van az igénye. Ha 4-5 évente kijön egy olyan film ami teljesen új, akkor lehet még keveset is mondtam. Minden film és mese ugyanarra a klisére épü, csak nagyon kevés film üt el a többitől. Ez a film pedig zseniális! :)


42. Kandrag (2013-12-20 10:29.44) aaaaa
Nekem is marhára bejött :D


41. Virghínia (2013-12-15 19:14.48) aaaaa
Nagyon jó film :D


40. Koki és koki (2013-11-30 13:50.48) aaaaa
annyira mondjuk nem volt szar,pedig ezt a két faszit nem bírom,olyan kis gagyik,de ebbe valahogy nem zavartak :) itt is szerencsétlenkednek,de nem tudom,van benne valami amitől aranyos film lett,meg azért van benne egy-két jó rész,a vége is tetszett,mármint az a kis rész ami a stáblista előtt szokott lenni,meg azért voltak benne aranyos poénok,úgyhogy nagy baj nem volt vele,csak hosszúúúú..hármas alá


39. Kutasi85 (2013-11-29 03:57.15) aaaaa
A film egynek elment. Szinkroncsapatunk ismet odatette magat. A "villamhalo" poent komolyan gondoltak?? Ez eredetiben ugye ugy volt hogy Vaughn folyamatosan "on the line" -t mondott az online helyett, es ezen akart fent a kissrac. Gagyi poen, de legalabb illik a karakterekhez. A Magyar forditast nem tudom hova tenni vagy ertelmezni.


38. Rding094 (2013-11-16 11:00.15) aaaaa - (válasz Man2 34. hozzászólására)
Nekem sikerült is 2x :D eröltetett poénokkal volt tele mint valami elb.szott tinifilm vígjátéknak iszonyat gyenge.Talán a xavier prof-os volt az eggyetlen amin elmosolyodtam.


37. Az utolso szamuráj (2013-11-15 20:28.57) aaaaa
Szóval propaganda.Termékmegjelenítés.Csúnya srác megkapja a cefet jó seggű nőt.Csaj tud a női nemi szervbe tuszkolt polipról,de bulizni amúgy még soha.Csapatépítés.Utálom.Megkedveljük egymást.Kvidics!!!-Mi van????-meg Xavier professzor,öreglányok,akik spermát nyomnak az arcra,és Will Ferrell,5 percig.
Szóval,értem én,hogy van itt probléma.
De,mikor néztem,történetesen nem volt túl jó napom:ez a kis hülyeség meg jobb kedvre derített.Nem,nem azért,mert huuuu de nagyokat röhögtem volna rajta,bár volt pillanat,amit nagyon élveztem.Néhány vicc lapos volt,néha meg kidolgozatlanok a dolgok....de Vince és Wilson valahogy marha jól működnek együtt.
Pedig még azt se mondanám,kedvenceim,komolyan.
Viszont-persze szigorúan kiszámítható mód-ennek a filmnek volt valami kis mondanivalója,néha szíve,pár pillanat kivételével kerülte az alpári poénokat és marha precízen eszméletlen zenék voltak benne elhelyezve.Hülyeség volt maga a felállás,azért a mai világban két olyan muki biztos többet tud a netről-villámháló...??-és a google-n kívül semmi más termékmegjelenítést láttam,szerintem a pizzéria termékei is úgy sültek ki,de valamiért ...nem tudom,miért,jobb lett a kedvem.
Nem hinném,hogy a What a feeling miatt,bár még mindig brutálisan jó nóta.Sőt,az egész ezévi sláger-mezőnyt lazán nyakon köpi.Hogy miért???Mert még ma is dúdoljuk,meg emlékszünk rá,felhasználják például filmekbe.
Szóval-és tettel,amúgy miért így kezdem a mondatot,hányavetiség-,lehet Owen meg Vince miatt,vagy mert ízlésficamos vagyok,vagy jókor kapott el és igen,látom a hibáit:de jó szórakozás volt.


36. Chim (2013-11-11 20:04.45) aaaaa
Jó volt ez, szeretem az ilyen filmeket. Egy kemény nap után pont ilyen kikapcsolódásra volt szükségem. Nem igazán nevetteti meg az embert, de kellemeseket lehet rajta néhol mosolyogni. Van mondanivalója is, szóval nekem bejött.



35. Sötétszív (2013-11-04 23:49.28) aaaaa
Shawn Levy filmje állítólag vígjáték. Owen Wilson és Vince Vaughn neve is erre utal a stáblistán. akkor viszont mi a bibi ezzel a filmmel? Csupán az, hogy nincs benne egy értékelhető poén sem. S a történet sem valami érdekes. Klisés és erőltetett az egész. De legalább Rose Byrne jól nézett ki benne. Ezért két csillag a filmnek. Én azért többet vártam tőle.


34. Man2 (2013-11-01 09:37.50) aaaaa - (válasz Kyracat 30. hozzászólására)
mi volt neked ebben vicces?én majdnem elaludtam rajta.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekAndroidos, 2016-11-11 04:1463 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk